Telegram Web Link
رگبار و رعدوبرق در برخی مناطق کشور

🔻امروز در مناطقی از آذربایجان غربی و شرقی، کردستان، همدان، مرکزی، قم، غرب و اصفهان، زنجان، قزوین، البرز، تهران، گیلان و مازندران رگبار، رعدوبرق و وزش باد شدید موقتی روی می‌دهد.


🔻فردا در مناطقی از آذربایجان غربی و شرقی و اردبیل رگبار و رعدوبرق همراه با وزش باد شدید موقتی و در غرب گیلان رگبار پراکنده پیش‌بینی می‌شود.

@behesht_online
رقابت بین قالیباف و پزشکیان خواهد بود/ جلیلی و زاکانی قدرت رأی‌آوری ندارند

اشرف بروجردی فعال سیاسی :

🔻 به نظر من رقابت بین قالیباف و پزشکیان خواهد بود و نه کسی دیگر. آقایان جلیلی و زاکانی قدرت رأی‌آوری ندارند و اگر آنها را به عنوان یک گزینه نگاه کنیم، نشان می‌دهد که اراده خود را بر اراده مردم ترجیح داده ‌ایم./ ایلنا

@behesht_online
حمله روزنامه اصولگرا به اختلافات داخلی این جناح/ چرا با چاپ عکس قالیباف و جلیلی ،بازی دیو و دلبر راه می اندازید؟

▫️دعوای اصول گرایان بالا گرفت !

روزنامه جوان نوشت:

🔻سؤال اینجاست که هفته نامه‌ای[9دی متعلق به حمید رسایی] که تصویر دو نامزد از یک جبهه (جبهه انقلاب) را در صفحه اول خود منتشر می‌کند و با القا، مخاطبان را دچار این تشویش ذهنی می‌کند که در انتخاب، مردد بین این و آن باشند و بدتر اینکه یکی را «دیو» و دیگری را «دلبر» تلقی کنند، کجای رفتارش تشکیلاتی عمل کردن در چارچوب یک جبهه است؟ طبیعی است که رقیب نامزدهای این جبهه در جبهه مقابل، با صف آرایی و کار تشکیلاتی منسجم، چه بسا با وجود عده کمتر میدانی در پای صندوق رأی، سرنوشت دیگری را برای انتخابات رقم بزند.

@behesht_online
جریان حاکم همه تلاش خود برای عدم مشارکت را به کار می گیرد تا پزشکیان رای نیاورد

روزنامه اعتماد نوشت:

🔻شورای نگهبان این دوره هم نشان داد همچنان تمایل زیادی به شکل‌گیری یک رقابت انتخاباتی گسترده و پرشور مانند سال ۸۴ یا حتی ۹۲ ندارد و فقط فضا را اندکی نسبت به ۱۴۰۰ تعدیل کرده است. رد صلاحیت مجدد چهره‌هایی همچون لاریجانی، جهانگیری، بذرپاش و... گواهی بر همین مدعاست که حضورشان می‌توانست افکار و ایده‌های جدیدی را وارد عرصه کرده و طیف بیشتری از رای‌دهندگان را جذب کند.

🔻 اما بدیهی است که موفقیت پزشکیان در برنامه‌های تبلیغاتی شرط لازم برای پیروزی در انتخابات است و شرط کافی آن حضور بدنه رای جریان اصلاحی و اعتدالی و منتقدین و ناراضیان از وضع موجود است که جبهه اصلاحات باید نقش خود را به خوبی در این بخش ایفا کند.


@behesht_online
حقوق زاکانی در ۱۴۰۰ چقدر بود؟ /۳ آپارتمان در تهران و قم دارم /بی توقع و خاکی هستم / ۴ و نیم میلیون تومان برای هزینه‌های منزل به خانمم می دهم

▫️علیرضا زاکانی در انتخابات سال ۱۴۰۰ عنوان کرده بود که خود و همسرش سه واحد آپارتمان دارند.

🔻وی در مصاحبه ها و گفتگوهایی که از او در خردادماه ۱۴۰۰ منتشر شده، گفته بود: ۵۵ ساله هستم، سال ۶۸ ازدواج کردم، ۳ فرزند دارم فرزند اول فوق لیسانس دارد و در قم زندگی می کند، فرزند دوم فوق لیسانس و تهران زندگی می کند و فرزند سوم روانشناسی خوانده و تهران زندگی می کند. منزل من ۹۸ متر و خودرو ندارم، ۳ ویژگی بنده بچه دوست، بی توقع و خاکی بودنم را همسرم دوست دارد.

🔻زاکانی درباره دارایی های خود نیز چنین گفته بود: دو واحد ۹۵ متری در خیابان ایران تهران داریم و همسرم یک‌خانه ۷۵ متری در پردیسان قم دارد، کل دارایی ما همین است و چیزی غیر از این ندارم، خودرو هم ندارم.


@behesht_online
نگرانی شدید اصولگرایانه از پزشکیان: او حتی می تواند بخشی از رای رئیسی را هم جذب کند و به پاستور برسد

روزنامه فرهیختگان نوشت:

🔻برداشت جناح‌ اصولگرایی این بود که انتخابات 1403 به رقابت درون جناحی تبدیل خواهد شد.پزشکیان می‌تواند از چنددستگی که درون اصولگرایان ایجاد شده، به نفع خود استفاده کند و آرای اصلاح‌طلبان را به‌تنهایی از آن خود کند.

🔻شرایط فعلی انتخابات در مواردی به انتخابات 92 و چنددستگی اصولگرایان شباهت زیادی دارد. اما با توجه به اینکه این بار گزینه اصلاح‌طلبان، نیابتی نیست و اصولگرایان با توجه به تجربه دولت رئیسی و اتفاقی که برای شهید رئیسی افتاد، این ظرفیت را در خود می‌بینند که بتوانند بخشی از رای رئیسی را از آن خود کنند و به پاستور برسند.

@behesht_online
پزشكيان هراسی از تخريب‌ها ندارد

اسماعيل گرامی‌مقدم


▫️«
حسنت به اتفاق ملاحت جهان گرفت/آري به اتفاق جهان مي‌توان گرفت...»

🔻برنامه‌هاي رقبا براي تخريب پزشكيان نشانه چيست و مردم چه واكنشی به اين دامنه وسيع تخريب‌ها خواهند داشت؟ اين پرسشی است كه اين روزها و پس از مشخص شدن نامزد تاييد صلاحيت شده جريان اصلاحات در محافل سياسی و رسانه‌ای مطرح مي‌شود.

🔻اگر از من بپرسيد مي‌گويم كه اين تخريب‌ها نشانه قدرت مسعود پزشكيان و ضعف رقباست.

🔻جريان اصولگرا براي اينكه نمي‌تواند پاسخگوي عملكرد خود باشد و عملكردش طي ۳ سال اخير در قوه مجريه باعث وارد شدن خسارت‌هاي بسياري به زندگي و معيشت شهروندان شده است، نگران بي‌اعتنايي مردم نسبت به گفتمان خود هستند.

🔻از سوي ديگر نامزدي به عنوان رقيب در برابر آنها ايستاده كه گفتماني متفاوت دارد. بنابراين طبيعي است كه عنان اختيار از كف داده و اقدام به رفتارهاي تخريبي كرده‌اند. پزشكيان با طرح ايده‌هايي چون مردمسالاري، تنش‌زدايي، مدارا، به رسميت شناختن سبك زندگي جوانان، توجه به مطالبات زنان، بهبود وضعيت معيشتي مردم و افزايش قدرت خريد مردم و... روي كار آمده است. اين گفتمان و برنامه‌هاي مكمل آن، باعث بروز نگراني‌هاي جدي در ميان اصولگرايان شده است. به اين دليل است كه به جاي تشريح برنامه‌هاي خود و پاسخگويي به عملكرد ۳ ساله، اقدام به تخريب رقيب مي‌كنند. 

🔻كافي است نگاهي به شبكه‌هاي ارتباطي و فضاي مجازي كنيد تا متوجه شويد چه حجم انبوهي از تهمت‌ها، تخريب‌ها و فضاسازي‌ها عليه مسعود پزشكيان به عنوان نامزد جريان اصلاحات شده است. 
اين رويكرد اساسا شايسته اخلاق انتخاباتي و فعاليت‌هاي سياسي نيست. كار طيف‌هاي اصولگرا در خصوص تخریب رقبا به جايي رسيده كه حتي واكنش رهبر انقلاب را نيز در پي داشت و ايشان نسبت به اين نوع رفتارها در انتخابات مجلس دوازدهم تذكار دادند. معتقدم جريان اصولگرا با جاي تخريب رقيب بايد به عملكرد نامناسب خود در دولت و مجلس پاسخ دهند. 

🔻مسعود پزشكيان يكي از نامزدهايي است كه پاكدست است، سابقه روشني دارد، اصلاح‌طلب است، شفاف و صريح‌الهجه است و مبتنی بر شعارهاي عدالت‌گرايانه توجه مردم را جلب كرده است.

🔻جريان رقيب به دليل ضعف خود به تخريب رقيب اقدام كرده است. البته تجربه ثابت كرده كه اين رفتارها نتيجه‌بخش نخواهد بود. جايگاه پزشكيان بين مردم توسعه پيدا كرده و با نزديك‌تر شدن به موعد راي‌گيری بيشتر هم مي‌شود.

🔻اين تخريب‌ها نه تنها پزشكيان و جريان اصلاحات را از هدفي كه دارند باز نمي‌دارد بلكه عزم آنها براي اصلاح امور و بهبود وضعيت كشور را جزم‌تر مي‌كند./روزنامه اعتماد

@behesht_online
:

تقصیر‌ها همه‌اش مال آمریکاست؟! تقصیر مال ماست

دکتر پزشکیان :

🔻 با آدم‌های بی سواد نمی‌توان مملکت را به جایی رساند

🔻 در این مملکت پول نباید گم شود؛ بدانیم پول کجا می‌رود

🔻 در مجلس گذشته از یک وزیری سوال پرسیدم دوسال طول کشید تا جواب بدهد

🔻باید با مردم آشتی کنیم

🔻 یکی از مسائل گمشده در کشور ما عدالت است

🔻 ما سهم مناطق محروم را به درستی پرداخت نمی‌کنیم

@behesht_online
ایمانی: سعید جلیلی به نفع قالیباف کنار نمی رود/ قابل درک نیست چرا قاضی زاده هاشمی صاحب صلاحیت است اما لاریجانی نه!

▫️رقابت بین پزشکیان و قالیباف است !

ناصر ایمانی گفت:

🔻پزشکیان یک اصولگرای منتقد است تا اصلاح طلب

🔻اصولگرایان به اجماع نمی رسند

🔻نه جیلی به نفع قالیباف کنار می رود نه بالعکس

🔻در فضای هیجانی و احساسی فردی از صندوق بیرون می آید که توانمند نیست

🔻قابل درک نیست چرا قاضی زاده هاشمی صاحب صلاحیت است اما لاریجانی نه!

🔻رقابت بین قالیباف و پزشکیان است

🔻نه زاکانی کمکی به افزایش مشارکت می کند نه جلیلی

🔻در حال حاضر رای آقای قالیباف از همه این آقایان بیشتر است یعنی امکان رأی آوری ایشان بسیار است و نظرسنجی های انجام شده نیز همین مطلب را تایید می کند و طبیعی است که آقای قالیباف بیشتر مورد توجه مردم خواهد بود اما تا پایان انتخابات نتیجه چه خواهد شد باید منتظر ماند./خبرآنلاین

@behesht_online
اصول‌گرایان زاکانی را برای رفتن روی مین می‌خواهند نه ریاست جمهوری!

مصطفی داننده

🔻به نظر می‌رسد زاکانی و قاضی زاده هاشمی دو نامزدی هستند که قرار است در روزهای آخر انتخابات به نفع قالیباف یا جلیلی کنار بکشند. زاکانی خودش، خودش را بسیار جدی می‌گیرد و فکر می‌کند او می‌تواند جایگزین رئیسی شود اما اصول‌گرایان به این فکر می کنند که زاکانی فقط برای مناظره‌ها خوب است، نه ریاست جمهوری.

🔻مصطفی پورمحمدی که گفتمان متفاوتی نسبت به جلیلی، زاکانی و قاضی‌زاده دارد قطعا از انتخابات کنار نمی‌کشد. نزدیکان او شانس پیروزی وزیر سابق کشور را کم نمی‌دانند و تصور می‌کنند ستاره درخشان مناظره‌ها «شیخ محتسب» خواهد بود.

🔻قالیباف هم که آمده است تا آخر بماند. او و هوادارانش بر این باور هستند که در این دوره می‌توانند به هدف خود یعنی ریاست جمهوری برسند و اگر اینبار اتفای نیفتد، رئیس مجلس باید برای همیشه با رویای ریاست جمهوری خداحافظی کند.

🔻تکلیف پزشکیان هم که معلوم است. او هست و اتفاقا اصلی‌ترین رقیب جریان اصول‌گرا است. اگر قرار باشد کسانی به نفع نامزدی کنار بروند قطعا اتحادی برای شکست دادن وزیر بهداشت دولت سید محمد خاتمی است.

🔻داستان سعید جلیلی اما کمی با دیگران فرق می‌کند. او و دوستانش در پارلمان و جبهه پایداری بر این باورند که نوبتی هم باشد نوبت آنهاست. به خاطر همین به نفع کسی کنار نمی‌روند و تا روز آخر می‌مانند و فکر می‌کنند فاتح انتخابات تیرماه آنها هستند.

🔻 زاکانی خودش، خودش را بسیار جدی می‌گیرد و فکر می‌کند او می‌تواند جایگزین سید ابراهیم رئیسی شود اما جریانی که او به آن وابسته است، به این فکر می کنند که زاکانی فقط برای مناظره‌ها خوب است. او شاید خط شکن خوبی باشد اما فرمانده لایقی نیست و به خاطر همین او را بیشتر برای رفتن روی مین می‌خواهند تا کسی که به پایان خط می‌رسد.

@behesht_online
طی احکامی اعضای ستاد انتخاباتی مسعود پزشکیان مشخص شدند

🔻 با صدور احکامی اعضای ستاد انتخاباتی مسعود پزشکیان یکی از ۶ داوطلب تأیید صلاحیت شده چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری مشخص شدند.

احکام صادر شده به شرح ذیل است:

🔻علی عبدالعلی زاده: رئیس ستاد

🔻سید محمد علی افشانی: معاون امور استان‌ها

🔻علی شکوری راد: معاون تبلیغات

🔻حجت نظری: معاون جوانان و دانشجویان

🔻فاطمه راکعی: معاون بانوان

🔻احمد صادق بناب: معاون مالی و اقتصادی

🔻ابراهیم شیخ: معاون روابط عمومی

@behesht_online
اصلاحات با زبان پزشکیان از سنخ تداوم است نه آغازی تازه، او جایگاهی جز اجرای درست برنامه برای خود قائل نیست

محمدجواد غلامرضاکاشی، استاد جامعه‌شناسی در تحلیل سخنان مسعود پزشکیان نامزد انتخابات 1403 در تلویزیون نوشت:

🔻 اصلاحات با زبان پزشکیان از سنخ تداوم است نه آغازی تازه.

🔻 هیچ نشانی از تقابل سیاسی در آن مشاهده نمی‌شود. از همین روز نخست، در آشتی با ارکان اصلی نظام است.

🔻 پزشکیان جایگاهی جز اجرای درست برنامه برای خود قائل نیست. هیچ کجا از امکان معجزه در اقتصاد و پیشرفت سخن نگفت و هیچ کجا خود را یک مجری معجزه‌گر، قدرتمند و توانا جلوه نداد.

🔻 عقلانیت بوروکراتیک با هدف مدیریت عقلانی امور عمومی ماحصل کلام او بود.

🔻 پزشکیان خیمه هویت‌گرایانه اصلاحات را فرونشاند. این اتفاق درست در زمانی روی نموده است که خیمه هویت‌گرای رقیب بی مشتری است.

@behesht_online
جانشین زاکانی در شهرداری تهران مشخص شد

🔻علیرضا زاکانی شهردار تهران برای ایام مرخصی‌ جهت حضور در انتخابات ریاست‌جمهوری چهاردهم طی نامه‌ای خطاب به رئیس شورای اسلامی شهر تهران «مهدی منوری» مشاور و مدیرکل حوزه شهردار را به عنوان مسئول هماهنگی و پیگیری امور مدیریت شهری تهران معرفی کرد.

@behesht_online
حسین مرعشی: پزشکیان خیلی با مردم صمیمی است؛ دولت او هیچ تصمیمی نمی گیرد که به ضرر مردم باشد

دبیرکل حزب کارگزاران سازندگی به جماران گفت:

🔻 شرایط کنونی با هیچ کدام از دوره های دیگر قابل مقایسه نیست. انتخابات ۱۴۰۳ الگوی جدیدی خواهد داشت.

🔻هیچ تصمیمی از دولت آقای پزشکیان بیرون نخواهد آمد که عامه مردم ضرر کنند؛ مراقبت کافی خواهد داشت.

🔻شاید نخبگان رنجش هایی برایشان پیش بیاید، اما عامه مردم از سیاست های آقای پزشکیان لطمه نخواهند خورد.

@behesht_online
حزب اتحاد ملت ایران اسلامی از آقای پزشکیان حمایت می‌کند

🔻جلسه دفتر سیاسی حزب اتحاد ملت ایران اسلامی به ریاست آذر منصوری، دبیرکل و با حضور اعضا برگزار شد.

🔻با توجه به راهبرد اعلامی حزب مبنی بر همراهی با جبهه اصلاحات، ضمن اعتراض به رد صلاحیت آقایان آخوندی و جهانگیری، حزب اتحاد ملت ایران اسلامی همگام با اصلاح‌طلبان، حمایت خود را از آقای مسعود پزشکیان اعلام و برای ایشان در رقابت با پنج کاندیدای جریان اصولگرا آرزوی موفقیت دارد.

@behesht_online
چرا انتخابات ۱۴۰۳ متفاوت است؟

محمد فاضلی، جامعه شناس

🔻بعد از چند انتخابات بی‌رمق و نمایشی که اکثریت مردم در آن‌ها شرکت نکردند، انتخابات ریاست جمهوری تیرماه ۱۴۰۳ از لحظه اعلام نام نامزدهای تأییدشده، متفاوت به نظر می‌رسد. دلایلم را توضیح می‌دهم.

یک. مردم می‌خواهند زندگی کنند، راحت زندگی کنند. جامعه ایران دنبال صدای عقلانیتی می‌گردد که زخم‌هایش را مرهم بگذارد، شکاف‌های اجتماعی و سیاسی‌اش را عمیق‌تر نکند بلکه بهبود دهد، به علم و عقل احترام بگذارد، مردم را رو در روی هم قرار ندهد، صدای عقلانیت در روابط خارجی باشد، و با گفتار و کردارش اجازه دهد مردم کنار هم زیست مسالمت‌آمیز داشته باشند؛ و زندگی کنند، زندگی.

دو. مردم پنج سال، از انتخابات مجلس ۱۳۹۸ تاکنون، فکر کرده‌اند به نتیجه‌ای که از مشارکت نکردن در انتخابات گرفته‌اند. ننشسته‌اند یک گوشه به این دوران فکر کنند، بلکه در گفت‌وگوها، متن‌های فضای مجازی و نتایجی که در دنیای واقعی به دست آمده، جمعی فکر کرده‌اند.

سه. در انتخابات‌های قبلی، واقعاً گزینه متفاوتی وجود نداشت. همه نامزدها کم و بیش مثل هم بودند و آرایش صحنه به گونه‌ای بود که هیچ تفاوت معناداری به چشم نمی‌خورد. این بار ورود مسعود پزشکیان صحنه متفاوتی رقم زده است.

چهار. عده‌ای جا انداخته بودند که حکومت جمهوری اسلامی رفتنی است و با یک هُل دیگر می‌افتد؛ بنابراین بهتر است مدتی ناکارآمدی بیشتر را تحمل کرد تا کل حکومت بیفتد. بعد از اعتراضات گسترده سال ۱۴۰۱ که نظام سیاسی سر جایش ماند، و بالا گرفتن تنش بین ایران و اسرائیل، که با حمله مستقیم ایران به خاک اسرائیل و مشارکت نکردن آمریکا در پاسخ به این حمله، پایان یافت؛ آن تصور درباره افتادن نظام سیاسی با یک هُل، خریداران زیادی ندارد.

پنج. احتمالاً اکثریتی به این نتیجه می‌رسند که کشور با سطح بالایی از تنش داخلی و با تحریم و حمله خارجی، درست نمی‌شود. کشور را باید از درون، با اجماع‌سازی، با کار کارشناسی، با شکل دادن مجموعه‌ای از توافقات بین نیروهای سیاسی بر سر چگونگی بهتر اداره کردن کشور، با فراهم کردن زمینه زندگی کردن بهتر برای همه مردم و بالاخص ضعیف‌ترین اقشار، با به‌کارگیری نخبگان و با همدلی ایجاد کردن بین همه مردم ساخت.

شش. مردم بیش از ۳ سال است که شعارهای پرطمطراق شنیده‌اند. شعارهایی از یک رقمی کردن تورم، تا ساخت ۴ میلیون مسکن و راه‌اندازی تولید و ... اما آن‌چه واقعاً دستگیرشان شده، تورم بالاتر، بیشتر از دسترس خارج شدن مسکن و سخت‌تر شدن زندگی است. این احساس در جامعه پدید آمده که با شعار پرهیاهو نمی‌توان کاری از پیش برد و باید دست به دامان تخصص، کارآمدی، انسان‌های متخصص و علم و دانش شد.

هفت. جامعه ایرانی از وعده حرکت‌های جهشی و غیرتدریجی بسیار ضربه خورده و خسته شده است. وعده‌های حرکت‌های جهشی – خواه دموکراتیک شدن سریع و توسعه سیاسی باشد، خواه رشد اقتصادی و یکباره تبدیل شدن به ابرقدرت – دیگر جاذبه‌ای ندارند. مردم این بار احتمالاً به صدای «عقلانیت بهبود تدریجی اما مستمر» بیشتر گوش می‌دهند. آن‌ها دنبال قهرمانی نمی‌گردند که یکباره آن‌ها را از مشکلات خلاص کند، اما به کسی که گفتار و کردار عقلانی داشته باشد و چشم‌انداز حرکت تدریجی به سمت عقلانیت بیشتر و بهبود بسازد، روی خوش نشان می‌دهند.

🔻 هر تحلیلی ممکن است حاوی اشتباهاتی باشد، اما به دلایل فوق فکر می‌کنم انتخابات تیرماه ۱۴۰۳ شاهد وضعیت متفاوتی نسبت به گذشته خواهد بود. اگر صدایی از عقلانیت بلند شود، شنیده خواهد شد و پاسخ مناسب دریافت خواهد کرد.

@behesht_online
١٤ دوره انتخابات ریاست‌جمهوری در یک نگاه

🔻نگاهی به ادوار گذشته ریاست‌جمهوری

@behesht_online
▫️حضور آذری جهرمی به عنوان قائم مقام ستاد انتخاباتی دکتر پزشکیان قطعی شد./جماران

#پزشکیان
#برای_ایران
@behesht_online
ادعای عجیب جلیلی:

🔻«امروز یک جهان فرصت پیش روی ماست که می تواند ایران را جهش بدهد؛ عرصه عرصه تعارف و درنگ نیست!»

پ.ن : در زمان این فرد که مدعی تعامل باجهان است چندین قطعنامه علیه ملت ایران تصویب شد که هنوز کشور نتوانسته است قد علم کند!

@Sbehesht_online
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
طبیب ایران!

🔻دکتر مسعود پزشکیان؛ از طبابت تا یک‌قدمی ریاست جمهوری

#پزشکیان
#برای_ایران

@behesht_online
2024/10/05 01:29:51
Back to Top
HTML Embed Code: