Telegram Web Link
▫️توییت هشدار آمیز محمد مهاجری

@behesht_online
درب‌های شعب اخذ رای بسته شد

🔻فرایند اخذ رای چهاردهمین دوره ریاست‌جمهوری با رسیدن به ساعت ۲۴ پس از ۱۶ ساعت در تمامی شعب پایان یافت و فرایند شمارش آرا در تمامی حوزه‌های رای‌گیری شروع شده است.

@behesht_online
غیر رسمی و مهم

🔻براساس شمارش آراء برخی روستاها در نقاط مختلف کشور ، دکتر پزشکیان به صورت قاطع پیشتاز است .



@behesht_online
تازه‌ترین نتایج رسمیِ انتخابات (پنجمین آمار) اعلام شد

کل آرای شمارش‌شده: ۱۰.۳۶۶.۴۱۰ رأی
🔻سعید جلیلی: ۴.۲۶۶.۳۸۶ رأی
🔻مسعود پزشکیان: ۴.۲۴۴.۸۱۵ رأی
🔻محمدباقر قالیباف: ۱.۳۸۵.۰۸۳ رأی
🔻مصطفی پورمحمدی: ۸۰.۵۰۶ رأی

@behesht_online
طیف وسیعی از حامیان قالیباف و بدنه غیررادیکال جریان اصولگرا در شبکه های اجتماعی می گویند که مسعود پزشکیان را به سعید جلیلی ترجیح می دهند

🔻این جریان می گویند در دور دوم به پزشکیان رای خواهند داد/ انتخاب

@behesht_online
🔻توئیت یکی از حامیان قالیباف: یقینا مابین پزشکیان و جلیلی، پزشکیان انتخابی عاقلانه تر و بهتر است.

@behesht_online
زاکانی و قاضی زاده اخلاق را باختند /شهامت نداشتند تا بگویند به سود چه کسی کنار رفتند!

روزنامه هم میهن نوشت:

🔻شورای شهر تهران در حالی زاکانی را به شهرداری برگزید که از ابتدا مشخص بود او اسب خود را برای پاستور زین کرده است. کما اینکه مسئولیت‌های قبلی را نیمه‌تمام گذاشته بود و از همه شگفت‌انگیزتر نماینده مردم قم بود تنها با این ادعا که گویا خانه‌ای در قم دارد.

🔻شورا و آقای چمران یا باید رفتار زاکانی را تأیید و ستایش کنند و حتی مراسم ویژه‌ای در تجلیل از او برگزار کنند و در صورت موفقیت یکی از دو نامزد اصلی اصول‌گرا او را دخیل بدانند یا باید شرم خود را ابراز کنند به سبب آنچه در مناظره‌ها و وعده‌ها از منتخب‌شان سر زد و این دومی اخلاقی‌تر است.

🔻دو نامزدی که در واپسین ساعات و به‌رغم قول صریحی که در مقابل بینندگان داده بودند، انصراف دادند و شهامت آن را هم نداشتند تا بگویند به سود کدام‌یک از دو نامزد دیگر (سعید جلیلی و محمدباقر قالیباف) کنار رفته اند.

🔻آنها قبل از شروع انتخابات باختند و به قول بازیگر آن سریال تلویزیونی بد هم باختند. چراکه اخلاق را باختند و به‌خاطر یاوه‌هایی که بافتند و لاف گزاف که بر زبان آوردند و وعدۀ طلای ناب و گوشت گرم گوسفندی درِ خانه‌ها مضحکۀ خاص و عام شدند.

@behesht_online
جدیدترین نتایج شمارش آرای چهاردهمین دوره ریاست جمهوری (ششمین آمار )

▫️تعداد آرای شمارش شده تا این لحظه:  ۱۲۰۵۸۸۴۳

🔻مسعود پزشکیان:  ۵۰۰۰۳۳۴ رای

🔻سعید جلیلی:  ۴۸۷۵۲۶۹ رای

🔻محمد باقر قالیباف:  ۱۶۲۰۶۲۸ رای

🔻مصطفی پورمحمدی:  ۹۵۱۷۲ رای


@behesht_online
راز وحشت کیهان از مسعود پزشکیان /لذت کوبیدن حریف در نزاعی ۴ به ۱، اکنون جای خودش را به هراس از شکست داده است

عصر ایران با اشاره به یادداشت کیهان علیه مسعود پزشکیان نوشت:

🔻آقای شریعتمداری در یادداشت روز چهارشنبه‌اش نوشته است در انتخابات سال ۱۳۹۲ از نامزدهای متعدد اصولگرا خواسته که ائتلاف کنند ولی آن‌ها توصیه‌اش را نشنیده گرفته‌اند.

🔻مدیر مسئول کیهان "شخصیت حقیقی" پزشکیان را رد نمی‌کند ولی او را کاندیدایی می‌داند که "با جماعتی بدسابقه، نابلد، خودباخته، التماس‌کننده در مقابل دشمنان بیرونی، همسو با جرج سوروس صهیونیست" نشست و برخاست دارد و از سوی این افراد "محاصره" شده.

🔻لذت کوبیدن حریف در نزاعی ۴ به ۱، اکنون جای خودش را به هراس از شکست داده. اتفاقا "نابلد" همین کاندیداهای مقبول جناب حسین شریعتمداری بودند که با نحوۀ حملاتشان به پزشکیان و تلنبار کردن دروغ بر دروغ در نقد دولت روحانی، آب در آسیاب اصلاح‌طلبان و اعتدالیون ریختند و شانس پیروزی خودشان به عنوان تندروهای فاقد خردمندی سیاسی را به شدت کاهش دادند.


@behesht_online
روزنامه اطلاعات: مردم باید از فلسفه وعده‎های نامزدهای ریاست جمهوری آگاه شوند

اطلاعات نوشت:

🔻تاریخ تحولات سیاسی ایران در عصر پسا انقلاب با تعداد پرشماری انتخابات و گزینه‌ای عمومی درآمیخته است. انتخاب‌های مردم، البته همواره بی پرسش و اما و اگر به فرجام نرسیده؛ گاهی مثل سال ۱۳۸۸ با چالش روبه رو شده، اما در نهایت، مردم و نظام دانسته اند که هیچ راهی روشن‌تر و مطمئن‌تر از رقابت در صندوق آرا وجود ندارد.

🔻این شیوه حاصل خون‌ها و رنج‌ها و اندیشه ها و هزینه هایی است که تمام ابنای بشر در طول تاریخ پرداخته اند. پس نباید عرصه انتخابات را کوچک گرفت و سهل انگاشت.انتخابات اخیر، خالی از انتقادات نبود ولی در مجموع از تردید و امتناع بسیاری از هم میهنان کاست و خوشبختانه جریان‌های مهم سیاسی را در سایه افکار عمومی درگیر رقابت کرد.

🔻بجز برخی انتقادات که باید مطرح شود و علت حضور بلاتوجیه نامزدهایی که نماینده هیچ قشر و طبقه و جریان و گروه و فکر و سندیکا و تشکل و حزب و حتی طایفه ای هم نبودند و وبال و ملال افزودند، در منظر حقوقدانان و سوی شورای نگهبان و تصمیم سازان عالی‌رتبه مطرح شود تا ما و عموم مردم از فلسفه‌ وعده ها و مدعیات و گروه‌های هدف این کاندیداها آگاه شویم.

@behesht_online
برای اصلاح طلبان ایجاد دوقطبی با جلیلی سخت نیست/ آنها شاید سلبریتی ها را به میدان بیاورند

روزنامه دنیای اقتصاد نوشت:

🔻بر خلاف انتخابات دور دوم در سال ۸۴ که یک نامزد با رای قطعی منفی بالا (مرحوم هاشمی) وجود داشت و شکست دادن او به این دلیل راحت بود، امسال جز قالیباف که رای قطعی منفی در حدود ۱۰-۱۵ درصد دارد، دو نامزد دیگر رای قطعی منفی بسیار کمی دارند.

🔻بنابراین فرمول پیروزی در دور دوم تکیه بر آرای قطعی منفی نخواهد بود. جلیلی با آنکه رای قطعی منفی اندکی دارد، ولی به خاطر مواضع سیاسی خود برای طبقه متوسط شهری جذابیت چندانی ندارد و ایجاد دوقطبی با او آسان‌تر است. در دور دوم حتی ممکن است سلبریتی‌ها و هنرمندان هم وارد صحنه شده با افزایش مشارکت کنند. چون در دور اول وارد انتخابات نشدند.

@behesht_online
پایگاه خبری تحلیلی بهشت آنلاین
🔻توئیت یکی از حامیان قالیباف: یقینا مابین پزشکیان و جلیلی، پزشکیان انتخابی عاقلانه تر و بهتر است. @behesht_online
محسن منصوری ستاد جلیلی ؛ با کاندیدای جبهه انقلاب هم عهد میشویم

محسن علیپور ستاد قالیباف ؛ ماهیچ عهدی با شما نداریم .

🔻شما جریان را فدای عقدههایتان کردید ! و یقینا فی مابین پزشکیان و جلیلی ، پزشکیان انتخابی عاقلانه تر و بهتر است !
هم از جلیلی انقلابی تر است هم کشور را فدای عقده هایش نمیکند .


🔻یاد کلام اقای پور محمدی افتادم که در مناظرات گفت ؛ آقای جلیلی شما  آمدید پیش من و گفتید اگر شما رییس جمهور بودید من اف ای تی اف زا قبول میکردم

🔻این بدین مفهوم است که جلیلی و طیف همفکر آنش ، چون رسایی و ثابتی ها کشور و مصلحت نظام را فدای مطامع شخصی و عقده های خود می‌کنند لذا آیا این شخص و طیف صلاحیت ریاست جمهور شدن دارد؟؟؟

این سوال مهم و جواب مهم ترش تکلیف کشور را مشخص خواهد کرد !!!!!!!!

@behesht_online
انتقاد روزنامه جمهوری اسلامی از تعریف غلط رجل سیاسی در انتخابات ریاست جمهوری/ در شرایط کنونی انتخاب صالح ناممکن است چه برسد به انتخاب اصلح

روزنامه جمهوری اسلامی نوشت:

🔻سطح نامزدهای ریاست ‌جمهوری از نیاز واقعی کشور، بسیار پائین‌تر است. این موضوع به تعریف «رجل سیاسی» مربوط می‌شود که به دلیل نادرست بودن آنچه در مصوبات مرتبط با این عنوان وجود دارد، چنین مشکلی پدید می‌آید.

🔻ویژگی‌هائی از قبیل سابقه وزارت، معاونت قوه، استانداری، نمایندگی مجلس و... بهیچوجه نمی‌توانند الزاماً مقوم عنوان «رجل سیاسی» باشند. چه بسا افرادی که در این پست‌ها حضور داشته باشند ولی فاقد تدبیر لازم و مدیریت کافی برای انجام همان مسئولیت‌ها بوده باشند.

🔻روشن است که باید در تعریف عنوان «رجل سیاسی» تجدید نظر اساسی صورت بگیرد تا کشور از وضعیت نامطلوب کنونی نجات یابد و مردم بتوانند به راحتی افراد مناسب کلان‌ترین مدیریت کشور را انتخاب کنند. در شرایط کنونی، انتخاب صالح ناممکن است چه رسد به انتخاب اصلح.

@behesht_online
▫️حمله شدید مشاور قالیباف به جلیلی و پایداری ها


@behesht_online
جبرائیلی :

🔻 مشارکت ۴۰ درصدی نتیجه حمله مغول‌وار به معیشت ملت است

🔻 سید یاسر جبرائیلی، رئیس مرکز ارزیابی و نظارت راهبردی دبیرخانه مجمع تشخیص مصلحت نظام در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: مشارکت ۴۰ درصدی نتیجه هیچ چیزی نیست جز حمله مغول‌وار به معیشت ملت با تصمیم‌سازی نئولیبرال‌های ریشدار و سربه‌سجود آیه‌خوان. راه احیای جمهوریت، از عدالت می‌گذرد...

@behesht_online
هفتمین نتایج رسمی انتخابات

تعداد کل آرای ماخوذه: ۱۴۰۷۰۴۶۲

🔻مسعود پزشکیان: ۵۹۵۵۷۸۱

🔻سعید جلیلی: ۵۵۶۰۳۲۱

🔻محمدباقر قالیباف: ۱۸۹۱۳۸۵

🔻مصطفی پورمحمدی: ۱۱۱۹۶۷


@behesht_online
▫️‏کل تعدادی که رای دادند: حدود ۲۴ میلیون
کل تعدادی که می‌توانستند رای بدهند: ۶۱/۵ میلیون

نرخ مشارکت : ۴۰ درصد

🔻پیام واضح است! در یکی از رقابتی‌ترین #انتخابات‌ های ریاست جمهوری که اصلاحطلب ها و اصولگرایان با همه اعوان و انصار خود در آن حضور داشتند، اکثریت ۶۰ درصدی مردم ایران از اصلاحطلب و اصولگرا عبور کرده‌اند و‌ برایشان فرقی ندارد چه کسی در پاستور باشد.

🔻مهم نیست، چه کسی به دور دوم میرود یا رییس جمهور میشود، صدای اکثریت ۶۰ درصدی را بشنوید.

سیامک قاسمی فعال حوزه اقتصاد

@behesht_online
آقای قالیباف! این بار طرف درست تاریخ بایستید و لعنت تاریخ را بر خود نخرید

محمد مهاجری در نامه ای به قالیباف نوشت:

جناب آقای محمدباقر قالیباف
با سلام

🔻تلاش‌تان برای رئیس‌جمهور شدن بعد از چند دوره و پس از ۱۹سال باز هم ناکام ماند و باید به همان سقف پرواز فعلی که ریاست مجلس است بسنده کنید. کاش به قولی که به نمایندگان داده بودید پایبند می‌ماندید و نامزد نمی‌شدید و اینقدر بد نمی‌باختید.

🔻حالا که اشتباهی بزرگ از پس اشتباهات متعددتان کرده‌اید و شکست خورده‌اید بیایید تا فرصت هست، گذشته را جبران کنید.

🔻در انتخابات اخیر جزو ۴کاندیدایی بودید که اصطلاحا در «جبهه‌انقلاب» قرار داشتید. من و شما خوب می‌دانیم که این نام فریبا یک دروغ بزرگ بیش نیست و دیدید که در انتخابات اخیر مجلس بخشی از همین جبهه انقلاب بداخلاقی‌هایی کرد که در تاریخ بعداز انقلاب سابقه نداشت. این را گفتم تا توجه‌تان را به این نکته معطوف کنم که شما را در «جبهه انقلاب قرار داده اند تا هرچه علیه‌تان انجام گرفت جرات نکنید به این اسم توخالی و پفکی پشت کنید.

🔻حالا و در مرحله دوم انتخابات، در برابر یک انتخاب بزرگ قرار گرفته‌اید. یکی تسلیم شدن به همین جبهه انقلاب و دفاع از آقای سعید جلیلی و دوم برائت جستن از آن و ایستادن در سمت درست تاریخ.

🔻یک سمت تاریخ آن است که از اندیشه افراطی‌گری و طالبانیسم و ارتجاع و تحجر دفاع کنید و سمت دیگر تاریخ آن است که به این تفکر(که پشت صحنه اش را می‌شناسید) پشت‌پا بزنید.

🔻شخصا آقای جلیلی را به دلیل همه نگاه‌های مرتجعانه و بسته ‌ش و کارنامه مردودش عنصری مضر برای ایران می‌دانم اما تا همین هفته پیش اورا فردی اخلاقی می‌پنداشتم که آن هم در مناظره چهارم به هم ریخت و متاسفانه بی‌ادبی‌اش را نسبت به آقای پورمحمدی دیدیم. و دریافتیم تنها ویژگی مثبتش هم در لحظه‌ای هوا شد.

🔻حالا وقت تصمیم شماست. اینک که حذف شده‌اید می‌توانید در رفتاری ناپسند و البته قابل انتظار! به هواخواهان خود بگویید به تفکر خطرناک طالبان رای دهند و نیز می‌توانید کاملا سکوت و حتی از رقیب آقای جلیلی حمایت کنید.

🔻اصلا مهم نیست که رای‌دهندگان به شما در مرحله اول در مرحله دوم به کدام کاندیدا رای می‌دهند. مهم این است که شما از خودتان برای آینده چه شخصیتی برمی‌سازید.

🔻تاریخ سخت بی‌رحم است و نگاه نمی‌کند به اینکه چه کسانی امروز بنام رفیق و همراه به شما باریکلا می‌گویند. اگر طرف درست تاریخ بایستید، گلیم خود را از بدنامی رهانیده آید و اگر طرف غلط بایستید نه فقط به لعنت تاریخ گرفتار می‌شوید که از چندروز دیگر سرزنش فرزندان این آب و خاک را باید تحمل کنید، حتی اگر جلیلی همچون شما ببازد.

این نوشتم تا بماند یادگار./ منبع:کانال نویسنده

@behesht_online
نتایج رسمی انتخابات ریاست‌جمهوری


کل آرای شمارش‌شده:  ۱۹.۰۶۹.۷۱۳ رأی

🔻مسعود پزشکیان: ۸.۳۰۲.۵۷۷

🔻سعید جلیلی: ۷۱۸۹۷۵۶

🔻محمدباقر قالیباف: ۲۶۷۶۵۱۲

🔻مصطفی پورمحمدی: ۱۵۸۳۱۴


@behesht_online
پس از اعتراضات ۱۴۰۱ ثابت شد انقلاب به جایی نمی‌رسد و تنها راه نجات، اصلاحات است

روزنامه اعتماد نوشت:


🔻پس از جنبش زن، زندگی، آزادی ثابت شد انقلاب به جایی نمی‌رسد و تنها راه نجات، اصلاحات است. جبهه اصلاحات نیز منسجم و محکم در کنار مردم ایستاد و با یک تصمیم طلایی، شرکت در انتخابات را مشروط اعلام کرد.

🔻سیدمحمد خاتمی که پیش از این با بیانیه معروف خود اعلام موضع کرده بود، مواضع محکم جبهه اصلاحات را پذیرفت و با صراحت هرگونه تصمیم خود را منوط و هماهنگ با مواضعی که جبهه اصلاحات اتخاذ کند، کرد. این هماهنگی موجب یکپارچگی پیش از اعلام‌ صلاحیت نامزدها شد و نامزدهای اصلاح‌طلب متوجه شدند که انسجام لازم در تصمیم طلایی مشارکت مشروط در انتخابات وجود دارد.

@behesht_online
2024/10/01 22:26:52
Back to Top
HTML Embed Code: