Telegram Web Link
واهمه کیهان از حضور منتقدان دولت رئیسی در انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم

روزنامه کیهان نوشت:

🔻بررسی محتوایِ برخی رسانه‌های جریان خاص[منتقدان دولت سیزدهم] در داخل کشور- در سه سالی که گذشت، نشان می‌دهد، آنها خیز بزرگی برداشته‌اند. خیز برای تصاحب قدرت. تصاحب قدرت نه برای خدمت که برای، دنده عقب رفتن همه آن مسیری که دولت مرحوم رئیسی با تلاش شبانه‌روزی و بی‌خوابی و به قیمت جان رفته‌اند.

🔻آنها احتمالا از ترس همین راهپیمایی‌های میلیونی مردمی و فضای حاکم بر کشور، هنوز به طور جدی وارد این حیطه از کار رسانه‌ای و سیاسی نشده‌اند اما همین روزها خواهند شد.

@behesht_online
پرسشهای صریح در باره سقوط بالگرد رئیسی/ احتمال توطئه خارجی به این دلایل وجود دارد

روزنامه جمهوری اسلامی نوشت:

🔻یکی از نکاتی که احتمال توطئه بودن ماجرای بالگرد حامل رئیس‌ جمهور رئیسی و همراهان را پررنگ می‌کند محل وقوع حادثه است. این حادثه در نزدیکی مرز کشورمان با جمهوری آذربایجان رخ داده که رژیم صهیونیستی امکانات اطلاعاتی، مخابراتی و نظامی زیادی در آن مستقر کرده است.

🔻طبعاً گزارشی که گروه بررسی‌کننده ستاد کل نیروهای مسلح کشورمان منتشر کند رسمیت خواهد داشت و قابل استناد خواهد بود، در عین حال افکار عمومی بشدت در حال پیگیری ماجراست و می‌خواهد به واقعیت پی ببرد. در چنین شرایطی برای جلوگیری از سوء‌استفاده بیگانگان که معمولاً فرصت را برای القاء خواسته‌های خود مغتنم می‌شمرند، باید منابع مطلع داخلی اطلاعات بیشتری در اختیار عموم قرار دهند و از این طریق راه را بر سوء‌استفاده‌های فرصت‌طلبان ببندند.

@behesht_online
صداوسیما در تدارک مناظره‌های ریاست جمهوری/ دوری از آسیب‌های قبلی!

🗣رئیس صداوسیما:

🔻تمام برنامه‌ها را در این دوره از انتخابات برای چند هدف از جمله شناخت دقیق از نامزدها، افزایش مشارکت، کمک به انتخاب اصلح و هر اتفاقی که صداوسیما می‌تواند در آن مؤثر باشد، بررسی می‌کنیم. تا بتوانیم کاری استثنایی انجام دهیم یعنی کاری که باید ظرف یک سال انجام شود در ۵۰ روز به نتیجه برسانیم.

🔻حتماً مناظره یکی از ساختارهای مهم در تبلیغات انتخابات ریاست جمهوری است و به نظرم مناظره‌هایی را خواهیم داشت که به شکلی مؤثرتر و به دور از آسیب‌هایی که مناظره‌های ریاست جمهوری در دوره‌های قبل از آنها رنج می‌برد، برگزار می‌شود.

@behesht_online
آیا شهادت رئیسی مانند واقعه هفتم تیر ۶۰ به همبستگی جامعه می انجامد؟

روزنامه اطلاعات نوشت:

🔻شاید قیاسی دور از ذهن نباشد، که حادثه‌ی تالم‌برانگیز و جان‌گداز فعلی را با فاجعه‌ی هفتم تیر در سال شصت همبَر بنشانیم. در آن فاجعه نیز جامعه‌ی نوپای سیاسیِ آن روزها با شوکی عظیم همراه با غمی سترگ روبه‌رو شد؛ اما روحیه‌ی همبستگی بی‌نطیر آن روزها معجزه‌ای کرد که از آن به عنوان «کمر راست‌کردنِ» برق‌آسای جامعه می‌توان نام برد.

🔻در پشت‌سرنهادن سوگِ بزرگِ این روزها، آیا می‌توان به برکت همبستگی ملی و گره‌خوردن دوباره‌ی عواطفِ دولت-ملت، به خیزشی کارساز در راست‌قامتی و عزم یکپارچه‌ی ملی برای رفع و رفوی برخی پارگی‌ها امید بست؟

@behesht_online
ضعف‌های ادامه‌دار


سرمقاله هم‌میهن
۳ خرداد ۱۴۰۳

🔻گرچه اتفاقی که برای بالگرد آقای رئیسی رخ داد، ضایعه‌ای مهم محسوب می‌شد؛ ولی واکنش بین‌المللی و حضور هیئت‌های دیپلماتیک کشورها و نیز واکنش‌های داخلی نشان داد که موقعیت سیاسی ایران به‌گونه‌ای است که می‌تواند با آرامش از این بحران عبور کند و تاکنون هم، چنین بوده است.

🔻تداوم این امر، مستلزم برخوردی همه‌جانبه با این مسئله از جمله در حوزه اطلاع‌رسانی و توضیح چرایی رخداد است. ولی در این زمینه ضعف‌های چشمگیری وجود دارد.
همانگونه که در سرمقاله قبلی نوشتیم، در روز اول سقوط بالگرد دو مسئله و ضعف بسیار مهم و مرتبط با هم خودنمایی می‌کرد که متاسفانه هر دو مسئله در ادامه و در دو روز گذشته همچنان مشهود بود.

▫️مسئله اول اطلاع‌رسانی نادرست و ابهام‌آمیز است‌ که موجب تعجب و افزایش ابهام نزد مخاطبان می‌شود. این مشکل در نحوه حضور روزنامه‌نگاران ترکیه در محل و ارائه گزارش مستقیم از آنجا و یا حضور نیروهای مردمی موتورسوار به محل پیش از حضور نیروهای رسمی دیده می‌شود.

▫️این وضعیت در حالی است که رئیس دفتر ریاست‌جمهوری به‌صراحت اعلام کرده که آنها دیده‌اند، بالگرد حامل رئیس‌جمهور در داخل ابر رفته و سپس ارتباط رادیویی آن قطع شده است و بالگرد دوم طبعاً مختصات آنجا را داشته و دو بار هم بر فراز آنجا دور زده است.

▫️از سوی دیگر، به گفته وی بالگرد آنان در معدن مس سونگون که در همان ناحیه است به زمین نشسته و با امکانات خوبی مواجه شده و بلافاصله(احتمالاً پیش از ساعت۱۴) اقدامات لازم را برای پیدا کردن بالگرد سقوط‌کرده، آغاز نموده است.
بالاخره و مهمتر از همه، وی مدعی است که چندین بار با تلفن همراه خلبان که مرحوم آل‌هاشم آن را جواب می‌داده، گفت‌وگو‌ کرده است و این به معنی وجود سیگنال و ارتباط با دکل‌های مخابراتی بوده که می‌توانند به سهولت محل سقوط را پیدا کنند. ولی هیچ توضیحی داده نمی‌شود که چرا آنان تا ۶ساعت بعد که هوا تاریک می‌شود، نتوانسته‌اند لاشه را پیدا کنند؟

یا هیچ توضیحی داده نمی‌شود که چرا مدعی هستند که وضع آب‌وهوا خوب بوده و هیچ مشکل و ممنوعیتی برای پرواز نبوده است؟ یا توضیح نمی‌دهند که چرا این سفر هوایی مطابق معمول از پارس‌آباد مغان انجام نشده است، که اصولاً نیازی به این مسیر اضافه با بالگرد نباشد؟

▫️پرسش‌های زیادی وجود دارد که متاسفانه این شیوه اطلاع‌رسانی نمی‌توانست هیچ‌کدام از آنها را با پاسخ مناسب جهت فهم ماجرا و رفع شایعات همراه کند.
▫️نکته مهمتر و دوم، اظهارات غیرقابل‌فهم است که نه‌تنها ابهامی را رفع نمی‌کند، بلکه بر آن می‌افزاید. سخنان آقای رئیس دفتر ریاست‌جمهوری که چندین بار با آقای آل‌هاشم گفت‌وگو کردند و سخنان مشابه معاون اجرایی رئیس‌جمهور که طبعاً این دو نفر مدیران اجرایی و اصلی این سفر هستند، هیچ‌کدام معقول و پذیرفتنی نیست.

▫️چگونه کسی می‌تواند چنین سقوطی را تجربه کند و همچنان دسترسی به تلفن همراه خودش داشته باشد، چه رسد به اینکه تلفن همراه خلبان در دسترس او باشد و پاسخ هم داده باشد؟ آن هم تلفن کس دیگری که می‌گوید اصلاً آنها را نمی‌بیند؟

▫️این‌گونه که نقل شده، طبعاً مرحوم آل‌هاشم قادر به تحرک نبوده و طبیعی هم هست که با چنان سرعتی به کوه برخورد کردن و تکه شدن بالگرد موجب پراکنده شدن افراد می‌‌شود که احتمال زنده ماندن گرچه صفر نیست، ولی اندک است و البته احتمال اینکه تلفن همراه خلبان در این حادثه به دست ایشان بیفتد و سالم هم باشد و سیگنال هم داشته باشد، در حد صفر است.

▫️ظاهراً مدیریت امور قصد نادیده گرفتن برخی از حقایق را دارد. از جمله حقیقتی که در سایت هواشناسی و سخنان نماینده تبریز آقای دکتر پزشکیان بود. اینکه هوا برای پرواز با بالگرد مناسب نبوده و گویا در این مورد هشدار نارنجی داده شده بود.

▫️دیگر اینکه آیا بالگرد رئیس‌جمهور با ظرفیت مناسب حرکت کرده یا اضافه بر ظرفیت بوده است؟ آیا برای این نوع بالگردهای حامل مقامات الزامی به حرکت از فراز جاده اصلی وجود دارد یا خیر؟ اگر بلی، چرا از مسیر کوهستانی مرتفع حرکت کرده است؟ آیا این نوع خاص بالگرد برای حرکت در محیط‌های کوهستانی و مرتفع مناسب بوده؟ اگر فرمانده سفر خلبان بالگرد رئیس‌جمهور بوده و دستور ارتفاع گرفتن را داده، چرا خودش نتوانسته آن را انجام دهد؟

🔻متاسفانه نکات و ابهامات و شایعات دیگری هم وجود دارد که نه‌تنها در مورد آنها توضیح داده نشده است، بلکه با تاخیر در پاسخگویی، موجب رسوب ابهامات در اذهان مردم شده است.
شاید یک علت این رفتار، ورود پیش‌هنگام برخی جریان‌های سیاسی درون حکومت به انتخابات است که پیش از پایان مراسم رسمی ختم و تشییع جنازه آغاز شده است.

@behesht_online
کاندیداهای احتمالی ریاست جمهوری و آرایش جناح های سیاسی

▫️رقابت جدی میان قالیباف، پزشکیان و لاریجانی

🔻 در پی سانحه ی تلخ سقوط بالگرد و فقدان ناگهانی ریاست محترم جمهور و هیات همراه،  انتخابات ریاست جمهوری زودهنگام برای تاریخ هشتم تیرماه ۱۴۰۳ از سوی وزارت کشور اعلام شده است.

🔻پیش بینی ها و ارزیابی های اولیه از جریانات سیاسی حاکی از مطرح بودن افراد ذیل در صدر گروه های مختلف سیاسی و احتمال کاندیداتوری ایشان است.

🔻 اسحاق جهانگیری، محمد رضا عارف، محمد جواد ظریف، مسعود پزشکیان، عبدالناصر همتی، محمد باقر نوبخت، محسن مهرعلیزاده، محسن هاشمی و علی لاریجانی از طرف اصلاح طلبان و اعتدال گرایان

🔻محمد مخبر، محمد باقر قالیباف، محمود احمدی نژاد،  سعید جلیلی، بذرپاش، حسین دهقان، حداد عادل، پرویز فتاح، علیرضا زاکانی از طرف اصول گرایان

🔻براساس شنیده ها از محافل سیاسی محمدباقر قالیباف، مسعود پزشکیان ، محمود احمدی نژاد ، علی لاریجانی ، اسحاق جهانگیری ، محسن هاشمی و علیرضا زاکانی در انتخابات ثبت نام و راهی رقابت می شوند .

🔻پیش بینی می شود ؛ محمد جواد ظریف ، محمد باقر قالیباف ، مسعود پزشکیان ، علی لاریجانی و محمود احمدی نژاد در صورت ثبت نام در انتخابات و تایید از سوی شورای نگهبان رقبای اصلی انتخابات خواهند بود .

🔻اما آنچه که از فضای عمومی جامعه برداشت می شود به احتمال بسیار محمد جواد ظریف کاندیدا نشود و احمدی نژاد رد صلاحیت ، در این صورت رقابت نهایی بین محمد باقر قالیباف از طرف نو اصول گرایان ، مسعود پزشکیان از طرف اصلاح طلبان و علی لاریجانی از طرف اعتدالگرایان خواهد بود .

🔻در صورت مشارکت بالای مردم در انتخابات ، کاندیداهای اصول گرایان تندرو و پایداری نظیر علیرضا زاکانی با عملکرد ضعیف و ناکارآمد در شهرداری تهران و یا سعید جلیلی با توجه به نداشتن پایگاه مردمی و عدم اقبال مردم به ایشان همانند گذشته حداکثر نقش کاندیداهای پوششی را بازی کنند .

تحریریه #بهشت_آنلاین

@behesht_online
شنبه ۵ خرداد؛ مراسم بزرگداشت رئیس جمهور فقید و همراهان گرامی ایشان از سوی رهبر انقلاب اسلامی

▪️به منظور بزرگداشت حجت‌الاسلام‌ والمسلمین رییسی رییس جمهور فقید ، حجت‌الاسلام‌ و‌المسلمین آل‌هاشم امام جمعه فقید تبریز، آقای دکتر حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه فقید، آقای دکتر مالک رحمتی استاندار فقید آذربایجان شرقی، سردار سیدمهدی موسوی سرتیم حفاظت رییس جمهور و عزیزان کادر پرواز، مجلس بزرگداشتی از سوی حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی در روز شنبه ۵ خرداد از ساعت ۹:۳۰ صبح در حسینیه امام خمینی(ره) برگزار می شود.

▪️ورود عموم جهت شرکت در این مراسم آزاد است.

@behesht_online
مدیر عامل انجمن دمانس و آلزایمر ایران: سن ابتلا به آلزایمر به ۴۹ سالگی رسید

معصومه صالحی، مدیر عامل انجمن دمانس و آلزایمر ایران:

🔻در حال حاضر بیمار ۴۹ ساله مبتلا به آلزایمر داریم و بیمار ۴۰ سال به بالا هم در مرحله پیش از آلزایمر وجود دارد. متاسفانه سن ابتلا به این بیماری پایین آمده است.

🔻به دلیل تحریم‌ها در حال حاضر داروی خارجی وارد نمی‌شود، یا خیلی گران است. دارو‌های بیماری آلزایمر که در ایران تولید می‌شود، هنوز در مورد میزان اثربخشی آن‌ها بررسی پژوهشی انجام نشده است، اما قطعا اثربخشی دارند./ایلنا

@behesht_online
سید محمد خاتمی: باید بررسی کنیم چرا مشارکت‌های بالای ۸۰ درصدی در انتخابات به این وضع ناگوار رسیده

🗣سید محمد خاتمی در دیدار اعضای شورای مرکزی حزب مردم سالاری که پیش از سانحه تلخ برای رئیس جمهور کشورمان، انجام شده بود، گفت:

🔻در اینکه قانون اساسی نیاز به بازنگری دارد حرفی نیست. گذشت زمان بطور طبیعی و تغییر شرایط و اقتضائات و نسل ها، این را ایجاب می کند.

🔻در مورد انتخابات پیشین گفتم اگر مطالبی که رهبری در باب انتخابات گفتند که همه جریانها باید نامزد خود را داشته باشند و نیز این مطلب که عدم احراز صلاحیت معنی ندارد. با صلاحیت احراز می شود یا نمی شود، عملا هم زمینه اجرای آن فراهم می آمد جریانها می توانستند و می بایست فعالانه در انتخابات شرکت کنند. ولی وقتی شما نامزد مطلوب خود را ندارید طبعا زمینه ای هم برای شرکت نمی بینید.

🔻وقتی شما نامزد مطلوب خود را ندارید طبعا زمینه‌ای هم برای شرکت نمی‌بینید

🔻 در اینکه قانون اساسی نیاز به بازنگری دارد حرفی نیست، ولی باید شرایطی باشد

@behesht_online
پارلمان عراق نوروز را تعطیل رسمی اعلام کرد

🔻پارلمان عراق با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد که لایحه تعطیلات رسمی و تبدیل آن به قانون با رای نمایندگان به تصویب رسیده است و بر این ا‌ساس روز ٢١ مارس به عنوان عید نوروز از این به بعد در این کشور تعطیل رسمی خواهد بود./دویچه‌وله

@behesht_online
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
سکوت یک دقیقه‌ای مجمع عمومی سازمان ملل

▪️مجمع عمومی سازمان ملل متحد یک دقیقه به احترام رئیس جمهور فقید جمهوری اسلامی ایران و همراهانش در سانحه بالگرد سکوت کرد.

@behesht_online
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
▪️ورود پیکر مطهر شهید آیت‌الله رئیسی و یاران ایشان به صحن پیامبر اعظم حرم امام‌رضا علیه‌السلام

@behesht_online
حضور مردم در مراسم تشییع پیکر آیت‌الله آل هاشم استثنایی بود

مسعود پزشکیان نماینده مردم تبریز، درباره مراسم باشکوه تشییع امام جمعه فقید تبریز، گفت:


🔻حضور مردم در مراسم تشییع استثنایی بود و من شاید با چنین چیزی در استان مواجه نشده بودم.

🔻این مراسم باشکوه نشان می‌دهد مردمی بودن، مانند پدر با مردم برخورد کردن، سیاسی عمل نکردن، بین مذهبی و غیرمذهبی تفاوتی قائل نشدن و... تا چه میزان مهم است.

🔻این مراسم پرشکوه نشان می‌دهد اگر ما مسئولان تمام تلاش خود را برای حل مشکلات مردم به کار ببریم، مردم نیز همواره قدردان ما هستند.
🔻می‌توان با رفتار درست همه موضوعات را اصلاح کرد و این ما هستیم که باید انتخاب کنیم که آیا خدمتگزار مردم یا آمر یا نهی‌کننده آن‌ها با رفتارهای نامناسب باشیم.

@behesht_online
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
پیکر شهید رئیسی در حرم امام رضا ع آرام گرفت

▪️رئیس جمهور شهید پس از تشییع باشکوه در تبریز، تهران، بیرجند و مشهد، عصر امروز در حرم امام رضا برای آخرین بار طواف داده شد و در دارالاسلام برای همیشه آرام گرفت.

@behesht_online
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
▫️خرمشهر از سقوط تا آزادی

🔻بخش اول: سقوط پس از ۳۵ روز مقاومت

@behesht_online
مرکز ارتباطات ستاد کل نیروهای مسلح، گزارش اولیه هیئت عالی بررسی ابعاد و علل سانحه بالگرد حامل رئیس جمهور را منتشر کرد

🔻بخش قابل توجهی از اطلاعات در زمینه‌های مختلف تخصصی، فنی و عمومی که میتوانست در وقوع سانحه دخیل باشد جمع‌آوری شده است.

🔻برخی از اقدامات برای اظهار نظر قطعی نیاز به زمان بیشتری دارد که در دست بررسی بوده و برخی از موارد را می توان با قاطعیت اعلام نمود که مورد اشاره قرار می گیرند:

۱-بالگرد در مسیر پیش بینی شده از قبل ادامه مسیر داده و از مسیر تعیین شده پروازی خارج نگردیده است. حدود یک و نیم دقیقه قبل از سانحه بالگرد.

۲- خلبان بالگرد سانحه دیده با دو بالگرد دیگر گروه پروازی ارتباط برقرار نموده است.

۳- آثار اصابت گلوله و یا موارد مشابه آن در اجزای باقی مانده بالگرد سانحه دیده مشاهده نگردیده است.

۴- بالگرد سانحه دیده پس از برخورد با ارتفاع، دچار آتش سوزی شده است. 

۵- به دلیل پیچیدگی منطقه، مه گرفتگی و درجه حرارت پایین، عملیات تجسس به شب کشیده شده و در طول شب نیز استمرار می یابد و در بامداد صبح روز دوشنبه (ساعت ۵ صبح) با کمک پرنده های بدون سرنشین ( ایرانی) نقطه دقیق محل سانحه مشخص و نیروهای زمینی عملیات تجسس در آن نقطه حضور پیدا می کنند.

۶-در مکالمات برج مراقبت با گروه پروازی نیز مورد مشکوکی مشاهده نگردیده است.

🔻بخش قابل توجهی از اسناد و مدارک مرتبط با سانحه بالگرد یاد شده جمع آوری شده است و برای بررسی برخی از قطعات و اسناد، نیاز به زمان بیشتری می باشد که پس از اتقان سنجی و کار تخصصی و کارشناسی دقیق تر در اطلاعیه های بعدی به سمع و نظر ملت شریف و انقلابی ایران خواهد رسید.

@behesht_online
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
▫️کارشناس صدا و سیما:

شورای نگهبان کار بسیار خوبی کرد که رقبای ابراهیم رئیسی را در انتخابات ۱۴۰۰ رد صلاحیت کرد و الان هم باید رقبا را رد صلاحیت کند تا یک رئیس جمهور شبیه رئیسی در ۷ تیر انتخاب شود


@behesht_online
کنایه فعال سیاسی اصلاح طلب به اصولگرایان !

▫️عرفِ دیپلماتیک را بیاموزید!

🔻واکنش نمادین و توام با احترام کشورهای منطقه و سازمان ملل و... به شهادت رئیسی و همراهانش را ملاحظه کردید؟

🔻 ازنیمه افراشته شدن پرچمهاحس خوبی گرفتید؟

🔻 بهتر است درس بگیرید. به جای آنکه بعد از درگذشت مقام عالی یک کشور تیتر بزنید «خبر مرگش»، احترام آمیز واکنش دهید./بامداد لاجوردی فعال اصلاح‌طلب

@behesht_online
احمدی نژاد دوباره می آید؟/ پرویز فتاح رقیب جدی قالیباف در انتخابات ریاست جمهوری/ مدل ۱۴۰۰ تکرار می‌شود یا مدل ۱۳۹۲ و ۱۳۹۶؟

🔻چشم جهان به انتخابات زودهنگام است و نرخ مشارکت و اهمیت آن به این سبب است که این بار انتخابات ریاست جمهوری ما زودتر از آمریکا برگزار می‌شود و بازگشت احتمالی دونالد ترامپ هم درنظر گرفته می‌شود و با این نگاه تفاوت دارد که سعید جلیلی رییس جمهوری شود که ضد برجام است یا علی‌اکبر صالحی که عضو تیم برجام بوده.

🔻هر چند شنیده‌های تأیید نشده حاکی از آن است که قرار بر انتخابات رقابتی مانند ۹۲ و ۹۶ نیست و مدل ۱۴۰۰ مدنظر است منتها گرم‌تر و عاطفی‌تر و با این نگاه پرویز فتاح می‌تواند گزینه مطلوب حاکمیت باشد چون هم سابقهٔ ریاست کمیتهٔ امداد را دارد و هم به سلامت اقتصادی مشهور است و رییس بنیاد تعاون سپاه هم بوده./عصرایران

@behesht_online
2024/10/06 19:28:26
Back to Top
HTML Embed Code: