Telegram Web Link
قالیباف معاون ابراهیم رئیسی را می‌چیند؟!

🔻شنیده‌های آقای اقتصاد نشان می‌دهد که حسینی معاون پارلمانی رییسی احتمالا و به زودی غزل خداحافظی را می‌خواند‌.

🔻پیگیری های مستمر قالیباف حاکی از آن است که او دوست دارد یکی از استانداران سابق که مسائلی در موردش مطرح است را برای معاونت پارلمانی برگزیناند!

🔻منابع آگاه آقای اقتصاد می‌گویند که "حسینی پور" استاندارِ سابق مازندران و نیروی منسوب به قالیباف در راه معاونت پارلمانی ریاست جمهوری است‌.

🔻باید دید ابراهیم رئیسی در مقابل این فشارها مقاومت می‌کند یا اینکه تسلیم نظر راسِ بهارستان (منتخب چهارم تهران) می‌شود!

@behesht_online
کاهش ۲۰۰ درصدی مشارکت در انتخابات، نسبت به دور دوم مجلس نهم!

سهم درصدی نامزد راه یافته به مجلس شورای اسلامی از کل آرای ماخوذه:

🔻«مجلس دوازدهم»
۱_بیژن نوباوه وطن: ۳.۵۰

🔻«مجلس نهم»
۱_بیژن نوباوه وطن: ۱۰.۱۱

🔻در دور دوم انتخابات مجلس نهم میزان مشارکت در تهران نزدیک به ۲۴ درصد بود و نزدیک به یک‌‌میلیون و ۲۰۰ هزار نفر در تهران در دوردوم رای دادند. نفر اول تهران در دور دوم هم بیژن نوباوه‌وطن بود که نزدیک به ۴۹۱ هزار و ۷۹۹ رای آورد. میزان مشارکت در تهران در دور دوم انتخابات ۸ درصد بود و نفر اول دور دوم هم اتفاقا بیژن نوباوه‌وطن بود که رای او این‌بار ۲۷۱ هزار و ۹۴ بود.

🔻مشارکت در انتخابات این دوره در مقایسه با مجلس نهم کاهش ۲۰۰ درصدی داشته است./فرهیختگان

@behesht_online
مجلس با کاهش ساعت کاری کارکنان مخالفت کرد!

🔻پیشنهاد تعطیلی شنبه و کاهش ساعت کاری کارمندان از ۴۴ ساعت در هفته به ۴۰ ساعت، در مجلس رای نیاورد.

@behesht_online
▫️حماسه ۸ درصدی؟ تیتر روزنامه هم‌میهن

@behesht_online
شهردار منطقه ۵ شیراز به قتل رسید

🔻ساعتی پیش ‌در صحن شورای شهر شیراز اعلام شد که از مدیران شهری شیراز به دست افراد ناشناس به قتل رسیده است.

🔻پس از اعلام خبر صحن شورای شهر شیراز بلافاصله تعطیل شد.

🔻هنوز اطلاعات دقیقی از چگونگی قتل این مدیر شهری در دست نیست، اما‌ این مدیر شهری، شهردار منطقه ۵ شیراز بوده که به قتل رسیده است.

@behesht_online
تقویت سامانه بارشی در مناطق غربی کشور

🔻امروز سامانه بارشی ضمن تقویت، شمال غرب، غرب، جنوب غرب، استان‌های ساحلی دریای خزر و برخی مناطق مرکزی کشور را تحت تأثیر قرار می‌دهد.

🔻فردا رگبار پراکنده همراه با رعدوبرق در استان‌های نوار شمالی کشور، چهارمحال و بختیاری، کهگیلویه و بویراحمد، یزد، فارس،‌ شمال کرمان و خراسان رضوی ادامه خواهد داشت.

@behesht_online
▫️ حمید رسایی مدیر هفته‌نامه‌ی ۹ دی، تصویر شماره‌ی جدید این هفته‌نامه را در کانال خود منتشر کرد. تیتر شما ه جدید این هفته نامه به تغییر قالیباف از ریاست مجلس اختصاص یافته و از تغییر قطعی او سخن گفته است.

@behesht_online
روزنامه اصولگرا: جرم زیباکلام تبلیغ علیه نظام نبود؛ او اتفاقا به نفع نظام تبلیغ می‌کند

روزنامه جوان نوشت:

🔻اصولاً دکتر زیباکلام هرچه می‌کرد تبلیغ برای نظام بود! نه فقط او، بسیاری دیگر هم هرچه می‌گویند تبلیغ برای نظام است. وقتی علیه نظام استدلال سست بیاوری، «استدلال نظام» را قوی کرده‌ای! پس باید به زیباکلام، یک ویلای اختصاصی جایزه داد نه زندان!

🔻او را باید مانند اسطوره‌ای که یک عمر ابلاغیه‌هایش در نقد نظام، نتیجه برعکس داشت یا دست‌کم کسی با آن راه به جایی نبرد، بهتر از این پاس می‌داشتیم. برای همین معتقدم جای او در زندان نیست؛ و یک زحمت و تکلف اضافی بود که کاش نمی‌بود.


@behesht_online
بلای تلخی که زاکانی بر سر خیابان صدساله تهران آورد؛ ولیعصر تغییر چهره داد!

🔻تصویری تازه از قطع درختان چنار خیابان ولیعصر در فضای پربحث شده است. کاربران در این باره نوشتند زاکانی (شهردار تهران) با این حرکت، چهره خیابان مشهور و صد ساله تهران را به هم ریخته است./برترینها

@behesht_online
بازگشت پرحاشیه یک طرح در نوبت بررسی آخرین هفته کاری مجلس یازدهم
 
حمایت از فیلترینگ اولین باج ریاست قالیباف به منتقدانش/  چرا طرح صیانت از فضای مجازی یک‌شبه به دستور کار مجلس برگشته است؟


🔻زمزمه بررسی مجدد طرح صیانت از کابران  فضای مجازی درمجلس، نمایندگان و منتقدان این طرح را شوکه کرده، چرا که طرح بدون طی تشریفات و مقدمات قانونی و حتی بدون قید فوریت یک شبه در دستور کار آخرین هفته  کاری مجلس یازدهم  قرار گرفته است.

🔻آنطور که یکی از نمایندگان به خبرنگار فراز گفته است، طرح صیانت از کاربران فضای مجازی هیچ یک از مراحل قانونی را برای رسیدگی در صحن مجلس طی نکرده و اعلام آن به عنوان یکی از دستورکار‌های هفتگی مجلس امری خلاف قانون و روال کاری بهارستان است.

🔻 قالیباف می‌خواهد از منتقدانش دلجویی کند. او که خواست نامی از او برده نشود، درباره چرایی این اقدام  خبر داد که عدم موضع شفاف قالیباف در قبال طرح صیانت از فضای مجازی در طول دوره مجلس یازدهم یکی از انتقادات جدی پایداری‌ها و چهره‌های نزدیک به این طیف به سبک ریاست قالیباف بر مجلس بود و با جدی شدن رقابت‌های بر سر ریاست مجلس دوازدهم به نظرمی رسد قالیباف به فکر جبران افتاده و در صدد است با این اقدام از منتقدانش دلجویی کند./فراز

@behesht_online
دوگانه استیصال‌سازی

چگونه کاهش مشارکت سیاسی - اجتماعی اکثریت به برکشیده شدن رادیکال ترین طیف اقلیت انجامید؟


محمدجواد روح؛ سردبیر هم‌میهن

🔻در علم سیاست در نهایت ما نیازمند یک چارچوب یا راه‌حل برای تغییر هستیم. وقتی ما علوم سیاسی می‌خوانیم، در نهایت باید به سیاستگذاری برسیم... همانطور که افلاطون، ارسطو، مارکس و برخی از متاخرین می‌گویند هدف علم سیاست توضیح امور نیست (مثل بیولوژی و زمین‌شناسی).

🔻هدف علم سیاست، تغییر امور است... اگر در سیاست هدف نداشته باشیم و یا برای رسیدن به اهداف وسیله نداشته باشیم، علم سیاستی نداریم. علم سیاست نباید علم توضیح امور سیاسی باشد... به گمان من، کلاً علم سیاست برخلاف سرشت و اهداف خود از سیاست جدا شده است».

🔻این گفتار دکتر حسین بشیریه در گفت‌وگویش با علی میرسپاسی، لب‌لباب نقدی است که امروز نه‌فقط به دانشمندان و استادان علوم سیاسی در ایران می‌توان وارد کرد، بلکه باید گامی فراتر گذاشت و مدعی شد که بخش بزرگی از نیروها و نخبگان سیاسی ایران امروز نیز، از درک مسئله و ارائه راه‌حل بازمانده‌اند.

🔻حتی استراتژیست‌ها و نظریه‌پردازان سیاسی نیز، امروز تا حد زیادی از راهبردهای پیشین خود دست کشیده‌اند و از وادی عمل به حاشیه نظر بازگشته‌اند.

🔻یادداشت اخیر سعید حجاریان و یا فایل صوتی منتشرشده از سیدمحمد خاتمی را می‌توان مصادیقی از این تغییر رویکرد در میان سیاستمداران ایرانی تلقی کرد. این تغییر رویکرد را ناچار باید به نقد نشست؛ چراکه این چهره‌های مؤثر اصلاح‌طلب، عملاً راهی را که از پسِ تجربه‌های اندوخته تاریخی و دانش انباشته نظری گشوده بودند و در سایه آن به جوانان پس از دوم‌خرداد درس‌ها آموختند، کنار گذاشته‌اند و به‌جای کنشگری، در مقام توصیف وضع موجود و نقد و هشدار درباره آن نشسته‌اند.

🔻حال آنکه به گفته بشیریه، سیاست علم توضیح امر موجود نیست؛ چه رسد که سیاست‌ورزی به این سطح فروکاهد. این گفتار بشیریه را به‌عنوان یکی از مؤثرترین استادان علم سیاست در ایران باید شنید و در پرتو آن، نقدها را به جان خرید.

🔻یکی از این گرایش‌های توصیفی، مباحثی است که اخیراً در محافل سیاسی مطرح شده و از جمله عباس آخوندی به آن پرداخته و تئوریزه کرده است. در این مباحث، از طیف نوپدید و رادیکال جریان حاکم تحت‌عنوان «جریان استیصال‌سازی» یاد می‌شود؛ جریانی که در این روایت، در جهت مستأصل کردن مردم در زندگی روزمره خویش برآمده‌اند و نه‌فقط عرصه سیاست را به گروگان خویش گرفته‌اند که به تحمیل ارزش‌ها و سبک زندگی مطلوب خود می‌پردازند و حتی، کسب‌وکارهای بخش خصوصی تا خردترین مراتب را تهدید می‌کنند (همان مواجهه‌ای که حسن روحانی نیز اخیراً از آن با عبارت «برخورد خصومتی با اقتصاد» یاد کرد).

🔻 از منظر جامعه‌شناسی سیاسی، جریان «استیصال‌ساز» را می‌توان نیرویی اقلیت در ایران امروز دانست که هویت، اعتبار و موقعیت خود را در شرایط ریزش مشارکت اکثریت و به‌ویژه بحران و بی‌ثباتی سیاسی-اجتماعی می‌بیند و می‌یابد. این جریان عموماً در قالب جبهه پایداری صورت‌بندی می‌شود؛ اما فراتر از آن است و در حوزه‌های پیداوپنهان قدرت سیاسی-اقتصادی حضور دارد و صاحب نفوذ است.

🔻این جریان در فضای دوقطبی رادیکال و تاریخی میان محمود احمدی‌نژاد و اکبر هاشمی‌رفسنجانی در سال ۱۳۸۴ تاحدی بروز یافت و در فضای دوقطبی و بی‌ثباتی سیاسی-اجتماعی پس از انتخابات ۱۳۸۸، خود را به‌عنوان نیروی وفادار، پای‌کار و پایدار حامی سیستم که در اوج بحران، تمام‌قد وارد میدان می‌شود؛ معرفی کرد.

@behesht_online
انتقاد تند روزنامه اصولگرا از فاجعه در انتخابات مجلس:

🔻 روزنامه رسالت در سرمقاله خود به تحلیل مشارکت پایین در انتخابات دور دوم مجلس دوازدهم پرداخت و این موضوع را «فاجعه» و «بحران» توصیف کرد.

🔻بیایید فرض کنیم همه کسانی‌که در تهران رأی دادند از باب عمل به واجب و تکلیف بوده است؛ این گزاره، خیلی وضع را بحرانی‌تر جلوه می‌دهد! بیش از ۹۰ درصد تهرانی‌ها کاری به واجب و تکلیف و تبلیغات در رسانه‌ها و توصیه بزرگان ندارند و این بیش از زنگ خطر است

🔻جمع کردن این افتضاحات «بزرگ» می‌طلبد

🔻حضور در اربعین مربوط به تتمه ایمان مردم است نه ما!

@behesht_online
کاظم صدیقی جنجال به پا کرد /پارسایی: تفاوت از زمین تا آسمان است!

بهرام پارسایی، نماینده مجلس دهم در یادداشتی، با اشاره به اظهارات جنجال برانگیز کاظم صدیقی که گفته بود: خدا به اعمال انسان ها نگاه نمی‌کند بلکه به نیت های آنها نگاه می‌کند، نوشت؛

شرم کن ‎کاظم صدیقی

🔻چهار هزار متر زمین به ارزش ۱۰۰۰ میلیارد تومان و ماهیانه یک میلیار تومان به حساب شما نتیجه ی نیت شماست!؟

🔻زرتشت حرف از گفتار و پندار و کردار نیک می زند، تو از کردار گذشتی و از پندار می گویی!

🔻تفاوت از زمین تا آسمان است!


@behesht_online
روزنامه اصولگرا: آیا موضوع زمین ازگل و پرونده کاظم صدیقی قرار است رسیدگی شود یا نه؟

روزنامه فرهیختگان نوشت:

🔻هنوز بخش زیادی از سوالات جامعه درمورد فساد برخی افراد که به‌صورت عمومی منتشر شده بدون پاسخ باقی مانده است.

🔻برای مثال در ماجرای زمین‌های ازگل و اسنادی که منتشر شد افکارعمومی هنوز پاسخ خود مبنی‌براینکه در واقعیت امر چه اتفاقی رخ داده بود را دریافت نکردند. در چنین فضایی آقای صدیقی همچنان به‌عنوان امام‌جمعه در نمازجمعه تهران حضور دارند و افکارعمومی همچنان سردرگم است که آنچه در ماجرای ازگل اتفاق افتاد، اساسا قرار است پیگیری شود یا به نتیجه‌ای رسیده است یا خیر؟

@behesht_online
دولت رئیسی، دولت مونولوگ است نه دیالوگ؛ نیازی به پاسخگویی احساس نمی‌کند، یک کاغذ می‌دهند او می‌خواند

محمد مهاجری، تحلیلگر سیاسی اصولگرا:

🔻رئیس‌جمهور گمان می‌کند هنوز ۵ سال از دولتش باقی‌مانده و به همین دلیل هم برای پاسخگویی درباره عملکرد دولتش زود است. بعد از پایان دوره ۸ ساله هم دیگر دوران مسئولیت او به پایان رسیده و پاسخگو بودن یا نبودنش تفاوت زیادی نمی‌کند.

🔻دولت رئیسی، دولت مونولوگ است نه دیالوگ. در دولت روحانی اندکی فضا بهتر شده بود که دوباره بلای دولت رئیسی بر سر ما نازل شد. دولت رئیسی، دولت آمارهای یک‌سویه‌ است که نیازی نمی‌بیند واقعیات را به مردم بگوید. دولت او دولتی است که واژه ناکارآمدی را به کارآمدی تغییر داده و بعد از 4 یا 8 سال آوارهایی را بر سر مردم خراب خواهد کرد که برای برداشتن آنها سال‌ها زمان لازم است؛ آن‌هم در شرایطی که هنوز آوارهای دولت احمدی‌نژاد در حوزه تحریم‌ها بر سر مردم وجود دارد و آوارهای دولت سیزدهم نیز به آنها اضافه می‌شود./ هم‌میهن

@behesht_online
انتقاد تند روزنامه اصولگرا از انتخابات مجلس: جمع کردن این افتضاح «بزرگ» می‌طلبد/ کاش ککمان بگزد؛ شاید تکانی بخوریم

روزنامه اصولگرای رسالت، نوشت:

🔻دور دوم انتخابات، همواره کم‌فروغ‌تر و ضعیف‌تر از دور اول برگزار می‌شود؛ حالا در شرایطی که دور اول، مشارکت ۲۵ درصدی داشتیم، فاجعه‌ای در مشارکت مثل روز جمعه دور از ذهن و پیش‌بینی‌ها نبود. اصرار دارم در این نوشته از «فاجعه» و «بحران» و قدری «تحقیر» استفاده کنم بلکه ککمان بگزد؛ شاید تکانی بخوریم و دست از این تغافل‌ها که غافلمان کرده برداریم؛ چه‌بسا تغییراتی ایجاد کردیم و مسائل را زیر فرش پنهان نکردیم.

@behesht_online
حامیان رئیسی در مجلس دوازدهم چه خواهند کرد؟

شرق نوشت:

🔻بررسی وقایع انتخابات مجلس دوازدهم در جریان اصولگرایی نشان‌دهنده چرخشی از پایین به بالا بود. اتفاقی که از قبل به سران جریان اصولگرایی پیام داده بود «این بار فرق می‌کند» اما پدرخوانده‌ها که خود را لیست «چنارها» می‌دانستند، آنها را با عنوان «پاجوش» تحقیر کردند.

🔻با وجود پیوندهای عمیق این جریان با دولت، اما ظاهرا ابراهیم رئیسی همچنان در مقابل خواسته‌های آنها مقاومت می‌کند. این جریان در نهایت باعث شکاف عمیق‌تر رئیسی و اکثریت مردم از یک سو (با طرح‌های مربوط به پوشش رسمی و فضای مجازی و محدودیت‌های اجتماعی) می‌شود و از سوی دیگر باعث شکاف میان رئیسی و حاکمیت خواهد شد.

@behesht_online
انتقاد یک حقوقدان از بازداشت صادق زیباکلام؛ تاب‌آوری حکمرانی نباید به اندازه‌ای نازل شود که حتی استادان دانشگاه هم نتوانند نقد کنند

اعتماد نوشت:

محمدصالح نقره‌کار:

🔻اظهارات و انتقادات چهره‌هایی مانند زیباکلام و سایر استادان در راستای اصلاح وضع موجود قابل تحلیل است.

🔻باید توجه داشت موارد و نقدهایی که دکتر زیباکلام یا سایر استادان دانشگاه‌های کشورمان مطرح می‌کنند در راستای کنشگری‌های خیرخواهانه و اصلاح‌طلبانه است.

🔻نباید ظرفیت و آستانه تاب‌آوری حکمرانی در این حوزه به اندازه‌ای تنزل پیدا کند که حتی استادان دانشگاهی هم امکان نقد و ارزیابی وضع موجود در حوزه‌های گوناگون را نداشته باشند.

@behesht_online
وقتی علم‌الهدی برای دفاع از حجاب به داستان منیژه استناد می‌کند، یعنی کفگیر به ته دیگ خورده

عباس عبدی در روزنامه اعتماد نوشت:

🔻هنگامی که امام جمعه محترم مشهد برای دفاع از پوشش حجاب به شاهنامه و داستان منیژه استناد کرد، معلوم شد که کفگیر به ته دیگ خورده است. کسانی که برای ایران پیش از اسلام جایگاهی قابل نبودند، اکنون برای اقناع مردم به رعایت یک ارزشی که مدعی اسلامی بودن آن هستند، به شخصیت‌های خیالی و اسطوره‌ای از شاهنامه ارجاع می‌دهند و جالب اینکه کاملا هم اشتباه استناد می‌کنند.

🔻این تناقض در تبلیغات شهری و رسانه‌ای در موضوع حجاب نیز دیده می‌شود که به ساده‌ترین و سخیف‌ترین ادبیات و حتی با اثرگذاری منفی در حال تبلیغ حجاب هستند و خود را در مقام دانای کل و اخلاق‌گرای اسلامی تعریف کرده و قصد هدایت کسانی را دارند که حتی جرات مواجهه منطقی با آنان را ندارند، زیرا به راحتی میدان گفت‌وگو را خواهند باخت.

@behesht_online
نقص فنی پله برقی بار دیگر موجب جراحت شدید یک کودک شد

🔻فرسودگی و نقص فنی پله برقی میدان میوه و تره بار مجیدیه واقع در  منطقه ۴ تهران موجب مصدومیت و جراحت یک کودک شد.

🔻در این حادثه یک کودک که به همراه والدینش در حال استفاده از پله برقی بودند به شدت دچار جراحت و آسیب دیدگی شدند و به طور معجزه آسایی از این حادثه جان سالم به در بردند.

🔻پیش از این شاهد اتفاقات مشابه نظیر سقوط تعدادی از شهروندان از پله برقی ایستگاه‌های مترو و قطع مچ دست یک دختر بچه ۹ ساله به دلیل نقص فنی پله برقی در پایتخت بودیم.

🔻در حالی مسئولیت نگهداشت پل‌های پایتخت از سازمان زیباسازی گرفته و به معاونت فنی و عمرانی داده شده که در هر ۲ مورد شاهد حوادث و اتفاقات ناگوار برای شهروندان پایتخت بودیم.

@behesht_online
2024/10/07 17:21:30
Back to Top
HTML Embed Code: