Telegram Web Link
کتابفروشی دماوند
#خبرانتشارکتاب صدای آزادی / محمدآصف سلطان‌زاده، زینب انتظار / نشر نی، ۴۰۴ صفحه، ۳۶۰ هزار تومن روایت‌هایی از زنان افغانستانی و ساکن این کشور که در سال‌های اخیر در راه احقاق حقوق زنان در این کشور فعال بوده‌اند و به‌خصوص در سه سال اخیر در تظاهرات علیه قوانین…
.
بخشی از مقدمه کتاب:
«مردان افغان درک درستی از آزادی زن‌ها ندارند؛ آن‌ها استقلال مالی زنان را خطری برای اقتدار خود در خانواده می‌دانند. اینک با ایجاد محدودیت برای کار زن‌ها توسط طالبان، آن اقتدار نسبتاً ازدست‌رفتهٔ مرد به‌عنوان تنها نان‌آور و سرپرست خانواده بازمی‌گردد. همین که زن برای بیرون رفتنش از خانه به همسرش نیازمند است، به مرد اقتدار بخشیده است. پس استمرار امارت طالبان، به‌گونه‌ای، به پذیرش ناخودآگاه مردان از قوانین طالبانی ارتباط دارد. اگر هم مردانی از امارت نارضایتی داشته باشند، بیشتر برای آن است که زمینهٔ معیشت و کار برای آن‌ها چندان فراهم نیست. مردان از زنان معترض حمایت نمی‌کنند، زیرا نوک پیکان اعتراضات زن‌ها رفتار زن‌ستیزانهٔ مردان را نیز نشانه رفته است… به طور قطع باور دارم که زنان در دنیا سکان تغییرات سیاسی و فرهنگی را به دست گرفته‌اند و زنان افغانستان نیز این مهم را در سرزمینی با فرهنگ مردانه و به‌شدت محافظه‌کار و مقاوم در برابر تغییر به عهده خواهند گرفت. مردان دنیا خسته از کار در اتاق‌های فکری سیاسی جهانی و گمشده در پیچ‌وخم دیپلماسی میان کشورها از یافتن راه‌حل مشکلات بشری مأیوس شده‌اند. جنگ می‌آفرینند و از مدیریت آن ناتوان می‌شوند. از این پس زنان تحولات و انقلاب‌ها را رقم خواهند زد و صدای آزادی این بار زنانه است.»
.
#خبرانتشارکتاب


شکسپیر: گفت‌وگوهایی با یان کات؛ هملت: یک کولاژ / چارلز ماروویتز، ترجمه رضا سرور / نشر بیدگل، ۲۱۲ صفحه، ۲۶۵ هزار تومن

صفحاتی از کتاب

از صفحه ناشر:
«نخستین بخش کتاب دربردارندۀ جدلی دیالکتیکی میان کارگردان تحسین‌شدۀ تئاتر، چارلز ماروویتز، و یان کات، یکی از مطرح‌ترین شکسپیرشناسان قرن بیستم، است؛ در این گفت‌وگوها هرجا که بینش اجرایی ماروویتز از حرکت بازمی‌ماند، دانش تئوریک کات بحث را پیش می‌برد و بدین‌ترتیب، نظریه و اجرا مکمل یکدیگر می‌شوند. در فصول چهارگانۀ کتاب نمایشنامه‌هایی چون تریلوس و کرسیدا، رومئو و ژولیت، چشم در برابر چشم و اتللو از زوایای مختلف بررسی می‌شوند.

نمایشنامۀ هملت: یک کولاژ یکی از بهترین نمونه‌های دراماتورژی مدرن است. ماروویتز با بهره‌گیری از تکنیک کولاژ توانسته معانی مستتر و مفاهیمِ کمتردیده‌شده در هملت را از اعمال متن استخراج کند و در ساحت اجرا نمایان سازد. این متن اولین بار با کارگردانی مشترک پیتر بروک و ماروویتز به روی صحنه برده شد و بعدا ماروویتز، براساس تجربیات اجرایی آن را به شکلی که اکنون در این کتاب آمده، تکمیل کرد.»

(عکس از صفحه ناشر)

‌‌سفارش به @bahmanbooks
.
#خبرتجدیدچاپ

در باب مدارا / مایکل والزر، ترجمه صالح نجفی / نشر شیرازه، ۱۷۷ صفحه، ۲۰۰ هزار تومن

کتاب اصلی:
On Toleration (1997)

از پشت جلد:
«در این کتاب مایکل والزر نشان می‌دهد که بحث درباره مدارا را نمی‌توان به بحث در مورد سامان‌های سیاسی فروکاست. او بر این نظر است که مطالعه الگو‌های مداراجویی در سامان‌های سیاسی متفاوت مسلما به دانش ما در این‌باره می‌افزاید، اما این دانش بدون ارزیابی جماعت‌های مختلف که بر اساس همبستگی‌های قومی، دینی، نژادی، سرزمینی، طبقاتی یا جنسيتی گرد یکدیگر آمده‌اند، ناکافی و ناکامل خواهد ماند. بر اساس یک چنین مطالعات تکمیلی‌ای است که والزر در این کتاب مقولاتی همچون بی‌تفاوتی و بی‌‌اعتنایی و پذیرش حاکی از تسلیم و رضا را همچون شیوه‌های پنهان اما مهمی از عدم مدارا در جوامع مختلف آشکار می‌سازد.»

سفارش به @bahmanbooks یا خرید حضوری از کتابفروشی دماوند
‌.
#خبرانتشارکتاب

پذیرش شکست (افت اقشار میانی جامعه؛ نمونه تهران) / مارال لطیفی / نشر شیرازه، ۲۴۶ صفحه، ۲۸۰ هزار تومن

فهرست و مقدمه کتاب در پست بعد

از صفحه ناشر:
«کتاب حاضر روایت مستندی است از اُفت اقتدار و قدرت اقشار میانی در جامعة شهرنشین ایران. دگردیسی‌ای که هر چند از اواخر دهة ۱۳۶۰ آغاز گشت اما از اوایل دهة ۱۳۹۰ شتاب گرفت تا به پدیده‌ای ساختاری در جامعة شهرنشین کشور به ویژه در پایتخت تبدیل شد. وجه تمایز تحقیقی که در این کتاب تقویم شده‌است با سایر تحقیقاتی که به همین موضوع، یعنی از کف رفتنِ قدرت اقشار میانی و تحت سلطه قرارگرفتنِ آنان پرداخته‌اند در آن است که نویسنده سعی و تلاشی جدی به‌کار برده‌است تا از طریق گفت‌و‌گو با افرادی که این واقعه را تجربه کرده‌اند، روایتی یکهّ از تأثیر آن بر ابعاد گوناگون هستی‌شان به‌دست دهد.»

سفارش به @bahmanbooks یا خرید حضوری از کتابفروشی دماوند
.
#خبرتجدیدچاپ

نشر بیدگل چند نمایشنامه از محمد رضایی‌راد را تجدیدچاپ کرده است:

فرشته تاریخ / ۱۰۷ صفحه، ۱۵۵ هزار تومن

بازگشت به خان نخست؛ هشتمین خان / ۱۲۳ صفحه، ۱۵۰ هزار تومن

رقصی چنین... / ۹۵ صفحه، ۱۱۵ هزار تومن

به گزارش زنان تروا / نغمه ثمینی و محمد رضایی‌راد / ۱۲۸ صفحه، ۱۵۵ هزار تومن

سفارش به @bahmanbooks یا خرید حضوری از کتابفروشی دماوند
.
#خبرتجدیدچاپ

تاراج نهان؛ سلب مالکیت از نیروهای کار در اثر تورم در ایران / محمد مالجو / نشر آگه، ۱۳۴ صفحه، ۱۲۵ هزار تومن

از پیشگفتار کتاب:
«نرخ‌های بالای تورم در اقتصاد ایران اصولا دهک‌های جمعیتی فقیرتر را فقیرتر و دهک‌های جمعیتی غنی‌تر را غنی‌تر می‌کرده است. این ارزیابی در مجموع درست است اما دقیق نیست. نرخ‌های بالای تورم عملا جریان‌های بازتوزیع‌کننده‌ای را تحقق می‌بخشیده که مسبب انتقال وسیع انواع منابع اقتصادی از دستانی به دستانی دیگر می‌شده است. با این حال، جریان‌های بازتوزیعی ناشی از بروز نرخ‌های بالای تورم در اقتصاد ایران بس پیچیده‌تر از حدی بوده که در عبارت بسیط فقیرتر شدن فقرا و غنی‌تر شدن اغنیا تجلی یابد...
در شناخت انواع سازوکارهای تصاحب به مدد سلب مالکیت از توده‌ها در ایران امروز بسیار فقیریم و راهی طولانی در پیش داریم. کتاب حاضر مشخصا گامی است آغازین در مسیر طولانی پرپیچ‌وخمی که هنوز نپیموده‌ایم.»

سفارش به @bahmanbooks یا خرید حضوری از کتابفروشی دماوند
.
#خبرتجدیدچاپ

فارنهایت ۴۵۱ / ری بردبری، ترجمه مژده دقیقی / نشر ماهی، ۱۸۴ صفحه رقعی، ۱۷۵ هزار تومن

این رمان در کنار آثاری چون ۱۹۸۴، دنیای قشنگ نو و ما (زامیاتین) یکی از چند کتاب مشهوری است که در قرن بیستم در ژانر پادآرمانشهری نوشته شده‌اند.

داستان بردبری درباره آینده‌ای است که در آن، کتاب ممنوع است و ماموران دولت هرجا کتابی ببینند آن را می‌سوزانند. مردم هم آن‌قدر در تماشای تلویزیون غرقند که اهمیتی به این موضوع نمی‌دهند. ۴۵۱ درجه فارنهایت دمای سوختن کاغذ است و شخصیت اصلی کتاب یکی از ماموران کتاب‌سوزی.

کتاب در سال ۱۹۵۳ نوشته شده، بعد از جنگ جهانی دوم، همزمان با مرگ استالین و در کوران دوران مک‌کارتیسم در امریکا.

اسم اصلی: Fahrenheit 451

سفارش به @bahmanbooks یا خرید حضوری از کتابفروشی دماوند
.
#خبرتجدیدچاپ

پیکار با سرنوشت / واسیلی گروسمان، ترجمه سروش حبیبی / نشر نیلوفر، ۸۲۴ صفحه وزیری گالینگور، ۸۵۰ هزار تومن

سروش حبیبی این کتاب را، که یکی از مهم‌ترین رمان‌های قرن بیستم روسیه است، اواخر دهه شصت و با عنوان «زندگی و سرنوشت» به فارسی برگرداند و انتشارات سروش منتشرش کرد. در سال‌ها اخیر این کتاب با عنوان جدید در نشر نیلوفر منتشر می‌شود.

در زمان چاپ اول کتاب در نشر نیلوفر (سال ۹۷)، سپاس ریوندی چند خطی درباره این کتاب در کانال بهمن دارالشفایی نوشت که این یادداشت کوتاه را می‌توانید در پست بعدی بخوانید.

سفارش به @bahmanbooks یا خرید حضوری از کتابفروشی دماوند
.
کتابفروشی دماوند
#خبرتجدیدچاپ پیکار با سرنوشت / واسیلی گروسمان، ترجمه سروش حبیبی / نشر نیلوفر، ۸۲۴ صفحه وزیری گالینگور، ۸۵۰ هزار تومن سروش حبیبی این کتاب را، که یکی از مهم‌ترین رمان‌های قرن بیستم روسیه است، اواخر دهه شصت و با عنوان «زندگی و سرنوشت» به فارسی برگرداند و انتشارات…
.
سپاس ریوندی:
«اگر جنگ و صلح، حماسه‌ی جنگ ۱۸۱۲ فرانسه و روسیه و حمله‌ی ناپلئون به آن کشور باشد و دن آرام، حماسه‌ی جنگ داخلی بین ارتش‌های سفید و سرخ پس از پیروزی انقلاب اکتبر در ۱۹۱۷، زندگی و سرنوشت حماسه‌ی جنگ کبیر میهنی است، یعنی مقاومت اتحاد شوروی در مقابل حمله‌ی آلمان نازی و اگر واسیلی گروسمان کمتر از تالستوی یا شولوخف شناخته شده است، بخشی به علت جفایی است که کتاب وی از دستگاه سانسوری دید که پس از استالین هم گریبان روشنفکران شوروی را چندان رها نکرده بود.
به مانند رمان‌های بزرگ دیگری که مضمون حماسی دارند، کتاب تا حدود زیادی میان دو صحنه‌‌، یعنی میدان جنگ و زندگی خصوصی آدم‌ها در پشت جبهه تقسیم شده است. اما بر خلاف جنگ و صلح که در آن میدان جنگ تضادی خیره‌‌کننده با ضیافت‌های اشرافی و داستان‌های عاشقانه‌ی حاشیه‌ی آن می‌پردازد، زندگی و سرنوشت تصویر وحشتی است که ملت‌های بسیاری در شرق اروپا و بخصوص یهودیان روسیه خوب با آن آشنا بودند؛ یعنی گیر افتادن در تله‌ای که یک طرف آن استالین است و طرف دیگرش هیتلر. زندگی و سرنوشت که در واقع جلد دوم کتاب گروسمان در باب وقایع جنگ است، تقریباً تمام مضامین محوری جنگ دوم جهانی را به نحوی در خود جای داده است، از سبعیت نازی‌ها تا رشادت ارتش‌های مقاومت، از وحشت تصفیه‌های استالینی و رعب حاکم بر شوروی تا اهمیت فیزیکدان‌ها در گرماگرم جنگ و مساله‌ی دستیابی به سلاح هسته‌ای و سرانجام عشق، عاطفه‌ی عجیب انسانی که حتی در این شرایط هم به تمامی فرونمرده است.
دشوار بتوان مسیری بهتر از این کتاب، برای درک عمق تجربه‌ی فاجعه‌بار انسانی در آن سال‌های شوروی یافت.»
.
امروز از ساعت شش عصر ۱۴۳ کتاب نو قیمت‌قدیم را در کانال فروش‌های هفتگی کتابفروشی می‌گذاریم (از این پست به پایین).

قیمت بعضی از این کتاب‌ها از نصف قیمت روزشان هم کم‌تر است.

برای سفارش به @Ketabdamavand پیغام بدهید.
.
2024/11/15 17:24:55
Back to Top
HTML Embed Code: