Telegram Web Link
#خبرتجدیدچاپ

صدای غذاخوردن یک حلزون وحشی / الیزابت تووا بیلی، ترجمهٔ کاوه فیض‌اللهی / نشر نو، ۱۹۲ صفحه رقعی گالینگور، ۲۵۰ هزار تومن

صفحاتی از کتاب

اسم اصلی کتاب:
The Sound of a Wild Snail Eating

از صفحه ناشر:
«این کتاب غیرداستانی دربارهٔ زنی است که می‌کوشد از بیماری ناشناخته‌ای که دارد روح و جسمش را می‌خورد جان به‌در ببرد. این کتاب شعر نیست، اما نویسنده تاریخ حلزون را به شیوه‌ای شاعرانه بررسی کرده است. یک روز دوستی هدیه‌ای سرنوشت‌ساز به او می‌دهد: گلدانی بنفشه با یک حلزون جنگلی قهوه‌ای کوچک، تنها حیوان خانگی که او در این شرایط توان نگهداری‌اش را دارد. کم‌کم معلوم می‌شود که میان شیوهٔ زندگی حلزون و سبک جدید زندگی نویسنده در بیماری شباهت‌های غیرمنتظره‌ای وجود دارد: حلزون برخلاف ظاهر آسیب‌پذیرش موجودی مقاوم است که از پس چالش‌های چندصد میلیون سالهٔ حیات در زمین برآمده است و درس‌های گرانبهایی می‌توان از آن آموخت، درس‌هایی که برای آموختن‌شان باید وقت نامحدود و تمرکزی ابرانسانی داشته باشید تا آهسته‌ترین حرکت‌ها را ببینید و آهسته‌ترین صداها را بشنوید...»

سفارش به @bahmanbooks یا خرید حضوری از کتابفروشی دماوند
.
#خبرتجدیدچاپ

ایدئولوژی زیبایی‌شناسی / تری ایگلتون، ترجمه مجید اخگر / نشر بیدگل، ۶۴۰ صفحه گالینگور، ۷۶۵ هزار تومن

صفحاتی از کتاب

از صفحه ناشر:
«تری ایگلتون در این کتاب، که شاید مهم‌ترین اثر و یکی از جاه‌طلبانه‌ترین آثار اوست، خاستگاه‌ها و ضرورت‌های پنهان در پس شکل‌گیری حوزه‌ای که «زیبایی‌شناسی» نام گرفت را مورد بحث قرار می‌دهد و مسیرِ ۲۵۰ساله سنت تفکر اروپایی درباره‌ی هنر را در پرتو نسبت‌های لاینفکِ سه ضلع‌ حقیقت (فلسفه)، زیبایی (هنر) و خیر (اخلاق) مورد بحث قرار می‌دهد.
آن‌چه به روایت ایگلتون قوت می‌بخشد، فهم این نکته است که نظریه‌های هنر متفکران عصر مدرن در حقیقت گره‌گاه مهم‌ترین مسائل انسانی و تاریخی‌ِ این دورۀ پرتلاطم است. به این ترتیب، روایت ایگلتون از تاریخ زیبایی‌شناسی مدرن به جای آن‌که صرفاً مروری بر «دیدگاه‌های مختلف متفکران درباره‌ی هنر» باشد، با در نظر داشتن پیوندهای زیبایی‌شناسی، اخلاق، و سیاست، درکی عمیق از علت آن حسِ ضرورت، معنا، و اهمیتی را به ما می‌بخشد که در عصر مدرن با ایدۀ هنر، اثر هنری، و «تجربۀ زیبایی‌شناختی» همراه گشته است.»

عکس از صفحه ناشر

سفارش به @bahmanbooks یا خرید حضوری
.
#خبرانتشارکتاب

ادبیات سرخ؛ فهرست محتوای ادبی نشریات وابسته به حزب توده ایران، مهر ۱۳۲۰ تا مرداد ۱۳۳۲ / غزاله محمدی، محمد‌رضا حاجی‌ آقا‌بابایی / نشر خاموش، ۷۸۴ صفحه رقعی گالینگور، ۹۰۰ هزار تومن

از صفحه ناشر:
«حزب تودۀ ایران با توجه به شعارهای آرمان‌گرایانۀ خود، از آغاز فعالیت، مورد توجه نویسندگان، شاعران و شخصیت‌های فرهنگی قرار گرفت و همین امر موجب شد تا رهبران حزب، توجه ویژه‌ای به هنر و ادبیات داشته باشند و برای تبلیغ دیدگاه‌های خود، شبکۀ گسترده‌ای از روزنامه‌ها و مجلات راه بیندازند. ادبیات برای حزب توده ابزاری مبارزاتی به شمار می‌آمد.
اگرچه تاکنون آثار فراوانی در خصوص فعالیت‌های سیاسی حزب توده منتشر شده است، دربارۀ چگونگی بهره‌گیری این حزب از مطبوعات ـ به‌ویژه در موضوع ادبیات- پژوهش جامعی صورت نگرفته است.
در پژوهش حاضر برای نخستین بار محتوای ادبی ۹۰ عنوان از نشریات وابسته به حزب تودۀ ایران، از سال‌ ۱۳۲۰ تا ۱۳۳۲ بررسی و فهرست‌نویسی شده است و سعی بر آن بوده که گزارشی تحلیلی از وضعیت تولیدات ادبی نشریات وابسته به حزب توده ایران ارائه گردد.»

سفارش به @bahmanbooks یا خرید حضوری از کتابفروشی دماوند
.
#خبرانتشارکتاب

زندگینامه سیاسی بابک امیرخسروی / بابک امیرخسروی / نشر کتاب پارسه، ۵۸۴ صفحه رقعی گالینگور، ۶۵۵ هزار تومن

صفحاتی از کتاب

از پشت جلد:
«بابک امیرخسروی (متولد ۱۳۰۶ در تبریز) دانش‌آموخته مهندسی راه‌‌ و‌‌ ساختمان از دانشکده فنی دانشگاه تهران و دارای مدرک دکترا در اقتصاد سیاسی از دانشگاه هومبولت برلین است. او در سال ۱۳۲۴ به حزب توده ایران پیوست و از کادر‌های برجسته آن شد.
امیرخسروی از ۱۳۳۳ تا ۱۳۳۹ در دبیر‌خانه اتحادیه بین‌المللی دانشجویان در پراگ به فعالیت پرداخت و طی این سال‌ها به سراسر اروپا، قاطبه کشورهای آمریکای لاتین، آسیا و آفریقای شمالی سفر کرد. او که ده سال پیش از انقلاب به فرانسه مهاجرت کرده‌بود، پس از انقلاب ۵۷ به ایران برگشت و در سازماندهی تشکیلات حزب در شهرستان‌ها نقش برجسته‌ای داشت.
زندگینامه سیاسی بابک امیرخسروی به‌نوعی روایتگر تاریخ حزب توده و جریان‌های سیاسی مرتبط با آن در ایران است.»

سفارش به @bahmanbooks یا خرید حضوری از کتابفروشی دماوند
.
#خبرانتشارکتاب

نشر گستره در ادامه چاپ کتاب‌هایی که پیش از این در نشر خوارزمی منتشر می‌شدند، سه کتاب زیر را چاپ کرده است:

جزیره سرگردانی
/ سیمین دانشور / ۳۲۷ صفحه، ۲۸۰ هزار تومن

سوگ سیاوش؛ در مرگ و رستاخیز
/ شاهرخ مسکوب / ۱۷۴ صفحه، ۱۵۰ هزار تومن

افسانه‌های تبای
/ سوفوکلس، ترجمه شاهرخ مسکوب / ۲۸۰ صفحه، ۲۵۰ هزار تومن

پیش از این سووشون هم در این انتشارات منتشر شده بود. نشر گستره ادعا می‌کند رای چاپ مجدد آثار سیمین دانشور و شاهرخ مسکوب با وصی آنها قرارداد بسته است.

سفارش به @bahmanbooks یا خرید حضوری از کتابفروشی دماوند
.
نوشته‌ای از کاوه دارالشفا، از همکاران کتاب دماوند، درباره آپارتمان پنجم سویم


از همان ورق اول که کتاب را شروع کردم حس کردم با داستانی چند تکه روبرویم که قرار نیست هیچ پیوندی بین آنها پیدا کنم. اما اشتباه می‌کردم! پیوند این تکه‌قصه‌ها (یا بهتر بگویم پاره‌گفته‌ها) چند چیز است: طبقه‌ی بی‌چیزان و بدبختان که سرنوشتی مشترک دارند؛ دکتر صمیمی که هم صاحبخانه‌شان است، هم دکتر روانکاوشان، هم راوی داستان‌هایشان و هم نگاهبان‌شان.
این کتاب داستان پنج نفر ساکن در آپارتمانی است پشت پرده‌های ضخیم. هر فصل کوتاه و مختصر تکه‌هایی از زندگی‌ها و افکار و هراس‌ها و اعمال این آدم‌ها را به ما نشان می‌دهد و از آن عبور می‌کند تا به قصه‌ی بعدی برسد. نکته‌ی مهم تکه‌نوشته‌هایی از دفتر خاطرات دکتر صمیمی است که مدام با آن روبروییم و متوجه نمی‌شویم که واقعیت است یا رویا و به همین شکل وقتی روایت زندگی دیگر اعضای آپارتمان سویم را می‌خوانیم دچار ابهام می‌شویم.
صفحه ۱۰: در هوای تمیز و بدون دود و مه، اگر چشم‌ها را تنگ کنید، در سمت راستتان جزایر را خواهید دید، اما در سمت چپ حتی در هوادی دودآلود یا مه‌گرفته پل بغاز را می‌بینید. اما منظره‌ی پنجره‌ی اتاق پشتی آپارتمان کاملا متفاوت است؛ آن پنجره‌ی خالی. آن فضای خالی یادآور صحنه‌ای ویران است، صحنه‌ی درب و داغان تئاتر، صحنه‌ای که بسیار حکایت‌ها از سر گذرانده…
احساس می‌کردم در حال خواندن یک صحنه‌ی تئاتر هستم و در مواجه با هر بخش و فصل انگار دکور صحنه عوض می‌شد و روایتی (نه چندان متفاوت) برایم بازخوانی می‌شد که توجه به کلیات آن مرا در جریان آنچه رخ داده و رخ خواهد داد می‌گذاشت.
ساکنان این آپارتمان پنج طبقه را مردی تًنًک‌ریش و سیگاری، دختری جوان و بیمار، مردی که ناخن‌هایش را می‌جود، زنی مردنما و بالاخره زنی شلخته و زشت تشکیل می‌دهند و ما قرار است از زندگی و افکار و رفتارشان سردربیاوریم.
صفحه ۳۱ : خطای شناختی… چه بیماری خوبی! در پرنده‌ی هر پنج بیماری که آن‌ها را یافته‌ام همین تشخیص ثبت شده. یعنی درک درستی ندارند؛ نه دانسته‌هایشان را می‌دانند و نه نادانسته‌هایشان را. همه چیز برایشان معماست، اما همین را هم نمی‌دانند. خانه روبه‌راه است. در هر طبقه، یک واحد کوچک هست و در هر واحد، اثاث کافی برای یک بیمار روانی…
اسم آپارتمان پنج سویم است. عوضش نکردم. مناسب‌ترین اسم است برای آپارتمانی جن‌زده! از این به بعد، در زیرزمین آپارتمان پنج سویم زندگی می‌کنم. اثاث من برای یک دیوانه کافی است. اتاقی مثل دیگران. وسایلم نه کمتر و نه بیشتر از وسایل آن‌هاست.

کتاب ترجمه‌ی روان و خوبی دارد و آدم احساس راحتی با معانی و کلماتی دارد که بقول دکتر صمیمی از افکار و دهان یک مشت روانی و دیوانه بیرون می‌آید. خواندن این کتاب با توجه به روانی متن و قطع و صفحات کتاب حداکثر سه ساعت زمان می‌برد. با خیلی از صحنه‌ها گریه‌ام گرفت و به نظرم متنی کاملا تئاتری است که اتفاقن چند اجرا هم براساس این کتاب انجام شده است.

آپارتمان پنج سویم؛ دروغ‌های جن و پری تنیده در تعبیر خواب / مینه سوئوت، ترجمه (از ترکی استانبولی) مژده الفت / نشر افق، ۱۷۸ صفحه جیبی، ۱۷۵ هزار تومن

سفارش به @bahmanbooks یا خرید حضوری از کتابفروشی دماوند
.
#خبرتجدیدچاپ

اول اصلاحات اقتصادی؛ مجموعه مقالات علی‌اکبر داور / به‌کوشش حسن رجبی‌فرد / انتشارات شیرازه، ۳۷۰ صفحه، ۴۰۰ هزار تومن

توضیحات درباره کتاب در پست بعد

سفارش به @bahmanbooks یا خرید حضوری از کتابفروشی دماوند
.
کتابفروشی دماوند
#خبرتجدیدچاپ اول اصلاحات اقتصادی؛ مجموعه مقالات علی‌اکبر داور / به‌کوشش حسن رجبی‌فرد / انتشارات شیرازه، ۳۷۰ صفحه، ۴۰۰ هزار تومن توضیحات درباره کتاب در پست بعد سفارش به @bahmanbooks یا خرید حضوری از کتابفروشی دماوند .
#خبرتجدیدچاپ

اول اصلاحات اقتصادی؛ مجموعه مقالات علی‌اکبر داور / به‌کوشش حسن رجبی‌فرد / انتشارات شیرازه، ۳۷۰ صفحه، ۴۰۰ هزار تومن

از صفحه ناشر:
«در بسیاری از مطالعات ناظر بر تاریخ معاصر ایران، منشأ پویایی‌های این تاریخ، تکاپوهای فکری و نظری نخبگانی به‌شمار رفته‌است که علاجِ مشکلات کشور را منوط به حلّ‌و‌فصل کشمکش‌ میان دوگانهٔ سنّت و مدرنیته بر سرِ حقوق سیاسی مردم می‌دانستند؛ کشمکشی که نهایتاً به انقلاب مشروطه انجامید. حال آنکه اوّلین محلّ بروز تنش میان سنّت و تجدد نه بر سر حقوق سیاسی بلکه بر سرِ سازماندهی دستگاه دولت و تأسیس دیوانسالاری متمرکزی بود برای تضمین هدایتِ عقلانی‌سازیِ حیات شهروندان. ساختاری که در آن، میان خدمت به حکومت مطلقه و بهبودِ زندگیِ آحاد ملّت تناقضی دیده نمی‌شد. مواجههٔ حکومت مشروطه با مشکلات سهمگین و بروز نگرانی از ناکام ماندنِ آن، برخی از نخبگان کشور را بار دیگر به لزوم بازسازی عاجل دستگاه دولت و دیوانسالاری‌اش متوجه کرد و موضوع حقوق سیاسی مردم و مشروط کردن قدرت به قانون را به امری ثانوی مبدّل ساخت. علی‌اکبر داور که در این کتاب مجموعهٔ مقالاتِ او در دفاع از چنین دیدگاهی در فاصلهٔ بهمن ۱۳۰۱ تا آبان ۱۳۰۲ به انضمام تعداد دیگری از نوشته‌‌هایش منتشر می‌شوند، خود در ادوار بعدی تلاش بی‌وقفه‌ای را برای تأسیس دستگاه دیوانسالاری مدرن تا زمان خودکشی‌اش در ۲۰ بهمن ۱۳۱۵ کرد.»

سفارش به @bahmanbooks یا خرید حضوری از کتابفروشی دماوند
.
2024/09/30 21:31:15
Back to Top
HTML Embed Code: