Telegram Web Link
#خبرانتشارکتاب

خاندان مالاوُلیا / جووانی وِرگا، ترجمه زهره بهرامی / نشر چشمه، ۳۱۳ صفحه، ۳۵۰ هزار تومن

این رمان ایتالیایی در سال ۱۸۸۱ منتشر شده و زندگی یک خانواده ماهیگیر سیسیلی را روایت می‌کند.

سفارش به @bahmanbooks یا خرید حضوری از کتابفروشی دماوند
.
#خبرتجدیدچاپ

کتاب لعاب / امید قجریان / انتشارات فرهنگ معاصر، ۳۶۰ صفحه وزیری مصور با کاغذ گلاسه و جلد گالینگور، ۷۵۰ هزار تومن

فهرست و صفحاتی از کتاب را می‌توانید در این پست ببینید.

از صفحه ناشر:
«فن آوری لعاب دریافتی از صیرورت و شدن است، امکانی از دچارگشتن‌های نوبه‌نو و برجای‌مانده از زمان که از تنوع رنگ در صورت‌های بی‌شمار و سیلان مداوم برآمده است و همچنان کاستی و افزودن مکرر را می‌پذیرد؛ لعاب عجایب رنگ است که از آتش قوت می‌گیرد و با آن می‌آویزد. این فن فهم کثرت رنگ است که همراه با پوشیدگی بخشی از علومی خفته نزدِ آگاهان سر بوده است؛ دانشی به‌یادگارمانده از نیاکان که معنای رنگ و ثبات را به آیندگان تقدیم کرده است.»

سفارش به @bahmanbooks یا خرید حضوری از کتابفروشی دماوند
.
#خبرانتشارکتاب

مبادلۀ نمادین و مرگ / ژان بودریار، ترجمه علی رستمیان / نشر بیدگل، ۴۹۰ صفحه پالتویی، ۵۴۵ هزار تومن

صفحاتی از کتاب

از صفحه ناشر:
«مبادلۀ نمادین و مرگ، با رد هر نوع خوش‌بینی به امکان ستیزه‌گری و سرپیچی در برابر نظام ارزش‌های حاکم، تنها راه مقابله با ابتذال، فساد و سلطۀ سیستم را نه کردار بازنگرانه و بازارزش‌گذار، که ویرانی و نابودیِ خودِ ارزش می‌داند. نطفۀ این (نا)موضعِ رادیکال، که در آثار متأخر بودریار به خشونت نظری و بی‌معناییِ راهبردی میل می‌کند، در همین اثر بسته می‌شود؛ اثری کلاسیک که منبعی غنی برای بازتعریف نظریۀ اجتماعی معاصر به شمار می‌آید.

ساختار نظری کتاب متمرکز است بر نقد سه گفتمان مسلط در اندیشۀ انتقادی (مارکسیسم، روان‌کاوی و زبان‌شناسی)، که تاآنجاکه تثبیت و آکادمیزه شده‌ و در ورطۀ دستگاه معرفت‌شناختیِ خود فرورفته‌اند، چیزی از ضرب‌وزور انتقادی‌شان باقی نمانده؛ گفتمان‌هایی که، در نگاه بودریار، اسیر متافیزیک تفکر غربی و باورهای اومانیستی‌اند و از همین رو از نقد بنیادین آن عاجز‌ می‌مانند.»

(عکس از صفحه ناشر)

‌سفارش به @bahmanbooks یا خرید حضوری از کتابفروشی دماوند
.
.
#خبر‌انتشار‌کتاب

مجموعه قصه‌های صلح را نشر پیدایش منتشر کرده است. شش کتاب تالیفی که موضوع اصلی همه‌شان صلح است. کتاب‌ها ۲۴ صفحه‌اند، رحلی، گلاسه، شومیز. قیمت هر کدام ۸۹ هزار تومن است.

داستان‌ هر کتاب را یکی از نویسنده‌های شناخته‌شده کودک نوشته است. تصویرگری‌هایشان هم نقش پررنگی در قصه دارند و جذاب‌اند.

عناوین کتاب‌ها و معرفی مختصرشان در ادامه
.
.

مجموعه قصه‌های صلح را نشر پیدایش منتشر کرده است. شش کتاب تالیفی که موضوع اصلی همه‌شان صلح است. کتاب‌ها ۲۴ صفحه‌اند، رحلی، گلاسه، شومیز. قیمت هر کدام ۸۹ هزار تومن است.

داستان‌ هر کتاب را یکی از نویسنده‌های شناخته‌شده کودک نوشته است. تصویرگری‌هایشان هم نقش پررنگی در قصه دارند و جذاب‌اند.

عنوان کتاب‌ها:

کسی یک دوچرخه گم نکرده؟ / فریدون عموزاده خلیلی؛ تصویرگر نوشین خائفی
یک تپه خشک و بی‌آب و علفی است که هر حیوانی آنجا زندگی می‌کند به فکر راه نجات است. یک روز خارپشت پیر یک پشت تپه یک دوچرخه پیدا می‌کند، دوچرخه‌ای که نه زنجیر دارد، نه فرمان و نه رکاب. خارپشت می‌خواهد با این دوچرخه برود دنبال آب و غذا. مار می‌شود زنجیر، سنجاب کار رکاب را می‌کند و گوزن هم شاخ‌هایش را می‌دهد برای فرمان...

رنگین کمان پشت باغ ما / احمدرضا احمدی؛ تصویرگر سحر حق‌گو
همه هم‌بازی‌های بچه قصه دوچرخه دارند، جز او. پدرش می‌گوید باید صبر کنی تا درخت‌های باغ میوه بدهند و از پول آن‌ها برایت دوچرخه بخریم. یک روز صدای هواپیماهای جنگی توی شهر پیچید. یعنی جنگ درخت‌های باغ را ویران می‌کند یا به میوه می‌رسند؟

فیل‌های سفید غزل / نقی سلیمانی؛ تصویرگر عاطفه ملکی‌جو
غزل با یک ابر سفید پنبه‌ای دوست می‌شود. ابریک روز توی آسمان جنگ می‌شود، رنگ آبی‌اش سیاه می‌شود و می‌غرد. ابر غزل با ابرهای دیگر دعوایش شده...

آرامش، دنیا را نقاشی کرد / فریبا کلهر؛ تصویرگر سپیده براتیان
روزی که دنیا ناآرام است، دختری از دل تپه‌ ‌گل‌های بهاری بیرون می‌آید و اسمش را می‌گذارند آرامش. تپه سبز به دختر یک کوله‌پشتی می‌دهد تا بهش کمک کند دنیایی را که دوست دارد بسازد...

دوستت دارم / فرهاد حسن‌زاده؛ تصویرگر حسن موسوی
جوجه‌کلاغ برای باسوادشدن چشم‌های زغالی آدم‌برفی را برمی‌دارد. حالا آدم‌برفی نمی‌تواند ببینید تا اینکه کلاغ برایش دوتا دکمه می‌آورد و بالای دماغ هویجی‌اش می‌چسباند...

چه شد که خندیدند / ناصر یوسفی؛ تصویرگر سعیده زرندی
امید همیشه توی دفترش نقاشی جنگ را می‌کشید. یک روز که صفحه‌هایش را ورق می‌زد دید دفترش پر شده از سربازها و تفنگ‌ها و موشک‌ها و تانک‌ها. تصمیم گرفت یک نقاشی جدید بکشد...

سفارش به @bahmanbooks

#کتاب‌_کودک_دماوند
#هفت_تا_هشت_سال_دماوند
#هشت_تا_نه_سال_دماوند
.
#خبرانتشارکتاب

نوستالژیِ جای دیگر؛ سهراب سهیدثالث: گفته‌ها، نامه‌ها، یادداشت‌ها / رضا حائری / نشر گمان، ۴۲۴ صفحه رقعی گالینگور، ۷۵۰ هزار تومن

مفصل‌تر درباره کتاب در پست بعد

‌سفارش به @bahmanbooks یا خرید حضوری از کتابفروشی دماوند
.
کتابفروشی دماوند
#خبرانتشارکتاب نوستالژیِ جای دیگر؛ سهراب سهیدثالث: گفته‌ها، نامه‌ها، یادداشت‌ها / رضا حائری / نشر گمان، ۴۲۴ صفحه رقعی گالینگور، ۷۵۰ هزار تومن مفصل‌تر درباره کتاب در پست بعد ‌سفارش به @bahmanbooks یا خرید حضوری از کتابفروشی دماوند .
.
متن پشت جلد کتاب:

«سهراب شهیدثالث را بیشتر با غیابش از سینمای ایران به جا می‌آوریم تا با حضورش. درست است که، علی‌رغم غیابش پس از فقط دو فیلم، سبک و سایه‌ی حضور مصرِّ او را بیشتر از هر کجای دیگر در سینمای ایران می‌بینیم، ولی او خودش را فیلم‌سازی متعلق به جایی خاصی نمی‌دانست و زبان سینمایش را ورای مرزهای جغرافیایی تعریف می‌کرد. برای همین در آغازِ موفقیت جهانیِ دو فیلم ایرانی‌اش و در اوج خلاقیت و نیروی جوانی تن به مهاجرت داد.

شهیدثالث در بحبوحه‌ی یکی از پویاترین جریان‌های سینماییِ جهان، یعنی «سینمای نوین آلمان»، پا به آلمانِ غربی گذاشت و از معدود فیلم‌سازانی شد که توانستند در خارج از محدوده‌ی زبان مادری، و در جامعه و فرهنگی بیگانه، به ساخت فیلم‌هایی به سبک خود بپردازند. اما ناسازگاریِ او با جامعه‌ی آلمان کمتر از ایران نبود. از نوشته‌هایش چنین برمی‌آید که مایل نبوده او را فیلم‌سازِ مهاجر یا ایرانی یا هرکجاییِ ساکن آلمان بپندارند، بلکه می‌خواسته او را کارگردانی صاحب‌سبک و فیلم‌سازی بشناسند که در سینمای آلمان کار می‌کند. وقتی به‌تدریج فهمید که باید از این خواسته دست بشوید خود را «کارگر مهمانِ» سینمای آلمان نامید و آخر کار از آلمان نیز مهاجرت کرد.

نوستالژیِ جای دیگر مجموعه‌ای است از گفته‌ها، یادداشت‌ها، و نامه‌های شهیدثالث، به همراه مقالاتی از نشریات آلمانی‌‌زبان و مطالبی از همکاران و همچنین گفت‌وگوهای نگارنده با دوستان و نزدیکان او از زمانی که در آلمان اقامت گزید تا آن وقت که در آمریکا درگذشت. اما شاید بد نباشد که این کتاب را «فیلم مستند»ی مکتوب در نظر بگیرید، فیلمی که سازنده‌ی آن می‌خواسته تا هرچه را در مسیر جست‌وجو از هنرمندی رادیکال و سازش‌ناپذیر و با شخصیتی بسیار پیچیده یافته، بدین شیوه تا حدی مستقل از هم و بی‌طرفانه و بدون دخالت و دستکاری در اختیار مخاطب بگذارد. شاید بدین‌گونه تصویر معترض، گاه متناقض، ناسازگار و در عینِ حال پر از شفقت و انسان‌دوستیِ شهیدثالث وفادارانه‌تر به مخاطب و علاقه‌مندان آثارش منتقل شود.»
.
2024/10/02 04:27:47
Back to Top
HTML Embed Code: