Telegram Web Link
رابطه باورنکردنی فلفل سیاه و سرطان!🌶

🔺 مطالعات نشان می‌دهد فلفل سیاه هنگام پختن گوشت در دمای بالا، آمین‌های هتروسیکلیک HCA را که می‌تواند سرطان زا باشد، حذف می‌کند.

🔹فلفل سیاه حاوی آنتی اکسیدان‌هایی مانند پیپرین است که انسان را در برابر سرطان محافظت می‌کند. پیپرین دارای خواص تعدیل کننده ایمنی، ضد افسردگی، ضد التهاب و ضد دیابت و ضد سرطان است.
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
اگر چه به نظر می‌رسد صفات انکار شده به بیرون از روان ما تعلق دارند، اما توسط ما به دیگران فرافکنی شده اند. ویژگیهای منفور شخصیت ما به صورت تنفر، طرد و بیزاری به افرادی که صفاتی مشابه با صفات ما دارند فرافکنی می شود. استعدادهای انکار شده و قابلیت های مغفول واقع شده در ما به صورت تحسین از استعدادها یا توانمندی های دیگران آشکار می شود. در این هنگام احساس میکنیم امکان برخورداری از این استعدادها برای ما وجود ندارد پس آنها را به سادگی و به صورت ناخودآگاه به دیگران فرافکنی می کنیم ما از سایه منفی واهمه داریم و به سایه مثبت احترام می گذاریم. هر دوی این واکنش ها نشان دهنده ناتوانی در یکپارچه سازی مولفه های مختلف سایه است.

#رقص_سایه
#دیوید_ریکو
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
نسیم صبحِ من از مشرقِ امید دمید
ز خوابِ صبح درآرید آفتابم را🌞
صبـح بخیـر
حالتون خوبِ خوب🩵
عیدتون مبارک 🎉🌹
♥️به جز از علی نباشد
🎊به جهان گره ‌گشايی

♥️طلب مـدد از او کـن
🎊چو رسـد غم و بلايی

♥️چو به کار خويش مانی
🎊در رحـمت علی زن

♥️به جز او به زخم دل‌ها
🎊ننهد کسی دوايـی

♥️ عـید غدیر مـبـارک
روباه گفت : آدم فقط از چیزهایی که اهلی میکند میتواند سر در بیاورد
آدما دیگر برای سر در آوردن از چیزها وقت ندارند
همه چیز را همین‌جور حاضر آماده از دکّان‌ها میخرند
امّا چون دکّانی نیست که دوست معامله کند، آدم ها مانده اند بی دوست ...!

📕 #شازده_کوچولو
#آنتوان_دوسنت_اگزوپری
زمانی می‌رسد که آخرین مسواکتان را می زنید، برای آخرین بار موهایتان را کوتاه می‌کنید، برای آخرین بار سوار ماشینتان می‌شوید، برای آخرین بار چمن باغچه‌هایتان را می‌زنید یا لی‌لی بازی می‌کنید.

زمانی خواهد رسید که برای آخرین بار صدای بارش باران را می‌شنوید، به بالا آمدن ماه نگاه می‌کنید، بوی ذرت بوداده به مشامتان می‌خورد، گرمای تن کودکی را که در آغوشتان خوابیده حس می‌کنید

زمانی می‌رسد که برای آخرین بار عاشق می‌شوید. روزی از همین روزها، برای آخرین بار غذا می‌خورید و اندکی پس از آن آخرین دم زندگیتان را فرو می‌دهید.

با فکر کردن به سرشت ناپایدار این جهان، ناگزیر
در می‌یابیم که هربار دست به کاری می‌زنیم، ممکن است آخرین بارمان باشد.

پی‌بردن به این موضوع، اهمیت و شور و حرارتی به آن کار می‌دهد که در غیر این صورت هرگز حسش نمی کردیم.

غذایی که برای آخرین بار در این رستوران می‌خوریم بهترین غذایی خواهد بود که تا به حال در آنجا خورده‌ایم و در آغوش گرفتن روز خداحافظی، یکی از عمیق‌ترین تجربه‌های تلخ و شیرین زندگی مان را رقم خواهد زد.

ویلیام اروین
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
نفس‌هاے عمیق بڪشید

70 درصد سموم بدن بہ سادگے از طریق #تنفس درست خارج میشہ و اگہ بہ درستے نفس نڪشید ، سموم از بدن شما خارج نمیشن.

تنش‌ها رو ڪم میڪنہ. وقتے ترسیدین یا مضطرب و نگران هستین الگوے تنفسے شما تغییر می‌ڪنہ. براے احساس رهایے ، آروم و عمیق نفس بڪشین.

پریشونیِ احساسات رو ڪاهش میدہ. #احساسات منفے رو با نفسے عمیق پاڪ ڪنید.

دردهاتون رو آروم می‌ڪنہ. نفس بگیرین و همچنان ڪہ محو شدن تدریجے درد رو تصور می‌ڪنید ، بازدم ڪنید.

حالتون رو بهتر می‌ڪنہ. تنفس باعث افزایش هورمون‌هاے مرتبط با لذت رو در شما افزایش میده.

@arameshdron🌱
هر اندازه آدمی بهتر بتواند به وقت شادمانی بخندد، به وقت اندوه بگرید، برای تعیین حد و مرزها ابراز خشم کند، با شور و اشتیاق به معاشقه بپردازد و محبت را با گشودگی و بی قید و شرط ببخشد و بپذیرد، به همان اندازه از رنج به دور خواهد بود و هر چه آدمی بیشتر با لذت هستی درآمیزد، نسبت به خود و دیگران بخشنده تر خواهد شد.

هیجان ها به ما کمک می‌کنند تا رفتارمان را تنظیم کنیم، حالات درونی و وضعیت روابط مان را زیر نظر بگیریم، یادگیری‌مان را بهتر کنیم، تصمیم‌گیری‌هایمان را آسان‌تر کنیم و به زندگی‌مان معنا بخشیم.


#دیوید_مالان، برگرفته از
#کتاب_دگرگونی_زندگیها
چند شمارہ ڪاربردے ڪہ شاید لازمتون بشه:

☎️ ۲۱۵: آمبولانس

☎️ ۱۴۰: اگہ ڪد پستیو نیاز داشتید زنگ بزنید تلفن خونتون یا آدرسشو بدید ڪد پستیتونو میده.

☎️ ۱۶۴۰: بہ این شمارہ همین الان زنگ بزن حالتو صددرصد خوب مے ڪنه.

☎️ ۲۱۸: اگہ جلوے در پارڪینگتون ماشینہ و شما عجلہ دارید زنگ بزنید شمارہ پلاڪ بدید بهشون زنگ میزنن.

☎️ ۱۸۱۶۱۹: ڪمڪ بہ ڪاهش درد پریودی.

☎️ ۱۴۸۰: اگر فڪر مے ڪنید نیاز بہ مشاورہ دارید و بہ هر دلیلے امڪان رفتنش رو ندارید، تماس بگیرید.
بہ طور رندوم بہ یہ روانشناس خوب وصل میشید و مے تونید رایگان مشاورہ بگیرید.

☎️ ۲۱۵۴۴۶۷۰۰: اگہ حالتون بد بود تماس بگیرید، بہ یہ روانشناس رندوم متصل مے شید و اطلاعاتتون محرمانہ مے مونہ و مشخصات ازتون نمے گیرن.

☎️ ۱۳۳: وقتایے ڪہ تاڪسے گیرتون نمیاد بہ این شمارہ زنگ بزنید نزدیڪ ترین تاڪسے بهتون
میاد شمارو سوار میڪنه
ناکسان را تَرک کن بهرِ کَسان

-مولانا
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
شادی، نه فضیلت است، نه لذت. نه این و نه آن، بلکه به مفهومِ رشد است. ما وقتی شاد هستیم که در حال رشد باشیم.


#پروژه_شادى
#گرچین_رابین

@arameshdron🌱
معمولا وقتی دلخور میشویم انتظار داریم بدون اینکه دلیل عصبانیتمان را بگوییم درک شویم، گویا در این صورت احساس اطمینانمان بیشتر میشود. در واقع هسته اصلی دلخوری ما، درک نشدن بدون توضیح است .

ریشه این موضوع به احتمال زیاد به دوران کودکی ما برمی‌گردد که هرچه می‌خواستیم گریه می‌کردیم و نزدیکان وظیفه تشخیص نیاز ما را داشتند.

📕 #سیر_عشق
👤 #آلن_دوباتن

@arameshdron🌱
صبح شد خیر است ...🪴🍃
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
بر زندگی🌸🍃
بباران باران مهربانى
تا بشكفت🪻
ز مهرت گل هاے زندگانى🌸🍃
امـروزتون 🌸🍃
سرشـار از حس
خـوب زنـدگی🪻

@arameshdron🌱
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
معجزه‌ے صبح را ڪہ میبینے آرزوهایت را با شوق بہ دنیا بگو، دنیا صداے عشق و روشنے را خواهد شنید

صبح چهارشنبه بخیر🫖☕️🌸
بسیار مهم است که ما مادران متوجه فرق میان بخش خشونت پرهیز ، و پرخاشگری جنگ و مرافعه ای که در بسیاری از پسران سالم وجود دارد که خواهان درک شدن و پذیرش است را ، با دیوانه بازی های پرخشونت و مقهورسازی فاسد که در پسران بیمار وجود دارد که باید متخصصین آن را مورد ارزیابی و درمان قرار دهند باشیم . متاسفانه برخی مادران بر این گمان هستند که هرگونه پرخاشگری در پسرانشان حتی زمانی که آسیب زننده نیست - غیر قابل قبول است. دیگر مادران در آن سر طیف هستند و گمان می‌کنند هرگونه خشونتی در پسرانشان - حتی از آن نوع پرخاشگرانه ای که به دیگران آسیب می‌رساند یا خارج از کنترل است - قابل قبول است.

#مادران_و_پسران
#اولین_باسف
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
#گزیده_کتاب

سیلی واقعیت درباره وقتی است که زندگی با سیلی به صورت آدم می‌زند، او را به کناری پرت می‌کند و زندگی‌اش را بالا و پایین می‌کند. با این حساب سیلی واقعیت کتابی مفید برای هرکسی است که در زندگی‌اش حادثه تنش زای بزرگی اتفاق افتاده. این کتاب به طور اختصاصی درباره سوگ و فقدان است. درباره نحوه مقابله با مرگ محبوب، ورشکستگی، طلاق، بیماری‌صعب العلاج، تصادف جدی، معلولیت و حوادثی نظیر این‌ها
چگونه با این اتفاقات کنار می‌آیید؟

برای مقابله موفق چهاراصل اساسی را باید رعایت کرد.

1-اصل اول:

«با خودتان به مهربانی رفتار کنید»
آیا می‌توانم با خودم مهربان باشم؟ حفره بسیار بزرگی بین آنچه می‌خواهم و آنچه دارم وجود دارد؛ و درد بسیار زیادی می‌کشم. با این اوصاف می توانم با خودم مهربان باشم؟ بسیاری از ما نمی‌دانیم چطور این کار را بکنیم؛ به دارو یا الکل یا غذا پناه می‌بریم یا به خودمان زخم می زنیم یا از زندگی کنار می‌کشیم. واضح است که این راه مهربانی با خود نیست. پس بایستی شیوه‌های ساده‌ای وجود داشته باشد که از طریق آن‌ها سپری براي مقابله پيدا كرد.

2-اصل دوم:

«لنگر بیندازید»
همه این هیجانات و احساسات دردناک یک طوفان هیجانی به راه می‌‌اندازند. من اگر در میانه طوفان به دریانوردی خود ادامه بدهم کاری از دستم برنخواهد آمد و پس چطور می‌توانم لنگر بیندازم؟ من از توجه آگاهی استفاده می‌کنم تا در لحظه اکنون جای بگیرم و به افکار و احساسات دردناکم اجازه بدهم تا بدون آنکه مرا بدزدند از ذهنم آمدوشد بکنند.

3-اصل سوم:

«ارزش های زندگی تان را بشناسید»
من برای چه می‌خواهم به زندگی ادامه بدهم؟ من در مواجهه با این چالش، در مواجهه با این فقدان، در مواجهه با این بحران می‌خواهم چگونه باشم؟ من ناچار از ناامیدی نیستم. همچنان می‌توانم به خاطر چیزی به زندگی ادامه بدهم. حتی در میان این طوفان بلا، حتی در غم از دست دادن محبوبم هنوز می‌توانم دلیلی برای روی پا ایستادن و ادامه دادن پیدا کنم. من می‌توانم دست از زندگی بکشم یا دلیلی پیدا کنم که به زندگی ام معنا ببخشد. پی این اصل به ارزش های زندگی و اقدام متعهدانه می‌پردازد.

4-اصل چهارم:

«یافتن گنج است»
حتی در زمان رنج و درد چیزهایی وجود دارد که آن‌ها را گرامی بداریم و قدردانشان باشیم. مثلاً وقتی سالگرد مرگ محبوب خود را می‌گیریم درد بسیاری می کشیم اما در همان حال افرادی وجود دارند که با ما به مهربانی و با عشق رفتار می‌کنند. آیا نمی‌توانیم قدردان این لحظات باشیم؟

این اصل چهارم تنها وقتی قابل اجرا است که به سه اصل قبلی عمل کرده باشیم. خطرناک است که افراد در وهله اول به دنبال یافتن گنج باشند. این طور افراد می‌گویند: خوب از پشت هر ابری نور خورشید را می‌توان دید یا هر آنچه مرا نکشد قوی ترم می سازد؛ اما اگر این جملات اولین حرف هایی باشد که به فردی دردمند می‌زنید آن ها این طور فکر می‌کنند که شما اصلاً نمی‌فهمید چه بر سر آن‌ها می‌گذردمن در این کتاب درباره فرزند خودم زیاد حرف می‌زنم؛ اینکه چطور مبتلا به اوتیسم تشخیص داده شد و این اتفاق چقدر دردناک بود. وقتی این اتفاق افتاد یکی از دوستان بسیار نزدیکم به من گفت: خدا کودکان خاص را به والدین خاص می‌دهد. من از این حرف خیلی عصبانی شدم! چرا؟ چون او اصلاً به من گوش نمی‌کرد. او درد مرا تائید نمی‌کرد. در این حرف هیچ حسی از شفقت و مهربانی وجود نداشت. یک حرف کلیشه ای بود. این فرد از روی بدخواهی آن حرف را به من نزد. او می خواست حال من بهتر بشود؛ اما چون این حرف اولین چیزی بود که به من زدند حس کردم که انگار او حال مرا اصلاً نمی‌فهمد. پس یافتن گنج آخرین اقدام است. ما نباید تظاهر کنیم که درد و رنجی وجود ندارد.

📗سيلی واقعيت
👤راس_هريس
دکترعلی صاحبی و مهدی اسکندری

@Arameshdron🌱

https://www.tg-me.com/Arameshdron
2024/07/01 02:14:07
Back to Top
HTML Embed Code: