Telegram Web Link
روانکاو به مدد ارتباطات ناخودآگاه و دریافت رشته های فکری پنهان، با بیمار هم کوک می شود و در این حین هر دو طرف به یک ظرفیت مشترک برای تفکر ناخودآگاه می رسند.
ما را برای بیست و چهار
ساعت زندگی، در امروز
طراحی کرده‌اند و نه بیشتر.
نگرانی امروز برای مشکلات فردا،
دردی از ما دوا نخواهد کرد
برای ساختن عزت نفس بالا :

۱ خودت رو با دیگران مقایسه نکن
۲ گاهی خودت رو تشویق کن
۳ نقاط قوت خودت رو شناسایی کن
۴ تغدیه سالم و مناسب داشته باش
۵ موفقیت هاتو یادداشت کن
۶ دنبال علاقه ات برو
۷ ورزش رو جدی بگیر
۸ بیشتر لبخند بزن
قبل از جدی شدن رابطه یا ازدواج بپرس :

۶ انتظاراتت از من در موردِ شیوه رفتار با اعضای خانواده‌ات چی هست؟
۷ رابطه‌ات با خانواده درجه دوم (عمو، دایی و ...) چطوریه و انتظاراتت در این زمینه چی هست؟
۸ انجام چه رفتارهایی توسط من باعث میشه که به خانواده‌ات دلخور یشن؟
۹ انجام چه رفتارهایی توسط خانواده من باعث میشه که تو دلخور بشی؟
۱۰ آیا خانواده تو حق دخالت و اظهار نظر در رابطه ما رو دارن؟ اگه آره، تا چه حد؟
یا زیاد بخوانید یا اصلا نخوانید !
کسانی که چند کتاب محدود خوانده‌اند به متوهم‌ترین و خطرناک‌ترین انسان‌ها‌ تبدیل می‌شوند ، زیرا تعصب شدیدی روی دانش اندکشان پیدا می‌کنند!

#کارل_سیگن
تامل برانگیز..!!😕
مراقب باشید،
بعضی‌ها برای زمین زدن شما تمام تلاش خود را می‌کنند
ولی در مقابل چشمان شما تظاهر به کمک کردن می‌کنند ...
🔥 خشم 🔥

🔸 بروز احساس خشم به طور یکسان رخ نمی دهد، در بعضی مواقع خشم احساس دیگری را می پوشاند و در برخی اوقات نیز با اینکه در لحظۀ حال روی می دهد، به شخص یا چیز دیگری معطوف است. خشم چیزی است که افراد به دلیل ناکامی، احساس می کنند. افراد نیاز دارند که به خشم شان گوش دهند و به آن احترام بگذارند، خشم افراد یک پیام است مبنی بر اینکه حد و مرزهای آنها مورد تجاوز قرار گرفته است، به آنها توهین شده است یا به حقوق آنها نقض شده است . حتی اگر فرد در بیان خشم مهارت داشته باشد، هرگز نمی تواند واکنش طرف مقابل را پیش بینی کند. افراد بجای اینکه واکنش تکانه ای نشان دهند یا خشم شان را کنترل کرده و آنرا سرکوب کنند، معمولا بهتر است یک مسیر بینابینی را پی بگیرند. این حالت شامل تطبیق خردمندی برگرفته از احساسات بدنی با دانش عملی اجتماعی و فرهنگی درخصوص برخورد با هیجان می باشد. این مورد اغلب به اندازۀ هر مسئلۀ ریاضی می تواند پیچیده یا پیچیده تر از آن باشد و حل این مسئله مستلزم نوع خاصی از هوش است: هوش هیجانی.


📚 مربیگری در درمان هیجانمدار
✍️ #لزلی_گرینبرگ
🖌مترجمان: #دکتر_آرش_رمضانی #زینب_باقری #ایمان_همتیار
لينك زندگيتونو به هر كسي ندين كه جوين بشه بعدش لفت بده

#حرف_قشنگ....
روزتون عالی 🎈
Happiness is not about getting
all you want, it is about enjoying all you have.

خوشحالی به معنای بدست اوردن همه چیزایی که میخوای نیست به معنای لذت بردن از چیزاییه که داری.
دیابت نوع۲ با ریسک بالاتر سرطان روده و سینه مرتبط است!

◽️یک تیم تحقیقاتی از داده های DNA بیش از ۳۶۰۰۰ نفر از چندین کشور اروپایی برای این مطالعه استفاده کردند، از جمله افرادی که مبتلا به دیابت نوع ۲ و سرطان بودند.
محققان برای اولین بار تشخیص دادند که دو نوع ژنتیکی خاص نقش مهمی در ابتلای افراد به دیابت نوع ۲ و سرطان دارند.

◽️بنابراین، این مطالعه به این نتیجه رسید که افرادی که هر یک از این گونه های ژنتیکی را دارند، شانس بیشتری برای ابتلا به دیابت نوع ۲ و این سرطان ها خواهند داشت.
.
علامت های هشدار دهنده سرطان سینه ‌‌ .

🔹 دردها
‌‌🔹 تغیرات سایز
‌‌🔹 ترشح پستان
‌‌🔹 تغییر رنگ پستان ها
‌‌🔹 تغییر شکل پستان
‌‌🔹 تو رفتگی نوک سینه
‌‌🔹 توده ها و برآمدگی ها در پستانها
کدام غذاها در تابستان مسمومتان می‌کند؟

هوای گرم تابستان، مهمترین عامل تکثیر باکتریها در بسیاری از مواد غذایی و بروز مسمومیت است.

خربزه، سالاد ماکارونی، گوشت مرغ نیمه پخته و گوجه فرنگی خام نیز خطر ابتلا به مسمومیت‌های غذایی در تابستان را افزایش می‌دهند.
🔰 استرس و تروما ریسک فاکتورهای خطرناک برای آلزایمر

🌐تیم تحقیقاتی دریافتند که سطوح بالاتر تجربیات استرس زا در دوران کودکی با خطر بالاتر ابتلا به التهاب عصبی، در سنین بالاتر مرتبط است.

💠محققان استرس میانسالی و آسیب های دوران کودکی را با افزایش خطر ابتلا به بیماری آلزایمر و التهاب عصبی مرتبط دانستند.

با تجزیه و تحلیل 1290 داوطلب، محققان دریافتند که رویدادهای استرس زا زندگی، به ویژه در دوران میانسالی، با سطوح بالاتر پروتئین β-آمیلوئید، که در رشد آلزایمر حیاتی است، مرتبط است و استرس دوران کودکی با التهاب عصبی در اواخر زندگی نیز در ارتباط است.

این مطالعه همچنین اثرات جنسی خاص را نشان داد که استرس منجر به تجمع پروتئین آمیلوئید در مردان و آتروفی مغز در زنان می‌شود! این یافته‌ها تأثیر عمیق و بالقوه و متفاوت استرس را بر سلامت مغز نشان می‌دهد و بر نیاز به تحقیقات بیشتر در مورد نقش آن در بیماری‌های عصبی تاکید می‌کند.

تجربیات استرس زا در میانسالی یا در دوران کودکی ممکن است به ترتیب با خطر بالاتر ابتلا به بیماری آلزایمر و التهاب عصبی همراه باشد.

رویدادهای استرس زا زندگی آنهایی هستند که در آنها تهدیدهای خارجی عینی واکنش های رفتاری و روانی را بر ما فعال می کنند، مثلاً مرگ یکی از عزیزان، بیکاری یا بیماری.
شواهد زیادی نشان می دهد که استرس می تواند با افزایش خطر دمانس شناختی مرتبط باشد.

هدف از این تحقیق ارزیابی این بود که آیا تجمع رویدادهای استرس زا در زندگی می تواند بر ایجاد آسیب شناسی های مرتبط با آلزایمر در سنین بالاتر تأثیر بگذارد یا خیر؟

برای انجام این کار، تیم تحقیقاتی  1290 داوطلب از گروه ALFA در بارسلونا، که توسط بنیاد "la Caixa" نیز پشتیبانی می‌شد، مطالعه کردند، که همگی در زمان مطالعه از نظر شناختی آسیبی نداشتند، اما دارای سابقه خانوادگی مستقیم بیماری آلزایمر بودند.

شرکت کنندگان برای ارزیابی تعداد رویدادهای استرس زا در زندگی مصاحبه انجام دادند. تصویربرداری رزونانس مغناطیسی (MRI) برای آزمایش بیومارکرهای مختلف مرتبط با بیماری آلزایمر انجام شد.

میانسالی به عنوان یک دوره آسیب پذیر

تجزیه و تحلیل‌های آماری نشان داد که تجمع رویدادهای استرس‌زا در دوران میانسالی با سطوح بالاتر پروتئین β-آمیلوئید (Aβ) که یک بازیگر کلیدی در ایجاد بیماری آلزایمر است، مرتبط است.

ما می دانیم که میانسالی دوره ای است که آسیب شناسی بیماری آلزایمر شروع به ایجاد می کند. النی پالپاتزیس، محقق ISGlobal و اولین نویسنده این مطالعه می‌گوید: ممکن است این سال‌ها دوره‌ای آسیب‌پذیر باشد که در آن تجربه استرس روانی ممکن است تأثیر طولانی‌مدتی بر سلامت مغز داشته باشد.

استرس دوران کودکی و التهاب عصبی

تیم تحقیقاتی همچنین دریافتند که سطوح بالاتر تجربیات استرس زا در دوران کودکی با خطر بالاتر ابتلا به التهاب عصبی در سنین بالاتر مرتبط است.

التهاب به عنوان یک پاسخ مولکولی کلیدی در بیماری های عصبی شناخته شده است و این نتایج مطابق با شواهد در حال ظهور است که نشان می دهد ترومای دوران کودکی با افزایش التهاب بزرگسالی مرتبط است.

تفاوت های جنسی بر تاثیر عوامل استرس زا

تجمع رویدادهای استرس زا در طول زندگی تنها در مردان با سطوح بالاتر پروتئین β-آمیلوئید (Aβ) مرتبط بود. با این حال، در زنان، محققان مشاهده کردند که تجربیات استرس زاتر در طول زندگی با حجم کمتری از ماده خاکستری مرتبط است، که به این معنی است که استرس ممکن است اثرات خاص جنسی داشته باشد.

  «نتایج ما نشان می دهد که مکانیسم هایی که از طریق آن عوامل استرس زای زندگی بر سلامت مغز در مردان و زنان تأثیر می گذارد متفاوت است: تجمع پروتئین آمیلوئید در مردان و آتروفی مغز در زنان».

اثرات قوی تر! در افراد دارای سابقه روانپزشکی

در نهایت، نویسندگان دریافتند که رویدادهای استرس‌زای زندگی در افراد دارای سابقه بیماری روانپزشکی با سطوح بالاتر پروتئین‌های Aβ و تاو، التهاب عصبی و با حجم ماده خاکستری کمتر مرتبط است، که نشان می‌دهد این جمعیت می‌توانند بیشتر مستعد اثرات زندگی پر استرس باشند. وقایع، به عنوان مثال، به دلیل اختلال در توانایی های مقابله با استرس که می تواند آنها را آسیب پذیرتر کند.

«مطالعه ما این ایده را تقویت می‌کند که استرس می‌تواند نقش مهمی در ایجاد بیماری آلزایمر داشته باشد و شواهد اولیه در مورد مکانیسم‌های پشت این اثر ارائه می‌کند، اما تحقیقات بیشتری برای تکرار و تأیید یافته‌های اولیه ما مورد نیاز است».
#چكيده_اى_از_كتاب

اگر دروغ درباره ى چگونگى احساس فرد در لحظه باشد معمولاً يك يا دو عامل را در بر ميگيرد: ١)احساس پنهان شده ٢)پوشش جعلى يا ماسك، ماسكها خود به دو دليل پديد ميآيند. اول بخاطر اينكه پنهان كردن احساس با يك حالت،آسانتر از پنهان كردن آن با يك چهره عارى از احساس و بى روح است.دوم،موقعيت برانگيزاننده ى دروغ،اغلب نه تنها مستلزم پنهان كارى(مثل اضطراب) بلكه جعل نيز هست(مانند ماسك شادمانى)

لبخند رايج ترين ماسك است چون در اكثر موقعيتهاى اجتماعى رفتار مثبتى است كه به آن نياز است،پنهان كردن هر احساس ناخوشايند نيز اينگونه است اما هر احساس ميتواند با ماسكى از احساسى ديگر پوشانده شود مثلاً براى ماسك نهادن بر ترس از خشم استفاده ميشود.

✍🏻#پل_اكمن
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
به این آرامش نگاه کن
زندگی قرار بوده انگار
که این باشد اما..........

خدایا!!
کمی آرامش وعشق ببار 🌊

@arameshdron🌿
صبح مثل معجزه میماند
   آغاز یک زندگیست دستهایت را بگشا
      خودت را به صبح پیوند بزن
   امروز را زیبابنگر چون بهترینی

@arameshdron🌿
2024/09/23 19:28:58
Back to Top
HTML Embed Code: