Telegram Web Link
دکتر پورنامداریان: ملت ایران از این مصیبت هم عبور می‌کند
http://www.ihcs.ac.ir/fa/news/19292
🍀🍀
@ihcss
خبر دارم که در فردای فرداها
بهارِ بهترینی هست

دری را می‌گشایی؛
پشتِ آن درهای دیگر هم
خبر دارم گشوده می‌شود آن آخرین در هم

بهاری پشت آن در، لحظه‌ها را می‌شمارد باز
و هر قفلی کلیدی تازه دارد باز

من از دیروزهایِ رفته دانستم
که در امروزِ ما تقدیرِ فردا آفرینی هست
خبر دارم؛
بهار بهترینی هست!
سلام . سال نوتون مبارک و فرخنده، براتون بهترین‌ها رو آرزو می‌کنم
سلامت و سربلند باشید امسال و همه سال🌸🌷🌺🌹ارادتمند افسون قنبری
Forwarded from ghanbari
👈 عیدی انتشارات دانشگاه تهران به دانشجویان:

با توجه به مشکلات ناشی از شیوع ویروس کرونا و عدم دسترسی پژوهشگران، دانشجویان و استادان گرامی به منابع علمی، مؤسسه انتشارات دانشگاه تهران همه کتابهای الکترونیکی خود را از ابتدای فروردین ۱۳۹۹ به صورت رایگان در اختیار همه علاقه‌مندان قرار می دهد.

برای دریافت کتاب‌ها میتوانید به اپلیکیشن فیدیبو یا به کتابخوان الکترونیکی مؤسسه انتشارات دانشگاه تهران مراجعه فرمایید.

📎 آدرس صفحه کتابخوان الکترونیکی مؤسسه انتشارات دانشگاه تهران برای دانلود نسخه اندروید و نسخه ویندوز اپلیکیشن کتابخوان:

https://press.ut.ac.ir/help?menu=14
Forwarded from N M
🔺📚📒📕
کرونا چه چیز‌ی را آزاد کرد؟

🔹 لیستی از شرکت‌هایی که که داده‌ها و کتاب‌های خود را رایگان کردند
🔹 دانشگاه تهران:
انتشارات دانشگاه تهران کتابخانه الکترونیک خود را رایگان کرد. برای دسترسی به کتاب‌های این انتشارات می‌توانید در موبایل اپلیکیشن فیدیبو استفاده کنید یا نسخه ویندوز آن را از سایت انتشارات دانلود کنید.
🔹بخش کودک کتابخانه ملی است ۲۳هزار عنوان کتاب کودک و نوجوان را با هماهنگی ناشرها روی سایت گذاشته است. کتابها به صورت فایل تصویری درآمده‌اند و باید روی مرورگر اینترنت خوانده شوند.
icnl.nlai.ir/default.aspx
🔹 اتاق بازرگانی تهران ۲۰ کتاب ترجمه‌شده در انتشارات خود را به صورت فایل pdf روی سایت قرار داده است.
tccim.ir/PublishedOutlets.aspx?id=1
🔹 انتشارات دانشگاه کمبریج تمام ۷۰۰ عنوان کتاب الکترونیک خودش را تا آخر ماه‌ می ۲۰۲۰ (۱۱ خرداد) رایگان ارایه می‌کند. این آثار با فرمت HTML هستند.
www.cambridge.org/core/what-we-publish/textbooks‌
🔹 پایگاه JSTOR، منابع علمی خود را در دسترس عموم قرار داد. این منابع شامل ۶۰۰۰ کتاب الکترونیک و بیش از ۱۵۰ ژورنال علمی است که نیاز به هیچ گونه ثبت نام و یا ورود آنلاین ندارد و طبق گفته سایت در تلاش هستند که تعداد کتاب‌ها را بالاتر ببرند. (لینک خبر)
www.jstor.org
🔹 پروژه MUSE طبق صحبت‌هایی که با دانشگاه‌های طرف قراردادش داشته‌است، ژورنال‌ها و کتاب‌های بسیاری را به رایگان در سایت خود عرضه کرده‌است. لیست انتشارات طرف قرارداد این پروژه و خبر آن را می‌توانید اینجا ببینید.
muse.jhu.edu
🔹 450 دوره دانشگاه Ivy League رایگان شده‌است. این دوره‌ها مربوط به دانشگاه‌های زیادی است که در این مجموعه عرضه شده‌است. لیست دوره‌ها را می‌توانید اینجا ببینید.
www.classcentral.com
🔹 شرکت نرم‌افزاری Downdog که مجموعه نرم‌افزارهای آموزش #یوگا را ارائه می‌کند، به دلیل شیوع کرونا استفاده تمامی نرم‌افزارهایش را برای دانش‌آموزان و دانشجویان و همچنین #کادردرمان رایگان کرده‌است.
downdogapp.com
🔹 سایت آموزشی فرادرس 500 ساعت آموزش رایگان و #فارسی را در اختیار کاربران قرار داده‌است. این آموزش‌ها در زمینه‌های مختلف هستند.
faradars.org/ev/fredu98
🔹 نهاد «آرشیو اینترنت» با حمایت و کمک بیش از صد دانشگاه و نهاد و فرد آمریکایی، تعداد ۱٫۴ میلیون جلد کتاب دانشگاهی رو در «کتابخانۀ اضطرار ملی» به صورت رایگان در اختیار عموم گذاشته. این کتابخونه تا آخر ماه جون امسال یا پایان وضعیت اظطراری در آمریکا (هر کدوم که دیرتر فرا برسه) برقراره.
archive.org/nel
🔹مرکز منطقه‌ای اطلاع‌رسانی علوم و فناوری اعلام کرد که تا پایان فروردین دسترسی به مقالات پایگاه‌های علمی این مرکز، برای همه رایگان است. (بدون نیاز به کدشناسایی و کلمه عبور
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
ویدئوی ارسالی جمعی از دوستداران و دانشجویان زبان فارسی در مصر به مردم ایران

🆔 @prtmu1
📚 کتابخانه‌ی کنگره‌ی آمریکا شماری از نسخه‌های خطی فارسی کمیاب و نایاب را به صورت رایگان در اختیار علاقه‌مندان گذاشته است.

برخی آثار چاپ سنگی و نسخه‌های اولیه‌ی فارسی که در اروپا و دیگر جاها به چاپ رسیده، در این مجموعه وجود دارد.

🔗 https://www.loc.gov/collections/persian-language-rare-materials/?sb=
Forwarded from همایون امامی
اکهارت تله یکی از اندیشمندان معنوی معاصر جهانست.کتاب های او جزء پرفروش ترین کتابهای امروز جهانست که به بسیاری از زبانهای زنده دنیا ترجمه شده است
. نظریه اکهارت تله فارغ از وجه فلسفی آن، پیرامون شناخت راه ها و شیوه های دوری از اضطراب هایی است که بشر امروز را شدیدا تهدید می کند اساس این نظریه بر مبنای درک لحظه حال استوار است، او معتقد است انسان های نگران و مضطرب یا ناراحتی ها و نگرانی های گذشته خود را به لحظه حال خود منتقل می کنند و یا از آینده نگرانند.آینده ای که هنوز نیامده و در حال حاضر خطری برای ما ندارد نگرانند.یک نگرانی اگر چه محتمل، ولی موهوم. او معتقد است نگرانی از آینده، به مراتب بیش از خطری که احتمالش در آینده وجود دارد ما را و سیستم دفاعی بدن ما را تضعیف می کند و به نوعی این خود ما هستیم که با این طرز تفکر زمینه های وقوع آن خطر را برای خود مهیا می کنیم.او پیشنهادی بسیار ساده دارد: " همواره در لحظه حال زندگی کن " .او برای اجرای چنین دستورالعملی راه ها و تکنیک ها و فنونی به ما پیشنهاد می کند که در کتاب" نیروی حال " او شرح داده شده است.در زیر توجه شما را به کلیپی که اکهارت تله در رابطه با بیماری کرونا در اینترنت منتشر کرده جلب می کنم و همچنین تصویر روی جلد کتاب " نیروی حال " او را هم بدایتان در زیر بارگذاری می کنم. عزیزان علاقمند اگر ابراز تمایل کنند، نسخه کامل شنیداری کتاب " نیروی حال " را همینجا برایتان بارگذاری می کنم. فعلا این شما و این هم سخنان آرام بخش اکهارت تله و نسخه ای که برای کسب آرامش و دوری از اضطراب و نگرانی امروز ما پیشنهاد می کند. ببینید چه آرامش عمیقی در سیمای او وجود دارد و با چه اطمینان خاطر و اعتماد به نفس بالایی از درستی راه کار پیشنهادیش برای ما سخن می گوید.
با آرزوی برقراری تندرستی و آرامش روزافزون برای یکایک شما عزیزان.
Forwarded from همایون امامی
و این هم تصویر روی جلد دو کتاب از معروف ترین کتابهای اکهارت تله:
با سلام و آرزوی شادکامی و تندرستی و ضمن تبریک سال نو و اعیاد فرخنده ماه شعبان، به اطلاع می رساند انجمن ویراستاری ایران قصد دارد دو فصلنامه علمی- پژوهشی ویراستاری را با هدف ارائه تازه ترین دستاوردهای علمی در زمینه ویرایش و درست نویسی منتشر کند .از اعضای محترم هیات علمی،دانش آموختگان دکتری و کارشناسی ارشد دعوت می شود مقالاتشان را در حوزه های دستور خط،نشانه گذاری ،نگارش علمی ،درست نویسی،ویرایش ترجمه ،ویرایش فنی و سایر حوزه های مرتبط، به نشانی های :
[email protected]
[email protected]
ارسال کنند .
کل من علیها فان
همکار عزیز و گرانقدر جناب آقای دکتر سید علی قاسم زاده
در گذشت پدر بزرگوارتان را صمیمانه تسلیت عرض می کنیم و از خدای سبحان برای آن عزیز سفر کرده غفران و برای جناب عالی و خانواده محترم صبر مسئلت داریم .
انجمن زبان و ادبیات فارسی
إنّا لله وإنّا إلَيهِ راجِعُون

با نهايت تأثّر و تأسّف مطلع شديم همکار عزیز و پرتلاشمان، سرکار خانم دکتر عصمت اسماعیلی (عضو محترم هیأت علمی گروه زبان و ادبیات فارسی #دانشگاه_سمنان )، پس از تحمل یک دوره بیماری، آسمانی شدند.
بدين وسيله با نهايت اندوه، مصيبت وارده را به کلیه همکاران گرامی، دانشجویان ایشان و خانواده محترمشان #تسليت گفته و از درگاه ايزد منان برای آن مرحومه، علوّ درجات و براي بازماندگان، صبر و شكيبايى آرزومنديم.

روحش شاد و یادش گرامی...
پیام تسلیت آقای دکتر حسین سالار آملی، قائم مقام وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در امور بین‌الملل و رئیس مرکز همکاری‌های علمی بین‌المللی

انا لله و انا الیه راجعون

از شمار دو چشم، یک تن کم
وز شمار خرد، هزاران بیش

با کمال تأسف و دریغ، باخبر شدیم که همکار فرزانه، کوشا و زنده دلمان، سرکار خانم دکتر عصمت اسماعیلی، عضو هیأت علمی گروه زبان و ادبیات فارسی دانشگاه سمنان و استاد اعزامی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به کشورهای سوریه، سوئد و مجارستان، بدرود حیات گفتند و به دیدار حق شتافتند. آن استاد گرانمایه، عمر شریف، نورانی و کوتاه خویش را در راه اعتلای ادب، دانش، فرهنگ و فرزانگی صرف کرد و شاگردان بی شماری در ایران و خارج از کشور، از محضر والا و پرفیضش بهره مند شدند.

این فقدان تأسف بار و جبران ناپذیر را به خانوادۀ سوگوار ایشان، دانشگاه سمنان، همکاران، شاگردان و دوستداران آن استاد یگانه تسلیت می گویم و برای ایشان از درگاه خداوند متعال، رضوان و رحمت بی پایان و برای خانواده و همکارانشان، شکیبایی و اجر آرزومندم.

حسین سالار آملی
۱۳۹۹/۲/۱
روحش شاد و یادش گرامی
2024/09/29 22:32:18
Back to Top
HTML Embed Code: