Telegram Web Link
بسم الله الرحمن الرحیم.docx
13.6 KB
☑️ دادخواهی دبیر تشکیلات انجمن اسلامی دانشجویان دانشکده دندانپزشکی
و دبیر سیاسی انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه تهران و علوم پزشکی تهران

🖋️نزدیک به دو هفته است که از ورود به دانشگاه یعنی یگانه خانه ام هم منع شده ام و تحصیلم را به مخاطره انداخته اند

🖋️بر اساس روایاتی ضدونقیض درحال صدور حکم اخراج برای بنده هستند!

🖋️مطالبه ی رجوع به قانون را دارم

🖋️من امروز بیشتر از همیشه به ایرانی بودن خویش می بالم


@dentalanjoman
شعبهٔ ۳۶ دادگاه تجدید نظر رأی صادره برای رها (زهرا) تیموری فارغ‌التحصیل دانشکدهٔ روان‌شناسی دانشگاه تهران مبنی بر ١ سال حبس تعزیری و ٧۴ ضربه شلاق را به اتهام اخلال در نظم عمومی را تایید کرد.

این دانش‌آموختهٔ دانشگاه تهران و فعال دانشجویی سابق، دبیر اسبق کانون هنر و ادوار انجمن اسلامی دانشجویان دانشکده روانشناسی و علوم تربیتی، پیشتر در شعبهٔ ۱۰۵ دادگاه کیفری شهریار به ۱ سال حبس تعزیری و ٧۴ ضربه شلاق محکوم شده بود. به گفتهٔ محمدعلی کامفیروزی وکیل او، با اینکه در دادسرا برای آزادی موقت زهرا تیموری قرار وثیقه صادر شده بود اما دادگاه بدوی و تجدیدنظر علی رغم مراجعات مکرر، پیگیری‌های حضوری و لوایح متعدد وکلا حاضر به پذیرش وثیقه نشدند و او همچنان در زندان است.

گفتنی است رها تیموری از ٣ مهر ١۴٠١ توسط مأموران لباس شخصی با ضرب و شتم فراوان بازداشت شده و بدون طی کردن تشریفات مسلم دادرسی در کمتر از یک هفته حکم بدوی را دریافت کرده است که با تایید این حکم در دادگاه تجدید نظر، حکم او دیگر قابل اعتراض مجدد یا تبدیل به جزای نقدی نیست.

#رها_تیموری
#زهرا_تیموری

@anjoman_psyedu
🔸انجمن اسلامی پردیس علوم برگزار می‌کند :

📚حلقه‌ی مطالعاتی کتاب
خشم شهری : شورش طردشدگان

"کتاب حاضر داستان فوران خشم طردشدگان است در عصری که آن را عصر شهری میخوانند و به آن می‌بالند. خشم کسانی که هیچ مشروعیتی ندارند و تنها آنگونه تعریف می‌شوند که نظم مسلط آن‌ها را در منطق خود تعریف می‌کند. آنها اصلا نه محدود به فقرای شهری هستند، نه طبقه‌ی متوسط شهری، نه سیاه‌پوستان، نه مهاجران، نه اقلیت‌های دینی و نه زنان؛ همه‌ی این‌ها هستند."

📌شنبه‌ها ساعت ۱۲ الی ۱۳
دفتر انجمن اسلامی پردیس علوم

برای کسب اطلاعات بیشتر و ثبت‌نام با آیدی @behrad_karami در ارتباط باشید.


🆔@anjomaneslami_oloum
▪️انجمن اسلامی دانشجویان دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران برگزار می‌کند:

«حقوق دانشجویان در التهابات اجتماعی؛ بررسی ظرفیت‌های شیوه‌نامه اجرایی آیین‌نامه انضباطی دانشجویان مصوب سال ۱۳۹۸»

سخنران: دکتر محسن برهانی
عضو هیئت علمی گروه حقوق جزا و جرم‌شناسی دانشگاه تهران و وکیل پایه یک دادگستری

یکشنبه ۲۹ آبان
ساعت ۱۵:۳۰

برای شرکت در برنامه به آیدی @anjoman_Law_Poletic پیام دهید.

@anjomanLawPoletic
🔴به نام خداوند رنگین کمان

🔺️خطاب به اساتید و دانشجویان دانشکده مدیریت دانشگاه تهران


🔹️به تاریخ ۱۶ آبان ۱۴۰۱، بیانیه‌ای تحت عنوان «حمایت از پایداری آرامش در فضای آموزشی دانشگاه» توسط برخی از اساتید دانشگاه تهران امضا و منتشر شده است. اساتیدی که از دانشکده مدیریت بیانیه مذکور را امضا کرده‌اند عبارتند از «دکتر سید رضا سیدجوادین، دکتر سیدحامد وارث، دکتر مهدی شریفی، دکتر طهمورث حسنقلی‌پور، دکتر علی دیوان‌دری، دکتر غلامرضا کرمی، دکتر ساسان مهرانی، دکتر رضا راعی، دکتر هاشم آقازاده، دکتر فرشته امین، دکتر محمدعلی شاه‌حسینی، محمدرضا اسماعیلی گیوی، دکتر علی‌اصغر پورعزت، دکتر آرین قلی‌پور، دکتر عباس نرگسیان، محمدمهدی ذوالفقارزاده، دکتر سید مصطفی رضوی، دکتر حسین صفری، دکتر سعید روحانی، دکتر بابک سهرابی، دکتر محمدرضا پورابراهیمی، دکتر مجید مختاریان‌پور»

🔸️این بیانیه، ظاهراً به دنبال ایجاد پایداری آرامش در فضای آموزشی است اما چنانچه با دقت بیشتری خوانده‌شود، با عباراتی مواجه می‌شویم که گویی جز به انقیاد کشاندن فضای پویای دانشگاه هدفی را دنبال نمی‌کند. نظیر تشبیه اعتراضات مسالمت‌آمیز به «ابرهای غبارآلود»، برچسب «بدخواهان ملت» برای دانشجویان معترض دغدغه‌مند، سلب اختیار و عقلانیت از دانشجویان و اعضای هیئت‌علمی معترض به نوعی که اقدامات اعتراضی مسالمت‌آمیز ایشان را تحت تاثیر تحریکات دانسته‌اند و دانشگاه فرضی خود را صرفاً مشغول حفظ و حراست دیده‌اند که این عبارات به صورت کلی ارتباطی با واقعیت ندارند.

🔹️انجمن اسلامی دانشجویان دانشکده مدیریت، ضمن مخالفت با مفاد مذکور این بیانیه، خواستار توضیح شفاف از جانب امضاکنندگان این بیانیه در دانشکده است و خود بانی برنامه‌ای رسمی برای بررسی این موضوع خواهد شد تا امضاکنندگان و دانشجویان امکان پاسخگویی و دفاع از حقیقت را داشته باشند. همچنین از اساتیدی که در این بیانیه مشارکت نداشته‌اند نیز دعوت می‌شود تا برای اظهار نظر درباره موارد مطروحه در این جلسه حضور پیدا کنند و واکنش خود را نسبت به بیانیه مذکور اعلام نمایند.

🔸️اینطور که از شواهد برمی‌آید، برخی از امضاکنندگان بیانیه یا در قید حیات نیستند یا اطلاعی از درج نام‌شان در بیانیه ندارند. فلذا از اساتید دانشکده مدیریت که نام‌شان بدون اطلاع ایشان ذکرشده است، خواهشمند است موضوع را با این انجمن در میان بگذارند تا این بی‌اطلاعی در رسانه‌های مربوطه منعکس گردد.
انجمن دانشکده تلاش خود را جهت برگزاری این برنامه آغاز کرده و از تمامی امضاکنندگان و دیگر اساتید دانشکده خواهشمند است جهت اعلام حضور، با دفتر و رسانه انجمن اسلامی در ارتباط باشند:

@Anjomaneslamimodoriat

زنده باد دانشگاه
انجمن اسلامی دانشجویان دانشکده مدیریت دانشگاه تهران
۱۴۰۱/۰۸/۲۹

@anjomaneslamimodiriat
  🔴ورود غیر قانونی اعضای حراست به دفتر انجمن اسلامی دانشجویان دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران و محبوس نمودن دانشجویان در دفتر انجمن

🔹واقعیت امر، خطا و جرم نابخشودنی، تمرین ساز «تار» در اتاق انجمن اسلامی بود. تمرینی که تا بازگشایی کانون موسیقی دانشکده، با هماهنگی مسئولین مربوطه در دانشکده در این دفتر صورت می‌گیرد.
🔹شرح ماوقع از این قرار است که امروز ۲۹ آبان در حوالی ساعت پنج و نیم  نگهبان دانشکده به همراه دو تن از نیروهای حراست درب دفتر انجمن را باز کرده و بدون داشتن اجازه وارد حریم انجمن شدند و یک نفر در مقابل درب ایستاد و بدون ارائه‌ی توضیح کارت شش تن از دانشجویان را ضبط کردند. با توضیح خواستن دانشجویان و اعتراض دبیر انجمن اسلامی، مشخص شد که علت حضور بی‌اجازه‌ی حراست، آمدن صدای موسیقی از اتاق انجمن است و حتی در این حال یکی از نیروهای حراست ادعا کرد که یک نفر که دانشجو نیست در حال خواندن آواز بود ( چندی است دانشجویان صرفا با نشان دادن کارت اجازه حضور در  دانشکده را دارند که نشان می دهد این ادعا از اساس بی پایه است ) طولی نکشید که دو نفر دیگر از نیروهای حراست نیز وارد ساختمان شده و در مقابل درب دفتر ایستادند با این‌ادعا برای دقایقی دانشجویان اجازه ورود و خروج از دفتر انجمن را نداشتند که سایر دانشجویان با مطلع شدن از آنچه در حال رخ دادن بود سریعا خود را به دفتر انجمن رسانده و نسبت به این وضعیت اعتراض کردند و به دنبال مقاومت دانشجویان درب دفتر باز شد و دانشجویان که در دفتر  انجمن اسلامی حبس شده بودند توانستند از دفتر خارج شوند. حضور‌ و حمایت تمام قد سایر دانشجویان، و همچنین پیگیری های صورت گرفته موجب آن شد تا نیروهای حراست اتاق انجمن را ترک کرده و بعد از نزدیک به یکساعت کارت تمام دانشجویان را بازگردانند.
🔹حال سوال اساسی آن است که آیا مسئولین از وجود آیین نامه ها خبر دارند یا خیر و آیا می دانند که صرفا مجری قوانین هستند و نمی توانند بر اساس میل و سلیقه شخصی خود بر خلاف تمام آیین نامه ها عمل کنند . و آیا می دانند حضور در دفتر یک تشکل دانشجویی خلاف قانون است. البته اعمال خلاف قانون در  این مدت به کرات دیده شده و هیچ کس تا این لحظه نه پاسخگو بوده و نه عذرخواهی کرده است . حضور مداوم نیروهای حراست در حیاط و گشت زنی در ساختمان دانشکده بدعتی بود که نهایتا به ورود بدون اجازه به دفتر یک تشکل قانونی ختم شد .
🔹انجمن اسلامی دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران خواهان آن است که مسئولین دانشگاه و دانشکده بابت آنچه امشب اتفاق افتاد از دانشجویان این دانشکده به صورت رسمی عذرخواهی کرده ‌و همچنین نیروهای حراست گشت زنی در فضای دانشکده را پایان داده و ضمانت کنند که دیگر شاهد چنین فجایعی در فضای دانشکده و دانشگاه نباشیم.

انجمن اسلامی دانشجویان دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران:
@anjoman_eslami_socialSciences
🌱انجمن اسلامی دانشجویان دانشکده ی دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار می‌کند:

حلقه‌ی بررسی منشور حقوق دانشجویی
(براساس منشور حقوق دانشجویی، ویراست دوم، سال ۱۳۹۶)

زمان: دوشنبه ها ساعت ۱۲:۳۰

مکان: دانشکده دندانپزشکی، طبقه‌ی منفی یک، دفتر انجمن اسلامی دانشکده‌ی دندانپزشکی

@dentalanjoman
📢انجمن اسلامی دانشجویان دانشکده مدیریت برگزار می‌کند:

حلقه کتاب
انقلاب تصور ناپذیر در ایران
از چارلز کرزمن
نشر ترجمان

🔴به صورت حضوری
مکان: دانشکده مدیریت دانشگاه تهران
زمان: توافق اعضای حلقه

جهت ثبت نام به دفتر انجمن در ساختمان شمالی مراجعه کرده یا به آیدی

@Anjomaneslamimodoriat
پیام دهید.
-----
@anjomaneslamimodiriat
بیانیه انجمن اسلامی دانشجویان دانشکده مهندسی مواد و متالورژی دانشگاه تهران در رابطه با افزایش هزینه آزادسازی مدرک


به نام خدای رنگین کمان

در تاریخ ۷ آذرماه ۱۴۰۱ نامه‌ای مبنی بر افزایش هزینه آزادسازی مدرک برای دانشجویانی که اجرای تعهد خدمت آموزشی برای آنان مقدور نمی­‌باشد، از طرف ریاست امور دانشجویان در فضای مجازی منتشر شده است.
طبق این سند، هزینه آزادسازی مدرک برای دانشجویان مقطع کارشناسی، حدود ۶۰۰ درصد افزایش داشته است.
این اقدام در شرایط متشنج کنونی تنها گواه این مورد است که سرکوب دانشجویان نه تنها در بعد داخلی بوده، بلکه امکان تحصیل در خارج از کشور نیز از بسیاری از دانشجویان سلب خواهد شد. افرادی که سال‌ها برای دستیابی به بالاترین مدارج علمی تلاش کرده‌اند، حال باید با رویاهای خود خداحافظی کنند.
یکی از مهم­ترین ایرادات وارد به این نامه این است که افراد با در نظر گرفتن شرایط مشخصی وارد دانشگاه­‌های دولتی شده‌اند اما بنا بر تصمیم فعلی ریاست امور دانشجویان، این قانون نه تنها برای دانشجویان فعلی، بلکه برای فارغ­‌التحصیلان دانشگاه‌های دولتی نیز اعمال خواهد شد. این حق ابتدایی دانشجویان به آگاه بودن از شرایط دانشگاه انتخابی مورد نظر نقض شده چرا که در صورت آشنایی دانشجویان حین انتخاب رشته با این قانون، بسیار محتمل بود که به جای تحصیل در دانشگاه دولتی، اقدام به تحصیل در دانشگاه‌های غیرانتفاعی، آزاد، شبانه، پیام نور یا پردیس خودگردان کنند. مادامی‌ که بسیاری از دانشگاه‌های دولتی، کمترین امکانات را در اختیار دانشجویان قرار داده و هزینه­‌ای بالاتر از تحصیل در دانشگاه‌های شهریه‌پرداز را بابت آزادسازی مدرک از دانشجو دریافت می­‌کنند، بدیهی است که نظر دانشجویان مبنی بر تحصیل در این دانشگاه­‌ها نیز دستخوش تغییر شود. اقداماتی از این دست که تماما از روی بی­ تدبیری و بی‌سوادی نهادهای دانشگاهی صورت می­‌گیرد، آورده­‌ای جز تباهی آینده‌ی دانشجویان این کشور را نخواهد داشت.
این قبیل اقدامات که در راستای سیاست نادرست پولی سازی دانشگاه است نتیجه‌ای جز افت کیفیت آموزشی و پژوهشی دانشگاه نخواهد داشت و تنها موجب ایجاد شکاف طبقاتی و تبعیض در آموزش عالی کشور می‌شود که نتایج به شدت زیان‌باری را در پی خواهد داشت؛ همان طور که در سال‌های اخیر نیز شاهد این موضوع در دانشگاه تهران بوده‌ایم و دانشگاه بارها اقدام به واگذاری بخش‌های مختلف آموزشی و پژوهشی به افراد و شرکت‌های غیر دانشگاهی کرده است.
انجمن اسلامی دانشجویان دانشکده مهندسی مواد و متالورژی دانشگاه تهران، ضمن محکومیت این اقدام، درخواست رسیدگی به مطالبات زیر را از نهادهای ذی­ربط دارد:
۱. لغو این مصوبه از طرف نهاد صادرکننده
۲. رسیدگی دیوان عدالت اداری برای لغو این مصوبه و بررسی تخلف محرز سازمان امور دانشجویان مبنی بر وضع قانون برای دانشجویان گذشته و حال حاضر دانشگاه­‌های سراسر کشور به صورت توامان

به امید روزی که نهادهای دانشگاهی از بضاعت علمی حداقلی برای اداره امور بهرمند باشند.

@Anjomaneslami_Metal_UT
🔴خلاصه اتفاقاتی که 12 آذر در دانشکده علوم‌اجتماعی دانشگاه تهران افتاد:
دانشجویان دانشکدۀ علوم‌اجتماعی، دیروز در اعتراض به احکام سنگین دوستان و دانشجویان و آزادی موقت دبیر شورای صنفی دانشکده آن هم با وثیقۀ یک میلیاردی دست به تحصن زدند. اما تحصن سکوت به همراه پلاکاردهایی که محتوایی به جز گفت‌وگو و صلح نداشتند. از جملۀ آن‌ها می‌توان به: «من معترضم، نمی‌دانم چگونه اعتراض کنم که اقدامی علیه امنیت ملی نباشد.» اشاره کرد. اما در این حال، نیروهای حراست گستاخانه به میان دانش‌جوها آمدند و با تهدید سعی بر متفرق کردن آنان کردند که تلاشی بس مذبوحانه بود. در طی این اتفاق نیروهای حراست به طور واضح شروع به نشان کردن تعدادی از دانش‌جویان کردند. بعد از گذشت دقایقی و اتمام تحصن، دانشکده ظاهرا به روال عادی بازگشت اما یک چیز عادی نبود: گشت‌زنی ماموران حراست در جای جای دانشکده. بعد از مدت اندکی، دانشجویانی که قصد خروج از دانشکده را داشتند، ضمن توهین‌های کلامی ناچار به تسلیم در برابر فرایند ضبط کارت و عکس گرفتن از کارت شدند. وقتی یکی از دانشجوها از این کار ممانعت کرد، حراست اجازه خروج به او نداد و از او درخواست کرد که به دانشکده بازگردد. بعد از آن در اقدامی گستاخانه درب دانشکده بسته شد و نیروهای حراست سوار بر چند موتور دو ترک شروع به ویراژ در دانشکده کردند و سعی داشتند با صدای ممتد گاز هرز، ترسی را به دل دانش‌جو بیندازد و وقتی با فیلم گرفتن یکی از دانش‌جوها مواجه شدند با زور و تهدید کلامی او را مجبور به پاک کردن فیلم کردند. در همین حین دانش‌جویان با معاون‌امور دانشجویی، آقای سلیمانی، صحبت کرده بودند و ایشان تعهد کرده‌ بودند که کارت کسی ضبط نخواهد شد. پس از آن نیز حراست اعلام کرد که اجازه خروج را به دانش‌جویان می‌دهد. اما صرفا دانشجوهای دانشکده علوم‌اجتماعی می‌توانند خارج شوند و باقی باید بمانند. در همین میان آقای وجهی، معاون دانشجویی دانشگاه طبق معمول در مهلکه حاضر شدند و سعی در کنترل اوضاع داشتند. بعد از گذشت مدتی همه دانشجویان به سلامت از دانشکده خارج شدند و این غائله از نظر حراست ختم به خیر شد.

انجمن اسلامی دانشجویان دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران:
@anjoman_eslami_socialSciences
گزاره_آذرماه ۱۴۰۱.pdf
2.1 MB
📌 گاهنامه سیاسی، فرهنگی، اجتماعی گزاره (ارگان رسمی انجمن اسلامی دانشجویان دانشکدگان فنی دانشگاه تهران)

📆 هفته‌ی دوم آذر ماه ۱۴۰۱

🔻در این شماره می‌خوانید:

🖋 عاملان آشوب یا مسئولین برقراری نظم؟

🖋 حقوق فراموش شده دانشجو:
🔹حقوق اساسی دانشجو
🔹حقوق دانشجو در کتابچه حقوق دانشجویی

#گزاره

🆔 @anjoman_eslami_fanni
«سوگند به خون همرهانم…»


🌱مراسم گرامیداشت روز دانشجو انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه تهران و علوم پزشکی تهران

شانزدهم آذرماه ۱۴۰۱ ساعت ۱۴:۰۰
تالار شهید چمران، دانشکده‌ی فنی

@Anjomaneslami_org
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🌱«سوگند به خون همرهانم…»

بزرگداشت روز دانشجو
سالن چمران، ساعت ۱۴


@Anjomaneslami_org
🌱برنامه «سوگند به خون همرهانم…» در حال آغاز است…


@Anjomaneslami_org
🌱سوگند به عاشقان ایران!

برنامه‌ی مراسم ۱۶ آذر انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه تهران و علوم پزشکی تهران

@Anjomaneslami_org
🌱ز جورشان نفس بگیر!

برنامه‌ی مراسم ۱۶ آذر انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه تهران و علوم پزشکی تهران

@Anjomaneslami_org
📰نشریه دانشجویی سحر
◾️ارگان رسمی انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه تهران و علوم پزشکی تهران

🖋 سوگند به خون همرهانم

🖋 رستاخیز زندگان : تحلیلی بر جنبش زن، زندگی، آزادی

🖋 رسمیت‌بخشی به تخلفات دانشگاه‌ها با تصویب شیوه‌نامه‌ی جدید انضباطی

🖋 تداوم انقلاب

🖋 مرگ قانون در دانشگاه

🖋 ‌مپندار این شعله افسرده گردد!


📥 برای دریافت فایل نشریه کلیک کنید.

@Anjomaneslami_org
2024/09/29 10:28:03
Back to Top
HTML Embed Code: