Telegram Web Link
🗞 شمارۀ نهم نشریۀ سحر، سال دوازدهم دورۀ جدید - ۴ دی‌ماه ۱۳۹۷
ارگان رسمی انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه تهران و علوم پزشکی تهران

📤دریافت مستقیم فایل نشریۀ سحر

@anjomaneslami_org
⚫️ پیام تسلیت انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه تهران و علوم پزشکی تهران در پی درگذشت تعدادی از دانشجویان در حادثۀ اخیر واژگونی اتوبوس دانشگاه آزاد اسلامی

بسم الله الرحمن الرحیم

وَبَشِّرِ الصَّابِرِينَ الَّذِينَ إِذا أَصابَتْهُمْ مُصِيبَةٌ قالُوا إِنَّا لِلَّهِ وَإِنَّا إِلَيْهِ راجِعُونَ


حادثۀ واژگونی اتوبوس دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات، بار دیگر جامعۀ دانشگاهی را عزادار نمود.

شرایط سخت اقتصادی و رفاهی در کشور درکنار بی‌توجهی مسئولین به امنیت دانشجویان و مسائل رفاهی آن‌ها، نه تنها نتوانسته است فضایی به نسبت آرام را برای دانشجویان و برای تحصیل و رشد علمی فراهم آورد، بلکه این سهل انگاری‌ها منجر به از بین رفتن جان فرزندان این کشور نیز شده است.

در این حادثه مسئولین دانشگاه آزاد اسلامی، دانشگاه علوم و تحقیقات و مسئولان ذی‌ربط بایستی پاسخ‌گوی خانواده‌های دانشجویان و افکار عمومی باشند و پیش‌گیری از رخداد چنین حوادثی در دستور کارشان قرار گیرد.

ضمن عرض تسلیت به خانوادۀ دانشگاه و دانشجویان، از خداوند متعال طلب مغفرت و رحمت برای از دست‌رفتگان و صبر جزیل برای خانواده‌های داغدار تمنا داریم.


پنجم دی‌ماه هزار و سیصد و نود و هفت

انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه تهران و علوم پزشکی تهران

http://anjomaneslami.org/?p=674
🗞 شمارۀ دهم نشریۀ سحر، سال دوازدهم دورۀ جدید - ۱۱ دی‌ماه ۱۳۹۷
ارگان رسمی انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه تهران و علوم پزشکی تهران

📥دریافت مستقیم فایل نشریۀ سحر

@anjomaneslami_org
🔶 دبیر انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه تهران و علوم پزشکی تهران: در دانشگاه‌های پولی فعالیت فرهنگی و سیاسی میانگین پایینی دارد و دانشگاه، مدرک‌گراست.

🔹مهرداد پولادی در نشست مشترک دانشجویی که در کانون اندیشه جوان برگزار شد اظهار داشت: پروژۀ پولی‌شدن دانشگاه در ادامۀ تکمیل یک پازل بود که ما از آغاز دوره‌های شبانه داشته‌ایم. متأسفانه بحث سنوات یک خط کشی برای دانشجویان گذاشت که موجب شد یک دانشجو دیگر حقوق ابتدایی خود را نداشته باشد که البته بعداً تبصره‌هایی برای این موضوع قرار داده شد. قانونی که در این زمینه تصویب می‌کنیم باید توجه شود که عادلانه باشد.

🔹دبیر انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه تهران و علوم پزشکی ادامه داد: ما در اجرای ایده‌هایی که از غرب گرفته‌ایم کجا بوده که درست عمل کرده باشیم؟ ما متأسفانه امروز تنها ۱۳ درصد آموزش عالی مان رایگان است. یعنی ۱۳ درصدی که باید کشور را به خودکفایی برساند. در قانون پنجم توسعه درباره پردیس‌های بین الملل اجازه‌هایی داده شد. این قانون سال ۸۹ تصویب شد. خوب است تشکل‌ها پیگیری کنند تا قانونی که توسط افراد گذاشته می‌شود دنبال شود. پیگیری کنیم که چه کسانی به این قانون رأی داده‌اند.

🔹پولادی اضافه کرد: یکی از دغدغه‌های اصلی تشکل ما استقلال دانشگاه است. استقلال فکری، استقلال در پذیرش دانشجو و عضو هیئت علمی و ... . امروز ۸۷ درصد آموزش عالی کشور ما پولی است. این یعنی باید عمدۀ دانشگاه‌های ما مستقل باشند اما نیستند؛ چون استقلال فقط مالی نباید معنا شود. در پاسخ به این سؤال که دانشگاه آزاد آیا توانسته با منطق سود نیازهای ابتدایی را پاسخ دهد باید بگوییم خیر. در برخی دانشگاه‌های آزاد دیده ایم که حتی یک بوفۀ مناسب هم ندارند.

🔹مهرداد پولادی سپس گفت: در این دانشگاه فعالیت فرهنگی و سیاسی میانگین پایینی دارد و دانشگاهی مدرک گراست. به جامعۀ مدرک گرا توانسته پاسخ دهد اما همان منطق سود را هم در خود رعایت نکرده است. ما نمی توانیم خود را با یک جامعۀ غربی که دارای دانشگاه خصوصی است مقایسه کنیم. چون ما در جامعه‌ای با آرمان‌های اسلامی زندگی می‌کنیم. باید به نظارت عمومی بر نهادها بازگردیم. از برخی دانشجویان می شنیدم که می گفتند در دانشگاه‌مان امکان تأسیس شورای صنفی نداریم.

🔹پولادی در انتها عنوان کرد: سیاست‌گذار در آموزش عالی ما کیست؟ نیاز بر نظارت عمومی بر دانشگاه آزاد داریم. تشکل‌ها در حال حاضر این توان را ندارند. نباید به دنبال تجاری‌سازی و بنگاه‌داری در دانشگاه باشیم و به دانشگاه این نگاه را نباید داشت. باید بساط تجاری‌سازی برچیده شود و ما در مقابل آن ایستاده ایم. ای کاش ساختمان‌های دانشگاه به شرکت‌های دانش‌بنیان و پارک‌های علمی اجاره داده شود و نه موارد دیگر.

🔗 گزارش تفصیلی این نشست در سایت رسمی انجمن اسلامی:
http://anjomaneslami.org/?p=679

@anjomaneslami_org
⭕️ سخنگوی انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه تهران و علوم پزشکی تهران: حفظ حقوق انسانی یکی از اصلی‌ترین موئلفه‌های انقلاب بود.

🔹کیامحمد صرفی ضمن اشاره به برخی اخبار مربوط به وجود شکنجه در بازداشت در گفت‌وگو با پایگاه خبری و تحلیلی انصاف: مبنای ما در مسائل این چنینی بایستی حقوق انسان‌ها باشد. ما نمی‌توانیم به بهانه انجام اعمالی که تخطی از قانون شناخته می‌شود، حقوق انسانی را لکه دار کنیم. خداوند در قرآن کریم فرموده است که «وَ لَقَدْ کَرَّمْنا بَني‏ آدَمَ»، یعنی اعطای کرامت به انسان تنها از جانب خداوند بوده است و بنابراین هیچ‌کس حق خدشه‌دار کردن این کرامت را ندارد. شبهه وجود شکنجه، حبس‌های ناعادلانه و مواردی از این قبیل که وارد می‌شود یک ضایعه برای انقلابی است که بهشتی‌ها شاهد و گواه آن هستند.

🔹صرفی: نسبت به مسئله‌ی شکنجه و شبهاتی از این دست که به صورت مشخص یکی از شاخصه‌های اصلی عدالت در کشور را زیرسؤال می‌برد، دستگاه‌های امنیتی و قوه قضائیه و نهادهایی ذی‌ربط بایستی شفاف عمل کرده و توضیحات خود را نسبت به صحت و سقم وقایع ارائه دهند. این اولین بار نیست که چنین مسائلی در جامعه اتفاق می‌افتد. امروز خوش‌بختانه به لطف وجود فضای مجازی که برخی در صدد فیلتر آن هستند در کم‌ترین زمان ممکن همه‌گیر می‌شود و یکی از برکاتش الزام به شفاف‌سازی در هر زمینه است.

🔹صرفی با اشاره به سابقۀ مطرح شدن چنین اتفاقاتی گفت: در ابتدای انقلاب که مسائل این چنینی مطرح شد، حضرت امام خمینی (ره) با حساسیت بالای خود نسبت به این امر که می‌توانست در صورت صحت، ضایعه‌ای برای انقلاب اسلامی و حتی نشان از محو شدن آرمان‌های آن داشته باشد، واکنش نشان می‌داد و با ایجاد کمیته های تحقیق نسبت به شفاف سازی مساله اقدام کرد. امروز نیز مسئولان بایستی با همان روحیه نسبت به این امر موضع بگیرند و با ایجاد کمیتۀ تحقیق، صحت و سقم مسئله را بدست آورند و در صورت صحت داشتن با عاملان که به راستی ضد انقلاب هستند، برخورد قاطع کرده و از ملت ایران عذرخواهی کنند.

🔹وی افزود: راه حل؛ تنها بازگشت به قانون است. قانون اساسی ما به صراحت در اصل سی و هشتم خود هرگونه اعتراف‌گیری که حقوق انسانی را خدشه‌دار می‌کند از قبیل شکنجه، ممنوع کرده است. متأسفانه مدت‌های مدیدی است که هرگونه اعتراض و تجمع و راهپیمایی که برای احقاق یک‌سری مطالبات انجام می‌شود، با برچسب‌های امنیتی و عامل بیگانه بودن مواجه می‌شود. چنین روش‌هایی تنها به اصل گفت‌وگو بین جامعۀ مدنی و حاکمیت ضربه وارد می‌کند و با روح قانون اساسی، اسلام و دموکراسی در تضاد است. بایستی در پرتوی صیانت از گفت‌وگوی ملی بین جامعۀ مدنی و حاکمیت با تکیه به قانون اساسی، مسائل کشور را حل کنیم.

🔹صرفی با اشاره به نقش جنبش دانشجویی در صیانت از حقوق انسانی گفت: این‌که دانشگاه دیدبان جامعه است، در همین بزنگاه‌ها مورد محک قرار می‌گیرد. تشکل های دانشجویی بایستی با حساسیت بالایی نسبت به این مسائل واکنش نشان دهند و هرکدام کاری در جهت بهبود وضعیت انجام دهند. انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه تهران و علوم پزشکی تهران با تکیه بر هویت خود مبتنی بر عدالت‌طلبی بر مبنای دین مبین اسلام، در راستای پاسخگویی مسئولین و پیگیری مطالبات فعالین حوزه‌هایی که حقوقشان نقض می‌شود، تمام توان خود را به کار بسته است و این کار را چه در گفت‌وگو با مسئولین و چه در پیگیری کارهای اداری انجام خواهد داد و از آن‌جا که همواره بر شفافیت تکیه می‌کند، سعی در انتشار آن‌ها خواهد داشت.

🔹سخنگوی انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه تهران و علوم پزشکی تهران در پایان گفت: ما معتقدیم که دفاع از انقلاب اسلامی نه در برخوردهای چکشی با هر کس که نظری متفاوت با قرائت رسمی از انقلاب، اسلام و سیاست دارد که در ایجاد فضای همدلی برای مباحثه و مشورت در مسائل مختلف کشور بین مردم و مسئولین است. بارها گفته‌ایم که ضعف نهادهایی که رابط بین مسئولین و مردم هستند باعث وقوع اتفاقات غیرقابل جبران برای مشروعیت نظام برآمده از انقلاب خواهد بود و هرکسی که در این مسیر حرکت کند خواسته یا ناخواسته در جهت کم‌رنگ کردن دموکراسی، عدالت و دیگر آرمان‌های انقلاب قدم برمی‌دارد. شهید بهشتی در جلسۀ خبرگان قانون اساسی به نیکی گفت که نباید مسائلی از این دست رویه شود، اگر یک اعتراض با برخورد چکشی مواجه شود، می‌توان به این فکر کرد که با بازداشت‌شدگان آن نیز با نیکی برخورد نمی‌شود. این‌که امکان مطرح شدن چنین شبهاتی در سطح وسیع در جامعه وجود دارد تنها نشان از اعتماد خدشه‌دار‌شدۀ مردم از حاکمیت است. درواقع آن‌چه که نیازمند برخوردهای صریح و شفاف است، نه از بین بردن گفت‌وگو، نقد، اعتراض و مطالبه بلکه صیانت از همین آرمان‌ها و حقوق انسانی است که این خود نیازمند بسط سازوکارهای دموکراسی در کشور است.

انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه تهران و علوم پزشکی تهران
@anjomaneslami_org
انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه تهران و علوم پزشکی تهران برگزار می‌کند:

«مسئله زن»

🔹با سخنرانی دکتر صدیقه وسمقی
🔹به همراه قرائت دعای کمیل


📍مکان: خیابان ۱۶ آذر، بالاتر از پورسینا، پلاک ۲۵، طبقۀ چهارم

🕓 زمان: پنج‌شنبه ۲۷ دی ۹۷ - ساعت ۱۶

@anjomaneslami_org
🔶 برنامۀ «مسئله زن» با سخنرانی دکتر صدیقۀ وسمقی، پژوهش‌گر مسائل اجتماعی و فقهی در دفتر انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه تهران و علوم پزشکی تهران برگزار شد.

بخشی از صحبت‌های دکتر صدیقه وسمقی:

🔹ديدگاه سنتی را فقه تئوريزه میكند و زن را تحت‌الحمايه مرد قرار می‌دهد و راضی نيست استقلال زن را به رسميت بشناسد. بین نگاه اسلام و نگاه سنتی تفاوت وجود دارد و زمانی گره‌خوردن فقه با سنت باعث می‌شود فقه به اسلام گره بخورد.

🔹برداشت نادرست فقهی، حجاب را به موضوعی پيچيده در اين ٤٠ سال تبديل كرده است؛ در حالی‌که ساده‌ترين انتخاب فردی انسان نوع پوشش اوست.

🔹زنان در تنگناهای بعد انقلاب احساس کردند حقوق و منزلت آنان زير سؤال رفته است و مبارزۀ مستمری را آغاز کردند كه مبتنی بر آگاهی است و با احساس رنج و مشقت حاصل محدوديت‌هاست.

🔹پس از سال‌ها تجربۀ نابسامانی‌ها و رنج‌های گوناگون الآن یک چالش جدی، تعارض منافع فقه و مردم است.

🔹امروز پتانسيل تحول خواهی به آن میزان بالاست که اين‌گونه اصلاحات قطره‌چكانی چون برخی فتواهای پیش‌رو به هیچ‌وجه جواب‌گوی آن‌ها نيست.

🔗 مشروح این سخنرانی را در ادامه بخوانید:

@anjomaneslami_org
🔷 دبیر انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه تهران و علوم پزشکی تهران: دانشجوی امروز، همان آرمان‌های انقلاب را فریاد می‌زند برخوردهای امنیتی و قضایی با دانشجویان محلی از اعراب نخواهد داشت.


🔸مهرداد پولادی، دبیر انجمن اسلامی دانشگاه تهران و علوم پزشکی تهران نیز در گفت‌وگو با پایگاه خبری تحلیلی شفقنا اظهار کرد: اهداف دانشجویان تفاوت چندانی با اهداف انقلاب اسلامی ندارد زیرا شعارهایی که موتور محرکۀ جریان انقلاب بود، چیزی جز رعایت آزادی‌های عمومی و نیل به توسعۀ سیاسی نبودند. دقیقاً در آن زمان فریادهای آزادی‌خواهانه با این رویکرد بود که عدالت اجتماعی و امکان انتخاب آزادانۀ حکام، اهداف همۀ افراد دخیل در انقلاب است اما قطعاً در روش دانشجویان چپ و مسلمان و سایر گروه‌ها اختلاف‌هایی شکل گرفته است.


🔸پولادی تفاوت عملکرد گروه‌های دانشجویی را در انتخاب روش برای دستیابی به اهداف انقلاب خواند و افزود: امروز هم با این که جریان دانشجویی آن‌چنان دست بالا را در پیش‌برد اهداف انقلاب ندارد، اما عمدۀ تفاوت‌ها در انتخاب روش است. به نظر می‌رسد در دوگانۀ حاکمیت و مردم به دلیل آن‌که مردم از ابزار قدرت‌مندی برای دفاع از آزادی‌های سیاسی و عمومی برخوردار نیستند، همسان کردن این دو کفه باید بر عهدۀ جریان دانشجویی باشد.


🔸پولادی ادامه داد: به نوعی جریان دانشجویی برای دفاع از اهداف انقلاب باید خود را به سمت مردم سوق دهد تا با فریادهایش بتواند مسئولان و حکام را به پاسخ‌گویی و حراست از اهداف انقلاب متمایل کند و طبیعتاً در کنار حاکمیت بودنش، از این بُعد که ابزارهای جامعۀ مدنی را ناکارآمدتر می‌کند، منطقی به نظر نمی‌رسد. امروز دفاع از اهداف و آرمان‌های انقلاب، چیزی جز بازگشت به مردم نیست و تنها خط‌کش دانشجویان، هم‌سویی با همین آرمان‌ها و انتخاب روشی برای بهبود اوضاع است.


🔸وی با بیان این که نقش دانشجویان در انقلاب اسلامی برخاسته از روحیۀ مطالبه‌گری آن‌ها بوده است، گفت: همان‌گونه که شاید در آن زمان در انتخاب روشی، اشتباه هم می‌کردند، امروز هم نمی‌توان به دلیل انتخاب روش، آن‌ها را سرزنش کرد. در کنار مردم بودن آن‌ها را باید با این گزاره که بر هم‌رساننده‌ی کفه‌ای از ترازو هستند که سمت دیگرش به دلیل ابزارهای قهری، سنگین‌تر است، توجیه کرد.


🔸دبیر انجمن اسلامی دانشگاه تهران و علوم پزشکی تهران ادامه داد: بر این اساس دانشجوی امروز، همان آرمان‌های انقلاب را فریاد می‌زند؛ می‌گوید حق انتخاب حکام و حق دفاع از آزادی‌های عمومی را دارد. روشی را برای این امر انتخاب می‌کند که شاید روش مورد نظر قدرت سیاسی نباشد، اما هدفش قطعاً بهبود اوضاع است و می‌خواهد در سمت دیگر بگوید حاکمیت و مردم در یک تراز قرار بگیرد. حال در این برابری، هرکس قوه‌ی استدلالش قوی‌تر بود، پیروز می‌شود. چیزی که امروز به عنوان جامعۀ مدنی از آن یاد می‌شود، خواستی جز این ندارد بنابراین برخوردهای امنیتی و قضایی، محلی از اعراب نخواهد داشت چرا که او آرمان خود را فریاد می‌زند و خواهان فضای برابر برای قضاوت بین مردم و حاکمیت است.


🔸پولادی در پایان تصریح کرد: با توجه به آرمان‌های انقلاب که جدای از خواست عمومی مردم نیست، باید بیان داشت که اگر چه روش‌ها متفاوت است اما جریان دانشجویی باید مستقل و با تکیه بر آرمان‌های انقلاب تلاش کند تحقق توسعۀ سیاسی را در سطح گسترده‌تری رقم بزند.

@anjomaneslami_org
🔷 سخنگوی انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه تهران و علوم پزشکی تهران: خواست حاکمیت برای یک‌دست شدن تبعات سنگینی دارد.

◀️ کیامحمد صرفی در نشست مشترک دانشجویی که در کانون اندیشه جوان با عنوان «اصول‌گرایی و اصلاح‌طلبی» برگزار شد اظهار داشت:

🔻ما به مرور با این پدیده مواجه شده‌ایم که جریان‌های مختلف توسط جریان انقلابی‌تر منزوی، از بدنۀ انقلاب جدا و حذف می‌شوند. وقتی تراز اول اصلاح طلبان از حقوق شهروندی خود محروم هستند طبیعی است که دیگر دوگانۀ اصلاح طلبی و اصول‌گرایی نداریم.

🔻بعد از وقایع سال ۱۳۸۸ عده‌ای از اصلاح‌طلبان منزوی شدند و کسانی که امروز به این نام فعالیت می‌کنند تراز نیستند. امروز از حضور خیلی از اصلاح‌طلبان ممانعت می‌شود و کسانی که در حاکمیت حضور دارند تفاوت چندانی با اصول‌گرایان ندارند. به این معنا پایانی است بر اصلاح‌طلبی و اصول‌گرایی است که در حاکمیت حضور دارند.

🔻ما هم معتقدیم «تکرار می کنم» راهکار درست و جامعه‌مدنی محور نیست، اما تا زمانی نگاهی به وقایع سال ۱۳۸۸ نداشته باشیم نمی‌توانیم راه حل را پیدا کنیم؛ یک جریان را از بدنۀ حاکمیت جدا کردند و این خواستی بود که حاکمیت برای یک‌دست شدن خود داشت. ما باید ببینیم که التزامات افراد به قانون اساسی چگونه است وگرنه این ادعا که در جمع خصوصی فلان حرف را زدند، نمی‌تواند مبنای عمل باشد.


🔻اصناف، احزاب و انجمن‌های ما پایگاه‌شان در جامعۀ مدنی نباشد مسلم است که اگر هر دو جناح هم فاسد باشند افشاگری نمی‌شود؛ زیرا اصلاً کسی نمی‌خواهد که افشاگری صورت بگیرد. اساس جامعۀ مدنی اعمال رأی اکثریت و از سوی دیگر مانع شدن از حذف اقلیت است. اگر از پوپولیسم شکایت داریم باید بگذاریم احزاب فعالیت کنند.


🔻آن چیزی که امروز باعث ناکارآمدی سیستم سیاسی ما می‌شود نبود نهادهایی است که از آن طریق مسئولان را مورد مؤاخذه قرار دهیم. چنین نهادهایی اگر بخواهد تشکیل شود نیاز به یک سری اصلاحات ساختاری است. روح این پرسش و مؤاخذه در قانون اساسی وجود دارد. وقتی می‌گوییم میزان رأی ملت است یعنی می‌پذیریم که ملت می‌تواند از مسئول مورد نظر مطالبه کند؛ اما صرف وجود این روح باعث کارآمدی نمی‌شود. ما باید بتوانیم موانع را کنار بگذاریم و گشایش‌هایی در فضای سیاسی ما به وجود بیاید تا بتوانیم دموکراسی و حق حاکمیت مردم را اجرایی کنیم.

🔗 متن کامل این گفت‌وگو در خبرگزاری ایرنا:

▪️بخش اول:
1️⃣http://www.irna.ir/fa/News/83190110
▪️بخش دوم:
2️⃣http://www.irna.ir/fa/News/83190115
▪️بخش سوم:
3️⃣http://www.irna.ir/fa/News/83190118

انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه تهران و علوم پزشکی تهران
@anjomaneslami_org
🗞 شمارۀ یازدهم نشریۀ سحر، سال دوازدهم دورۀ جدید - ۱۷ بهمن‌ماه ۱۳۹۷
ارگان رسمی انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه تهران و علوم پزشکی تهران

📤دریافت مستقیم فایل نشریۀ سحر

@anjomaneslami_org
Forwarded from اشتراک گذاری مهارت
انجمن اسلامی دانشجویان دانشکدۀ داروسازی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار می‌کند:

🔹 رویداد «اشتراک‌گذاری مهارت» برای دومین سال متوالی



◀️همایش:
با حضور آقای مهندس حامد حسابی
۳۰ بهمن‌ماه ساعت ۱۵ تا ۱۹

◀️کارگاه‌ها:
کارگاه اول: به عنوان تیم سازی با حضور دکتر کتایون سپهری در تاریخ ۲۸ بهمن
کارگاه دوم: در کنار منتورها و کار گروهی برگزار خواهد شد.

ساعت برگزاری کارگاه‌ها: ۱۶:۳۰ تا ۱۹

◀️مسابقه:
برگزاری کارگاه‌های شرکت کنندگان در تاریخ ۱۲ تا ۱۵ اسفند، همراه با اهداء جوایز به تیم برنده

🔗 لینک ثبت نام ایوند :
https://evnd.co/ajqqV

▪️اطلاعات بیشتر:
@DelAramAr
@ehsanemami78
🗞 شمارۀ دوازدهم نشریۀ سحر، سال دوازدهم دورۀ جدید - ۲۲ بهمن‌ماه ۱۳۹۷
ارگان رسمی انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه تهران و علوم پزشکی تهران

📤دریافت مستقیم فایل نشریۀ سحر

@anjomaneslami_org
⚫️ پیام تسلیت انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه تهران و علوم پزشکی تهران در پی درگذشت خانم پوران شریعت رضوی

﴿ الَّذِينَ إِذَا أَصَابَتْهُم مُّصِيبَةٌ قَالُوا إِنَّا لِلَّهِ وَإِنَّا إِلَيْهِ رَاجِعُونَ ﴾

خانوادۀ محترم شریعتی

خبر درگذشت خانم دکتر پوران شریعت رضوی، نویسندۀ متعهد و همسر دکتر علی شریعتی، موجب تألم بسیاری از دوستاران، دانشگاهیان و ارادت‌مندان ایشان و دکتر علی شریعتی شد.
ایشان یار و یاور دکتر علی شریعتی در زمان مبارزه در سنگرهایی چون حسینیۀ ارشاد بودند و شهادت برادر، زندان و تبعید نتوانست در همراهی و ایستادگی ایشان خللی وارد کند؛ حتی بعد از وفات همسر خویش، با حفظ و نشر آثار دکتر شریعتی، از اندیشه‌های ایشان در برابر تهمت‌ها و تخریب‌ها به نیکی محافظت کردند.
از خداوند منان برای ایشان غفران و رحمت واسعه الهی طلب داریم.

انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه تهران و علوم پزشکی تهران

بیست و ششم بهمن‌ماه هزار و سیصد و نود و هفت

http://anjomaneslami.org/?p=711
🎥اکران فیلم «متری شیش و نیم»
برنده سیمرغ بهترین فیلم از نگاه مردم

شنبه ۴ اسفندماه، ساعت ۱۴:۳۰
سالن چمران دانشکده فنی

با نقد و بررسی محمدرضا جلائی‌پور و حضور عوامل

🗂تهیه حضوری بلیت از دفتر انجمن اسلامی دانشکده فنی
📱رزرو آنلاین از سایت سینما تیکت
https://cinematicket.org/?p=buy-1&cid=642&sid=24349


🔈@anjoman_eslami_fanni
«من و‌ تو که مانده‌ایم»

🔰به بهانه چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی

💭میزگرد با موضوع:
۴۰ سال عملکرد در حوزه دین، رسانه و جوانان

با حضور:
🔸ساجده‌ عرب‌سرخی
(روزنامه‌نگار و فعال سیاسی)
🔸مهدی شیرزاد
( دبیر اسبق انجمن اسلامی دانشکده علوم‌ اجتماعی دانشگاه ‌تهران و فعال سیاسی)
🔸کمال رضوی
(دانشجوی دکترای مسائل اجتماعی ایران و پژوهشگر حوزه دین)

💬گفتگو پیرامون:
تحقق عدالت در عملکرد جمهوری اسلامی

با حضور:
🔹سیدمحی‌الدین فاضلیان
(دبیر اسبق انجمن اسلامی دانشگاه تهران)

🔹مرتضی کیا
(مسئول اسبق بسیج دانشجویی دانشگاه تهران)


🔺دوشنبه ۶ اسفند‌ماه | ساعت ۱۵
🔺سالن شهید رجب‌بیگی دانشکده فنی دانشگاه تهران


@anjoman_eslami_fanni
انجمن اسلامی دانشجویان دانشکده جغرافیا برگزار می کند:
سلسله نشست های «دموکراسی و مسئله توسعه پایدار»
🔴نشست اول: بررسی پایداری محیطی شهر تهران

دوشنبه ششم اسفند ساعت 13الی 15
@anjomaneslamitehran
🎥اکران فیلم «شبی که ماه کامل شد»
برنده سیمرغ بهترین فیلم

یکشنبه ۵ اسفندماه، ساعت ۱۴:۳۰
سالن چمران دانشکده فنی

به همراه نقد و بررسی جامعه‌شناختی با حضور محمدرضا جلائی‌پور

🗂تهیه حضوری بلیت از ساعت ۹ صبح از دفتر انجمن اسلامی دانشکده فنی

🔻لینک رزرو آنلاین🔻
cinematicket.org/?p=buy-1&cid=642&sid=24348


🔈@anjoman_eslami_fanni
🔘 دبیر انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه تهران و علوم پزشکی تهران: دانشگاه با صدها هزار میلیارد تومان هم کارآفرین نمی‌شود.


🔹مهرداد پولادی در گفت‌وگو با خبرگزاری ایرنا با اشاره به طرح توسعۀ دانشگاه تهران با عنوان «شهر دانش» گفت: هیچ کس از توسعه ناراحت نمی‌شود. آن چیزی که امروز دانشگاه تهران گرفتار آن شده است، توهم کارآفرینی و مولد بودن با اضافه کردن بنا و ساختمان است که برای نگهداری هر کدام از بودجه و شهریه‌های دانشجویان هزینه می‌شود و هیچ تعهدی مبنی بر این‌که با این فضای اضافی دانشگاه قطعاً کارآفرین می شود، وجود ندارد.

🔹وی با اشاره به هزینه‌های غیر بازده دانشگاه، افزود: این ساختمان‌های جدید نه تنها دانشگاه را مولد نمی کنند، بلکه فقط هزینۀ نگهداری و اداره را بر دانشگاه تحمیل می کند. مسئلۀ کارآفرینی و دانشگاه مولد فقط زیرساخت‌های فیزیکی نیست و هنگامی که دانشجو بعد از فارغ التحصیلی از کشور دل می‌کند، باید بیندیشیم که چرا تعلق خاطر به دانشگاه و کشور وجود ندارد. مهم‌ترین پرسش این است که آیا با توسعه و خرید املاک ساکنان محله‌های اطراف دانشگاه تهران می‌توان این مشکل را حل کرد؟

🔹دبیر انجمن اسلامی دانشگاه تهران و علوم پزشکی تهران در پایان بیان داشت: این هزار میلیارد تومان در صورت تصویب، خرج خرید املاک اطراف دانشگاه و در نهایت ساخت و ساز وسیع و تبدیل فضا به پارک علم و فناوری می شود که تجربۀ ناموفق آن در حال حاضر در پارک علم و فناوری دانشگاه وجود دارد و تقریباً کسی رغبت ندارد طرح خود را در آن‌جا عملیاتی کند.

🔹وی در ادامه گفت: ای کاش مسئولان دانشگاه تهران به صورت پایلوت ابتدا مشکلات و موانع پارک را رفع کنند و بعد دست به اقدامی در این سطح گسترده بزنند. اگر مسئولان وقت شخصاً متعهد می‌شوند که این طرح دانشگاه را کارآفرین و مولد می‌کند، ما هم استقبال می‌کنیم. منتها سوابق کارآفرینی در دانشگاه نشان داده که دانشجوهای ایده پرداز نمی‌توانند به این روند اعتماد کنند.

🔗 لینک گفت‌وگو با خبرگزاری ایرنا:
http://www.irna.ir/fa/News/83225769

@anjomaneslami_org
🇮🇷⁩انجمن اسلامی دانشجویان دانشکده روانشناسی و علوم تربیتی دانشگاه تهران برگزار می‌کند:

🌍مروری بر تاریخ فلسفهٔ غرب در ۹ جلسه
«با محوریت فلاسفه بزرگ تاریخ»

♻️⁩با حضور اساتید و صاحب‌نظران

🕓شنبه‌ها ساعت ۱۶

🚪پل گیشا، خیابان کاردان، دانشکدهٔ روانشناسی و علوم تربیتی، اتاق ۲۰۳

@anjoman_psyedu
2024/09/30 18:32:34
Back to Top
HTML Embed Code: