Telegram Web Link
خريد اينترنتى:
http://blito.ir/event-page/اكران-مستند-بزم-رزم-69118
خريد حضورى : از روز ٢ شنبه در دفتر انجمن اسلامى دانشکده داروسازى

@anjomaneslami_org
🌱انجمن اسلامی دانشجویان دانشکده روانشناسی و علوم تربیتی با همکاری مرکز فراهم‌آوری اعضای پیوندی بیمارستان مسیح دانشوری:

🤝غرفه ثبت‌نام کارت اهدای عضو

📆سه‌شنبه ۱ خرداد ساعت ۱۰ تا ۱۵

📍لابی دانشکده
🌿انجمن اسلامی دانشجویان دانشکده اقتصاد دانشگاه تهران برگزار می‌کند:

🔴نشست تخصصی اقتصاد و هنر

👥با حضور آقایان:

🔻دکتر میثم موسایی
🔻دکتر جواد بختیاری
🔻مجید مولانوروزی

📎شنبه ،۵ خرداد ماه

ساعت ۱۶:۳۰

📍خیابان کارگر شمالی،تقاطع جلال آل احمد، رو‌به‌روی بیمارستان شریعتی،دانشکده اقتصاد دانشگاه تهران،سالن شهید جوزی

@anjomaneslami_eghtesad
🗒 دوشنبه هفتم خرداد ماه تشکل های اسلامی با رهبر انقلاب دیدار خواهند داشت. دیداری که باید صدای دانشگاه باشد نه تشکل هایی خاص

☑️ گفتگوی مهرداد پولادی با روزنامه ی فرهیختگان در خصوص امکان حضور همه ی طیف های دانشجویی در افطاری بیت رهبری

📜 برای مشاهده ی متن گفتگو بر روی گزینه ی INSTANT VIEW کلیک کنید.
👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇


http://yon.ir/IT2Xa
🔵 مسئولیت‌های اعضای جدید شورای مرکزی انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه تهران و علوم پزشکی تهران مشخص شد.

🔻کیا محمد صرفی سخنگوی انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه تهران و علوم پزشکی تهران در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به برگزاری انتخابات این تشکل اظهار کرد: انتخابات از ارکان مهم دموکراسی است و نهاد انجمن اسلامی دانشجویان تهران در تاریخ ۷۵ ساله خود همواره شایستگی افراد را بر محور انتخابات قرار داده است.

🔻وی افزود: پس از برگزاری انتخابات انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه تهران و علوم پزشکی تهران و در جلسه اخیر شورای مرکزی انجمن، مهرداد پولادی به عنوان دبیر تشکیلات انتخاب شد.

🔻صرفی سپس گفت: رویا خوشطینت به عنوان دبیر سیاسی، محمد کاظم پرهیزکار به عنوان دبیر فرهنگی، کیامحمد صرفی به عنوان سخنگو و شایان چراغی به عنوان سردبیر ارگان رسمی انتخاب شدند. همچنین محمد مجید ترحمی، رضاوکیلی، محمد حدادی، هوشنگ محمودی، محمد سپهر و محمد شکرخدا از دیگر اعضای منتخب شورای مرکزی انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه تهران و علوم پزشکی تهران هستند.

🔻این فعال دانشجویی با تاکید بر ضرورت همکاری مسئولین دانشگاهی با دانشجویان برای بسط فضای فعالیت دانشجویی گفت: فضای دانشگاه همواره محل تضارب آرا و بسط افکار و عقاید مختلف بوده است. با این حال سالهاست که مسوولین با انتخاب سیاست تک صدایی در دانشگاه، امکانات بسط فضای گفت و گو و تضارب آرا را سلب کرده اند. بازداشت گسترده دانشجویان در سالی که گذشت یکی از مولفه های این سیاست است.

🔻وی افزود: جنبش دانشجویی تا زمانی که نهاد دانشگاه وجود دارد، باقی خواهد ماند و ادامه روند این سیاست ها نه فقط بر دانشجویان بلکه بر کل نهاد اموزش عالی ایران صدمات جدی وارد می‌کند.

http://www.isna.ir/news/97030703632/


انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه تهران و علوم پزشکی تهران
@anjomaneslami_org
🔹فعالیت در دانشگاه‌ها همچنان هزینه دارد...


🔻کیا محمد صرفی سخنگوی انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه تهران و علوم پزشکی تهران در گفتگو با جماران ضمن اعتراض به مسئولان وزارت علوم نسبت به وضع امنیتی دانشگاه‌ها اظهار کرد: اکنون کم‌تر از یک سال از استقرار وزیر علوم دولت جدید می‌گذرد و عملکرد ایشان در سالی که گذشت از خیلی جهات نیازمند نقد صریح است. دانشگاه در سال اخیر از خیلی جهات نسبت به سال‌های سابق با افزایش فضای امنیتی مواجه بود. شماری دانشجویان بازداشت شده و برخی از آن‌ها مشمول احکام سنگین شدند.

🔻وی در ادامه بیان کرد: دخالت نهاد‌های خارج از دانشگاه و ارجاع پرونده دانشجویان به قوه قضاییه و یا نهادهای دیگر، بر ضعف شدید وزارت علوم در دفاع از حقوق دانشجویان نشان تأیید می‌گذارد و باری دیگر دانشجویان را از پیگیری مطالبات خود از دولت و وزارت علوم نا امید می‌کند. حال باید پرسید که به راستی نافعان واقعی امنیتی شدن دانشگاه‌ها چه کسانی هستند و چرا نسبت به آن‌ها برخورد جدی صورت نمی‌گیرد.

🔻وی ضمن اشاره به بازداشت اخیر یکی از فعالین دانشجویی گفت: انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه تهران و علوم پزشکی تهران، همواره دفاع از آزادی بیان و اندیشه و مقابله با بی عدالتی را دال گفتمانی خود می‌دانسته و همواره نسبت به آن حساس بوده است. بازداشت دانشجویی که نسبت به وضعیت قوه قضاییه انتقاداتی داشته به بهانه‌های مختلف نشان دهنده نقض آزادی بیان و شیوع بی عدالتی در جامعه است.

🔻صرفی گفت: دانشگاه اصولا نهادی است که یکی از وظایف اصلی آن جامعه پذیری دانشجویان است و اهمیت این امر هنگامی آشکار می‌شود که این دانشجویان در فضای جامعه قرار بگیرند. دانشگاهی که هزینه حق جویی و دفاع از عدالت در آن زیاد باشد قادر نیست انسان‌هایی تربیت کند که دیدبان جامعه و متعهد به آن باشند. امنیتی شدن دانشگاه‌ها نه تنها یک مشکل برای دانشگاه و دانشجویان است بلکه خود عامل تشدید بسیاری از آسیب‌های اجتماعی و هنجاری در جامعه فردا می‌شود. در زمانی که بسیاری از مسئولان رده بالای کشور نسبت به وضعیت وخیم بی عدالتی و فساد درجامعه و نهادهای عمومی معترف‌اند، منع آزادی بیان و انتقاد در دانشگاه نه تنها باعث بهبود شرایط نمی‌شود بلکه به تربیت انسان‌های متعهد و فساد ستیز و حق جو در دانشگاه خلل وارد می‌کند.

🔻سخنگوی انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه تهران و علوم پزشکی تهران در پایان گفت: اعتقاد داریم که آرمان جنبش دانشجویی همان است که شهید بهشتی در عبارت دانشجو مؤذن جامعه بیان کرده است و بدیهی است که دانشجویی که نسبت به جامعه بی تعهد و بی تفاوت باشد و مشارکتی در حوزه عمومی نداشته باشد، هرگز نمی‌تواند پیشرو و مؤذن جامعه باشد. روند سیاست‌ زدایی که توسط نهادهای خارج دانشگاه اعمال می‌شود در یک کلیت باعث تضعیف مشارکت مردم در حوزه عمومی جامعه می‌شود و این بن بستی برای نظام مردم‌سالاری ایران به وجود خواهد آورد. انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه تهران و علوم پزشکی تهران با تکیه بر هویت تاریخی خود در دفاع از انقلاب اسلامی ایران و آرمان‌هایش که مردم‌سالاری دینی رکن اصلی آن است نسبت به پیش گرفتن این روند که در تناقض اساسی با میراث انقلاب و نظام جمهوری اسلامی است هشدار می‌دهد و اعلام می‌کند که تا سیاست های مسوولان نسبت به دانشگاه تغییر نکند، امکان رسیدن به جامعه سالم، آزاد و بدون فساد و در یک کلام جامعه‌ای متناسب با اسلام، وجود نخواهد داشت.

🔗 لینک گفتگو با پایگاه اطلاع رسانی و خبری جماران: https://www.jamaran.ir/fa/tiny/news-935470


انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه تهران و علوم پزشکی تهران
@anjomaneslami_org
🔳 مسئله‌ فلسطین بی‌تاریخ است

▪️کیا محمد صرفی، سخنگوی انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه تهران و علوم پزشکی تهران در گفت‌وگو با ایسنا ضمن اشاره به برگزاری مراسم روز قدس اظهار کرد: مسئله‌ اصلی درباره فلسطین، نوع نگرش ما از این معضل است. مطلوب برخی از قدرت‌مندان و سیاست‌مداران است که مسئله فلسطین را به جدالی بین مسلمانان و یهودیان، اعراب و اسرائیلیان و به مسئله‌ای قومی و یا دینی تقلیل دهند، حال آن که مسئله فلسطین یک مسئله انسانی است و آن‌چه که رخ می‌دهد نه تنها به اعراب و یهودیان بلکه به کل انسان‌ها مربوط می‌شود.

▪️وی ادامه داد: معضل اصلی در فلسطین، بی‌معنا شدن انسانیت و ظلم عریان علیه انسان است و این مساله نه مختص فلسطین، بلکه یک مسئله همیشگی در تاریخ است و در هر زمانی مصداق خود را پیدا می‌کند. با این نگاه، مسئله فلسطین یک مسئله بی‌تاریخ و همیشگی است و سکوت ما نه تنها به رفع مشکل کمک نمی‌کند، بلکه بر ظلم و بی عدالتی در جهان تداوم می‌بخشد.

▪️وی با اشاره به تلاش‌های جامعه جهانی درباره مذاکرات صلح گفت: وقتی صحبت از صلح و مذاکره می‌شود بایستی به نوع نگرش خود از فلسطین بازگردیم. صلح به معنی متارکه جنگ و تعامل برای چگونگی خط کشی روی نقشه کشور فلسطین، تنها آن هنگام واقعا معنا می‌دهد که قبول کرده باشیم؛ فلسطین میدان جدال دو قوم یا دو دین است. حال آن‌که با نگرشی انسانی از این مسئله که شرح آن گذشت، صلح به معنی دست کشیدن از مقاومت تنها برای زنده ماندن، بدون داشتن هیچ گونه حقوق شهروندی و با وجود نقض صریح حقوق بشر و بسط قوانین تبعیض نژادی نه صلحی واقعی بلکه تسلیم به بهای جان است و به قول غسان کنفانی _شاعر فلسطینی_ ، « مذاکره ای میان گردن و شمشیر است». این نه تنها ظلم بلکه نوعی گروگان‌گیری است که اجازه اعتراض را نیز سلب می‌کند.

▪️این فعال دانشجویی گفت: خاورمیانه همواره در وضعیت توسعه نیافتگی قرار داشته است و توسعه نیافتگی دوره جنینی یک کشور و توسعه یافتگی دوره بلوغ آن نیست، بلکه این دو لازم و ملزوم هم هستند و نظام سلطه جهانی همواره برای توسعه خود نیازمند وابسته کردن کشور های خاورمیانه بوده است و این مسئله ای است که تنها در کشور فلسطین به عیان‌ترین و بی‌پوشش‌ترین وجه خود نمایان است، جایی که تمام مستضعفین علیه تمام مستکبرین و به یک معنا تمام حق علیه تمام باطل صف کشیده است؛ بنابراین آرمان فلسطین تنها توسط لایه های محروم و مستضعف فلسطین می‌تواند به پیروزی برسد و این آرمان چیزی جز عدالت خواهی و دموکراسی و حقوق انسانی و رفع تبعیض نژادی نیست و بدین معنا پیروزی این آرمان یعنی یک انقلاب اجتماعی علیه تمام مناسبات نظام جهانی سلطه برای رسیدن به آن‌چه که واقعاً دموکراسی است.

▪️وی افزود: انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه تهران وعلوم پزشکی تهران همواره با تکیه بر عدالت‌خواهی و بسط مردم‌سالاری نسبت به مسئله فلسطین پرداخته است و معتقد است که فلسطین نیازمند تریبون‌های رسمی نیست، بلکه تنها آن‌هایی می‌توانند تریبون فلسطین باشند که به واقع نسبت به بسط مردم‌سالاری و گسترش عدالت دغدغه داشته باشند و بدین معنا تنها آزادی‌خواهان هستند که می‌توانند این وظیفه را انجام دهند و راه حل این مسئله نه در اتاق‌های مذاکره سیاست‌مداران، بلکه در صدای اعتراض جنبش‌های جهانی که توسط آزادی‌خواهان شکل گرفته است؛ شنیده می‌شود. معتقدیم که تلاش برای گسترش مردم سالاری و عدالت در جامعه خود، بدون توجه و اعتراض به دخالت های سلطه جهانی در دیگر نقاط جهان بی معنا خواهد بود؛ ما همان‌طور که از اجرای بی چون و چرای حق تعیین سرنوشت خود دفاع می‌کنیم، بایستی این حق را برای تمامی ملت‌های جهان به رسمیت بشناسیم و نسبت به آن اهتمام ویژه داشته باشیم و این همان نقطه‌ای است که ما را به آرمان فلسطین متصل می‌کند.

🔗لینک گفت‌و‌گو با خبرگزاری ایسنا:
http://www.isna.ir/news/97031707601/


انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه تهران و علوم پزشکی تهران
@anjomaneslami_org
📝 یادداشتی از محمد حدادی، عضو شورای مرکزی انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه تهران و علوم پزشکی تهران در پایگاه خبری شفقنا

«تشکیل دو کشور، میانه‌داری آمریکا و سازمان‌های حقوق بشری و گره زدن یک کشور به هویت قومی و مذهبی، نه تنها مشکل جاری را حل نخواهد کرد بلکه منجر به ادامه‌ی اقدامات آپارتایدی رژیم اسراییل و بیش‌تر شدن سایه‌ی ناامنی و جنگ در منطقه خواهد شد».

مشروح این یادداشت در ادامه: 🔻🔻🔻

yon.ir/oN7Mb
🔷 واکنش دبیر انجمن اسلامی دانشگاه تهران و علوم پزشکی تهران به صدور احکام دانشجویان بازداشتی: «وزیر علوم باید پاسخگو باشد»

🔻مهرداد پولادی در گفت‌وگو با پایگاه خبری شفقنا با اشاره به احکام صادره از دادگاه انقلاب برای دانشجویان و موج جدید بازداشت‌ها اظهار کرد: ما هر جا صحبت از استقلال دانشگاه کردیم، قطعاً یکی از مؤلفه‌های آن را تبدیل دانشگاه امنیتی به دانشگاه امن می‌دانیم. وزیر علوم باید پاسخگو باشد که تا به امروز چه میزان پای احکام قضایی دانشجوها ایستاده است. شنیده می‌شود که زندان‌های ۸ ساله و ۵ ساله جزای دانشجوهاییست که در اعتراضات دی‌ماه در محیط دانشگاه چند شعار دادند. در انتخابات، دانشگاه محرکه‌ی جامعه است و همه صحبت از استقلال آن می‌کنند اما فردای انتخابات، دانشگاه فرزند خوانده‌ی دولت‌ها می‌شود. این‌جاست که دانشگاه مرغ قربانی عزا و عروسی می‌شود.

🔻او همچنین در پاسخ به این پرسش که عمده‌ی دانشجوهای بازداشتی در دی‌ماه در کجا و چگونه بازداشت شدند‌، گفت: در بین دانشجوهای بازداشتی حتی افرادی هستند که در اعتراضات دی ماه صرفاً در دانشگاه حضور داشتند و بعد از تعقیب در راه منزل یا خوابگاه بازداشت شدند، در حالی که وابستگی خاصی به جریانی نداشتند. سؤال من این است که آیا وزیر علوم یک مرتبه پای صحبت‌های این دانشجوها نشسته است؟

🔻دبیر انجمن اسلامی دانشگاه تهران و علوم پزشکی تهران در خصوص اینکه دانشگاه فضای تعامل و گفت‌وگوست، افزود: وقتی از دانشگاه امن سخن به میان می‌آوریم یعنی خواهان آن هستیم که فعالیت و ابراز عقیده در دانشگاه در فضای تعاملی ادامه پیدا کند و احکام قضایی پایانی بر اعتماد به دانشجو و جوانان نباشد. دانشگاه ساز و کارهای انضباطی درون خود دارد و فردی که ده شعار در دانشگاه داده نباید ۸ سال به زندان برود. اصل تناسب جرم و مجازات که بدیهی‌ترین اصل حقوقی است هم در این احکام رعایت نشده است.

🔻پولادی با اشاره به مناظرات شهید بهشتی با گروه‌های فکری دیگر یادآورد شد: اگر به اول انقلاب برگردیم خواهیم دید گفت‌وگوهایی که شهید بهشتی با سایر گروه‌ها در فضایی آزاد داشت، تا چه میزان به رشد انقلاب کمک کرد؛ اما امروز شمشیر، تیزتر از اعتقاد است و نباید در نقشی مقابل شهید بهشتی ایستاد و یکه‌تاز میدان زندان و دل‌سرد کردن جامعه و دانشجو از انقلاب شد.
او افزود: اگر بخواهیم به این جمله از امام راحل جامه‌ی عمل بپوشانیم که دانشگاه مبدا همه‌ی تحولات است بنابر این از تغییر نسل‌ها و دغدغه‌ها نباید هراس داشت. هراس با حبس، زندان و بازداشت دانشجو پایان نمی‌پذیرد بلکه استخوان لای زخم گذاشتن است.

🔻دبیر انجمن اسلامی دانشگاه تهران و علوم پزشکی تهران در پایان با توجه به ضرورت پاسخگویی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در نشست خبری خود تصریح کرد: امیدوارم وزیر علوم پاسخگوی ورود نهادهای خارجی به دانشگاه باشد و بعد از روزه‌ی سکوت یک کنفرانس خبری بگذارد تا با صدای ایشان آشنا شویم.

🔗 لینک گفت‌وگو با پایگاه خبری شفقنا:
http://fa.shafaqna.com/news/584299/

انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه تهران و علوم پزشکی تهران
@anjomaneslami_org
◾️پیام تسلیت انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه تهران و علوم پزشکی تهران در پی درگذشت دکتر محمد امین قانعی راد

بسم الله الرحمن الرحیم

«إِنَّا لِلَّهِ وَ إِنَّا إِلَیْهِ راجِعُونَ»

انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه تهران و علوم پزشکی تهران، درگذشت جناب آقای دکتر محمد امین قانعی راد، استاد فرهیختۀ جامعه شناسی و رئیس سابق انجمن جامعه شناسی ایران به جامعۀ علمی و روشنفکری کشور تسلیت می‌گوید.
مرحوم دکتر محمد امین قانعی راد در طول عمر خود خدمات زیادی را به آنانی که شیفتۀ آگاهی و آزادی بودند، ارائه کرد.
بی شک از دست دادن استادی فرهیخته همچون دکتر محمد امین قانعی راد، راه دشوار رسیدن به فردایی بهتر را دشوارتر می‌کند، اما میراث دکتر قانعی راد همچون چراغی، روشنی بخش این مسیر دشوار خواهد بود.

روحش شاد و یادش گرامی

http://anjomaneslami.org/?p=482


انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه تهران و علوم پزشکی تهران
@anjomaneslami_org
🔷سخنگوی انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه تهران و علوم پزشکی تهران در گفت‌وگو با خبرگزاری ایسنا در خصوص طرح جدید وزارت کشور برای تعیین محل‌های خاص برگزاری تجمعات: «سیاست‌ورزی خیابانی تنها وقتی جای خود را به سیاست‌ورزی در نهادهای قدرت می‌دهد که جامعۀ مدنی، احزاب و سندیکاها در ادارۀ کشور سهیم شوند».

📎مشروح گفت‌وگو در ادامه: 🔻🔻🔻

yon.ir/XQ8qh
Forwarded from انجمن اسلامی دانشجویان دانشکده علوم اجتماعی
انجمن‌اسلامی‌دانشجویان، بیانیه‌ای درباره امنیتی شدن دانشگاه و احکام اخیر قضایی دانشجویان صادر کرد. متن کامل بیانیه در ذیل می‌آید:

بسم الله رب المستضعفین
«لَّا يُحِبُّ اللَّهُ الْجَهْرَ بِالسُّوءِ مِنَ الْقَوْلِ إِلَّا مَن ظُلِمَ ۚ وَكَانَ اللَّهُ سَمِيعًا عَلِيمًا» (نساء ۱۴۸)

امروز ۳۱ خرداد ۹۷ شش ماه از قول‌های مساعد مسئولان وزارت علوم مبنی بر پیگیری پرونده‌های دانشجویان دستگیرشده در دی ماه ۹۶ می‌گذرد؛ در صورتی که پیگیری‌ها اثر مثبت و امیدوارکننده‌ای در جهت بهبود اوضاع دانشجویان محکوم همه‌ی دانشگاه‌های تهران و شهرستان‌ها نداشته است. امروز دانشجویانی که جرمشان هم‌صدایی با جامعه در اعتراض به بی‌عدالتی‌های اجتماعی بوده است برخلاف قول‌های مسئولین با احکام قضایی سنگین روبه‌رو شده‌اند، درحالی که قرار بود در داخل دانشگاه به پرونده‌هایشان رسیدگی شود.
خاموش کردن صدای معترضان و منتقدان، از سال‌های پیشین تا به امروز بسیاری را در معرض ظلم و ستم ناروا قرار داده و عمرهای بسیاری را بر اثر قضاوت‌های ناعادلانه و رویکردهای امنیتی به فعالیت‌های مدنی تباه کرده است. انجمن‌اسلامی‌دانشجویان به همراه بدنه‌ی دانشجویی - که امروز فارغ از گروه‌بندی‌های سیاسی، همه با هم در برابر این بی‌عدالتی آشکار ایستاده‌اند - با تمام توان در مقابل احکام ناعادلانه‌ی صادرشده برای دانشجویان  می‌ایستد و بی‌کفایتی و بی‌تدبیری مسئولان دولت و ناعدالتیِ آشکار قوه قضائیه را که فضای دانشگاه را ملتهب و آشفته و دور از آنچه باید باشد کرده است، محکوم می‌کند.
بار دیگر می‌گوییم که صلاحیت پیگیری پرونده‌های دانشجویان و رسیدگی به اتهامات دانشجویان، تنها برعهده خود دانشگاه است و باید پای تمام نهادهای امنیتی خارج از دانشگاه از حریم امن دانشگاه بریده شود. دانشگاه امنیتی دانشگاهی نیست که محل تضارب آرا و عقاید مختلف باشد، و نبود حریم امن گفت‌وگو و برخوردهای امنیتی، جمهوریت نظام را تهدید می‌کند. «دانشجو موذن جامعه است، خواب بماند نماز امت قضا می‌شود.»

انجمن‌اسلامی‌دانشجویان دانشکده علوم‌اجتماعی دانشگاه‌تهران - ۳۱ خرداد ۹۷
🔷 انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه تهران و علوم پزشکی تهران به مناسبت نوزدهمین سالگرد فاجعه‌ی حمله به کوی دانشگاه برگزار می‌کند:

▪️▫️دانشگاه و مسئولیت اجتماعی▫️▪️

◀️سخنرانی با موضوع «مسئولیت اجتماعی جریان دانشجویی»
با حضور دکتر مقصود فراستخواه

◀️ میزگرد با موضوع «وضعیت کنونی و مسیر پیش‌روی جریان دانشجویی»
با حضور ضیا نبوی و کمال رضوی


🗓زمان: چهارشنبه ۲۰ تیرماه، ساعت ۱۷
📍مکان: دفتر مرکزی انجمن اسلامی
انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه تهران و علوم پزشکی تهران برگزار می‌کند:

▪️▫️دانشگاه و مسئولیت اجتماعی▫️▪️

◀️ با حضور: دکتر مقصود فراستخواه / ضیا نبوی و کمال رضوی

🕔زمان: چهارشنبه ۲۰ تیرماه، ساعت ۱۷
◾️پیام تسلیت انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه تهران و علوم پزشکی تهران در پی درگذشت جناب آقای محمد بسته نگار​

بِسْمِ ٱللّٰهِ ٱلرَّحْمٰنِ ٱلرَّحِيمِ

وَالَّذِينَ جَاهَدُوا فِينَا لَنَهْدِيَنَّهُمْ سُبُلَنَا ۚ وَإِنَّ اللَّهَ لَمَعَ الْمُحْسِنِينَ

بیت معظم حضرت آیت الله طالقانی
سلامٌ علیکم

مصیبت درگذشت جناب آقای محمد بسته نگار که عمر خود را صرف مجاهدت در راه حق، پژوهش‌گری دین و فعالیت مدنی برای بهبود شرایط سیاسی-اجتماعی کشور کرده بود را به همسر مکرمه ایشان سرکارخانم طاهره طالقانی و بیت معظم حضرت آیت الله طالقانی تسلیت گفته و از درگاه خداوند متعال برای ایشان رحمت و غفران واسعه الهی مسئلت داشته و برای خانواده و بازماندگان ایشان آرزوی صبر و اجر داریم.
ایشان که عضوی از شجرۀ طیبه انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه تهران و علوم پزشکی تهران بودند همواره همچون معلمی دل‌سوز به هدایت و حمایت انجمن اسلامی دانشجویان پرداختند؛ قطعاً فقدان این یار صدیق حضرت آیت الله طالقانی ضایعه‌ای بزرگ برای خانوادۀ انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه تهران و علوم پزشکی تهران است. باشد که همگان راه او را ادامه دهند.

وَالسَّلَامُ عَلَى عِبادالله الصّالِحین
انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه تهران و علوم پزشکی تهران
نوزدهم تیرماه هزار و سیصد و نود و هفت
http://anjomaneslami.org/?p=510
🔷 در میزگردی با حضور سخنگوی انجمن اسلامی دانشگاه تهران و علوم پزشکی تهران، یاشار سلطانی و جواد معتمدی‌نژاد مطرح شد:
مطالبۀ میدانی و افشاگری، تنها راه موجود برای مبارزه با فساد

کیا محمد صرفی، سخنگوی انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه تهران و علوم پزشکی تهران:

✔️در بحث فساد و نقش جنبش دانشجویی دو رویکرد وجود دارد؛ یک، رویکرد سنتی مواجهه با فساد و دیگری رویکرد مدرن.
آن‌چه در رویکرد سنتی مطرح می شود این است که مدیران فاسد در رأس امور و مسئولیت قرار نگیرند. آنچه در این رویکرد بیشتر از هر چیزی اهمیت دارد، فضایی است که بتوان مدیران فاسد را تخطئه کرد و از آن ها پاسخ خواست؛ حتی مانع از حضورشان در رأس مسئولیت ها شد.

✔️ما در انجمن اسلامی به صورت پروژه محور، در حال بررسی یک سری مسائل و فسادها در خود دانشگاه ها نظیر جذب هیئت علمی و بورسیه‌های غیرمجاز هستیم. ما با وجود محدودیت های موجود مکلف هستیم که این مسئولیت را انجام دهیم.

✔️بخشی از مبارزه جنبش دانشجویی باید معطوف به فسادهای موجود در دانشگاه باشد. نظیر بحث نورچشمی‌ها و رانتی که در دانشگاه وجود دارد. احکام سنگینی که برای هم دانشگاهی‌هایمان صرفاً به دلیل مطالبه گری صادر شده و آقای معتمدی نژاد هم تجربه آن را داشته اند. این‌ها باعث شده ما به جای مداخلۀ سیاسی در عرصۀ عمومی خارج از دانشگاه، بخشی از توان مبارزه خود را محدود به فضای خود دانشگاه کنیم.

🔗 مشروح میزگرد در خبرگزاری جمهوری اسلامی: 🔻🔻🔻
yon.ir/PaVC9
🔹انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه تهران و علوم پزشکی تهران، سخنرانی و میزگردی را با موضوع «دانشگاه و مسئولیت اجتماعی» با حضور دکتر مقصود فراستخواه و فعالین سابق دانشجویی برگزار کرد.

🔻دکتر مقصود فراستخواه با تشریح مسئولیت اجتماعی دانشجویان و سنت‌های جنبش دانشجویی، به بیان پیشینۀ ارتباط مستمر انجمن اسلامی دانشجویان با نهادهای مدنی پرداخت.
🔻وی با تأکید بر تقویت حوزه‌ی عمومی دانشجویی، آن را فضایی همراه با کثرت، اقناع متقابل، گفت‌وگوی آزاد محدود نشده در عین حال هنجارمند، همراه با احترام متقابل، و قواعد نقد و گفت‌وگو ترسیم کرد.
🔻این استاد دانشگاه دانشجوی اجتماعی را به پرداختن مسائل مغفول و خاموش اجتماعی جامعه و طرح آن در کلاس‌های درس، پایان‌نامه‌ها و صحن دانشگاه دعوت کرد.

▪️در ادامه میزگردی با حضور آقایان ضیاء نبوی و کمال رضوی برگزار شد که به تشریح وضعیت کنونی جریان دانشجویی و مسیر پیش‌روی آن پرداخته شد. دانشجویان نیز با بیان دیدگاه‌ها و دغدغه‌های خود،به پرسش و پاسخ در انتهای برنامه پرداختند.

📡پوشش برنامه در سایر رسانه‌ها: سایت رسمی انجمن اسلامی - روزنامۀ قانون - پایگاه خبری شفقنا

📎مشروح این سخنرانی در ادامه: 🔽🔽🔽
🔶دبیر انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه تهران و علوم پزشکی تهران در گفت‌وگو با خبرگزاری ایسنا: برای مبارزه با فساد، دولت باید از پشت میزهای عریض و طویل خود بیرون بیاید، بدیهی است که دولت نمی‌تواند هم مجری و هم ناظر بر رفتار خود باشد.

🔹مهرداد پولادی با اشاره به تأکید رئیس جمهور برای مبارزه با فساد و دستورات اخیر وی اظهار کرد: مبارزه با فساد به صورت بخش‌نامه و آیین‌نامه امکان پذیر نیست. فسادی که ریشه در نهادها دارد از همین اسناد نشأت گرفته، بنابراین اگر این‌ها کارساز بودند امروز دولت در دام اصلاح آن به نام مبارزه با فساد نمی‌افتاد مثل آن‌که درختی از داخل پوسیده باشد و درصدد تحکیم ریشه‌ی آن باشیم.

🔹وی در پاسخ به این پرسش که چه راهکاری برای مبارزه با فساد و نهادینه شدن آن در دولت و نظام وجود دارد، افزود: قطعاً این نوع نظارت‌های دستوری از درون نهاد دولت هیچ‌گاه نمی‌تواند فساد را ریشه‌کن کند؛ چرا که نهادهای واسط در نظام‌های مردم‌سالار همواره می‌توانند این نقش را به خوبی ایفا کنند و دولت بهتر است به وظیفه‌ی حکم‌رانی خود مشغول باشد تا آن‌که بخواهد هم مجری و هم ناظر باشد.

🔹دبیر انجمن اسلامی دانشگاه تهران با اشاره به انواع فساد در نظام اداری و سیاسی کشور ادامه داد: فساد تنها اختلاس و استفاده از بیت المال و منابع ملی به نفع اشخاص نیست، بلکه خارج شدن هر امری از حالت صالح فساد است. هنگامی که به سازمان یا مرجعی مراجعه می کنیم و تا روزها رضایت نسبی از نحوه ی برخورد کارمندان نداریم و یا در ادارات و مراجع با انواع تبعیض‌ها و نابرابری مزایا و نقض حقوق شهروندی مواجه هستیم دقیقاً آن‌چه پنجه در پنجه‌ی ما قرار دارد فساد است.

🔹این فعال دانشجویی در پاسخ به این پرسش که ترمیم کابینه در این میان چه تأثیری دارد افزود: هر چه به کشورهای توسعه یافته نگاه می‌کنیم مسئولین اجرایی به دلیل توانایی در ارائه‌ی راهکارهای مترقی از بین جوانان انتخاب می‌شوند و برای تعدیل روش‌ها از مشاوران مسن به جهت تجربه ی اندوخته بهره می‌برند منتها در دولت آقای دکتر روحانی برعکس این قضیه صادق است؛ وزیران مسن و مشاوران جوان. متاسفانه دولت ما که باید الگویی برای کشورهای در حال توسعه باشد امروز به عبرت برای کشورها تبدیل شده است.

🔹وی در همین راستا افزود: حرکت به سمت ترمیم کابینه با محوریت جوان‌گرایی تا حدودی می تواند قدرت ریسک دولت را در گسترش نهادهای واسط نظاره گر بیشتر کند. نهادهایی که به عنوان جامعه‌ی مدنی شناخته می شوند موانعشان برداشته شود و دولت به معنای عام، نگرانی در خصوص فعالیت آنها نداشته باشد. امروزه در کشورهای مردم سالار یکی از ابزارهای تحقق دموکراسی و شفافیت رشد سازمانهای مردم نهاد، مطبوعات، رسانه‌های آزاد، سندیکاها، جریان های دانشجویی و احزاب است که به عنوان چشم نظاره‌گر مردمی، دولت را به سمت شیشه ای شدن سوق می‌دهند.

🔹پولادی در پایان با اشاره به ضرورت همکاری سایر قوا با دولت در مبارزه با فساد گفت: نقش نهادهای جامعه‌ی مدنی باید در تمام ارکان نهادینه شود نه آن‌که در برخی نهادها امکان نظارت مردمی توسط سازمان‌های مردم نهاد و... وجود نداشته باشد و صرفاً قوه‌ی مجریه مامور مبارزه با فساد درون خود باشد. وقتی از همکاری تمام قوا صحبت می کنیم یعنی نماینده‌ی مجلس نباید ترس رد صلاحیت در دوره‌ی بعد را داشته باشد و یا دانشجو نباید متحمل حبس های هشت ساله و پنج ساله شود؛ چرا که نقص‌هایی از دولت را فریاد زده است و اگر به اصول قانون اساسی بازگردیم خواهیم دید که تشکیل دادگاه‌های علنی اصلی اجتناب‌ناپذیر در راستای جلوگیری از فساد و نظارت عامه‌ی مردم است. تشکل‌های اسلامی و دانشجویی نباید مانعی بر سر فعالیت‌هایشان باشد؛ چرا که نقص‌هایی از نظام را بیان می‌کنند. تمام این نهادها متأسفانه در این سال‌ها با برخوردهای امنیتی و قضایی از کارایی افتاده‌اند و آن‌چه ایستا و استوار قد علم کرده فساد است.

@anjomaneslami_org

🔗 لینک گفت‌وگو با خبرگزاری ایسنا: http://www.isna.ir/news/97042513656

🔗 لینک متن گفت‌وگو در سایت رسمی انجمن اسلامی: http://anjomaneslami.org/?p=521
⚫️پیام تسلیت انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه تهران و علوم پزشکی تهران در پی درگذشت والدۀ گرامی جناب آقای دکتر سرسنگی

هوالباقی

انا لله و انا الیه راجعون

جناب آقای دکتر سرسنگی، معاون محترم فرهنگی دانشگاه تهران، با نهایت تألم و تأثر درگذشت والدۀ گرامیتان را به شما و خانوادۀ محترمتان صمیمانه تسلیت عرض می‌نماییم. رحمت واسعۀ الهی برای آن مرحوم و طول عمر و سلامتی برای جناب‌عالی و سایر بازماندگان از خداوند منان مسئلت داریم.

انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه تهران و علوم پزشکی تهران

http://anjomaneslami.org/?p=526
2024/10/01 07:46:31
Back to Top
HTML Embed Code: