Telegram Web Link
🌱تماشاخانهٔ انجمن اسلامی دانشجویان دانشکدهٔ دندانپزشکی برگزار می‌کند:
حلقه‌ی اکران مستند:
«کودتای ۵۳»

دوشنبه ۱۸ اردیبهشت ماه ساعت ۱۲:۳۰
دانشکدهٔ دندانپزشکی، طبقهٔ منفی ۱، دفتر انجمن اسلامی دانشجویان

@dentalanjoman
🎥اکران و نقدوبررسی “مرگ یزدگرد”
🖋اثر بهرام بیضایی
📆دوشنبه ۱۸ اردی‌بهشت
ساعت ۱۷
📻نوارخانه دانشکده فنی
برای کسب اطلاعات بیشتر با شناسه‌ی @M_shojae در ارتباط باشید
@navarkhanehfani
▪️انجمن اسلامی دانشجویان دانشکدهٔ حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران برگزار می‌کند:

اکران و نقد و بررسی مستند «انقلاب اکتبر و چپ ایران»

یکشنبه ۱۷ اردیبهشت‌ماه، ساعت ۱۶:۳۰

در دفتر انجمن اسلامی دانشجویان دانشکده حقوق و علوم سیاسی

برای شرکت در این برنامه، با آیدی @anjoman_Law_Pol‌ در ارتباط باشید.

@anjomanLawPol
با توجه به تداوم رفتارهای خلاف هنجار رئیس محترم دانشکده،‌ انجمن اسلامی دانشجویان دانشکده لازم می‌داند اعلام کند به دفاع از حقوق دانشجویان به هر شیوه ممکن ادامه خواهد داد.

تصویر فوق، تصویر نامه‌ای است که در زمستان سال گذشته به بیش از هفتاد نفر از استادان دانشکده از سوی انجمن اسلامی ارسال شد تا آن دسته از اساتید که ممکن بود از هنجارشکنی‌های رئیس دانشکده مطلع نباشند، از این رفتارها مطلع گردند و نسبت به حفظ حرمت کلاس‌های درس کوشا باشند.

همچنین انجمن اسلامی به عنوان نهادی که خود را پاسدار حقوق قانونی دانشجویان می‌داند، آمادگی خود را جهت ارائه مشاوره حقوقی به تمامی دانشجویانی که از سوی ریاست دانشکده—که بارها دانشجویان را فرزندان خود خوانده—به کمیته انضباطی معرفی می‌شوند، اعلام می‌دارد. از همین رو، انجمن اسلامی از تمامی دانشجویان معرفی‌شده به کمیته انضباطی خواهشمند است جهت همفکری به آی‌دی روابط عمومی انجمن اسلامی پیام بدهند.

@anjoman_eslami_adabiat
▪️انجمن اسلامی دانشجویان دانشکدهٔ حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران برگزار می‌کند:

جلسات نقد و بررسی کتاب «چرا ملت‌ها شکست می‌خورند؟»

سه‌شنبه‌ها، ۱۹‌‌ اردیبهشت و ۲ خرداد
ساعت ۱۶:۳۰

در دفتر انجمن اسلامی دانشجویان دانشکده حقوق و علوم سیاسی

برای شرکت در این حلقه، با آیدی @anjoman_Law_Pol در ارتباط باشید.

@anjomanLawPol
بسم الله الرحمن الرحیم

🔴🔴مطهره گونه‌ای، دبیر سیاسی انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه تهران و علوم پزشکی تهران و دبیر تشکیلات انجمن اسلامی دانشجویان دانشکده‌ی دندانپزشکی، بنابر حکم بدوی شورای انضباطی دانشگاه به اتهام "ایجاد بلوا و آشوب در دانشکده" به "اخراج از دانشگاه و محرومیت از تحصیل در دانشگاه‌‌ها به مدت پنج‌سال" محکوم گردید.



به دلیل عدم در اختیار قرار دادن حکم ابلاغی جهت استفاده‌ی دانشجو از سوی شورای انضباطی، متن رونوشت آن به شرح ذیل منتشر ‌می‌شود:

شماره‌ی حکم: ۱۴۰۲/۹۳۸۰/ش/الف/ب/د
تاریخ: ۱۴۰۲/۲/۲۰
شماره‌ی پرونده: ۳۰ ش ۵۶۷-۱

با عنایت به گزارش واصله به دبیرخانه‌ی شورای انضباطی دانشگاه به شماره‌ی ثبت شده‌ی ۱۴۰۲/۱-۹۳۷۳/ش/الف/ب/و تاریخ ۱۴۰۲/۲/۵، پرونده‌ی انضباطی خانم مطهره گونه‌ای فرزند محمدحسن دانشجوی رشته‌ی دندانپزشکی به شماره‌ی دانشجویی ۹۵۱۱۲۷۲۰۶۴ در جلسه‌ی مورخ ۱۴۰۲/۲/۱۰ شورای بدوی انضباطی دانشجویان، مطرح و با توجه به اوراق، محتویات و اسناد پرونده‌ مشتمل بر گزارش ثبتی فوق الاشعار، اظهارات شفاهی و مکتوب نامبرده‌ تخلف ایشان مبنی بر "ایجاد بلوا و آشوب در دانشکده" وفق ماده‌ی ۴۴ شیوه‌نامه‌ی انضباطی دانشجویان مصوب ۱۳۷۴/۶/۱۴ شورای عالی انقلاب فرهنگی محرز و مسلم تشخیص داده شده و پس از تایید شورای تجدیدنظر دانشگاه ارسال پرونده‌ی انضباطی دانشجو جهت بررسی و صدور حکم مبنی بر "اخراج از دانشگاه با محرومیت از تحصیل در کلیه‌ی دانشگاه‌ها تا ۵ سال" برابر بند ۱۹ ماده‌ی ۱۲ شیوه‌نامه‌ی اجرایی به شورای مرکزی انضباطی دانشجویان وزارت متبوع پیشنهاد می‌گردد.

@Anjomaneslami_org
اعتراض بیش از ۳۰۰ دندانپزشک به حکم اخراج خانم مطهره گونه‌ای

اینگونه احکام سنگین حتی در رژیم گذشته و برای دانشجویانی که قصد براندازی نظام شاهنشاهی را داشتند نیز کم‌سابقه بلکه بی‌سابقه است/

…و سیعلم الذین ظلموا ای منقلب ینقلبون
…و آنان که ظلم و ستم کردند به زودی خواهند دانست که به چه کیفرگاهی باز می گردند.

پیشنهاد حکم اخراج دانشجوی سرافراز سرکار خانم مطهره گونه‌ای دبیر تشکیلات انجمن اسلامی دانشکده دندانپزشکی تهران و دبیر سیاسی انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران نشان داد که از طرف دولتمردان و منصوبانشان در دانشگاه «در» همچنان بر پاشنه بی‌خردی، بی‌تدبیری و ستم به مردم میچرخد.

اینگونه احکام سنگین حتی در رژیم گذشته و برای دانشجویانی که قصد براندازی نظام شاهنشاهی را داشتند نیز کم‌سابقه بلکه بی‌سابقه است.

مطهره گونه‌ای و امثال ایشان دانشجویان متعهد و وظیفه شناسی هستند که رسالت خود را علاوه بر دانش پژوهی، در دفاع از آزادی بیان و حقوق مردم تعریف کرده و در چارچوب حقوقی که قانون اساسی برایشان تعریف کرده است زبان به اعتراض و انتقاد گشوده اند.

این احکام سنگین علاوه بر ظلم آشکار به ایشان، پیام به دیگر دانشجویان است که بدانند هر گونه اعتراض حتی به صورت مدنی و در چارچوب قانون اساسی مجازاتی سنگین دارد. ولی تجربه نشان داده است، دانشگاه و دانشجویان مرعوب این دست تهدیدات نخواهند شد.

اگرچه دانشگاه مطلوب از نظر حضرات، دانشگاهی ساکت و آرام و دانشجویانی منقاد، تابع و بی تفاوت نسبت به دردهای امروز جامعه است. ولی به شهادت تاریخ دانشگاه از ابتدای تشکیل مسیر استقلال طلبی، آزادی خواهی ، مخالفت با استعمار خارجی و استبداد داخلی را همواره و به درستی پیموده است.

ما امضا کنندگان به عنوان عضوی از جامعه بزرگ دندانپزشکی کشور بر اساس آموزه های دینی و ملی که ما را از ظلم کردن و ظلم پذیری بر حذر داشته و نیز بر اساس فرمایش بزرگان که فرموده اند؛ «ستم کننده و کمک کننده به او و کسی که راضی به سیستم باشد همه شریک در ظلم هستند»، از عاملان و صادر کنندگان این مصوبه ننگین بیزاری جسته و خود را در کنار این همکار عزیز و شجاع می‌دانیم.

ما با احترام برای «دکتر مطهره گونه‌ای» همکار جوانمان که در شرف تحصیل فارغ التحصیلی است، می‌ایستیم و درود خود را نثار ایشان و دیگر دانشجویان آزاده و شجاع می‌کنیم.

از خدای بزرگ برای مسئولان کشور عقل، تدبیر، توجه به انصاف و تلاش برای برقراری عدالت و برای ایران عزیز سربلندی و روزهای خوش آرزو مینماییم.

۱- دکتر علی تاجرنیا -متخصص پروتزهای دندانی
۲- دکتر امیر کبیری -جراح دهان و فک و صورت
۳- دکتر بهزاد هوشمند-متخصص بیماری‌ها و جراحی لثه و ایمپلنت
۴- دکتر حسن دهقانی دولت ابادی -دندانپزشک‌عمومی
۵- دکتر حشمت الله شهرکی -متخصص درمان ریشه
۶- دکتر کاوه فلک افلاکی -دندانپزشک عمومی
۷- دکتر حسن کاظمی-دندانپزشک عمومی
۷- دکتر منصوره میرزایی-متخصص دندانپزشکی ترمیمی
۸- دکتر مجید شهبازیان-دندانپزشک عمومی
۹- دکتر علیرضا حیدری-متخصص دندانپزشکی کودکان
۱۰- دکتر وحید مصطفى زاده-دندانپزشک عمومى
۱۱- دکتر اردشیر غلامی-دندانپزشک عمومی
۱۲- دکتر محمد صادق احمد آخوندی-متخصص ارتودنسی
۱۳- دکتر فرزاد پیروزمند-متخصص ارتودنسی
۱۴- دکتر فاضل فیروزی-متخصص ارتودنسی
۱۵- دکتر مجید وفایی-رادیولوژیست دهان و فک و صورت
۱۶- دکتر نازیلا شهبازی-دندانپزشک عمومی
۱۷- دکتر همایون فراست-دندانپزشک عمومی
۱۸- دکتر سهیل محمدی-دندانپزشک عمومی
۱۹- دکتر بهمن سراج-متخصص دندانپزشکی کودکان
۲۰- دکتر مهشید محمدی بصیر-متخصص دندانپزشکی ترمیمی
۲۱- محسن پورحقیقی-متخصص ترمیمی
۲۲- دکتر حسین حیدر-متخصص جراحی فک و صورت
۲۳- دکتر بهزاد رهسپار-متخصص جراحی دهان و فک و‌صورت
۲۴- دکتر مرضیه علی خاصی-متخصص پروتزهای دندانی
۲۵- دکتر حمید محمودهاشمی-متخصص جراحی فک و صورت
۲۶- دکتر فرناز مهدی سیر-متخصص دندانپزشکی ترمیمی
۲۷_دکتر حسین لباف – متخصص اندو دانتیکس
۲۸- منوچهر رحمتی کامل-متخصص ارتودنسی
۲۹- دکتر محمود شاهرخی-دندانپزشک عمومی
۳۰- دکتر سید علی مهرداد-دندانپزشک عمومی
۳۱- دکتر محمد بیات-متخصص جراحی دهان و فک و صورت
۳۲- دکتر فرشته بقایی-متخصص آسیب شناسی دهان و فک و صورت
۳۳ – دکتر حسین افشار-متخصص دندانپزشکی کودکان
۳۴- دکتر مهدی شهرابی-متخصص دندانپزشکی کودکان
۳۵- دکتر احمد سوداگر-متخصص ارتودنسی
۳۶- دکتر آیدین صورتگر- متخصص اندودانتیکس
۳۷- دکتر محبوبه اسدی- ثابت دندانپزشک عمومی
۳۸- دکتر زهره اسماعیل -بیگی دندانپزشک عمومی
۳۹- دکتر هانیه افتخار -دندانپزشک عمومی
۴۰- دکتر نجمه خواجه -دندانپزشک عمومی

ادامه اسامی در:

https://modaresinpress.ir/university/3407/
@anjomanemodaresin
اعلام حمایت رسمی انجمن‌های اسلامی دانشکده‌های دانشگاه تهران و علوم‌پزشکی تهران از دبیر سیاسی انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه تهران و علوم‌پزشکی تهران


أَلَمْ تَرَ كَيْفَ ضَرَبَ اللَّهُ مَثَلًا كَلِمَةً طَيِّبَةً كَشَجَرَةٍ طَيِّبَةٍ أَصْلُهَا ثَابِتٌ وَفَرْعُهَا فِي السَّمَاءِ

آيا نديدى خدا چگونه مَثَل زده: سخنى پاك كه مانند درختى پاك است كه ريشه‌اش استوار و شاخه‌اش در آسمان است؟
[ابراهیم، 24]

انتشار حکم بدوی کمیته انضباطی دانشجویان برای خانم مطهره گونه‌ای، دبیر تشکیلات دانشکده دندانپزشکی و دبیر سیاسی انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه تهران و علوم‌پزشکی تهران  با اتهام "ایجاد بلوا و آشوب" مبنی بر "اخراج از دانشگاه و محرومیت از تحصیل در کلیه دانشگاه ها به مدت 5 سال"، اذهان جامعه دانشگاهی کشور و دوست‌داران ایران را با سوالات و ابهاماتی نظیر «مصداق ایجاد بلوا و آشوب در دانشگاه چیست؟» مواجه ساخته است.
از سوی‌ دیگر اقدامات صورت گرفته جهت لغو مجوز برنامه افطاری، دقایقی پیش از اذان مغرب که مصداقی دیگر از رفتارهای بی‌قانونی و بی‌اعتنایی به مناسک‌دینی از جانب مدعیان دین‌داری است، نشان‌ می‌دهد که برنامه‌ریزی قبلی جهت ایجاد تشنج و پرونده‌سازی برای اعضای این تشکل در حریم دانشگاه، وجود داشته است. شایان ذکر است که نهاد لغو کننده مجوز صادره از هیئت نظارت دانشگاه، حراست دانشگاه بوده که هیچ‌گونه اختیاری در این مورد ندارد و مرجع ابطال مصوبات هیات نظارت دانشگاه، خود این نهاد است.
خطر دیگری که امروز با صدور این حکم احساس می‌شود، مسئله "تشکل زدایی از دانشگاه" است. فعالیت قانونی در یک تشکل امروز تعبیر به ایجاد بلوا و آشوب می‌شود و امور مربوط به یک تشکل قانونی، بجای بررسی در هیات نظارت بر تشکل‌های اسلامی، به کمیته انضباطی دانشجویان ارجاع داده می‌شود و به شکل شخصی با فعالیت تشکیلاتی برخورد صورت می‌گیرد.
همچنین ذکر این نکته ضروریست که مطابق با شیوه نامه انضباطی مصوب شورای عالی انقلاب فرهنگی، سنگین‌ترین حکم انضباطی یعنی اخراج، تنها در حالتی قابل پیشنهاد است که تلاش برای ایجاد بلوا و آشوب با هماهنگی و برنامه ریزی قبلی یا با هدایت گروه های غیرقانونی خارج از دانشگاه یا رسانه‌های معاند باشد؛ حال آنکه هیچ کدام از موارد ذکر شده در این بند آیین نامه در رابطه با فعالیت خانم گونه ای قابل احراز نبوده و کمیته انضباطی هیچ‌گونه ادله قابل اثبات در این زمینه در جلسه تفهیم اتهام ارائه نکرده است. اکنون این‌گونه به نظر می‌رسد که حکم صادرشده ایراد شکلی و قانونی داشته و بر مبنای گزارشات متعدد بوده که صحت آنها نیز محل سوال و ابهام است.
لازم به ذکر است که در ماه‌های اخیر چندین عضو انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه تهران و علوم پزشکی تهران در کنار دیگر دانشجویان به کمیته‌های انضباطی احضار شده‌اند و برخی با احکام ممنوعیت از تحصیل یا منع استفاده از خوابگاه و خدمات رفاهی مواجه شده‌اند.
ما انجمن‌های اسلامی دانشکده‌های دانشگاه تهران و علوم‌پزشکی تهران ضمن محکوم کردن برخوردهای سلیقه‌ای و غیرقانونی با دانشجویان شرافتمندی که به مسئولیت اجتماعی خود پایبند بوده‌اند؛ با تمام توان، احکام ظالمانه کمیته انضباطی را از مجاری قانونی پیگیری خواهیم کرد و حمایت قاطع خود را از خانم مطهره گونه‌ای به عنوان دبیر تشکیلات دانشکده دندانپزشکی و دبیر سیاسی انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه تهران و علوم پزشکی تهران اعلام می‌داریم.
بار دیگر به افرادی که در قاموس مصلحت خواهی، تیشه بر ریشه دانشجویان آزاده می‌زنند، یادآوری می‌کنیم که جامعه دانشگاهی، این درخت تنومند، در طوفان های سهمگین پابرجا بوده است و یک باد سموم برگ‌های آن را به لرزه نمی‌اندازد. 


۱-انجمن‌ اسلامی‌ دانشجویان دانشکده‌ی دندانپزشکی

۲-انجمن اسلامی دانشجویان پردیس فنی

۳-انجمن اسلامی دانشجویان پردیس کشاورزی کرج

۴-انجمن اسلامی دانشجویان دانشکده‌ی پیراپزشکی

۵-انجمن اسلامی دانشجویان دانشکده‌ی بهداشت

۶-انجمن اسلامی دانشجویان دانشکده‌ی دامپزشکی

۷-انجمن اسلامی دانشجویان دانشکده‌ی ادبیات

۸-انجمن اسلامی دانشجویان دانشکده‌ی علوم اجتماعی

۹-انجمن اسلامی دانشجویان دانشکده‌ی مدیریت

۱۰-انجمن اسلامی دانشجویان دانشکده‌ی داروسازی

۱۱-انجمن اسلامی دانشجویان پردیس علوم

۱۲-انجمن اسلامی دانشجویان دانشکده‌ی فیزیک

۱۳-انجمن اسلامی دانشجویان دانشکده‌ی پرستاری

۱۴-انجمن اسلامی دانشجویان دانشکده‌ی حقوق و علوم سیاسی

۱۵-انجمن اسلامی دانشجویان دانشکده‌ی اقتصاد

۱۶-انجمن اسلامی دانشجویان دانشکده‌ی الهیات

۱۷-انجمن اسلامی دانشجویان پردیس هنرهای زیبا

۱۸-انجمن اسلامی دانشجویان دانشکده‌ی جغرافیا

۱۹-انجمن اسلامی دانشجویان دانشکدگان فارابی

۲۰-انجمن اسلامی دانشجویان دانشکده‌ی روانشناسی

@Anjomaneslami_org
انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه‌تهران و علوم‌پزشکی تهران pinned «اعلام حمایت رسمی انجمن‌های اسلامی دانشکده‌های دانشگاه تهران و علوم‌پزشکی تهران از دبیر سیاسی انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه تهران و علوم‌پزشکی تهران أَلَمْ تَرَ كَيْفَ ضَرَبَ اللَّهُ مَثَلًا كَلِمَةً طَيِّبَةً كَشَجَرَةٍ طَيِّبَةٍ أَصْلُهَا ثَابِتٌ وَفَرْعُهَا…»
"اعلام موضع انجمن اسلامی دانشجویان دانشکدگان فارابی دانشگاه تهران و علوم پزشکی تهران همزمان با برگزاری انتخابات‌های دستوری شورای صنفی و انجمن های علمی"

وَ أَقْسِطُوا إِنَّ اللَّهَ یُحِبُّ الْمُقْسِطین‏.
مطابق عدل عمل کنید، همانا خداوند دوست می دارد آنها را که طالب عدالت هستند.


در یک سال گذشته با اقدامات خصمانه مسئولین دانشگاه تهران علیه منافع عامه دانشجویان، نهاد شورای صنفی دانشجویان با تغییرات صورت گرفته در آیین‌نامه عملا منحل شده و نهادی جعلی با نام "شورای صنفی_رفاهی دانشجویی" پایه گذاری شده است. مطابق با آخرین آیین‌نامه منتشر شده، این نهاد اجازه هیچ گونه فعالیت رسانه‌ای، پیگیری امور آموزشی و حتی امور مالی را نداشته و عملا به وسیله‌ای برای تقلیل فعالیت‌ها و دستاورد‌های دانشجویان در راه دستیابی به حقوق حقه خود تبدیل شده است.

در خصوص انتخابات انجمن‌های علمی که در هفته جاری برگزار شد نیز وضع به همین منوال بود و علی‌رغم وعده‌های پیشین ریاست دانشکدگان و سایر مسئولین مربوطه تعداد قابل توجهی از داوطلبین با بهانه‌های واهی و اعمال نظرهای سلیقه‌ای به صورت گسترده رد صلاحیت و از دور رقابت کنار گذاشته شدند.
جای تعجب آن که بسیاری از این دانشجویان فاقد هر گونه سابقه‌ و پرونده‌ی انضباطی در کمیته‌ی انضباطی سلیقه‌ای دانشکدگان بوده‌اند و پیش از این حتی یک مورد اخطار و تذکر شفاهی نیز دریافت نکرده‌ بودند.
چنین رویه‌ای بیش از هر چیز ظن دخالت های سرخود و غیرقانونی توسط افراد و نهادهای فاقد مسئولیت مربوط و اعمال نظرهای سیاسی در نهادهایی که ماهیتا غیرسیاسی هستند را به ذهن متبادر می‌سازد.

نکته شایان توجه این است که در ایامی که همگام با سایر دانشگاه‌های کشور، جنبش اعتراضی دانشجویان در دانشکدگان فارابی نیز در جریان بود، برای دانشجویان این دانشگاه با بهانه‌های واهی پروندهٔ انضباطی تشکیل و سپس با عناوین فریبنده‌ای چون "عفو عمومی" از خاتمه پرونده‌ها سخن گفته شد و اکنون، دوباره از "رد صلاحیت به دلیل مسائل انضباطی" صحبت می‌کنند و دانشجویان را از فعالیت‌های علمی و صنفی که حق مسلم و بدیهی آنان است، محروم می‌نمایند.


در پایان انجمن اسلامی دانشجویان دانشکدگان فارابی برای پیگیری تمامی حقوق صنفی و علمی دانشجویان این دانشگاه اعلام آمادگی می‌کند و برای نیل به این هدف، پذیرای تمامی کمک های فکری و اجرایی دانشجویان است.

@anjomanfarabi_ut
• گزارش وقایع روز ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۲ دانشکدگان هنرهای زیبا•


—روز شنبه ۲۳ اردیبهشت، تعدادی از ماموران حراست فیزیکی دانشگاه تهران برای تذکر به دانشجویان وارد حیاط دانشکدگان هنرهای زیبا شدند. در پی درگیری فیزیکی نیروی حراست با یکی از دانشجویان دختر، دانشجویان دیگر برای اعتراض به برخورد حراست جمع شدند. در این حین، نیروهای حراست متوجه یکی از دانشجویان که در حال فیلمبرداری از برخوردهای غیرقانونی آنان بوده، شدند و به قصد ضبط کردن گوشی او به سمتش حرکت کردند. دانشجوی دختر با این تصور که نیروهای حراست اجازه ورود به کلاس‌ها را ندارند، به سمت یکی از کلاس‌های دانشکده موسیقی و نمایشی رفت. طی اقدامی ناباورانه نیروهای حراست به درهای این دانشکده هجوم بردند و دانشجویان سعی در بسته نگه داشتن درها به روی آن‌ها کردند. در نهایت نیروهای حراست وارد دپارتمان موسیقی شدند و دانشجویان شعارهای «بی‌شرف، بی‌شرف» و «زن، زندگی، آزادی» را سر دادند. قابل ذکر است که ماموران حین ورودشان به دپارتمان با تعدادی از اساتید موسیقی نیز که سعی در متوقف کردن آنان داشتند، درگیر شدند. بعد از آن، ماموران حراستی به سمت یکی از کلاس‌های موسیقی ، که تعدادی از دانشجویان از جمله دانشجوی دختر مذکور در آن بوده، رفتند و در کلاس با دانشجویان درگیر شدند. طی این درگیری‌ها، تعدادی از دانشجویان مورد ضرب و جرح ماموران واقع شدند که عکس‌هایی از آثار ضرب و جرح دانشجویان نیز در همین گزارش پیوست شده است. در این درگیری‌ها، ساز یکی از دانشجویان توسط نیروهای حراست شکسته شد. در نهایت با وساطت تعدادی از عوامل پردیس، نیروهای حراست از دپارتمان خارج شدند. اما این اوضاع دانشکدگان هنرهای زیبا، تنها به فاجعه شنبه ۲۳ اردیبهشت ختم نمی‌شود و هرکدام از دانشجویان هنرها روایت‌های متعددی از رفتارهای به دور از شان دانشجو و حتی به دور از انسانیت ماموران حراست، برای بازگو کردن دارند. ادامه‌ی این رفتارهای خشونت‌آمیز و به دور از اخلاق ماموران حراستی ممکن است ضررهای جبران‌ناپذیری را به همراه داشته باشد. انجمن اسلامی دانشجویان دانشکدگان هنرهای زیبا در مقابل این رفتارها سکوت نخواهد کرد و همواره، همگام و همراه دانشجویان در مقابل این اتفاقات فاجعه‌بار خواهد ایستاد.


لازم به ذکر است که این اقدام غیرقانونی، از طریق مراجع قانونی و قضایی ذی ربط درحال پیگیری می باشد.

@anjomaneslamihonarha
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔺گزارش وقایع روز ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۲

هجوم غیر قانونی نیروهای حراستی به داخل کلاس موسیقی

@anjomaneslamihonarha
🟢 انجمن اسلامی دانشجویان دانشکده الهیات و انجمن علمی دانشجویی فقه و مبانی حقوق اسلامی دانشگاه تهران، با همکاری انجمن علمی فقه و حقوق خانواده ایران، برگزار می‌کنند:

🔷 تحلیل و بررسی قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت
روایی‌سنجی کاربست قاعده نفی حرج در قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت

🎙با حضور:

🔸 دکتر سعید نظری توکلی
استاد تمام گروه فقه و مبانی حقوق اسلامی دانشگاه تهران

🔸دکتر مریم السادات محقق داماد
عضو هیئت علمی دانشگاه امام صادق (ع)

🗓 سه‌شنبه دوم خرداد ۱۴۰۲، ساعت ۱۳ تا ۱۵
📌ساختمان شماره ۳ دانشکده الهیات، سالن شهید مدنی

انجمن اسلامی دانشجویان دانشکده الهیات دانشگاه تهران
انجمن اسلامی دانشجویان دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران برگزار می‌کند:

کارگاه روزنامه‌نگاری و خبرنویسی
در دو جلسه

شروع دوره از یک خردادماه

جهت کسب اطلاع بیشتر و ثبت‌نام به آیدی @anjoman_Law_Pol پیام بدید.

@anjomanLawPol
▪️عباس تاجیک دانشجوی رشته‌ی سیاست‌گذاری دانشگاه تهران ورودی سال ۱۴۰۰ و عضو شورای مرکزی انجمن اسلامی دانشجویان دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران، با شکایت محمدصادق کوشکی معاون فرهنگی دانشکده مذکور، به اتهام اخلال، ایجاد وقفه یا مزاحمت برای کلیه امور و برنامه‌های دانشگاه و عدم رعایت شئون دانشجویی به محرومیت از تحصیل‌ به مدت یک نیم‌سال (نیمسال اول ۱۴۰۳-۱۴۰۲) محکوم گردید.

@anjomanLawPol
🌱مراسم مجمع سالیانه‌ی انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه تهران و علوم پزشکی تهران به مناسبت هشتادمین سالگرد تاسیس:

"ایران بیدار"


با سخنرانی آقای دکتر ابوالفضل دلاوری


سه‌شنبه ۲ خرداد، ساعت ۱۶

پردیس فنی، سالن شهید رجب‌بیگی



@anjomaneslami_org
🌱بیانیه‌ی انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه تهران و علوم‌پزشکی تهران به مناسبت مجمع سالیانه و هشتادمین سالگرد تاسیس


بسم الله الرحمن الرحیم

"إِنَّ الَّذِينَ قَالُوا رَبُّنَا اللَّهُ ثُمَّ اسْتَقَامُوا تَتَنَزَّلُ عَلَيْهِمُ الْمَلَائِكَةُ أَلَّا تَخَافُوا وَلَا تَحْزَنُوا وَأَبْشِرُوا بِالْجَنَّةِ الَّتِي كُنْتُمْ تُوعَدُونَ"

بی‌تردید کسانی که اذعان نمودند: "پروردگار ما خداست." و سپس برآن ایستادگی کردند،
بر آنان فرشتگانی فرود آیند که خواهند گفت: ترس و اندوه را از خود دور کنید که بر شما بهشتی بشارت داد‌ه‌شده که به آن وعده داده‌شده بودید.


۸۰ سال از عمر این درخت پربرکت در آرامش و طوفان گذشت!
این درخت سربلند و ریشه‌دار درحالی به هشتادویکمین سال حیات خود رسیده که شاهد و راوی زخم‌ها و دردهایی انکارناپذیر است.
صدای ملت مظلومی که در دوم خرداد ۷۶،  اصلاح رویه‌ها و سیاست‌ها را پای صندوقهای رای فریاد زدند، نه تنها شنیده‌نشد که امروز بعد از ۲۶ سال با سانسور، تهدید، بازداشت، احضارهای امنیتی و کمیته‌ای و احکام ناعادلانه‌ی قضایی و انضباطی، بر اختناق و سرکوب بیشتر آن افزوده‌شده است.
در سال گذشته، روزهای تاریک و روشنی بر یگانه صفحه‌ی تاریخ کشور عزیزمان جاودانه شد. شعار "زن، زندگی، آزادی" و مساله‌ی حجاب و تنانگی که شجاع‌ترین زنان و مردان سرزمین‌مان، آن را بر گوش بسته‌ی تحجر و واماندگی زمزمه کردند و درمقابل، پاسخ این مطالبه‌گری با احکامی ناعادلانه و بازداشت‌های فله‌ای و بلاتکلیفی برخی بازداشت‌شدگان بدون برگزاری دادگاه و یا اعدام با پرونده‌هایی پر از ابهام داده‌شد. 
حصر و حبس فرزندان شریف و نجیب وطن که مشتاقانه و دلسوزانه از بیان هر نقطه نظری برای نجات ایران دریغ نمی‌کنند، آب به آسیاب دشمنان قسم خورده‌ی این خاک و آبادی ریختن است که از سر جهل و عداوت با مردم شریف ایران، سودای سروری و سلطنت و حکومت موروثی را در سر می پرورانند اما ما با صدایی رساتر از همیشه اعلام میداریم که "نمی‌خواهیم به شاهنشاهی برگردیم‌‌."
در دانشگاه نیز احکام سنگین انضباطی و تعلیق تشکل‌های دانشجویی و القای فضای رعب و وحشت و از سوی دیگر تحدید اختیارات شورای صنفی و تبدیل آن به نهادی خرد و دست و پا گیر و تشریفاتی و نیز ردصلاحیت‌های گسترده، موجب تشکل‌زدایی و سیاست‌زدایی از بدنه‌ی دانشجویی شده است.
فضای امنیتی-پلیسی که از خیابان‌ها به دانشگاه تسری پیدا کرده و برخوردهای امنیتی و انضباطی گریبا‌نگیر دانشجویان و اساتیدی شده است که دربزنگاه خاموش نماندند. به‌کارگیری نظر نهادهای خارج از دانشگاه در جلسات کمیته‌ی انضباطی موجب صدور احکام سنگین برای دانشجویان و یا فرمایش دستورات جهت ایجاد محدودیت و محرومیت‌های ناعادلانه مانند بازنشستگی‌های اجباری و زودتر از موعد، تبعید به پردیس‌های خودگردان یا عدم تمدید قرارداد حضور در هیئت علمی دانشکده‌ها گردید.
برخوردهای قهرآمیز با مساله‌ی حجاب و محرومیت‌های تحصیلی از جمله اخراج و تعلیق که متوجه اعضای انجمن اسلامی نیز شده‌است و همچنین احکام سنگین قضایی برای فعالین دلسوز سیاسی که تناسب جرم و جزا در آن مراعات نشده، در حالی دنبال می‌شود که دستگاه های نظارتی و قضایی که به زعم خود بسیار موشکافانه در تجمعات دانشگاه عمل می‌کنند، حالا منفعلانه نظاره‌گر جولان مافیای خودروسازی و شبکه‌ی رانتی و فاسد و ناکارآمد اقتصادی در بانکها هستند. حال سوال مهم اینجاست این ربای واضح در نظام بانکداری و فساد در صنعت خودروسازی مصداق محاربه با خدا و پیغمبر است یا سوزاندن یک سطل زباله توسط جوانی جان به لب رسیده؟
در پرونده‌هایی که اتهام محاربه به متهم وارد شده بود فارغ از بحث درستی یا نادرستی اعدام، تشخیص مصداق محاربه بسیار دشوار بوده و اجرای حکم اعدام، به دلیل غیرقابل بازگشت بودن آن، به قید فوریت از نقطه نظر بسیاری از حقوقدانان و افکار عمومی ناصواب بوده است. 
بعد از ماه‌ها التهاب و تنش میان حاکمیت و ملت، گشت ارشاد همچنان با قوه‌ی قهریه‌ی افزون‌تر به وسیله‌ی تحریم حقوق اولیه‌ی شهروندی و یا جریمه‌ی نقدی و مجازات قضایی بر نزاع حجاب دامن می‌زند.
تمرکز قوا و قدرت بیجا بر این موضوع، باعث شده که از تورم کمرشکن دهه‌های اخیر و افزایش سرسام‌آور نقدینگی غافل شوند. رکود بی‌سابقه و نقدینگی بالا مبیّن یک حقیقت است: گویی جراحی این مریض درحال احتضار را به قصابان سپرده‌اند نه متخصصان! و این چیزی جز آفات نادیده‌ گرفتن صدا و پیام ملت در انتخابات گذشته نیست.
انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه تهران و علوم پزشکی تهران بر عهد پیشین خود که دفاع از حقوق ملت شریف ایران است همواره خواهد ایستاد و برای بیداری ایران و ایران بیدار از پای نخواهد نشست.
 
"و آخر دعوانا أَنِ الْحَمْدُ لِلَّهِ رَبِّ الْعالَمِين"


@anjomaneslami_org
🌿انجمن اسلامی دانشکده اقتصاد دانشگاه تهران برگزار می‌کند:

🍕🍔جشن خیریه غذا🍔🍕

«نهمین جشن غذای اقتصاد»

📎سه‌شنبه ۹ خرداد ماه ۱۴۰۲

ساعت ۱۱

📍خیابان کارگرشمالی، تقاطع جلال آل احمد، رو‌به‌روی بیمارستان شریعتی، دانشکده اقتصاد دانشگاه تهران

جهت کسب اطلاعات بیشتر و شرکت در جشن به :
الینا قاسمی(@Elinaghasemi)
یا
شیدخت ابراهیمی(@shi_dokht)
پیام دهید.

منتظر حضور پرمهرتان هستیم🌹

@anjomaneslami_eghtesad
🌱ببين چه بلند است نعره هاى سكوت...
بگو به باد
كه ما با آفتاب زاده شديم
و با آفتاب طلوع خواهيم كرد...

#٢٥خرداد
#يادآر

@dentalanjoman
2024/11/05 06:47:03
Back to Top
HTML Embed Code: