Telegram Web Link
نگاه دکتر مژدهی‌آذر/
تشکیل شورای عالی سیاست‌گذاری دارویی مفید بوده است

🟧دکتر رهبر مژدهی‌آذر (پیشکسوت صنعت دارویی کشور) برای فن‌سالاران نوشت:
از مهم‌ترین مشکلات حوزه صنعت، می‌توان به نبود نقدینگی، فرسودگی ماشین‌آلات صنایع دارویی و... اشاره کرد.

مطمئناً مسئولان دولت نیز به مشکلات صنعت دارو؛ در اثر مکاتبات همه روزه و ملاقات‌های پی در پی مدیران ارشد انجمن‌های داروسازی به‌ویژه مکاتبات ریاست محترم انجمن داروسازان ایران؛ واقف بوده و برای حل این مشکلات در حال چاره‌اندیشی هستند.

آنچه در ماه‌های اخیر شاهد آن بوده‌ایم، اقدام انجمن داروسازان ایران به ایجاد شورایی به‌نام «شورای عالی سیاست‌گذاری دارویی» است.

من به تشکیل شورای عالی سیاست‌گذاری دارو، و به‌کارگیری خرد جمعی امیدهایی دارم و معتقدم می‌تواند در حل مشکلات این حوزه موثر افتد؛ و ایفاگر نقشی مثبت در صنعت تولید، توزیع و در عرصه‌های علمی صنعت داروی کشور باشد.

شورایی که نمایندگان انجمن‌های مختلف صنایع داروسازی تولید، توزیع و عرضه علمی دارو، استادان دانشگاه و دردآشنا به مسائل حوزه دارو، نمایندگان داروساز مجلس و روسای سازمان غذاودارو در آن حضور دارند.

🟧@fansalaran
شش ماهه دوم سختی در حوزه دارو خواهیم داشت

🔹فانا: بابک مصباحی مدیرعامل شرکت داروسازی کوثر در اتاق «تحلیل تیم ظفرقندی؛ از دروازه تا خط حمله» در کلاب هاوس گفت: هزینه هر روز تاخیر در انتخاب رئیس سازمان غذا و دارو، حذف بسیاری از افراد نخبه داروسازی از کاندیداهای ریاست این سازمان و عمیق‌تر شدن مشکلات حوزه دارو است. در شش ماهه دوم سال جاری مشکلات عدیده دارویی خواهیم داشت. متاسفانه در حوزه آنتی‌بیوتیک‌ها دچار مشکلات حادی خواهیم شد و تاکنون هم با الطاف الهی هوا هنوز سرد نشده اما با سرد شدن هوا و افزایش بروز عفونت‌ها، شاهد کمبود آنتی‌بیوتیک‌ها خواهیم بود. اوضاع و احوال اقتصادی داروسازی هر روز بدتر می‌شود و میزان طلب شرکت‌های دارویی و داروخانه‌ها از دولت در حال افزایش است. میزان چک‌های برگشتی داروخانه‌ها به ۳/۵ همت رسیده است. این مشکلات باید هرچه سریعتر به گوش پزشکیان و ظفرقندی برسد و باید بدانند که در نیمه دوم امسال حوزه دارو با مشکلات زیادی مواجه خواهد شد. راهکار مقابله با تعارض منافع در حوزه دارو هم حذف افراد نیست بلکه در این زمینه روش‌‌های علمی وجود دارد که حذف افراد در هیچیک از این روش‌ها نیست
@phanair
هیچ مشورتی با تشکل‌ها برای انتخاب رئیس سازمان غذا و دارو نشده است

🔹فانا: وحید محلاتی نایب رئیس هیات مدیره انجمن شرکت‌های پخش دارو و مکمل در اتاق «تحلیل تیم ظفرقندی؛ از دروازه تا خط حمله» در کلاب هاوس گفت: درباره انتخاب ریاست سازمان غذا و دارو هیچ مشورتی با تشکل‌های تخصصی این حوزه نشده و هنوز درباره انتخاب رئیس جدید این سازمان نیز تصمیم‌گیری نشده است. طولانی شدن انتخاب رئیس سازمان غذا و دارو کار را برای وزیر بهداشت هم سخت‌تر و حتی غیرممکن خواهد کرد. اگر قرار بر انتخاب رئیس سازمان توسط شخص وزیر است، وزیر هر فردی را که صلاح می‌داند انتخاب کند و اگر قرار بر انتخاب به شیوه فعلی یعنی مشورتی است، امیدواریم طی چند روز آینده و هرچه زودتر این انتخاب صورت بگیرد و این فرایند بیش از این طول نکشد
@phanair
دعوت دبیر محترم کمیسیون اقتصاد دفتر هیأت دولت

🟧در خصوص مکاتبه مشترک انجمن داروسازان ایران و سندیکای صاحبان صنایع داروهای انسانی

جهت حضور در نشست مربوطه در محل نهاد ریاست جمهوری
❇️❇️گزارش نشست بیستم شهریور نهاد ریاست جمهوری❇️❇️


طی مکاتبه مشترک
روسای انجمن داروسازان ایران
و سندیکای صاحبان صنایع داروهای انسانی
به تاریخ ۱۴۰۳/۵/۲۸
خطاب به معاون اول محترم ریاست جمهوری، مشکلات حاضر و پیش روی جامعه داروسازی شرح داده شد.

طی این نامه تقاضا گردید کارگروهی متشکل از دست اندرکاران بخشهای مختلف دولت تشکیل و با اختیارات وسیع به مشکلات این حوزه من جمله کمبود نقدینگی رسیدگی گردد.

عطف به این مکاتبه دیروز سه شنبه مورخ ۱۴۰۳/۶/۲۰ نشستی پیرامون موضوع کمبود نقدینگی در زنجیره تأمین دارو که قبلا نیز توسط شورای عالی سیاستگذاری-انجمن داروسازان‌ایران پیشنهاد شده بود به دستور معاون اول رییس جمهور و به دعوت دبیر کمیسیون اقتصاد، در دفتر هیأت دولت در محل نهاد ریاست جمهوری برگزار و با حضور نمایندگان معاونین محترم حقوقی، علمی فناوری ریاست جمهوری، معاونین محترم وزرای بهداشت، رفاه و اقتصاد، رییس سازمان برنامه و بودجه، رییس اتاق بازرگانی ایران، رییس اتاق اصناف کشور، مدیران کل خزانه و بانک مرکزی، مدیر عامل بیمه تامین اجتماعی، رییس انجمن داروسازان ایران، رییس سندیکای صاحبان صنایع داروهای انسانی و … مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

در نهایت ضمن اینکه بیان مشکلات و نظرات مطرح شده توسط روسای انجمن داروسازان ایران‌ و سندیکای صاحبان صنایع داروهای انسانی و اتاق بازرگانی مورد توجه قرار گرفت، بر کمبود نقدینگی مو‌جود و لزوم تزریق اعتبار به زنجیره تأمین دارو تأکید گردید.

پیگیریهای بعدی موکول به طرح موضوع در حضور معاون اول محترم ریاست جمهوری، آقای دکتر عارف، گردید.

⚜️روابط عمومی انجمن داروسازان ایران⚜️


https://www.tg-me.com/anjomandaroosazaniran
یادداشت/
اقتضائات روز نظام سلامت، سطح‌بندی خدمات و اهمیت
نقش کمیسیون‌های ماده ۲۰

🟧دکتر مرضیه بذرافشان*:
یکی از عواقب عدم به‌روزرسانی قوانین با توجه به اقتضائات روز نظام سلامت و نیز تالی فاسد ورود غیر کارشناسی نهادها و کمیسیون‌های غیرتخصصی در امور تولیتی وزارت بهداشت، تدوین و‌ ابلاغ آیین‌نامه تاسیس داروخانه‌ها ابلاغی خرداد ۱۴۰۰ است که منجر به تاسیس بی‌رویه داروخانه و خالی شدن مناطق محروم حاشیه شهرها از داروخانه و مهاجرت این داروخانه‌ها به مراکز برخوردار شهری است.

*معاون حقوقی انجمن داروساران ایران

تکمیلی👇👇👇

🟧@fansalaran
روابط عمومی انجمن داروسازان ایران
یادداشت/ اقتضائات روز نظام سلامت، سطح‌بندی خدمات و اهمیت نقش کمیسیون‌های ماده ۲۰ 🟧دکتر مرضیه بذرافشان*: یکی از عواقب عدم به‌روزرسانی قوانین با توجه به اقتضائات روز نظام سلامت و نیز تالی فاسد ورود غیر کارشناسی نهادها و کمیسیون‌های غیرتخصصی در امور تولیتی…
تکمیلی یادداشت/
اقتضائات روز نظام سلامت، سطح‌بندی خدمات و اهمیت نقش کمیسیون‌های ماده ۲۰

🟧دکتر مرضیه بذرافشان*:

... یکی از اشکالات استراتژیک در آخرین آیین‌نامه تاسیس داروخانه‌ها، حذف جدول امتیازبندی است که از سال ۱۳۷۹ در تمام آیین‌نامه‌های تدوینی، الزام به وجودش لحاظ شده بود.

با حذف جدول امتیازات و بدون توجه به مدرک تخصصی و مهارت مکتسبه‌ای که مورد تایید دانشگاه علوم پزشکی مربوطه باشد، عملا تاسیس داروخانه به‌عنوان یک موسسه درمانی بدون لحاظ اقتضائات علمی و حرفه‌ای زیر سوال می‌رود.

بدیهی است تعریف موسس غیر متخصص در موسسات پزشکی و مسئول فنی به‌صورت دو شخصیت حقوقی منفک از هم، از این جهت که رویکردهای متفاوتی نسبت به اداره موسسه پزشکی مثل داروخانه دارند، یک چالش مهم در نظام سلامت، زنجیره تامین و حلقه عرضه دارو است و تولیت و تنظیم‌گری این موسسات را با مشکلات عدیده مواجه می‌کند.

فلذا وجود تفاوت و تعارض در نگاه اقتصادی و انتفاعی مادی موسس غیر متخصص با نگاه سلامت‌محور مسئول فنی داروسازی که سوگند حرفه‌ای یاد کرده که در مسیر اهداف نظام سلامت با اولویت سلامت بیماران حرکت کند، در نهایت منجر به اقتصاد‌محور شدن داروخانه و القای مصرف بی‌رویه دارو شده، با نظارت حرفه‌ای بر شیوه و میزان مصرف دارو توسط مسئول فنی در تعارض است.

در نهایت با افزایش تاسیس داروخانه توسط غیر داروساز عملا ما با افزایش القاء مصرف و سوءاستفاده‌های غیر حرفه‌ای دیگر که صرفا بازدهی اقتصادی بیشتر داروخانه را دنبال می‌کند، مواجه خواهیم شد. چه بسا به‌رغم مسیرها و سامانه‌های الکترونیکی پیش‌بینی شده جهت پایش عرضه داروها در داروخانه، شاهد خروج داروهای سهمیه‌ای از داروخانه‌ها و فروش در بازار سیاه‌های ناصرخسرویی خواهیم بود.

لذا نظر به افزایش تعداد دانشکده‌های داروسازی، افزایش تعداد فارغ‌التحصیلان داروسازی و اقتضائات نظام سلامت، قبل از هر چیز کمیسیون‌های ماده ۲۰ دانشگاه‌ها در صدور مجوز تاسیس داروخانه، باید از ظرفیت‌های قانونی ماده ۲۰ (الحاقیه سال ۶۷) قانون مقررات امور پزشکی و دارویی و مواد خوردنی و آشامیدنی ۱۳۳۴ و استقلال و اختیار کامل اعضای کمیسیون در بررسی صلاحیت متقاضیان تاسیس پس از تایید مدارک استفاده نمایند.

در اصلاحیه ۱۳۹۱ آیین‌نامه اجرایی ماده ۸ قانون تشکیل وزارت بهداشت در ماده یک نیز بر لزوم تایید صلاحیت متقاضیان تاسیس داروخانه توسط اعضای کمیسیون ماده ۲۰ تاکید شده، این کمیسیون اختیار دارد نسبت به صلاحیت نوع مدارک تحصیلی فرد متقاضی و لزوم داروساز بودن فرد متقاضی اعلام صلاحیت یا عدم صلاحیت نماید.

*معاون حقوقی انجمن داروساران ایران

🟧@fansalaran
همکاران گرامی
موسسین محترم داروخانه‌ های سراسر کشور
با سلام

پیرو دیدار رییس انجمن داروسازان ایران با مدیر عامل بیمه تامین اجتماعی و مذاکرات انجام شده با مدیران سازمان برنامه و بودجه، سهم ارز اسناد خرداد ماه در اولویت پرداخت سازمان هدفمندی یارانه ها طی روزهای آتی است و مدیرعامل تامین اجتماعی قول قطعی داده است که بلافاصله پس از پرداخت حقوق شهریور بازنشستکان، مطالبات سهم سازمان اسناد خرداد را پرداخت نماید.

هیات مدیره های ۳۵ شعبه (۲۶ مرکز استان و ۹ شعبه غیر مرکز) درخواست نموده‌اند که با توجه به اینکه دولت جدید در روزهای آغازین کار خود می باشد به ناچار و جهت رفاه حال مردم و جلوگیری از بروز هرگونه سوءتفاهم بین دولت جدید و نهادهای نظارتی با دست اندرکاران و موسسین داروخانه ها، از همکاران موسس داروخانه خواسته شود که خدمت رسانی به بیماران با وقفه مواجه نشود.
انجمن داروسازان ایران و تمامی شعب استانی با جدیت در حال پیگیری موضوع هستند و قطعا درصورت عدم ایفای تعهدات از سوی مسئولین، در تصمیمات تجدید نظر خواهد شد.

⚜️روابط عمومی انجمن داروسازان ایران⚜️
💢💢تکذیبیه💢💢

به اطلاع می رساند:

خبر منتشره از سوی خبرگزاری رکنا مبنی بر پایین بودن کیفیت داروهای تولید داخل که بصورت غیرحرفه ای به رییس انجمن داروسازان منتسب گردیده، از اساس کذب محض می‌باشد.

انجمن داروسازان ایران همواره بر حمایت خود از صنعت دارویی کشور و کیفیت داروهای تولید داخل تاکید دارد.

🟥 خبر مذکور فارغ از صحت و سقم مربوط به مصاحبه آن رسانه با نایب رییس هیات مدیره یکی از شعب استانی این انجمن بوده است.

⚜️روابط عمومی انجمن داروسازان ایران⚜️


https://www.tg-me.com/anjomandaroosazaniran
خبر منتسب به رئیس انجمن داروسازان کذب است

● روابط عمومی انجمن داروسازان ایران، خبر منتشر شده با موضوع بی کیفیت بودن داروهای تولید داخل به نقل از رئیس انجمن داروسازان را تکذیب کرد.

● خبر منتشره در یکی از رسانه‌ها مبنی بر پایین بودن کیفیت داروهای تولید داخل که به صورت غیرحرفه ای به رئیس انجمن داروسازان منتسب گردیده، از اساس کذب است.

● انجمن داروسازان ایران همواره بر حمایت خود از صنعت دارویی کشور و کیفیت داروهای تولید داخل تاکید دارد.

● خبر منتشره فارغ از صحت و سقم، مربوط به مصاحبه آن رسانه با نایب رئیس هیأت مدیره یکی از شعب استانی انجمن بوده است.

@pharmaanews
*فروش و عرضه اینترنتی و آنلاین دارو به نفع مردم نیست*

جمالیان، عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس:
*فروش و عرضه اینترنتی و آنلاین دارو به نفع مردم نیست.*
توقف زودهنگام طرح عرضه آنلاین دارو در صورت اجرا

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس گفت: سازمان غذا و دارو، کمیسیون بهداشت مجلس و نظام داروسازی و بسیاری از ارگان های دولتی با قاطعیت نظر خود را در مورد عرضه آنلاین دارو اعلام و تاکید کردند که این موضوع به نفع مردم نیست بنابراین نیاز است دولت این مهم را مدنظر قرار دهد.

سید محمد جمالیان در خصوص فروش و عرضه اینترنتی و آنلاین دارو گفت: دارو به صورت مستقیم با سلامت مردم سروکار دارد و انبارها و فضاهای داروخانه ها که محل فروش دارو هستند مشخص و تحت نظارت و بازرسی معاونت غذا و دارو در استان ها و سازمان غذا و دارو هستند اما محل نگهداری و انبارهای داروهایی که به صورت آنلاین و اینترنتی به فروش می رسد مشخص نیست و از این طریق به سلامت جامعه آسیب زیادی وارد خواهد شد.

وی شرایط نگهداری دارو را بسیار مهم و حائز اهمیت دانست و افزود: کارشناسان غذا و دارو تاکید دارند که دارو باید در دمای مناسب نگهداری و دمای یخچال نیز به صورت روزانه ثبت شود در این راستا اگر داروخانه ای بخواهد انباری اضافه یا کم کند باید ضمن اعلام به غذا و دارو، بررسی های لازم را در مورد وضعیت و شرایط آن داشته باشد اما در مورد فروش اینترنتی دارو این نظارت ها به طور کلی از بین خواهد رفت و فضا برای قاچاق و فروش داروهای تاریخ گذشته و هزاران معضل دیگر فراهم خواهد شد.

*نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس دوازدهم ادامه داد: اگر طرح عرضه آنلاین دارو اجرا شود چند صباحی بعد آن هم زمانی که آسیب های زیادی به سلامت مردم وارد کرد متوقف خواهد شد، دارو را نمی ‍توان با سایر کالاهایی که به صورت اینترنتی به فروش می رسد یکسان ببینیم زیرا کالایی حساس است و به طور کلی با فروش اینترنتی آن قدرت نظارت از بین خواهد رفت؛ کمیسیون در این راستا نظر خود را اعلام و تاکید کرده که این کار به نفع مردم و سلامت جامعه نیست.*

جمالیان گفت: تعدد مراکز تصمیم گیرنده در این رابطه آسیب زا شده البته برخی مراکز تصمیم گیری با استفاده از قدرت شان به این موضوع ورود کردند و به طور قطع اگر اجرا شود چند صباحی بعد آن هم زمانی که آسیب های زیادی به سلامت مردم وارد کرد متوقف خواهد شد بنابراین کمیسیون بهداشت به جد باید به این موضوع ورود کند در واقع مراکز تخصصی باید در مورد موضوعات تخصصی تصمیم گیری کنند و نباید افرادی در مورد سلامت مردم تصمیم بگیرند که هیچ شناختی از موضوع ندارند.

*به گزارش خبرگزاری خانه ملت وی در پایان تاکید کرد: سازمان غذا و دارو، کمیسیون بهداشت مجلس و نظام داروسازی و بسیاری از ارگان های دولتی با قاطعیت نظر خود را در مورد عرضه آنلاین دارو اعلام و تاکید کردند که این موضوع به نفع مردم نیست بنابراین نیاز است* *دولت این مهم را مدنظر قرار دهد.*


https://www.tg-me.com/anjomandaroosazaniran
عیادت از داروساز پیشکسوت ، چهره ماندگار داروسازی ایران جناب آقای دکتر مسعود باقری و اهدای لوح یادبود و نشان مفاخر داروسازی ایران از طرف دکتر منفرد نایب رئیس انجمن داروسازان ایران به ایشان :

دکتر مسعود باقری درچهل وششمین همایش روز داروسازی ایران مفتخر به دریافت نشان عالی داروسازی کشور از طرف انجمن داروسازان ایران گردید .

در عیادت از این چهره داروسازی ایران استاد ارجمند جناب دکتر نیک نهاد و جناب دکتر دهقانزاده معاون نظام پزشکی شیراز حضور داشتند .


https://www.tg-me.com/anjomandaroosazaniran
https://www.rokna.net/fa/tiny/news-1041224

با پیگیری های روابط عمومی انجمن داروسازان ایران تکذیبیه خبر منتسب به رئیس انجمن داروسازان در خبرگزاری رکنا امروز ۲۶ شهریور ماه ۱۴۰۳ منتشر شد
Forwarded from روزنامه سپید
وزیر بهداشت دستور توقف احکام تمام دانشجویانی که در ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ تعلیق شده اند را صادر کرد

دستور توقف احکام تمام دانشجویانی که در ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ تعلیق شده اند

◀️ دکتر محمد رضا ظفرقندی وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی، دستور توقف احکام تمام دانشجویانی که در سال های ۱۴۰۱ و ۱۴۰۳ تعلیق شده اند را صادر کرد.شفقنا

@sepidonline

روبیکا/واتساپ⁦⁧
آیا مکمل ها دارو هستند؟


متن قانون👇👇👇👇👇👇👇



برابر تبصره (۳) ماده (۳) قانون اصلاح ماده (۳) قانون مربوط به مقررات امور پزشکی و دارویی و مواد خوردنی و آشامیدنی مصوب ۲۹ فروردین سال ۱۳۷۴: *«* *کلیه* *فرآورده‌های تقویتی، تحریک کننده،* *ویتامین‌ها و … که فهرست* *آن‌ها توسط وزارت* *بهداشت، درمان و آموزش پزشکی* *اعلام و منتشر می‌گردد* *جزء اقلام دارویی است* *»* و براساس تبصره (۱) همان قانون نیز واردات، صادرات و خرید و فروش دارو مستلزم اخذ مجوز از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی است.

https://www.tg-me.com/anjomandaroosazaniran
2024/09/28 11:21:50
Back to Top
HTML Embed Code: