Telegram Web Link
🔶 به گزارش ایفدانا، دکتر سید حیدر محمدی در همایش انجمن علمی داروسازان گفت: ابطال الزام داروساز بودن موسس داروخانه توسط هیئت عمومی دیوان در دو سال اخیر ابلاغ شده بود،

🔹به گفته وی در آیین نامه جدید
افرادی که فاقد مدرک دانشگاهی هستند نمی‌توانند مجوز بگیرند و افرادی که تحصیلات غیر مرتبط دارند باید امتیاز لازم را کسب کنند برای تاسیس داروخانه در تهران امتیاز زیادی لازم است و چه بسا حتی افراد داروساز بعد از سال‌ های طولانی بتواند مجوز داروخانه دریافت کند، چه برسد به افراد غیر داروساز.
اعتقاد ما این هست که برای تاسیس داروخانه باید نظام سطح بندی رعایت گردد.

🔸وی خاطرنشان کرد: در مورد اساسنامه سازمان غذا و دارو از ابتدای دولت سیزدهم پیشنهاد را به حوزه وزارتی داده‌ایم اما به هر طریقی صلاح دانسته نشد که این اساسنامه به هیئت دولت ابلاغ شود این تکلیف از سال ۸۹ تا الان بوده ولی متاسفانه ابلاغ نشده است.

🔹معاون وزیر بهداشت خاطرنشان کرد: حق فنی داروخانه‌ها در بسیاری از کشورها وجود دارد با پیگیری‌های صورت گرفته در قانون بودجه ۱۴۰۱ آمد، در قانون بودجه ۱۴۰۲ فراموش شد و در سال ۱۴۰۳ مجدداً قرار گرفت و اگر در قانون برنامه ۵ ساله هفتم پیشرفت دیده نمی‌شد به مشکل برمی‌خوردیم اما با تلاش سازمان غذا و دارو، انجمن داروسازان و کمیسیون بهداشت مجلس در این برنامه دیده شد و وارد قانون برنامه ۵ سال هفتم شد و انشالله با این قانون به حکم دائمی تبدیل می‌شود.

🔸وی درپایان گفت: پرونده‌هایی در مورد فروش اینترنتی دارو در پلتفرم‌های مختلف در دستگاه قضایی داریم که تخلف می‌کنند و فروش اینترنتی انجام می‌دهند، پیشنهاد دادیم که فعالیت آنها در قالب فروش اینترنتی نباشد و با کمک داروخانه‌ها در قالب حمل و ارسال با کمک پلتفرم ها باشد.
@IFDAnews 🍏💊
پرونده قضایی چند پلتفرم به دلیل تخلف فروش اینترنتی دارو

🔹فانا: رئیس سازمان غذا و دارو با اشاره به اینکه دارورسانی درب منزل باید با محوریت داروخانه‌ها انجام شود و پلتفرم‌ها تنها در حوزه حمل دارو فعالیت کنند، گفت: چند پلتفرم به دلیل تخلف فروش دارو به صورت اینترنتی پرونده‌هایی در دستگاه‌های قضایی دارند
@phanair
رئیس کل سازمان نظام پزشکی در نامه ای به وزیر بهداشت خواستار فعال شدن کمیسیون ملی تعیین صلاحیت حرف پزشکی شد

🟢به گزارش روابط عمومی سازمان نظام پزشکی کشور، دکتر محمد رئیس زاده در این نامه خطاب به دکتر محمدرضا ظفرقندی؛ وزیر بهداشت، اجرای ماده واحده سال 1376 مجلس شورای اسلامی در خصوصی کمیسیون تعیین صلاحیت حرفه ای شاغلان حرف پزشکی و صدور احکام اعضای آن را خواستار شد.

🟢 گفتنی است این کمیسیون قبلا تشکیل و جلساتی نیز برگزار شده بود ولی در سال 1400، وزارت بهداشت وقت، این کمیسیون را به تعطیلی کشاند و منجر به مشکلاتی در روند فعالیت های گروههای مختلف پزشکی شده بود.

🔴 رسانه سازمان نظام پزشکی ایران
فانا: مهلت جدید انجمن داروسازان به دولت: اگر مطالبات معوق را هرچه سریعتر پرداخت نکنید از ۲۴ شهریور با بیمه‌ها قطع همکاری می‌کنیم
www.daroovasalamat.ir/news/55614
@phanair
گاهنامه_علمی_انجمن_داروسازان_ایران_شماره_41.pdf
2.1 MB
گاهنامه علمی انجمن داروسازان ایران
شماره ۴۱شهریور ۱۴۰۳

کاری از معاونت آموزشی انجمن داروسازان ایران
تیتر اول/
پول دارو کجا خرج می‌شود؟

🟧صفحه نخست روزنامه «روزان»، امروز ۱۱ شهریور ۱۴۰۳، مسئله اصلی را در قالب یک مطلب پرسش‌گر مطرح کرده است.
فانا: مدیر روابط عمومی انجمن داروسازان: ۴۰ درصد از داروخانه‌های کشور در آستانه ورشکستگی هستند یا ورشکست شده‌اند!
www.daroovasalamat.ir/news/55640
@phanair
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
دولت به قولش عمل کرد

■ واریز ۴۵۰۰ میلیارد تومان بابت دارو، تجهیزات پزشکی و شیرخشک

سخنگوی سازمان هدفمندی یارانه‌ها، از واریز ۴۵۰۰ میلیارد تومان مطالبات معوق دارو، تجهیزات پزشکی و شیرخشک خبر داد.

@pharmaanews
Audio
مصاحبه اقای دکتر احمدی از حوزه روابط عمومی انجمن داروسازان ایران با

رادیو گفتگو. ۱۱ شهریور ۱۴۰۳
موضوع :
نظام سطح بندی در تاسیس داروخانه و تبعات آیین نامه تاسیس ۱۴۰۰


https://www.tg-me.com/anjomandaroosazaniran
دخالت نهادهای غیرتخصصی در نگارش آیین‌نامه!

آیین‌نامه‌ تاسیس و اداره داروخانه‌‌ها در راستای اجرای سند خدمات سلامت اجرایی، وظایف و صلاحیت داروسازان شاغل در داروخانه‌ها در خردادماه ۱۴۰۰تصویب شد. این آیین‌نامه تاکید ویژه‌‌ای بر توزیع عادلانه، دسترسی مناسب به خدمات دارویی فرآورده‌های سلامت‌محور و حمایت از حقوق آحاد مردم دارد.

از طرفی یکی از اهداف مهم تصویب آن سیاست‌گذاری، نظام‌مند‌کردن، کنترل و نظارت بر تمام‌ مراحل تاسیس و فعالیت‌ داروخانه‌‌هاست، اما حالا سؤال اینجاست که پس از گذشت این مدت‌زمان از صدور آیین‌نامه، حذف مهم‌ترین بخش آن یعنی فاصله از داروخانه‌‌های دیگر، چه تاثیری بر توزیع داروخانه‌ها داشته است؟

دکتر مرضیه بذرافشان، معاون حقوقی انجمن داروسازان ایران در گفت‌وگو با جام‌جم و در پاسخ به این پرسش می‌گوید:«مداخله‌گری غیرتخصصی و غیرکارشناسی برخی نهادها و سازمان‌ها در امور تولیتی وزارت بهداشت در نظام سلامت، همچون شورای رقابت و هیات مقرارت زدایی منجر به رأی دیوان عدالت اداری مبنی بر حذف پارامترهای جمعیت و فاصله از آیین‌نامه تاسیس داروخانه‌ها شد که علت اصلی بر هم خوردن تعادل در توزیع خدمت‌رسانی موثر  دارویی در کشور است. پس از رأی دیوان عدالت اداری، آیین‌نامه تاسیس داروخانه‌های سازمان غذا و دارو، با حذف فاکتور جمعیت و فاصله که امکان سطح بندی خدمات را فراهم می‌آورد، سیاست‌گذاری و برنامه‌ریزی به سمت و سویی پیش رفت که توازن منطقی داروخانه‌ها را در سطح کشور بر هم زد.»

هر شهر یک حد‌نصاب امتیاز برای تاسیس داروخانه دارد و زمانی که داروساز به این امتیازها برسد، می‌تواند داروخانه‌ای را تاسیس کند بدون‌توجه به این‌که کدام قسمت از این شهر نیاز به خدمت‌رسانی بیشتر دارد. البته پیش از این قبل از سال ۱۴۰۰ به داروسازان گفته می‌شد که در کدام مناطق نیاز به داروخانه و خدمات دارویی وجود دارد و اگر مثلا داروخانه‌ای قرار بود تأسیس شود باید در مناطق کم‌برخوردار، محروم و حاشیه شهر و روستا باشد، اما پس از ابلاغ این آیین‌نامه همه این موارد تغییر کرد و سطح بندی ارائه خدمات از بین رفت.
به طور متوسط در برخی از استان‌ها همچون سیستان‌و‌بلوچستان و هرمزگان که جزو استان‌های کم‌برخوردار هستند، به‌ازای هر ۱۱ هزار نفر یک داروخانه در آنجا وجود دارد. در نقطه مقابل آن و در مناطق شمالی تهران، به ازای هر ۳۵۰۰ نفر یک داروخانه تاسیس شده است. این موارد اشکالات فعلی شبکه توزیع دارویی کشور را به دنبال دارد.
در حال حاضر و به‌ صورت متوسط به ازای هر ۵۱۰۰ نفر یک داروخانه در کشور وجود دارد اما بر اساس ارقامی که در برنامه هفتم توسعه ذکر شده، ما باید تا پایان این برنامه به ازای هر ۵۰۰۰ نفر در کشور یک داروخانه داشته باشیم که الان تقریبا در همان نقطه قرار داریم»

مصوبه‌ای که قرار بود به‌نفع مردم و داروسازان جوان باشد حالا خودش به چالشی جدی تبدیل شده وخروجی آن عدالت در سلامت نبوده چراکه مناطق کم‌برخوردار همچنان از دسترسی به دارو و درمان عقب مانده‌اند!

https://www.jamejamdaily.ir/Newspaper/item/240164
فن‌سالاران؛ یک سال بر سینه دیوار

🟧شماره جدید مجله فن‌سالاران برای مهر ماه ۱۴۰۳ در حال آماده‌سازی و انتشار است. (شماره ۱+۱۲)

اما ما هر روز با نشر تازه‌ترین خبرها، یادداشت‌ها و نظرها (داخلی و خارجی) در همه‌ی خروجی‌های فن‌سالاران با مخاطبان گران‌قدر خود همراه و در ارتباطیم.

نشانی درگاه‌های ما:

📱@fansalaran
👆🏿تلگرام

https://www.instagram.com
👆🏿اینستاگرام

https://www.threads.net
👆🏿تردز

https://sitefansalaran.ir
👆🏿سایت

https://www.linkedin.com/in/fansalaran
👆🏿لینکدین

🪴فن‌سالاران؛ فراتر از یک رسانه

🟧@fansalaran
چرایی بی انضباطی در تاسیس داروخانه

● معاون حقوقی انجمن داروسازان ایران، در ارتباط با علت بی رویه تاسیس داروخانه در برخی از مناطق کشور، توضیحاتی داد. 👇

@pharmaanews
چرایی بی انضباطی در تاسیس داروخانه

● مرضیه بذرافشان معاون حقوقی انجمن داروسازان ایران: مداخله‌گری غیرتخصصی و غیرکارشناسی برخی نهادها و سازمان‌ها در امور تولیتی وزارت بهداشت، همچون شورای رقابت و هیات مقرارت زدایی منجر به رأی دیوان عدالت اداری مبنی بر حذف پارامترهای جمعیت و فاصله از آیین‌نامه تاسیس داروخانه‌ها شد که علت اصلی بر هم خوردن تعادل در توزیع خدمت‌رسانی موثر  دارویی در کشور است.

● پس از رأی دیوان عدالت اداری، آیین‌نامه تاسیس داروخانه‌های سازمان غذا و دارو، با حذف فاکتور جمعیت و فاصله که امکان سطح بندی خدمات را فراهم می‌آورد، سیاست‌گذاری و برنامه‌ریزی به سمت و سویی پیش رفت که توازن منطقی داروخانه‌ها را در سطح کشور بر هم زد.

● هر شهر یک حد‌نصاب امتیاز برای تاسیس داروخانه دارد و زمانی که داروساز به این امتیازها برسد، می‌تواند داروخانه‌ای را تاسیس کند بدون‌ توجه به اینکه کدام قسمت از این شهر نیاز به خدمت‌رسانی بیشتر دارد. البته قبل از سال ۱۴۰۰ به داروسازان گفته می‌شد که در کدام مناطق نیاز به داروخانه و خدمات دارویی وجود دارد و اگر مثلا داروخانه‌ای قرار بود تأسیس شود باید در مناطق کم‌برخوردار، محروم و حاشیه شهر و روستا باشد، اما پس از ابلاغ این آیین‌نامه همه این موارد تغییر کرد و سطح بندی ارائه خدمات از بین رفت.

● به طور متوسط در برخی از استان‌ها همچون سیستان‌و‌بلوچستان و هرمزگان که جزو استان‌های کم‌برخوردار هستند، به‌ازای هر ۱۱ هزار نفر یک داروخانه در آنجا وجود دارد. در نقطه مقابل آن و در مناطق شمالی تهران، به ازای هر ۳۵۰۰ نفر یک داروخانه تاسیس شده است. این موارد اشکالات فعلی شبکه توزیع دارویی کشور را به دنبال دارد.

● در حال حاضر و به‌ صورت متوسط به ازای هر ۵۱۰۰ نفر یک داروخانه در کشور وجود دارد اما بر اساس ارقامی که در برنامه هفتم توسعه ذکر شده، ما باید تا پایان این برنامه به ازای هر ۵۰۰۰ نفر در کشور یک داروخانه داشته باشیم که الان تقریبا در همان نقطه قرار داریم.

● مصوبه‌ای که قرار بود به‌نفع مردم و داروسازان جوان باشد حالا خودش به چالشی جدی تبدیل شده وخروجی آن عدالت در سلامت نبوده چراکه مناطق کم‌برخوردار همچنان از دسترسی به دارو و درمان عقب مانده‌اند.

@pharmaanews
💢مکاتبه ریاست انجمن داروسازان ایران💢

با وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی


🔵🔵در خصوص پیگیری مطالبات از تامین اجتماعی و تقاضای اصلاح قراردادهای داروخانه ها

(۱۴۰۳/۶/۹)

https://www.tg-me.com/anjomandaroosazaniran
روابط عمومی انجمن داروسازان ایران
💢مکاتبه ریاست انجمن داروسازان ایران💢 با وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی 🔵🔵در خصوص پیگیری مطالبات از تامین اجتماعی و تقاضای اصلاح قراردادهای داروخانه ها (۱۴۰۳/۶/۹) https://www.tg-me.com/anjomandaroosazaniran
وزیر محترم تعاون، کار و رفاه اجتماعی
جناب آقای دکتر احمد میدری

موضوع : پیگیری مطالبات از تامین اجتماعی و تقاضای اصلاح قراردادهای داروخانه ها

با سلام و احترام
ضمن تبریک مسئولیت جدید و امید موفقیت برای جنابعالی، حتماً استحضار دارید که با گذشت ۷ ماه و اندی، بیمه تامین اجتماعی هنوز بخشی از مطالبات دی ماه ۱۴۰۲ و نیز مطالبات اردیبهشت، خرداد، تیر و مرداد سال ۱۴۰۳ داروخانه‌ها را پرداخت نکرده است.
لذا مزید استحضار دو نکته را به عرض حضرتعالی می‌رساند :

🔴
الف) برای داروخانه‌ها هیچگونه قرارداد و رابطه مالی و یا نظارتی با سازمان هدفمندی یارانه‌ها متصور نیست. فلذا همانگونه که در بادی امر داروخانه ها با سازمان تامین اجتماعی قرارداد امضا نموده‌اند و به بیمه شدگان آن سازمان خدمت ارائه می‌دهند توقع دارند که مسئولین بیمه تامین اجتماعی نیز منصفانه و علاج جویانه پاسخگو باشند و مسئولیت خود در قبال تسویه بموقع مطالبات و تادیه دیون را به دیگران پاس ندهند.


🟣
ب)علت اصلی وضعیت موجود و بدهی‌های انباشتی بیمه تامین اجتماعی و عدم پاسخگویی مناسب آن، به قراردادهای غیر منصفانه و یکسویه تنظیم شده توسط مسئولین آن سازمان برمی‌گردد که متاسفانه حاضر به اصلاح و مرضی الطرفین نمودنِ آنها نیستند. 



سازمان تامین اجتماعی که برای یک روز تاخیر در ارائه لیست حق بیمه کارگران ۱۲ درصد جریمه غیر قابل بخشش به کارفرمایان تحمیل می‌کند، برای تاخیرهایی بلا وجه و فلج کننده‌ی خود در پرداخت هزاران میلیارد تومان بدهی ماهیانه ی موسسین داروخانه‌ها بعنوان پیمانکار، کوچک‌ترین وجه الضمان و جریمه و خسارتی را تعیین نکرده و برنمی‌تابد.


معهذا به عرض می‌رساند:

ادامه کار با این وضعیت نه عاقلانه است و نه عادلانه. تقاضا دارد در آغازین روزهای وزارت در دولت جدید، به مسئولین در تامین اجتماعی دستور فرمایید که ضمن پرهیز از حرف درمانی، در چارچوب قانون و به منظور استقرار عدالت اجتماعی و رعایت حقوق مردم، قراردادهای فی مابین با موسسین داروخانه‌ها را مطابق نص صریح ماده ۳۸ قانون الحاق برخی مواد به قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت ۲ مصوب ۱۳۹۳ تصحیح نمایند. دستور تسریع در شروع اقدامات و اعلام نتیجه مزید امتنان جامعه داروسازی ایران خواهد بود.



رونوشت:
جناب آقای دکتر ظفرقندی وزیر محترم بهداشت، درمان و آموزش پزشکی جهت استحضار
حجت الاسلام و المسلمین جناب آقای خطیب وزیر محترم اطلاعات جهت استحضار
جناب آقای دکتر موسوی مدیرعامل محترم سازمان تامین اجتماعی جهت استحضار
جناب آقای دکتر ناصحی مدیرعامل محترم بیمه سلامت جهت استحضار
جناب آقای سردار ابن الرضا مدیرعامل محترم بیمه نیروهای مسلح جهت استحضار
جناب آقای دکتر محمدی رئیس محترم سازمان غذا و دارو جهت استحضار
جناب آقای دکتر صادقیان مدیر کل محترم امور دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو جهت استحضار
روسا و دبیران محترم شعب انجمن داروسازان ایران جهت استحضار


https://www.tg-me.com/anjomandaroosazaniran
2024/09/28 15:23:11
Back to Top
HTML Embed Code: