Telegram Web Link
اقتصاد داروخانه‌های خصوصی تحت الشعاع بخش دولتی

● محمد منفرد نایب رئیس انجمن داروسازان ایران: اقتصاد داروخانه های بخش خصوصی متاسفانه در سال‌های اخیر تحت الشعاع داروخانه‌های دولتی و...، قرار گرفته است.

● در طرح هایی مثل طرح دارویار، اگر داروخانه‌های بخش خصوصی نبودند، شرایط بازار دارویی دچار مشکل می شد.

@pharmaanews
Forwarded from Oveis
تحلیل انجمن داروسازان ایران از صدور بخشنامه سازمان غذاودارو در رابطه با تاسیس داروخانه

دوشنبه دارویی/ شهرام کلانتری رییس انجمن داروسازان ایران در نشست خبری در خصوص بخشنامه جدید سازمان غداودارو در رابطه با تاسیس داروخانه گفت:

🔷ما تاسیس داروخانه توسط هر شخص بجز داروسازان را صلاح نمی دانیم ولی هرچند که سازمان غذاودارو بدون دریافت نظر کارشناسی انجمن، این جدول را ابلاع کرده، با این حال اقدام سازمان غداودارو را یک گام مثبت برای جلوگیری از هرج و مرج تلقی می کنیم.

🔷از نظر ما هرگونه تفکیک بین مدیریت یک موسسه پزشکی با موسس آن موسسه اشتباه است و در نهایت به سلامت مردم خدشه وارد می‌شود.

🔷 در تلاش هستیم تا از طریق دیوان عدالت اداری انحصار تاسیس داروخانه توسط داروسازان را اثبات کنیم

🔷متاسفانه شاهد هجوم افراد و نهادهایی مانند هیات مقررات‌زدایی به جامعه داروسازی هستیم که هیچگونه تخصصی در حوزه دارو ندارند.

🚩عضو کانال خبری دوشنبه های دارویی باشید
⏺️واتس اپ
https://chat.whatsapp.com/J5FhTYosWtC9rnEK7fLsgz

⏺️تلگرام
https://www.tg-me.com/pharmondays

⏺️اینستاگرام
https://www.instagram.com/pharmondays
گزارش تصویری از نشست خبری چهل و ششمین همایش ملی روز داروسازی

@pharmaanews
درخواست از رئیس جمهور و وزیر بهداشت دولت چهاردهم

● شهاب الدین جنیدی جعفری سخنگوی انجمن داروسازان ایران: از رئیس جمهور و وزیر بهداشت دولت چهاردهم، توجه به نظرات شورای عالی سیاستگذاری انجمن داروسازان ایران را خواستاریم.

● هر کدام از اعضای شورای عالی سیاستگذاری انجمن داروسازان ایران، مدیران حوزه دارو بوده و هستند.

● پارسال نگران چک برگشتی داروخانه‌ها بودیم و امروز نگران پاس نشدن چک شرکت‌های پخش دارویی هستیم.

● هجمه‌های زیادی علیه زنجیره تأمین دارو وجود دارد که رسانه‌ها باید شفاف‌سازی کنند.

@pharmaanews
میزان بی‌سابقه چک‌های برگشتی داروخانه‌ها/پول دارو گم شده است!

🔹فانا: ابراهیم هاشمی رئیس هیات مدیره انجمن شرکت‌های پخش دارو و مکمل در نشستی خبری گفت: این راهی که در حوزه دارو می‌رویم به ترکُستان است. دانشگاه‌های علوم پزشکی به بهانه دارو از بهمن ۱۴۰۲ تا تیر ماه امسال ۴۲ همت از دولت گرفتند اما پولی که تاکنون به حوزه دارو رسیده، ۲/۵ همت هم نبوده است و مشخص نیست مابقی این پول کجا رفته است!

🔹وی افزود: میزان چک‌های برگشتی داروخانه‌ها نزد شرکت‌های پخش به عدد بی‌سابقه ۳ همت رسیده است. این رقم در سال گذشته حدود ۱/۵ همت بود

🔹وی گفت: سازمان غذا و دارو تعداد کمبودهای دارویی را حدود ۸۰ قلم اعلام کرده اما از نظر ما تعداد کمبودها حدود ۲۰۰ قلم و از نظر داروخانه‌های ریفرال حدود ۳۰۰ قلم است. با ادامه این روند، وضعیت تامین دارو در ماه‌های مهر و آبان بحرانی خواهد شد
@phanair
تاسیس داروخانه توسط افراد غیر داروساز به سلامت مردم خدشه وارد می‌کند

🔹فانا: شهرام کلانتری خاندانی رئیس انجمن داروسازان ایران در نشستی خبری گفت: بخشنامه سازمان غذا و دارو درباره تاسیس داروخانه توسط افراد غیر داروساز مبتنی بر رای دیوان عدالت اداری، خلاف مصالح داروسازی و جامعه است. از نظر ما هرگونه تفکیک بین مدیریت یک موسسه پزشکی با موسس آن موسسه اشتباه است و در نهایت به سلامت مردم خدشه وارد می‌شود. در حال تلاش هستیم تا از طریق دیوان عدالت اداری انحصار تاسیس داروخانه توسط داروسازان را اثبات کنیم اما در همین حال شاهد هجوم افراد و نهادهایی مانند هیات مقررات‌زدایی به جامعه داروسازی هستیم که هیچگونه تخصصی در حوزه دارو ندارند. سازمان غذا و دارو هم برای پاسخ دادن به این نهادهای غیرتخصصی از سوی نهادهای نظارتی تحت فشار است

🔹وی افزود: دخالت نهادهای غیرتخصصی در حوزه دارو بزرگترین چالش این حوزه طی سال‌های اخیر بوده است. تاسیس بی‌رویه دانشکده‌های داروسازی و افزایش تعداد دانشجویان و فارغ‌التحصیلان داروسازی، افزایش بی‌رویه تعداد داروخانه‌ها و فروش آنلاین دارو از جمله این دخالت‌ها بوده است
@phanair
تامین اجتماعی یک ریال از مطالبات داروخانه‌ها را پرداخت نکرده است

🔹فانا: هادی احمدی مدیر روابط عمومی انجمن داروسازان ایران در نشستی خبری گفت: سازمان تامین اجتماعی تاکنون که پنج ماه از سال گذشته، یک ریال از مطالبات امسال داروخانه‌ها را پرداخت نکرده و بخشی از مطالبات سال گذشته هم هنوز پرداخت نشده است

🔹وی افزود: میزان مطالبات داروخانه‌ها از سازمان‌های بیمه‌گر خصوصا تامین اجتماعی و هدفمندی یارانه‌ها به ۳۰ همت رسیده است

🔹شهرام کلانتری خاندانی رئیس انجمن داروسازان ایران هم با اشاره به اینکه ذخایر دارویی کشور رو به کاهش است، گفت: اگر به زودی نقدینگی لازم و موردنیاز به زنجیره تامین دارو تزریق نشود طی چند ماه آینده شاهد چند برابر شدن کمبودهایی دارویی خواهیم بود
@phanair
توسعه داروخانه‌های دولتی برخلاف توصیه رهبری

🔹فانا: محمد منفرد نایب رئیس انجمن داروسازان ایران در نشستی خبری گفت: تعداد داروخانه‌های دولتی برخلاف توصیه‌های رهبری درباره تقویت بخش خصوصی افزایش یافته است. فعالیت داروخانه‌های دولتی به دلیل بنیه مالی قوی‌تر آنها، منجر به تضعیف داروخانه‌های خصوصی شده است
@phanair
تاسیس بی‌رویه داروخانه‌ها، یکی از تبعات دخالت نهادهای غیر تخصصی در حرفه داروسازی است

🌍امروز ۲۳ مرداد ۱۴۰۳ نشست رسانه‌ای انجمن داروسازان ایران به مناسبت همایش ملی روز داروسازی با حضور دکتر شهرام کلانتری خاندانی، رئیس انجمن داروسازان ایران و اعضای هیات مدیره این انجمن در دفتر مرکزی انجمن در حال برگزاری است.

🌍دکتر شهرام کلانتری خاندانی گفت: آن‌چه باعث تصمیمات خلاف مصالح مردم و داروسازان می‌شود، ضعف‌های قانونی است. هر گونه تفکیک بین مؤسس و مؤسسه خلاف قانون است که متاسفانه در مورد داروخانه این اتفاق افتاده است. تاسیس بی‌رویه داروخانه‌ها، یکی از تبعات دخالت نهادهای غیر تخصصی در حرفه داروسازی است.

@Universe_HM
روابط عمومی انجمن داروسازان ایران
تاسیس بی‌رویه داروخانه‌ها، یکی از تبعات دخالت نهادهای غیر تخصصی در حرفه داروسازی است 🌍امروز ۲۳ مرداد ۱۴۰۳ نشست رسانه‌ای انجمن داروسازان ایران به مناسبت همایش ملی روز داروسازی با حضور دکتر شهرام کلانتری خاندانی، رئیس انجمن داروسازان ایران و اعضای هیات مدیره…
نشست رسانه‌ای انجمن داروسازان ایران/
دکتر کلانتری؛ وضعیت دارو قرمز است!

🌍نشست رسانه‌ای انجمن داروسازان ایران امروز ظهر در سالن اجتماعات این انجمن و با حضور ریاست و اعضای هیات رئیسه این انجمن برگزار و به سوال خبرنگاران درباره مباحث روز «حوزه دارو» پاسخ داده شد.

🌍دکتر «شهرام کلانتری» ریاست این انجمن در ابتدای این نشست در پاسخ به «رضا درستکار» سردبیر فن سالاران
درباره بحث تازه درباره قانون جدید تاسیس داروخانه‌ها با اشاره به تاریخچه قانون تاسیس داروخانه‌ها در سال ۱۳۳۴ و با درنظر گرفتن شرایط جمعیت فارغ‌التحصیل وقت ایران در آن تاریخ، تصریح کرد؛ ما شرایط و پیامدهای روز در این قانون را طی این سال‌ها درنظر نگرفته‌ایم و حال هم به صراحت عرض می‌کنم هرگونه تفکیک بین مدیریت و موسس مجموعه‌های پزشکی به صلاح مردم و جامعه نیست.
در حال حاضر فقط دکتر داروساز را برای جمع‌آوری امتیازها و تاسیس داروخانه‌ها به رسمیت می‌شناسیم.

🌍وی ادامه داد؛ هیات مقررات‌زدایی به بهانه تسریع در بهبود کسب و کار و در زمینه اموری که باید تمام اجزای آن را متخصصان اظهار نظر کنند، قانونی تصویب کرده که انجمن داروسازان در حال حاضر تقاضای اعمال قانون ۹۰ را در این زمینه داریم. هرچند برای جلوگیری از هرج و مرج انجمن خود را همراه با سازمان غذا و دارو می‌داند. اما این واقعیت را نمی‌توان از بین برد که این قانون به صلاح سلامت عموم مردم نیست.

🌍دکتر کلانتری همچنین تنظیم‌ها را به عنوان یک اصل در حرف مرتبط با مشاغل پزشکی در تمام دنیا دانست و افزود؛ دخالت نهادهای غیرتخصصی و کارشناسی در امور کاملا تخصصی، به ویژه طی دو سال اخیر آسیب‌های جبران‌ناپذیری وارد کرده است تا حدی که برطرف کردن برخی از این موارد در حال حاضر غیر ممکن شده است.
به عنوان مثال ظرفیت آموزش دانشجوی داروسازی را بدون هیچگونه ملاحظه‌ای بالا برده‌اند و امیدواریم آقای پزشکیان که خودشان در بخش‌های مختلف حوزه سلامت حاضر بودند؛ در راستای رفع این موارد قدم بردارند.

🌍در ادامه این نشست دکتر احمدی روابط عمومی انجمن، از عدم تامین نقدینگی‌های مصوب طی ۳سال اخیر گفت و افزود؛ در سال ۱۴۰۳ درخواست ۱۲۵ همت شد که با ۷۵ همت موافقت شد و در حال حاضر کمتر از ۲۰درصد از این تخصیص داده شده است و از سوی دیگر سازمان تامین اجتماعی علاوه بر اینکه تسویه سال گذشته را انجام نداده و یک ریال از بدهکاری سال جدید را هم پرداخت نکرده است.

🌍دکتر کلانتری نیز در ادامه از ارایه ۶راهکار کلیدی درباره مهم‌ترین چالش‌های حوزه دارو به رئیس‌جمهور منتخب توسط انجمن داروسازان و البته مشکل بزرگ نقدینگی گفت و ادامه داد؛ خواب بدهی داروخانه‌های دولتی به حدود ۲سال رسیده و این برای بخش خصوصی بیشتر شبیه فاجعه است. البته که آقای دکتر پزشکیان دستورات لازم را به تازگی داده‌اند، اما این‌که کی به دست ما برسد، واقعا معلوم نیست.

🌍وی در ادامه با هشدار نسبت به وضعیت دارو در آینده نزدیک، تاکید کرد؛ اگر مسائل مبتلا به صنعت دارو حل نشود باید بگویم ذخیره دارویی کشور و به ویژه داروهای استراتژیک در حال کاهش است و در صورت رفع نشدن مسائل آن طی ۲-۳ ماه آینده ما این مشکل را قطعا پیش روی‌مان خواهیم داشت و در نهایت با قیمت چند برابر و با کیفیت نازل‌تر باید دارو را وارد کنیم!

@Universe_HM
بزرگترین چالش های صنعت دارو

● محمدرضا دُری دبیر انجمن داروسازان ایران: بزرگترین چالش صنعت دارویی کشور، این است که دولت خود خریدار دارو و سیاست‌گذار این حوزه است.

● هرچقدر تفاوت بین نرخ ارز دولتی با ارز بازار زیاد شده است باعث تشدید چالش‌های صنعت داروسازی شده است.

@pharmaanews
2024/09/29 23:21:25
Back to Top
HTML Embed Code: