Telegram Web Link
Forwarded from کانال انجمن داروسازان خراسان رضوی
💢یادگار تصویری از حضور ارزشمند همکاران داروساز و پزشک در کنار مسئولین محترم سازمان نظام پزشکی، معاونت غذا و دارو و انجمن داروسازان.

پنل «پیگیری ایجاد کد خدمتی برای خدمات داروساز در داروخانه مطابق با پروتوکل های جهانی»

امید که همت آغاز این مسیر، در آینده ای نه چندان دور منتج به حاصلی ارزشمند برای جامعه ی داروسازی باشد.

۴ مرداد ۱۴۰۳
تالار شهید مطهری- مجتمع برج سپید
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
یادگار از ثبت آخرین لحظات سمینار بالینی

«ایمنی،کیفیت ،تجویز و مصرف منطقی دارو»

با حضور اساتید و همکاران محترم حاضر
مشهد - سالن همایش شهید مطهری- مجتمع برج سپید

۵ مرداد ماه ۱۴۰۳
روابط عمومی انجمن داروسازان ایران
💢حضور معاونت محترم شعب انجمن داروسازان ایران، جناب آقای دکتر محمد خلیلی، در دومین روز سمینار ایمنی ، کیفیت ، تجویز و مصرف منطقی دارو مجتمع شهدای سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد https://www.tg-me.com/anjomandaroosazaniran
ریاست محترم انجمن داروسازان خراسان رضوی
جناب آقای دکتر جعفری نژاد

با سلام و احترام

بار دیگر توفیق حضور در جوار بارگاه ملکوتی امام رضا (ع) و شهر زیبای مشهد نصیب بنده گردید که همواره بعنوان به یاد ماندنی ترین دیدارهای با همکاران، در خاطر باقی خواهد ماند.
بر خود واجب میدانم از حضرتعالی و هیئت مدیره محترم انجمن داروسازان خراسان رضوی که فرصت حضور در جمع فرهیخته همکاران را فراهم نمودید، صمیمانه تشکر نمایم.
در بخشی از سمینار بالینی که به وظایف داروساز و پیگیری کدهای خدمتی اختصاص داشت، اساتید بزرگوار حاضر، به خوبی به جایگاه خدمات داروساز اشاره نمودند و به غنای این مهم بسیار افزوده گردید.
تاکید بر اقتصاد بیمار داروخانه در شرایط فعلی، عدم توازن هزینه - درآمد ، لزوم نگاه خدمت محوری به داروساز در داروخانه بعنوان اهم راه حل های برون رفت از شرایط حاضر، مورد بحث قرارگرفت.
وجود اسناد بالادستی از جمله سند جامع سلامت در داروخانه های ایران ابلاغی وزیر محترم بهداشت در سال ۱۳۹۸ ظرفیت بالقوه و موثری برای بهره‌مندی هرچه بیشتر مردم از خدمات داروسازان را مهیا نموده است و ارزش‌گذاری تعدادی از خدمات مصرح در آن و اجرایی نمودن این خدمات، به همت و همکاری مراکز مختلف از جمله سازمان غذا و دارو، دانشکده های داروسازی، انجمن های علمی داروسازی و سازمان نظام پزشکی با انجمن داروسازان ایران نیازمند است.
ارزش‌گذاری خدمات متعدد داروسازان در سطح عرضه از جمله برنامه های اصلی انجمن داروسازان ایران است و در این زمینه از تجربیات و همیاری اساتید شرکت کننده در پانل حداکثر استفاده را خواهیم داشت.

محمد خلیلی- معاون امور شعب انجمن داروسازان ایران
هم اکنون
مراسم تنفیذ ریاست جمهوری
معاون اول پزشکیان منصوب شد

● محمدرضا عارف با حکم مسعود پزشکیان به عنوان معاون اول رییس جمهور منصوب شد.

● عارف در دولت سیدمحمد خاتمی نیز معاون اول رئیس جمهور بود.

@pharmaanews
دکتر محمود فاضل؛ رئیس شورایعالی نظام پزشکی کشور در همایش سه روزه ایمنی، کیفیت، تجویز و مصرف منطقی دارو در مشهد:

🟢استقرار «حکمرانی خوب» در حوزه سلامت حداقل انتظار از دولت چهاردهم است.

🟢وزیر بهداشت مسئولیت پذیر و پاسخگو تبادل علمی و تجاری با جهان را بهبود می بخشد.

🟢تأمین دارو، قیمت مناسب، تسهیل دسترسی، پوشش بیمه ای خوب، تأمین نقدینگی تولیدکنندگان، به روزآوری صنعت دارو، ازجمله مطالبات بدیهی است.

🔴 کانال سازمان نظام پزشکی ایران
💻 www.tg-me.com/IRIMCCHANNEL
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
چرا کمبود دارویی اتفاق می افتد

● شهرام کلانتری خاندانی رئیس انجمن داروسازان ایران: تا زمانی که ارز چند نرخی وجود دارد و شاهد تفاوت قیمت ارز در کشور هستیم، این امر منجر به‌ عدم امکان برنامه ریزی و احتمال سوءاستفاده از این ارزهای ارزان قیمت می‌شود. اگر این نقیصه حل شود و ارز چند نرخی از میان برداشته شود، قطعا خیلی از مشکلات حل می‌شود، ولی این موضوع یک تصمیم بالادستی در حوزه اقتصاد کشور است.

● در سایر سطوح باید دولت تصمیم بگیرد که برای صنایع داروسازی به عنوان صنایع مادر و صنایع زیرساختی و استراتژیک، سرمایه در گردش مناسب را ایجاد کند. ال سی داخلی برای این صنایع ایجاد کنند و منابع اعتباری برایشان در نظر گرفته شود.

● دولت مانند سایر بخش‌های خصوصی که بابت دیرکرد‌ها خسارت پرداخت می‌کنند، برای دیر پرداخت کردن‌های خود نیز جریمه در نظر بگیرد و خود را متعهد به پرداخت جریمه کند و باید به قانون عمل کنند.

● بر اساس ماده ۳۸ قانون تنظیم مقررات مالی دولت با صراحت عنوان می‌شود که اگر دولت در پرداخت‌هایش تاخیر داشته باشد باید به میزان سود اوراق مشارکت در هرسال خسارت پرداخت کند، اما در عمل این کار انجام نمی‌شود. یعنی دولت هم در پرداخت‌هایش تاخیر دارد و هم برای دیرکرد پرداخت‌هایش جرایم مصرح در قانون را نمی‌پردازد.

● علاوه بر این سیستم بانکی ما انقباضی عمل می‌کند و سرمایه در گردش را در اختیار سرمایه گذاران بخش دارویی قرار نمی‌دهد. از همه مهم‌تر، منابع اعتباری که باید برای پرداخت‌ها در حوزه‌های مختلف در نظر گرفته شود، به موقع توسط سازمان برنامه و بودجه تامین اعتبار نمی‌شود. توقع این هست که در دولت چهاردهم با حضور صاحبان فرآیند برای این موانع تصمیمات اصولی گرفته شود.

@pharmaanews
رییس انجمن داروسازان ایران:

با پیگیری های انجام گرفته و همراهی مسئولین در سازمان برنامه و بودجه، امروز بالغ بر ۸ همت اعتبارات مورد نیاز برای پرداخت مطالبات داروخانه های خصوصی بابت سهم ارز و شیرخشک مربوط به اسناد تا پایان خرداد ۱۴۰۳ به سازمان هدفمندی یارانه ها تخصیص و ابلاغ شده است.

دکتر کلانتری افزود:
امیدواریم سازمان هدفمندی این بار با سرعت عمل بیشتر، نسبت به پرداخت هماهنگ، همگن و متوازن در سراسر کشور اقدام کند و بویژه مطالبات دیماه و اسفند ماه ۱۴۰۲ برخی داروخانه که جامانده بود را نیز هر چه سریعتر تسویه نماید.

https://www.tg-me.com/anjomandaroosazaniran
روابط عمومی انجمن داروسازان ایران
رییس انجمن داروسازان ایران: با پیگیری های انجام گرفته و همراهی مسئولین در سازمان برنامه و بودجه، امروز بالغ بر ۸ همت اعتبارات مورد نیاز برای پرداخت مطالبات داروخانه های خصوصی بابت سهم ارز و شیرخشک مربوط به اسناد تا پایان خرداد ۱۴۰۳ به سازمان هدفمندی یارانه…


تقاضای رییس انجمن داروسازان ایران از رییس سازمان هدفمندی یارانه ها :

🟢🟡🟢لطفا سرعت عمل🟢🟡🟢



رییس انجمن داروسازان طی مکاتبه ای
از رییس سازمان هدفمندی یارانه ها خواست که هرچه سریعتر ۸ همت اعتبارات دریافتی از سازمان برنامه و بودجه را بصورت همگن و متوازن در سراسر کشور برای پرداخت مطالبات منتهی به پایان خرداد ۱۴۰۳ توزیع کند.

https://www.tg-me.com/anjomandaroosazaniran
💢مکاتبه ریاست انجمن داروسازان ایران💢

با ریاست سازمان هدفمندی یارانه ها

🔴در خصوص درخواست تسویه هر چه سریع تر مطالبات منتهی به پایان خرداد ۱۴۰۳ داروخانه های سراسر کشور با توجه به ۸ همت اعتبارات تخصیصی سازمان برنامه و بودجه

https://www.tg-me.com/anjomandaroosazaniran
✅️لطفا سرعت عمل

تقاضای رییس انجمن داروسازان ایران از رییس سازمان هدفمندی یارانه ها :


رییس انجمن داروسازان طی مکاتبه ای از رییس سازمان هدفمندی یارانه ها خواست که هرچه سریعتر ۸ همت اعتبارات دریافتی از سازمان برنامه و بودجه را بصورت همگن و متوازن در سراسر کشور برای پرداخت مطالبات منتهی به پایان خرداد ۱۴۰۳ توزیع کند

@pharmaanews
🟣🔸🟣 تخصیص ۸ همت برای پرداخت مطالبات داروخانه های خصوصی🟣🔸🟣

به گزارش خبرگزاری مهر،

شهرام کلانتری خاندانی گفت:

با پیگیری‌های انجام گرفته و همراهی مسئولین در سازمان برنامه و بودجه، امروز بالغ بر ۸ همت اعتبارات مورد نیاز برای پرداخت مطالبات داروخانه‌های خصوصی بابت سهم ارز و شیرخشک مربوط به اسناد تا پایان خرداد ۱۴۰۳ به سازمان هدفمندی یارانه‌ها تخصیص و ابلاغ شده است.

وی ابراز امیدواری کرد سازمان هدفمندی یارانه‌ها، این بار با سرعت عمل بیشتر، نسبت به پرداخت هماهنگ، همگن و متوازن در سراسر کشور اقدام کند و به ویژه مطالبات دی و اسفند ۱۴۰۲ برخی داروخانه‌ها که جامانده بود را نیز هر چه سریع‌تر تسویه نماید.

https://www.mehrnews.com/news/6179772/تخصیص-۸-همت-برای-پرداخت-مطالبات-داروخانه-های-خصوصی
Chargoon Didgah299.pdf
2.6 MB
🔹نامه بسیار مهم شورای عالی سیاستگذاری دارویی کشور

💢چالشهای مهم نظام دارویی ایران و پیشنهادهای کارشناسی شورای عالی سیاستگذاری انجمن داروسازان ایران💢



https://www.tg-me.com/anjomandaroosazaniran
✴️✴️✴️ انتظارات جامعه پزشکی از وزیر بهداشت آتی؛ برگشت به ریل قانون

✍️دکتر یدالله سهرابی – عضو شورایعالی نظام پزشکی

📌در اولین گام از رئیس جمهور منتخب و وزیر بهداشت محترم انتظار داریم تولیت و جایگاه راهبردی وزارت بهداشت که مدتی است برای مثال توسط هیات مقرارت زدایی و یا در بحث پلتفرم‌ها توسط وزارت اقتصاد و دارایی و نیز وزارت ارتباطات خدشه دار گردیده است دوباره به جایگاه اصلی خود و ریل راهبردی و تنظیمات اصلی خود برگرداند.

📌همچنین اصول 43،29،3 قانون اساسی که به موضوع سلامت به عنوان یک حق همگانی تأکید شده عنایت ویژه نمایند و قوانین برنامه هفتم توسعه و احکام دایمی و قوانین بالادستی و قوانین مرتبط حوزه سلامت را به درستی پیگیری و اجرا نمایند و حتما تلاش کند تا حوزه سلامت را جزء اولویت‌های دولت قرار دهد و انتظارات به حق جامعه پزشکی را برای خدمت هرچه بهتر به مردم عزیزمان برآورده سازند.

📌وزیر بهداشت آتی باید با همراهی با ارکان دولت و نظام پیگیر افزایش سهم سلامت از تولید ناخالصی داخلی باشد. حوزه سلامت جزء ارکان مهم حاکمیت کشور و از ضروریات متقن و یکی از سه مؤلفه اجتماعی مؤثر است. موضوع اصلی خدمتگزاری در این حوزه جان انسان‌ها است و خدمتگزاران و خدمت رسانان در این بخش بی‌هیچ ادعایی به وظیفه خطیر خود واقفند و بی‌منت و مستمر و شبانه روزی به ارائه خدمت می‌پردازند. اینان با پشتکاری کم نظیر در ارتقاء سطح تندرستی جامعه گام برمی‌دارند و با دانش و مهارت کم نظیرشان بذر امید در جامعه می‌کارند. شاهد این ادعا رشد درخشان شاخص‌های بهداشتی و درمانی و آموزشی و پژوهشی کشور است.

📌اما در کمال ناباوری و تأسّف هر ساله اعتبارات بخش بهداشت و درمان و آموزش پزشکی به صورت غیرواقعی و همراه با کسری بودجه مصوب می‌شود و این موضوع بسیاری از اقدامات ازجمله پرداخت‌های پرسنلی را با چالش‌های جدی مواجه می‌نماید و این موضوع دریافت خدمات باکیفیت و دسترسی عادلانه به خدمات سلامت آحاد جامعه را دچار چالش می‌نماید. عدم رضایت کادر بهداشتی و درمانی و کاهش انگیزه کاری به علت عدم پرداخت مناسب و به هنگام حقوق و مزایا و کارانه تأثیرات منفی عمیق بر احساس امنیت و آرامش روانی حاکم بر فضاهای درمانی کشور می‌گذارد که نیازمند چاره اندیشی فوری و عاجل و نگاه همگرایانه دولت و مجلس است.

📌باید به سمتی برویم که دستیاران و جوانان پزشکان جامعه پزشکی که بی گمان از ارزشمندترین سرمایه‌های اجتماعی کشور هستند مجبور به مهاجرت شغلی یا مهاجرت جغرافیایی نشوند. دستیاران عزیز کشور باید حقوق‌شان متناسب با شرایط یک زندگی آبرومند همراه با بیمه باشد و این نیازمند تغییر نگرش در مسئوولین است تا چهار سال دوره دستیاری را به عنوان شغل جزء سنوات این خدمتگذاران عرصه سلامت قبول نمایند. قطعا امنیت و آرامش آنان باعث خواهد شد شاهد اخبار ناگوار خود کشی همکاران حوزه سلامت نباشیم.

📌نیک می‌دانیم که آرامش و امنیت از ضروریات فضای درمانی و از موثرترین عوامل در عملکرد مطلوب پرسنل درمانی و به تبع آن التیام سریع‌تر و درمان بیماران عزیز خواهد شد و بیشترین منافع آن نصیب مردم و هموطنان عزیزمان خواهد شد.

📌 سازمان نظام پزشکی به نمایندگی از جامعه پزشکی کشور در جهت حفظ و ارتقای سلامت هممیهنان و ارائه خدمات مطلوب و درخور شان مردم کشور عزیزمان این مشکلات و معضلات را رصد و کارشناسی و به طور ریشه‌ای مورد بررسی قرار می‌دهد.

📌 بطور مثال مشکلاتی مانند فریز شدن تعرفه‌های خدمات پزشکی، اخذ مالیات سخت گیرانه از جامعه پزشکی برخلاف بسیاری از اضناف و انعکاس واژگون این موضوع در مطبوعات، مشکلات پرشمار حوادث جاده‌ای، مشکلات دستیاران، مهاجرت نخبگان و نیروهای شاغل در نظام سلامت، مشکلات کمبود نقدینگی در اجرای طرح دارویار و به تبع آن کمبود دارو، فرسودگی ماشین‌آلات داروسازی، توزیع نامتوازن پزشکان و به تبع آن کاهش دسترسی به پزشک در برخی مناطق، طوفان سالمندی جمعیت، وضع عوارض بر محصولات و خدمات زیان آور سلامت، افزایش ضریب ایمنی بیمارستان‌ها، حمایت از کادر درمان، تغییر اولویت از تجهیزات‌محوری به انسان‌محوری، توزیع عادلانه منابع انسانی و منابع زیرساختی، عمق بخشیدن به نظام بیمه‌ای و استفاده از تمام ظرفیت‌های نخبگان سلامت و تقویت تاب آوری نظام سلامت و توسعه شبکه ماندگاری تیم پزشکی در مناطق محروم، حمایت از بیماران خاص و صعب العلاج و همچنین کاهش پرداختی از جیب مردم، راه اندازی پرونده الکترونیک سلامت و نظام ارجاع و پزشک خانواده، ایجاد انگیزه برای بخش خصوصی جهت مشارکت در حوزه سلامت به ویژه در مناطق کمتر برخوردار کشور، اجرای صحیح و درست طرح دارویارکه باید تمام جوانب آن در زنجیره تأمین (تولید-توزیع-داروخانه) درنظر گرفته شود و ...
majale fan salaran-11 site.pdf
7 MB
نسخه کم‌حجم PDF/
مجله «فن‌سالاران»، شماره ۱۱


🟧اگر -فقط- نیاز هست، از نسخه کم‌حجم استفاده کنید. کیفیت اصلی همیشه بهتر است. تورق نسخه الکترونیکی یازدهمین شماره مجله «فن‌سالاران»، امرداد ۱۴۰۳

فن‌سالاران این شماره در ۵۰ صفحه تقدیم عزیزان می‌شود.

اکنون روی عکس بالا، کلیک کرده، دانلود کنید، و با «فن‌سالاران صنعت داروی کشور» هم‌مسیر و همراه شوید.

🪴ویژه‌نامه فن‌سالاران (شماره ۱۲)، اول شهریور ماه ۱۴۰۳ منتشر خواهد شد.

🟧@fansalaran
2024/11/18 17:47:45
Back to Top
HTML Embed Code: