Telegram Web Link
استقبال شرکت‌های دارویی از همایش روز داروسازی

● شرکت‌های داروسازی کشور، متقاضی حضور در نمایشگاه جانبی همایش روز داروسازی هستند.

● چهل و ششمین همایش روز داروسازی، از ۲۴ تا ۲۶ مرداد ۱۴۰۳ در مرکز همایش‌های رازی دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار می‌شود.

● همزمان با برگزاری این همایش ۳ روزه که با امتیاز بازآموزی همراه است، نمایشگاه صنعت داروسازی کشور نیز در جوار این همایش برپا می شود.

● همایش روز داروسازی با همراهی و همکاری انجمن داروسازان ایران، انجمن متخصصین علوم دارویی و موسسه آلند برگزار می‌شود.

@pharmaanews
قابل توجه ثبت‌نام کنندگان در همایش روز داروسازی

● قابل توجه کسانی که در همایش روز داروسازی ثبت نام اولیه را انجام داده‌اند، اما هنوز واریزی نداشته اند؛ فقط ۲۴ ساعت فرصت دارند نسبت به تکمیل ثبت نام خود (واریز وجه) از طریق سایت همایش اقدام کنند.
www.ircme.ir
شناسه برنامه ۲۱۷۰۰۹

● چنانچه ثبت نام افراد تکمیل نشود، حضور در همایش و کسب امتیاز بازآموزی برای آنها منتفی خواهد شد.

■ چهل و ششمین همایش ملی روز داروسازی، از ۲۴ الی ۲۶ مرداد ۱۴۰۳ در مرکز همایش‌های رازی دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار می‌شود.

● این همایش دارای ۱۵ امتیاز بازآموزی است.

■ ثبت نام کنندگان اولیه در همایش، چنانچه در ثبت نام تکمیلی دچار مشکل شدند، می توانند با شماره 09129177792 و 02188915933 تماس بگیرند.
استقبال شرکت‌های دارویی از همایش روز داروسازی

● شرکت‌های داروسازی کشور، متقاضی حضور در نمایشگاه جانبی همایش روز داروسازی هستند.

● چهل و ششمین همایش روز داروسازی، از ۲۴ تا ۲۶ مرداد ۱۴۰۳ در مرکز همایش‌های رازی دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار می‌شود.

● همزمان با برگزاری این همایش ۳ روزه که با امتیاز بازآموزی همراه است، نمایشگاه صنعت داروسازی کشور نیز در جوار این همایش برپا می شود.

● همایش روز داروسازی با همراهی و همکاری انجمن داروسازان ایران، انجمن متخصصین علوم دارویی و موسسه آلند برگزار می‌شود.

@pharmaanews
تشدید کسری در بازار دارویی کشور

● شهرام کلانتری خاندانی رئیس انجمن داروسازان ایران، در گفت‌وگو با خبرنگار فارمانیوز، نسبت به کمبود نقدینگی در زنجیره تأمین دارو، ابراز نگرانی کرد و عملکرد سازمان تأمین‌اجتماعی را نقد کرد.

■ این گفت‌وگو را بخوانید👇

@pharmaanews
تشدید کسری در بازار دارویی کشور

● شهرام کلانتری خاندانی رئیس انجمن داروسازان ایران: یکی از معضلاتی که صنعت داروسازی ما با آن مواجه است، عدم امکان برنامه ریزی به جهت عدم اطمینان از چرخش به موقع نقدینگی در کشور است.

● صنایع ما صنایعی هستند که هم واردکننده هم تولیدکننده هم سیستم پخش و سیستم عرضه که داروخانه ها هستند به نوعی با سازمان‌های بیمه گر و سازمان هدفمندی یارانه ها نقدینگی شان گره خورده است. اگر سازمان‌های بیمه گر به عنوان خریدار خدمت و یا سازمان هدفمندی یارانه ها به عنوان نهادی که باید یارانه های مربوطه و قید شده در قوانین را به موقع پرداخت کند، هر کدام به تعهدات شان به موقع عمل نکنند؛ این تأخیر در تأدیه مطالبات آخرین حلقه که داروخانه ها است به حوزه قبلی منتقل می شود. یعنی صنعت پخش را با مشکل مواجه می‌کند و به همین صورت صنعت پخش نمی تواند از عهده تعهداتش نسبت به تولیدکننده های دارویی بربیاید، تولید‌کننده‌ها نمی توانند تعهدات شان را نسبت به واردکننده یا تولیدکننده مواد اولیه تادیه کنند و وقتی نتوان برای چرخش نقدینگی تصمیم مناسب گرفت، خواه ناخواه نمی توان بر اساس پلنی که از پیش طراحی شده حرکت کرد و برای آینده هم نمی‌توان برنامه ریزی صحیح داشت.

● آنچه از دولت چهاردهم توقع داریم، این است که بودجه را اولا واقعی ببیند اینکه ما بر اساس اعداد برآوردی که بعضا آن برآوردها نادرست است یا بر اساس اعداد پیش‌بینی های غیر واقع بودجه ریزی کنیم و توقع داشته باشیم سیستم عرضه بر همین مبنا عمل کند قطعا منجر به این می شود که سازمان‌هایی که خریدار خدمت هستند و مکلف به خرید خدمت هستند مثل سازمان سازمان‌های بیمه گر با کسری بودجه و منابع مواجه شوند.

● کسری بودجه و منابع در نهایت به تولید کننده ها و واردکننده ها بر می گردد و کل سیستم را با اختلال مواجه می‌کند. در سه سال گذشته اگر سال اول دولت سیزدهم را در نظر بگیریم خواب بدهی داروخانه ها و بیمارستان ها فوق العاده زیاد بود، بعد از اجرای طرح دارویار در ماه هایی تقریبا حدود هشت ماه این وضعیت خیلی خوب شد یعنی منابع خوبی به دولت تزریق شد و دولت هم به موقع پرداخت هایش را انجام داد.

● سازمان‌های بیمه‌گر مطالبات طرف های قراردادشان در بخش خصوصی را با کمترین تاخیر پرداخت می‌کردند و افق روشنی پیش رو بود ولی از آذر ۱۴۰۲ تا امروز، وضعیت به مراتب بدتر از قبل شد و بعضا با ۵ ماه تاخیر مطالبات پرداخت شده، این ۵ ماه تاخیر معادل ۱۰ ماه قبل از طرح دارویار تأخیر در تأدیه را به همراه داشته چون حجم ریالی مطالبات داروخانه ها بیش از دو برابر قبل شده و چون نقدینگی لازم در سیستم وجود ندارد و سیستم بانکی هم اتفاقا با انقباض مواجه است و تسهیلات پرداخت نمی کند مجموع پارامترها باعث شده چرخش نقدینگی به شدت با مشکل مواجه شود و همین باعث تشدید کسری در بازار دارویی شده است.

● با پرداخت هایی که اخیرا انجام شده بخشی از مطالبات بهمن ۱۴۰۲ داروخانه ها در تامین اجتماعی پرداخت شد، قرار بود اسفند برای کل کشور پرداخت شود که هنوز بسیاری از استان‌ها پرداختشان از سهم تامین اجتماعی انجام نشده است.

● وقتی از سهم تامین اجتماعی از مطالبات صحبت می کنیم حدود ۳۸ درصد یک صورتحساب است و ۶۲ درصد آن مربوط به سازمان هدفمندی یارانه ها است که این سازمان هم مطالبات بهمن ماه را پرداخت کرده ولی هنوز بخشی از دی ماه را پرداخت نکرده، اسفند ماه و سه ماه اولیه سال جاری را هم پرداخت نکرده است.

● در مورد بیمه سلامت وضعیت بهتر است تا پایان فروردین سهم خودش را با همه تسویه حساب کرده، پرداخت اردیبهشت هم همین روزها در حال انجام است، بیمه نیروهای مسلح هم در فروردین پرداخت های خوبی داشته، الان عمده مشکل ما با سازمان تامین اجتماعی است. این سازمان با اینکه منابع اعتباری خوبی این روزها برایش تدارک دیده اند و تامین اعتبار شده ولی منابع را به جای اینکه به بخش خصوصی پرداخت کند عمدتا در بخش دولتی و دانشگاهی هزینه کرده به رغم قول های مکرری که دادند مبنی بر اینکه اسناد آماده پرداخت است ولی به بهانه های مختلف یا با عدم پاسخگویی پرداخت ها انجام نشده که علتش برای ما نا مشخص است که چطور هم منابع تامین شده است از طرف سازمان برنامه و بودجه، هم اینکه سیستم کارشناسی سازمان تامین اجتماعی اعلام می کند منابع را داشته اند و بررسی نسخ هم انجام شده اما پرداخت صورت نمی گیرد و متاسفانه مکاتبات را پاسخ نمی دهند.

@pharmaanews
در تحریم‌ها نیازمند دیپلماسی دارویی هستیم

● محمود فاضل رییس شورای عالی نظام پزشکی، در جلسه با مدیران شرکت شیمی دارو: باید به دنبال این موضوع باشیم در شرایط تحریم در حوزه دارو، دیپلماسی دارویی را ایجاد کنیم و شما تولید کنندگان با دیپلماسی دارو می توانید دست دولت را بگیرید.

@pharmaanews
💢مکاتبه نایب رییس انجمن داروسازان ایران💢

با رییس سازمان غذا و دارو

🟣در خصوص عدم بازیابی بارکدهای سوخته داروهای تی تکی و عدم پاسخگویی پشتیبان مربوطه در پیام رسان «بله»

https://www.tg-me.com/anjomandaroosazaniran
💢مکاتبه رییس انجمن داروسازان ایران💢

با رییس سازمان برنامه و بودجه

🟣 در خصوص تاخیر در پرداخت سهم ارز داروخانه های خصوصی


https://www.tg-me.com/anjomandaroosazaniran
💢مکاتبه رییس انجمن داروسازان ایران💢

با سازمان غذا و دارو

🟣 در رابطه با اخذ نظرات کارشناسی انجمن ها و فعالان حوزه دارو‌در تدوین و تصویب اساسنامه سازمان غذا و دارو

https://www.tg-me.com/anjomandaroosazaniran
* احمدی، عضو هیات مدیره انجمن داروسازان ایران:*

دارویار، روی کاغذ طرح خوبی است.

بزرگ‌ترین مشکل ما تامین نقدینگی است.

عضو هیات مدیره انجمن داروسازان ایران، به تشریح ابعاد مختلف اجرای طرح دارویار پرداخت و گفت: این طرح یک جراحی اقتصادی در صنعت دارو بود به طوری که همه فعالان حوزه دارو معتقدند طرح خوبی بود. البته طرح‌ها و ایده‌های ما روی کاغذ خوب است و مشکل ما در نحوه اجرا است.

@dastandarou
اطلاعیه مهم



قابل توجه کلیه همکاران

با توجه به کلاهبرداری های متعدد از حسابهای بانکی ( تحت عناوین مختلف مثل واریز سهم بیمه و سازمان هدفمندی یارانه‌ها و ... )لطفاً از در اختیار قرار دادن اطلاعات حساب و کارت بانکی خود ( اعم از شماره کارت یا حساب ؛ cvv2 ؛ رمز دوم و یکبار مصرف) اکیدا خودداری نمایید.


روابط عمومی انجمن داروسازان ایران

https://www.tg-me.com/anjomandaroosazaniran
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🚨🦟
🔴*انیمیشن مقابله با پشه آئدس*
*تهیه شده در دانشگاه علوم پزشکی و بهداشتی دانشگاه تهران*
https://www.tg-me.com/anjomandaroosazaniran
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔴 رئیس کل سازمان نظام پزشکی کشور: طب اسلامی تبریزیان‌ها و امثالهم، شارلاتانیسم است که سلامت مردم را به خطر می‌اندازد

🎙دکتر محمد رئیس‌زاده

▫️بزرگان دین و حوزه علمیه این نگاه به طب را قبول ندارند که سلامت مردم تهدید شود.

▫️نمی‌گذاریم میراث هزاران ساله‌ی علم طب که خون‌ها برایش ریخته و خون‌جگرها برایش خورده شده با شارلاتانیسم و آن هم به اسم دین نابود شود.

▫️نباید گذاشت از طب مبتنی بر شواهد و ماندگار ایرانی با این نگاه‌های اشتباه دور شویم.


https://www.tg-me.com/anjomandaroosazaniran
رمز موفقیت صنعت داروسازی کشور

● پیشکسوت حرفه داروسازی، معتقد است؛ رمز موفقیت صنعت داروسازی کشور، کوچک شدن دولت در این حوزه است.👇

@pharmaanews
Audio
رادیو کفتگو
۳ مرداد ۱۴۰۳

مصاحبه
🔹دکتر احمدی عضو هیات مدیره و مدیر روابط عمومی انجمن داروسازان ایران
🔹دکتر عبده زاده رئیس
سندیکای صاحبان صنایع داروهای انسانی

موضوع : طرح دارویار و قاچاق معکوس

https://www.tg-me.com/anjomandaroosazaniran
انتظارات نظام سلامت از دولت چهاردهم

● دکتر شهاب الدین جنیدی جعفری سخنگوی انجمن داروسازان ایران، پیرامون انتظارات نظام سلامت کشور از دولت چهاردهم و همچنین اولویت های وزارت بهداشت، نکاتی را عنوان کرد.👇

@pharmaanews
انتظارات نظام سلامت از دولت چهاردهم

● دکتر شهاب الدین جنیدی جعفری سخنگوی انجمن داروسازان ایران، پیرامون انتظارت نظام سلامت کشور از دولت چهاردهم، توضیحاتی ارائه داد.

■ توقع داریم دولت چهاردهم این بار هزینه اضافه سلامت را که مواقعی برای برخی بیماران اتفاق می افتد از دوش افرادی که دستمزد ثابت دارند بردارد. تقویت مجموعه های بیمه، سازمان های بیمه گر، کاهش هزینه های درمان، توجه به زنان باردار و کودکان و واکسیناسیون، توجه به پزشک خانواده موثر هستند. شاید چند دهه قبل در زمینه واکسیناسیون فلج اطفال در ایران رتبه بین المللی کسب کردیم و نشان دادیم می توانیم این کار را انجام دهیم. 

■ در زمینه داروسازی می توانیم نگاه ویژه ای داشته باشیم، تامین به موقع ارز و دارو تجهیزات پزشکی برای مردم نگرانی نداشته باشیم. بررسی کنیم طرح دارویار، طرح تحول سلامت، طرح پزشک خانواده، طرح نسخ الکترونیک به کجا رسیده است.

■ با توجه به اینکه اطبا در حال مهاجرت هستند و کادر درمان جزو سرمایه های مادی و معنوی هستند که از مواردی بود که کاندیداهای ریاست جمهوری در مناظرات شان مطرح کردند. بخش خصوصی در درمان عصای دست دولت بوده و در بسیاری از بزنگاه ها توانسته مشکلات کشور را به دوش بکشد. 

■ حمایت از بخش خصوصی، ایجاد انگیزه برای سرمایه گذاری در صنایع پزشکی و دارویی، استفاده از توانمندی های علمی بسیاری از داروسازان اطبا و در خدمات سرپایی تقریبا دیده نمی شود و حتی داروسازان بالینی می توانند خدماتی در بیماران بستری و بدحال بدهند.

■ امیدوارم با برنامه ریزی هایی که توسط رئیس جمهور رخ می دهد بتوانیم از تمام ظرفیت های توانمندان در همه عرصه های علمی و فنی در کشور استفاده کنیم و رئیس جمهور بتواند شرایط بهتری را به نسبت قبل برای مردم فراهم کند.

■ در زمینه پژوهش و آموزش حرف اول را می زنیم و در چند سال گذشته بسیار پیشرفت های روزافزون داشتیم و امیدواریم رئیس جمهور بعدی این دید باز را همچنان داشته باشد و در نظام سلامت روز به روز حرفی برای گفتن داشته باشیم. البته حضور دانشگاهیان و فرهیختگان دانشگاهی اثرگذار است، مردم نسبت به سال های گذشته آگاه تر شده اند که می دانند باید در این عرصه حضور داشته باشند و این حماسه آفرینی را هر بار تکرار کنند.

■ امیدوارم پیشگیری، درمان و حفظ سلامت  به هیچ وجه تابلویی از وضعیت اقتصادی و سطح درآمدی خانواده نباشد و حداقل های معمول و ضروری در تمام ابعاد سلامت برای آحاد جامعه بتوانیم فراهم کنیم و مردم عزیزمان را خوشحال کنیم.

@pharmaanews
2024/09/29 13:18:42
Back to Top
HTML Embed Code: