Telegram Web Link
👆🏽👆🏽👆🏽👆🏽


💢مکاتبه ریاست انجمن داروسازان ایران💢

با

دبیر کمیسیون اقتصاد دفتر هیات دولت

✴️ارائه پیشنهادات اجرایی برای تامین نقدینگی زنجیره تامین دارو
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
مراسم نکوداشت روز داروساز
در روز جمعه ۳۰ شهریورماه ۱۴۰۳ همزمان با ولادت نبی اکرم در مجموعه فرهنگی ورزشی الماس کویر کرمان با حضور بیش از ۳۰۰ نفر از داروسازان استان کرمان و خانواده های محترم ایشان برگزار شد.

در این مراسم جناب اقای دکتر شهرام کلانتری خاندانی ریاست محترم انجمن داروسازان ایران حضور داشتند.
شایان ذکر است اقای دکتر مهدی احمدی نژاد ریاست محترم دانشگاه، اقای دکتر پرداختی ریاست محترم نظام پزشکی کرمان، جناب اقای دکتر علی اسدی پور معاون محترم غذا و دارو و جناب اقای دکتر باقر امیرحیدری مدیر روابط بین الملل دانشگاه علوم پزشکی کرمان، جناب اقای دکتر حمید فروتن فر ریاست محترم دانشکده داروسازی و اعضای هیئت علمی آن دانشکده، اعضای محترم هیئت مدیره نظام پزشکی استان کرمان، و جناب اقای دکتر قوام معاون محترم درمان بیمه سلامت استان کرمان نیز حضور داشتند.

در این مراسم آقایان دکتر احمدی نژاد، دکتر کلانتری خاندانی، دکتر اسدی پور و دکتر پرداختی در‌خصوص چالش های این روزهای داروسازی به ایراد سخنرانی پرداختند.



به امید روزهای روشن داروسازی
روابط عمومی انجمن داروسازان استان کرمان
⭕️ ایران‌فارما، نماد پیشرفت و نوآوری در صنعت دارویی ایران است

⭕️ دکتر هادی احمدی، مدیر روابط عمومی انجمن داروسازان ایران، عنوان کرد:

ایران به عنوان یکی از کشورهای نوظهور در تولید دارو، توانسته است با بیش از ۲۰۰ کارخانه تولید دارو و مواد اولیه، از جمله داروهای گیاهی و انسانی، ۹۸ درصد از نیاز دارویی خود را در داخل کشور تامین کند.

همچنین، بیش از ۵۰ درصد از مواد اولیه دارویی در داخل کشور تولید می‌شود. ایران با داشتن زنجیره توزیع مویرگی قوی که شامل ۶۴ شرکت پخش سراسری و بیش از ۱۰۰ شرکت پخش استانی است، داروها را به‌طور گسترده در سراسر کشور توزیع می‌کند.

در حال حاضر، حدود ۱۷ هزار داروخانه و ۳۳ هزار داروساز و متخصص دارویی در کشور فعالیت دارند و سالانه بین ۱۵۰۰ تا ۲۰۰۰ دانشجو از ۳۱ دانشکده داروسازی فارغ‌التحصیل می‌شوند. ایران همچنین در تولید داروهای نانو و داروهای با تکنولوژی بالا در میان کشورهای برتر جهان قرار دارد.

نمایشگاه بین‌المللی ایران فارما، به عنوان یکی از مهم‌ترین رویدادهای حوزه سلامت، بستری برای نمایش توانمندی‌های صنعت دارویی کشور فراهم کرده است. این نمایشگاه توانسته است جایگاه ویژه‌ای در سطح جهانی به دست آورد و به معرفی پیشرفت‌های صنعت دارویی ایران بپردازد.

این رویداد با حضور شرکت‌های داروسازی داخلی و خارجی، به نمایش آخرین پتانسیل‌ها و دستاوردهای این صنعت پرداخته و نقش مهمی در تقویت ارتباطات بین‌المللی صنعت دارویی ایران ایفا می‌کند. از دیگر ویژگی‌های برجسته این رویداد، حضور گسترده فعالان و متخصصان صنعت دارو، پژوهشگران و سرمایه‌گذاران است که به تبادل نظر درباره روندهای جهانی و گسترش همکاری‌های بین‌المللی در زمینه داروسازی می‌پردازند.

در پایان، از تمامی فعالان صنعت دارویی کشور تقدیر می‌شود و برای آنان در مسیر موفقیت‌های جهانی آرزوی پیشرفت داریم.

@fdmag
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
یادداشت درباره فراخوان انجمن داروسازان ایران/
*صدای رسای یکپارچه برای تغییر*

🟧دکتر حبیب‌الله افشنگ:
انجمن داروسازان ایران در اقدامی ویژه برای حفظ سلامت مردم ایران، گفت‌وگویی معنادار با دبیر کمیسیون اقتصادی هیئت دولت داشته است.

دکتر شهرام کلانتری خاندانی، ریاست این انجمن، از موضوعات جزئی عبور کرده و پیشنهادهایی عملی و اما چالش‌‌برانگیز را مطرح کرده که می‌توان گفت؛ برای نخستین بار است که در سطح اندیشمندانه تشکلات داروسازی کشور مطرح می‌شود.

این مکاتبات تعهد را برای اطمینان از نقدینگی زنجیره تامین دارو، یک جزء حیاتی در حفظ سلامت عمومی و دسترسی به داروهای ضروری، برجسته می‌کند؛ و راه و مسیری تازه به‌روی بن‌بست‌های حادث شده، می‌گشاید.

مطالعه متن کامل یادداشت 👇👇👇
https://B2n.ir/r62243

🟧@fansalaran
Forwarded from روزنامه سپید
سهم ۵۵ درصدی داروخانه‌های دولتی از بازار دارویی

صنعت داروسازی کشور نیازمند نوسازی

◀️ عضو هیات‌مدیره انجمن داروسازان ایران با بیان اینکه صنعت داروی کشور به بازسازی و نوسازی نیاز دارد، اظهار کرد: نه تنها تکنولوژی بلکه صنعت داروسازی کشور نیز به‌روز نیست؛ به‌روزرسانی صنعت دارویی کشور به تامین بودجه نیاز دارد.

هادی احمدی با اشاره به فعالیت داروخانه‌های دولتی در حوزه عرضه دارو اظهار کرد: ۱۶هزار داروخانه در کشور فعالیت‌ می‌کنند که از این تعداد، ۱۵۰۰ داروخانه دولتی هستند. بررسی‌ها بیانگر این است که بیش از ۵۵ درصد بازار دارویی کشور در اختیار داروخانه‌های دولتی قراردارد و ۴۵ درصد باقیمانده در اختیار ۱۴هزار و ۵۰۰ داروخانه بخش خصوصی است. این درحالیست که شرایط نباید به این نحو باشد و بدنه دولت نباید بزرگ شود؛ بلکه دولت می‌بایست مسیر را برای بخش خصوصی با سیاست‌گذاری هموار کند.

مشروح مطلب:

https://sepidonline.ir/5/32622--.html

@sepidonline

روبیکا/واتساپ⁦⁧
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎥#پوشش_زنده|پزشکیان: تحریم داروهای حیاتی نقض حقوق بشر و جنایتی علیه بشریت است

رئیس جمهوری اسلامی ایران در هفتاد و نهمین نشست مجمع عمومی سازمان ملل:

محرومیت از دسترسی به داروهای حیاتی یکی از دردناک‌ترین پیامدهای تحریم است که جان هزاران انسان بی‌گناه را به خطر می‌اندازد.

این اقدام نه تنها نقض آشکار حقوق بشر بلکه جنایتی علیه بشریت است.
💢مکاتبه رییس انجمن داروسازان ایران💢

با

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی

✴️پیگیری مکاتبه و مذاکرات اصلاح قراردادهای داروخانه ها با سازمانهای بیمه‌گر
رییس انجمن داروسازان ایران برای بهبود جریان نقدینگی و جبران ناترازی در زنجیره تامین دارو پیشنهاد داد LC داخلی در زنجیره مستقر گردد.

وی گفت: برای جبران ناترازی منابع سازمانهای بیمه‌گر، با مصوبه دولت یک یا دو بانک عامل برای پرداخت مطالبات بیمه ها به داروخانه ها تعیین شود. این بانک ها یا با روش LC داخلی و یا با استفاده از اوراق خزانه یا طرح گام، مطالبات شرکتهای پخش از داروخانه های بخش خصوصی یا بیمارستانهای دولتی را در سررسید از طرف بیمه ها به شرکتهای توزیعی پرداخت می نمایند؛ بدین ترتیب هیچ شرکت توزیعی طلب معوق از داروخانه ها نداشته و بلافاصله بدهی خود را به شرکتهای تولیدی پرداخت می کنند و شرکتهای تولید نیز بدون چالش نقدینگی، مبادرت به خرید مواد اولیه از منابع خارجی یا داخلی می نمایند و دلیلی برای کمبود دارو وجود نخواهد داشت.

https://www.tg-me.com/anjomandaroosazaniran
✴️رییس انجمن داروسازان ایران برای بهبود جریان نقدینگی در زنجیره تامین دارو پیشنهاد داد در نحوه اجرای طرح دارویار بازنگری گردد:

وی در مکاتبه با رییس کمیسیون اقتصاد دفتر هیات دولت نوشت: دولت، صندوقی برای منابع طرح دارویار در نظر بگیرد تا از تخصیص طرح دارویار برای سایر بدهی های دولت استفاده نشده و تخلف از آن جرم محسوب شود.
✴️وی ادامه داد: منابع دارویار از محل صندوق پیشگفت، به جای پرداخت به بیمه ها به تولید کنندگان برای واردات مواد اولیه اختصاص یابد. درواقع تولید کننده، معادل ریالی پروفرمای خود را که به تایید سازمان غذا و دارو رسیده بر مبنای هر دلار 42 هزار ریال به بانک عامل پرداخت نماید و معادل ریالی مابه‌التفاوت آن تا ارز نیمایی ( هر نرخی که باشد ) از محل صندوق پیشگفت پرداخت شود.
بدین ترتیب ‌‌ مارژین تولید کننده، توزیع کننده و عرضه کننده (داروخانه) از این چرخه حذف می‌شود و حدود 50 درصد صرفه جویی در منابع دارویار ایجاد خواهد شد.
سپس تولید کننده پس از واردات مواد اولیه و تولید و فروش دارو و پس از دریافت مطالبات از شرکتهای توزیعی، مابه التفاوت نرخ ارز دریافتی را به صندوق پیشگفت واریز می‌نماید.

https://www.tg-me.com/anjomandaroosazaniran
atfl00006387-0004 (1).pdf
302.8 KB
روزنامه مردم سالاری
چهارشنبه ۴ مهر ۱۴۰۳
2024/09/28 09:31:45
Back to Top
HTML Embed Code: