Telegram Web Link
اشک های دکتر قائم پناه در روز ملی داروسازی

عکس از یاراحمدی عکاس همشهری

#برای_ایران

@pharmaanews
Forwarded from سالم خبر +
🔴 شورای رقابت و هیات مقررات زدایی مقصران اصلی تضعیف نقش متولی‌گری وزارت بهداشت

سالم‌خبر: شهرام کلانتری، رئیس انجمن داروسازان ایران در چهل‌وششمین همایش روز ملی داروسازی: برخی تصمیمات از سوی نهادها، کمیسیون‌ها و وزارتخانه‌های غیرمرتبط مانند شورای رقابت و هیئت مقررات زدایی سبب تضعیف نقش وزارت بهداشت به عنوان متولی و سیاستگذار حوزه سلامت کشور شده‌ است

ارائه مجوز داروخانه به تمام افراد به عنوان بزرگترین گلایه جامعه داروسازی کشور به حساب می‌آید

سازمان هدفمندی یارانه‌ها و بیمه‌ها سبب بروز مشکلات اقتصادی برای نظام دارویی کشور هستند

http://www.saalemnews.com/news//17215
@saalemnws
@saalemnws
Forwarded from سالم خبر +
🔴 ساماندهی سازمان غذا و دارو در دستور کار دکتر ظفرقندی قرار دارد

سالم‌خبر: محمود فاضل، رئیس شورای عالی نظام پزشکی در چهل‌وششمین همایش ملی روز داروسازی: مشکلات نقدینگی از سطح شرکت‌های داروسازی فراتر رفته و گریبان داروخانه‌ها را گرفته است

اگر صدماتی که هیات مقررات‌زدایی به نظام سلامت کشور وارد کرده، استمرار داشته باشد، به صدمات جبران‌ناپذیر تبدیل می‌شود

تعرض به هویت داروسازی ما را اذیت می‌کند که متأسفانه منجر به اختلالات شدیدی خواهد شد

http://www.saalemnews.com/news//17216
@saalemnws
@saalemnws
https://telewebion.com/episode/0xe928775



مصاحبه تلویزیونی آقای دکتر حیدری
معاونت آموزشی انجمن داروسازان ایران
با شبکه خبر
تاریخ :24مرداد1403

با محوریت :
همایش ملی روز داروسازی ایران
و
چالشها و مشکلات جامعه داروسازی
و
انتظارات ما از ریاست محترم جمهوری
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
https://telewebion.com/episode/0xe928775



مصاحبه تلویزیونی آقای دکتر حیدری
معاونت آموزشی انجمن داروسازان ایران
با شبکه خبر
تاریخ :24مرداد1403

با محوریت :
همایش ملی روز داروسازی ایران
و
چالشها و مشکلات جامعه داروسازی
و
انتظارات ما از ریاست محترم جمهوری
حضور آقای دکتر قائم پناه معاون اجرایی رئیس‌جمهور و سرپرست نهاد ریاست جمهوری
و سخنرانی ایشان در چهل و ششمین همایش ملی روز داروسازی ایران؛ نشان از عزم دولت مردان برای حل مشکلات جامعه داروسازی کشور دارد....


https://www.tg-me.com/anjomandaroosazaniran
ویدئو/
فن‌سالاران در ۴۶مین همایش روز ملی داروسازی

🟧روز پر رویداد چهل‌وششمین همایش ملی داروسازی برای همکاران فن‌سالاران هم با ارزش بود.

پس از افتتاح رسمی همایش، دکتر شهرام کلانتری خاندانی، ریاست انجمن داروسازان ایران با همراهی هیئت رئیسه محترم این انجمن در غرفه فن‌سالاران حضور یافتند و از همکاران این رسانه هم تقدیر کردند.

از زمان تصدی هیئت رئیسه جدید انجمن داروسازان ایران در طول یک سال گذشته، روش‌ها و رفتارهای بسیار ویژه اعضای انجمن، و به‌ویژه شخص دکتر کلانتری با رسانه‌ها، وجهه‌ای بسیار ممتاز به این انجمن بخشیده است.
این تشخص، طبعا صاحبان رسانه را هم مسئول‌تر کرده، و تراکم اخبار همین دو روز نشان می‌دهد که تدابیر، و بزرگی و واقعی بودن، چگونه می‌تواند روشنگر راه و هموارکننده مشکلات و موانع باشد.

🟧@fansalaran
یادداشت سردبیر/
ناگهان دامپینگ داروخانه‌ای!


🟧یادداشت:
این روزها داروسازان و موسسان داروخانه‌ها‌ ناراحتند، خیلی هم ناراختتد.

توان مالی داروخانه‌ها از زمان اجرای طرح دارویاری، چالش‌هایی بزرگ از سر گذرانده و اگر در هر صنف و حرفه‌ای هم این اتفاقات -این‌طور مسلسل‌وار- می‌افتاد، اعضای آن صنف نگران و مضطرب می‌شدند.

البته! مشکلات ایشان از قبل از طرح دارویاری شروع شده، از زمانی که «محدوده» -به‌دستور مستقیم کمیته مقررات‌زدایی- و به امضای دکتر محمدرضا شانه‌ساز (ریاست وقت سازمان غذا‌ودارو در زمان وزارت و تصدی دکتر نمکی) برداشته شد، و در کار این جامعه متخصص و فن‌سالار، و حالا دیگر نسبتا عظیم، افتاد مشکل‌ها‌!

از دکتر شانه‌ساز پرسیده بودم که شما خودت داروخانه‌دار و موسس بودی، چرا زیر بار اجرای چنین قانونی رفتی؟
ایشان، فشارهای بالادستی در لازم‌الاجرا بودن مصوبات کمیته را -با نهایت مقاومت‌هایی که کرده بود و تسلیم شده بود- علت اصلی برشمرد!

کمیته چه می‌گفت؟
تمامی موانع دولتی و غیر دولتی پیشاروی کسب‌وکارها برای ایجاد اشتغال، باید برچیده شوند، و اگر دولت و سایر نهادها بخواهند مانعی ایجاد کنند...

تکمیلی 👇👇👇

🟧@fansalaran
یادداشت سردبیر/۲
ناگهان دامپینگ داروخانه‌ای!

🟧یادداشت:
کمیته گفته بود؛ اگر دولت و سایر نهادها هم بخواهند مانعی ایجاد کنند، حق شکایت برای زیان‌دیده محفوظ خواهد بود و اگر مشکلی غیر قانونی و مهم در پیش نباشد، در طرح دعوی، این مدعی‌است که حتما پیروز خواهد شد. ما موانع اشتغال را بر خواهیم داشت.

این موضوع در نهایت خودش سنگ بنایی شد که آن‌ها بر مبنای مصوبات‌شان یک شکایت تازه به دیوان عدالت ببرند و اینک بر اساس قانون سال ۱۳۳۴، آن‌ها توانسته‌اند از دیوان عالی کشور، رای هم بگیرند و بر اساس رای صادره، هر غیر داروسازی هم بتواند داروخانه تاسیس کند!
(که باید گفت؛ جل‌الخالق! فکر کنم برای افتتاح سوپرمارکت هم شرایطی سخت‌تر در تاسیس قائل باشند!)

پیش‌تر، داروخانه‌های کشور علاوه بر مشکلات گسترده کمبودهای دارویی در مقاطع مختلف، با مشکلی عظیم به‌نام «بیمه‌»ها هم طرف بوده‌اند و هنوز هم هستند دامنه‌ی این داستان در حال حاضر، می‌تواند بنیاد بسیاری از کسب‌وکارها و داروخانه‌ها را بر باد دهد!
کمااینکه تا همین الان هم «تشخص» این صنف را «هدف» قرار داده و نارضایتی گسترده‌ای ایجاد کرده است.

تکمیلی 👇👇👇

🟧@fansalaran
یادداشت سردبیر/۳
ناگهان دامپینگ داروخانه‌ای!

🟧یادداشت بخش پایانی:
فکرش را بکنید که موسسان داروخانه‌ با فشارهایی متعدد، الزام به تامین برخی از داروها -مثلا این روزها، شیر خشک- را دارند، و گاهی در همین مسیر، و به زور، کالایی را که سودی هم برای ایشان ندارد باید بگیرند و در گزارش‌های تلویزیونی زورکی هم باید نشان دهند که اصلا همه چیز گل‌وبلبل است و کمبودی به‌نام مثلا شیرخشک، سرم، آنتی‌بیوتیک و یا داروهای هموفیلی و غیره در کشور وجود ندارد و...!
(از منظر روانی، این فشارها واقعا قابل اندازه‌گیری نیست!)

مع‌الوصف، این مشکلات به‌همین‌جا ختم نمی‌شود!

آن‌ها پیش‌تر با داستان «پراتیک‌»ها هم رویاروی بوده‌اند، سرمایه‌دارانی که با ساخت‌وپاخت با برخی از خود همین داروسازان، داروخانه زده و ناخالصی‌ها در این حرفه را افزایش داده‌اند!
و تا جایی‌که می‌دانم، این افراد نزد خود ایشان، بسیار هم منفورند.

حالا هم که موضوع و شرط داروساز نبودن موسس برداشته شده، داستان پیچیده‌تر شده است!

فرصت برای آن پزشکانی که تمکن لازم را دارند و می‌خواهند یک چرخه برای خود فراهم آورند، مهیا شده! برای افرادی که تمکن‌های بالا دارند، فراهم شده تا با تاسیس داروخانه‌های لوکس، قضیه دامپینگ در هایپرمارکت‌ها -خورده شدن کوچک‌ها به‌دست بزرگ‌ها، حذف داروخانه‌های کوچک‌تر- را فراهم کنند! فرصت برای... !

داروسازان و موسسان داروخانه‌ این روزها ناراحتند، هم از متولیان و مصممان اجرای چنین قوانینی که متناسب با ظرفیت‌های امروز نیست، و هم از کسانی که در سازمان غذاودارو غیر مسئولانه مصوباتی را از مسیر می‌گذرانند که اقتدار صنف را از ایشان می‌گیرد -و یا بهتر است بگوئیم گرفته است.

قانون سال ۱۳۳۴ وقتی که تصویب شد، دایره‌ی حدودی هزار نفر داروساز را می‌دید، امروز -یعنی ۷۰ سال بعد- به‌قول دکتر کلانتری (رئیس انجمن داروسازان ایران)، ۳۳ هزار نفر داروساز داریم و نزدیک به ۱۶ هزار داروخانه!
(و موجی که با وضع قوانین من در آوردی، سر باز ایستادن ندارد!)

آقایان!
این مصوبات با تکیه بر آن قوانین، و با شرایط امروز سازگار نیست.


قانون، قرار بوده که نظم و عدالت را برای آحاد ملت فراهم آورد، نه این‌که اصل و اصالت حرفه -رشته داروسازی و تحصیل و مدرک آن را - به هیچ بگیرد. امروز باید فکری کرد!

🟧@fansalaran
https://www.instagram.com/p/C-e0ZvuIWKb/?igsh=M2lnaWVidTliN3Qz

صنعت دارو نیازمند تنفس مصنوعی ...

مصاحبه مدیر روابط عمومی انجمن داروسازان ایران با خبرگزاری مهر
افزایش بی سابقه تعداد داروخانه‌های کشور در دولت سیزدهم

● مینا آژوغ رئیس اداره امور داروخانه های سازمان غذا و دارو گفت: طی سه سال اخیر بر اساس ابلاغ آیین نامه تاسیس داروخانه ها،  شاهد افزایش قابل توجهی در تعداد داروخانه‌های کشور بودیم.

● وی افزود: تعداد داروخانه ها در سال ۱۴۰۰ ، ۱۳ هزار و ۳۶۸ بود، در سال ۱۴۰۱ به ۱۴ هزار و ۶۸۶ و در انتهای سال ۱۴۰۲ این عدد به ۱۶ هزار ۵۳۲ مورد رسیده است.

@pharmaanews
روز دوم چهل و ششمین همایش ملی روز داروسازی

امروز نمایشگاه جانبی این رویداد جایگاه ارتباطی مناسبی برای شرکت های داروسازی با مخاطبین بازآموزی و حاضرین در این رویداد بود.

@pharmaanews
اعتراضات و فعالیت های صنفی برای حرکت در مسیر منافع ملی و مطالبات داروسازان

🔹در روز گذشته و در افتتاحیه مراسم روز داروسازی بزرگان و فعالین حوزه دارویی کشور نسبت به تصمیمات غیر تخصصی و خلق الساعه به شدت هشدار دادند و انتقادات جدی به ورود بخش های غیر تخصصی به حوزه دارویی کشور وارد کردند.

در این بین محمود فاضل، رییس شورای عالی نظام پرشکی با انتقاد به تعرض به هویت داروسازی، از تصمیمات و فشارهای شورای رقابت که باعث آسیب های جدی به حوزه سلامت گشته است انتقاد کرد.

همچنین شهرام کلانتری رییس انجمن داروسازان ایران نیز ضمن تاکید بر نقش داروسازان در سلامت جامعه اظهارکرد: مردم آسیبهای جدی از نهادهای غیر تخصصی و غیرکارشناسی میبینند، موضوع تاسیس داروخانه توسط افراد غیر داروساز باعث نارضایتی جامعه داروسازی است.

انجمن داروسازان ایران با دعوت از جعفر قائم پناه، معاون اجرایی رییس جمهور و سرپرست نهاد ریاست جمهوری انتقادات و پیشنهادات خود را برای خروج از وضعیت فعلی نظام دارویی مطرح نمودند که ایشان نیز خبر خوبی برای اعضای انجمن داشتند و آن این بود که رییس جمهور به دنبال تثبیت تولیت سلامت در وزارت بهداشت است.

🔸امروز سه نفر از اعضای هیات مدیره انجمن داروسازان تهران نیز به خاطر اعتراض به تصمیم اخیر سازمان غذا و دارو از سمت خود استعفا دادند که امید است با ساز و کارهای پیش بینی شده در اساسنامه تشکل ها با جایگزینی افراد علی البدل ، انجمن داروسازان استان تهران هم همگام با سایر شعب بتوانند مطالبات جامعه داروسازی را دنبال نمایند.

@pharmaanews
 ادامه، سخنرانی مهم روز افتتاحیه/
صنعت پر افتخارمان را حمایت کنیم

🌍دکتر شهرام کلانتری خاندانی، رئیس انجمن داروسازان ایران در مراسم افتتاحیه چهل‌وششمین همایش ملی روز داروسازی اضافه کرد:
ما هرگز با اقتصاد دیجیتال مشکلی نداریم، با توسعه خدمت دیجیتال مشکلی نداریم، آن چیزی که ما با آن مشکل داریم این است که اطلاعات، اسرار، و پرونده پزشکی مردم در اثر سهل‌انگاری دست کسانی بیافتد که نباید.

🌍بنگرید که اکنون داروخانه‌های ما که بیش از ۸۰ درصد داروسازان کشور را به‌عنوان نیروی خدمت‌دهنده در خودشان پذیرش می‌کنند، با چه مشکلات اقتصادی دست به گریبان هستند و این مشکلات اقتصادی را چه کسانی ایجاد کرده‌اند...!

🌍مشکلات اقتصادی ناشی از عدم برنامه‌ریزی یا سوء برنامه‌ریزی‌هایی هست که توسط سازمان هدفمندی یارانه‌ها، و سازمان‌های بیمه‌گر ایجاد شده!

🌍شما همکاران داروساز خدمت را به نحو احسن به مردم ارائه می‌کنید.
سرمایه زندگی‌تان را تبدیل به دارو می‌کنید، داروی‌تان را تحویل مردم می‌دهید، اسنادش را برای سازمان بیمه تامین اجتماعی می‌فرستید و بعد سازمان تامین اجتماعی پولتان را برنمی‌گرداند!
این باید مستقیماً به آقای دکتر پزشکیان منتقل شود، شنیده شود و البته در حوزه تقنینی هم همکاران‌مان برای طرح دارویار فکری بکنند.

🌍زنجیره تامین دارو با مشکل مواجه است. وقتی پول و نقدینگی جریان بازگشتش با تاخیر مواجه می‌شود، نباید انتظار داشت که برنامه‌ای منسجم برای تولید به‌وجود آید.

🌍روزآمد کردن و بهینه‌سازی خطوط تولید ما باید به‌موقع انجام بشود و ما بتوانیم جایگاه‌مان را در بین کشورهای مطرح داروسازی منطقه غرب آسیا و آسیای میانه حفظ کنیم.

🌍ما تا امروز پرافتخارترین صنعت داروسازی در منطقه غرب آسیا بوده‌ایم. اما با کهنه‌شدن خطوط تولید و عدم روزآمد شدن‌شان و با عدم سرمایه‌گذاری‌های جدید، قطعاً اتفاقاتی بد در حوزه تولید دارو خواهد افتاد.

🌍خواهش می‌کنم همه با هم کمک کنیم که این صنعت پویا و این صنعت با افتخار بتواند مثل همیشه برای کشور افتخارآفرینی کند.

@Universe_HM
سخنرانی مهم روز افتتاحیه/
صنعت پر افتخارمان را حمایت کنیم

🌍دکتر شهرام کلانتری خاندانی، رئیس انجمن داروسازان ایران که در مراسم افتتاحیه چهل‌وششمین همایش ملی روز داروسازی سخن می‌گفت، تصریح کرد:
ما تا این لحظه در مقابل پلتفرم‌ها ایستاده و توانسته‌ایم آن چیزی را که به صلاح و منفعت مردم است، انجام دهیم و نگذاریم که از روی میز برداشته بشود و کار غلط جایگزین‌ بشود.

ادامه مطلب 👇👇👇

@Universe_HM
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
هشدار نائب رئیس انجمن داروسازان ایران
در خصوص کمبود نقدینگی در حوزه دارو


https://www.tg-me.com/anjomandaroosazaniran
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
گزارش صداوسیما از همایش داروسازی

● چهل و ششمین همایش ملی روز داروسازی، در روزهای ۲۴ الی ۲۶ مرداد ۱۴۰۳ در مرکز همایش‌های رازی برگزار شد.

@pharmaanews

🔹روابط عمومی انجمن داروسازان ایران

https://www.tg-me.com/anjomandaroosazaniran
2024/09/30 05:28:24
Back to Top
HTML Embed Code: