Telegram Web Link
دستور مخبر برای توقف تأسیس داروخانه‌های دولتی

سرپرست ریاست جمهوری، به وزیر بهداشت دستور داد موضوع درخواست انجمن داروسازان ایران برای توقف صدور مجوز تأسیس داروخانه‌های دولتی را پیگیری کند.

ه گزارش خبرآنلاین ،شهرام کلانتری خاندانی رئیس انجمن داروسازان ایران، در نامه‌ای که ۳۰ خرداد ۱۴۰۳ به سرپرست ریاست جمهوری نوشت؛ خواستار توقف توسعه کمی داروخانه‌های دولتی، دانشگاهی، نظامی و هلال احمر شد.

به دنبال نامه رئیس انجمن داروسازان ایران، محمد مخبر سرپرست ریاست جمهوری، به بهرام عین‌اللهی وزیر بهداشت دستور داد این موضوع را پیگیری کند.


https://www.khabaronline.ir/news/1926730/%D8%AF%D8%B3%D8%AA%D9%88%D8%B1-%D9%85%D8%AE%D8%A8%D8%B1-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%AA%D9%88%D9%82%D9%81-%D8%AA%D8%A3%D8%B3%DB%8C%D8%B3-%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D9%88%D8%AE%D8%A7%D9%86%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AF%D9%88%D9%84%D8%AA%DB%8C
غذا و دارو: محرومیت از اشتغال به حرف پزشکی و وابسته خانم دکتر طلعت قناعت
شهرام کلانتری خاندانی، در گفت‌وگو با خبرنگار مهر گفت:

آنچه مسلم است جامعه داروسازی ایران مطالبات و خواسته‌هایی از نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری دارد.
وی به مهم‌ترین مطالبات جامعه داروسازی کشور اشاره کرد و افزود: جلوگیری از دخالت نهادهای غیر تخصصی در امور تخصصی حوزه دارو، جلوگیری از توسعه بخش دولتی و بنگاه‌داری امثال هلال احمر، عدم تسامح و تساهل در امور مرتبط با اخلاق پزشکی و محرمانگی اطلاعات بیماران و مهم‌تر از همه تغییر نگرش تجاری بخشی از دولت به امور درمانی و دارویی و جلوگیری از استیلای این نگاه در تصمیمات لجام گسیخته نهادهایی مثل هیأت مقررات زدایی است.
کلانتری ادامه داد: متأسفانه رئیس هیأت مقررات زدایی و امثال او به مقوله سلامت، نگاه بازاری داشتند و این اواخر این نگاه با رویکرد ضدیت با جامعه داروسازی ایران همراه شده بود و در مکاتبات این هیأت نمود عینی داشت.
وی افزود: از دو کاندیدای راه یافته به دور دوم، توقع است که رویکرد خود را نسبت به مواضع غیر اصولی و بازاری نسبت به جامعه پزشکی و داروسازی مشخص کنند و واضح است که این اعلام موضع بر روی کاهش نگرانی و چینش آرای جامعه پزشکی و داروسازی، تأثیر به سزایی خواهد داشت.
کلانتری گفت: حفظ حقوق و آرامش روانی مردم و نیز امنیت شغلی جامعه پزشکی و داروسازی، از اصلی ترین اهداف تشکل‌های تخصصی و حرفه‌ای در کشور است و فراتر از جناح بندی‌های سیاسی، جامعه دارویی ایران از کاندیدایی حمایت خواهد نمود که درک صحیحی از نگرانی‌ها و خطوط قرمز این جامعه داشته باشد.


https://www.mehrnews.com/news/6154957/خواسته-های-جامعه-داروسازی-از-دو-نامزد-ریاست-جمهوری
موضع دو نامزد ریاست جمهوری نسبت به جامعه داروسازی شفاف سازی شود

◇ رئیس انجمن داروسازان ایران، با اشاره مناظره تلویزیونی دو نامزد انتخابات ریاست جمهوری، خواستار اعلام موضع آنها نسبت به جامعه داروسازی شد.👇

@pharmaanews
موضع دو نامزد ریاست جمهوری نسبت به جامعه داروسازی شفاف سازی شود

◇ شهرام کلانتری خاندانی رییس انجمن داروسازان ایران گفت: آنچه مسلم است جامعه داروسازی ایران مطالباتی از نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری دارد.

◇ وی افزود: جلوگیری از دخالت نهادهای غیر تخصصی در امور تخصصی حوزه دارو، جلوگیری از توسعه بخش دولتی و بنگاه‌داری امثال هلال احمر، عدم تسامح و تساهل در امور مرتبط با اخلاق پزشکی و محرمانگی اطلاعات بیماران و مهم تر از همه تغییر نگرش تجاری بخشی از دولت به امور درمانی و دارویی و جلوگیری از استیلای این نگاه در تصمیمات لجام گسیخته نهادهایی مثل هیئت مقررات زدایی است.

◇ کلانتری ادامه داد: متاسفانه در دولت سیزدهم، رییس هیات مقررات زدایی و امثال او به مقوله سلامت نگاه بازاری و کاسب مسلکی داشتند و این اواخر این نگاه با رویکرد ضدیت و دشمنی ورزی و کینه توزی با جامعه داروسازی ایران همراه شده بود و در مکاتبات این هیئت نمود عینی داشت.

وی افزود: این افراد در ستاد بعضی از کاندیداها رفت و آمد داشته و دارند و بعضاً در مقام مشاور اقتصادی معرفی شدند. طبیعی است که حضور اینها در بین اطرافیان یک کاندیدا، به احترام و اعتماد جامعه پزشکی و دارویی کشور به آن کاندیدا در گذشته، حال و آینده لطمه جدی وارد کند.

کلانتری گفت: آخرین ساعات تبلیغات ریاست جمهوری از هر دو کاندیدای راه یافته به دور دوم، استاد ارجمند جناب آقای دکتر پزشکیان و نیز جناب آقای دکتر جلیلی توقع است که رویکرد خود را نسبت به مواضع غیر اصولی و بازاری این افراد نسبت به جامعه پزشکی دارویی مشخص کنند و واضح است که این اعلام موضع بر روی کاهش نگرانی و چینش آرای جامعه پزشکی و دارویی تاثیر به سزایی خواهد داشت.

وی افزود: حفظ حقوق و آرامش روانی مردم و نیز امنیت شغلی جامعه پزشکی و دارویی، از اصلی ترین اهداف تشکل‌های تخصصی و حرفه  ای در کشور است و فراتر از جناح بندی های سیاسی، جامعه دارویی ایران از کاندیدایی حمایت خواهد نمود که درک صحیحی از نگرانی‌ها و خطوط قرمز  این جامعه داشته باشد.

@pharmaanews
پایگاه خبری و اطلاع رسانی خبر امروز ایران
#خبرامروزایران

🔺️به بهانه دور دوم انتخابات چهاردهم ریاست جمهوری

🔻 رییس انجمن داروسازان ایران گفت:

🔸️آنچه مسلم است جامعه داروسازی ایران مطالباتی از نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری دارد که اهم آنها:
💢جلوگیری از دخالت نهادهای غیر تخصصی در امور تخصصی حوزه دارو، جلوگیری از توسعه بخش دولتی و بنگاهداری امثال هلال احمر، عدم تسامح و تساهل در امور مرتبط با اخلاق پزشکی و محرمانگی اطلاعات بیماران و مهمتر از همه تغییر نگرش تجاری بخشی از دولت به امور درمانی و دارویی و جلوگیری از استیلای این نگاه در تصمیمات لجام گسیخته ی نهادهایی مثل هیئت مقررات زدایی است.

🔺️به گزارش پایگاه خبری اطلاع رسانی #خبرامروزایران:دکتر کلانتری افزود:
متاسفانه در دولت مستقر، رییس فعلی هیات مقررات زدایی و امثال او به مقوله سلامت نگاه بازاری و کاسب مسلکی داشتند و این اواخر این نگاه با رویکرد ضدیت و دشمنی ورزی و کینه توزی با جامعه داروسازی ایران همراه شده بود و در مکاتبات این هیئت نمود عینی داشت...

🔸️متاسفانه این افراد در ستاد بعضی از کاندیداها رفت و آمد داشته و دارند و بعضاً در مقام مشاور اقتصادی معرفی شدند...

🔹️ طبیعی است که حضور اینها در بین اطرافیان یک کاندیدا، به احترام و اعتماد جامعه پزشکی و دارویی کشور به آن کاندیدا در گذشته، حال و آینده لطمه جدی وارد کند.

🔸️در آخرین ساعات تبلیغات ریاست جمهوری از هر دو کاندیدای راه یافته به دور دوم، استاد ارجمند جناب آقای دکتر پزشکیان و نیر جناب آقای دکتر جلیلی توقع است که رویکرد خود را نسبت به مواضع زشت و غیر اصولی و بازاری این افراد نسبت به جامعه پزشکی دارویی مشخص کنند و واضح است که این اعلام موضع بر روی کاهش نگرانی و چینش آرای جامعه پزشکی و دارویی تاثیر بسزایی خواهد داشت.

🔹️حفظ حقوق و آرامش روانی مردم و نیز امنیت شغلی جامعه پزشکی و دارویی، از اصلی ترین اهداف تشکل‌های تخصصی و حرفه ای در کشور است و فراتر از جناح بندی های سیاسی، جامعه دارویی ایران از کاندیدایی حمایت خواهد نمود که درک صحیحی از نگرانی‌ها و خطوط قرمز این جامعه داشته باشد.
🆔️https://eitaa.com/khabareemrooziran
رییس انجمن داروسازان ایران گفت:

متاسفانه رئیس مرکز ملی مطالعات پایش و بهبود محیط کسب و کار و دبیر هیأت مقررات زدایی طی مکاتبه با معاون فرهنگی اجتماعی معاون اول ریاست جمهوری مطالبی گفته است

که نه تنها پاسخ به مغایرت‌ها و خطرات احتمالی ورود پلتفرمها به عرضه اینترنتی دارو‌ نیست بلکه نشان از بخشی‌نگری و اعمال نظرات فردی در پاسخ به یک دغدغه بزرگ و جدیِ اجتماعی است،

آنچه توسط ایشان به جامعه القا و به غلط خاطرنشان می شود نه تنها مبنای قانونی ندارد،

بلکه دخالت فراقانونی یک نهاد غیر تخصصی بنام هیات مقررات زدایی در امور تولیتی نهادهای کاملاً تخصصی به نامهای وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو می باشد.


https://www.tg-me.com/anjomandaroosazaniran
https://telewebion.com/live/salamat?e=0xdd5ec6e
گفت و گوی دکتر خیرآبادی و دکتر بهمن صبور در شبکه سلامت مورخ ۱۲ تیر ماه سال ۱۴۰۳
موضوع: انتظارات فعالین صنعت تهیه ،تولید و توزیع دارو در کشور از دولت آینده
روابط عمومی انجمن داروسازان ایران
موضع دو نامزد ریاست جمهوری نسبت به جامعه داروسازی شفاف سازی شود ◇ شهرام کلانتری خاندانی رییس انجمن داروسازان ایران گفت: آنچه مسلم است جامعه داروسازی ایران مطالباتی از نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری دارد. ◇ وی افزود: جلوگیری از دخالت نهادهای غیر تخصصی در…
دکتر شهرام کلانتری خاندانی،
رییس انجمن داروسازان ایران گفت:

سازمان غذا و دارو و انجمن داروسازان ایران به عنوان دو نهاد تخصصی، اولی در بخش‌ رگولاتوری دولتی و دیگری در بخش خصوصی به مسئولین ارشد دولتی توصیه نموده اند که به جای دخالت دادن پلتفرمها در جستجوی نسخ، سامانه ای ملی (مشابه سامانه‌های وابسته به قوه قضاییه و سازمان ثبت اسناد و از جمله سامانه ثنا) وظیفه جستجوی نسخ مردم را بر عهده بگیرند.

بر این اساس و به درستی، اطلاعات مردم صرفاً از این سامانه ملی عبور نموده و صاحبان فرایند یعنی داروخانه‌ها، پذیرش نسخ و هرگونه تبادل دیتا با وزارت بهداشت و مردم را در این بستر امن و مطمئن انجام می‌دهند.

این توصیه ی صحیح با آنچه توسط هیأت مقررات زدایی عامدانه و اشتباها به رقابت دولت با بخش خصوصی تعبیر و به مسئولین در بدنه‌ی دولت تلقین می‌گردد کاملا متفاوت است؛

لازم است این تعبیر سوگیرانه بنفع گروه هایی صرفاً اقتصادی، اصلاح شود زیرا در این رویکرد، رعایت اقتضائات خاص از جمله محرمانگی اطلاعات پزشکی بیماران جایگاه ندارد و باعث تعجب است که موضوعی به این مهمی از نظر ایشان و همفکرانشان بی اهمیت جلوه می‌کند.
افتتاحیه نمایشگاه فارمکس

@pharmaanews
مافیای دارو قابل کتمان نیست

◇ محمدمهدی برادران معاون وزیر صمت، در نمایشگاه فارمکس: زحمات صنعت مواد دارویی در کشور قابل چشم پوشی نیست و باید به فعالان در این عرصه، خسته نباشید گفت.

◇ توجه برگزار کنندگان نمایشگاه با همایش، قابل توجه است که ۱۱۲ دوره آموزشی را در فارمکس شاهد هستیم.

◇ این نمایشگاه ها بیش از غرفه، نیاز به هم اندیشی ها دارد که متأسفانه این ضعف در کشور وجود دارد که فارمکس این ضعف را اصلاح کرده است.

◇ نگاه به صنعت دارو، نگاه سیاسی نیست و در همین دولت هم چالش‌ هایی در زمینه واردات دارو داشته اند و در دولت قبل هم، مقابله با مافیای دارو را شاهد بودیم.

◇ در بدنه مدیران اجرایی، نگاه محدودسازی صادرات را شاهد هستیم، گرچه صادرات در دو سال اخیر ۸۰ درصد رشده داشته است. اما می توانیم جهش های بیشتری داشته باشیم.

◇ اگر فقط به ۱۴ میلیارد دلار بازار جهانی استامینوفن توجه می کردیم، باید سهم خودمان را به دست می آوردیم.

◇ مواد اولیه موضوعی است که نباید نسبت به آن بی اعتنا بود، زیرا رهبری نیز در دیدار دو سال قبل به این نکته تاکید دارند.

◇ زنجیره تولید مواد اولیه دارویی باید کامل شود و شرکت پتروشیمی برای اولین بار در سال گذشته به این موضوع ورود کرد و توانستیم حضور شرکت‌های پتروشیمی را در فارمکس شاهد باشیم.

◇ یک رویکرد فقط نیاز داخلی و واردات توجه دارد، در حالی که یک رویکرد به بازار جهانی نگاه می کند.

◇ ما می توانیم جشن بسته‌بندی دارو را در کشور داشته باشیم.

◇ ما به دنبال کاهش ارزبری دارو هستیم.

◇ یک نگاه منکر مافیای دارو می شود که این طور نیست و رئیس جمهور شهید نیز به مقوله مافیای تجهیزات پزشکی و دارو توجه داشت.

◇ هنوز پرونده های مفتوح در صنعت داروسازی را داریم و نمی توانیم منکر مافیا باشیم.

● ششمین نمایشگاه بین المللی فارمکس، در روزهای ۱۴ الی ۱۷ تیرماه در شهرآفتاب برگزار می‌شود.
@pharmaanews
2024/09/28 17:17:53
Back to Top
HTML Embed Code: