Telegram Web Link
📝درخواست طالبان از کارمندان زن: یک خویشاوند مرد به عنوان جانشین خود معرفی کنید!!

پس از آنکه کارمندان زن بخش دولتی افغانستان از کار در دولت منع شدند و به آنها گفته شد که در خانه بمانند، طالبان از کارمندان زن در وزارت دارایی خواست تا یکی از اقوام مرد خود را برای انجام کار و وظیفه شغلی‌شان بفرستند.

@anjoman_iranban
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
اشک های مجتبی جباری برای وریا غفوری و انتقاد از رفتار مسئولان

وریا غفوری حرف های دل مردم را میزند، وای به حال مجموعه ای که کاپیتان تیم اش را کنار بگذارد.

وریا غفوری به دلیل حمایت از مردم، مورد انتقاد غیر مستقیم رهبر جمهوری اسلامی قرار گرفته بود.

@anjoman_iranban
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
قیافه دیدنی پوتین و تحقیر او در انتظارش برای دیدن رییس جمهور ترکیه در تهران

@anjoman_iranban
ایران و روسیه که تحت فشار و تحریم امریکا هستند تفاهم نامه امضا کردند

🔻مورد تحریم مخلص کلام اینکه:
اگر بندر چابهار با سرمایه گذاری هند و چین به جایی رسید،

اگر نیروگاه چهل ساله بوشهر با سرمایه گذاری روسیه به جایی رسید،

اگر راه ابریشم نوین ایرانی با سرمایه گذاری چین به جایی رسید،

اگر آزادراه سی ساله تهران شمال با سرمایه گذاری چین به جایی رسید،
میادین گاز هم با سرمایه گذاری روسیه به نتیجه میرسد!😂/سحام نیوز
@anjoman_iranban
ادعای رسانه اسرائیلی ترور آلارم:

موساد یدالله خدمتی فرمانده ارشد سپاه را در داخل خاک #ایران بازداشت و بازجویی کرد.

پ.ن: اقتدار!!!!
@anjoman_iranban
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
هرچند آن روز، نگرانی‌ها و هشدارهایت را ندیدند و نشنیدند؛ اما راهی را که نشان دادی، جوانان امروز می‌‌بینند و در پیش گرفته‌اند.

@OfficialRezaPahlavi
📝 طالبان حقابه هامون را به ایران نمی دهد

علی سلاجقه، رئیس سازمان محیط‌زیست:
وزارت نیرو با همتایان خود در کشور افغانستان جلسه داشته‌ اما متأسفانه این جلسات به نتیجه نرسیده است، چون طرف مقابل زیر بار اعداد و ارقام ما نمی‌رود.

📝داوود میرشکار، مدیرکل حفاظت محیط‌زیست استان سیستان و بلوچستان:

متأسفانه افغانستان با دور زدن ایران و بدون درنظر‌گرفتن موضوعات زیست‌محیطی و حقابه تالاب آب بند کمال‌خان را مستقیم به گود زره هدایت کرده است.

سد «بخش‌آباد» روی «فراه رود» در شمال افغانستان در حال احداث است و با احداث آن در بخش صابری تالاب هامون ایران هم سهم آبی نخواهیم داشت.

بعد از بند کمال‌خان بندهای بزرگ و کوچک زیادی احداث شده و آب به زمین‌های کشاورزی در افغانستان هدایت شده است. تامین حقابه ایران نیاز به دیپلماسی قوی آب دارد./ همشهری

@anjoman_iranban
📝همه می دانند چه اندازه در گل گیر کرده اید

✍️حسين ثنایی نژاد
مردم در سیل مرده اند! اموالشان نابود شده است! می فهمید؟! عزادارند! بیچاره و غمگین! آن وقت شما روی گل هایی که کاش بر سرتان بریزید به صف ایستاده اید و ژست عکس گرفته اید؟!

شرم نمی کنید؟! اصلا شما بعد از حادثه آنجا چه می کنید؟! اگر در زمان امداد به آنجا شتافته بودید باز می شد توجیهی برایش بافت! اگرچه همان هم کار امدادگران حرفه ایست. بد نیست به شما بیاموزم که امداد سیل و آتش با امداد زلزله و سایر حوادث فرق می کند و نیازمند تخصص است.

آقایان! رها کنید این ظاهرسازی ها را! لازم نیست پای گلی تان را در عکس به نمایش بگذارید. همه می بینند که تا چه اندازه در گل گیر کرده اید و در مدیریت ساده جامعه هم ناتوانید، چه رسد به مدیریت بحران که هوشی فراتر از این می خواهد که در دل بحران به صف بایستی و عکس یادگاری بگیری!

شما را چه می شود؟ در کله های شما چه می گذرد که این بچه بازی ها از شما سرمیزند؟!
@anjoman_iranban
📝روس‌ها ۲۰۰ اسیر اوکراینی را در اردوگاه اسیران قتل‌عام کردند

انفجار در زندان اسرای اوکراینی در مناطق تحت کنترل جدایی‌طلبان شرق اوکراین، ده‌ها کشته بر جای گذاشت و مقامات اوکراین این جنایت ضدبشری و جنگی را یک «قتل‌عام عمدی و برنامه‌ریزی شده» توسط جنایتکاران اشغالگر روس خواندند.

@anjoman_iranban
K12 Karbala.pdf
1 MB
Created: August‎ 16, 2013

کتاب «بازخوانیِ داستانِ کربلا»
نوشتۀ دکتر امیرحسین خنجی

● بیان دیدگاه تاریخی پیرامون قیام امام حسین و بررسی تفاوت آن با دیدگاه مذهبی؛ از پیشینۀ اختلافاتِ خاندانی تا شهادت امام حسین در کربلا و رخدادهای پس از آن؛ با نگاهی به فضایل و کرامات و معجزات امام حسین در متون شیعیان جعفری.

تهیۀ پی‌دی‌اف: ۲۵ امرداد ۱۳۹۲
نخستین انتشار: ۱۸ امرداد ۱۴۰۰

• این نسخه از کتاب برای اولین بار منتشر می‌شود و نسبت به نسخۀ پیشین کامل‌تر است./کانال دکتر امیرحسین خنجی

@anjoman_iranban
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
⭕️ حضور شاهزاده رضا پهلوی و شهبانو فرح بر سر مزار محمدرضا شاه و انور سادات

📌 شاهزاده رضا پهلوی آخرین بار ۱۸ سال پیش به منظور شرکت در مراسم یادبود محمدرضا شاه به مصر سفر کرده بود

♦️شاهزاده رضا پهلوی همراه با همسرش، یاسمین پهلوی، و دو دخترش، فرح و ایمان، برای ادای احترام به پدرش، محمدرضاشاه، به قاهره، پایتخت مصر، رفتند. شهبانو فرح پهلوی نیز که در روزهای گذشته برای شرکت در برنامه‌های چهل و دومین سالروز درگذشت محمدرضا شاه به قاهره سفر کرده است در این مراسم حضور یافت.

آن‌ها صبح شنبه، هشتم مردادماه، ابتدا به‌منظور ادای احترام به انور سادات، رئیس جمهوری مصر در زمان محمدرضاشاه، در محل «یادبود سرباز گمنام» حاضر شدند./ ایندیپندت فارسی

@anjoman_iranban
📝درگیری بین نیروهای مرزبانی ایران و طالبان در مرز هیرمند

فرماندار شهرستان هیرمند در شمال استان سیستان‌وبلوچستان ایران، ظهر روز یکشنبه ۹ مرداد خبر داده است که بین نیروهای مرزبانی جمهوری اسلامی و گروه طالبان در مرز شهرستان هیرمند، درگیری نظامی ایجاد شده است. او گفت این درگیری بین مرزبانی ایران و طالبان همچنان ادامه دارد، اما درباره دلیل این اتفاق و تلفات احتمالی صحبتی نکرد./ ایندیپندنت

@anjoman_iranban
🔷مخالفت با دولت_ملت مدرن ولی ایجاد ملیت کردی در عصر ایمان
📝 ندای آنارشیسم


مهم ترین نکته و اصلی ترین گزاره در نظام‌های گوناگون حکمرانی و سیاست ورزی، نوع مناسبات و نحوه تنظیم رابطه میان "حاکمین و تابعین" است. با این معیار شاید بتوان تاریخ تمدن بشر را به دو مقطع حکمرانی سنتی و حکمرانی مدرن تقسیم بندی کرد و معاهده تاریخی وستفالیا در سال 1648 میلادی که نقطه پایانی بر جنگ های سی ساله مذهبی در اروپا بود را به عنوان نقطه عطف و منشاء تمایز میان این دو دوره و مدل حکمرانی دانست.

حکمرانی سنتیِ پیشا - وستفالی مبتنی بر منطق زور و غلبه از طریق اعمال قدرت از سوی حاکمان بر تابعین بود. حکمرانان بر طبق قاعده "حق با کسی است که غالب شده" حق مدار و صاحب حق شمرده شده و تابعین کوچک ترین نقش و کم‌ترین تأثیری در نوع مدیریت امور، شیوه حکمرانی و فراز و فرود حاکمان و ظهور و سقوط آن‌ها نداشتند. رابطه حاکم – تابع مبتنی بر زور و اجبار بود و اساسا نظر، رای، اراده و رضایت تابعین در سیاست و حکومتِ حاکمان، محلی از اعراب نداشت. حاکمان بر مبنای مدل وراثت (انتقال مسالمت آمیز به جانشین) و یا غلبه شمشیر (کودتای شاهزادگان درباری یا فرماندهان نظامی) و در مواردی جنگ و هجوم نیروهای بیگانه تغییر و تحول می‌یافتند. لذا در فرآیند تحول و دگردیسی حاکمان و انتقال قدرت، رای و اراده و رضایت تابعین بلا اثر و بلاموضوع بود. در عصر نظام‌های مدرن پسا – وستفالی رابطه دولت – ملت ها قانونمند، روشمند و زمانمند شده و در قالب یک توافق عمومی (قرارداد اجتماعی) و یک سند اجماعی و بالادستی به نام قانون اساسی متعین گردیده است. قانون اساسی به مثابه یک قرارداد اجتماعی و توافق عمومی میان حکومت شوندگان (ملت) با حکومت کنندگان (دولت) است که در آن از یک سو حقوق اساسی ملت مورد شناسائی، احصاء و تأکید قرار گرفته و از سوی دیگر حدود اختیارات، موازنه قدرت میان نهادهای حاکمیت و تکالیف و مسئولیت های دولت برای تضمین حقوق و تأمین آزادی های ملت تعیین می شود.

اکنون همه دولت ملت ها و حتی ملت دولت ها و سایرین نیز به تاثیر از دولت ملت دارای قانون اساسی هستند که به نوعی معرفی آن نظام حکومتی است. قوانین پایین دستی نیز به تبعیت از آن تبیین می شود و با آن تداخل ندارد. چه کسی امروزه با ملت دولت مخالفت می کند؟ یکی از طیف های مخالف افرادی هستند که دلتنگ دوره بی قانونی و راهزنی و غلبه با زور و شمشیر هستند و نیم نگاهی نیز به دوران برده‌داری که تابعیین هیچ گونه حقی نداشتند هستند چون دولت ملت حد فاصل گذر از نظام بین‌الملل جنگل به نظام بین‌الملل مدرن با استقلال کشورها و عدم دخالت سایرین در امور داخلی هم بود.

اهمیت عهدنامه وستفالی که شاید نخستین معاهده صلح چند جانبه در چند سده کنونی است باشد، در روابط بین‌الملل از این جهت است که این عهدنامه و کنفرانس آن مبنای کنفرانس‌های بعدی و راهنمای کشورها در روابط بین الملل شد. علاوه بر این عهدنامه مذکور کنفدراسیون سوئیس و کشور هلند را مستقل شناخت و بر اساس آن، نزدیک 350 واحد سیاسی آلمان نیز به وسیله عهدنامه مزبور استقلال یافتند. در این معاهده هم‌چنین اصل استقلال کشورها، اعم از سیاسی و مذهبی و نیز تساوی آنها در روابط بین‌المللی و روابط خارجی برای اولین بار و رسماً مورد موافقت قرارگرفت. کشورها در انتخاب مذهب آزاد گذاشته شدند.

مبحث دیگر همانطور که ذکر شد سپردن اختیار حکمرانی به پادشاه بود چون پیش از این قرارداد منابع قدرت متعدد بود، از پادشاه و پاپ و لرد ها هریک املاک و بردگان خود را داشتند و تصمیم گیری درباره هر اموری نیازمند توافق این سه منبع قدرت بود که در بسیاری از مواق خود این سه منشا قدرت با یک دیگر سر جنگ داشتند اما بعد از وستفالیا قدرت به پادشاه سپرده شد و واحد های سیاسی مستقل شدند و روابط بین الملل شکل گرفت. حال چه کسی یا کسانی این مدل نظم به مذاقشان خوش نیامده؟ کسانی که بی نظمی و آنارشی گری را دوست دارند و از قبل آن دنبال منافع خود هستند. همان کسانی که امروزه با دولت مرکزی مخالفند و به دنبال فدرالی کردن می باشند. امروزه آنارشیست های نوگرا نیز در نظریات خود تعدیل کرده و می گویند حتی در نوع عالی برقراری سیستم آنارشی نیز حداقلی از دولت و نظم اجتماعی باید وجود داشته باشد چون برقراری نظم بدون وجود دولت بی معناست و ضمنا پیگیری ممافع ملی و انعقاد قرار داد و تناهم نامه های بین المللی نیز از عهده دولت بر می آید.
بنابراین مخالفت با دولت ملت مساوی است با ندای آنارشیسم، ممکن است بگویند دنبال سیستم جدیدی برای جایگزینی هستیم اما این نکته فراموش نشود که با وجود افزایش و ایجاد سایر بازیگران بین المللی مانند سازمان ملل یا عفو بین الملل یا آژانس همکاری های هسته ای و.... باز هم نقش دولت کمتر نشد و حتی بر اهمیت آن افزوده شد، لطفا واقع گرا باشید.
@iranban_kord
جان باختن ده‌ها هم‌میهن در پی وقوع سیل در سراسر ایران را به خانواده‌های آنان و نیز به عموم هم‌میهنان صمیمانه تسلیت می‌گویم. گزارش‌های کارشناسی حکایت از آن دارد که این بار نیز، مسئول اصلی مرگ هم‌میهنان‌مان، رژیم فاسد و بی‌کفایت حاکم بر ایران است.

واقعیت این است که فساد، ناکارآمدی و مدیریت هیئتی و رانتی در جمهوری اسلامی، کشور ما را در برابر انواع مخاطرات طبیعی آسیب‌پذیر کرده، و سالیان طولانی بهره‌برداری آزمندانه و بی‌ضابطه از منابع طبیعی، موجب ناپایداری زیست‌بوم ایران و کاهش تاب‌آوری آن در برابر رخدادهای اقلیمی شده است.

این در حالی‌ست که در تمام این سالها، کارشناسان مکررا و همه‌روزه هشدار داده‌اند که فرسایش خاک و بیابان‌زایی و توسعه بی‌ضابطه سازه‌ها و سکونتگاه‌های انسانی می‌تواند گستره‌های وسیعی از کشور را در مسیر یک قهقرای سرزمینی با پیامدهایی مرگبار و جبران‌ناپذیر قرار دهد.

رژیم جمهوری اسلامی اما ثابت کرده که بی‌اعتنا به هر معیار کارشناسی، اخلاقی، انسانی و زیست‌محیطی، فقط قصد مصرف و بلعیدن ایران و منابع طبیعی آن را دارد. مسئولیت‌پذیری در برابر جان هم‌میهنان و رعایت استانداردهای محیط زیستی در مدیریت سرزمین، می‌توانست پایداری آب و خاک ایران را تضمین کند و نیز مانع مرگ هم‌میهنان در فجایعی همچون سیل اخیر شود.

این‌گونه فجایع نشان می‌دهند که حتی یک ثانیه تداوم این رژیم ضد ایرانی چگونه می‌تواند ایران را ناپایدارتر و عرصه‌های بزرگ‌تری از کشور را ناایمن و آسیب‌پذیر سازد.

باشد که ایران از سلطه این اهریمنان ایران‌ستیز رها شود. باشد که آب و خاک ایران دگربار پایدار شود. باشد که ایران، برگ و بارش را باز یابد و ایرانیان در زادبوم خویش، دوباره خانمان و سرپناهی ایمن بیابند.

پاینده ایران،
رضا پهلوی

@OfficialRezaPahlavi
📝آیا طالبان ایمن‌الظواهری را فروخت؟

✍️ محمدحسین جعفریان
به نظر می‌رسد طالبان در تعامل با آمریکا یکی از متحدان اصلی خود را قربانی کرده‌اند. جوبایدن و نیز رسانه‌های غربی خبر داده‌اند؛ "ایمن‌الظواهری" رهبر القاعده در خانه‌ای که چندروز پیش توسط پهبادهای امریکایی مورد هدف قرار گرفت کشته شده است. این یک خبر خوب و دست‌آورد مهم برای دمکرات‌ها در آستانه برخی انتخابات مهم در امریکاست.

روز یک‌شنبه گذشته ۹ اسد/مردادماه، پهبادهایی ناشناس دو منزل مسکونی در محلات وزیر اکبرخان و شیرپور و یک مهمان‌خانه را در متطقه دهمزنگ کابل هدف قرار دادند. پیامد آن دیروز ذبیح مجاهد سخنگوی گروه طالبان تایید کرد که چند نقطه در کابل توسط پهبادهای امریکایی مورد هدف قرار گرفته است. اما او بیشتر از این چیزی نگفت. آن‌ها یک‌شنبه بعد از انجام حملات مدعی شدند: تنها یک خانه خالی در شیرپور کابل هدف قرار گرفته و هیچکس آسیبی ندیده است. اکنون معلوم می‌شود که احتمالا در یک معامله پنهانی بین طالبان و بخش‌های امنیتی در واشنگتن، رهبر القاعده فدا شده است. این در حالی است که ایمن‌الظواهری با ملاهبت‌الله اعلام بیعت کرده بود.

با شنیدن این خبر می‌توان مسیر پول‌های چندمیلیون دلاری که این روزها به طور مرتب به کابل می‌رسد را یافت. از سوی دیگر اکنون معنای جلسه پنهانی "ویلیام بارنز" رئیس سازمان سیا در روزهای نخست سقوط کابل با ملابرادر را در آن شهر آشوب‌زده می‌توان درک کرد.

در این ماجرا امریکایی‌ها به هدفشان رسیدند. طالبان نیز به میلیون‌ها دلار پول و احتمالا سطح همکاری‌های بالاتری با واشنگتن دست یافتند. اما برخی همسایگان افغانستان که تصور می‌کردند طالبان امریکا را شکست داده و یک جریان ضد امپریالیستی است، با شنیدن خبر فوق دچار شوک خواهند شد. به نظر می‌رسد بازی امریکا در منطقه تازه شروع شده است.

یک نتیجه‌‌ی مهم دیگری که می‌توان از این خبر گرفت تغییر واقعی طالبان است. طالبان در دور گذشته تنها به خاطر عدم تحویل بن‌لادن که ایمن‌الظواهری جانشین او شد، بر سر بود و نبود خود قمار کردند. آن‌ها با این ادعا که بن‌لادن میهمان آنهاست و البته در واقع متحد آن‌ها بود، حاضر به تحویل وی نشدند، اما این بار این گروه طالبان حاضر است برای بقای خود دست به هر معامله غیر ممکن‌ای بزند و چه بسا برخی از چهره‌های منتسب به‌خود را نیز به دوایر استخباراتی دنیا بفروشد ... چگونه است امریکا که به سادگی رهبر القاعده را که در کلانشهر ۶ میلیون‌نفری کابل پنهان شده بود به سادگی یافته و ترور می‌کند، اما توان حذف خلیفه طالبان یعنی سراج‌الدین حقانی که به عنوان یک تروریست‌ خطرناک، برای زنده یا مرده او ۱۰ میلیون‌ دلار جایزه گذاشته است را ندارد؟ ... باید پذیرفت که طالبان واقعا تغییر کرده‌اند!

@anjoman_iranban
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
📝صبحی الطفیلی، اولین دبیرکل حزب الله لبنان:

حزب الله در سوریه و عراق با داعش نجنگید، آنها آنجا بودند تا غیرنظامیان و شورشیان سنی را نابود کنند.

حزب الله با داعش نمی‌جنگید، سران داعش با جمهوری اسلامی و سوریه همکاری اطلاعاتی داشتند.

بنیان گذاران داعش اسیر اسد در زندان های سوریه بودند و عمدا آزاد و به عراق فرستاده شدند.

اقدامات تخریبی در شهرهای شیعه نشین با توافق اطلاعات جمهوری اسلامی ترتیب داده شد.

بنیان‌گذاران داعش افرادی بودند که با سرویس‌های اطلاعاتی ایران و سوریه همکاری می‌کردند
@anjoman_iranban
۱۲ ستون لرزان سیاست خارجی جمهوری اسلامی

1⃣ مذاکره یعنی اعتماد به آمریکا
در عالم سیاست اعتماد معنی ندارد. مگر ما به روسیه و چین اعتماد داریم که با انها در مسائل مختلف اقتصادی و سیاسی و نظامی و فرهنگی مذاکره داریم؟ آمریکا هم مانند آنها.

2⃣ مذاکره یعنی تسلیم به آمریکا
مگر تمام قدرتهای بزرگ و کوچک دنیا که با آمریکا مذاکره و مراوده و مبادله دارند تسلیم آمریکایند؟ چرا فکر می کنیم که ما باید متفاوت باشیم؟

3⃣ آمریکا در حال فروپاشی است
قدرت اصلی آمریکا نه اقتصاد آن و نه نیروی نظامی آن بلکه دانشگاههای آن است که از خاک ثروت و از آهن پاره تسلیحات و از تخیل فیلمهای هالیوودی و از آب کوکاکولا می سازد و مادامی که از 20 دانشگاه برتر دنیا 15 تای آن آمریکایی و 5 تای دیگر غربی وابسته به آمریکا هستند و حتی در 100 دانشگاه برتر حضور پرفروغی از چین و روسیه نمی بینیم ، امید به فروپاشی آمریکا توهمی بیش نیست.

4⃣ ما در جهان رهبر مبارزه با آمریکا هستیم
سوال خردمندانه این است که چه کسی به شما چنین رسالتی را داده است؟ چرا باید از شکم زن و بچه های کشور خود بزنی تا با کشوری بجنگی که 90 درصد امکانات رفاهی اطرافمان را اختراع کرده است؟

5⃣ آمریکا با دین اسلام سر جنگ دارد
آمریکا مانند هر کشور دیگری دنبال منافع خود است و منافع نه دین می شناسد و نه بی دینی. لذا اگر تدبیر و عقلانیت باشد می توان هم دین خود را داشت هم با آمریکا در تعامل بود. مانند بقیه جهان.

6⃣ با آمریکا آری ولی با ترامپ نه
حقیقت این است که این هم شعاری بیش نیست.

7⃣ ما ضد اسرائیلیم پس ضد آمریکاییم
حقیقت اینست که کشوری که بیشترین نفع را از تنازع ایران و آمریکا می برد ، اسرائیل است.

8⃣برای مقابله با آمریکا باید به سمت شرق پناه برد. در واقع روسیه و‌ چین در حال بازی دادن ایران هستند و در بیشتر موارد علیه ایران رای داده اند.

9⃣اتکا به مفاهیمی چون حمایت از فلسطین و سوریه و...، طبق گفته نشریه سپاه، ایران با وجود هزینه های بسیار در سوریه در لیست ۷ شریک تجاری برتر سوریه هم‌ نیست.

🔟نبود دکترین فعال در حمایت از منافع ملی و پیگیری آن. بر خلاف بسیاری از کشورها که دکترین سیاسی قوی و‌منسجمی دارند، جمهوری اسلامی فاقد این موارد است. مانند ضرباتی که ایران از معاهده صلح قره باغ خواهد خورد.

1⃣1⃣عدم شناخت عوامل قدرت زا و عواملی که قدرت چانه زنی را بالا می برند، مانند استفاده از ظرفیت های فرهنگی در شرق، در حالی که اکنون این کشور ها روابط آنچنانی با ما ندارند.

2⃣1⃣رواج مرام‌ کوچه بازاری و بذل و بخشش های فراوان به گروه های متحد خود که نفعی ندارند، مرامی و لوتی وار رفتار کردن در قبال برخی مسائل که این گونه رفتار ها جایی در سیاست خارجی ندارند و تکیه مداوم به روسیه‌ و چین. درحالی که به طور مثال روسیه در قبال حمایت از بشار اسد اجاره بندر طرطوس را در اختیار گرفت. امروزه هیچ کشوری بدون چشم داشت کمکی به طرف مقابل نمیکند مگر در صورت تامین منافع خود، اما جمهوری اسلامی به گفته سید حسن نصرالله لباس زیر تروریست های حزب الله را نیز تامین میکند.

@anjoman_iranban
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
حقیقت جمهوری اسلامی این است؛ دروغگو، خود بزرگ بین و لاف زن. تازه این برادر رییس سابق سازمان اطلاعات سپاه نیز هست...

@anjoman_iranban
2024/09/29 23:17:07
Back to Top
HTML Embed Code: