Telegram Web Link
Forwarded from 🚀🇮🇷سلاح مدیا🇮🇷✈️ (Navidreza Mousavi)
حضور افسران و صلحبانان سازمان ملل در مناطق جبهه جنوب برای بازدید میدانی و تعیین خسارت ها و مشاهده میدانی تجاوزات جنگی پس از آزادسازی از دست بعثی ها🇺🇳🇮🇷
از آغاز جنگ هشت ساله رژیم بعث علیه ایران، تا زمان پذیرش قطعنامه ۵۹۸ از طرف ایران یعنی ۲۷ تیر ۱۳۶۷خورشیدی، شورای امنیت سازمان ملل متحد در مجموع ۹ قطعنامه ناعادلانه علیه ایران صادر کرد و علاوه بر آن بیش از ۱۸ بیانیه هم در ارتباط با جنگ تحمیلی اعلام شد که بیشتر این قطعنامه ها در شرایطی صادر می شد که نیروهای ایران به سمت مواضع دشمن پیشروی می کردند. این در حالی بود که وقتی رژیم بعث حمله توپخانه یی علیه ایران انجام می دادند و نیروهای غیر نظامی را به شهادت می رساندند، هیچ قطعنامه ای صادر نمی شد. بنابراین نکته حائز اهمیت در ارتباط با قطعنامه‌های شورای امنیت در دوران جنگ تحمیلی این است که به نظر می‌رسد، شورا به ملاحظه‌کاری و نه شدت عمل علیه تجاوز رژیم بعث پرداخته است.
#عکس_اختصاصی_با_کیفیت
@airwariors
Forwarded from 🚀🇮🇷سلاح مدیا🇮🇷✈️ (Navidreza Mousavi)
لحظه شهادت سرباز نزاجا هنگام برخورد خمپاره در مناطق نبرد جبهه جنوب🇮🇷
مجموعاً ۳۶۹۶۵ نفر از سربازان ارتش در خطوط نبرد به شهادت رسیدند که بیش از نود درصد مربوط به جبهه جنوب بودند که مستقیما با ارتش عراق درگیر بودند.
#عکس_اختصاصی_با_کیفیت
#عند_ربهم_یرزقون
@airwariors
Forwarded from 🚀🇮🇷سلاح مدیا🇮🇷✈️ (Navidreza Mousavi)
تصاویری از سکوی مراقبتی هوشمند تولیدی رایان رشد افزار و پی کی تی اتوماسیون شده و نکته جالب آن رهگیری هوشمند اهداف توسط ایشونه.🇮🇷
ایشون قابلیت نصب روی انواع تکنیکال ها و زره پوش ها رو داره.
همچنین گزینه طلایی تسلیح تانک ها هستند البته نمونه مشابه ایشون روی پروژه کرار نصب شده است و در حال حاضر عملیاتی است.
تجربه جنگ سوریه نشون داد اصولا تیربارچی ها در گزند شکار توسط تک تیرانداز ها هستند و هوشمند سازی سکو های مراقبتی و تیراندازی باید در اولویت قرار گیرد.
امری که در این چند ساله تسریع شده است و در حال تجهیز برجک های مرزبانی به سکو های پایش هوشمند هستیم.
#عکس_اختصاصی_با_کیفیت
@airwariors
Forwarded from 🚀🇮🇷سلاح مدیا🇮🇷✈️ (Navidreza Mousavi)
تصاویر تاریخی از آخرین پرواز تی ۳۳ نیروی هوایی ارتش در دهه هفتاد و بعد از این پرواز تی ۳۳ از خدمت خارج شد و مراسمی با حضور پیشکسوتان پروازی این جنگنده برگزار شد.🇮🇷
مراسمی که امیدواریم به زودی برای ناوگان فرسوده نیروی هوایی هم برگزار شود و شاهد جایگزین شدن جنگنده های مدرن و نوساز با جنگنده های موزه ای فعلی باشیم.
ایشون به دلیل مشکلات متعدد و عدم ایمنی پروازی در اواخر دهه هفتاد از خدمت کنار گذاشته شد و در رده عملیاتی با جنگنده سیمرغ جایگزین شد.
ایران در 1954 میلادی تعداد 33 فروند T-33 را سفارش داد که 12 فروند آن نسخه RT-33 که نسخه شناسایی این هواپیما بود و مابقی آن نسخه T-33A بودند، این هواپیما نخستین جت جنگی ایران بود. این هواپیما تا اواخر دهه 70 شمسی در نیروی هوایی ارتش عملیاتی بود.هواپیما T-33 از یک موتور توربو جت آلیسون J-33A35 با توان 5400 پاوند بهره می‌برد.
#عکس_اختصاصی_با_کیفیت
@airwariors
Forwarded from 🚀🇮🇷سلاح مدیا🇮🇷✈️ (Navidreza Mousavi)
تصویری از اف ۴ فانتوم نهاجا در مرکز اورهال که تمامی قطعات آن باز شده است و توپ ۲۰ میلی متری وولکان منصوب روی دماغه مشهود است.🇮🇷
ولکان یک توپ 20mm و 6 لول است که با هر چرخش 6 تیر شلیک می‌کند. از توانایی‌های توپ‌های چند لول می‌توان به برد بلند و نرخ بالای شلیک و همینطور پایداری زیاد در شلیک و داغ شدن اشاره کرد، به طوریکه هر بار قفل شدن توپ پس از شلیک 10000 تیر پی در پی رخ می‌دهد که ولکان را به عنوان یکی از بهترین توپ‌های جهان شناسانده است.
ام۶۱ والکان در شرکت آمریکایی جنرال الکتریک تولید شده و از سال ۱۹۵۹ به خدمت ارتش آمریکا در آمد. والکان حدود پنجاه سال است که مسلسل اصلی هواپیماهای جنگی آمریکایی محسوب می‌شود و اکثر هواپیماهای نظامی این کشور از این سلاح استفاده می‌کنند. با ادغام جنرال الکتریک در شرکت جنرال داینامیکس امتیاز تولید این مسلسل در حال حاضر در اختیار جنرال داینامیکس است.
ایشون تو ایران روی کبرا و تامکت و فانتوم عملیاتی است و در وزارت دفاع هم تولید می شود و نمونه زمین پایه ایشون روی تکنیکال های ارس در نیروی زمینی سپاه عملیاتی است.
#عکس_اختصاصی_با_کیفیت
@airwariors
Forwarded from 🚀🇮🇷سلاح مدیا🇮🇷✈️ (Navidreza Mousavi)
یکی از پست های استقرار نیرو های انقلابی در بهمن ۵۷ 🇮🇷
یکی از چالش های همان روز های اول استقرار امنیت و درگیری با عناصر فراری حکومت سابق بود و از همان زمان هسته های نیروی امنیتی انقلاب بنیان ریزی شد.
عوامل مسلح به ژ۳ های نوساز ارتش هستند که از انبار های نیروی زمینی ارتش غارت شد و بعدا از اواسط سال ۵۸ دوباره از سطح مردم جمع آوری شد و به ارتش بازگشتند.
نیرو ها وابستگی های مختلف داشتند و چه جبهه چپ و چه جبهه اسلام‌گرا همسو با یکدیگر کار میکردند.بعدا با تشکیل کمیته و سپاه بقیه گروه های مسلح به نفع جریان اسلام‌گرا کنار رفتند.
#عکس_اختصاصی_با_کیفیت
@airwariors
Forwarded from 🚀🇮🇷سلاح مدیا🇮🇷✈️ (Navidreza Mousavi)
نیروی زمینی شاهنشاهی در درگیری با دانشجویان دانشگاه تهران در خیابان ۱۶ آذر فعلی در ۱۳ آبان سال ۵۷🇮🇷
روز های قبل جو نسبتا آروم بود ولی به دلیل بستن مدارس و اضافه شدن جمعیت دانش آموزان به دانشجویان درگیری ها بالا گرفت.
شنبه ۱۳ آبان دانش‌آموزان به دنبال تعطیل شدن مدارس به دانشگاه تهران رفتند.هر لحظه بر تعداد تجمع‌کنندگان افزوده می‌شد.نیروهای نظامی از ساعت ۱۱صبح محاصره‌ دانشگاه را آغاز کردند. حدود ساعت ۱۲ظهر نیروهای ارتش جلوی در جنوبی دانشگاه مستقر شدند و به داخل محوطه دانشگاه گاز اشک‌آور شلیک کردند و تظاهرکنندگان با روشن کردن آتش اقدام به خنثی‌سازی اثر گازهای اشک‌آور کردند.
به دنبال شلیک اشک‌آور، نیروهای ارتش سر لوله مسلسل‌ها را از میله‌های اطراف دانشگاه به سمت دانش‌آموزان و دانشجویان تجمع‌کننده داخل دانشگاه گرفتند و به آنان شلیک کردند و تعداد زیادی از دانش‌آموزان هدف گلوله های ژ۳ قرار گرفتند و ده ها نفر مجروح شدند. دانش‌آموزان و دانشجویان زخمی از در شمالی دانشگاه به بیمارستان‌های اطراف منتقل شدند. دولت مدعی شلیک و کشته شدن ۱۰ دانشجو بود و خود دانشجویان مدعی شهادت ۶۵ نفر بودند.
#عکس_اختصاصی_با_کیفیت
@airwariors
Forwarded from 🚀🇮🇷سلاح مدیا🇮🇷✈️ (Navidreza Mousavi)
عکس یادگاری طراحان ایرانی و اوکراینی هواپیمای ایران ۱۴۰ با این هواپیما در فرودگاه هسا🇮🇷🇺🇦
دکتر وزیری و مهندس باریکانی طراحان ایران ۱۴۰ بودند.
جمهوری اسلامی ایران در دهه هفتاد پروژه مشترکی را به شرکت آنتونوف اوکراین به منظور تولید یک هواپیمای مسافربری در داخل ایران آغاز کرد که در حقیقت شامل انتقال خط تولید هواپیمای آنتونوف ۱۴۰ به ایران و استقرار آن شرکت صنایع هواپیماسازی ایران (هسا) بود که محصول نهایی آن هواپیمایی بنام IRAN-۱۴۰ شد؛ هواپیمایی که پس از تولید چند نمونه مسافری از آن به دلیل آنکه برخی ملاحظات فنی برای سرمایه‌گذاری بر روی خط تولید این هواپیما نادیده گرفته شده بود، پس از وقوع چند سانحه نهایتا در سال ۱۳۹۳ و پس از سانحه پرواز تهران-طبس پرواز آن از سوی سازمان هواپیمایی کشوری ممنوع اعلام شد و مهندسانی نیز که از سوی شرکت آنتونوف در ایران حضور داشتند، کشور را ترک کردند و بعد ها از سال ۹۸ توسعه سیمرغ با تیم ایرانی پیش رفت و امروزه نزدیک به خط تولید است.
#عکس_اختصاصی_با_کیفیت
@airwariors
Forwarded from 🚀🇮🇷سلاح مدیا🇮🇷✈️ (Navidreza Mousavi)
هواپیمای فوق سبک فجر ۲۲ ساخت صنایع هوایی فجر که در سازمان محیط زیست عملیاتی بود.🇮🇷
ماموریت های تعریف شده برای فجر ۲۲:
گشت زنی هوایی
عکس برداری
کنترل جاده
آموزش های پایه خلبانی
کنترل خطوط لوله و گاز
سمپاشی مزارع
حفاظت از محیط زیست
پ.ن. عمده ماموریت های ایشون رو امروزه میشه به انبوه پهپاد های ایرانی سپرد.
#عکس_اختصاصی_با_کیفیت
@airwariors
Forwarded from 🚀🇮🇷سلاح مدیا🇮🇷✈️ (Navidreza Mousavi)
تصویری از موشک اسکاد عراقی که به سمت پایگاه یکم شکاری شلیک شده بود و فیل شد.🇮🇶🇮🇷
این موشک به مرکز بررسی های نهاجا منتقل شد و آن را مورد بررسی قرار دادند.
تقریبا تمام بخش های بدنه سالم مانده است.
استراتژی صدام برای کشاندن جنگ به تمام آحاد مردم در مرحله اول حمله به نفتکش ها و خطوط مواصلاتی دریایی ایران با میراژ های فرانسویش بود و در شهر ها هم موشک های روسیش میدان داری می‌کردند.
عراق از این کار دو هدف را دنبال می کرد؛ یکی هدف کوتاه مدت که جلوگیری از اجرای عملیات سرنوشت ساز بود، دیگری هدف بلندمدت که انهدام منابع ارزی و درآمد کشور و همچنین به ستوه آوردن مردم و برانگیختن مخالفت آنان با جنگ و در نتیجه، تسلیم جمهوری اسلامی و پذیرش آتش بس به نحوی که مطلوب رژیم عراق باشد، بود.
#عکس_اختصاصی_با_کیفیت
@airwariors
Forwarded from 🚀🇮🇷سلاح مدیا🇮🇷✈️ (Navidreza Mousavi)
میراژ اف ۱ بی کیو ۳ ارتش درون سوله تعمیر و نگهداری احتمالا پایگاه هوایی مشهد در دهه هشتاد🇮🇷🇫🇷
سوالاتی راجع به میراژ اف۱:
🟢میراژ ها تا چه اندازه در جنگ نقش آفرینی کردند؟
🔴میراژ ها موفق ترین تایپ نیروی هوایی عراق بودند و ۴ تامکت ایرانی و بیش از ۳۰ فانتوم و تایگر را هدف قرار دادند.البته حداقل ۳۰ فروند میراژ فقط توسط تامکت شکار شدند.
🟢چه تعداد میراژ عملیاتی داریم؟
🔴از مجموع ۲۴ فروند پناهنده، ۸ تا ۱۲ فروند عملیاتی است.
🟢میراژ که مسلح نیست پس چرا همچنان عملیاتی است؟
🔴نقش فعلی ایشون آموزشی است و خلبانان با ایشون ساعت پروازی خود را پر می‌کنند.
🟢آیا میراژ مسلح شده؟
🔴میراژ مسلح شده ولی بنا به تشخیص حفاظت نهاجا جزئیات و خبری اعلام نشده است.
🟢آیا با ورود جنگنده های جدید میراژ از خدمت کنار می رود؟
🔴با توجه به پروژه های تسلیحاتی اجرایی و ارزش بالای ایشون احتمال اینکه از خدمت عملیاتی کنار برود کم هست.
🟢میراژ ها در کدام پایگاه ها مستقر هستند؟
🔴دو پایگاه مشهد و چابهار میزبان سراب های وطنی هستند.
#عکس_اختصاصی_با_کیفیت
@airwariors
Forwarded from 🚀🇮🇷سلاح مدیا🇮🇷✈️ (Navidreza Mousavi)
تصاویر تاریخی جذاب از اولین پرواز اف ۷ های نهاجا با موشک های پی ال ۷ چینی( با اف ۷ وارد خدمت شد) بر فراز آسمان وطن🇮🇷🇨🇳
ایشون نسخه چینی موشک فرانسوی ماژیک محسوب می شود که از دهه هفتاد میلادی توسعه ان شروع شده بود.
ایشون در دهه نود میلادی همراه با ناوگان اف ۷ وارد کشور شد و در فاز اول به تعداد حدود ۴۰۰ تیر وارد کشور شد.
این موشک در نسخه بدون ارتقا و فابریک چینی مشکل در شناسایی هدف دارد که ناشی از ضعف سیکر ان نسبت به نسخه های مشابه امریکایی و روسی است.
در برهه ای از دهه هشتاد روی اف ۴ و اف ۵ نصب شد که مطلوب نهاجا نبود و کلا خود موشک پی ال ۷ هم نتوانست رضایت نهاجا را کسب کند و ارتش به استفاده از سایندواندر امریکایی تمایل بالاتری داشت تا اینکه در دهه نود سیکر ها بهینه سازی شدند و مشکل سیکر این موشک تا حد زیادی حل شد ولی دایره عملیاتی ان به ناوگان اف ۷ محدود شد و دیگر روی اف ۴ و اف ۵ نصب نمی شود.
۱۵ کیلومتر برد عملیاتی دارد و در رده موشک های کوتاه برد قرار میگیرد و وزن کلاهک ان هم ۱۲ گیلوگرم(سایندواندر ۱۰ کیلوگرم کلاهک دارد) است.
#عکس_اختصاصی_با_کیفیت
@airwariors
Forwarded from 🚀🇮🇷سلاح مدیا🇮🇷✈️ (Navidreza Mousavi)
بازدید میدانی آیت الله خامنه ای از اطراف خرمشهر تحت اشغال عراق در سال ۱۳۵۹ در دوران تصدی گری نمایندگی مردم تهران در مجلس شورای اسلامی🇮🇷
خرمشهر که از غرب و جنوب غربی به اروندرود منتهی می‌شود، از اولویت‌های صدام در تهاجم نظامی به ایران بود که سرانجام پس از مقاومت ۳۵ روزه، در ۴ آبان ۱۳۵۹ به تصرف بعثی‌ها درآمد. اهمیت راهبردی خرمشهر برای دو کشور و گستردگی منطقه عملیاتی موجب طولانی‌شدن اشغال آن شد.
دهم اردیبهشت ۱۳۶۱، عملیات بزرگ بیت‌المقدس با هدف آزادی خرمشهر آغاز شد و در سه‌مرحله، به پیروزی رسید. فتح خرمشهر در سوم خرداد ۱۳۶۱ افزون بر روحیه سلحشوری ایرانیان، نتیجه جنگ نامنظم و راهکارهای منحصربه‌فرد نیروهای ایرانی بود. بزرگ‌ترین پیروزی ایران در جنگ بیست‌ماهه با عراق، افکار عمومی دنیا را به واکنش واداشت و صحنه سیاسی را به نفع ایران رقم زد.
#عکس_اختصاصی_با_کیفیت
@airwariors
2025/02/06 12:40:27
Back to Top
HTML Embed Code: