Telegram Web Link
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🌎 جدول مقایسه‌ای تولید ناخالص داخلی (GDP) کشورهای آسیایی از سال ۱۹۶۰ تا ۲۰۲۲
جابجا شدن کشورهای مختلف از جمله ایران در ۶۳ سال اخیر را مشاهده کنید.

🌿 مطابق برنامه بیست ساله کشورمان که در سال ۱۳۸۴ تدوین شد، می‌بایست در سال ۱۴۰۴ به جایگاه اول اقتصادی، علمی و فناوری در سطح منطقه خاورمیانه برسیم، یعنی همان جایی که روزگاری بودیم اما چرا این هدف محقق نمی‌شود؟ جا دارد که مسئولان پاسخگو باشند و محققان در این زمینه تحقیق کنند.


https://www.tg-me.com/ahSamadi

http://linkedin.com/in/ali-hussein-samadi-826558225

https://ems.shirazu.ac.ir/~ahsamadi
20120504180454-9058-26.pdf
1.7 MB
ارزیابی روند توسعه ایران در سده اخیر با تأکید بر نظریه آشوب و نظریه بازی


نویسندگان: محمدباقر نوبخت
سعید غلامی نتاج امیری
رضا مجیدزاده

منبع: راهبرد تابستان 1390 شماره 59


https://www.tg-me.com/ahSamadi

http://linkedin.com/in/ali-hussein-samadi-826558225

https://chat.whatsapp.com/KzuHvzENq8RHsKYxYJsxT1

https://ems.shirazu.ac.ir/~ahsamadi
سلام و درود
کتاب افسانه کسری بودجه که ترجمه ی آن را دو سال قبل به اتمام رسانده بودم اکنون در اختیار علاقه مندان، دانش پژوهان، دانشجویان، اساتید اقتصاد و بالاخره تمام مسیولین اقتصادی، کارشناسان وزارت خانه ها، سازمان ها و شرکت های خصوصی و دولتی است.

این کتاب از رویکرد غیر متعارف اما بقول نویسنده با استفاده از لنز کوپرنیکی جهت تحلیل مسایل کسری بودجه استفاده کرده .

با توجه به استقبال جهانی، به حدود ۴۰ زبان ترجمه شده و بعد از بیماری همه گیر کرونا توسط دولت دموکرات جو بایدن مورد استفاده قرار گرفته. اکنون تقریبا تمام شاخص‌های اقتصادی آمریکا نشانگر شرایط خوب اقتصادی در آن کشور است. تنها نگرانی استفاده از این رویکرد، تورم است و کتابی که قبلاً برای شما ارسال کردم تحت عنوان تورم در نقد این رویکرد نوشته شده است.

این کتاب را اگر مطالعه کردید و مفید بود، آنرا بازنشر کنید تا بالاخره به دست مسیولین کشور و رییس جمهور شش کلاسه و کابینه ی اقتصادی بی خرد او برسد. شاید به سر عقل آیند.

من از مطالعه این کتاب واقعا لذت بردم. ایرادها قطعا از من است. در انتقال ایرادات دریغ نکنید. تلفن من
۰۹۰۲۳۷۳۶۲۶۴
تلگرام واتس آپ من با همین شماره فعال است.
شرمنده از تاخیر ارسال
با آرزوی روزهای خوب برای مردم خوبمان
کتاب_اقتصاد_کلان،_رویکرد_تعادل_عمومی_پویای_تصادفی.pdf
21.5 MB
فایل
کتاب اقتصاد کلان، رویکرد تعادل عمومی پویای تصادفی

تالیف و ترجمه از دکتر کریم امامی

این کتاب ترکیبی از ترجمه کتاب بسیار ارزشمند Wickens Michael تحت عنوان
Theory Macroeconomic
Approach Equilibrium General Dynamic A
و تالیف است که در دوره دکتری اقتصاد دانشگاه شهید بهشتی تدریس کرده‌اند.
نسخه اولیه این کتاب در سال ۲۰۰۸ و سپس نسخه دوم آن در سال ۲۰۱۳ میلادی در دانشگاه پرینستون به چاپ رسیده است، که در واقع، مبنای ترجمه و تالیف کتابی است که در پیش روی دارید. فصل اول به آن اضافه
شده، فصل سوم تغییرات کلی داشته، در برخی از فصول مطالبی اضافه شده که در متن اصلی وجود ندارد، و بسیاری از فرمولها مجددا اثبات و اشکالات وارده به نویسنده منتقل و در این کتاب نیز
اعمال شده است. بنابراین فصول این کتاب ترکیبی است از تالیف و ترجمه آن کتاب است.

انجمن اقتصاددانان ایران
@IR_Economists_A
Unemployment rate.pdf
115.5 KB
ایران در آیینه آمار

بگذار داده ها خود سخن بگویند-۳

نرخ بیکاری: 1401-1370

کم ترین
نرخ بیکاری در کل دوره: سال 1375 (دولت سازندگی)

بیشترین نرخ بیکاری در کل دوره: سال 1389 (دولت بهار)

برجام: ایجاد تغییر روند



https://www.tg-me.com/ahSamadi

http://linkedin.com/in/ali-hussein-samadi-826558225

https://ems.shirazu.ac.ir/~ahsamadi


#بگذار_داده_ها_خود_سخن_بگویند
Forwarded from اقتصاد ایران
حسابهای ملی سالانه 1383.pdf
3 MB
گزارش حساب های ملی ایران (۱۳۹۱-۱۳۳۸) بر مبنای سال پایه ۱۳۸۳

(گزارش بانک مرکزی، فایل PDF)

🪙 اقتصاد ایران
🪙 @ieairan
نطق نوبل کانمن.pdf
1.5 MB
نقشه عقلانیت محدود: روانشناسی برای اقتصاد رفتاری

دنیل کانمن

https://www.tg-me.com/ahSamadi

http://linkedin.com/in/ali-hussein-samadi-826558225

https://ems.shirazu.ac.ir/~ahsamadi
✍️ جواد حیدری

🖊 چگونه در شبکه‌های اجتماعی بحث کنیم؟


این مطلب برگرفته از نویسنده‌ جدی و خوشنام به‌نام لوئیس وُون است که در تفکر انتقادی و نظریه‌های اخلاقی تخصص دارد. وُون در کتاب بسیار تأمل‌برانگیزش به‌نام «فلسفه‌نگاری: راهنمای دانشجویان برای خواندن و نوشتن جستارهای فلسفی»، مطلب مهمی را درباره‌ چگونگی بحث در شبکه‌های اجتماعی و آنلاین مطرح می‌کند.

فرض کنید که شما می‌خواهید در شبکه‌های اجتماعی درباره‌ موضوع سیاسی یا اخلاقی یا فلسفی مهمی وارد بحث جدی، صادقانه و سازنده شوید. شما قصد دارید در یک مباحثه‌ واقعی مشارکت کنید و از بحث‌های بی‌فایده‌ای که وقت و انرژی شما را هدر می‌دهند، اجتناب کنید. چگونه این کار را باید انجام دهید؟ به این شیوه:

1️⃣ قبل از هر چیز، از کسانی که فکر می‌کنید فقط می‌خواهند برتری خودشان را به رخ بکشند، جلب توجه و خودنمایی کنند، خود را آرام کنند، خشم خودشان را بر سر شما خالی کنند، یا شما را عصبانی و تحریک کنند، دوری کنید. اگر در نیمه‌راه بحث متوجه شدید که طرف مقابل شما علاقه‌ای به بحث عقلانی ندارد، خداحافظی کنید و خود را کنار بکشید. به سمت گفت‌وگوهایی بروید که در آن مباحث محترمانه و هوشمندانه رایج است.
@sokhanranihaa
2️⃣ فقط روی استدلال متمرکز شوید. شکل استدلال یا صدق مقدمات طرف مقابل‌تان را نقد کنید و اصلاً به شخصیت او کار نداشته باشید. از شخصی کردن بحث اجتناب کنید و عواطف خود را وارد بحث نکنید و بحث بی‌ربط به موضوع را طرح نکنید.

3️⃣ سعی کنید دیدگاه طرف مقابل را خیلی خوب فهم کنید. با این کار مجال ارائه‌ی بحث خوب را افزایش می‌دهید و چیزهایی را که نمی‌دانستید، یاد می‌گیرید و با نشان دادن همدلی خود بحث را آرام می‌کنید. با ارج نهادن به ایرادات طرف مقابل‌تان می‌توانید استدلال خودتان را قوی‌تر کنید و نشان دهید که در بحث جدی و منصف هستید.

4️⃣ به طرف مقابل‌تان در بحث احترام بگذارید. حرف‌های او را با دقت بخوانید و گوش فرادهید. در مورد انگیزه‌های او، یا ارزش‌های او یا پیشینه‌ی او بدترین حالت را متصور نشوید. تنها بر مبنای گرایش‌ها و تمایلات سیاسی به طرف مقابل‌تان برچسب نزنید. از اظهارنظرهای رکیک، تمسخرآمیز، فحاشانه و توهین‌آمیز اجتناب کنید.

5️⃣ محل نزاع را عوض نکنید؛ با طرح موضوعات جانبی بی‌ربط یا با عیب‌جویی بحث را منحرف نکنید. با اشاره به اشکالات گرامری طرف مقابل‌تان یا بر شمردن خطاهای تایپی و املائی او اصلاً بحث پیش نخواهد رفت و احتمالاً مهر خاتمه خواهید زد بر هرگونه شانس بحث عقلانی.

6️⃣احساسات خود را مهار کنید. اگر خشمگین یا مضطرب یا عصبانی هستید، نمی‌توانید آن‌طور که باید واضح فکر کنید، ممکن است به‌جای اقامه‌ استدلال قوی و محکم، شروع کنید به ناسزا گفتن و احتمالاً طرف مقابل‌تان هم به همین شیوه به شما پاسخ خواهد داد.

7️⃣ بدانید که در مورد چه چیزی صحبت می‌کنید. فرض کنید که با کسی درباره‌ یک موضوعی بحث می‌کنید. در گرماگرم بحث متوجه می‌شوید که از واقعیاتی بی‌خبر هستید. اما همچنان اصرار می‌ورزید که بر حق هستید، چون برای شما بسیار عذاب‌آور است که قبول کنید، درباره‌ آن موضوع یکسری نکات را نمی‌دانستید. این وضعیت اتلاف وقت است. بهتر است قبل از اینکه وارد بحث و منازعه شوید از واقعیات باخبر شوید. از قبل در مورد موضوع تحقیق کنید و از استدلال‌های له و علیه موضع مورد بحث مطلع شوید.

8️⃣ قبل از اینکه بخواهید وارد بحث جدی در یک پلتفرم شبکه‌ اجتماعی با کاراکتر محدود مانند توئیتر شوید دوباره فکر کنید. محدودیت کاراکتر توئیتر بحث درباره‌ موضوعات پیچیده و طولانی را دشوار یا بی‌فایده می‌کند.


.
🆔 @sokhanranihaa
🆔 @hammihanonline
🆑کانال سخنرانی ها
🌹
Forwarded from اقتصاد با طعم سیاست (Jafar Kheirkhahan)
کتاب "منطق اقدام (یا کنش) جمعی" نوشته منسر اولسون که نزدیک به ۶۰ سال از زمان انتشار آن می‌گذرد و مهم‌ترین یا شاید تنها نظریه‌ای باشد که اولسون ارائه و تا پایان عمر خود به کاربست آن در حوزه‌های گوناگون اهتمام ورزید را امیررضا انگجی پژوهشگر توسعه اقتصادی در شماره امروز دنیای اقتصاد معرفی و شرح داده است.
پ.ن. اولسون به هر دلیلی در ایران کمتر شناخته شده است و درگذشت نابهنگام وی در ۶۶ سالگی و اوج فعالیت فکری نیز تا حدی بی‌تأثیر نبوده است، بر خلاف داگلاس نورث که ۹۵ سال عمر کرد و تا آخرین روزها همچنان ذهنی فعال و پویا داشت.
https://donya-e-eqtesad.com/fa/tiny/news-4060681
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
جایگاه ۱۵ اقتصاد آسیایی در ۴۵ سال گذشته
2024/10/01 21:49:20
Back to Top
HTML Embed Code: