Telegram Web Link
⭕️ بر اساس فرمول‌های پزشکی و اصول اولیه اقتصاد، نوسان [بالا و پایین شدن] فشار خون و تعلیق [بلاتکلیفی] در تصمیم‌گیری من‌باب خرید و فروش، صادرات و واردات یا ارائه خدمات، دو عنصر بشدت مخرب تلقی و طبقه‌بندی می‌شوند؛ تعلیق در این ساحت، یعنی واگذاری امور به آینده غیرقابل پیش‌بینی با امید بستن به امور عمدتا واهی و عدم تصمیم‌گیری برای دست یافتن به سراب.
نوسان پیش‌نیاز و ماده اولیه تعلیق است؛ فشار خون بالا یا پایین با تجویز نسخه مشخص، قابل کنترل و نرمال شدن است، اما نوسان خیر.
آنچه اکنون بر سر جامعه و اقتصاد ایران می‌آورند، دقیقا فرمول ماقبل برجام است؛ شرطی کردن بازار و اقتصاد به توهمات فانتزی و گرم‌وسرد کردن افکار عمومی با انتشار اخبار دارای بار و تبعات روانی، خلاصه جنگ ادراکی‌ست که شبکه نئوآژاکس در حال پیاده کردن هستند.
با انتشار اخبار مسموم و هدفمند، نوسان را تولید می‌کنند و با این اهرم، قدرت تصمیم‌گیری را از مردم و مدیران سلب می‌کنند؛ خروجی نوسان اما اتمسفر جامعه را به تعلیق تعقل و تفکر و حرکت می‌برد و نتیجه نهایی، فرسایش مستمر اقتصاد و سیاست تا تخلیه همه ظرفیت‌های کشور خواهد بود.

🆔 @abdorezasoltani
⭕️ دشمنان با آخرین مِتُد از اصول روان‌شناسی و جامعه‌شناسی، که بخش بسیار بنیادین از جنگ ادراکی‌ست، مهندسی افکار عمومی را هدف‌گذاری کرده؛ امید موتور مولد هر انسان یا جامعه‌ای‌ست. خلق امید کاذب [سراب] با پایش و سنجش فرکانس و تب فکری جامعه، و ایجاد انگیزه غیرواقعی بر اساس رویاسازی از تخیلات طبقات مختلف، بخشی از جنگ ادراکی دشمنان علیه ملت ایران است.
در ادبیات دینی و کلمات وحی به این کارویژه شیطان می‌گویند اغوا‌.
فریب عبارت است از مهندسی فرمول‌های ذهنی، برای تغییر اولویت و اشتیاق [رغبت] نسبت به امور دارای اولویت پایین، بی‌ارزش یا ناهنجار؛ این همان چیزی‌ست که شیاطین انجام می‌دهند، یعنی آراستن [زَيَّنَ لَهُمُ الشَّيْطَانُ أَعْمَالَهُمْ] که منتج به معصیت [گناه] و خسران می‌شود.
روی دیگر سکه امید، ناامیدی‌ست و ناامیدی، هسته و چاشنی انفجاری بمبِ خشم و خشونت.
فرمول را مرور کنید: ایجاد امید غیر واقعی با آراستن یک موضوع بی‌نتیجه، تولید اتوماتیک ناامیدی در پس نرسیدن به مقصود و مقصد، و دست‌آخر: خشم و خشونت.
می‌گویند رادیکالیسم از ناامیدی بر می‌خیزد؛ و هرچه سراب بزرگ‌تر، خشم و خشونت پس از ناامیدی، افزون‌تر.

🆔 @abdorezasoltani
⭕️ مذاکرات و توافق، پیش‌نیاز ایجاد بی‌ثباتی و بحران در داخل

🔻 پس از هدف قرار دادن حماس [حذف شهید یحی السنوار]، خاموش کردن موتور حزب الله [عملیات پیجر/شهادت سیدحسن نصرالله، سید هاشم صفی‌الدین و حدود ۴۰ نفر از کادر فرماندهی] با تحمیل آتش‌بس به لبنان، و زدن عمق استراتژیک و تامین لجستیک مقاومت [بشار اسد/سوریه]، مقامات کابینه رژیم صهیونیستی سه هدف عمده را برای تکمیل پروژه تولد خاورمیانه جدید مشخص کردند:

اول: تعیین تکلیف گروه‌های مقاومت در عراق

دوم: حذف انصارالله یمن

سوم: تمرکز روی ایران.

در عراق، به موازات لبنان و تا حدودی فلسطین، سلاح دیپلماتیک هدف اسرائیل را تا حدودی محقق کرده و با لشگرکشی قابل توجه ایالات متحده آمریکا و انگلیس به دریای سرخ، قسمت دیگری از پازل حذف خاکریزهای جبهه مقاومت، از نظر آنها به نتیجه رسیده است.
فلذا پروژه اصلی روی میز قرار گرفته؛ به‌عنوان یک رصدکننده آماتور اینطور میفهمم که انتقال ۶۵ هزار نیروی تهاجمی، ۹۶ فروند شناور جنگی [سه ناو هواپیمابر و ناوگروه اسکورت]، استقرار باطری‌های متعدد ضد بالستیک [تاد و پاتریوت] و انتقال چند صد تن تجهیزات با بیش از ۲۰۰ سورتی‌پرواز به پایگاه‌های مختلف در منطقه ابدا قابل چشم‌پوشی نیست. بر اساس برآوردهای اولیه، مجموع هواگردهای مختلف ایالات متحده و اسرائیل، اعم از جنگنده، بمب‌افکن، شناسایی و تجسسی را می‌توان حدود ۴۵۰ فروند تخمین زد؛ انتقال حدود یک چهارم نیروی رزمی و عملیاتی ایالات متحده به جنوب غرب آسیا و جلسات متعدد و مشترک فرماندهان ارشد کشورهای مختلف منطقه با فرمانده سنتکام و مقامات اسرائیلی، یعنی مساله ابدا یک عملیات روانی صرف نیست.

قطعا این پرسش به وجود می‌آید که این لجستیک بزرگ و کم‌نظیر، چگونه با رویکرد دیپلماسی آمریکا قابل جمع است؟

تحلیل نخست و ساده‌تر، همان چیزی‌ست که در ظاهر کار جریان دارد. این لشگرکشی مکمل عملیات رسانه‌ای و پشتیبان دیپلماسی مبتنی بر تحکم آمریکاست؛ که البته در لایه اول می‌تواند درست باشد، اما از نظر صاحب این قلم، این همه ماجرا و نقشه نیست.

دیپلماسی بر اساس متون غربی یعنی، آنچه مال من است که مال من است، ما می‌توانیم در مورد سهم تو مذاکره کنیم؛ آمریکا و اسرائیل به‌خوبی می‌دانند برنامه هسته‌ای و موشکی ایران از آنچه آنها نقطه بحرانی و گریز می‌نامند، مدت‌هاست که عبور کرده، پس چاره‌ای جز توسل به راه سخت‌تر ندارند.

روحیه استکباری و خوی بشدت متجاوز آنها صورت مساله را اینگونه می‌بیند: گروه‌های نیابتی ایران خنثی یا بشدت دچار آسیب شدند، و شرایط اقتصادی و اجتماعی درون ایران نیز بشدت شکننده است، پس اکنون نوبت پایان دادن به جمهوری اسلامی‌ست.

به‌عبارتی و بر اساس این تحلیل، مذاکره و اهرم دیپلماسی، تنها شعبه‌ای دیگر از عملیات روانی علیه افکار عمومی و محیط داخلی ایران است تا بتوانند با پیمون پروژه برجام در بازه‌ای بشدت فشرده، جامعه ایران را در فردای فروپاشی توافق احتمالی، به نقطه جوش برسانند و در وضعیت نامتعادل امنیتی داخل ایران، ضربات بیرونی را دقیقا همانند لیبی وارد کنند.

در واقع آنها خیلی آشکار و واضح هدف نهایی را بیان می‌کنند و در تقسیم کار مشترک میان حوزه دیپلماسی و نظامی، هیچ خلل یا ناهماهنگی وجود ندارد.

پیش‌بینی آینده پیش‌رو چندان آسان نیست اما به‌شخصه اینطور می‌بینم که توافق احتمالی زمینه‌ای است برای یک عملیات بزرگ در حوزه ضدامنیتی و متمرکز بر محیط داخل، لذا در این چارچوب تحلیلی، اتفاقا این آمریکا و اسرائیل هستند که برای چینش قطعات پازل فوق‌الذکر حداقل به یک تا دو ماه زمان نیاز دارند!

🆔 @abdorezasoltani
⭕️ اختصاصی/ حسن روحانی بر سر مزار پدر و مادر مرحوم خود

🆔 @abdorezasoltani
⭕️ مسعود پزشکیان: هرکس بهتر از من می‌تواند مشکلات مردم را حل کند، این گوی و این میدان.

🔻سندروم فراموشی مزمن و قهر بی‌قرار ظریف گویا سرایت کرده؛ دوباره چرا قهر کرده؟ عباس عراقچی برای رفتن به مسقط با مستر دکتر مشورت نکرده یا پس از نشست با تیم آمریکایی گزارش جلسه را به رئیس دولت انتقال نداده؟

🆔 @abdorezasoltani
⭕️ سندروم نایاک این مملکت را دچار هزینه‌های هنگفت کرده و بازهم می‌کند؛ تعلیق ۸ ساله اقتصاد کشور با توهم آمدن سرمایه خارجی، توقف برنامه هسته‌ای با پلمپ، تعلیق، اکسید و بتن‌ریزی تاسیسات، که چند میلیارد دلار [۳۰ میلیارد دلار] به صنعت کشور زیان زد، و عدم تحقق اهداف توافق، که عدم النفع چند برابری [۵۲ میلیارد دلار] را به وجود آورد، تنها بخشی از خسارت محض توافق پیشین با آمریکا بود.
آیا در هیچ کجای دنیا ممکن بود که بسترسازان، تیم اجرایی و عناصر تاثیرگذار در چنین فاجعه‌ای را به حال خود رها کنند یا اجاره بدهند این طیف و تیم، مجددا آسیب قبلی را به شکلی دیگر تکرار کند؟!

🆔 @abdorezasoltani
2025/04/16 08:14:32
Back to Top
HTML Embed Code: