Telegram Web Link
Forwarded from Mohsen Salehikhaah
دولت خاتمی سرافرازترین دولت است
عبدالله رمضان‌زاده سخنگوی دولت اصلاحات، به خبرنگار هم‌میهن گفت: «طرف مقابل دستش برای زدن پزشکیان خالی است. برای همین تلاش می‌کند با بعضی خاطرات تلخی که از دوران آقای روحانی وجود دارد، برای زدن او استفاده کنند. اما آقای روحانی هر طور که عمل کرده باشد، نسبت به عملکرد دولت سیزدهم قابل دفاع است. ولی آقای پزشکیان در  این تله نیفتادند و گفتند که من وزیر دولت خاتمی بودم و اشاره کردند به دوران سرفرازی دولت در ایران که به نظرم روش خوبی برای شبهه‌ای بود که دوستان ایجاد کردند. هر دولتی که با دولت آقای رئیسی مقایسه شود، موفق‌تر عمل کرده است. مردم این را با گوشت و پوست و استخوان خود لمس می‌کنند. نمی‌دانم چه کسانی به این دوستان ارزشی و انقلابی مشاوره می‌دهد که فکر می‌کنند با تشبیه پزشکیان و دولتش به روحانی و خاتمی دارند به ضرر او کار می‌کنند. استراتژی اشتباهی در پیش گرفته‌اند.»
استاد بازنشسته علوم سیاسی دانشگاه تهران تاکید کرد: «از روز اول که اسامی اعلام شد، قابل پیش‌بینی بود که دو نفر برای هتاکی تائید صلاحیت شدند. کسانی که نه وجهه‌ای دارند و نه رای قابل ملاحظه‌ای در سبدشان است. فقط آمده‌اند که به آقای پزشکیان بپردازند.»
رمضان‌زاده در توضیح این که چرا پزشکیان با افتخار از دوران وزارت خود در دولت خاتمی یاد می‌کند، گفت: «دوران خاتمی از لحاظ مختلف سرآمد بود. خاتمی با شعار جامعه مدنی وارد صحنه شد اما موفق‌ترین کارنامه اقتصادی در ایران پس از انقلاب را از خود به یادگار گذاشته است. تمام آمار و ارقام آن دوران و صحبت‌های اقتصاددانان موجود است که در هشت سال مسئولیت خاتمی، نرخ رشد اقصادی، کاهش نرخ تورم، کاهش نرخ بیکاری، نرخ اشتغال و نرخ رشد صنعتی بالاتر از تمام دولت‌ها بوده است. ضریب جینی (شاخصی برای نشان دادن نابرابری درآمد در جامعه) به زیر ۴۰ درصد  رسید درحالی که منابع ارزی کشور با نفت ۹ دلاری تامین می‌شد. اگر بخواهم مصداقی این موضوع را شرح دهم، سال ۱۳۷۸ من استاندار کردستان بودم که آقای شریعتمداری وزیر وقت بازرگانی، با من تماس گرفتند و گفتند که به خاطر نداشتن درآمد ارزی، ذخیره آرد رو به اتمام است و سه روز را تامین می‌کند. هر کاری می‌توانید بکنید که از عراق یا کردستان عراق آرد وارد کنید. این شرایط را داشتیم اما کشور اداره می‌شد رضایت نسبی مردم نیز وجود داشت.»
این تحلیلگر سیاسی ادامه داد: «کشور مشکل داشت اما وضعیت پرداخت یارانه‌ها از طریق افزایش قیمت بنزین به صورت پیش‌بینی شده و با اعلام قبلی، خوب بود. در قانون بودجه سالانه ۱۰ درصد به قیمت حامل‌های انرژی اضافه می‌شد و مردم نیز در جریان آن قرار می‌گرفتند. به مرور قیمت حامل‌های انرژی در حال واقعی شدن بود و درآمدهای دولت نیز صرف اموری مانند سیستم اتوبوسرانی، تامین اجتماعی و آغاز بیمه همگانی در کشور مصرف می‌شد. خاتمی نگاه حزبی نداشت. مثلا در همان دوره با جمع کردن اقتصاددان‌های کشور با نگاه‌های مختلف، از آن‌ها درباره بیماری‌های اقتصاد ایران نظرخواهی کردند و راه‌حل‌هایشان را شنیدند. از مجموع این گفت و شنودها طرح ساماندهی اقتصاد ملی بیرون آمد که یکی از دلایل موفقیت خاتمی بود. »
رمضان‌زاده ادامه داد: «سیاست خارجی کشور در آن دوران باعث شده بود عزت ایرانیان در دنیا بالا برود، جایگاه خوبی داشته باشیم و منابع مورد نیاز نیز در دسترسمان باشد. در آن دوران برای اولین بار اوراق قرضه بین‌المللی از سوی ایران در بازارهای جهانی عرضه شد و ظرف سه روز فروش رفت. اطمینان نسبت به بازار ایران در میان کشورهای خارجی وجود داشت. ریسک اقتصادی ایران از رتبه ۷ به ۴ رسید. در زمینه منطقه‌ای برای اولین بار با عربستان پیمان امنیتی امضا کردیم. آنقدر اعتبار ایران در منطقه بالا رفته و امکان همکاری‌های منطقه‌ای فراهم شده بود. استقبالی که پادشاه وقت عربستان از آقای خاتمی در سفر به آن کشور کرد، نشان‌دهنده این وضعیت است. ایران اعتمادسازی در روابط با کشورهای منطقه را وظیفه خود می‌دانست. سال ۲۰۰۰ به پیشنهاد ایران سال گفتگوی تمدن‌ها نامیده شد. در این دوران نوعی آرامش بر سیاست داخلی و خارجی کشور حاکم شده بود هر چند که به قول آقای خاتمی، هر ۹ روز یک بحران برای دولت ایجاد می‌کردند که یک نمونه آن، مساله قتل‌های زنجیره‌ای است که در دولت خاتمی ریشه‌کن شد.»
او ادامه داد: «وضعیت سینما، فرهنگ، مطبوعات و عرصه‌های دیگر در دوره خاتمی کاملا قابل دفاع و الگوبرداری است. برای اولین بار در دوره خاتمی حقوق بازنشتگان و کارمندان دولت بر اساس تورم افزایش پیدا کرد. در دوره‌ای که تورم ۱۹ درصد بود، این افزایش برای معلمان ۲۴ درصد در نظر گرفته شد. صندوق ذخیره ارزی در دوران خاتمی تاسیس شد که درآمد نفتی خرج امور جاری نشود و برای زیرساخت‌ها اختصاص پیدا کند.
Forwarded from Mohsen Salehikhaah
خاتمی ۱۴ میلیارد دلار برای دولت بعدی بر جا گذاشت که برای زیرساخت‌ها بود اما هزینه خورد و خوراک‌ شد. برای اولین بار در ایران، روئسای دانشگاه‌ها را خود دانشگاهیان انتخاب کردند. برای همین است که پزشکیان با افتخار از عضویت خود در دولت خاتمی یاد می‌کند و شاید بتواند دولت سوم خاتمی را شکل دهد. به دلیل همین نقاط قوت‌هاست.
Forwarded from ن ن
عرب العرامشه


حادثه امروز در عرب العرامشه را نباید یک حادثه معمول قلمداد کرد
این حمله، دارای سه ویژگی برجسته و منحصر به فرد بوده که نشان می‌دهد با برخی رجزخوانیهای حزب الله مطابقت دارد.

الف) حزب الله از کجا مطلع شد که نظامیان دشمن در این نقطه غیرنظامی حضور دارند؟
این سوال اساسی بیش از خود نتایج حمله ذهن دشمن را مشغول خواهد ساخت

ب) اطلاعات حاصله چگونه با مختصات دقیق و بهنگام به حزب الله منتقل شده؟

ج) پهپاد حزب الله چگونه توانسته بدون هرگونه هشدار پدافندی به آنجا برسد؟ و با دقت بدون خسارت به اماکن جانبی آنجا را هدف قرار دهد؟ چیزی شبیه حملات هوایی صهیونیست‌ها به منازل ایرانیان در دمشق



ضمنا در کنار این ماجرا دو فیلم از اصابت یک‌پهپاد حزب الله از دو زاویه مختلف منتشر شده که در اولی سرعت پهپاد و کم صدایی آن
جلب توجه می‌کند اما در فیلم دوم فیلمبردار از پیش روی نقطه اصابت تمرکز کرده است!!! و منتظر است تا بخورد
🔴 واکنش ها در آذربایجان به انتخابات ریاست جمهوری ایران

👈 عجب سوتی داد شورای نگهبان در تایید صلاحیت پزشکیان. سبد رای موسوی (و از جهاتی احمدی‌نژاد) قابلیت احیا در پزشکیان دارد. اگر لاریجانی، جهانگیری ویا آخوندی تایید می‌شدند مشکل داشتیم در اقناع مردم، هرکدام لکه تاریکی بنوعی داشتند یا بهشان نسب داده شده، به سبب دوران خدمت‌شان. برعکس الان پزشکیان به تنهایی در برابر کسی قرار گرفته که خروار خروار پرونده فساد و سو استفاده دارد. دو قطبی فاسد در برابر ساده‌زیست و مردمی در این انتخابات بخوبی میان قالیباف و پزشکیان قابلیت شکل گرفتن دارد!
میثم بادامچی

🔸فضای عمومی پرشور و عحیبی به نفع پزشکیان شکل گرفته است و در همین چند ساعت نزدیک پنج جلسه عمومی هر کدام با تعداد نفرات بیشتری برای حمایت از پزشکیان در مشکین برگزار شده است فرهنگیان و معلمان نیز جلسه‌ی عمومی بزرگی را برای ساعت شش هماهنگ کرده‌اند و فعالان سیاسی شهر نیز برای امشب هماهنگ می‌کنند تا کارهای ستادی را بین خود تقسیم کنند حتی آنانکه تا چند روز پیش تمایلی به رای‌گیری نشان نمیدادند.

ابراهیم ساوالان


👈👥 🗣 رسانه ما باشید
دیده بان ایران, رسانه مستقل ایرانیان
🇮🇷
https://www.tg-me.com/Didehban_Iran 🇮🇷
#اختصاصی_

🔴 چرا این بار یک گزینه اصلاح طلب پذیرفته شد؟

م دمشقی

👈 مردم بخاطر دارند که در انتخابات قبلی، از یازده کاندیدای اصلاحات، حتی یک نفر هم تایید صلاحیت نشد. آقای همتی خارج از آن یازده نفر بودند. این که این بار چه اتفاقی افتاده که مسئولین نظام به این نتیجه رسیده اند که اصلاح طلبان را دوباره به بازی  بگیرند، قابل تامل است.
حداقل سه علت یا زمینه میتواند موجب این تصمیم شود:

۱- علت داخلی: سقوط آزاد کشور به لحاظ اقتصادی و اجتماعی که انسان را یاد فروپاشی شوروی و عراق قبل از حمله امریکا میاندازد که موجب شده  ادامه قهر ملی را به صلاح نبینند.

۲- علت خارجی: تهدید آمدن ترامپ: نظام میداند که  اصولگرایان، از رفع این تهدید برنمی آیند.

۳- تجربه ریاست جمهوری خود آقای رئیسی و اساسا یکدست شدن؛ که برای نظام از چند جهت قابل تامل است:

الف: ناتوانی و فساد که کشور را به سمت فرو پاشی برد.

ب: یکدست شدن،که  احتمال تبانی و تغییر در تصمیمات اساسی را بالا می برد.

ج: ملبس به لباس روحانی بودن و همزمان رئیس مجلس خبرگان  و رئیس جمهور بودن ، شاید بازی نادرستی بود که نباید انجام میشد.
لذا الان (که شرایط برای انتخاب نفر جدید ایجاد شده)،  اگر یک رئیس قوه غیر روحانی از طیف دیگر کار را دست بگیرد ، شاید  برایشان بهتر باشد:
هم روابط خارحی را اصلاح میکند، هم کشور را بهتر اداره میکند،. از آن طرف هم جناح مقابل راحت میتوانند از بار مسئولیت شانه خالی کرده و به کناری نشسته و رییس جمهور جدید را  شبانه روز آماج دشنام قرار داده  و همه تقصیرات دولت گذشته و عالم را به گردنش بیاندازند.  در این صورت هم مشارکت بالا رفته و هم مشروعیت بین المللی بیشتری کسب شده است. 
و بالاتراز همه، خطر بزرگ شدن یک باند قدرت ، در سطح عالی مرتفع شده است.
البته می توان علت های دیگری را هم بررسی کرد که بیشتر مربوط به روابط پشت پرده هسته سخت قدرت با دیگر منابع قدرت  است، ولی تحلیل ما بر اساس اطلاعات و داده های بیرونی  و ظاهری است، نه نیت خوانی های غیرمستند.

نکته اخر اینکه: اگرچنانچه در این انتخابات، گزینه اصلاح طلبان رای نیاورد، نفعی که نظام در این میان میبرد، این است که: مشارکت مردمی حاصل شده و  مشروعیت  داخلی و خارجی دولت و حکومت که در سالهای اخیر به شدت دچار مشکل شده و متزلزل شده بود، تامین شده است

👈👥 🗣 رسانه ما باشید
دیده بان ایران, رسانه مستقل ایرانیان
🇮🇷
https://www.tg-me.com/Didehban_Iran 🇮🇷
🔴 عکس همه هست ، حتی میرحسین و کروبی هم هستند،‌ اما احمدی نژاد نیست😳

👈 بی بصیرتی حقیقی یعنی اینکه بعد از ۱۵ سال بفهمی بزرگ ترین اشتباهت این بود که فکر کردی نظر احمدی نژاد به نظرت نزدیکتر است😎😏

👈👥 🗣 رسانه ما باشید
دیده بان ایران, رسانه مستقل ایرانیان
🇮🇷
https://www.tg-me.com/Didehban_Iran 🇮🇷
🔴 آقای نظام اسمع، افهم

👈 چین کمونیست یه قرارداد ۲۵ساله بست و الان کل خودروها داره چینی میشه، بنادر داره چینی میشه و همه سازه‌ها هم داره چینی میشه و خلاصه کلا دوشید مارو و الان هم حاکمیت ایران بر جزایر ۳گانه رو نقض کرده

حاکمیت کی میخواد بفهمه از شرق چیزی در نمیاد جز منفعت طلبی که استادش چینی ها هستند و جز ازپشت خنجر زدن که استارش روس ها هستند


👈👥 🗣 رسانه ما باشید
دیده بان ایران, رسانه مستقل ایرانیان
🇮🇷
https://www.tg-me.com/Didehban_Iran 🇮🇷
Forwarded from تحکیم ملت
ساده_زیستی انتخابی فردی است که در سیاستمداران جنبه اجتماعی مییابد که اگر همراه با مقاومت بر سر آزادی برای همه،رفع تبعیض از همه رانده‌شدگان و ایستادگی در برابر استبداد و فساد نباشد،تنها نمایشی است برای مردم‌فریبی


هزار نکتهٔ باریک‌تر ز مو این‌جاست
نه هر که سر بتراشد قلندری داند


🖊حسین نقاشی

🆔️@tahkimmelat
🔴 راه پیروزی الزاما دوقطبی کردن نیست؛نقدی بر فشار اصلاح‌طلبان بر پزشکیان برای تغییر مسیر

رحمان قهرمانپور*

👈 کسانی که بر پزشکیان فشار می‌آورند، در کمپین خود بر پایگاه رای اصلاح‌طلبی تاکید کند و فضا را دوقطبی کند، از این نکته مهم غافل‌اند که اولا، انتخابات ریاست‌جمهوری بیشتر از آنکه حزبی باشد، شخصی است و ثانیا، اگر نامزد تمایل به ایفای یک نقش نباشد آن نقش  در اجرا و در عمل خوب در نمی‌آید.

شخصیت آقای پزشکیان طوری نیست که بخواهد یا بتواند دوقطبی ایجاد کند. ضمن اینکه انتخابات۱۳۷۶ برخلاف تصور برخی دوستان دوقطبی نبود. دوقطبی آقای روحانی هم به لطف بازی خلاقانه مرحوم هاشمی امکان تحقق پیدا کرد. همین آقای روحانی در سال۱۳۸۸ جرات نکرد نامزد نشود. لذا اشتباه است اگر ما فقط دوران بعد از موفق شدن افراد را ملاک قرار دهیم.

در اردیبهشت۱۳۷۶ که ما در ستاد های دانشجویی آقای خاتمی رفت‌وآمد داشتیم، او را فاقد توان رقابت با رقیب خودش می‌دانستیم. مهارت در سخنوری و کمپین کردن تا حدی ذاتی است؛ ولی بخش عمده آن اکتسابی است.

اصلاح‌طلبان باید با تحلیل دقیق و علمی شرایط فعلی استراتژی طراحی کنند. انتخابات عرصه آزمون و خطا نیست.

از طرف دیگر، اهل فن می‌دانند که سبد رای صرفا اصلاح‌طلبانه در بهترین حالت ۲۰درصد واجدین شرایط است. یعنی ۲۰درصد رای‌دهندگان خود را اصلاح‌طلب می‌دانند و حاضرند به نامزد حزبی اصلاح‌طلبان رای دهند. پس هیچ نامزدی به صرف کسب رای اصلاح‌طلبان نمی‌تواند برنده انتخابات شود.

اصلاح‌طلبان مجددا با همان پارادوکس عارف-روحانی سال۱۳۹۲ مواجه شده‌اند. عارف اصلاح‌طلب‌تر بود؛ اما روحانی از نظر کمپینی قوی‌تر بود. عارف شانس پیروزی نداشت؛ ولی روحانی داشت. این در حالی بود که روحانی کاراکتر خاص خودش را داشت و تا آخر خود را ذیل چتر اصلاح‌طلبان تعریف نکرد.

بنابراین، این ادعا که اصلاح‌طلبان به‌تنهایی می‌توانند برنده انتخابات شوند، درست نیست.  برخی افراد موجه سیاسی در اطراف آقای پزشکیان هم تخصص انتخاباتی ندارند و در بهترین حالت به صورت تجربی انتخابات را یاد گرفته‌اند.

برخی دیگر هم یادشان رفته است که سرمایه اجتماعی اصلاح‌طلبان آب رفته است. لذا استراتژی ایجاد دوقطبی توسط پزشکیان به همان شیوه روحانی در سال۱۳۹۲ نه متناسب با شخصیت اوست و نه یک نقشه راه پیروزی تضمین‌شده است.

فکر می‌کنم پزشکیان با علم به همین مساله در برابر خواست‌های اصلاح‌طلبان مقاومت می‌کند. اصلاح‌طلبان می‌خواهند این‌بار عارف و روحانی را در هم ادغام کنند و اگر خود نامزد یعنی پزشکیان مایل به این کار نباشد، به‌قول عامیانه کار خوب در نمی‌آید.

هیچ استراتژیستی با فرض تغییر کاراکتر نامزد استراتژی طراحی نمی‌کند؛ بلکه متناسب با کاراکتر موجود نامزد، نقشه راه پیروزی طراحی می‌کند.

نقشه راه پیروزی پزشکیان الزاما دوقطبی کردن نیست. شاید او بتواند با ایجاد تکانه‌های متوالی و بدون قطبی کردن، برنده انتخابات شود. اما هیچ نقشه راهی در کمپین بدون ریسک نیست.
نقشه راه و استراتژی انتخاباتی هم از دل بحث‌های سیاسی روزمره و رایج و چندساعته در نمی‌آید.

*کارشناس سیاسی و تحلیلگر کمپین‌های انتخاباتی


👈👥 🗣 رسانه ما باشید
دیده بان ایران, رسانه مستقل ایرانیان
🇮🇷
https://www.tg-me.com/Didehban_Iran 🇮🇷
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔹 اخبار اکانت ترورآلارم مبنی بر فوت احتمالی رهبر تا ۸ ماه آینده چندان بی راه نبود

🔴 وضعیت سلامتی رهبری از زبان پزشک خصوصی ایشان

👈 دکتر مرندی:جای نگرانی نیست، سلامت مقام معظم رهبری تا زمستان تضمین‌ است،پس از آن دعای آحاد مردم انشاالله کارساز شود

کامران نجف‌زاده، مجری صدا و سیما روز ۲۰فروردین امسال با دکتر مرندی، پزشک مقام رهبری در برنامه برمودا گفتگو داشت، وی پس از نگرانی‌های اخیر درباره عود کردن دوباره #بیماری_رهبری، بخشی از تماس هماهنگی پیش از گفتگوی خود با دکتر مرندی را در پیج خود منتشر کرد.
«این روزها موضوع سلامتی رهبری باعث نگرانی آحاد مردم شده.
یک موضوع که البته دکتر آن زمان با مطرح شدن آن موافقت نکردند، موضوع برخی ناخوشی‌های حضرت آقا بود. دکتر مرندی در پاسخ به نگرانی من به‌صراحت گفتند سلامت رهبری تا زمستان امسال یعنی ۸-۹ ماه دیگر، با رسیدگی‌ها و داروهای تجویز شده، تضمین است. بعد از آن هم دعاهای مردم حتما کارساز و شفا بخش خواهد شد.
بنابراین جای نگرانی نیست.»


🟤دیشب در گفتگوی زنده کانال #گفتار_و_نوشتار به دلایل حساسیت انتخابات اخیر ریاست جمهوری اشاره کردم.

اطهری


🇮🇷
https://www.tg-me.com/Didehban_Iran 🇮🇷
🔴 مرگی که باعث عبرت دیگران نشد ؛

ناصر_مهدوی

👈 مرگ ابراهیم رئیسی؛ مرا به یاد کتاب مهم لئو تولستوی بنام <مرگ ایوان ایلیچ> انداخت. در آن کتاب کم‌حجم اما بسیار عالی؛ قهرمان داستان شخصی است بنام ایوان ایلیچ که درست در شرایطی که خود را در اوج موفقیت می‌دید؛ ناگهان مرگ به سراغش می‌آید و همه آرزوهای او را برباد می‌دهد۰ مطالعه سرگذشت ایوان ایلیچ و از راه رسیدن مرگ نابهنگام ابراهیم رئیسی؛ آدمی را در فکر فرو می‌برد که گویا شباهت‌های تأمل برانگیزی میان این دو مرگ وجود دارد که اندیشیدن به آن فارغ از غوغاهای سیاسی ممکن است عبرت‌انگیز و آموختنی باشد۰ این شباهت‌های چندگانه عبارتند از:

🔹۱-هر دو  شخصیت این ماجرا یعنی ایلیچ و آقای رئیسی؛ به نوعی حرفه قضایی داشتند یکی قاضی و دیگری دادستان بود ؛؛ با تفاوت‌هایی که می‌دانید ۰

🔹۲-هر دو شخصیت در میان سالی از موفقیت‌های شغلی و اجتماعی نسبتاً بالایی برخوردار می‌شوند ۰ ایلیچ به مقام قضاوت و ابراهیم رئیسی به مقام ریاست جمهوری دست پیدا می‌کند ۰ 

🔹۳-ایوان ایلیچ در اوج موفقیت و اینکه پس از سالها رنج و تلاشی که او را به آرزویش رسانده بود؛ ناگهان از نردبانی سقوط می‌کند و باشکستگی استخوان؛ دچار بیماری لاعلاجی می شود و به شکل نابهنگامی تسلیم مرگ شده و با زندگی وداع می‌کند۰ ابراهیم رئیسی نیز درست زمانی که غرق در آرزوهای حتی بزرگتر از رياست جمهوری بوده ناگهان در اثر سانحه سقوط هلیکوپتر تسلیم مرگ شده و با آرزوهایی که در سر داشت؛ زیر خروارها خاک دفن می‌شود۰

اما مهم‌تر از همه‌ی این شباهت‌ها؛ شباهت دیگری است که آدمی را به فکر فرو می‌برد و دچار حیرت می‌کند .

آن شباهت نهایی این است که چه در مرگ ایوان ایلیچ و چه در مرگ ابراهیم رئیسی؛ نشانی نمی‌یابیم که بازماندگان این دوشخصیت؛ پندی و عبرتی از مرگ این دو گرفته باشند و با خود بیندیشند که شاید مرگ فردا به سراغ آنها بیاید۰ بازماندگان با خود نمی‌گویند که اگر ما گذشته را تباه‌کردیم چقدر بختیاریم که هنوز فرصت جبران و ساختن آینده را داریم.

🔹نه ؛؛؛ بجای تأمل در خویشتن؛ حرف‌های بازماندگان این چنین است،همکاران و دوستان ایلیچ  مدام از خود می‌پرسند جانشین او کیست؛  میراثش به چه کسی خواهد‌رسید و خانواده او چه می‌شوند؟
پس از مرگ رئیسی نیز به‌نظر نمی‌رسد که کسی از این واقعه پند و عبرتی گرفته باشد۰ یک روز پس از مرگ آقای‌رئیسی همه‌ی حرف‌ها این است که جانشین او کیست؟ به همین منظور سیرکی تقریبا خنده‌آور از ضعیف‌ترین و بی‌کفایت‌ترین افراد(به جز تنی چند) به سالن وزارت کشور هجوم می‌آورند تا مالک سمت و صندلی خالی رئیسی شوند۰ در میان این جماعت شاید به‌سختی بتوان یک یا حداکثر دو نفر را نام برد که درد کاستن از رنج مردم را دارند. اما کم نیستند افرادی که بیشتر آنها صاحب منصبانی هستند که شاید هیچ هدفی جز پاسخ دادن به امیال سرکش نفسانی خود و دست‌یابی بیشتر به اموال و ثروت‌های عمومی ندارند ۰ 

تأکیدم بر این است که وقتی آدمیان از مرگ دیگران عبرت نمی‌گیرند و تصور   میکنند که دیگران می‌میرند و آنها همیشه زنده خواهند‌ماند؛؛ چنین انسان‌هایی از اصالت تهی و اسیر  بردگی و حقارت نفس می‌شوند و بجای ترک خصلت‌های منفی و زدون غبار بداخلاقی؛ زندگی خود و دیگران را تباه می‌کنند۰

وای اگر چنین کسانی مدیریت کلان کشور را به دست گیرند ؛؛؛؛؛؛
🍃جمله مهمانند در عالم  ولیک
کم کسی داند که او مهمان کیست🍃


👈👥💬🗣 رسانه ما باشید
دیده بان ایران، رسانه مستقل ایرانیان
🇮🇷 https://www.tg-me.com/didehban_iran 🇮🇷
Forwarded from پژمان مطفری
سلام
مادری۳۷ ساله که سرپرستی ۲ فرزند برعهده اش است و همسرش بواسطه اعتیاد انها را ترک کرده
بدلیل نارسایی قلبی باید تحت عمل جراحی قرار گیرد ولی برای جلوگیری از بروز مشکلات بعدی ابتدا باید عفونت لثه و دندان درمان گردد که برای حل این مشکل۲۲میلیون تومان نیاز است
اگر صلاح دونستی به من پیامک بده
پژمان مطفری
به نظر شما کدام ترکیب در قدرت بیشتر به نفع مردم ایران خواهد بود؟ (فارغ از اینکه قصد رای دادن دارید یا خیر)
Anonymous Poll
23%
پزشکیان - ترامپ
38%
پزشکیان - بایدن
20%
جلیلی - ترامپ
5%
جلیلی - بایدن
6%
قالیباف - ترامپ
6%
قالیباف - بایدن
🔹اکنون بااین سخنان پزشکیان میتوان به رای دادن به او فکر کرد

🔴 من سرباز و گماشته مردم هستم نه ولایت

👈مسعود پزشکیان*

🔹 آقایان مدعی طرح زور، یک آیه یا روایت نشان بنده بدهند که پیامبر یا ائمه علیهم السلام در برخورد با زنانی که حجاب سر نداشته اند امر به مجازات، بازداشت، توقیف اسب و شتر یا اخذ فلان مبلغ درهم و دینار نموده اند!!!

آقایان میگویندرییس جمهور بایدسرباز ولایت باشد امامن معتقدم رییس جمهور سرباز،گماشته ووکیل جمهور،یعنی مردمست،ولایت به اندازه کافی نماینده ومدعی دارد

اگربنده پس از گرفتن رأی شما و تصدی پست ریاست جمهوری به خواست شما عمل نکردم رأی خودتان را پس بگیرید.اگر نتوانم تغییرات حداقلی را صورت دهم کنار می کشم

شعب ابی طالب تنها۳سال طول کشید نه ۴۰ سال

پیامبر،اصحاب آن حضرت و همه مردم در تحریم، گرسنگی و انواع سختی‌ها قرار داشتند؛ نه مثل حالا که قاطبه مردم در شعب ابی‌طالب قرار دارند، اما عموم مسـٔولین و خانواده‌های آنها، مدافعان تحریم و کاسبان تحریم در قلعه‌های امن، در ناز و نعمت زندگی می‌کنند

*گزیده ای از سخنان  در اصفهان


دیده بان ایران, رسانه مستقل ایرانیان
🇮🇷
https://www.tg-me.com/Didehban_Iran 🇮🇷
2024/06/26 08:51:36
Back to Top
HTML Embed Code: