Telegram Web Link
Forwarded from صبح ما
🔴 پاسخ تند ستاد قالیباف به ستاد جلیلی

✍🏻کانال رسمی ستاد قالیباف نوشت:

🔹پس از انتشار برخی اخبار غلط در خصوص جلسه سه نفره دکتر قالیباف با دکتر جلیلی و یکی از چهره‌های شاخص جبهه مقاومت در کانال دکتر جلیلی باید گفت: اینکه افرادی شنیده‌های درست و نادرست، خود را بعنوان خبر منتشر کنند، چندان قابل جلوگیری نیست اما اینکه رسانه رسمی آقای دکتر جلیلی خبری نادرست را منتشر کند، دور‌ از انتظار است.

🔹نکته اصلی این است که اصولاً مبنای کناره‌گیری، بالاتر بودن در نظرسنجی‌های چند کاندیدایی نیست بلکه از آنجایی که در صورت کناره گیری، رقابت دو نفره است نه سه نفره منطق حکم می‌کند، نظرسنجی‌های دو قطبی را با یکدیگر مقایسه کرد که مشخص شود کدام کاندیدا در صورت ماندن، امکان پیروزی دارد.

🔹نکته دوم اینکه آقای دکتر قالیباف در آن جلسه ادعا نکرده است که چون حجت شرعی دارد، کنار نمی‌رود بلکه ایشان آماده کناره‌گیری بودند اما کناره‌گیری ایشان مساوی با پیروزی رقیب در مرحله اول بود.

🔹نکته سوم اینکه آقای دکتر قالیباف هیچ زمان ادعا نکرده است که رهبر انقلاب به ایشان برای کاندیداتوری تکلیف کرده‌اند. همچنین نادرست بودن نقل صورت گرفته مبنی بر مکالمه یک فرد با رهبر انقلاب با مضامین ادعا شده، توسط مسئولین امر برای آقای دکتر جلیلی  روشن شده است، اما احتمالا ستاد آقای دکتر جلیلی اطلاعاتشان به‌روز نشده است.

🔹تاکید دلسوزان نظام برای کناره‌گیری آقای جلیلی به دلیل بالا بودن دکتر قالیباف در نظرسنجی‌های دوقطبی و همچنین امکان دوقطبی‌سازی و ایجاد ترس از آقای جلیلی توسط رقیب بود که دیدیم اتفاق افتاد. اما این دلایل روشن مورد توجه دکتر جلیلی قرار نگرفت و نتیجه آن شکست جبهه انقلاب و پایان دورانی بود که شهید رییسی آن را آغاز کرده بود.

#صبح_ما

🆔️@sobhema_ir
رمضان زاده:« بگذاریم پزشکیان با نسلی جدید از جوانان و زنان امید را در دل مردم زنده نگاه دارد»

🔹 سخنگوی دولت هشتم نوشت:  اکنون دور و بر پزشکیان را شلوغ نکنیم و بگذاریم خود او، با نسلی جدید از جوانان و زنان امید را در دل مردم، برای سامان امور، زنده نگاه دارد.»

🔹به گزارش شفقنا، عبدالله رمضان‌زاده سخنگوی دولت هشتم در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی ایکس نوشت:«‏قبول کنیم پیرمردهایی مثل من، که هر یک در دولت‌های گذشته نقشی داشته‌ایم، در وضع نابسامان کنونی کشور قاصر یا مقصر بوده‌ایم. پس اکنون دور و بر پزشکیان را شلوغ نکنیم و بگذاریم خود او، با نسلی جدید از جوانان و زنان امید را در دل مردم، برای سامان امور، زنده نگاه دارد.

https://fa.shafaqna.com/news/1838906/

جزئیات 👆👆👆
🌍 | خبرگزاری بین المللی شفقنا
🆔 @shafaqna_farsi
منتشرنشده از تاج‌زاده

خاتمی حدود ۲۰ میلیون رای آورده بود و رقیبش، ناطق‌نوری، حدود ۷ میلیون. خاتمی می­‌گوید برخی معتقد به تغییرات کامل و وسیع بودند و او می­‌گفت اگر بخواهند دموکراتیک عمل کنند باید حتی به رقیب­‌شان، ناطق­‌نوری، اجازه دهند به نسبت رایی که آورده است در کابینه مشارکت کند و مثلا اگر یک‌چهارم آرا در انتخابات متعلق به او بوده است، یک­‌چهارم کابینه هم به جریان او واگذار شود؛ «به برخی دوستان گفتم نظر من این‌گونه است و از ترس شما این ­کار را نکردم؛ یعنی چه که همه را حذف کنیم؟»

مصطفی تاج‌زاده روایت خاتمی را تایید می‌کند اما معتقد است حرف خاتمی در صورتی قابل اجرا بود که طرف مقابل نیز حاضر می­‌شد جریان خاتمی را در بخش­‌های مهم قدرت، که خارج از دولت قرار دارند، مشارکت دهد.

تاج‌زاده می­‌گوید یک ­بار علی لاریجانی به او گفته بود که بهتر است خاتمی بخشی از کابینه را به جناح مقابل اختصاص دهد. تاج‌زاده در پاسخش گفته بود نظر او این است که نیمی از کابینه به جناح مقابل اختصاص داده شود و در عوض جریان خاتمی هم در اداره­‌ی قوه‌ی قضائیه، سپاه و... سهمیه­‌ای ۵۰ درصدی داشته باشد.

تاج‌زاده: «واقعیت این بود که تمام قدرت در اختیار آن­‌ها بود. باید به همان سمتی که خاتمی می­‌گوید برویم اما به شرطی که این موضوع به تمام حیطه­‌ی قدرت تعمیم داده شود... گفتم ببین آقای لاریجانی، افکار عمومی ۷۰ به ۳۰ است، بلکه بالاتر. من نمی‏گویم ۷۰ به ۳۰ قدرت در ایران توزیع شود، می‏گویم ۵۰ به ۵۰ توزیع کنید، شما ۵۰ به ۵۰ [را] زیر بارش نمی‏روید.»


شاید نشود؛ اما این روزها امیدم برای انتشار کتاب «زندگی و زمانه‌ی سیدمحمد خاتمی» بیشتر شده است.

برای تدوین این کتاب ۲۲ جلسه با سیدمحمد خاتمی و ده‌ها جلسه مصاحبه‌ی مفصل با اهالی سیاست و فرهنگ انجام داده‌ام و ده‌ها هزار برگ از اسناد و منابع داخلی و خارجی را همراه تیم تحقیقاتی‌ام بررسی کرده‌ایم.

دیروز بخش‌هایی از کتاب را مرور می‌کردم و این برش از کتاب نظرم را جلب کرد و با شما به اشتراک گذاشتم.

https://www.tg-me.com/jafarshiralinia
🖊بیش از ۶۴۰ کنشگر مدنی و سیاسی، با شهادت بر حق‌طلبی شرافتمندانه مصطفی تاج‌زاده تاکید کردند: آزادی همه زندانیان سیاسی را مطالبه‌گریم

✍🏻امتداد-گروه خبر:
در دومین سالگرد بازداشت مصطفی تاج‌زاده، ۶۴۲ کنشگر مدنی و سیاسی، در نامه‌ای خطاب به او، ضمن شهادت بر سلامت نفس و صداقت و شرافت این زندانی سیاسی و شجاعتش در حق‌طلبی، بر تداوم مطالبه‌گری‌شان برای آزادی او و دیگر زندانیان سیاسی تاکید کردند.

به گزارش امتداد، متن نامه و اسامی امضاکنندگان در ادامه آمده است:

به نام خدا

سید مصطفی تاج زاده عزیز،

دو سال گذشت و دوست‌دارانت همچنان دل در بند تو دارند، ای آزادمرد در بند.

ما شهادت می‌دهیم، جز نقد دلسوزانه از تو چیزی نشنیدیم؛

ما شهادت می‌دهیم، جز خیرخواهی برای مام میهن از تو ندیدیم؛

ما شهادت می‌دهیم، جز مهر و شفقت بر مردم این سرزمین نورزیدی؛

ما شهادت می‌دهیم که هیچ‌گاه مشق کینه‌توزی نکردی؛

ما شهادت می‌دهیم، چه به هنگام سخن و چه به وقت سکوت، جز به مصالح ملی و آینده‌ی ایران نیندیشیدی؛

ما شهادت می‌دهیم، در مسیر حق‌طلبی جز ایستادگیِ بر حق از تو ندیدیم؛

ما شهادت می‌دهیم، جز برای آزادی‌خواهی و برابری‌طلبی فریاد نکشیدی؛

ما شهادت می‌دهیم به صدق تو، به نیک‌نفسی تو، به شجاعت و از خودگذشتگی تو ... .

چه دشوار است مصطفی بودن در این زمانه.

و در این شب‌ها که متعلق به نام و یاد بزرگ آزادمرد تاریخ، اباعبدالله الحسین است:
ما شبی دست برآریم و دعایی بکنیم
غم هجران تو را چاره ز جایی بکنیم

ما چون همیشه یادآوری می‌کنیم که جای منتقد، زندان نیست و آزادی تو و همه زندانیان سیاسی را مطالبه‌گریم.

متن کامل به همراه اسامی


@emtedadnet
@MostafaTajzadeh
Forwarded from abdollah ramezanzadeh
مصاحبه چند سال پیش
🔹 تبعیض مثبت

عبدالله رمضان‌زاده

📝 منتشر شده در روزنامه اعتماد

متاسفانه طي سال‌هاي اخير، برنامه‌اي منسجم براي پيگيري مشكلات كولبران كرد و درمان درد آنها نديده‌ام.

مشكلات مردم استان‌هاي محروم هم به نظرم جز با تغيير نگاه در مشاركت سياسي معناي خاص خود را نخواهد يافت و سيل امكانات همچنان به استان‌هاي ديگر سرازير خواهد شد. فرض كنيد كسي بخواهد يك واحد مرغداري بزرگ در كردستان احداث كند، همين شخص در قياس با هم‌نوع اصفهاني يا قمي يا خراساني خود، هزينه‌هاي بسياري را براي يك واحد مشابه بايد فقط از لحاظ حمل‌و‌نقل خرج كند تا توليداتش به بازار مصرف برسد. اينجاست كه زيرساخت‌هاي ضعيف استان‌هاي محروم خود چالشي در برابر توسعه مي‌شوند.

برنامه چهارم توسعه در دولت اصلاحات و برنامه آمايش سرزمين نگاه خاصي به مردم مناطق محروم داشت. طبق اين دو برنامه قرار بود به استان‌هاي محروم، علاوه بر وضعيت كلي بودجه، بودجه ديگري تحت عنوان «رسيدن به حد متوسط توسعه» تعلق بگيرد و به نظرم در حال حاضر هم تنها راه همين تبعيض مثبت در قبال مناطق محروم كشور است. 

براي مثال، اگر امكانات در مناطق خاصي از كشور مثل اصفهان، يزد، مشهد و سمنان توزيع مي‌شود و اين استان‌ها با استفاده از ارز نفتي كه متعلق به همه مردم ايران است، اقدام به ساخت واحدهاي صنعتي سودآور مي‌كنند، مي‌توانند به رسم قانون ملزم شوند تا درصدي از سود خود را به عنوان عوارض توسعه به مناطق توسعه‌نيافته تعلق دهند.

در سال‌هاي نخست انقلاب هم بودجه‌ و سهميه‌اي براي مناطق محروم در نظر گرفته شده بود و نمود آن را مي‌شد در قبولي‌هاي دانشگاه سراسري ديد. آن زمان دانش‌آموزان مناطق محروم كه فرصت برابر آموزش به نسبت استان‌هاي ديگر نداشتند، با استفاده از اين سهميه مي‌توانستند به دانشگاه راه يابند اما نگاهي به وضعيت قبولي دانشگاه در سال‌هاي اخير نشان مي‌دهد كه چقدر از رتبه‌هاي اول دانشگاه‌ها از استان‌هاي محروم است و چقدر از استان‌هاي ديگر.

 پيش از اين نيز اشاره كرده‌ام كه نگاه اقتصادي ما همان نگاهي است كه از دهه 1340 بر اقتصاد ايران حكمفرماست. اين اقتصاد متمركز و مركزگرا فرصت توسعه همه‌جانبه را از كشور مي‌گيرد و تا اين نگاه تغيير نكند مشكلات اساسي مناطق محروم پابرجا خواهد ماند، نمونه متاخر آن هم بلايي است كه سيل بر سر استان سيستان و بلوچستان آورد و زيرساخت‌هاي محدود استان نتوانستند پاسخگوي مردم باشند.

مصوبات دولت آقاي احمدي‌نژاد را براي استان‌هاي سمنان و يزد با كهگيلويه و بويراحمد مقايسه كنيد، يا مصوبات دولت آقاي روحاني را براي استان‌هاي سمنان و ايلام كنار هم بگذاريد، اين مقايسه‌ها نشان مي‌دهد استان‌ها زماني مسير توسعه در كشور را مي‌پيمايند كه مديري از آن استان در سطح كلان كشور حضور داشته باشد. ما بايد مشاركت همه مناطق را در سياست كلان كشور تضمين كنيم تا بتوانيم مسير توسعه را براي همه مردم ايران فراهم كنيم.

📌 متن کامل: https://bit.ly/2sKGBLT

@abdollahrmz
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
⭕️ در نقد ادعاهای توخالی، چه قابی روشنگرتر است از تصویرِ تشویق ایستاده و بی‌شرمانه در کنگره برای نسل‌کُش و کودک‌کُش اعظمِ زمانهٔ ما؟
@jalaeipour
Forwarded from Mohamad Satari Far
سلام و سلامتی بر شما حضرت عزیزم.🥰
🌲🌲 کشور نیاز به فکر نو، راه نو، تیم نو، سازمان نو، افراد نو،...... و در یک کلام، شدیدا نیازمند سامان و سازمان جدید و گفتمان نو برای رهگشایی برای مشکلات خود دارد
🌲🌲 نسل همانند من باید خود را کنار کشیده و راه را بر نو ها باز کنند
🌲🌲 من به اقایان گفته ام، برای کشورم روزی حدود 12 ساعت، حاضر هستم کارگری و عمله باشی دولت را داشته باشم، بدون ادعا، بدون پول، بدون حکم، بدون تشریفات...
🌲🌲 حال جواب سئوال شما عزیز این است، خیر، خیر در دولت نباید باشم، نمی خواهم باشم، نباید راهم بدهند، اما برای کشورم و مردم خوبم، و بر اساس باورم. میتوانم سرباز، کارگر، عمله.. برای دولت باشم و به این مشارکت افتخار کنم
ارادتمندم محمد 🥰🤲🥰3/5/4
پاسخ دکتر محمد ستاریفر به یک سوال👆
Forwarded from هم‌میهن
🔴 انتخاب درست

🔹واکنش عبدالله رمضان‌زاده سخنگوی دولت اصلاحات به انتصاب عارف به معاون اولی ریاست‌جمهوری

@hammihanonline
Forwarded from Mehdi Afsharnik
من چرا وزیر نفت نشوم؟
مهدی افشارنیک

اگر قرار است در مجلس حضور یابم و بگویم که برنامه ام رفع ناترازی گاز و رقابت با همسایگان بر سر میادین مشترک است و گازرسانی به همه ی ایران، چیزی که همه وزار تاکنون گفته اند چرا من نتوانم؟ شما اکسیر کلام دارید و من ندارم؟
اگر قرار بر این است که وزارت را با لابی نماینده ها و خرج پول های مسئولیت اجتماعی نفت در این کریدور طی کنم و اینگونه رای بخرم و رای بگیرم فکر کردین من از شماها کمترم؟
دیدن این فرمانده نطامی و آن مقام امنیتی را که ما روزنامه نگاران از شماها خیلی بهتر بلدیم.
من در ساخت فیلم زیر صفرمرزی برای شهید علی هاشمی، مجوز های امنیتی در لب مرز گرفتم که خیلی ها باورشان نمیشد، یکی اش بلند کردن هلی شات روی نقطه صفرمرزی بود، در این کارها که از شما ها قابل ترم،
اگر وزارت کردن به این است که وقتی زمستان شد گاز صنایع و‌ پتروشیمی ها را قطع کنم و بدهم به شهرها، این قطع کردن را شما بلدی و من خاک بر سرم بلد نیستم؟
اگر قرار است به قطر ببازم به امارات ببازم برای کرسنت و سوختن گازش در هوا فکری نکنم و به روزمرگی و احاله به وزیر بعدی سپری کنم ، تولید بنزین و گاز را هر سال از دست بدهم برای من و ماها خیلی سخت است؟ که شماها بلدی باشین من و ما نه؟ اگر قرار است با مدرک ادبیات مدیرعامل نفت شویم که شدند مدرک من که علوم سیاسی است و من کلی کنفرانس علمی راجع به تاریخ نفت دادم و بلدم.
کدام تان اندازه من در شهرهای نفتی صدای مردم را شنیده است؟ وانگهی ؛در همه میادین نفتی و گازی ایران حضور داشتم‌، از خانگیران تا سیری از سیری تا جفیر از جفیر تا فروزان تت بهرگانسر تا عسلویه تا لاوان تا گچساران تا سهراب تا ایلام …..رفته ام و فیلم ساختم و گزارش نوشتم.
کار خصوصی هم کردم روی هیدرولیک فرکچر، روی هوش مند سازی چاه ها هم کلی چیز بلد شدم، بیزنس هم از صفر و صد در زمان کرونا راه انداختم و از لشکر لشکر شما گزینه ها فهمم از بیزنس بیشتر است،
چرا من وزیر نباشم؟
مگر چه چیزی از کردار شما مدعیان به ملت میرسد که من و امثال من نمیتوانند برسانند؟
کدام تان صاحب آن تجربه شگرف جهانی و بین اللملی هستید که هوش از سر ببرید؟ کدام تان فناوری های نوین را آن قدری که حداقل من آشنا هستم ، بلدین و جد و کوشش دارید که آن را منتقل کنید؟
حجم ارتباط من به عنوان یک روزنامه نگار با مدیران نفتی خارجی از جملگی شماها بیشتر است بس که مصاحبه کرده ام و درس گرفتم. واقعا جمله گی تان اندازه وزیر نفت امارات هستید که مایه غبطه من شوید؟!
چند نفرتان بلد است در کنفرانس سالانه نفت ابوظبی لکچر بدهد و تحسین دیگران را برانگیزد؟ یا اصلا کدام تا کنون سر چاه نفت سرتا پا نفتی شده است؟ من در نفت سفید شدم. در بهرگانسر شدم. کدام تان تا مرز سقوط با هلی کوپتر بر فراز سکوی نفتی رفتین؟ من روی سکوی ابوذر رفتم.
باعث تاسف است سقف وزارت در ایران این قدر کوتاه شده است….
یک زمانی معاون وزیر این وزازتخانه در کنگره جهانی نفت سخنرانی میکرد و تحسین همگان را برمیانگیخت( سید مهدی حسینی عزیز) یک زمانی اخم وزیر نفت ایران قیمت نفت را جا به حا میکرد. یک زمانی وزیر نفت ایران وزیر اماراتی را اندازه فرماندار گناوه هم تحویل نمیگرفت
امروز اما… با این سقف و ارتفاع …..من که خیلی از شماها وزیرترم 😂😂😂😂( این مطلب طنز است لطفا رفقا بهشون برنخورد)
✍️دکترجان،آقا مسعود پزشکیان!
نام دولت مورد نظرتان را"دولت وفاق"گذاشته اید؛
از گفته های شما و شنیده ها چنین بر می آید که مقصودتان "مجمع الجزایر جناح های سیاسی" است.هنوز زود است که بگویم: سوراخ دعا را گم‌ کرده اید.اما از سر نیکخواهی و به پاس برخی ویژگی های ستودنی شخصیتی و اخلاقی تان- راستگویی و آزادگی و پاکدستی--یادآور می شوم که مشکل بنیادین کشور،‌نبود وفاق جناح های سیاسی و کشمکش لایه های" قدرت سخت و نرم و غالب و غایب" -بخوانید:وفاق حکومتیان- نیست.کلان چالش کشور، کالبد زخم خورده و ناسور "وفاق ملی" -بخوانید اعتماد ملت به حاکمیت- است. گمان‌ندارم که این چالش، با ایجاد یک دولت "دورهمی" چاره شود.‌‌‌ به نظر این کمترین،جز "شایستگی شخصیتی و تخصصی" و "همسویی با خواسته های اکثریت مردم" هیچ سنجه ی دیگری در انتخاب همکاران تان موجه نیست؛

احمد پورنجاتی، فیس بوک
Forwarded from انصاف نیوز
فرشاد مومنی خطاب به پزشکیان: مصوبه اخیر فسادزاست، لغوش کنید! [+فیلم]

فرشاد مومنی نسبت به عواقب اجرای مصوبه اخیر هیات وزیران در روزهای پیش از انتخابات درباره مولدسازی هشدار داد و از رئیس‌جمهور پزشکیان خواست دستور توقف اجرا و لغو این مصوبه‌ی دولت قبل را صادر کند.

عضو هیات علمی دانشگاه علامه طباطبایی، مولدسازی را «مساله شوم» نامید و گفت: فکر نمی‌کنم در سال‌های اخیر پدیده‌ای شبهه‌برانگیزتر و مشروعیت‌سوزتر از مولدسازی را اقتصاد و جامعه ایران تجربه کرده باشند.

رئیس موسسه مطالعات دین و اقتصاد با مرور فرایند حذف مجلس از نظارت بر مولدسازی به خبرنگار انصاف نیوز گفت: شائبه‌برانگیزترین وجه ماجرا این بود که با وجود درخواست بی‌پرواترین و بی‌برنامه‌‌ترین و مشکوک‌ترین مجوزها از سران قوا، درخواست مصونیت قضائی برای زیرپا گذاشتن قانون و عرف و مصالح عمومی جامعه داشتند.

متن کامل و فیلم را در این لینک بخوانید و ببینید
@ensafnews
Forwarded from هم‌میهن
…فصلی که ناتمام ماند

محمدابراهیم انصاری لاری
استاندار فارس در دولت خاتمی

🔹رییس جمهور در مراسم تحلیف از لزوم خرد ورزی در حکمرانی سخن گفت.همان روز به ذوق امدم و مطلبی در شرح خرد وتفاوت آن با عقل به معنای مصطلح آن نوشتم
و قرار بود فردای تحلیف در یکی از جرائد کشور چاپ شود، که سحرگاه روز بعد اسماعیل هنيه در خوابگاهش در تهران ترور شدو فضای کشور به کلی تحت تاثیر این اتفاق قرار گرفت.
نوشته‌ام را کنار گذاشتم برای روزی‌که رییس جمهور کابینه پر افتخارش را به مجلس معرفی میکند .. امروز با کمال تاسف به‌جای مطلب شوق برانگیزخرد ورزی در حکمرانی به ناچار بایداز قصه پر غصه فصلی بنویسم که آغاز ناشده تمام شد.
فصل مردم باوری !
…واكنون چنان بغضى راه قلم را گرفته كه:
فقط می‌توانم ضمن آرزوی توفیق برای رییس‌جمهور محترم بگویم
این دولت را نباید برآمده از رای و خواست رای دهندگان و دولت اصلاحات دانست که شرح این هجران و این خون جگر
این زمان بگذار تا وقت دگر
واز رییس جمهور محترم بخواهم که به روشنی برای مردم توضیح دهند که علت این مباینت آشکار
واین تناقض فاحش ترکیب کابینه با مواضع و سخنان ایشان در بحبوحه انتخابات چیست؟

@hammihanonline
2024/11/17 03:55:54
Back to Top
HTML Embed Code: