Telegram Web Link
🖌💧ایسنا/فارس مدیر جهاد کشاورزی مرودشت از آغاز کشت مکانیزه برنج کامفیروزی با بهره گیری از آب رودخانه‌ها و چشمه سارهای موجود در قطب تولید این محصول در فارس خبر داد.

کاووس همتی سه‌شنبه ۱۸ خرداد به خبرنگاران گفت: بیش از هشت هزار هکتار برنج در این منطقه با استفاده از آب رودخانه‌های کر، تنگ شول، بهشت گمشده و چشمه سارهای موجود در منطقه انجام می‌شود.

او با بیان اینکه ۷۰ درصد کشت برنج در این منطقه مکانیزه انجام می‌شود، افزود: بالغ بر ۵۷۰ دستگاه نشاکار در منطقه حضور دارند وعملیات کشت مکانیزه برنج را انجام می‌دهند.

همتی با تاکید براینکه کشت برنج در کامفیروز تک محصولی است و تنها محصولی است که درآمد خانوارها را در طی یک سال تامین می‌کند، اظهار کرد: با استفاده از آموزش‌های ترویجی، اقداماتی در راستای تغییر الگوی کشت برنج انجام شده است.

این مقام مسئول، ایجاد ۳۱۰ هکتار باغ سیب و بادام، پنج هکتارباغ پسته،۶ هکتار مزرعه زعفران، سه واحد دامداری به بهره برداری رسده و چهار واحد دامداری در دست اقدام، کشت گیاه دارویی زیره سبزوچهار واحد گلخانه‌ای در حال اجرا را از مهمترین اقدامات در راستای تغییر الگوی کشت برنج در این منطقه عنوان کرد و گفت: جایگزینی کشت برنج با سایر محصولات ادامه دارد و اقدامات جدیدی نیز در حال انجام است.

او با بیان اینکه در چند سال اخیر آبیاری تناوبی مزارع برنج هم مانند سایر زراعت‌ها در دستور کار قرار گرفته است، یادآور شد: در مزارع برنج در کامفیروز هم به منظور صرفه جویی در مصرف آب، آبیاری تناوبی انجام می‌شود.

مدیر جهاد کشاورزی مرودشت افزود: کامفیروز بزرگترین تولید کننده ارقام محلی برنج در فارس است و عطر و طعم ویژه برنج کامفیروزی آن را از سایر ارقام محلی متمایز کرده است.

كانال اطلاع‌رساني و آموزشي #سازگاري_با_كم_آبي


join👉 @WaterAdaptation
🌨📉📊مجموع بارش كشور از ابتداي سال آبي تا 20 خرداد‌ماه

⚠️🌨📉كاهش بيش از 41 درصدي بارش نسبت به ميانگين بلندمدت

📉🌨كاهش بيش از 60 درصدي بارش در فصل بهار نسبت به ميانگين بلندمدت

كانال اطلاع‌رساني و آموزشي #سازگاري_با_كم_آبي


join👉 @WaterAdaptation
🖌📘کتاب "برنامه ملی سازگاری با کم‌آبی" منتشر شد.

🖌مدیر‌کل دفتر مدیریت مصرف و ارتقای بهره‌وری آب و آبفا وزارت نیرو، از انتشار کتاب ملی سازگاري با كم‌آبي با محتوای خلاصه‌ای از برنامه‌های صرفه‌جویی مصوب در هر استان با برش حوضه‌ی آبریز برای منابع آب سطحی و برش محدوده‌ی مطالعاتی برای منابع آب زیرزمینی، خبر داد.
🖌«بنفشه زهرایی» در گفت‌وگو با پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت نیرو (پاون)، اظهار کرد: این کتاب، اولین برنامه ملی مدیریت مصرف آب و سازگاری با کم آبی در ایران است که یکی از شاخص‌ترین دستاوردهای کار بین بخشی در دولت تدبیر و امید در حوزه آب محسوب می‌شود. این مجموعه، حاصل بیش از 76 هزار نفر ساعت، تعامل و تبادل نظر کارشناسی و مدیریتی در سطح ملی در کارگروه ملی سازگاری با کم آبی و کمیته تخصصی آن و کارگروه‌های استانی سازگاری با کم‌آبی بوده است.
🖌به گفته مدیر‌کل دفتر مدیریت مصرف و ارتقای بهره‌وری آب و آبفا وزارت نیرو، کتاب منتشر شده حاوی خلاصه‌ای از برنامه‌های صرفه‌جویی مصوب در هر استان با برش حوضه‌ی آبریز برای منابع آب سطحی و برش محدوده‌ی مطالعاتی برای منابع آب زیرزمینی است.
🖌وی با بیان اینکه بررسی برنامه‌های سازگاری با کم آبی استان‌ها در کارگروه ملی و تصویب 31 برنامه‌ی استانی سازگاری با کم آبی در پایان فروردین ماه سال 1400 به اتمام رسید، از تکمیل و انتشار این کتاب خبر داد.
🖌دبیرکارگروه ملی سازگاری با کم آبی خاطرنشان كرد: برنامه‌های سازگاری با کم آبی استان‌ها، در صورت اجرا منجر به کاهش برداشت از منابع آب زیرزمینی و اصلاح مصرف در حد 9 میلیارد متر مکعب، در فاز اول و تا پایان برنامه هفتم توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی جمهوری اسلامی ایران خواهد شد که منجر به تعادل بخشی (جلوگیری از افت بیشتر آبخوان‌ها) در کلیه دشت‌های کشور تا سال 1404 خواهد شد.
🖌زهرایی افزود: در برنامه‌های سازگاری با کم آبی مصوب شده، صرفه‌جویی در برداشت از منابع آب سطحی و اصلاح مصرف، در حد 3.2 میلیارد متر مکعب تا پایان برنامه هفتم توافق شده و در کارگروه ملی سازگاری با کم آبی مصوب شده است.
م🖌دیر‌کل دفتر مدیریت مصرف و ارتقای بهره‌وری آب و آبفا وزارت نیرو اظهار اميدواری کرد: اين دستاورد بزرگ که با ايجاد فهم مشترك از ماهيت فرابخشي مسائل آب و ايجاد سازوكار هماهنگي بين‌دستگاهي امكان‌پذير شده، در پذيرش واقعيت کم آبي در کشور ايران و درک ضرورت سازگار شدن با آن مؤثر واقع شود.
🖌مشروح برنامه‌های سازگاری با کم آبی استان‌ها و گزارشات عملکرد واصل شده از اجرای آنها در تعدادی از استان‌ها در تارنمای کارگروه ملی سازگاری با کم آبی به آدرس wsanw.ir قابل دسترسی و مشاهده است.

🖌این گزارش می‌افزاید، کتاب برنامه ملی سازگاری با کم‌آبی در 168 صفحه گردآوری شده است.

✳️ كانال اطلاع‌رساني و آموزشي #سازگاري_با_كم_آبي


join👉 @WaterAdaptation
📢روزنامه پیام ما در کلاب هاوس برگزار می‌کند

💧سرنوشت سازگاری با کم‌آبی در دولت آینده

میهمانان:

🔹 عباس کشاورز
قائم مقام وزیر جهاد کشاورزی

🔹بنفشه زهرایی
دبیر کارگروه ملی سازگاری با کم‌آبی

🔹احمدرضا لاهیجان‌زاده
معاون محیط‌زیست دریایی سازمان حفاظت محیط زیست

🔹کامران داوری
استاد دانشگاه فردوسی مشهد

🗓 یکشنبه ۲۳ خردادماه ۱۴۰۰

ساعت ۲۱

🔗لینک ورود به اتاق گفت‌وگو


https://www.clubhouse.com/event/xLN6RZYk

✳️ كانال اطلاع‌رساني و آموزشي #سازگاري_با_كم_آبي


join👉 @WaterAdaptation
🖌🗞برنامه سازگاری با کم‌آبی در سال 96 در دولت به تصویب رسید بر اساس این برنامه استان‌های مختلف در کشور شروع به نوشتن برنامه‌های استانی برای سازگاری با کم‌آبی کردند تا میزان مصرف متناسب با منابع آب هر استان شود. در این میان برخی کارشناسان هم انتقاداتی را به این برنامه وارد کردند.
در کلاب‌هوس روزنامه «پیام‌ما» این انتقادات و نظرات با متولیان تدوین این برنامه در میان گذاشته شد. برخی از کارشناسان منتقد اعتقاد داشتند ما با ورشکستگی آب روبه‌رو هستیم و نیاز است که برنامه جدی‌تری در این زمینه تدوین شود. تعدادی دیگر در مورد ضمانت اجرایی این برنامه نگران بودند و الزام اجرای آن را نقطه ضعف این برنامه می‌دانستند چرا که در قانون جامع آب هم نامی از کمیته سازگاری با کم‌آبی برده نشده است.
عده‌ای دیگر فعالیت جزیره‌ای وزارت نیرو رو مانعی بر سر راه اجرای این برنامه می‌دانستند و معتقد بودند اجرای این برنامه در وزارت نیرو هم تعارضانی را به وجود می‌آورد. به طور کلی سرنوشت این برنامه نگرانی کلی علاقه‌مندان کارشناسان و حتی تدوین‌گران این برنامه بود که در کلاب‌هوس «پیام‌ما» به آن پرداخته شد(لينك گزارش).

👉 @WaterAdaptation
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎥کشت برنج چمپا در منطقه سوسن (ايذه) با وجود محدودیت تابستانه

✳️ كانال اطلاع‌رساني و آموزشي #سازگاري_با_كم_آبي


join👉 @WaterAdaptation
⚠️💧بدون تعارف هشدار می دهیم آب نیست/ مردم و مسئولان به‌هوش باشند

⚠️تابستانی گرم پیش‌رو است

⚠️هواشناسی ضمن تشریح آخرین وضعیت بارش‌ها در کشور گفت: احتمال می‌رود که بارش‌ها در پاییز ۱۴۰۰ دیرتر از زمان نرمال آغاز شود. از این‌رو دوره خشکسالی طولانی خواهد بود.

⚠️درحال‌ حاضر تنش آبی در بسیاری از استان‌ها به‌ویژه استان‌های جنوبی مانند خوزستان محسوس است علاوه بر این بارش برف در ایران طی زمستان نیز بسیار کم و از سویی دیگر دمای هوا بالاتر از حد نرمال بود. از این‌رو ذخایر برف کاهش یافت و آورد رودخانه‌ها نیز نسبت به سال گذشته کاهش پیدا کرد.

⚠️بر اساس اعلام وزارت نیرو ذخایر سدها نیز در کشور وضعیت خوبی ندارد و در برخی از مناطق آب پشت سدها نسبت به سال گذشته حدود ۴۰ درصد کمتر شده است. بر این اساس تالاب‌ها و دریاچه‌های کشور نیز شرایط خوبی ندارند. با تمامی این‌ها نیاز است که مسئولان از تمامی روش‌های مدیریت منابع آبی در کشور استفاده کنند. کشت تابستانه نیز در استان‌ها متوقف شود.

⚠️مردم نیز باید بیشترین صرفه‌جویی را انجام دهند چرا که درحال‌ حاضر هیچگونه تعارفی نداریم و آب نیست. در بسیاری از مناطق نیز محدودیت منابع آبی شدید است.


✳️ كانال اطلاع‌رساني و آموزشي #سازگاري_با_كم_آبي


join👉 @WaterAdaptation
Forwarded from Water Online
💧پرسش و پاسخ نشست خبري معاون فني، امورزيربنايي و توليدي سازمان برنامه و بودجه در خصوص وضعيت بخش آب

خبرنگار : با وجود بارش پايين باران و پيش بيني جنگ آب در عصر بعدي زمين چه استراتژي سازمان برنامه در دستور كار خود داشته و چه توليدات كشاورزي در اين دولت با وجود كاهش آب افزايش يافته است؟

دكتر عدل در پاسخ به خبرنگار گفت: در ابتداي شروع برنامه پيش¬نويس برنامه لايحه را داشتيم و چند كار انجام شد. اول اينكه بخش آب را به عنوان يك موضوع خاص در برنامه تلقي كرديم و به تناسب آن يكسري سياست¬ها و راهبردهايي در داخل برنامه به صورت پيشنهاد به مجلس شوراي اسلامي داديم. متاسفانه در زمان بررسي لايحه برنامه بخش هايي از مباحث اين بود كه برخي از اقدامات انجام و برخي ديگر انجام نشود كه اين¬ها به نوعي لغو يا كمي تضعيف شد ولي شاكله برنامه در بخش كشاورزي بيشترين ميزان مصرف آب را دارد و بايد بخاطر بقا خود با كم آبي سازگار شود.
وي گفت: از جمله اقدامات انجام شده از سال ۱۳۹۶، ايجاد كارگروه ملي سازگاري با كم آبي در سطح دولت است كه با حضور نماينده سازمان برنامه و پنج دستگاه اثرگذار ديگر شكل گرفت و برنامه¬اي تنظيم شد تا در قالب آب قابل برنامه¬ريزي كه وزارت نيرو اعلام كرده طي فرآيندي بين ۵ سال تا پايان برنامه بعدي هر استان با ميزان آبي كه وزارت نيرو اعلام مي-كند كه چه مقدار از آن قابليت استفاده دارد، خود را سازگار كند.
وي افزود: از جنبه¬هاي اصلي بخش كشاورزي موضوع بهره¬وري از آب كشاورزي است كه بايد از طريق آبياري تحت فشار و سامانه¬هاي نوين آبياري و نيز از طريق ايجاد شبكه¬هاي آبياري و زهكشي كه منجر به راندمان بالاي آبياري مي¬شود سرمايه¬گذاري آن انجام شود. در واقع آبخيزداري در بالادست بتواند آب را به صورت زيرزميني داشته باشد و از فرسايش خاك جلوگيري كند تا بخش كشاورزي خود را با شرايط كم آبي سازگار كند.
دكتر عدل در ادامه اشاره كرد، به رغم كاهش آب چگونه ميزان توليدات افزايش يافته است گفت؛ ميزان افزايش باتوجه به روند سالانه، چون در سال ۱۳۹۹ سال پربارشي داشتيم،‌ در استان خوزستان بدليل جاري شدن سيل توليد برنج تا حدودي نزديك به ميزان برنج در استان مازندران رسيد.
وي در ادامه گفت: از جمله صرفه جويي¬هايي كه در بخش آب انجام شده، افزايش سطوح گلخانه¬اي است كه در ابتداي شروع برنامه ششم و طبق برآورد بعمل آمده بعنوان يكي از برنامه¬هاي اقتصاد مقاومتي شناسايي شد و ميزان توليد در گلخانه¬ها ۸ تا ۹ برابر افزايش يافت و ميزان آب مصرفي گلخانه¬ها تقريبا به ۱۰ درصد رسيد كه در واقع ۹۰ درصد صرفه-جويي انجام شد.
وي افزود: توزيع بذرهاي سازگار با كم آبي در بين كشاورزان از ديگر كارهايي بود كه بخشي از آن از طريق دستگاه¬هاي تحقيقاتي و بخش ديگر آن به صورت واردات در اختيار كشاورزان قرار گرفت و يكسري از بذرها توسط وزارت كشاورزي ترويج شد كه منجر به افزايش توليدات گرديد.

join👉 @WaterOnline
آمادگی برای اختصاص ۸۰میلیون مترمکعب پساب به فضای سبز تهران

🔴مدیر دفتر تجهیز منابع شرکت فاضلاب تهران گفت: این شرکت قابلیت واگذاری ۸۰ میلیون متر مکعب پساب در سال به بخش کشاورزی و نیز آبیاری فضای سبز توسط ۲ تصفیه‌خانه فاضلاب جنوب و غرب در شهر را تهران دارد.

🔴فضای سبز شهر تهران حدود ۱۸۰ میلیون مترمکعب آب مصرف می‌کند که ۹۰ درصد آن از محل ۴۰۰ حلقه چاهی است که در اختیار شهرداری تهران است.

🔴چندی پیش در چارچوب اجرای مفاد ماده ۲۲ قانون هوای پاک و با هدف صیانت از منابع آب‌های زیرزمینی و آب شرب؛ تفاهم‌نامه همکاری میان وزارت نیرو و شهرداری تهران امضا شد که بر اساس آن فضای سبز پایتخت از این پس با پساب تصفیه شده در تصفیه‌خانه‌های فاضلاب این شهر آبیاری شود.

🔴مطابق این تفاهم‌نامه میزان استفاده از منابع آب‌های زیرزمینی برای آبیاری فضای سبز در تهران تا سال ۱۴۱۰ به میزان قابل توجهی کاهش می‌یابد و منبع اصلی تأمین آبیاری تهران پساب تصفیه‌خانه‌ها خواهد بود.

🔴پیش از این تفاهم نامه کم‌تر از چهار درصد از پساب برای آبیاری فضای سبز شهر تهران استفاده می‌شد هدف این تفاهم‌نامه حفظ منابع آب‌های زیرزمینی و استفاده از پساب، مانند دیگر نقاط جهان است و به جای ۲۱۸ میلیون متر مکعب در افق ۱۴۰۰ فقط ۸۰ میلیون برداشت می‌شود که این هم قابل کاهش است.

🔴هم چنین پساب حاصل از تصفیه‌خانه فاضلاب جنوب تهران پس از تخلیه به کانال ورامین به شبکه آبیاری دشت ورامین منتقل می‌شود و برای آبیاری حدود ۹۰ هزار هکتار زمین مورد استفاده قرار می‌گیرد. هم‌چنین لجن تولیدی در تصفیه‌خانه می‌تواند در ۶ هزار هکتار زمین کشاورزی به عنوان کود مورد استفاده قرار گیرد.

✳️ كانال اطلاع‌رساني و آموزشي #سازگاري_با_كم_آبي


join👉 @WaterAdaptation
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎥با شدت گرفتن دمای هوا و گرمای زودرس، مصرف آب در اصفهان ۵ درصد افزایش یافت.

💧کولر‌های آبی معادل ۳۰۰ لیتر آب مصرف می‌کنند.

💧استفاده از کولر‌های آبی با دور تند مصرف آب را ۱۱ درصد افزایش می‌دهد.

💧📉استفاده از سایه بان برای کولر و عایق بندی کانال‌ها موجب صرفه جویی 15 درصدی در مصرف آب می‌شود.

✳️ كانال اطلاع‌رساني و آموزشي #سازگاري_با_كم_آبي


join👉 @WaterAdaptation
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎥رییس سازمان جهادکشاورزی خوزستان گفت : ممنوعیت کشت شلتوک به دلیل کاهش نزولات آسمانی و آورد رودخانه‌ها در استان اعمال شده است .

✳️ كانال اطلاع‌رساني و آموزشي #سازگاري_با_كم_آبي


join👉 @WaterAdaptation
🗓💧 عناوین هفته صرفه جویی در مصرف آب اعلام شد

❇️دستورالعمل اجرایی هفته صرفه‌جویی در مصرف آب ( 7-1 تیرماه ) 1400 در راستای مدیریت مصرف بهینه و مقابله با تنش آبی در فصل گرم سال اعلام شد.

❇️به‌گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت نیرو (پاون)، امسال با توجه به کاهش بارندگی‌ها، گرمای زودرس و نیز کاهش منابع تامین آب، تابستان سختی پیش رو داریم که برای گذر از تنش آبی در پیک مصرف، نیازمند چاره اندیشی‌های اساسی و همکاری تمام مشترکان عزیز هستیم.

1️⃣مدیریت مصرف آب، برق و خانواده با هدف فراهم کردن زمینه مشارکت خانواده‌ها در مدیریت مصرف و افزایش نقش زنان در اصلاح الگوی مصرف عنوان اولین روز هفته است.

2️⃣چهارشنبه دومین روز این هفته را به نام مدیریت مصرف آب و برق، افکار عمومی و رسانه با هدف استفاده گسترده‌تر از ظرفیت وسایل ارتباط جمعی و شبکه‌های اجتماعی نامگذاری شده است.

3️⃣سومین روز هفته صرفه‌جویی تحت عنوان مدیریت مصرف آب و برق، صنعت، سازمان‌های عمومی و موسسات خصوصی نامگذاری شده است.

4️⃣عنوان چهارمین روز این هفته، مدیریت مصرف آب و برق و آموزه‌های دینی است.

5️⃣پنجمین روز هفته صرفه‌جویی نیز با نام مدیریت مصرف آب و برق، خدمات شهری و روستایی و جلب مشارکت‌های مردمی و خیرین اعلام شده است.

6️⃣مدیریت مصرف آب و برق غذا، منابع طبیعی و حفظ محیط زیست عنوان ششمین روز این هفته با هدف تشریح نقش آب و انرژی در امنیت غذایی است.

7️⃣هفتمین و آخرین روز هفته صرفه‌جویی نیز به نام مدیریت مصرف آب و برق، اقتصاد و حقوق شهروندی با اهدافی همچون لزوم رعایت قانون از سوی همه و اطلاع‌رسانی در خصوص انواع جرایم و تخلفات و تدوین راهکارهای رفع موانع حقوقی و قانوی در اجرای طرح‌ها نامگذاری شده است.

✳️ كانال اطلاع‌رساني و آموزشي #سازگاري_با_كم_آبي


join👉 @WaterAdaptation
⚠️💧هشدار سازمان ملل به جهان‌

⚠️همه‌گیری (پاندمي) بعدی «خشکسالی» است.

🖌🗞گزارش روزنامه پيام ما (لينك)

🖌گزارش ویژه سازمان ملل متحد در مورد خشکسالی۲۰۲۱، جزئیاتی از خطراتی که در سال‌های آینده پیش روی جهان است را بررسی کرده است. وقوع این خطرات در نتیجه کاهش بارندگی در نقاط مهم جهان پیش بینی شده است و در گزارش عوامل موثر در بروز خشکسالی و اقدامات مختلفی که بشر باید برای مقابله با کمبود آب انجام دهد بررسی شده است.
بر اساس این گزارش دست کم 1.5 میلیارد نفر در جهان در دو دهه گذشته به طور مستقیم تحت تاثیر تبعات خشکسالی قرار گرفته‌اند که هزینه اقتصادی آن در این بازه زمانی 124 میلیارد دلار برآورد شده است. این عدد در حالی مطرح شده که هزینه واقعی احتمالاً چندین برابر این رقم خواهد بود چرا که در چنین برآوردهایی تاثیر در کشورهای در حال توسعه، چندان دیده نمی‌شود.(لينك گزارش)

✳️ كانال اطلاع‌رساني و آموزشي #سازگاري_با_كم_آبي


join👉 @WaterAdaptation
⚠️📉💧 آخرین وضعیت ذخایر سدهای بزرگ کشور؛
کاهش 47 درصدی ورودی سدهای کشور نسبت به سال گذشته/ میزان ذخایر آب در مخزن سدها به 27 میلیارد و 580 میلیون مترمکعب رسید
​آخرین گزارش‌ وضعیت سد‌های بزرگ کشور تا 28 خرداد 1400 نشان می‌دهد، ورودی آب از ابتدای سال آبی 00-99 تاکنون برابر با 26 میلیارد و 420 میلیون مترمکعب بوده که نشان از کاهش 47 درصدی ورودی سدهای کشور نسبت به سال گذشته دارد.
​به‌گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت نیرو (پاون)،‌ در سال آبی‌ 1400-1399 از مجموع ظرفیت 50.5 میلیارد مترمکعبی مخازن سد‌ها، حدود 27 میلیارد و 580 میلیون مترمکعب، معادل 55 درصد مخازن پر شده است.
بر این اساس، به تبع روند کاهشی بارش‌ها، حجم ورودی آب از ابتدای سال آبی 00-99 تاکنون برابر با 26 میلیارد و 420 میلیون مترمکعب بوده که نسبت به مدت مشابه سال آبی قبل از آن (50 میلیارد و 70 میلیون مترمکعب)، بیانگر کاهش 47 درصدی ورودی آب به مخازن سدهای کشور است.
این گزارش حاکی است، آخرین وضعیت سدهای کشور نشان می‌دهد که میزان ذخایر آب در مخزن سدها به 27 میلیارد و 580 میلیون مترمکعب رسیده که در مقایسه با سال آبی 99-98 (38 میلیارد و 500 میلیون مترمکعب) دارای 28 درصد کاهش است.
بر اساس این آمار، به تبع میزان ورودی به سدهای کشور، خروجی آب از سدها با کاهش مواجه بوده و تا این مدت 25 میلیارد و 960 میلیون مترمکعب خروجی آب از سدهای کشور صورت گرفته، به‌گونه‌ای که در مقایسه با مدت مشابه سال آبی قبل، از کاهش 35 درصدی برخوردار بوده است.

✳️ كانال اطلاع‌رساني و آموزشي #سازگاري_با_كم_آبي


join👉 @WaterAdaptation
💧چند نمونه از پوسترهاي شركت مهندسي آب و فاضلاب كشور به مناسبت شروع هفته صرفه‌جويي در مصرف آب

🔗لينك دريافت مجموعه پوسترها

پ.ن: آيا اين پوسترها به لحاظ بصري و محتواي مورد استفاده، از جذابيت لازم و اثرگذار بر مصرف‌كنندگان برخوردار مي‌باشد؟؟؟

✳️ كانال اطلاع‌رساني و آموزشي #سازگاري_با_كم_آبي


join👉 @WaterAdaptation
Forwarded from Water Online
امروز اول تيرماه، شروع هفته #صرفه_جويي در مصرف آب هست.
با قدم‌هاي كوچك شروع كنيم. با نشر اين پوستر ساده، هم خودمان و هم ديگران را تشويق به صرفه‌جويي كنيم.

خانه آب ايران
join👉 @WaterOnline
2024/10/04 05:33:18
Back to Top
HTML Embed Code: