Telegram Web Link
Forwarded from Water Online
رئیس سازمان مدیریت بحران کشور:دولت سه هزار میلیارد تومان برای بیمه کشاورزی کمک می کند.

در برنامه هفتم به دنبال این هستیم که قانونی بیاوریم تا نگاه بهتری نسبت به خسارت های کشاورزی داشته باشیم.

با توجه به برنامه ها و تجربه های جهانی،بحث خشکسالی را دنبال می کنیم و براساس شاخصه هایی همچون میزان بارش گرما و رطوبت در حال تهیه گزارشی هستیم تا تصمیمات صحیحی اتخاذ شود.

در روز شنبه جلسه‌ای با وزارت نیرو و جهاد کشاورزی برای بحث خشکسالی امسال و راهکارهای آن برگزار خواهد شد که تصمیمات در این جلسه گرفته می‌شود.


join👉 @WaterOnline
💧💧نظرسنجي برخط خبرگزاري #ايرنا در خصوص بحران كم‌آبي

https://www.irna.ir/news/84083524

🔗لينك شركت در افكارسنجي خبرگزاري ايرنا

سوالات :

1. پیشنهاد شما برای مقابله با بحران کم آبی در کوتاه مدت چیست؟
- قطعی مشترکان پرمصرف (بخش خانگی)
- افزایش بهای آب
- جلوگیری از کشت محصولات آب بر
- محدود کردن فعالیت صنایع آب بر
- استفاده از فناوری باروری ابرها

2. کدام یک از روش های زیر برای مقابله با بحران کم آبی می تواند نقش بیشتری داشته باشد ؟
- آموزش و اصلاح الگوی مصرف
- تغییر الگوی کشت و ارتقای شیوه های کشاورزی
- تصفیه و بازیافت آب
- محدود تر کردن فعالیت های صنایع آب بر خصوصا در مناطق خشک
- شیرین سازی آب دریا و انتقال آن به مناطق بحران زده

3. به نظر شما، کدام بخش باید در اولویت تامین آب باشد؟
- بخش خانگی (آب شرب)
- صنایع
- کشاورزی
- طبیعت

4. تا چه میزان نگران آثار کم آبی و خشکسالی در سال جاری هستید؟
-کم
- تا حدی
- زیاد.

@WaterAdaptation💧
عبور از بحران با تغییر الگوی مصرف آب

🗞🖌 يادداشت مدیر‌کل دفتر مدیریت مصرف و ارتقای بهره‌وری آب و آبفای وزارت نیرو در روزنامه پيام ما

🖌برای عبور از بحران آب در تابستان پیش‌رو در کوتاه مدت راهی جز مشارکت همه مردم و مصرف‌کنندگان آب نداریم.
هم مردم در خانه و محل کار خود باید صرفه‌جویی در مصرف آب داشته باشند و هم کسانی که شغل آنها مستلزم مصرف آب است، امسال باید در مصارف آب یک بازنگری جدی داشته باشند. اگر این اتفاق بیفتد شهرهایی که با تنش آبی روبرو هستند، می‌توانند با مشکلات کمتری از خشکسالی امسال عبور کنند.
🖌چند ماه پیش که سازمان هواشناسی هشدارها و گزارش‌هایی مبنی بر پیش‌بینی وقوع شرایط بحرانی آب در کشور به کارگروه ملی سازگاری با کم‌آبی ارائه کرد، از سوی این کارگروه هشدارهایی به بخش کشاورزی داده شد برای اینکه کشاورزان را از کم بارشی مطلع کرده و از آن‌ها بخواهند که کشت‌هایی که آب‌بر است امسال انجام نشود و یا کشت‌های کم آب‌بر جایگزین شود. به همه استانها هشدار دادیم که خارج از استانهای گیلان و مازندران کشت برنج و دیگر محصولاتی که نیاز آبی بالایی دارند امسال انجام نشود. برای عبور از این بحران در کنار مردم و کشاورزان، شهرداری‌ها هم باید مشارکت کنند و کشت چمن و گیاهانی که مصرف آب زیادی دارند در فضاهای شهری امسال محدود شوند.
🖌در نگاه بلندمدت نمی‌توان خیلی دقیق پیش‌بینی کرد که سال آینده هم با خشکسالی مواجه خواهیم بود یا خیر، اما از آنجا که ایران به طور کلی کشوری خشک است اگر بخواهیم تعداد شهرهای تحت تنش آبی را کاهش دهیم، راه این است که مردم و مشاغل را به ابزار و تکنولوژی‌هایی مجهز کنیم که به آنها کمک کند که مدیریت مصرف آب را انجام دهند. همچنین لازم است در زمینه اصلاح الگوی مصرف اقداماتی صورت گیرد. به طور مثال شیرآلاتی که در بازار ایران عرضه می‌شود و در تمام منازل و ساختمان‌ها نصب می‌شود در بسیاری از موارد مقررات ملی ساختمان را رعایت نمی‌کنند و خروجی این شیرها غیر استاندارد است و باعث هدر رفتن مقدار زیادی آب می‌شود.
🖌در حالی که ابزارهایی وجود دارد که کمک می‌کند همین شیرها با هزینه اندکی به یک شیر آب استاندارد تبدیل شود. در کنار این ابزار رفتارهای مصرف را هم باید اصلاح کرد.
اگر این اقدامات انجام شود در کنار سرمایه‌گذاری‌هایی که در زیرساخت‌های تامین آب صورت می‌گیرد، می‌تواند کمک کند که در دوره‌های کم‌آب، شهرهای با تنش آبی کمتری داشته باشیم.

🖌در همین راستا جزوه‌ای را طراحی کرده‌ایم تحت عنوان «توصیه‌های ساده برای مدیریت مصرف آب» که به شکل PDF در اینترنت قابل دسترسی است.(لينك دريافت فايل جزوه) در این جزوه بسیاری از راهکارهای مدیریت مصرف آب در ساختمان‌های مسکونی و غیرمسکونی ذکر شده است که با رعایت آنها شهروندان می‌توانند با انجام کارهایی ساده مصرف آب را در منزل و محل کار خود مدیریت کنند.
@WaterAdaptation💧
⚠️💧 هشدار قرمز برای منابع آبی

⚠️رکوردزنی 50 ساله مصرف آب و کاهش بارش

🗞گزارش روزنامه ايران (لينك گزارش)

@WaterAdaptation💧
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
🎥این روزها همه اخبار خشکسالی به گوش‌مان خورده است. اما ماجرا چقدر جدی است؟

خبرگزاري #ايرنا

@WaterAdaptation💧
ابلاغ برنامه سازگاری با کم آبی در ۳۰ استان

🖌تهران - ایرنا - مدیرکل دفتر مدیریت مصرف و ارتقای بهره‌وری آب و آبفای وزارت نیرو گفت: برنامه سازگاری با کم آبی ۳۰ استان به تصویب رسیده و برای اجرا ابلاغ شده است.

«بنفشه زهرایی» در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار اقتصادی ایرنا افزود: برنامه سازگاری با کم آبی بخش‌های مختلف صنعت، کشاورزی و شرب را در بر می‌گیرد.

وی ادامه داد: دستگاه های مختلف مشمول این برنامه راهکارهای موثری برای صرفه جویی در مصرف آب، کاهش مصرف و کاهش آلودگی منابع آبی ارائه داده اند.

مدیرکل دفتر مدیریت مصرف و ارتقای بهره‌وری آب و آبفای وزارت نیرو خاطرنشان کرد: سازمان محیط زیست نیز های استانی خود در این باره را داده است.

زهرایی گفت: اکنون در مرحله اجرایی هرکدام ازاین برنامه قرار داریم که اجرای آنها اثرهای خوبی بر اصلاح رفتار مصرفی در آب دارد.

به گزارش ایرنا، پیشتر معاون آب و آبفای وزیر نیرو گفت: اکنون چالش اصلی در کشور موضوع آب است.

بر اساس پیش بینی پژوهشکده اقلیم شناسی و تغییر اقلیم، بارش سال آبی جاری تا پایان فروردین ماه ۴۳ درصد نسبت به دوره مشابه بلندمدت و ۵۴.۷ درصد نسبت به سال گذشته کاهش داشته است و هیچ یک از استان‌های کشور طی این دوره بارش بیش از میانگین سالانه را دریافت نکرده‌اند ، این زنگ خطری برای تمام بخش ها از جمله شرب، کشاورزی ،‌صنعت و محیط زیست است.

در واقع کاهش ۵۰ درصدی بارش‌ها در سال آبی جاری (مهر ماه ۱۳۹۹ تا آخر شهریور ۱۴۰۰) موجب کم شدن ۱۹ درصدی حجم آب موجود در مخازن سدهای کشور شده است که براساس تازه ترین گزارش شرکت مدیریت منابع آب ایران، حجم آب موجود در مخازن سدهای کشور از ابتدای سال آبی جاری تا سوم اردیبهشت ماه امسال به رقم ۲۹ میلیارد و ۶۷ میلیون متر مکعب رسیده، این میزان موجودی آب سدها در حالیست که پارسال و در همین بازه زمانی ۳۶ میلیارد و ۸۳ میلیون متر مکعب آب در مخازن سدها وجود داشت.
خبرگزاري #ايرنا

@WaterAdaptation💧
Forwarded from Water Online
📊📉خلاصه وضعيت بارش كشور از ابتداي سال آبي تا 12 ارديبهشت‌ماه

سازمان هواشناسي كشور

join👉 @WaterOnline
💧🖌استراتژی حفظ ذخایر منابع آبی
🖌محمد‌جواد سمیعی، کارشناس اجتماعی آبانگاه

🖌پس از دو بهار که بارش‌های سیلابی، نقاط مختلفی را در کشور زمین گیر سیل کرده بود؛ بهار امسال، بعد از یک پاییز و زمستان خشک از راه رسیده و تا این زمان که به نیمه بهار رسیده‌ایم حتی خبری از بارش‌های متداول بهاری هم نیست.
بارش‌ها در تمامی ۳۱ استان کشور نسبت به بلندمدت، افت و کاهش جدی را نشان می‌دهد و در پیش‌بینی‌ها نسبت به ادامه سال آبی نیز ردپایی از بارندگی جدی به چشم نمی‌خورد و گویا خشک‌ترین سال نیم قرن اخیر رقم خواهد خورد.
در کنار مجموعه‌ای از شواهد جهانی، احتمال قابل توجهی می‌رود که این نوسانات شدید در عرض یکی دو سال، نرمال نبوده و ناشی از پدیده "تغییر اقلیم" باشد و چه بسا بعد از این، مکررا شاهد تغییرات شدیدی در آب و هوا باشیم.
پرسش مهم اما، این است که موضع گیری صحیح در این رابطه چیست و وضعیت حال حاضر مدیریت منابع آب ما چه نسبتی با این موضع گیری صحیح دارد؟
از جمله کلیدی‌ترین مسائل در این رابطه این است که این تغییرات شدید در میزان و الگوی بارش‌ها، رویکردها و راهبردهای مدیریت را چه در سطح کلان و چه در سطح جامعه دچار نوسانی گیج کننده نکنند.
نوسانی که در یک سوی آن، به هنگام مواجهه با مقاطع زمانی به نسبت "تر" و همراه با بارش‌های شدید مقطعی، ما را به سرعت به سوی اقدامات ناظر به توسعه سدها و سازه‌ها و ساماندهی رودخانه سوق دهد و در سمتی دیگر، به هنگام گرفتار شدن در دوره‌های به نسبت خشک و کم بارش، دعوت به صرفه‌جویی عمومی و همزمان افزایش فشار به آبخوان‌ها با حفر چاه‌های جدید و توسعه برداشت‌ها چه در کشاورزی و چه در شرب، عملیاتی شود.
چنین نوسان گیج کننده و ناکارآمدی، عملا ما را در چرخه‌ای معیوب از بحران‌ها چه در سمت مواجه شدن با سیلاب‌ها و چه در سوی اسیر شدن در خشکسالی، می‌اندازد و فرصت‌ها را یکی پس از دیگری، تهدیدزا می‌نماید.
خروج از این چرخه، مستلزم توجه عملی و اساسی به چند بعد مهم است که بخشی از آن‌ها از این قرار است:
۱.در اغلب سناریوهای تغییر اقلیم، دوره‌های خشکی و سیلابی متناوبا و چه بسا بدون نظم و الگوی قابل پیش بینی، رخ دهد. پذیرش این مسئله و تنظیم راهبردها و رویکردها به صورت بلندمدت و با نگاهی غیر مقطعی و نه صرفا ناظر به عبور از پیک‌ها، یک ضرورت جدی و کمتر مورد توجه است. امری که می تواند به آمادگی و نه غافل‌گیری، در هر دو سوی سکه چالش‌های آبی منتهی شود.
۲.آب‌های زیرزمینی به گواه آمار، بیشترین سهم در تامین آب بخش‌های کشاورزی، شرب و صنعت را برعهده دارند. بها دادن به مدیریت صحیح این منابع که در طول دهه‌های اخیر مرتب تحت تنش و سقوط کمی و کیفی بوده‌اند؛ در دوره‌های به نسبت پربارش تر می‌تواند به مثابه فرصتی برای تغذیه آبخوان‌ها (به شرط فراهم آوردن زیرساخت ها از قبل) و همزمان ظرفیتی برای کاهش برداشت‌ها (در مشارکتی اصولی با بهره برداران بخش کشاورزی) باشد.
همچنین در دوره‌های خشک با پرهیز از وسوسه راه نزدیک تر عبور از پیک مصرف، یعنی حفر چاه‌های جدید یا برداشت‌های بی‌حساب در بخش شرب و نیز جهش در اضافه برداشت‌ها در بخش کشاورزی از طریق حمایت‌های بیمه‌ای و ... به جای افزایش فشار به آبخوان، می‌تواند این ذخایر استراتژیک را حفظ نماید.
با نجات آبخوان‌ها از فشار دوچندان در این نوسانات آب و هوایی، عبور از دوره‌های خشک طولانی که سابقه‌های تاریخی بعضا بسیار تلخی در تمدن‌های گذشته داشته، ممکن تر می‌شود.
۳.عبور از تاکید صرف و برخوردهای صرفا شعاری با "مدیریت تقاضا" و بسترسازی برای مشارکت عموم و نخبگان در مدیریت پایدار آب کشور، از مولفه‌های کلیدی دیگری است که می‌تواند جامعه‌ای تاب آور برای مواجهه صحیح با سیلاب‌ها در یک سو و همکاری در کاهش مصرف در دوره‌های خشک را به همراه بیاورد.
اکتفا به توصیه‌های کلی یا انتظار و دعوت به همکاری در لحظات پایانی روبرو شدن با بحران‌ها، کارآمدی و پایداری کمتری به همراه دارد و در مقابل اقدام به ارتقای سواد آبی صحیح و پایه‌ای، همراه با نهادینه کردن تصویری صحیح از مسائل و راهکارهای مربوط به هر یک از دو روی سکه چالش‌های آبی، می‌تواند راهگشایی بالایی داشته باشد.

🔗http://paven.ir/News-List/62704

@WaterAdaptation💧
Forwarded from Water Online
💧⚠️آیا بارندگی‌های اردیبهشت مرهم درد خشکسالی می‌شود؟

🌧🗞گزارش روزنامه ايران (لينك)

⚠️💧این هفته هم بارش‌های رگباری بهاری را خواهیم داشت. ادامه این بارش‌ها برای سومین هفته متوالی همراه با هشدار نارنجی سازمان هواشناسی برای سیل، گرفتگی معابر و تگرگ در بسیاری از استان‌ها این ذهنیت را نزد مردم به وجود آورده که این بارش‌ها توانسته پیش‌بینی‌های سالی خشک برای کشور را تغییر دهد اما رئیس مرکز ملی خشکسالی و مدیریت بحران تأکید کرد: میزان بارشی که در اردیبهشت ماه باریده حتی به یک سوم بارش فروردین ماه هم نمی‌رسد و تنها توانسته بخشی از کمبودها را جبران و وضعیت را کمی بهبود بخشد.

⚠️احد وظیفه، رئیس مرکز ملی خشکسالی و مدیریت بحران در گفت‌وگو با «ایران» خاطرنشان کرد: این بارش‌ها به هیچ وجه نتوانسته بارش‌هایی را که باید در طول فصل سرد می‌بارید، جبران کند. تاکنون هنوز در مجموع 41.5 درصد در سطح کشور کمبود بارش داریم. در حال حاضر در استان‌ها یی با بهترین وضعیت به لحاظ بارش مانند آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، کردستان و اردبیل 21 درصد زیر نرمال هستیم.

⚠️درهمین حال «مسعود حقیقت» رئیس سازمان هواشناسی کشاورزی هم به «ایران» گفت: هر چند بارش‌های خوبی در استان‌های شمال غرب، سواحل خزر و شمال شرق کشور داشته‌ایم اما فراگیر نبوده است و فقط کمی به بهبود کشت‌های دیم کمک کرده است. وی تأکید کرد: همچنان با بحران خشکسالی در کشور مواجه هستیم و ضروری است نه تنها مردم بلکه کشاورزان همچنان در مصرف قطره، قطره آب صرفه‌جویی کنند. ضمن اینکه بارش تگرگ بویژه در مناطقی مانند شرق تهران، دماوند و فیروزکوه خسارت زیادی به بخش کشاورزی وارد کرده است که در حال جمع‌بندی خسارت هستیم.

⚠️«کبری رفیعی» کارشناس سازمان هواشناسی هم با اشاره به اینکه در هفته جاری هم بارش‌های رگباری همراه با وزش بادهای شدید را در آخرین ساعات روز خواهیم داشت، از اعلام هشدار نارنجی برای برخی استان‌ها خبر داد. وی در گفت‌وگو با «ایران» تصریح کرد: امروز شنبه بیشترین بارش‌ها در استان‌های تهران، البرز، سمنان، خراسان شمالی و خراسان رضوی خواهد بود که احتمال بالا آمدن ناگهانی سطح آب رودخانه‌ها، جاری شدن روان آب موقت در مسیل‌ها، آبگرفتگی معابر، صاعقه و برق گرفتگی، احتمال وقوع تگرگ در مناطق مستعد، وزش باد شدید موقتی و خیزش گرد و خاک، شکستن درختان و احتمال آسیب به سازه‌های سست وجود دارد. لذا از مردم می‌خواهیم از تردد و توقف در کنار رودخانه‌ها و مسیل‌ها خودداری کنند و از کوهنوردی و چرای دام در ارتفاعات پرهیز کنند. وی همچنین گفت: در هفته جاری دمای فعلی بیشتر نقاط کشور پابرجا خواهد بود.

join👉 @WaterOnline
⚠️💧💡مدیرعامل شرکت توسعه منابع آب و نیروی ایران تاکید کرد: کاهش ۳۵ درصدی تامین برق از سدهای برق‌آبی و لزوم مدیریت مصرف

💧💡مدیرعامل شرکت توسعه منابع آب و نیروی ایران اظهار داشت: امسال گرچه در اثر کاهش بارش‌ها کارها سخت‌تر می‌شود، اما بروز گسترده بحران دور از انتظار است و با اعمال مدیریت بهتر می‌توان از این دوران عبور کرد.

رضوی گفت: در بخش برق با جایگزین کردن نیروگاه‌های حرارتی، سیکل ترکیبی و سی.اچ پی بخش خصوصی و مدیریت مصرف می توان تابستان را بدون مشکل سپری کرد.

نیرو و گرمای ترکیبی (سی.اچ.پی) به تولید هم‌زمان برق و گرمای قابل استفاده در یک فرایند تولید گفته می‌شود.

مدیرعامل شرکت توسعه منابع آب و نیروی ایران، با بیان اینکه امسال وزارت نیرو مدیریت مصرف را به‌طورجدی‌تر از خود شروع کرده، خاطرنشان‌کرد: مدیریت مصرف کمک خواهد کرد با مشکلات کمتری روبه‌رو شده و بنابراین بحرانی بروز نکند.

@WaterAdaptation💧
💧بیکاری 3هزار کشاورز ایلامی درپی ممنوعیت کشت برنج

🖌🗞روزنامه سبزينه (لينك گزارش)

🖌 معاون بهبود تولیدات گیاهی در استان ایلام هم در رابطه با جایگزین کردن محصولات کم‌آب‌بر به‌جای محصولات پرآب‌بر گفت: توصیه ما به کشاورزان جایگزین کردن گیاهان کم‌آب‌بر است؛ گیاهانی مثل زعفران یا گیاهان دارویی ازقبیل به‌لیمو، نعناع فلفلی، رزماری و برای کشت پاییزه سیاه‌دانه، زیره و رازیانه گیاهانی هستند که برای کشت به آب کمی نیاز دارند.

زرین‌جوب به کشاورزان مناطقی که زمین آن‌ها فقط مناسب کشت برنج است و در مناطق شالیزاری هستند، توصیه کرد: کشت برنج به‌صورت خشکه‌کاری روشی است که نیاز به غرق‌آب دائمی برنج ندارد. کشت گیاهان پرآب‌بر می‌تواند باعث تشدید مشکل کم‌آبی شود؛ اما راه‌حل انتخابی مسئولان برای حل بحران آب راه حل مناسبی نیست؛ چراکه ایجاد چند مشکل برای حل موقت یک‌مشکل کار عاقلانه‌ای نخواهد بود.

@WaterAdaptation💧
سازگاري با كم آبي.pdf
13.1 MB
📘فصل سوم ويژه نامه روزنامه ايران با موضوع سازگاري با كم آبي

🔗لينك دانلود متن كامل ويژه‌نامه "پاي فردا بر شانه‌هاي امروز"

@WaterAdaptation💧
رئیس انجمن برنج‌کاران خوزستان مطرح کرد: اگر برای برنج‌کاران آب نیست، به نیشکر هم آب ندهند


ایسنا/خوزستان رئیس انجمن برنج‌کاران خوزستان گفت: سهمیه آب مورد نیاز برای طرح‌های کشت نیشکر تامین شده و تنها جایی که مظلوم واقع شده است و هیچ توجهی به آن‌ها نمی‌شود، برنج‌کاران خوزستان هستند.

محمد سواری در گفت‌وگو با ایسنا، در خصوص ممنوعیت کشت برنج در خوزستان به دلیل کمبود آب و خشکسالی امسال، اظهار کرد: سهمیه آب مورد نیاز برای طرح‌های کشت نیشکر تامین شده و تنها جایی که مظلوم واقع شده است و هیچ توجهی به آن‌ها نمی‌شود، برنج‌کاران خوزستان هستند.

وی گفت: برنج‌کاران خوزستانی هر ساله با این مصیبت و مشکل روبه‌رو هستند؛ اگر واقعا آب نیست و یا محدودیت برای سهمیه‌بندی آن وجود دارد، برنج‌کاران را با نیشکری‌ها یکی بدانند و نیشکر را نیز تعطیل کنند.

رئیس انجمن برنج‌کاران خوزستان تصریح کرد: به نظر می‌رسد که بازوی قدرتی نیشکری‌ها بسیار قوی است و حرف‌شان خریدار دارد.

سواری عنوان کرد: تنها راه امرار معاش برنج‌کاران، کشت برنج است؛ ما از استاندار خوزستان تقاضای برگزاری جلسه‌ای در خصوص مشکلات ممنوعیت کشت برنج داریم تا ببینم آیا واقعا شرایط برنج‌کاران درک می‌شود؟ یا تنها جایی که در صورت بروز مشکل، به سرعت برای آن تصمیم‌گیری می‌شود برنج‌کاری است؟

وی گفت: اکثر باغات و کشت و زرع تابستانی از بین رفته است و صدای آن‌ها نه به جایی می‌رسد و نه دست‌شان به جایی بند است.

رئیس انجمن برنج‌کاران خوزستان افزود: اگر چه ما مخالف اعتراضات برنج‌کاران هستیم اما کشاورزان درصدد اعتراض هستند با این وجود ما می‌گوییم گرهی که با دست باز می‌شود را با دندان باز نمی‌کنند.

سواری با اشاره به تخصیص آب به صنعت نیشکر در خوزستان، ادامه داد: اگر آب نیست، به کشت نیشکر هم آب ندهند. برنج‌کاران از بیمه، حقوق و درآمد ثابت و مزایایی برخوردار نیستند؛ در خوزستان ۳۵۰ هزار برنج‌کار وجود دارد که معیشت خانواده آن‌ها به واسطه کشت برنج تامین می‌شود.

وی گفت: به استاندار خوزستان و تمامی مسئولین ذیربط، نامه ارسال کرده‌ایم اما تاکنون جوابی دریافت نکرده‌ایم. ممنوعیت کشت، نیازمند به مصوبه قانونی است؛ اگر مسئولان توان مدیریت آب را ندارند، آن را به دست اهلش بسپارند.

@WaterAdaptation💧
💧💧نتايج افکارسنجی آنلاین ایرنا با موضوع:بهترین راه مقابله با کم آبی و خشکسالی کدام است؟

📊پرسش های این نظرسنجی در روزهای ۸ تا ۱۵ اردیبهشت ماه جاری بر روی سایت ایرنا قرار گرفت و نزدیک به ۶ هزار نفر در این نظرسنجی آنلاین شرکت کردند. (لينك پرسش‌ها)

📊خبرگزاری جمهوری اسلامی در افکار سنجی آنلاین خود از مخاطبانش خواست تا میزان نگرانی خود را از آثار کم آبی و خشکسالی در سال جاری را اعلام کنند. ۶۶.۹ درصد مخاطبان نگرانی خود را «زیاد » ، ۲۲.۸ درصد « تاحدی» و ۱۰.۳ درصد «کم » اعلام کردند.

📊« استفاده از فناوری باروری ابرها » با ۴۰.۲ درصد و « جلوگیری از کشت محصولات آب بر » با ۲۷ درصد از سوی پاسخگویان به عنوان پیشنهاد برای مقابله با بحران کم آبی در کوتاه مدت انتخاب شده است . همچنین « محدود کردن فعالیت صنایع آب بر » با ۱۴.۴ درصد ، « قطع آب مشترکان پر مصرف » با ۱۳.۲ درصد » و « افزایش بهای آب» با ۵.۲ از دیگر انتخاب پاسخگویان به عنوان پیشنهاد برای مقابله با کم آبی در کوتاه مدت است.

📊« شیرین سازی آب دریا و انتقال آن به مناطق بحران زده » با ۳۲.۷ درصد ، « تغییر الگوی کشت و ارتقای شیوه های کشاورزی » با ۲۸.۴ درصد به عنوان روش هایی که می تواند نقش بیشتری در مقابله با بحران کم آبی داشته باشد از سوی پاسخگویان انتخاب شده است. « آموزش و اصلاح الگوی مصرف » با ۱۹.۲ درصد ، « تصفیه و بازیافت آب » با ۱۱.۵ درصد ، « محدود تر کردن فعالیت های صنایع آب بر خصوصا در مناطق خشک » با ۸.۲ درصد از دیگر انتخاب های پاسخگویان به عنوان روش های مقابله با بحران کم آبی است .

📊پاسخگویان در پاسخ به سوال « به نظر شما کدام بخش باید در اولویت تامین آب باشند؟» با ۶۱.۵ درصد « بخش خانگی» را انتخاب کردند . « کشاورزی» با ۲۲ درصد ، « طبیعت » با ۱۲.۵ درصد و « صنایع » با ۴ درصد از سوی پاسخگویان در اولویت های بعدی قرار گرفتند.

@WaterAdaptation💧
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
📻راهکارهای مديريت #خشكسالي

📻 گفتگو با رضا اردکانیان وزیر نیرو و قاسم تقی زاده خامسی معاون وزیر نیرو در برنامه رادیویی «رهیافت»

رادیو اقتصاد - 18 اردیبهشت

#پايشگري

🔴 كانال اطلاع‌رسانی، آموزش و آگاهی‌بخشی در خصوص سازگاری با كم‌آبی
@WaterAdaptation💧
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
🎥|رضا اردکانیان، وزیر نیرو با حضور در برنامه «چاپ اول» گفت: مصرف صحیح آب، یک موضوع اخلاقی است. در کنار تلاش برای ذخیره سازی آب در دوران پربارش، باید مصرف آب را نیز مدیریت کنیم.
وی افزود: بارش های امسال، پنجاه درصد کاهش یافته است. با کاهش بارش ها، تولید برق نیز کمتر می شود و در مصرف انرژی نیز باید دقت کنیم.
وزیر نیرو گفت: یکی از امور خیر در تابستان، استفاده بهینه از سیستم های سرمایشی است. دمای آسایش 25 درجه است و نباید به دنبال برودت شدید برویم.
اردکانیان افزود: هر یک درجه ای که به سمت دمای آسایش (25 درجه) می رویم، مصرف انرژی 3 درصد کمتر می شود.

شبكه خبر. 19 ارديبهشت

🔴 كانال اطلاع‌رسانی، آموزش و آگاهی‌بخشی در خصوص سازگاری با كم‌آبی
@WaterAdaptation💧
🖌🗞اسناد سازگاری با كم‌آبی پاسخگوی بحران نیست: ریاضت آبی به‌جای سازگاری با کم‌آبی

🖌محسن موسوی ‌خوانساری: دکترای تاسیسات آبی

🖌🔗روزنامه پيام ما (لينك يادداشت)

🔴 كانال اطلاع‌رسانی، آموزش و آگاهی‌بخشی در خصوص سازگاری با كم‌آبی
@WaterAdaptation💧
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
بهينه‌سازي مصرف #آب و #برق در #كولر‌ها

اين گزارش مربوط به تيرماه 1396 هست، اما ارزش دوباره و دوباره ديدن دارد.

كانال اطلاع‌رساني و آموزشي #سازگاري_با_كم_آبي


join👉 @WaterAdaptation
پانزده نكته براي #بهينه‌_سازي #كولرهاي_آبي

آشنايي با ساير راهكارها:👇👇👇👇

كانال اطلاع‌رساني و آموزشي #سازگاري_با_كم_آبي


join👉 @WaterAdaptation
2024/09/24 23:23:22
Back to Top
HTML Embed Code: