Telegram Web Link
Forwarded from Water Online
💧💧ورود به ترسالی شایعه است.

💧احد وظیفه درباره پایان خشک‌سالی و ورود به دوران ۲۵ ساله ترسالی، یخ‌بندان زمستانی امسال و اعلام دروغین دمای اهواز توضیح داد و نقش شبکه‌های اجتماعی در اطلاع‌رسانی را مهم دانست. به گزارش «سبزینه» به نقل از مهر، مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی کشور با اشاره به اخبار و شایعات مبنی بر پایان خشک‌سالی و ورود کشور به یک دوره ۲۵ ساله ترسالی، گفت: در کشوری زندگی می‌کنیم که میانگین کشوری میزان بارش از ۲۳۰ میلی‌متر در سال به حدود ۲۰۰ میلی‌متر رسیده که کم‌تر از یک سوم میانگین جهانی است. دمای میانگین کمینه شهرها نیز افزایش پیدا کرده است و در چنین شرایطی به هیچ عنوان چنین شایعاتی نباید فراگیر شود و مردم یا مسئولان به مسأله کم‌آبی بی‌توجه بشوند. سیاست‌هایی در راستای مدیریت منابع آب در پیش گرفته شده که به هیچ عنوان خدای نکرده نباید چنین شایعاتی آن‌ها را تحت تأثیر قرار بدهد.

📌 لينك گزارش سبزينه

join 👉 @WaterOnline
⭕️ این برنج خشک از گلویتان پایین نمی‌رود.

⭕️جهاد کشاورزی استان فارس در میان بهت همگان خبر از آزاد شدن کشت برنج خارج از شمال داد.

⭕️«محمدمهدی قاسمی»، رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اعلام کرد:«شالیکاران این استان با رعایت شرایط خاصی که از سوی این سازمان اعلام شده، مجاز به کشت برنج هستند.» قاسمی این بار وضعیت خاص کشور را دلیل لازمه کشت برنج در فلات مرکزی و کویر دانسته! معنای دیگر حرف‌های او احتمالاً «خودکفایی» است! خودکفایی در گندم و برنج در دهه‌های گذشته، شیره سرزمین را کشیده است.

⭕️ لينك گزارش روزنامه ايران

⭕️ لينك مصوبه هيئت وزيران در خصوص ممنوعيت كشت برنج

#سازگاري_با_كم_آبي
join👉 @WaterAdaptation
برگزاری "میزگرد نقد و بررسی گزارش طرح منابع آب جایگزین در ساختمان ها"

به گزارش کرسی یونسکو در بازیافت آب، در ادامه سلسله برنامه های جشنواره ملی آب " میزگرد نقد و بررسی گزارش طرح منابع آب جایگزین در ساختمان ها" به صورت مشترک توسط کرسی یونسکو در بازیافت آب دانشگاه تهران و انجمن آب و فاضلاب ایران و با حضور مشاور طرح، کمیته تخصصی بازیافت آب انجمن آب و فاضلاب ایران و صاحبنظران حوزه آب، سه شنبه 14 اسفند 1397 در سالن رجب بیگی دانشکده فنی دانشگاه تهران برگزار می شود.

#سازگاري_با_كم_آبي
join👉 @WaterAdaptation
🔴 کارگروه ملی سازگاری با کم‌آبی یک ساله شد

🔹 کارگروه ملی سازگاری با کم‌آبی که با روی‌کار آمدن دولت دوازدهم و آغاز دوره وزارت رضا اردکانیان کلید خورده بود، یک ساله شد.

🔹 به‌گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت نیرو (پاون)، کارگروه ملی سازگاری با کم‌آبی، با تصویب هیئت وزیران در 12 اسفند 1396 به‌منظور هماهنگی، انسجام و پیگیری اجرای قوانین و مقررات موثر در تحقق سازگاری با کم‌آبی و تعادل منابع و مصارف آب در مناطق مختلف کشور، با مسئولیت وزیر نیرو و عضویت وزیران جهاد کشاورزی، کشور، صنعت، معدن و تجارت و رؤسای سازمان‌های حفاظت محیط زیست و برنامه و بودجه کشور تشکیل شد.

🔹 در راستاي تحقق اهداف پیش‌گفته، کميته تخصصي و کارگروه‌هاي استاني سازگاري با کم‌آبي شکل گرفت. پس از تشکيل کارگروه ملی و کميته تخصصی، در يک سال گذشته تعداد 11 جلسه کارگروه ملي و 28 جلسه کميته تخصصي با حضور 158 نفر از متخصصان، مدیران و کارشناسان نهادهای عضو، دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی و مجلس شورای اسلامی برگزار شده است.

🔹 "بنفشه زهرایی" مدیرکل دفتر مديريت مصرف و ارتقاي بهره‌وري آب و آبفای وزارت نیرو و دبیر کارگروه ملی سازگاری با کم‌آبی گفت: در اين مدت 13 برنامه سازگاري با کم آبي با همکاری کارگروه‌های استانی سازگاری با کم آبی تهیه شد که برنامه‌هاي مربوط به استان‌هاي هرمزگان و بوشهر تصويب و برنامه‌هاي اضطراري عبور از تنش سال 97 استان‌هاي اصفهان و خوزستان نيز مصوب شده است. در اثنای فعاليت هاي کارگروه‌هاي استاني نيز بالغ بر 1000 مصوبه از 151 جلسه استخراج شده است.

🔹 وی با برشمردن برخی از مهم‌ترین اقدامات این کارگروه ملی افزود: به تصويب رساندن مصوبه شماره 107802/ت55868هـ مورخ 15/8/97 هيئت وزيران و ابلاغ شيوه‌نامه اجرايي محدوديت و ممنوعيت کشت برنج خارج از استان‌هاي گيلان و مازندران و به تصويب رساندن مجموعه تکاليف لازم در خصوص آزادسازي منابع آب شرب مصرفی در بخش‌های فضاي سبز و خدمات شهري از جمله اقدامات کارگروه ملی سازگاری با کم‌آبی در یک سال اخیر بوده است.

🔹 زهرایی تصریح کرد: تهيه و تصويب تعرفه مصارف مازاد برق چاه‌های کشاورزی ظرف مدت سه سال و به‌صورت پلکاني و تصويب تعرفه مصرف آب شرب و بهداشت شهري مازاد بر الگوي مصرف در هيئت وزيران نیز که هم‌اکنون در مرحله ابلاغ است، از دیگر اقدامات این کارگروه به‌شمار می‌آید.
@pavenniroo

#سازگاري_با_كم_آبي
join👉 @WaterAdaptation
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎦 رضا اردکانیان وزیر نیرو از توسعه همکاری های بین سازمانی برای سازگاری بیشتر کشور با شرایط کم آبی خبر داد.

گاهشمار عملكرد يكساله كارگروه ملي سازگاري با كم آبي (لينك)

#سازگاري_با_كم_آبي
join👉 @WaterAdaptation
💧💧 #خانه_تكاني و مديريت مصرف آب


🔹آبفاي استان تهران

#سازگاري_با_كم_آبي
join👉 @WaterAdaptation
💢 جریمه 2 برابری در انتظار سازمان هایی که مصرف آب را کاهش ندهند

🔸مدیرکل دفتر مدیریت مصرف، خدمات مشترکان و کاهش هدررفت شرکت آب و فاضلاب کشور گفت: سازمان های دولتی اگر مصرف آب خود را به میزان 20 درصد کاهش ندهند، معادل دو برابر قیمت تمام شده جریمه می شوند.
🔹«علی سیدزاده» با بیان این مطلب افزود: هیات وزیران در سال 1396 مصوبه ای داشت که اگر سازمان های دولتی در فصل تابستان معادل 20 درصد مصرف خود را کاهش ندهند، معادل دو برابر قیمت تمام شده جریمه خواهند شد.
وی افزود: امسال این تمهید بسیار اثر گذار بود و سازمان ها کاهش خوبی در مصارف خود داشتند بنابراین سال آینده نیز این برنامه دنبال خواهد شد.
🔹سیدزاده ادامه داد: با اجرایی شدن این مصوبه بسیاری از سازمان ها به سمت بهینه سازی و استفاده از روش های کاهش مصرف رفتند و نسبت به نصب تجهیزات کاهنده اقدام کردند.
🔹مدیرکل دفتر مدیریت مصرف، خدمات مشترکان و کاهش هدررفت شرکت آب و فاضلاب کشور ادامه داد: با این حال هنوز برخی سازمان ها اقدام جدی انجام نداده اند بنابراین اگر ادارات دولتی از تجهیزات کاهنده استفاده نکنند، دو برابر هزینه تمام شده آب از آنها دریافت خواهد شد.
🔹وی خاطرنشان ساخت: در کارگروه سازگاری با کم آبی یک مصوبه برای مشترکانی که مصرف بیش از اندازه دارند در نظر گرفته شده است.
🔹سیدزاده گفت: براساس این مصوبه، اگر مشترکان پر مصرف، نتوانند مصرف خود را بهینه سازی کنند و بیش از الگوی تعیین شده آب مصرف کنند، تعرفه بیشتری از آنها دریافت خواهد شد.
🔹مدیرکل دفتر مدیریت مصرف، خدمات مشترکان و کاهش هدررفت شرکت آب و فاضلاب کشور افزود: اگر این مصوبه اجرایی شود، خود مشترک ترغیب می شود از تجهیزات کاهنده مصرف استفاده کند.
🔹سیدزاده خاطرنشان کرد: این راهکار به هیات دولت ارسال شده اما هنوز به تصویب نرسیده است./ایرنا
@pavenniroo

#سازگاري_با_كم_آبي
join👉 @WaterAdaptation
⭕️ ابتکار در همایش ردپای آب:
باید به موضوع سازگاری با شرایطی محیطی و کم‌آبی بیش از پیش توجه شود/ نقش بی‌بدیل بانوان در فرهنگ‌سازی و ایجاد جریان‌های اجتماعی حوزه آب

🔹همایش ردپای آب و آیین رونمایی از طرح ملی آموزشی بانوی آب به همت شرکت آب و فاضلاب مشهد و با حضور معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده، در مشهد برگزار شد.

🔹به‌گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت نیرو (پاون)، این همایش توسط شرکت آب و فاضلاب مشهد و با همکاری و همیاری وزارت نیرو، معاونت زنان و خانواده ریاست جمهوری، استانداری خراسان رضوی، دانشگاه فردوسی مشهد و سمن‌های حامیان آب و انرژی و جمعیت ناجیان آب برگزار شد.

🔹معاون رئیس جمهوری در امور بانوان و خانواده در این همایش با تأکید بر نقش بی‌بدیل بانوان در جامعه و نیز اثرگذاری آنها در فرهنگ سازی و جریان‌های اجتماعی گفت: ردپای بانوان در موضوع آب، اتفاق مهمی است که می‌تواند زمینه ساز گسترش فرهنگ مصرف بهینه آب در جامعه شود.

🔹معصومه ابتکار همچنین با اشاره به وضعیت بارندگی‌ها در سال‌های اخیر اظهار داشت: کاهش بارندگی و کمبود منابع آبی به گونه‌ای است که به‌رغم اینکه سال جاری سال پر بارشی در کل کشور بوده ولیکن باز هم کمبودها در منابع آبی را جبران نکرده است.

لینک خبر
@pavenniroo

#سازگاري_با_كم_آبي
join👉 @WaterAdaptation
💧استاندار مرکزی:بازچرخانی آب در صنایع استان مرکزی ضروری است.

🔹سبزينه؛26 اسفندماه

#سازگاري_با_كم_آبي
join👉 @WaterAdaptation
Forwarded from Water Online
💧هیئت وزیران به پیشنهاد وزارت نیرو و سازمان برنامه و بودجه کشور، تعرفه‌های آب و برق مشترکان پرمصرف را اصلاح کرد.

join👉 @WaterOnline
Forwarded from Water Online
💧📈🌎ميزان تقاضاي جهاني آب به تفكيك برداشت و مصرف در سال‌هاي 2014، 2025 و 2040


📘برگرفته از گزارش بخش آب سازمان ملل به مناسبت روز جهاني آب 2019 (لينك دريافت گزارش)

join👉 @WaterOnline
#دوم_فروردین
#روز_جهانی_آب

نام گذاری دوم فروردین به عنوان روز جهانی آب، بهانه ای برای بزرگداشت مهمترین سرچشمه حیات روی کره زمین است. منبعی حیاتی که قابل بازتولید نیست و همه جانداران روی کره زمین، میلیون ها سال است که آن را با یکدیگر به اشتراک گذاشته اند. چرخه آبی که به طور طبیعی در کره زمین جریان دارد، آب را پالایش می کند و در بخش های مختلف کره زمین توزیع می کند. این روند میلیون ها سال به طور طبیعی دنبال شده اما پس از انقلاب صنعتی و انفجار جمعیت که منجر به آلودگی روزافزون منابع آب، هوا و خاک شده، چرخه آب به دلیل افزایش غلظت گازهای گلخانه ای در اتمسفر کره زمین شتاب گرفته است. خشکسالی ها، سیلاب ها و امواج گرمایی و یخ بندان ها در بسیاری از مناطق کره زمین شدت گرفته و آلودگی فزاینده منابع آب و خاک فراتر از توان خودپالایی طبیعی کره زمین شده است. بیم آن می رود که این منبع حیاتی در بسیاری از نقاط کره زمین به دلیل آلودگی های مختلفی که به همراه خود حمل می کند به جای آنکه منشا حیات باشد، مرگ آفرین گردد.

سازمان ملل متحد، شعار روز جهانی آب در سال ۲۰۱۹ میلادی را، "آب برای همه" انتخاب نموده است که یادآور اهمیت عدالت اجتماعی در دسترسی به آب سالم و بهداشتی است. کشور ایران از جمله کشورهایی است که سطح مناسبی از دسترسی ۹۹ درصد جمعیت شهری و ۷۵ درصد روستاییان به آب آشامیدنی را فراهم کرده است. در کنار این دستاورد مهم، جوامع انسانی متاثر از تنش های آبی در سالهای اخیر در ایران به شدت افزایش یافته به طوری که در تابستان ۱۳۹۷، بیش از ۴۰ درصد جمعیت کشور تحت تنش آبی بودند. سبک زندگی ایرانیان اعم از شهرنشینان و روستائیان در دهه های اخیر به نحوی متحول شده که تناسب نیازهای آبی جمعیت رو به رشد ایران با منابع آب محدود آن به هم خورده است. چنانچه این تناسب در عادات غذایی و نحوه مصرف مستقیم آب در فعالیت های روزمره شهرنشینان برقرار نگردد و میزان آب مورد نیاز برای تامین معیشت روستائیان متناسب با توان سرزمین کاهش نیابد، مستقل از تلاش های دولت برای ایجاد عدالت در تامین آب سالم و بهداشتی، جمعیت متاثر از تنش های آبی در کشور افزایش خواهد یافت.

روند افسار گسیخته ی افت آبخوان ها، مصداق از بین رفتن عدالت بین نسلی در دسترسی به آب در بسیاری از مناطق در فلات مرکزی ایران است. شعار "آب برای همه" بر تامین عدالت در دسترسی به آب سالم و بهداشتی نه تنها برای نسل حاضر بلکه برای نسل های آینده تاکید دارد. ما امروز بیش از هر زمان دیگری نیاز داریم که نگرشی مشترک بین همه ایرانیان اعم از شهرنشین و روستایی، کشاورز و صنعت گر، در مورد ضرورت ایجاد عدالت آبی و حفاظت از این منبع حیاتی که از فرزاندمان به امانت گرفته ایم، ایجاد کنیم. به امید آنکه امانت داران خوبی باشیم.

دوم فروردین ۱۳۹۸
بنفشه زهرایی
دبیر کارگروه ملی سازگاری با کم آبی


#سازگاری_با_كم_آبی

join 👉 @WaterAdaptation
Booklet_Majazi.pdf
2.2 MB
#مدیریت_مصرف_آب_شرب
#سواد_آبی

🔰 در روز جهانی آب، دقایقی را صرف افزایش آگاهی و نیز اقداماتی هرچند کوچک برای نجات آب کنیم.

📕 "راهنماي مديريت مصرف آب با نگاه ويژه به مصارف آب شرب شهری" در ١٦ صفحه مصور

🎁 هديه‌ای از دفتر مديريت مصرف و ارتقاء بهره‌وری آب و آبفای وزارت نيرو با همكاری گروه آبانگاه


#سازگاری_با_كم_آبی

join 👉 @WaterAdaptation
Forwarded from Water Online
#كمك به هموطنان #سيل_زده

روش‌هاي كمك از طريق سازمان #هلال_احمر

🔹روزنامه شهروند،12 فروردين‌ماه

#نشر بدهيم و اطلاع‌رساني كنيم.

🔹با آرزوي سلامتي براي همه به ويژه هموطنان عزيز گرفتار در #سيل 🌹🌹🌹

join👉 @WaterOnline
Forwarded from Water Online
🔹 وزیر نیرو: وقوع #تغییر_اقلیم و #رادیکالیسم آب و هوایی در ایران/ چرایی شکل‌گیری سیلاب عقبه چند ساله دارد

🔹 یکی از مشخصات تغییر اقلیم این است که سال‌های شدید خشک یا سال‌های شدید تر را پشت سر می گذاریم، اگر امروز شاهد بارش شدید هستیم و وارد ترسالی شده ایم ممکن است دوباره خشکسالی هم پس از آن را شاهد باشیم.

🔹در شرایط فعلی باید سازگاری را با تغییر اقلیم هم به لحاظ سازه‌ای و سطح دانش و هم به لحاظ افزایش آگاهی‌های عمومی فراهم کرد.

🔹اگر بپذیریم که ممکن است هر از چندگاهی با چنین موج های بارشی که در یک مدت قابل ملاحظه با یک شدت بالای بارش داشته باشیم آن وقت موضوع سدسازی و ایجاد مخازن برای کنترل سیلاب اهمیت بالایی پیدا می‌کند.

🔹سد سازی شاید در شرایط نرمال با هدف اصلی تامین آب برای شرب و کشاورزی باشد، اما در برخی مناطق صرفا برای کنترل سیلاب صورت می‌گیرد؛ هرچند ممکن است چند سالی خالی باشد، اما آن یک‌سالی که با چنین حادثه‌ای مواجه می‌شود هم خسارات حداقلی می‌شود و هم جمع‌آوری آب شیرین به حداکثر می‌رسد.

🔹 امیدوارم با عبور از این شرایط در یک فضای کارشناسانه به همه مسایل رسیدگی کنیم هر چند رییس جمهوری نیز بر تشکیل یک کمیته ملی حقیقت یاب مرکب از اساتید دانشگاه و دانشمندان کشور تاکید کرده است تا این مساله از ابعاد مختلف مدیریت منابع آب، هواشناسی، مدیریت ریسک، ساختارها، تجهیزات و... بررسی شود و نتایجی که به دست خواهد آمد نقشه‌راهی خواهد شد تا خسارات را به حداقل برسانیم.

⭕️از سیل درس بگیریم
وی با تاکید بر این که از سیل باید درس‌ و تجربه گرفت ادامه داد: از موضوعی مانند پیش بینی سیل باید بتوان مثل خیلی از نقاط دنیا بهره بیشتری برد تا بتوان بر اساس آن برنامه ریزی کرد و در ابتدای سال آبی مشخص شود که آیا امسال سال خشک، نرمال یا تری خواهد بود و همچنین در کنار آن دستگاه های متولی مانند وزارت نیرو که مسئول تامین آب یا مثل وزارت کشاورزی که امنیت غذایی را بر عهده دارد باید در ابتدای سال آبی بتوانند بر اساس پیش‌بینی سال برنامه ریزی خود را جهت بدهند.
اردکانیان اضافه کرد: وقتی مخزن سدی را مدیریت می‌کنید اگر پیش بینی های دقیقی نداشته باشید تصمیم درستی هم اتخاذ نخواهد شد به عنوان مثال اگر احتمال وقوع بالایی برای سیل بدهید مخزن را خالی می‌کنید که اگر پیش بینی غلط باشد و سیلی نباشد آب رها شده و در فصل کشاورزی کسی جوابگوی کشاورزان نیست و اگر به پیش بینی اعتماد نکنید و آب را در مخزن نگه دارید از این بابت که در فصل کشت آب ندارید ناگهان سیلاب به پشت سد می‌آید و مجبور به رها سازی آن هستید که در اثر همین رهاسازی ناگهانی خساراتی به پایین دست می رسد.
وی با تاکید بر این که هواشناسی موضوعی کاملا پیوسته و مرتبط با برنامه ریزی های آب، غذا، حفظ محیط زیست و... است اظهار داشت: به مسایل هواشناسی باید در فضای مناسب و کارشناسانه پرداخت و اگر نیازمند ادوات و تجهیزات فنی، آموزش و تربیت نیروی انسانی است آنها را فراهم کرد و اگر نیازمند ساز و کارهای مدیریتی و ساختاری مناسبی هست به آن‌ها پرداخت.
وزیر نیرو با بیان این که چهار سال عضو کمیته علمی برنامه جهانی تحقیق برای تغییر اقلیم بوده است توضیح داد: امروز به مدد فناوری های جدید و دسترسی به ماهواره ها حتی امکان اندازه گیری میزان رطوبت خاک در لایه های مختلف از طریق ماهواره وجود دارد و می توان ارتفاع آب را در تک تک چاه های عمیق و نیمه عمیق اندازه گرفت، یعنی قطعا دسترسی ها به نسبت سالهای دور خیلی بیشتر شده و ضرورت دارد از این فناوری‌ها استفاده کرد و برای تجهیزات هواشناسی سرمایه‌گذاری کنیم.

📌 دسترسي به متن كامل گفتگو از طريق اين لينك


join👉 @WaterOnline
Forwarded from Water Online
💧نحوه تهيه #آب_آشاميدني سالم در شرايط بحراني

#خبرگزاري_ايرنا

join👉 @WaterOnline
اقدامات ضعیف در مدیریت منابع آب کشور
نویسنده : شمس‌الله شريعت‌نژاد-عضو کمیسیون کشاورزی مجلس

⭕️در سال 97 هیچ اتفاق خوبی در حوزه آب برای کشور نیفتاده است. البته تلاش‌هایی برای تغییر الگوی کشت و کشاورزی، توسعه گلخانه‌ها و آبیاری قطره‌ای انجام گرفته است، اما کافی نیست. بارندگی‌های سال‌های اخیر از میانگین 50 سال کشور به نسبت قابل‌توجهی پایین‌تر است؛ اما متأسفانه به هر کسی اجازه می‌دهیم، در هر مکانی که می‌تواند هر محصولی را بدون توجه به میزان آب مورد نیاز برای کشت آن بکارد و درصورتی‌که نتوانست به فروش برساند دولت از جیب مردم خسارت آن را پرداخت می‌کند.

⭕️اقدامات مدیریتی منابع آب در این سال‌ها چشمگیر نبوده است، امیدواریم با تهیه و اجرای سند آمایش آب بسیاری از مشکلات این حوزه کاهش پیدا کند. 80 درصد جمعیت کشور‌های دنیا در کنار سواحل سکونت دارند، پراکندگی جمعیت در کشور ما توازن خوبی ندارد و تراکم جمعیت در سواحل به‌دلیل نبود صنایع به‌شدت پایین است. ما فقط در بیابان‌های کشور کار می‌کنیم و تمام صنایع آب‌بر را در مناطق خشک و کم‌آب مستقر کرده‌ایم. مطالعه و بررسی طرح انتقال آب دریای خزر به استان سمنان درحالی در بودجه سال 98 تصویب شد که با مخالفت شدید نمایندگان استان‌های شمال کشور همراه بود.

⭕️انتقال آب دریا برای دولت به‌ازای هر مترمکعب حدود 15 هزار تومان هزینه دارد؛ اما با اعمال یارانه دولتی و از جیب مردم برای صنایع آب‌بر با نرخ هر مترمعکب 500 تومان خواهد بود. اما چرا باید دولت زیر بار این هزینه سنگین برود؟ چرا صنایع آب‌بر باید در مناطق خشک و کم‌آب کشور تأسیس شوند؟ معتقدم طرح‌های انتقال آب برای گسترش صنایع به هیچ عنوان صحیح نیست. صنایع آب‌بر تنها باید در کنار سواحل و در مناطق پرآب احداث شوند. متأسفانه در استان‌های شمالی چون گلستان که دارای منابع آبی گسترده‌ای است هیچ صنعت بزرگی وجود ندارد، اما بزرگ‌ترین صنایع ملی در استان‌های کم‌آب مرکزی و بیابانی احداث شده است.

⭕️متأسفانه ما در مقابل کارهای اصولی به‌راحتی عقب‌نشینی می‎کنیم، اجرای سند آمایش آب نیازمند یک جراحی عمیق در بدنه کشور است و البته درد آن را همه باید تحمل کنیم تا اشتباهات گذشته جبران شود.

📌 روزنامه سبزينه-19 فروردين‌ماه (لينك)

#سازگاری_با_كم_آبی

join 👉 @WaterAdaptation
2024/10/06 16:13:16
Back to Top
HTML Embed Code: