Telegram Web Link
◽️ توئیت

👤 امیرحسین خالقی:

«در صورت اجرای موفق موثرترین اسلحه دولت فخیمه خواهد شد. سرکوب تمام عیار!»

#رمز_ریال
#ریال_دیجیتال
#CBDC

◽️@utfinance◽️
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
🖥 Game Theory

🏛 Yale University

In this lecture during the 2013 Yale Presidential Inauguration Symposia, University Provost Polak offers a sample of his popular undergraduate economics course. As the William C. Brainard Professor of Economics, he is an expert on decision theory, game theory, and economic history. His work explores how individuals choose when faced with uncertainty and how societies choose when faced with inequality.

◽️@utfinance◽️
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
🖥 درسگفتار

درباره تاریخ ایران
دوگانه‌های همزاد و چالش تجدد در تاریخ ایران

👤 عباس امانت

جلسه پنجم  - بازار و میدان

◽️ در این سلسله درس‌گفتارها، عباس امانت، استاد بازنشسته‌ی تاریخ در دانشگاه ییل، درباره ساختارهایی در تاریخ ایران صحبت می‌کند که به باور او از قرن‌ها پیش تا امروز پایدار مانده و زندگی ایرانیان را شکل داده است.

🔗 قسمت صفر، پیشگفتار را اینجا ببینید

🔗 قسمت یک را اینجا ببینید بوم و بر

🔗 قسمت دوم را اینجا ببینید ایران و انیران

🔗 قسمت سوم را اینجا ببینید درگاه و دیوان

🔗 قسمت چهارم را اینجا ببینید دین و دولت

◽️@utfinance◽️
◽️ آیا مهاجران غیرقانونی حیوانات خانگی را می‌خورند؟

در مناظره ترامپ و هریس، دونالد ترامپ ادعا کرد که مهاجران غیرقانونی گربه‌ها، سگ‌ها و حیوانان خانگی را می‌دزدند و می‌خورند. این ادعا برای بسیاری مضحک و عجیب بود.

اما پیش از این یک زن (تصویر بالا) که مهاجری از هائیتی در ایالت اوهایو است به علت دزدیدن و خوردن یک گربه خانگی بازداشت شده است.

بازرسان اداره پلیس کانتون (اوهایو) گفته‌اند که این زن 27 ساله، یک گربه را با کوبیدن روی سرش کشت. او سپس گربه را «در یک منطقه مسکونی در مقابل دیدگان چند نفر» در مجتمع مسکونی در خیابان 13th SE خورد.


◽️@utfinance◽️

#مهاجران_غیرقانونی
#مهاجرت
#مهاجران
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🖥 سورپرایز مالیاتی ترامپ برای مردم آمریکا

ترامپ طرح جدیدی را برای حذف همه مالیات‌های اضافه کاری اعلام کرد:

◽️ افرادی که اضافه کار می کنند جزو سختکوش‌ترین شهروندان کشور ما هستند.

◽️ فقط ۴۰ ساعت در هفته کار کنید، ساعات اضافه کاری شما بدون مالیات خواهد بود.

◽️@utfinance◽️
Forwarded from کافه سیاست
ما در این کانال از ایرانمان می‌نویسیم از دردها و دغدغه های وطنمان که درحال نابودیست
از مردمی می‌نویسیم که شریف ترین و مظلوم ترین مردم تاریخند .
در این راه در کنار ما باشید.

@politicscafe
https://www.tg-me.com/+VT1Onb5-_aVkNjQz
https://www.tg-me.com/+VT1Onb5-_aVkNjQz
https://www.tg-me.com/+VT1Onb5-_aVkNjQz
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
👤 گفت‌وگو

پیتر تیل

◽️@utfinance◽️
بحران ناترازی برق؛ آینده‌ی تاریک پیش‌رو و راهکار برون‌رفت از آن
Choraz - چُـراز
🎧 پادکست

قطعی برق تقصیر کیه؟

👤 حسین میرزایی

©️ چراز

◽️@utfinance◽️
📄 مقاله

5 درس اصلی برای اقتصاددانان جوان

👤 جاناتان نیومن

INSTANT VIEW

◽️@utfinance◽️
📄 مقاله

یک طرح بحث درباره آزادسازی کشاورزی ‎⁩

👤 شاهین کارخانه

قیمت خرید تضمینی گندم توسط دولت از کشاورزان همواره مورد بحث بوده است. به تازگی مسعود پزشکیان وعده داد که از محل صندوق توسعه ملی، 120 هزار میلیارد تومان مطالبات کشاورزان پرداخت می‌شود.

آیا دولت باید گندم را به صورت تضمینی از کشاورزان بخرد؟ گندم بر چه مبنایی قیمت گذاری می‌شود؟ آیا روش بهتر و بهینه‌تری برای خرید و فروش در بازار گندم وجود ندارد؟

کشاورزی هنوز در جامعه ما نقش ویژه‌ای دارد. دولت‌ها گندم را کالای استراتژیک می‌دانند و همواره یکی از اهداف خود را خودکفایی در تولید گندم اعلام کرده‌اند. حتی در دولت محمد خاتمی نیز در دوره‌ای که واردات گندم به صفر رسید جشن خودکفایی برگزار شد.

بسیاری از مردم نیز فکر می‌کنند که حمایت از کشاورزان مهم و منصفانه است. این مسئله به ایران اختصاص ندارد. زمستان قبل در آلمان کشاورزان به افزایش مالیات اعتراض کردند و با پوسترهایی مانند «کشاورزی یک کشور افتخار است» و«اگر کشاورز بمیرد، کشور می‌میرد» حمایت افکار عمومی را جلب کردند.

به نظر می‌رسد این دیدگاه اصلی وجود دارد که چون کشاورزی برای کل مردم غذا تولید می‌کند، بنابراین لازم و یا مطلوب است که بخشی از غذای کشور در داخل تولید شود. دولت‌ها معمولا کاهش جمعیت روستانشین و افزایش شهرنشینی را خطری برای تولیدات کشاورزی و دامپروری می‌دانند.

بنابراین اغلب یک جامعه کشاورزی مستقل و کاهش نیاز به واردات غذا مطلوب تلقی می‌شود. سیاست‌های کشاورزی دولت‌ها معمولا در راستای دستیابی و تأمین این اهداف است.

اما آیا آزادسازی کشاورزی -یعنی بدون یارانه و مقررات، که در آن کشاورزان دقیقاً تحت شرایط بازاری مشابه سایر تولیدکنندگان قرار دارند- بهتر است؟

تئوری اقتصادی و تجربه تاریخی کشاورزی اروپا به ما پاسخ بله می‌دهد و نشان می‌دهد که چگونه این سازوکار عمل می‌کند.



🔗 متن کامل


◽️@utfinance◽️
ComentarioResolutorioDeCambios.pdf
1.5 MB
📚 کتاب

Commentario resolutorio de cambios

👤 مارتین دو آزپیلکوئتا

◽️@utfinance◽️
📄 مقاله

چرا دولت نباید مسکن بسازد؟

👤 مهرپویا علا

◽️از متن:

چرا معتقدیم دولت نباید مسکن بسازد؟ آیا هواداران نظام سرمایه‌داری که چنین عقیده‌ای دارند از حلبی‌آبادنشینی آدم‌ها لذت می‌برند؟ آیا شیطان‌صفت یا مبتلا به بیماری روانی هستند؟ لابد کسانی که تقصیر مشکل مسکن را به گردن سرمایه‌داری می‌اندازند همین‌گونه فکر می‌کنند. پس ببینیم مسیر استدلال‌شان چگونه است و چه ایرادی دارد. اما در اینجا یک ابهام وجود دارد که قبلاً باید آن را رفع کنیم. اغلب کسانی که معتقدند دولت موظف به فراهم کردن مسکن - و نیز فراهم کردن تمام کالاهایی که «اساسی» می‌دانند - است، ادعای سوسیالیست بودن ندارند. آن‌ها اغلب حتی خود را هواداران منطقی و «علمی» نظام سرمایه‌داری و مبادلۀ آزاد می‌دانند و ادعایشان این است که آنچه با آن مخالفند سرمایه‌داری «لجام‌گسیخته» و هواداران «افراطی» و «ایدئولوژی‌زدۀ» آن است.
در اینجا ما سروکارمان با همان دسته‌ای است که خود را آشکارا سوسیالیست نمی‌دانند و صرفاً برای دولت وظایفی اقتصادی قائل هستند یا معتقدند «راه سومی» را کشف کرده‌اند. به راستی تعداد این‌ها هم بسیار بیشتر است، هم قدرت سیاسی در اغلب کشورها در اختیار این‌هاست و هم اینکه آکادمی از طرز فکرشان حمایت می‌کند.

📌 منبع: کانال نویسنده

◽️@utfinance◽️
File 5.pdf 3.pdf
2.4 MB
📄 مقاله

ذهنیت جهادی علی شریعتی

👤 یدالله موقن

◽️@utfinance◽️
📄 مقاله

مالکیت، قرارداد، تجاوز
مروری بر ایده‌های بنیادی هانس هرمان هوپ درباره «حقوق مالکیت»

👤 شاهین کارخانه

◽️@utfinance◽️
📄 یادداشت

آیا قانون اساسی می‌تواند ضامن آزادی و دموکراسی باشد؟!

👤 سودابه قیصری

برخی می‌گویند طبق متمم اول و دوم قانون اساسی امریکا، نه حزب دموکرات و نه جمهوریخواه یا هر گروه دیگری نمی‌تواند آزادی‌های امریکاییان را به خطر بندازد.

می‌دانیم که طی ۱۶ سال گذشته- دو دوره اوباما، یک دوره ترامپ و یک دوره بایدن- بزرگ‌ترین بلا بر سر آمریکا آمده؛ آن‌هم دو دستگی شدید بین مردم، مغزشویی کودکان از سال‌های اولیه تحصیل و اوج آن در دانشگاه‌ها، کمرنگ‌کردن حس میهن‌دوستی بین جوانان، نفرت از نژاد و کشور و پرچم خود، ایجاد احساس گناه در سفیدپوستان، از بین‌بردن تفکر انتقادی و ساختن کالت از دموکرات‌ها و جنسیت‌های مختلف و ... به مرور و به روش قورباغه پخته توسط بخش رادیکال دموکرات‌ها و البته الیت دانشگاهی و رسانه‌ها که اندیشه‌هایشان به مارکسیسم پهلو می‌زند انجام شده است و بخشی عظیم از خودِ امریکاییان نیز خطر جدی را احساس کرده‌اند، طوری که برای نجات کشورشان از بحران اقتصادی و فرهنگی حاضرند حتی به فردی نسبتا پوپولیست چون ترامپ متوسل شوند.

اما بحث من چیز دیگریست. حتی در امریکا نیز قانون اساسی نمی‌تواند تا ابد، صددرصد ضامن آزادی‌های فردی یک ملت باشد. چه کسی فکر می‌کرد با روی کار آمدنِ حزب کارگر در بریتانیا، مردم را با انگ "راست‌افراطی" حتی برای پست یک میم یا یک شعار به دو تا سه سال زندان محکوم کنند؟!
حمله به قانون اساسی ایالات متحد نیز به شکلی زیرپوستی چند سالیست شروع شده تا به مرور زمینه را برای تغییرش آماده کنند.
دقیقا اول سپتامبر (15 شهریور 1403) نیویورک تایمز مقاله‌ای مبسوط چاپ کرده با عنوان "قانون اساسی مقدس است، آیا خطرناک هم است؟" مقاله بسیار ملایم و ظاهرا منطقی شروع می‌کند و کم‌کم خواننده را به جایی می‌رساند که ابدا هم مقدس و محترم نیست و برای مصالح کشور خطرناک است.
مقوله خطرناک بودن برای مصالح کشور و مردم مقوله‌ای آشنا نیست؟

در ۲۰۱۸، ریان کوپر در "دِ ویک" نوشت: "قانون اساسی امریکا وحشتناکه، بیایید بندازیمش دور و از اول شروع کنیم. قانون اساسی امریکا منسوخ و بدرد نخوره و درست کار نمی‌کنه.
The American Constitution is an outdated, malfunctioning piece of junk — and it's only getting worse."

و البته این نوع مقاله‌ها و نشر آنان تازگی ندارد. این کار از سال ۲۰۱۳ شروع شد و حالا با مطرح‌شدن کامالا هریس دارد اوج می‌گیرد.
متمم اول قانون اساسی ایالات متحده آمریکا حکومت را از وضع قوانین برای تثبیت یک دین به عنوان دین رسمی، ممنوع کردن اعتقاد آزاد به دین، یا محدود کردن آزادی بیان، حق تجمع صلح‌آمیز، یا حق شکایت به منظور جبران خسارت‌ها از سوی دولت بازمی‌دارد. این متمم که در ۱۵ دسامبر ۱۷۹۱ تصویب شد، یکی از ده متممی بود که منشور حقوق ایالات متحده آمریکا را شکل دادند.
متمم دوم قانون اساسی ایالات متحده آمریکا از حق مردم برای داشتن و حمل اسلحه محافظت می‌کند و در ۱۵ دسامبر ۱۷۹۱ به عنوان بخشی از ده متمم گنجانده شده در منشور حقوق ایالات متحده آمریکا تصویب شده‌است.
دیوان عالی ایالات متحده آمریکا حکم کرده‌است که این حق متعلق به افراد است، در عین حال حکم کرده‌ است که این حق نامحدود نیست و وجود این حق، وضع هر نوعی از مقررات دربارهٔ جنگ‌افزار گرم یا ابزارهای مشابه آن را ممنوع نمی‌کند.
با الحاق منشور حقوق، دولت‌های ایالتی و محلی هم به اندازه دولت فدرال، از نقض این حق منع شده‌اند.

◽️@utfinance◽️
2024/10/01 09:27:50
Back to Top
HTML Embed Code: