Telegram Web Link
📚 معرفی کتاب

راه آزادی‌خواهان

👤 خاویر میلی

این کتاب دایره المعارف قطعی خاویر میلی است: کتابی در سه پرده که در آن قهرمان درخشان ترین روزهایی که در سال‌های اخیر در سیاست آرژانتین رخ داده است، از مسیری می‌گوید که او را به سمت سیاست سوق داد و شیوه‌ای که ایده‌هایش به سوی مهم‌ترین آرمانش تکامل یافته است. همانطور که خودش می‌گوید: «در نهایت برای دفاع از آزادی محبوب شدم».

خاویر میلی دارای مدرک لیسانس اقتصاد از دانشگاه بلگرانو، مدرک کارشناسی ارشد در اقتصاد از Instituto de Desarrollo Económico y Social ، و دکترای اقتصاد از دانشگاه Torcuato di Tella است. او دروس دانشگاهی اقتصاد کلان، رشد اقتصادی، اقتصاد خرد و ریاضیات را در دانشگاه تدریس کرده است.
او نویسنده چندین کتاب در زمینه اقتصاد و سیاست است، از جمله کتاب El camino del libertario :راه آزادی‌خواهان.

◽️@utfinance◽️
📄 مقاله

آشنایی با اعضای مکتب اتریش در ایتالیا

◽️@utfinance◽️

◽️ چندین اقتصاددان ایتالیایی ایده‌های مکتب اتریش را پذیرفتند و آن‌ها را در کار خود گنجانیدند و خرد اقتصادی غالب را به چالش کشیدند. در میان آنها آنتونیو مارتینو قابل توجه است که نه تنها آثار هایک را به ایتالیایی ترجمه کرد، بلکه اصول اقتصاد اتریشی را نیز برای تحلیل و نقد مداخله دولت در اقتصاد ایتالیا به کار گرفت. مارتینو در سال‌های 1988 تا 1990، رئیس انجمن مونت پلرین بود.
◽️ اقتصاددانان دیگری مانند آلبرتو مینگاردی، کارلو لوتیری و گوستاوو دل وکیو نیز با نوشته‌ها و فعالیت‌های خود در انتشار افکار اتریشی سهیم بودند.

◽️@utfinance◽️
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
نتیجه آزادی‌خواهی، فروتنی است

👤 موسی غنی‌نژاد

◽️@utfinance◽️
📚 معرفی کتاب

سابقا کمونیست‌ها
/ روشنفکران و تجربه کمونیسم /


📌 «در فاصلۀ انقلاب اکتبر تا امضای پیمان عدم تجاوز استالین-هیتلر، بسیاری از نویسندگان، چه در امریکا و چه در اروپا، واله و شیدای کمونیسم شدند. این روشنفکران اصلاً شبیه نوکیشان معمولی نبودند و در واقع غیرعادی‌ترین کمونیست‌های جهان به شمار می‌آمدند. آنان صاحب بالاترین استعدادها و توانایی‌ها برای فهم روح زمانۀ خود بودند و درکشان از امیدها و ناامیدی‌های آن دوران از دیگران دقیق‌تر بود.

در این کتاب، شش روشنفکر داستان کمونیست شدن و بازگشتشان از آن را بازگو می‌کنند. نقطۀ اشتراک این شش نویسنده، که شخصیت‌هایی بسیار متفاوت دارند، این است که همگی، پس از درگیری‌های درونی عذاب‌آور، کمونیسم را انتخاب کردند؛ زیرا ایمان خود را به دمکراسی از دست داده و به جایی رسیده بودند که حاضر شدند «آزادی‌های بورژوایی» را در پای مبارزه با فاشیسم قربانی کنند.»

◽️@utfinance◽️
📄 مقاله

آشنایی با انجمن توسعه اقتصاد اتریشی (SDAE)

◽️ انجمن توسعه اقتصاد اتریشی (The Society for the Development of Austrian Economics) (به اختصار:SDAE) که در سال 1996 تأسیس شد، بیش از 100 عضو از سراسر کشورهای جهان دارد. هدف SDAE پیشبرد ایده‌های کارل منگر، لودویگ فون میزس، و فردریش هایک و دیگر اقتصاددانان مکتب اتریشی از طریق توسعه داخلی و تعامل با ایده‌های سایر رویکردهای مرتبط با علم اقتصاد است.
هر نوامبر، SDAE پانل‌های متعددی را حمایت می کند و شام سالانه و نشست تجاری خود را در نشست سالانه انجمن اقتصادی جنوب (SEA) میزبانی می‌کند. انجمن در جلسه خود، با جوایز و مشوق‌هایی برای کمک به پیشبرد مأموریت علمی و آموزشی از اعضا قدردانی می‌کند.

◽️@utfinance◽️
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🖥 ویدیو

پاسخ سردبیر اتاق خبر شبکه منوتو به نقد مجری بی‌بی‌سی فارسی درباره مستندهای تاریخی منوتو

◽️@utfinance◽️
📚 تازه‌های انتشار

منشور آزادی

👤 فردریش فون هایک

ترجمه مرتضی افشاری

نشر نگاه معاصر

◽️@utfinance◽️
👤 لودویگ فون میزس:

نکته مهم این است که تورم کار خدا نیست، تورم بلا نیست که بر سر ما نازل شود؛ بیماری نیست که مثل طاعون بیاید؛ تورم یک سیاست است.

◽️@utfinance◽️
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
🖥 فردای ایران/ قسمت دوم

اهمیت زبان فارسی؛ گفت‌وگوی اشکان زارع با نصرالله پورجوادی

◽️
@utfinance◽️

🔗 قسمت اول

◽️@utfinance◽️
📚 کتاب

The House That Uncle Sam Built

👥 By Peter J. Boettke and Steven Horwitz

◽️@utfinance◽️
HouseUncleSamBuiltBooklet.pdf
1.1 MB
📚 کتاب

The House That Uncle Sam Built

👥 By Peter J. Boettke and Steven Horwitz

◽️@utfinance◽️
Forwarded from بازار آزاد
Finance & Economics
Video
برویم ببینیم این اقتصاددان‌های معتبر که در دانشگاههای معتبر مدرک می‌گیرند و در مجلات معتبر مقاله منتشر می‌کنند چه شکلی‌اند. برای مثال، حرفهای دو نمونه‌ی وطنی از آنها را اینجا می‌آوریم.

یکی محمد اکبرپور که اخیرا در فصلنامه‌ی اقتصاد دانشگاه هاروارد مقاله‌ای منتشر کرده و ضمن دعوت به بازبینی در بحثهای پایه‌ای اقتصاد یعنی نظریه قیمت نوشته «تا به حال اقتصاددانها برای تخصیص منابع کمیاب به قیمتها متوسل می‌شدند در حالی که سیستم قیمتها منابع را به کسانی می‌دهد که بیشترین پول را می‌دهند نه کسانی که بیشترین نیاز را دارند.»
حرف جدیدی نیست. فقط فرق اینها با مارکسیستها این است که همان حرف را نرم‌تر می‌زنند. یک جور بهداشت زبانی را رعایت می‌کنند تا قدری بی‌طرف و علمی جلوه کنند اما در عمل می‌توانند پرت‌ترین حرف‌ها را در قالب مصطلاحاتی فنی به خورد مخاطب دهند.
نمونه‌ی وطنی دیگر، نویسندگان این مقاله‌اند. چهار نویسنده که دست کم دو نفر از آنها یحتمل مورد تایید جناب مشایخی هم باشند در مقاله‌ای نتیجه گرفته‌اند که فقرا در مقایسه با طبقات متوسط و ثروتمندان تورم را بیشتر احساس می‌کنند. بله، شیره را خورد و گفت شیرین است! البته باز از مورد اول بهترند، دست کم تز چپ‌ها را تکرار نمی‌کنند.

آبا لرنر زمانی ‌به طعنه گفت مارکسیسم همان اقتصاد سرمایه‌داری است (چون مارکس نظام سرمایه‌داری را تحلیل می‌کرد) و نظریه قیمت در اقتصاد جریان اصلی همان سوسیالیسم است!
Forwarded from بازار آزاد
Finance & Economics
برویم ببینیم این اقتصاددان‌های معتبر که در دانشگاههای معتبر مدرک می‌گیرند و در مجلات معتبر مقاله منتشر می‌کنند چه شکلی‌اند. برای مثال، حرفهای دو نمونه‌ی وطنی از آنها را اینجا می‌آوریم. یکی محمد اکبرپور که اخیرا در فصلنامه‌ی اقتصاد دانشگاه هاروارد مقاله‌ای…
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
به موارد بالا می‌توان مورد استیگلیتز را هم اضافه کرد. نوبل می‌گیرند تا بگویند اگر از ثروتمندان مالیات بگیریم و به فقرا بدهیم بازدهی آن به مراتب بیشتر است.

هایک ۵۰ سال پیش همین ادعای اقتصاددانان جریان اصلی را به نقد گرفت. از نظر هایک، اقتصاددانان جریان اصلی که خیال می‌کنند با تکنیک‌ها و مدل‌های ریاضی می‌توانند به فهم فراگیری از نظم بازار برسند و چنین نتایجی (مثل استیگلیتز) بگیرند بیشتر ادعای دانش دارند و همین ادعا آنها را دچار توهم می‌کند و به تحقیق بیهوده‌ در مورد «ثابت‌های عددی و کمّی» سوق می‌دهد.
🔴 اینفوگرافیک

شرکت‌های وابسته به ستاد اجرایی

◽️@utfinance◽️
2024/09/28 07:32:53
Back to Top
HTML Embed Code: