Telegram Web Link
🔹در افتتاحیه‌ی ششمین کنگره بین‌المللی و هجدهمین کنگره ملی ژنتیک ایران، به‌پاس خدمات و زحمات چهره‌های تاثیرگذار این حوزه، جناب آقای دکتر محمدرضا نوری دلویی به‌عنوان چهره‌ی پیشکسوت تاثیرگذار علم ژنتیک، جناب آقای دکتر محمود تولایی، چهره‌ی تاثیرگذار علم ژنتیک و جناب آقای صادق شجاعی چهره‌ی جوان تاثیرگذار علم ژنتیک، مراسم تجلیل و بزرگداشتی برگزار شد.

🔹 از خداوند متعال برای آن‌ها توفیق خدمت بیشتر و سلامتی آرزومندیم.

✦⊱ آکـادمـے ژنـتیــڪ ایران
@Ir_Genetics_Academy ⊱✦
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
📚  انتخاب رشته کنکور ارشد ۱۴۰۳ 📚

💥 ویژه وزارت بهداشت

🔍 انتخاب رشته با همراهی مجرب ترین مشاورین کشور و رتبه برتر‌ها

👨🏼‍🎓 انتخاب رشته براساس علاقه و آینده شغلی

🏢 معرفی برترین دانشگاه‌ها

🎓 معرفی تخصصی هر رشته دانشگاهی

📝 ارائه بهترین لیست برای قبولی شما

ظرفیت محدود شد

☎️ برای رزرو وقت مشاوره و انتخاب رشته به پشتیبانی مجموعه پیام دهید.


--------------------------------------------------------

پشتیبانی
🗳️ @Biocan_support

عضویت در کانال ما
📍 @BioCAN_channel

عضویت در گروه ما
🗣️@Biocan_group
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🔺️ ارائه دانشجویی دوشنبه ۱۸ تیر

🔴 عنوان: ایمونوتراپی


👤 ارائه‌دهنده: ضحی کاظمی
کارشناسی ارشد زیست سلولی دانشگاه آزاد تنکابن


‌برای شنیدن این توضیحات ساعت ۲۲ به لینک زیر مراجعه کنید:

🖇🔘 https://www.skyroom.online/ch/union/biocan784

نام کاربری و رمزعبور: 9998


┏━━━━━━
     🆔 @UIBiologists🌱💡
┗━━━━━━
پویش ملی
#یک_ساعت_برای_خانه_مادری

🟩 در دومین برنامه این پویش ملی، میزبان سرکار خانم دکتر مونا آتشانی، دکتری تخصصی زیست‌شناسی ساختاری از دانشگاه علوم پزشکی فردریخ شیلر آلمان هستیم.

📌 موضوع برنامه:

🔺از سلول‌های بنیادی پرتوان القایی تا مدل‌سازی سلولی در آزمایشگاه

🔺آشنایی با پتانسیل‌ها و فرصت‌های تحصیلی در آلمان در حوزه علوم زیستی و بیوتکنولوژی

🕘 زمان برگزاری: چهارشنبه ۲۰ تیرماه ساعت ۲‍۱ به وقت تهران

🖇 جهت ثبت‌نام، روی دکمه زیر کلیک کنید

─━⊱ آکادمی بیوتکنولوژی ایران
🪴@ir_biotech_academy
سلول‌ها اطلاعات ژنتیکی اولیه را فراموش نکرده‌اند!

🧬 سلول‌های بنیادی پرتوان، سلول‌هایی هستند که قدرت تقسیم و تمایز بسیار بالایی داشته و توانایی این را دارند که به انواع مختلفی از سلول‌های بالغ بدن تبدیل شوند. جان‌ گوردون و شینیا یاماناکا، توانستند سلول‌های بالغ را به سلول‌های بنیادی پرتوان " pluripotent" تبدیل کنند و نشان دادند که سلول‌های تمایز یافته را می‌توان به سلول‌های بنیادی تبدیل کرد

🐸 طی آزمایشاتی که انجام‌شد، هسته بالغ یک سلول روده‌ای قورباغه را جدا‌ کرده و با هسته اصلی تخم یک قورباغه جابه‌جا کردند؛ برخلاف انتظار، مشاهده شد که یک بچه قورباغه کاملا سالم از آن سلول‌تخم، به دنیا آمد.

🧑‍🔬 یاماناکا، به دنبال ژن‌هایی بود که بتوانند سلول‌های بالغ را دوباره برنامه‌ریزی و به سلول‌های بنیادی پرتوان تبدیل کنند.

🧪 در ابتدا، 20 ژن به عنوان کاندید انتخاب شدند. با فرآیند ترنسفکشن سلولی ژن‌ها یکی پس از دیگری حذف شدند تا درنهایت 5 ژن به‌عنوان ژن‌های اصلی برگزیده شوند، که شامل: Nanog, Klf4, Sox2, Oct3/4, C_Myc بودند.

در نتیجه، ترکیبی از ژن‌ها یافت شد که اطلاعات ژنتیکی هسته‌ی اولیه را فراموش نمی‌کردند. این پژوهش در دنیای پزشکی تحولی عظیم ایجاد کرد و در سال 2012 یاماناکا و همکارانش، به پاس این یافته‌های ارزشمند برنده جایزه نوبل شدند.

• کیانا نوری •


┏━━━━━━
     🆔 @UIBiologists🌱💡
┗━━━━━━
💫ارگان روی چیپ یا به اصطلاح «اندام تراشه‌ها»، یکی از ۱۰فناوری برتر دنیا شناخته می‌شوند🌍

🧠این فناوری نوظهور قادر است شرایط محیطی سلول‌ها و اندام‌ها را در محیطی بسیار کوچکتر شبیه سازی کند.

🔬از اندام تراشه‌ها می‌توان در جهت مطالعه محیط سلولی تومورها، درمان‌های ایمونوتراپی، پزشکی شخصی و…استفاده نمود.

🛑برای اطلاعات بیشتر در مورد این فناوری نوظهور، می‌تونین در وبینار رایگان «خانه مادری» شرکت کنین🤓

برای دریافت اطلاعات وبینار، روی لینک زیر کلیک کنید

─━⊱ آکادمی بیوتکنولوژی ایران
🪴@ir_biotech_academy
سیر تحول اندام‌های مصنوعی، از گذشته تاکنون

🔍 تهیه پروتز و ساخت اندام‌های مصنوعی، یکی دیگر از جنبه‌های مهم پزشکی بازساختی است و این ابزارهای کمکی از گذشته تاکنون، به کمک افرادی آمده‌اند که به دلایل مختلف از عضو طبیعی خود محروم شده‌اند یا نقص‌های جسمی دارند.

🦶🏻از زمان ساخت اولین پروتز توسط مصریان باستان (یک انگشت شست پای بسیار بزرگ!) و با پیشرفت تکنولوژی و علم پزشکی، این حوزه نیز تحولات بسیاری را تجربه کرده است. در قرن‌های ۱۶ و ۱۷، استفاده از پروتزهایی از جنس فلزات قیمتی مانند برنج و نقره، به منظور کاربردهای عملی و همچنین تزیینی شدت گرفت. این اندام‌های مصنوعی با وجود زیبایی، سنگین و کم‌کارآمد بودند.

با شروع جنگ داخلی در آمریکا در سال ۱۸۶۱، تعداد افراد دچار قطع عضو در این کشور به شدت افزایش یافت. این نیاز در نهایت منجر به ساخته‌شدن پای مصنوعی شد. این پای مصنوعی از چوب بلند استوانه‌ای همراه با فلز ساخته شده بود.

🦿در اواخر دهه‌ی ۹۰ و پس از تجربه مشکلات مرتبط با پروتزهای سنگین، دانشمندان به دنبال خلق نمونه‌های سبک‌تری بودند که استفاده و نگه‌داری از آن نیز راحت شود. به همین علت پروتزهایی از جنس پلی‌کربنات، رزین و پلاستیک، طراحی و جایگزین نمونه‌های قبلی شدند.

🦾 در حال حاضر، پروتز و اندام‌های مصنوعی با استفاده از تکنولوژی‌های پیشرفته‌‌ مانند هوش مصنوعی، رباتیک، بایومکانیک و نانوتکنولوژی ساخته می‌شوند. این تکنولوژی همراه با حسگر‌ها و ابزارهای تشخیصی دقیق، به بیماران کمک می‌کند که تا حد امکان به زندگی عادی بازگردند و عملکرد بهتری داشته باشند.

•آذین عتیقی•


┏━━━━━━
     🆔 @UIBiologists🌱💡
┗━━━━━━
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
ردپای پزشکی بازساختی در ایمونوتراپی و سرطان...

سال‌هاست که پزشکی بازساختی، پیشرفت‌های قابل توجهی در ایمونوتراپی و درمان سرطان داشته‌است...

⚡️اگر از دهه ۱۹۹۰ شروع کنیم، با اولین ایده درباره استفاده از سیستم ایمنی بدن بیمار، برای مبارزه با سرطان مواجه می‌شویم که «ایمونوتراپی» نام گرفت. پس از آن، در سال ۲۰۰۷، اولین واکسن سرطان "sipuleucel_T" توسط سازمان FDA تأیید شد که نوعی درمان ایمونوتراپی برای سرطان پیشرفته پروستات بود.

🔍 در دهه ۲۰۱۰، «مهارکننده‌های زیستی» توسعه یافتند که تحول عظیمی در درمان سرطان ایجاد کردند؛ این داروها با مسدودکردن نقاط بازرسی، این امکان را به سلول‌های T می‌دهند تا سلول‌های سرطانی را بهتر شناسایی کرده و از بین ببرند.

🧬 همچنین در سال ۲۰۱۶، سازمان FDA درمان با سلول "T CAR" را تأیید کرد که در آن، سلول‌های T بیمار به‌صورت ژنتیکی اصلاح می‌شوند تا سلول‌های سرطانی را مورد هدف قرار داده و از بین ببرند. در سال ۲۰۲۰ نیز، اولین آنتی‌بادی‌های دو اختصاصی "bispecific antibody"، مهندسی و برای درمان‌ لوسمی لنفوبلاستیک حاد تأیید شد.

👀 هم‌اکنون نیز محققان درحال کشف رویکردهای جدیدی در پزشکی بازساختی برای درمان سرطان و ایمونوتراپی هستند و این رشته در آینده، شگفتی‌های جدیدی در بخش‌های مختلف ازجمله سرطان، برای ما در پی خواهد داشت.

•الناز حسینی•


┏━━━━━━
     🆔 @UIBiologists🌱💡
┗━━━━━━
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
سل‌درمانی: درمان ازطریق سلول‌های بنیادی

💉 سلول‌درمانی یا cell therapy، یکی از مهم‌ترین رویکردهای درمانی در حوزه‌ی پزشکی بازساختی است که در آن، از سلول‌های بنیادی فرد بیمار(اتولوگ) یا اهدا‌کننده(آلوژنیک) برای درمان یا پیشگیری از بیماری‌‌ها استفاده می‌شود.

🩸در قرن بیستم، پیشرفت‌هایی مانند انتقال خون توسط دکتر جورج دبلیو کرایل و کشف سلول‌های بنیادی خون‌ساز، امکان پیوند مغز استخوان و درمان بیماری‌های خونی را فراهم کرد.

🩺 در سال‌های اخیر، سلول‌درمانی به یکی از مهم‌ترین رویکردهای درمانی در پزشکی نوین تبدیل شده‌است. این روش درمانی، به‌دلیل قابلیت‌های فراوانی که در ترمیم بافت‌های آسیب‌دیده دارد، توانسته در درمان بیماری‌هایی که گزینه‌های درمانی محدود دارند، مانند: پارکینسون و مولتیپل اسکلروزیس موفق عمل کند.

🔑 با ادغام این رویکرد درمانی با سایر حوزه‌ها مانند مهندسی ژنتیک، می‌توان سلول‌های ایمنی را در راستای هدف قراردادن تومورها مهندسی کرد و از این روش، در درمان سرطان بهره برد.


┏━━━━━━
     🆔 @UIBiologists🌱💡
┗━━━━━━
🔬 رشته‌ای که آینده‌ی پزشکی‌ست:
پزشکی بازساختی، امید جدیدی برای درمان بیماری‌ها و درمان آسیب‌های مزمن ایجاد می‌کند.
.
🩺 انقلابی در پزشکی‌ست:
درمان‌های ترمیمی و‌ شخصی، رویکردی طبیعی‌تر و عمیق‌تر برای درمان ارائه می‌دهند.
.
⏳️ و در آخر، عصر جدیدی از درمان است.
با راه حل‌های احیاکننده، از قدرت بدن انسان برای ترمیم و بازسازی خود استفاده می‌کند و درمان‌های اختصاصی و موثری را برای طیف گسترده‌ای از شرایط ارائه می‌دهد.
.
⁉️ آیا از قبل با چنین رشته‌ای آشنایی داشتید؟!


┏━━━━━━
     🆔 @UIBiologists🌱💡
┗━━━━━━
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
biology students union..pdf
1.9 MB
Enhancement of Schwann-like cells differentiation from adipose-derived mesenchymal stem cells by administration of platelet-rich plasma: An in vitro study


📍 پزشکی بازساختی: اعصاب محیطی اغلب منجر به اختلالات عملکردی قابل‌توجهی می‌شوند، با این حال درمان‌های مؤثر محدودی برای آن‌ها وجود دارد. بررسی‌ها نشان می‌دهد که سلول‌های بنیادی مزانشیمی مشتق از چربی (AdMSCs) نویدبخش بازسازی عصب هستند.


🖇 اطلاعات بیشتر


•زینب زارع•

┏━━━━━━
     🆔 @UIBiologists🌱💡
┗━━━━━━
استفاده از سلول‌های CAR-T،
روشی نوین در مقابله با خود ایمنی!


👨‍🔬 دانشمندان توانسته‌اند به‌وسیله‌ درمان مبتنی‌بر سلول‌های CAR-T، سرعت لوپوس اریتماتوز سیستمیک "SLE"، که یک بیماری خود ایمنی جدی است را کاهش داده و زندگی یک دختر ۱۵ ساله را نجات دهند. این در حالی بود که پزشکان در درمان دختر بچه به بن‌بست رسیده بودند.

💉 این درمان شامل برداشتن برخی از سلول‌های ایمنی بیمار (سلول‌های T) و تجهیز این سلول‌ها به یک گیرنده آنتی‌ژن کایمریک (CAR)، در آزمایشگاه است. سلول‌های CAR-T سپس به بیماران داده می‌شوند و روی سلول‌های B ایجاد کننده‌ی اختلال موجود در خون قرار می‌گیرند و آن‌ها را از بین می‌برند. این روند، منجر به اجرای برنامه‌ راه‌اندازی مجدد برای سیستم‌ایمنی می‌شود.

🩸 سلول‌های CAR-T، قبلاً فقط برای لوسمی یا لنفوم و در طی مطالعات روی بزرگسالان مبتلا به برخی بیماری‌های خودایمنی پیشرفته مورد استفاده قرار می‌گرفتند. پیش از این هرگز برای درمان کودکان مبتلا به بیماری‌های خودایمنی استفاده نشده بودند.

✌️ این دختر که اکنون ۱۶ ساله است، اولین کودک مبتلا به "SLE" است که بیماری خود ایمنی‌اش را در دانشگاه ارلانگن دریافت کرده‌است. اکنون تیم درمانی در ارلانگن نتایج این درمان موفق را در مجله "The Lancet" منتشر کرده‌است.


امیر وحید بال‌افکن
ملیکا بیرامی



┏━━━━━━
     🆔 @UIBiologists🌱💡
┗━━━━━━
🔬 رشته‌ای که آینده‌ی پزشکی‌ست:
پزشکی بازساختی، امید جدیدی برای درمان بیماری‌ها و درمان آسیب‌های مزمن ایجاد می‌کند.
.
🩺 انقلابی در پزشکی‌ست:
درمان‌های ترمیمی و‌ شخصی، رویکردی طبیعی‌تر و عمیق‌تر برای درمان ارائه می‌دهند.
.
⏳️ و در آخر، عصر جدیدی از درمان است.
با راه حل‌های احیاکننده، از قدرت بدن انسان برای ترمیم و بازسازی خود استفاده می‌کند و درمان‌های اختصاصی و موثری را برای طیف گسترده‌ای از شرایط ارائه می‌دهد.
.
⁉️ آیا از قبل با چنین رشته‌ای آشنایی داشتید؟!


┏━━━━━━
     🆔 @UIBiologists🌱💡
┗━━━━━━
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
2024/10/01 10:19:59
Back to Top
HTML Embed Code: