💠 روایت ایسنا از تلخی و شیرینی های کودکان کار؛

🌀 بزرگ‌مردان کوچک

✍️ گزارش از: توحید مهدوی

https://www.isna.ir/news/1400100603597/

🆔 @Tmahdavi
🔹 تعریف ساده خبر و تفاوت آن با خبرسازی

🆔 @Tmahdavi
🔹 وقتی دیوارها شرمسار می‌شوند

گزارش از: توحید مهدوی

💠 دیوارهای شهر این روزها بیش‌ از پیش شرمسارند، شرمسار از آگهی‌هایی که انسان‌ها برای فروش اعضایشان به آن چسبانده‌اند...

https://www.isna.ir/news/1400112519407/

🆔 @Tmahdavi
🔹 تحلیل اخبار یک اداره

توحید مهدوی

🔸 چند هفته پیش مدیرکل یکی از ادارات خواست اخبار سال جاری در سایتشان را تجزیه‌وتحلیل کنم که خلاصه نتیجه آن در نمودارها قابل‌مشاهده است. در اینجا ذکر چند نکته حائز اهمیت است:

💠 ۱: می‌گویند خبر گزارش عینی از یک رویداد حقیقی است که دارای یک یا چند ارزش خبری است. پس باید در اخبار به کلیدواژه‌های گزارش عینی، رویداد حقیقی و ارزش‌های خبری توجه ویژه داشت.

💠 ۲: هر دیدوبازدید، دورهمی، جلسه، دیدار و امثالهم صرفاً خبر نیست بلکه زمانی می‌تواند خبر باشد که رویدادی رخ‌داده باشد که دارای یک یا چند ارزش خبری باشد.

💠 ۳: انتشار تعداد کثیر خبر (متن) فاقد ارزش خبری و بدون رخ‌دادن رویدادی، سایت اداره را از مرجعیت خبری مرتبط با حوزه خارج می‌کند. تعداد زیاد خبر (متن) جز گم‌کردن خبرهایی باارزش خبری بالا در میان خبرهای فاقد ارزش خبری، ثمره‌ای ندارد.

💠 ۴: استاندارد نویسی خبر و رعایت اصولی خبرنویسی در روتیتر، تیتر، لید، میان تیتر، سوتیتر، سبک‌های خبری، عدم استفاده از افعال و صفات ممنوعه در رسانه‌ها، استفاده درست از ضمایر و افعال ترکیبی، پاسخ‌گویی به عناصر خبری و ... نقش مؤثری در انعکاس و بازنشر اخبار در رسانه‌ها دارد بنابراین باید از افراد مسلط به علم خبرنویسی، آگاه به پیچ‌وخم خبری - تبلیغاتی و مطلع از وضعیت رسانه‌ها و شبکه‌های اجتماعی کمک گرفت.

💠 ۵: استفاده از ابزارهای گرافیکی همچون عکس مناسب و مرتبط، اینفوگرافیک، نیوز گرافیک، فتوتیتر و ... می‌تواند انتقال مفاهیم و جذب مخاطب را تسهیل کند.

💠 ۶: نگاه کارمندی و رفع تکلیفی به حوزه خبر در روابط‌عمومی‌ها، آفتی در حوزه اطلاع‌رسانی است.

💠 ۷: خبرهای انحصاری که در دست روابط‌عمومی سازمان است باید در روز و ساعت مناسبی منتشر شود تا بازتاب و انعکاس قابل قبولی در رسانه‌ها و شبکه‌های اجتماعی داشته باشد.

💠 ۸: ارتباط‌گیری و ارتباط دهی با فعالان رسانه‌ای و فجازی یک اصل مهم و حیاتی در حوزه روابط‌عمومی و اطلاع‌رسانی است زیرا اطلاع‌رسانی بدون استفاده از ظرفیت‌های آنها، ابتر است.

💠 ۹: می‌گویند تیتر قلابی برای شکار مخاطب است. از تیتر حرفه‌ای و دارای ارزش خبری بالا غافل نشوید.

💠 ۱۰: بیانیه‌ها، تبریک‌ها و تسلیت‌ها، پیام‌های گرامیداشت مناسبتی و مواردی ازاین‌دست خبر نیستند.

💠 ۱۱: سایت سازمان را تبدیل به مدیر نامه نکنید، اخبار سطح دو را به نام معاون منتشر کنید.

🆔 @Tmahdavi
🔹 تحلیل اخبار یک اداره

توحید مهدوی

🔸 چند هفته پیش مدیرکل یکی از ادارات خواست اخبار سال جاری در سایتشان را تجزیه‌وتحلیل کنم که خلاصه نتیجه آن در نمودارها قابل‌مشاهده است. در اینجا ذکر چند نکته حائز اهمیت است: 👇👇👇

🆔 https://www.tg-me.com/tmahdavi/136
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🌀 ضرورت مشورت با فرد خبره در مسائل خبری و تبلیغی

توحید مهدوی

🔹 اگر به هر دلیلی با رسانه‌ها، شبکه‌های اجتماعی خبری و بحث اطلاع‌رسانی، برندسازی و تبلیغات سر و کار دارید حتما یک فرد رسانه‌ای امین، معتمد، موثق، خبره و مسلط به بحث‌های‌ رسانه، تبلیغات و برندسازی را در کنار خود داشته باشید یا با چنین فردی مشورت کنید وگرنه هر لحظه ممکن است مسائل را نادرست و بالعکس جلوه دهند.

🔹 هرگز فریب افراد زبان‌باز، متملق، چاپلوس، هزارچهره‌، خودبزرگ‌بین و خودبرترپندار را نخورید.

🔹 یادتان باشد که رسانه یک شمشیر دو لبه است که اگر به درستی از آن استفاده نکنید، ممکن است علیه‌ خودتان تمام شود.

@Tmahdavi
🔸کارگاه «سواد رسانه ای برای خانواده ها»

💠 مدرس: توحید مهدوی فعال رسانه‌ای

🔺شرکت برای عموم آزاد است

🔹کارگاه سواد رسانه ای ویژه خانواده ها، روز چهارشنبه ساعت 16 تا 18 در فرهنگسرای بانوان و خانواده اردبیل برگزار خواهد شد.

🔹رئیس سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری اردبیل ضمن دعوت از عموم خانواده ها جهت حضور در کارگاه سواد رسانه ای گفت: در این کارگاه که در راستای مهارت آموزی خانواده ها در خصوص استفاده از فضای مجازی برگزار خواهد شد؛ چالش‌ها و آسیب‌های رسانه‌ها بویژه فضای مجازی نیز توسط استاد مجرب بررسی خواهد شد.
@Tmahdavi
🔹 رویکردهای‌ نوین در روابط عمومی و خبرنویسی

🆔 @Tmahdavi
🔹 اینجا اردبیل است، شهر عشاق حسین (ع)؛

⚫️ شهری سیاه پوش در سوگ هفتاد و دو سینه سرخ

گزارش از توحید مهدوی- خبرگزاری ایسنا

https://www.isna.ir/news/1401051108362/


🆔 @Tmahdavi
💠 چرا منتقدان و کنشگران اجتماعی و رسانه‌ای مورد تهدید و شکایت قرار می‌گیرند؟

🌀 سرابی به‌نام منتقدکُشی

توحید مهدوی- انصاف نیوز

تهدید یا شکایت از منتقدان و کنشگران اجتماعی توسط متولیان "سراب منتقدکُش" است غافل از اینکه این سراب آنها را به آب مراد نمی‌رساند.
منتقدان و کنشگران اجتماعی به مانند آژیر خطری هستند که هر جا ببینند خطری مردم و اجتماع را تهدید می‌کند به صدا در می‌آیند زیرا عده‌ای نگاه تک بعدی به جامعه دارند و از این زاویه به مسئله نگاه می‌کنند اما کنشگران با ژرف‌اندیشی و نگاه‌مکعبی به موضوع نگاه کرده و آن را مورد تجزیه و تحلیل قرار می‌دهند.

🔹 فعالان مدنی و رسانه‌ای‌ بدون هیجانات کاذب و با بررسی ابعاد مختلف موضوع، به کنش‌های اطراف خود، واکنش عقلایی و اندیشمندانه نشان می‌دهند به همین دلیل با استقبال مردمی مواجه شده و مردم را با خود همراه و همگام‌ می‌کنند، از طرف دیگر این کنشگران به دلیل قرار گرفتن در کنار مردم و جامعه برای خود سرمایه اجتماعی جذب کرده و از این سرمایه هم برای فریادهای‌ فروخفته خود تریبونی با بسامد بالا ایجاد می‌کنند تا قطعات پازل تاثیرگذاری خود را کنار هم قرار داده و تکمیل کنند.

🔹 کنشگران مدنی و رسانه‌ای برای مطرح کردن خواسته‌ها و مطالبات خود، ابزاری جز رفتار مدنی و کار رسانه‌ای ندارند. آنها انتقادات خود را با استفاده از ظرفیت‌های پیدا و پنهان شهروند-رسانه‌ای مطرح می‌کنند، لازم ببینند کارزارهای مجازی راه می‌اندازند یا حتی دست به دامان کمپین مجازی می‌شوند تا متولیان امور را به عکس‌العمل مدنی وا دارند غافل از اینکه عده‌ای از متولیان چیزی که بلد نیستند، مدنیت است و زبان رسانه.

🔹 آنها در اولین فرصت دست به تهدید یا شکایت می‌برند و این موضوع به خصوص در شهرستان‌های کوچک بیشتر مورد استقبال قرار می‌گیرد و نهادهای دولتی، خصولتی، خصوصی و عمومی‌های غیردولتی یا افراد اولین واکنش در برابر انتقاد را شکایت می‌دانند؛ هر چند شکایت حق قانونی فرد است اما جواب قلم، چوب و چماق نیست بلکه کنش رسانه‌ای نیازمند واکنش رسانه‌ای و عمل مدنی نیازمند عکس‌العمل مدنی است.

🔸 اما چرا عده‌ای در برابر کنش مدنی و رسانه‌ای دست به تهدید و شکایت می برند؟

یک: این افراد به دلیل فقدان سواد رسانه‌ای با کارکرد و زبان رسانه بیگانه‌اند‌. آنها نمی‌دانند و نمی‌توانند‌ بفهمند‌ برای کنش رسانه‌ای یا انتقادات چه واکنشی باید نشان دهند زیرا چارچوب‌ها را نمی‌شناسند و از سر استیصال دست به شکایت می‌برند در حالی که با یک فرد مسلط به جو رسانه‌ای و شبکه‌های اجتماعی مشورت کنند به راحتی می‌توانند راه را از چاه تمیز کرده و با یک رفتار حرفه‌ای قال قضیه را بکنند.
دو: عدم آشنایی با کنشگری اجتماعی دومین عاملی است که سبب می شود متولیان امور آخرین راه را در اول مسیر بپیمایند غافل از اینکه این ره که می‌روند به ترکستان است. در پاسخ به مطالبات و انتقادات اجتماعی می‌توانند راه گفتگو را در پیش گیرند یا اگر از گفتگوی حضوری ابا دارند برای اقناع‌سازی افکار عمومی تلاش کنند تا بتوانند پاسخگوی ابهامات باشند. هر چند مهارت گفتگو هنوز در جامعه همه‌گیر نشده است اما نهادها و افرادی که زیر ذره‌بین اقشار مردم هستند باید این مهارت را در خود تقویت کنند.
سه: نگاه عمودی و توهم خود حق‌پنداری سومین عاملی است که متولیان را به چاه تهدید و شکایت پرت می‌کند زیرا این طیف فکر می‌کنند که همه باید در مقابل آنها کلاه از سر بردارند و کسی کاری به کار آنها نداشته باشد.

🔹 واقعیت مسئله این است که شکایت و تهدید پاسخ عقلانی به کنش‌های مدنی و رسانه‌ای نیست و این مساله به خصوص در شهرستان‌های کوچک معمولا به واسطه حلقه دوستان طرفین و به روش کدخدامنشانه حل می‌شود پس باید متولیان دوراندیشی کرده و شکایت را تنها راهکار خود ندانند بلکه آخرین راهکار خود بدانند زیرا منتقدکُشی با تهدید و شکایت سرابی بیش نیست.

http://www.ensafnews.com/369052

🆔 @Tmahdavi
💠 چرا منتقدان و کنشگران اجتماعی و رسانه‌ای مورد تهدید و شکایت قرار می‌گیرند؟

🌀 سرابی به‌نام منتقدکُشی

توحید مهدوی- انصاف نیوز


🔹 تهدید یا شکایت از منتقدان و کنشگران اجتماعی توسط متولیان "سراب منتقدکُش" است غافل از اینکه این سراب آنها را به آب مراد نمی‌رساند.


http://www.ensafnews.com/369052

🆔 https://www.tg-me.com/tmahdavi/142
زمستان سخت حامد

آیا دوستان و مدیران استاندار اردبیل، به فکر رزرو صندلی در دوران
#پساحامد هستند؟

توحید مهدوی


🔸 این روزها سید حامد عاملی استاندار اردبیل سیبل انتقادات (بیشتر مواقع نقد به حق) قرار گرفته است، انتقاد از او به حلقه دوم یاران سیاسی‌ و هم‌جناحی‌هایش رسیده است و اگر این روند ادامه پیدا کند، احتمالا در آینده نزدیک افرادی زبان به انتقاد بگشایند که استاندار حتی فکرش را هم نمی‌کند.

🔹 نکته عجیب ماجرا آنجاست که دوستان و مدیرانش هم از او دفاع نمی‌کنند، انگار آنها به دوران #پساحامد فکر می‌کنند تا بتوانند صندلی و مسئولیت خود را از هم‌اکنون رزرو کنند، کاری که برخی از هم‌جناحان عاملی با محمود احمدی‌نژاد کردند و در منتهی‌الیه مسیر قدرت با کلیدواژه "#انحرافی" به او خط پایان سیاست را نشان دادند.

🔸 در این نوازش‌های رسانه‌ای، اصلاح‌طلبان نقشی ندارند زیرا پرمدعاهای اصلاح‌طلب کیک قدرتی نمی‌بینند که روی آن شیرجه رفته و دنبال سهم خود باشند.
این پرمدعاهای اصلاح‌طلب انگار سیاست را در قدرت می‌بینند و وقتی قدرت یا سهم‌خواهی نباشد به کما رفته و کشک خود را می‌سایند و هیچ‌گونه علائم حیاتی از خود نشان نمی‌دهند.

حتی آنهایی که زمانی خود را در اردوگاه اعتدالگرایان تعریف می‌کردند و جنابان اصلاح‌طلب برای آنها سر و دست می‌شکستند و سر از دفتر نوبخت و انصاری در می‌آوردند، امروز لباس اصولگرا به تن کرده و آن یاران دیروز را با تُک‌پا از اتاقشان بیرون می‌‌اندازند.

🔸 سید حامد عاملی از خودی‌ها می‌خورد. خودی‌هایی که برای خود "#آینده_بدون_حامد" ترسیم کرده‌اند و حتی در روزهایی که پرواز اردبیل به تهران وجود ندارد، پیه مسافرت شبانه با اتوبوس را به تن می‌مالند تا عاملی را از صندلی  استانداری دور کرده و رفیقان گرمابه و گلستانشان را به کرسی بنشانند، هر چند عاملی همین چند هفته پیش از "#بن‌بست_عزل" فرار کرد اما آنها همچنان بر این باورند که عاملی قابلیت حذف شدگی را دارد.

🔹 با این حال عاملی که خود دانش‌آموخته "علوم‌ ارتباطات اجتماعی" است هنوز نتوانسته است با ارتباط‌گیری و ارتباط‌دهی این باگ را ترمیم کند بنابراین بیشتر از ناآگاهی یا دوستی خاله‌خرس‌گونه حلقه یاران می‌خورد تا از جناح رقیبی که از ترس مرگ، خودکشی کرده‌اند.


🔹 انتصاب افراد "ناکارآمدِ ناتوان" هم پاشنه آشیل دیگر عاملی است که احتمالا نتوانسته در برابر فشارها مقاومت کند یا توانایی مقاومت را نداشته است، افرادی که در حوزه مرتبط نه تجربه دارند، نه تحصیلات مرتبط دارند و نه حتی آشنایی با آن حوزه دارند. شاید #عاملی زمانی که مدیر #بهنامجو بوده انتصاب‌های رفاقتی را از او به ارث برده به همین جهت منصوب‌کرده‌هایش نامتجانس، ناهمگن و ناکارآمد هستند و همین مساله موجب شده است که بگویند #عاملی_در_بستن_کابینه‌اش_شکست_خورده_است.

🔸 با این حال به نظر می‌رسد عاملی زمستان سیاسی سختی در پیش رو دارد و اگر روند فعلی او و حلقه محدودش در استانداری ادامه داشته باشد، احتمالا نتواند از زمستان سخت سیاسی عبور کرده و در این روزها که حتی گازی برای گرم کردن او وجود ندارد، یخ می‌زند تا نتواند خود را به بهار سیاست برساند البته بهاری که با #حلقه_بهار تن به تن نشود.

🔹 عاملی باید اقتدار سیاسی خود را بازتعریف کند و بپذیرد که استانداری جای #رفاقت‌بازی نیست که سرنوشت استان را به رفیق‌هایش گره بزند وگرنه رقبای اصولگرای او، عزل این استاندار را (که تا به حال کارنامه قابل قبولی از خود نشان نداده‌ است) جشن خواهند گرفت و آن‌وقت به دلیل اینکه در دوران مسئولیت وی، مردم استان خدمات ملموسی را از او ندیدند؛ حتی راهیابی عاملی به کرسی سبز مجلس هم رویای محقق نشدنی خواهد بود.


😊پیج اینستاگرامی👇👇👇
Tohid.Mahdavi


😊 کانال تلگرامی👇👇👇
@Tmahdavi
🔹 گسترش وندالیسم سیاسی

توحید مهدوی - روزنامه سراسری آفتاب‌یزد
۴۰۲.۲.۲۵

وندالیسم را اگر در ساده‌ترین و کلیشه‌ترین حالت، تخریب گرایی تعبیر کنیم، با نزدیک‌شدن به رقابت‌های انتخاباتی، این نوع رفتارها فضای مجازی را در می‌نوردد تا وندالیسم سیاسی را به منصه ظهور برساند.
وندالیسم سیاسی در شهرهای کوچک که اکثریت مردم کاندیداها را می‌شناسند بیشتر از شهرهای بزرگ است؛ زیرا رقبا و حتی منتقدان فعالان سیاسی، ورود خود به کورس پیروزی را در صابون کشیدن زیر پای رقیب می‌بینند و این حاکی از آن است که افراد قدرت یا توانایی یا مهارت لازم را برای عرضه توانمندی‌های خود را نداشته و فکر می‌کنند اگر پای کسی را بکشند، خودشان بهتر می‌توانند در تارتان سیاسی به خط پایان برسانند غافل از اینکه این راه به ترکستان است.
فیک نیوزها هم که عرصه را در فضای تولید محتوا و تأثیرگذاری بر خود تنگ می‌بینند، برای جذب مخاطب دست به دامان وندالیسم سیاسی می‌شوند تا بتوانند سری در بین سرها پیدا کنند؛ اما ماکسیمم‌ترین حالت در دست افرادی است که برای کم‌رنگ کردن رقبایشان دست به سمت فیک نیوزها و فیک نیوز سازها دراز می‌کنند.
حال این سؤال پیش می‌آید که در عرصه سیاسی برای دوری از وندالیسم سیاسی چه می‌توان کرد و چگونه می‌توان بر این فضای مسموم سیاسی غلبه کرد؟
اولین مسئله ظهور و بروز احزاب به معنای واقعی کلمه است. احزاب اگر بتوانند به وظایف خود اعم از پرورش نیروهای سیاسی - اجرایی، تربیت سیاسی و مدنی افراد، توزیع قدرت و مواردی ازاین‌دست عمل کرده و فضا را برای گفتگو، مباحثه و مناظره فراهم کنند، آن وقت دیگر سیاسیون دست‌به‌دامن فیک نیوزها جهت اجرای وندالیسم سیاسی نخواهند شد و این مسئله تا حدودی وندالیسم سیاسی را کم‌رنگ خواهد کرد.
مسئله دوم رفتار حرفه‌ای رسانه‌های شناسنامه‌دار دارای هویت است که می‌توانند خلأهای موجود در حوزه عرضه ظرفیت‌های بالقوه کاندیداها به جامعه هدف را پر کنند. رسانه‌ها در نبود احزاب فراگیر، بار سنگین بخشی از وظایف احزاب را هم به دوش می‌کشند.
سومین مسئله خود سیاسیون هستند. درصورتی‌که سیاسیون به بلوغ مدنی لازم برسند، به چارچوب‌های رقابت سیاسی مسلط خواهند بود که در این صورت دیگر نیازی به تخریب رقبا در خود احساس نخواهند کرد؛ بلکه به دنبال تبلیغ خود از سه طریق پروپاگاندای سفید، پروپاگاندای خاکستری و پروپاگاندای سفید خواهند بود.

@Tmahdavi
🔹 گسترش وندالیسم سیاسی

توحید مهدوی - روزنامه سراسری آفتاب‌یزد
۴۰۲.۲.۲۵

تلگرام👈 https://www.tg-me.com/tmahdavi/145


https://aftabeyazd.ir/10906 لینک سایت👈

😊پیج اینستاگرامی👇👇👇
Tohid.Mahdavi


😊 کانال تلگرامی👇👇👇
@Tmahdavi
💠 آسپیراسیون احزاب در انتخابات

توحید مهدوی- روزنامه سراسری آفتاب یزد
۱۴۰۲.۴.۲۷

❇️ فضای سیاسی کشور در فقدان احزاب کارآمد، با هوای انتخابات تنفس می‌کند، انتخاباتی که تابلوی آن ۱۱ اسفندماه بالا برده‌ می‌شود.

❇️ خلا احزاب برای تربیت نیروی انسانی، معرفی کاندیدا و بسیج هوادارانش برای گرم کردن تنور انتخابات، اتمسفر سیاسی را به حالت اینتوبه در آورده است.

❇️ در این فضای سرد سیاسی، رسانه‌ها و فضای مجازی دو بال پرواز انتخابات هستند که می‌توانند تمام خلأها را پر کرده و به عنوان هیزم تنور انتخابات را گرم کنند، هر چند محدودیت‌هایی به‌مانند فیلتر یا سرعت پایین اینترنت می‌تواند این مسئولیت اجتماعی رسانه‌ها و فضای‌مجازی را خدشه‌دار کند.

❇️ در حقیقت، رسانه‌ها و فضای مجازی مسئولیت خطیر احزاب در زمان فقدان این تشکل‌های سیاسی را بر دوش گرفته‌اند و افتان و خیزان می‌خواهند جای خالی آن را پر‌ کنند اما گاهی نمی‌شود که نمی‌شود زیرا وظایف رسانه‌ها فراتر از پر کردن جای خالی احزاب است. آنها باید نسبت به آگاه‌سازی مردم، تولید و بازنشر اخبار، مطالبه‌گری از نهادهای تصمیم‌ساز و تصمیم‌گیر را در دستور کار خود قرار دهند و در کنار آن به کارهای جانبی مثل ترویج افکار و اندیشه‌ سیاسیون و سیاست‌گذاران یا حتی کارهای تبلیغی کاندیداهای احتمالی یا لیست‌های ائتلافی بپردازند.

❇️ احزاب اما وظایف خود را فراموش کرده‌اند، آنها در انتخابات از پشت ابرها سر بیرون می‌آورند و دنبال کاندیداها راه می‌افتند تا به زعم خود به کار سیاسی انجام دهند اما این نباید همه تخم‌مرغ‌های احزاب باشد که در سبد انتخابات جا می‌زنند.

❇️ اگر احزاب نتوانند نیروی کارآمد، متعهد، متخصص، اندیشمند، برنامه‌ریز، برنامه‌محور و توسعه‌نگر با بهره‌وری و راندمان بالا پرورش داده و به بدنه مدیریت سیاسی تزریق کنند تا از این طریق به توسعه کشور کمک کرده و ناهمواری‌های مسیر توسعه را هموار کنند،  کار تشکیلات انجام نداده‌اند و صرفا سطح احزاب را به سطح انتخابات تنزل داده‌اند.

❇️ تنزل احزاب و کارکرد آن به انتخابات سبب می‌شود مردم نگرش مثبت خود به احزاب را از دست دهند زیرا کارکرد آنها را فقط انتخاباتی قلمداد می‌کنند. شوربختانه باید اذعان کرد که احزاب جز در موارد خاص، کارکردی جز کارکرد انتخاباتی از خود بروز نمی‌دهند و حتی گاهی کار به جایی می‌رسد که عده‌ای وانمود می‌کنند که احزاب در انتخابات آسپیراسیون‌ می‌کنند.

https://aftabeyazd.ir/14496
💠 آسپیراسیون احزاب در انتخابات

توحید مهدوی- روزنامه سراسری آفتاب یزد

۱۴۰۲.۴.۲۷


تلگرام👈 https://www.tg-me.com/tmahdavi/147


لینک سایت👈 https://aftabeyazd.ir/14496

😊پیج اینستاگرامی👇👇👇
https://instagram.com/tohid.mahdavi?igshid=OTk0YzhjMDVlZA==


😊 کانال تلگرامی👇👇👇
https://www.tg-me.com/tmahdavi
💠 رفتار آنومیک برخی کاندیداها

توحید مهدوی- انصاف‌نیوز
۱۴۰۲.۸.۱۳

❇️ برخی از کاندیداهای مجلس شورای اسلامی به خصوص در شهرستان‌ها که لیست انتخاباتی در آن کاربرد لازم را ندارد، بدون پذیرش مسئولیت در زمینه کارنامه کاری خود یا حتی بدون هیچ‌ کنشی به مسائل، فقط دنبال اهداف و تمایلات خود هستند عین قطاری که بدون هیچ‌ یک از حس‌های پنج‌گانه فقط در مسیر ریل تعریف شده حرکت می‌کند.

❇️ برخی از افرادی که می‌خواهند ۱۱ اسفند خود را به عنوان کاندیدای مجلس شورای اسلامی در معرض رای مردم قرار بدهند، هنوز شجاعت، جسارت، صراحت و حتی علم لازم را برای کنشگری سیاسی نداشته و حتی فاقد توانایی و مهارت لازم برای واکنشگری به مسائل ملی و بین‌المللی هستند بنابراین از حالا می‌توان جایگاه میان‌تهی آنها را در صورت راهیابی به مجلس پیش‌بینی کرد.

❇️ آنها از کنشگری و واکنشگری‌ تنها به انتشار پیام‌های تبریک و تسلیت بسنده می‌کنند که شوربختانه بخشی از این پیام‌ها هم صرفا بهر‌ه‌گیری از مهارت کپی- پیست بوده و تنها برای اظهار وجود منتشر می‌شود.

❇️ شاید نتوان آنها را مقصر اصلی این مساله قلمداد کرد زیرا اکثر قریب به اتفاق این افراد هیچگونه سابقه فعالیت حزبی ندارند بنابراین در فضای کار سیاسی قرار نگرفته‌اند و سیاست‌ورزی را یاد نگرفته‌اند یعنی به نوعی می‌توان مدعی شد که افرادی به دلیل عدم عضویت در احزاب، عدم مطالعه کافی، دور بودن از اتمسفر سیاسی و مواردی از این دست به بلوغ سیاسی و مدنی لازم نرسیده‌اند به همین جهت نمی‌دانند که در مقابل مسائل چه کنش یا واکنشی از خود بروز دهند.
این معضل از معایب انتخابات غیرحزبی است که گریبانگیر کاندیداها به خصوص در شهرستان‌ها می‌شود و از طرف دیگر رای خاکستری‌ها که معمولا سرنوشت انتخابات را رقم می‌زنند سطح مطالبات خود را به قدری پایین آورده‌اند که کاندیداها فضا را برای رفتارها و گفتارهای پوپولیستی مهیا می‌بینند. در اینجا هم می‌توان مدعی شد که فقدان‌ همه‌گیری احزاب سبب شده است که در عرصه سیاسی، وظایف و مسئولیت‌ها به درستی تبیین نشود بنابراین خلا فعالیت واقعی با دربرگیری بالا در این زمینه هم حس می‌شود.
چنین فضایی سبب شده است که کاندیداها فضا را برای رفتارهای غیرحرفه‌ای و فراتر از وظائف تعریف شده آماده ببینند و رفتارها و گفتارهایی از خود بروز دهند که جز خدشه به جایگاه پارلمان ملی، ثمره دیگری ندارد.

❇️ آنها گاهی وعده‌هایی می‌دهند که در حد دهیار و بخشدار است. از تلاش برای نصب سطح زباله در روستا تا آسفالت کوچه در شهر، از انتصاب افراد شایسته به پست‌ها تا اعظای تسهیلات بانکی و امثالهم که گاهی با روح دو وظیفه اصلی نمایندگان مجلس یعنی قانون‌گذاری و نظارت بر اجرای قانون در تضاد است.

www.ensafnews.com/455563
💠 رفتار آنومیک برخی کاندیداها

توحید مهدوی- انصاف‌نیوز

۱۴۰۲.۸.۱۳


تلگرام👈  https://www.tg-me.com/tmahdavi/149


لینک سایت👈 http://www.ensafnews.com/455563

😊پیج اینستاگرامی👇👇👇
https://instagram.com/tohid.mahdavi?igshid=OTk0YzhjMDVlZA==


😊 کانال تلگرامی👇👇👇
https://www.tg-me.com/tmahdavi
چاپ کتاب تاثیر شاخص‌های‌ اقتصادی بر طلاق‌

تالیف: توحید مهدوی‌

آدرس محل فروش: اردبیل، چهارراه، جنب دبیرستان مدرس، نمایشگاه کتاب‌


😊پیج اینستاگرامی👇👇👇
https://instagram.com/tohid.mahdavi?igshid=OTk0YzhjMDVlZA==


😊 کانال تلگرامی👇👇👇
https://www.tg-me.com/tmahdavi
2025/04/16 12:27:46
Back to Top
HTML Embed Code: