Telegram Web Link
💢 سؤال شده که بشدت صفرایی‌ام. با #روزه گرفتن #سوزش_ادرار می‏گیرم و به شدت #بی_حال و #عصبی می‏شم. حدودا ۱۵ ساله این مشکلو دارم. الآن ۳۰ سالمه.

در طب سنتی، سن ۱۵-۱۶ سالگی آغاز #سن_گرمی_و_خشکی است. طبیعت روزه نیز گرم و خشک است. مزاج جبلی این فرد نیز احتمالا گرم و خشک (صفراوی) است. سه تا گرمی و خشکی کنار هم قرار گرفتند. همه این موارد به خودی خود موجب افزایش حرارت شده، موجب #سوزش_ادرار می‏شود. در چنین شرایطی، اگر فرد رعایت شرایط خود را نکند و غذاهایی مصرف کند که حرارت را افزایش می‏دهند، مانند #چربی_ها، #شیرینی_ها و #شوری_ها، رطوبات تبخیر شده، و صفرا موجب ایجاد سوزش و حدّت در ناحیه اعصاب و در نتیجه عصبانیت فرد می‌شود. در صورت تکرار این رفتار و به مرور، #رطوبت_غریزی فرد نیز تبخیر شده، و اینگونه موجب خستگی و بی‏حالی او می‏شود.

#استاد_صادقیان

راهکار چیست؟

🔹 نوشیدن یک لیوان #شربت_ترش_مزه قبل از سحر و در زمان افطار، به این شکل که #آبلیمو، یا #آبغوره، یا #سرکه_انگبین، را به همراه یک قاشق مرباخوری #تخم_اسفرزه خیسانده شده، در #آب_گرم ریخته، میل کند. حتما باید تخم اسفرزه از چند ساعت قبل خیسانده شده باشد، چراکه در غیر این صورت، موجب جذب آب بدن و آب موجود در روده‌ها شده و خود مزید بر علت می‌شود.
🔹 استفاده از غذاهایی که حرارت را کاهش و رطوبت را تأمین می‏کند، مانند #خورش_کدو، #آش_جو، #آش_گندم یا #نخوداب یا #خوراک_لوبیا که با چیز ترش مخلوط شده باشند.
🔹 در صورت نیاز، از #خواب_قیلوله بهره ببرد.
🔹 پرهیز از غذاهایی که حرارت را افزایش می‏دهد.

@Teb_Media طب‌مدیا
Audio
💢 حرفای مگوی شهید #نادر_طالب_زاده

🔸 واکسن های وارداتی سینوفارم و تزریق آن به عنوان برکت به مردم!

🔸 واکسیناسیون کووید یک اقدام تروریستی!

🔸من به بچه های خودم گفتم واکسن نزنن خودم در یک شرایط بی حالی بودم و من را بردند و و یک دوز واکسن زدم و اثر خییلی بدی روی من داشت و دومی رو نزدم.

🔸مسموم بودن آب زمزم از ۳۰سال پیش

📹دانلود مستند «رمز گشایی از یک اپیدمی» b2n.ir/cov2019

#کرونا #بیوتروریسم #واکسن
@Teb_Media طب‌مدیا
💢در ایامی که تعداد موارد ابتلای جدید به کووید-۱۹ در جهان کاهش قابل توجهی داشته و موارد مرگ ناشی از کووید-۱۹ نیز به کمترین میزان آن طی دو سال اخیر رسیده است و کروناویروس دارد مطابق با پیش گویی های کابالیست اعظم (بیل گیتس) گورش را گم می کند، وزارت فخیمه ی بهداشت ما دستور تزریق دوز چهارم واکسن را صادر می کند!

حال که به دنبال تجربه های تلخ ناشی از تزریق های قبلی و در اثر افزایش آگاهی مردم، میزان تمایل به تزریق این واکسن های غیرایمن بشدت کاهش یافته، من به عزیزان وزارتی و تجار واکسن حق می دهم که نگران به فروش نرفتن واکسن های در حال انقضای بادکرده روی دستشان باشند، اما شما را به خدا اگر قرار است این بار هم واکسن هایتان را تو پاچه ی ملت کنید، اولاً دیگر از "علم" مایه نگذارید و بیش از این آبروی نهاد علم را نبرید، ثانیاً مردم را درازگوش فرض نکنید.
با رعایت این دو شرط، هر چه کاسب شدید نوش جان و گوارای وجودتان!

✍️ دکتر آرمان ابراهیمی

#کرونا #بیوتروریسم #واکسن
@Teb_Media طب‌مدیا
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
💢حکیم #حسین_خیراندیش
سلامتکده طب سنتی پونک
@Teb_Media طب‌مدیا
💢 سالنامه حجامت ۱۴۰۱

شامل تدابیر قبل و بعد از حجامت
روزهای مناسب، خوب، عالی

#حجامت
@Teb_Media طب‌مدیا
پخش زنده سخنرانی حکیم خیراندیش


اینستاگرام رسمی حکیم خیراندیش
http://Instagram.com/hakim.kheirandish
💢 ضرورت ورزش

غذایی که می‌خوریم پس از تبدیل به اخلاط چهارگانه در کبد، بخشی از آن جذب بدن و تبدیل به عضو می‌شود، بخش دیگر که پسماند و فضولات آن است، اگر در بدن بماند آسیب می‌رساند.

پسماندها یا بدن را گرم می‌کنند و سوء مزاج گرم مادی پدید می‌آورند و گاهی بواسطه‌ ایجاد عفونت، امراضی چون تب ایجاد می‌کنند؛ گاهی هم باعث سرد شدن‌بدن و سوء مزاج سرد مادی می‌شوند و با از بین رفتن حرارت غریزی، بدن رو به سردی می‌رود.

انباشت فضولات در بدن، باعث ایجاد سده و گرفتگی در اعضا وایجاد ثقل و سنگینی در بدن می‌شود که زمینه بروز بسیاری از بیماری‌هاست.

برای جلوگیری از بروز بیماری‌ها، فضولات و پسماندها چه‌ از راه طبیعی و چه غیرطبیعی باید از بدن خارج شوند. بخش زیادی‌از این فضولات از طریق ادرار، مدفوع، عرق، منی، خون‌حیض و... از بدن خارج می‌شوند.

گاهی برای خروج فضولات از داروهای مستفرغ (استفراغ‌آورها)، منضج (داروهایی که خلط را پخته و آماده دفع می‌کند) و مسهل (اسهال‌آور) استفاده می‌شود.

استفاده از دارو برای دفع فضولات، جز هنگام ضرورت، برای بدن ضرر دارد و طبق نظر حکما، دارو همچون صابون است (لباس را تمیز ولی عمر لباس را می‌کاهد) داروها نیز عوارض دارند و با مصرف این داروها، اخلاط مفید بدن هم خارج می‌شوند.

لذا بهترین راه دفع فضولات بدن، که سبب دفع اخلاط مفید نیز نمی‌شود، ورزش و حرکت بدنی (ریاضت) است که فضولات را از طریق عرق، از بدن خارج می‌کند. چنانچه «ابن سینا» مهمترین تدبیر حفظ‌الصحة (حفظ سلامتی) را «ریاضت» می‌داند.

#ریاضت
#ورزش
#حفظ_الصحة
@Teb_Media طب‌مدیا
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
💢دکتر #رضا_منتظر - برنامه انارستان - شبکه افق - ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۱

#نادر_طالب_زاده
@Teb_Media طب‌مدیا

📹گزیده برنامه #راز با موضوع #طب_اسلامی
با حضور استادان #رضا_منتظر، #مهدی_فهیمی، #کردافشاری و #محمد_عزیزخانی
👉🏻 www.tg-me.com/Teb_Media/175

📹دانلود مستند «رمز گشایی از یک اپیدمی» b2n.ir/cov2019
سالنامه حجامت 1401(1).jpg
9.1 MB
💢 سالنامه حجامت ۱۴۰۱

شامل تدابیر قبل و بعد از حجامت
روزهای مناسب، خوب، عالی

#حجامت
@Teb_Media طب‌مدیا
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
💢نقش #تشک در حفظ تندرستی از زبان حکیم حسین خیراندیش

#لباس_زیر
@Teb_Media طب‌مدیا
💢 بهترین زمان حجامت

یکی از علومی که طبیب باید بداند #نجوم است. طبیب باید زمان مناسب #حجامت، #تولید_دارو، #آمیزش_جنسی، #انعقاد_نطفه، #ستردن_مو و... را بداند.

حجامت در ۱۴ روز اول ماه قمری (#زائدالنور) ممنوع است، زیرا هم ماده‌ی‌ لطیف خون (#صفرا) و هم ماده‌ی غلیظ‌ خون (#سودا) به اوج رسیده، هردو بالا آمده و در سطح پوست هستند و با حجامت در این زمان صفرا و خون لطیف بسیاری خارج می‌شود.

بهترین زمان برای انجام حجامت، از پانزدهم تا بیست‌وسوم #ماه_قمری است، زیرا در این مدت، ماده‌ی‌ لطیف‌ خون (صفرا) در عمق و بافت بدن است و ماده‌ی غلیظ سوداوی به سطح بدن می‌آید و حجامت در این زمان، سودای‌ بیشتر و خون غلیظ‌تری از بدن خارج می‌کند. طبق روایت، هفدهم، نوزدهم و بیست‌ویکم ماه قمری بهترین روز حجامت در ماه قمری است و اگر #سه‌شنبه باشد بهتر است.(مکارم اخلاق طبرسی ص۷۴)
روز #جمعه و #چهارشنبه نیز حجامت ممنوع است.

زمان حجامت، هوا باید #بهاری باشد که بستگی به آب‌ و هوای شهر محل سکونت دارد؛ مثلاً در تهران و قم اواخر زمستان و اواخر تابستان برای حجامت خوب است ولی در بندرعباس، زمستان زمان مناسب برای حجامت است. در اوج گرما و سرما حجامت مناسب نیست.

در #اضطرار و برای #درمان_اورژانسی می‌توان غیر از زمان‌های یاد شده با #صدقه و #آیت‌الکرسی حجامت کرد.

جالب است بدانید ۷۰درصد خون حجامت غلیظ است و ۳۰درصدش خون لطیف و صفرا است، ولی خونگیری وریدی، دقیقا برعکس است. پس حجامت در دفع خون غلیظ‌ کثیف با #خون‌_دادن قابل‌ قیاس نیست.

🎙 #استاد_صادقیان
@Teb_Media طب‌مدیا
💢تهدید روز افزون "امپریالیسم پزشکی"

✍🏻مسعود کثیری

روز گذشته دانشجویی که از شدت وحشت و اضطراب، برافروخته بود، برای حل مشکل به من مراجعه نمود. این ترس ناشی از شنیدن خبری مبنی بر ممانعت از شرکت در جلسه امتحان به دلیل عدم تلقیح واکسن کرونا بود. این ترس و اضطراب که این روزها بخش عمده ای از سرمایه اجتماعی باقی مانده ما ، به خصوص در حوزه جوانان را به دست خودمان تهدید به نابودی کرده و متاسفانه ما اقشار دانشگاهی را هم به صورت ناخودآگاه و تحت عناوین دلفریبی همچون تبعیت از قوانین ستاد ملی کرونا، به ابزار اعمال منویات خود بدل کرده است، دلیل این یادداشت کوتاه من شد.

نظام سلطه پزشکی - بهداشتی، که امروزه با عنوان "پزشکی شدن" به بهانه ارتقاء سلامت و کیفیت زندگی انسان ها، مهمترین نهاد مسلط در جامعه بشری به حساب می آید، حدود یک قرن است که حداقل در کشور ما، به شدت کلیه نهادهای حاکم بر روابط اجتماعی را تهدید نموده و با روش های مختلف، آن ها را از میدان به در نموده است. در طی این سالیان، شاید بیشترین آسیب را نهاد مذهب متحمل شد که به تدریج یکی پس از دیگری سنگرهای خود را در مقابله با هجمه بی امان "روند پزشکی شدن جامعه" از دست داده است.

رسالت من در این نوشتار بررسی روند تاریخی این مواجهه نیست بلکه ابراز تاسف از عملکرد ما اساتید حوزه های دانش انسانی و متولیان و داعیه داران نظریه پردازی در این حوزه، در این مواجهه است که بعضا به جای باز اندیشی و بازتولید مبانی و مصادیق کرامت انسانی و تولید هویت فرهنگی مبتنی بر آن، خود به ابزار روند "پزشکی شدن جامعه" تبدیل شده و نظام سلطه پزشکی، همچون ویروسی که کلیه ساختارهای یک سلول زنده را در اختیار خود می گیرد، ما را در اختیار خود گرفته است.

امروزه شاهد هستیم که نهاد پزشکی با ادعای شناخت ابعاد وجودی و تامین سعادت انسان و با به کار گیری ابزار ترس و ارعاب و تهدید و مجازات، همچون اقدامات کلیسا در قرون وسطی، و از طریق تجارت ترس، به شدت در حال فربه شدن و در اختیار گرفتن مسئولیت باز تعریف مفهوم انسان و همه قوانین حاکم بر روابط انسانی می باشد و در این مواجهه همه موانع پیش رو را بی رحمانه با ابزارهای گوناگون محو می کند. امروز روند "مدیکالیزیشن" پس از فتح بیشتر سنگرهای مذهبی، به سراغ رقبای دیگر خود رفته و ابتدا سنگر طب سنتی را با ابزار تمسخر ، ریشخند و پوچ انگاری به کنار زده و اکنون به حوزه های مختلف دانش های انسانی هم نفوذ نموده و حتی برای اساتید دانشگاه، نه تنها مصادیق مجرمانه و مجازات های متناسب با آن را تعیین می کند بلکه انتظار دارد تا به بهانه تبعیت از قوانین انبوه و متناقض صادر شده، تبدیل به ضابطین بی چون چرای اجرای این قوانین بشویم. البته تبعیت از قوانین وظیفه همه ماست اما این وظیفه باعث نمی شود تا به عنوان متولیان نظریه پردازی در حوزه دانش های انسانی، موضوع قوانین و کارایی آن هارا نقد ننموده و به چالش نطلبیم و در جهت حفظ کرامت انسانی خود، حداقل سوالاتی این چنین نپرسیم که:

- آیا "مدیکالیزیشن" نوع بدتری از نظام سلطه نیست؟

- آیا نهاد پزشکی حق محدود کردن آزادی های خدادادی انسان را دارد؟

- آیا نهاد پزشکی حق قانونگذاری، تعیین مصادیق مجرمانه و مجازات را دارد؟

- مشروعیت هژمونی پزشکی موجود از کجا آمده است؟

- چه کسی اجازه به کارگیری ابزار ترس و بیم را به نهاد پزشکی داده است؟

- تعریف انسان در این نظام سلطه چیست؟

- شاخص های سلامت روح و جسم چگونه تعریف می شود؟

- آیا هژمونی پزشکی ناقض نتایج همه مبارزه های انجام شده در طول تاریخ برای رسیدن به آزادی نیست؟

به نظر بنده شأن و وظیفه ما اساتید دانشگاه طرح و پاسخگویی به سوالاتی این چنین است نه اینکه مسئول اجرای قوانین ناکارآمد و ضد و نقیض بوده و در قامت مامور بگیر و ببند دانشجویان واکسن یا ماسک نزده ظاهر شویم

#کرونا #بیوتروریسم #واکسن
@Teb_Media طب‌مدیا
2024/09/30 14:28:02
Back to Top
HTML Embed Code: