نوشن (Notion) یک پلتفرم قدرتمند All-In-One، و فضای کاری یکپارچه freemium است که، در میان طراحان محصول محبوبیت زیادی کسب کرده است. این ابزار به طراحان کمک می کند تا ایدهها را سازماندهی، نقشه راه محصول را ایجاد، فرآیند طراحی را مستند سازی و با ذینفعان مختلف همکاری کنند. در این مقاله، به بررسی مزایای Notion برای طراحان محصول و نحوه استفاده از آن برای ارتقای کارایی و اثربخشی آنها می پردازیم.
پیشنهاد میکنم مقاله من را از انتشارات کامیونیتی نوشن فارسی مطالعه کنید
https://vrgl.ir/QrfbC
و اگر علاقمند به یادگیری، پرسشوپاسخ، کنجکاوی و شرکت در رویدادهای Notion به زبان فارسی هستید عضو گروه کامیونیتی نوشن فارسی باشید و آنرا در شبکههای اجتماعی مختلف دنبال کنید
#طراحی_محصول #نوشن #نوشن_فارسی #کسبوکار #Notion
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
Product_Operations_How_successful_companies_build_better_products@SodehDesign.pdf
2.7 MB
کتاب "عملیات محصول" کتاب جدید(۲۰۲۳) نوشته Melissa Perri و Denise Tilles است که بخصوص برای مدیران و رهبران کسبوکار، مدیران محصول، تیملیدهای دیزاین و طراحان محصول ارشد بسیار کتاب خواندنی است. در این کتاب به بررسی چگونگی اجرای عملیات محصول در شرکتهای موفق میپردازد.
این کتاب به مخاطبان خود کمک میکند تا فرآیندهای مؤثر برای مدیریت محصول را توسعه دهند و با استفاده از دادهها و بینشهای مشتری، تصمیمات استراتژیک بگیرند. هدف اصلی این کتاب ارائه راهکارهای عملی و قابل اجرا برای بهبود فرآیندهای مدیریت محصول و افزایش بهرهوری تیمهای محصول است.
عملیات محصول برای کمک به مقیاسپذیری عملکرد مدیریت محصول و فراهم کردن ورودیهای ضروری برای تعیین استراتژی، اولویتبندی و سادهسازی روشهای کاری ایجاد شده است.
- دادهها و بینشهای کسبوکار: جمعآوری و تحلیل دادههای داخلی برای ایجاد و نظارت بر استراتژی.
- بینشهای مشتری و بازار: تسهیل و جمعآوری تحقیقاتی که از مشتریان و کاربران دریافت میشود و ابزارهای مورد نیاز برای تحقیق بازار.
- فرآیندها و رویهها: مقیاسپذیری ارزش مدیریت محصول با استفاده از روشهای متقابل و چارچوبهای سازگار.
- تیمهای عملیات محصول میتوانند به صورت یکپارچه یا به عنوان یک سرویس مشترک عمل کنند.
- ساختار تیمها باید با توجه به نیازهای خاص شرکت و نقاط دردسر آن تنظیم شود.
دیدن این ویدیو تکمیلی هم پیشنهاد میکنم
+ منبع تکمیلی
Product Operations: How successful companies build better products at scale
by Melissa Perri, Denise Tilles
2023
260 pages
Goodreads 4/5
Download: @Productbooks for more books
#کتاب #مدیریت_محصول #استراتژی_محصول #کسبوکار #طراحی_محصول
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
«ما انسانها عادت داریم همه چیز را بیش از حد ساده کنیم»
در اواخر دهه ۹۰، ما اصطلاح «تجربه کاربری» (UX) را چندان به کار نمیبردیم، اما یک طراح وب در آن زمان شباهت زیادی به توسعهدهنده فرانتاند امروزی داشت. به عبارت دیگر، فردی که مسئول طراحی رابط کاربری بود.
سه دوره زمانی کاملاً مجزا، تقریباً با یک دهه فاصله، و چه تفاوت چشمگیری! دلیل این تفاوت زیاد چیست؟ دلیل اینکه تعریف نقش دیزاینر در قالب طراح UI/UX و Digital Product Designer همیشه مبهم بوده این است که محصولات دیجیتال و نقش افراد درگیر در ساخت آنها، همواره در حال تغییر و تکامل هستند.
و البته هنوز هم این نقش همچنان با تغییرات تکنولوژی (بدلیل گره خوردن این حوزه به فناوری اطلاعات و تحولات روز حوزه تکنولوژی) به صورت دورهای تکمیل و تغییر میکند.
پ.ن:
۱- به شخصه خودم این مسیر رو به چشم دیدم
۲- البته در حال حاضر طراحی محصول و طراحی UI/UX فقط محدود به طراحی رابط کاربری (UI) نیست. داستان پیچیدهتر از این حرفاست.
#دیزاینر #طراح #طراحی_محصول #طراح_رابط_کاربری
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
امروز طبق عادت هر روز صبح داشتم مقالات منتشر شده از سوی متخصصان را در لینکدین مطالعه میکردم، به پست جالبی رسیدم، که نویسنده آن یکی از UX Researcher هایی است که در حوزه هوش مصنوعی هم فعالیت میکند. او پست خود را با این عنوان منتشر کرده است، بنظرم جالب آمد که ما هم روی این موضوع فکر کنیم.
در اینجا برداشت نویسنده آمده است:
در آینده، هوش مصنوعی با انجام بسیاری از وظایف عادی و پرزحمت، پژوهش UX را متحول خواهد کرد. این وظایف، که اغلب در مراحل میانی یک پروژه تحقیقاتی یافت می شوند، شامل طراحی نظرسنجی، جمع آوری داده و انجام تجزیه و تحلیل های اولیه است.
این تغییر به پژوهشگران UX اجازه می دهد تا تخصص خود را بر روی وظایف حیاتی و با ارزش بالا که هوش مصنوعی به راحتی نمی تواند انجام دهد، متمرکز کنند. این موارد عبارتند از:
- تعیین سوالات شفاف: تعریف سوالات درست برای کاوش و چارچوب بندی اهداف تحقیق.
- انتخاب روش تحقیق مناسب: انتخاب مناسب ترین روش ها برای جمع آوری بینش های معنی دار.
- ایجاد پیشنهادات: استفاده از تفکر خلاقانه و استراتژیک برای پیشنهاد راه حل های عملی.
- ارتباط بینش ها: ارائه مؤثر یافته ها و توصیه ها به ذینفعان.
با استفاده از هوش مصنوعی برای انجام کارهای تکراری، پژوهشگران میتوانند زمان بیشتری را به این وظایف استراتژیک اختصاص دهند و در نتیجه تأثیر و کیفیت کلی تحقیقات UX را ارتقا دهند.
این نمودار نشان میدهد که در آینده، هوش مصنوعی نقش فزایندهای در پژوهشهای تجربه کاربری ایفا خواهد کرد. در ابتدای پروژه (ارتباط اولیه و تدوین مفهوم)، نیاز به دخالت انسانی بیشتر است. با این حال، در مراحل میانی (طراحی، جمعآوری داده و تحلیل داده)، هوش مصنوعی میتواند بسیاری از کارهای تکراری و زمانبر را انجام دهد و در نتیجه، میزان تلاش انسانی کاهش مییابد. در نهایت، در مراحل ارائه پیشنهادات و ارتباط نهایی، دوباره نیاز به دخالت انسانی برای تفسیر نتایج و ارائه راهکارهای خلاقانه افزایش مییابد.
بیایید ما هم کمی در این باره بیشتر فکر کنیم😉
#هوش_مصنوعی #پژوهش_کاربر #پژوهش_کاربری
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
۱۵ وبلاگ تخصصی حوزه محصول که برای بروزرسانی خودتون و اطلاع از آخرین اطلاعات، روندها و تحلیلهای کاربردی این حوزه استفاده کنید.
شاید این منابع برای مدیران محصول پیشنهاد شده است ولی مطالعه آنرا به طراحان محصول و سرویس هم پیشنهاد میکنم😉
https://www.svpg.com/articles/
https://productschool.com/resources
https://productcollective.com/blog/
https://blog.hubspot.com/marketing
https://www.producttalk.org/blog/
https://www.reforge.com/blog
https://review.firstround.com/
https://canny.io/blog/
https://www.departmentofproduct.com/blog/
https://www.romanpichler.com/blog/
https://productcoalition.com/
https://girlsintech.org/blog/
https://www.drift.com/blog/
https://blackboxofpm.com/
+منبع
#وبلاگ #منابع_دیزاین #منابع_آموزشی #طراحی_محصول #مدیریت_محصول
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
ایموجیها به زبان مشترک جهانی تبدیل شدن و خیلی از احساساتمون رو راحتتر منتقل میکنن. اما یادمون باشه که استفاده بیش از حد ازشون، میتونه باعث ایجاد مشکلاتی بشه.به نظرم رسید با توجه به اینکه امروز ۱۷ جولای روز جهانی ایموجی هست این ویدیو کاربردی را اینجا بازنشر کنم
- صفحهخوانها: افرادی که از صفحهخوان استفاده میکنن، برای درک محتوا، به هر کلمه و ایموجی گوش میدن. استفادهی زیاد از ایموجیها، باعث میشه اطلاعات اضافی و تکراری بهشون منتقل بشه و در نتیجه، پیام اصلی گم بشه.
- انحراف از پیام اصلی: وقتی بین هر جمله از ایموجی استفاده میکنیم، تمرکز کاربر از روی محتوای اصلی برداشته میشه و ممکنه پیامی که میخوایم منتقل کنیم، به خوبی درک نشه.
آرتا مکبری، در کانال شیوهنامه فارسی دسترسپذیری (@persianwcag) به خوبی به این موضوع اشاره کرده است
«اگر از ایموجیها، مثلا دست زدن یا Clapping hand بین هر کلمه یا جمله برای تاکید استفاده میکنید، بدانید کاربران صفحهخوان بعد از هر کلمه، "دست زدن" را خواهند شنید. این عملکردِ صفحهخوانها برای هر ایموجی استفادهشده تکرار میشود. این کار باعث حواسپرتی و گوشآزاریِ کاربران صفحهخوان میشود و احتمالاً باعث انحراف از پیامی که میخواهید روی آن تأکید کنید خواهد شد.
اگر از رشتهای از ایموجیهای مختلف استفاده میکنید، درواقع از کاربر صفحهخوان یا کاربران دیگر میخواهید تا حدس بزنند که منظور شما از این ترکیب چیست؟
برای مطالعهٔ بیشتر، شاخص ۱.۳.۲ – دنباله معنیدار را در وبسایت pwcag.ir بخوانید.
#دسترسی_پذیری #دسترس_پذیری #طراحی_محصول
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
میرو یک بوم همکاری آنلاین است که به شما امکان میدهد ایدههایتان را به صورت بصری سازماندهی، به اشتراک بگذارید و روی آنها کار کنید. این ابزار قدرتمند، شبیه یک White Board بینهایت است که میتوانید در آن نمودار، نقشه ذهنی، وایرفریم، یادداشت و هر چیز دیگری که به صورت بصری قابل نمایش باشد را قرار دهید.
اما خودتون رو برای یه تحول اساسی آماده کنید! Miro از معرفی «هوشمندترین بوم» (Intelligent Canvas) که انقلابی در محیط کاری ما ایجاد میکنه خبر داده. تصور کنید که با کمک هوش مصنوعی، ساعتها رو به دقیقه تبدیل میشن - خلاصهسازی خودکار، تولید نمودار و دریافت بازخورد فوری با دستیارهای هوش مصنوعی. چه نقشه سفر مشتری (Customer Journey Map)، نقشه راه (Roadmap) یا برنامهریزی اسپرینت (Sprint Planning) باشد، بوم هوشمند Miro قرار است همه این موارد را خودکار انجام دهد و همکاری را به سطح کاملاً جدیدی ببرد.
- با استفاده از ورودیهای ساده، هوش مصنوعی میرو میتواند اسناد، خلاصهها، نمودارها و تصاویر را به طور خودکار ایجاد کند.
- کافی است محتوای خود را در بوم قرار دهید و هوش مصنوعی بقیه کار را انجام میدهد.
- هوش مصنوعی میتواند نمودارها، گزارشها و خلاصهها را در عرض چند دقیقه تولید کند.
- با یک کلیک محتوای با ساختار خوب تولید کنید.
https://miro.com/intelligent-canvas/
https://miro.com/ai/
#میرو #سرویس_دیزاین #طراحی_سرویس #طراحی_محصول #ابزارها #هوش_مصنوعی
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
Cognitive_bias_codex_en[SodehDesign].pdf
528.5 KB
سوگیری شناختی یا خطای شناختی به معنای تمایل ذهنی ما به قضاوت و تصمیمگیری بر اساس الگوها و اطلاعات ناقص یا گمراه کننده است. این سوگیریها مانند میانبرهای ذهنی عمل میکنند که به ما کمک میکنند سریعتر تصمیم بگیریم، اما گاهی اوقات این میانبرها به اشتباه منجر میشوند.
به عبارت سادهتر، سوگیری شناختی باعث میشود که ما واقعیت را آنطور که هست نبینیم، بلکه آن را به گونهای تفسیر کنیم که با باورها و تجربیات قبلی ما سازگار باشد.
در دنیای طراحی محصول دیجیتال، این سوگیریها میتوانند منجر به ایجاد محصولاتی شوند که نیازهای واقعی کاربران را برآورده نکنند یا حتی تجربه کاربری ضعیفی را به همراه داشته باشند.
سوگیری تأیید، سوگیری در دسترس بودن، سوگیری لنگر انداختن،سوگیری خوشبینی
Confirmation Bias, Availability Heuristic,Anchoring Bias,Optimism Bias
که به سادگی میتونید اون رو مطالعه و همینطور از ChatGPT برای تفسیر بیشتر آن کمک بگیرید
#طراحی_رفتار #طراحی_محصول #منابع_دیزاین
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
امروز در تقویم بینالمللی، روز جهانی مغز است، هدف اصلی این روز، افزایش آگاهی عمومی در مورد مغز و نقش حیاتی آن در زندگی ما است.
همین را بهانهای قرار دادم تا شما را با یکی از رویکردهای جدید و میانرشتهای با عنوان NeuroDesign از تلفیق علوم مغز و دیزاین آشنا کنم.
نورودیزاین (Neurodesign) با بهرهگیری از دانش علوم اعصاب، به طراحان و توسعهدهندگان کمک میکند تا درک عمیقتری از واکنشهای مغز انسان نسبت به طراحیها، محصولات و خدمات پیدا کنند. این دانش به آنها امکان میدهد تا تجربیات کاربری بهینهتری را طراحی کرده و محصولات و خدماتی ایجاد کنند که نه تنها کاربردی باشند، بلکه از نظر احساسی نیز با کاربران ارتباط برقرار کنند.
نورودیزاین زمینهای از تحقیقات و فعالیتهای آکادمیک است که همافزایی در تقاطع سه حوزه را بررسی میکند:
۱. مهندسی دیجیتال
۲. علوم اعصاب
۳. تفکر طراحی (شامل خلاقیت، همکاری و نوآوری)
نورودیزاین باعث پیشرفت نوآوری های باارزش مهندسی میشود. این به معنای حرکت به سمت راهحلهای جدیدی است که از نظر اخلاقی درست و از نظر نیازهای اساسی انسان مطلوب باشند. این راهحلها با در نظر گرفتن ماهیت انسان، یعنی روانشناسی و فیزیولوژی او، ساخته میشوند. بنابراین، در توسعه و به کارگیری فناوری، مهم است که نه تنها به خود فناوری بلکه به اندازه آن به جنبه انسانی نیز توجه شود.
نورودیزاین به عنوان شاخهای از تفکر طراحی تکامل یافته است، رویکردی به نوآوری اخلاقی («مبتنی بر انسان» یا «مبتنی بر سیاره زمین») که بهطور رادیکال همکاری بین رشتهای را طلب میکند.
در کل، نورودیزاین به عنوان یک ابزار قدرتمند برای طراحی محصولات و خدماتی است که نه تنها کاربردی باشند، بلکه از نظر احساسی نیز با کاربران ارتباط برقرار کنند.
از اینجا میتوانید درباره آن بیشتر بخوانید و یاد بگیرید
https://neurodesign.stanford.edu/
https://www.neuroanddesign.com/
https://www.nervanix.com/home/neurodesigner/
#نورودیزاین #دیزاین #تفکر_طراحی #علوم_مغز #علوم_شناختی
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
اینجا بیشتر بخوانید
#تجربه_کاربری #بلوغ_دیزاین
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
این یکی از گفتگوهایی است که بشخصه به خیلی از دوستان دیدن آنرا پیشنهاد و حتی تاکید کردهام و حتی بارها آنرا در توییتر (X) منتشر کردم.
در این گفتگو «هانس روکس» (مدیرکل سابق توسعه فروشگاههای هایپراستار) از اعتبار، دیسپلین و رهبری میگوید.
#دیسپلین #رهبری #اعتبار #پادکست
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
مدل دابل دایموند یکی از مشهورترین و اثرگذارترین مدلها بر چارچوب حل مسئله و تفکر طراحی است. این مدل که توسط شورای طراحی بریتانیا در اوایل دهه ۲۰۰۰ میلادی معرفی شده، به ما نشان میدهد چگونه با ترکیب تفکر واگرا و همگرا، ایدههای نوآورانهتری خلق کنیم و آنرا توسعه دهیم.. به عبارت سادهتر، این مدل به ما کمک میکند تا اول مسئله را به خوبی بشناسیم و سپس با ایدههای متنوع، راه حلهای خلاقانه پیدا کنیم.
حال به نظر میرسد با آمدن هوش مصنوعی، زمان آن رسیده که دستی بر سر مدلهای قدیمیتر بکشیم و آنرا باز طراحی کنیم.
مدلی که در میتواند سه مرحله اصلی داشته باشد:
۱.ایجاد: در این مرحله، هوش مصنوعی با تحلیل حجم عظیمی از دادهها، مشکلات و فرصتهای بالقوه را شناسایی میکند. این دادهها میتواند شامل دادههای بازار، رفتار مصرفکننده، روندهای فناوری و سایر اطلاعات مرتبط باشد.
۲.توسعه: هوش مصنوعی در این مرحله دهها یا حتی صدها ایده نوآورانه تولید میکند. این ایدهها میتوانند بسیار متنوع و فراتر از آنچه انسان به تنهایی میتواند تصور کند، باشند.
۳.تکرار: ایدههای تولید شده توسط هوش مصنوعی، از طریق روشهای مختلفی مانند آزمایش با شخصیتهای هوش مصنوعی و آزمایشهای انسانی، ارزیابی و بهبود مییابند.
و مزایایی همچون «افزایش سرعت و کارایی»، «ایدههای نوآورانهتر»، «کاهش هزینهها» و «افزایش خلاقیت» را در عصر جدید خواهد داشت.
با وجود همه مزایای این مدل جدید که به پیشنهاد یکی از شرکتهای نوآوری هوشمصنوعی منتشر شده است، باید توجه داشت که هوش مصنوعی جایگزین خلاقیت انسان نمیشود. بلکه ابزاری قدرتمند است که میتواند در کنار خلاقیت انسان، فرایند نوآوری را بهبود بخشد، و با بهرهگیری از این مدل که با استفاده از هوش مصنوعی، فرایند نوآوری را متحول کرده است به کسبوکارها کمک میکند تا سریعتر و کارآمدتر به ایدههای جدید دست یابند و در بازار رقابتی امروز موفقتر باشند.
#تفکر_طراحی #تفکر_دیزاین #هوش_مصنوعی #نوآوری #تفکرطراحی_در_کسبوکار
#کانون_تفکر_طراحی
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
هوش مصنوعی داره دنیای طراحی خدمات رو زیر و رو میکنه! این تغییر سریع، طراحان تجربه کاربری و خدمات رو به چالش جدی کشیده. برای اینکه بتونیم با این تحول همراه بشیم، باید نگاهمون رو به طراحی خدمات تغییر بدیم. خبر خوب اینه که ابزارها و روشهای جدیدی برای این کار وجود داره.
یک چارچوب جدید و کاربردی به نام "نقشه تأثیر هوش مصنوعی" معرفی شده. این چارچوب به ما کمک میکنه تا از پتانسیلهای هوش مصنوعی به بهترین شکل استفاده کنیم و همزمان، تجربه کاربری رو هم حفظ کنیم. این چارچوب به سادگی بهمون یاد میده چطور فرصتهای جدید رو شناسایی کنیم، ایدهها رو اولویتبندی کنیم و تجربه کاربری رو به بهترین شکل طراحی کنیم.
اما ماجرا به همین جا ختم نمیشه! مهمه که تأثیر هوش مصنوعی رو روی سیستمهای پیچیده هم در نظر بگیریم. به همین خاطر، نیاز به چارچوبهایی داریم که بهمون کمک کنن تا تأثیر هوش مصنوعی رو اندازه بگیریم و مدیریت کنیم. "نقشه تأثیر هوش مصنوعی" یکی از همین ابزارهاست که به ما کمک میکنه تا از تأثیرات مثبت هوش مصنوعی بهرهمند بشیم و از تأثیرات منفی اون جلوگیری کنیم.
با استفاده از این ابزارها و رویکردهای جدید، میتونیم خدمات بهتری رو طراحی کنیم که هم کارآمد باشن و هم تجربه کاربری لذتبخشی رو برای کاربران فراهم کنن.
پ.ن: خودم در حال مطالعه و کار روی این موضوع هستم، سعی میکنم نکات مهم در این خصوص رو هر چند وقت یکبار تو این کانال و یا وبسایتم منتشر کنم.
#هوش_مصنوعی #نوآوری #طراحی_خدمات #طراحی_سرویس #فریمورک
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
SODΞH DΞSIGN
⚫️سیاه نقطه - شماره ۲
طراحان باید درک عمیقی از فناوری هوش مصنوعی و قابلیتهای آن داشته باشند تا بتوانند محصولات و خدماتی را طراحی کنند که از این فناوری به بهترین شکل ممکن بهره ببرند. این شامل طراحی تعاملات کاربر با سیستمهای هوش مصنوعی، شخصیسازی تجربه کاربری و ایجاد محصولات هوشمند میشود که حتی با پیشرفتهای چشمگیر هوش مصنوعی، تجربه کاربر همچنان در قلب طراحی محصولات قرار دارد. طراحان باید اطمینان حاصل کنند که این فناوری جدید، به جای پیچیدهتر کردن تعامل کاربران، آن را سادهتر و لذتبخشتر کند..
#هوش_مصنوعی #دیزاین #تجربه_کاربری #طراحی_محصول #سیاه_نقطه
🫶 @SodehDesign
🔘 Sodeh.me
🌐 bento.me/irsodeh
طراحان باید درک عمیقی از فناوری هوش مصنوعی و قابلیتهای آن داشته باشند تا بتوانند محصولات و خدماتی را طراحی کنند که از این فناوری به بهترین شکل ممکن بهره ببرند. این شامل طراحی تعاملات کاربر با سیستمهای هوش مصنوعی، شخصیسازی تجربه کاربری و ایجاد محصولات هوشمند میشود که حتی با پیشرفتهای چشمگیر هوش مصنوعی، تجربه کاربر همچنان در قلب طراحی محصولات قرار دارد. طراحان باید اطمینان حاصل کنند که این فناوری جدید، به جای پیچیدهتر کردن تعامل کاربران، آن را سادهتر و لذتبخشتر کند..
#هوش_مصنوعی #دیزاین #تجربه_کاربری #طراحی_محصول #سیاه_نقطه
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
SODΞH DΞSIGN
⚫️سیاه نقطه - شماره ۳
حفاظت از حریم خصوصی کاربران یکی دیگر از چالشهای مهم در طراحی محصولات مبتنی بر هوش مصنوعی است. جمعآوری و استفاده از دادههای شخصی کاربران میتواند به سوءاستفاده منجر شود و اعتماد کاربران را از بین ببرد.
برای حفظ حریم خصوصی کاربران، طراحان باید:
🟡 حداقل دادههای لازم را جمعآوری کنند: تنها دادههایی که برای عملکرد محصول ضروری هستند باید جمعآوری شوند.
🟡 روشهای امن برای ذخیرهسازی و پردازش دادهها را به کار گیرند: دادههای کاربران باید با استفاده از روشهای رمزنگاری و سایر اقدامات امنیتی محافظت شوند.
🟡 به کاربران کنترل کامل بر دادههای خود بدهند: کاربران باید بتوانند به دادههای خود دسترسی داشته باشند، آنها را ویرایش کنند و یا آنها را حذف کنند.
#هوش_مصنوعی #دیزاین #مدیریت_محصول #طراحی_محصول #سیاه_نقطه
🫶 @SodehDesign
🔘 Sodeh.me
🌐 bento.me/irsodeh
حفاظت از حریم خصوصی کاربران یکی دیگر از چالشهای مهم در طراحی محصولات مبتنی بر هوش مصنوعی است. جمعآوری و استفاده از دادههای شخصی کاربران میتواند به سوءاستفاده منجر شود و اعتماد کاربران را از بین ببرد.
برای حفظ حریم خصوصی کاربران، طراحان باید:
#هوش_مصنوعی #دیزاین #مدیریت_محصول #طراحی_محصول #سیاه_نقطه
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
این پلاگین به طراحان وب و طراحان UI کمک میکند تا ایدههای خود را (به صورت محدود رایگان) به طرح های کاملا قابل ویرایش در Figma تبدیل کنند. این پلاگین یک زیرمحصول از Dora.run/ai است که به طور یکپارچه قابلیت های پیشرفته هوش مصنوعی را ارائه میدهد.
Dora AI - Generate Websites in Figma
https://dora.run
#پلاگین #فیگما #طراحی_محصول #طراحی_رابط_کاربری
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
Book-New-Product-Development-Process-PM[@SodehDesign].pdf
1.3 MB
توسعه محصول جدید در مورد تبدیل ایدههای جدید و آزمایش نشده به محصولات قابل اجرا است. این محصول زاییده فکر شما خواهد بود که به شما مزیت رقابتی میدهد و به انحصار بازار کمک میکند.
در این مینی کتاب که از سوی موسسه Product Mindset منتشر شد، به هفت مرحله از فرآیند توسعه محصول جدید میپردازد و بدلیل اهمیت این موضوع در استارتاپها، کسبوکارهای متوسط و بزرگ در آبان ۱۴۰۱ تصمیم به ترجمه و انتشار آن به مناسبت هفته کتاب گرفتم که امیدوارم باز نشر آن مورد استفاده علاقمندان و متخصصان که در خصوص توسعه محصولات جدید فعالیت میکنند قرار گیرد.
مطالعه این کتاب به تحلیلگران کسبوکار، سیستم، مدیران و مالکان محصول، مدیران پروژههای تولید محصول و علاقمندان حوزه محصول و کسبوکار پیشنهاد میشود.
لازم به ذکر است مطالعه و انتشار این کتاب، به صورت غیر تجاری و ذکر منبع آزاد، و کلیه حقوق مادی و معنوی آن محفوظ میباشد.
#طراحی_محصول #محصول #مدیریت_محصول #مینی_کتاب #کتاب
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
این پروداکت خفن (FlowKitten)، کارش اعتبارسنجی ایدههای کسبوکاری مبتنی بر هوش مصنوعی، و البته کاملاً رایگان هم هست.
https://www.flowkitten.com/
#ابزارها #هوش_مصنوعی #استارتاپ #طراحی_محصول #کسبوکار
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
پلاگینهای فیگما به ما کمک میکنند تا کارهای طراحی خود را سریعتر، آسانتر و خلاقانهتر در فیگما انجام دهیم.
در چهار پست، بهترین و کاربردی ترین پلاگینهای فیگما در سال ۲۰۲۴ برای طراحان را منتشر خواهم کرد.
Figma to Wix Studio
Figma to Webflow (HTML, CSS and Website)
Figma to HTML with Framer
Fast Isometric
Breakpoints
Relume
Musho AI
ARC — Bend your type!
Unsplash
Jitter · Animation for Figma
Magician
Remove BG
Anima — Figma to Code: React, HTML, Vue, CSS, Tailwind
Icons8 — icons, illustrations, photos
Content Reel
Vector to 3D
Mockup
#پلاگین #فیگما #طراحی_محصول #طراحی_رابط_کاربری
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
دیزاینرها میتوانند به روش های مختلف از مهندسی پرامپت برای بهبود فرآیند خلاقانه و خروجی خود استفاده کنند:
با استفاده موثر از مهندسی پرامپت، دیزاینرها نه تنها می توانند جریان کاری خود را ساده کنند، بلکه می توانند مرزهای روش های طراحی سنتی را گسترش دهند و منجر به راهکارهای نوآورانهتر و کاربر محورتر شوند.
#مهندسی_پرامپت #هوش_مصنوعی #دیزاین #طراحی_محصول
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM