Telegram Web Link
توماج صالحی به اعدام محکوم شده است.
کسی نباید سکوت کند
توماج یک هنرمند و یک فعال سیاسی است
Toomaj Salehi has been sentenced to death. No one should remain silent. Toomaj is an artist and a political activist.
#Toomaj_Salehi
#FreeToomaj
@SocialidtL
🔴 #بیانیه جمعی از فرهنگیان فعال صنفی ومدنی استان البرز
در محکومیت حکم غیر انسانی

#توماج_صالحی پسر ایران زمین

دادگاه انقلاب اصفهان #توماج_صالحی رَپرشجاع وآزادی خواهِ ایران را به اتهام افساد فی الارض به اعدام محکوم کرد.

آری او را باید محکوم کنند چون اختلاس و دزدی نکرده؛ فقط فریاد درد و رنج هم وطن خود بوده است.
  اشد مجازات را برایش خواسته‌اند! معنای عدالت و ایستادگی در برابر ظلم را اینگونه جواب دادند!
بله باری دیگر یکی از عزیزترین فرزندان ایران زمین که از جنس فریاد و نور است را می‌خواهند به مسلخ ببرند، او که وقتی قلم در دستمان را شکستند؛ قلم مان  شد. وقتی صدای ما را خفه کردند؛ فریادمان شد. او که نویدِ افکاری، روشن است و در تمام وجودش روشنایی وشجاعت و بر هم زننده سیاهی و ظلم است و صدای نسل حاضر؛ نسلی که باید برای سوال‌هایش جوابگو بود .
حاکمان نالایق بهتر است بدانند که وقتی نمی توانید  پاسخی برای این همه وعده های دروغ ونا امیدی جوانان داشته باشید و جز اعدام  تفکر دیگری ندارید می بایست منتظر عواقب سختی برای اشتباهات تان باشید.
یقین داشته باشید آن روز نزدیک است.

ما جمعی از فعالین صنفی فرهنگی و مدنی استان البرز این اقدام نادرست و غیر انسانی حاکمیت را محکوم کرده و اعلام می‌داریم هر روز پرونده ننگین خودتان را سیاه‌تر می‌کنید و کار را به جایی می‌رسانید که خشم مردم و خانواده‌های دادخواه جلوی سیل عظیم حرکتشان را با هیچ ترفندی دیگر نتوانید بگیرید آن وقت ... 

  ۱۴۰۳/۲/۶

رمز‌ما  #توماج_صالحی

#نه_به_اعدام

#جمعی_ازمعلمان_فعال_صنفی_ومدنی_البرز

#توماج_صالحی_ازاد_باید_گردد
@SocialistL
یادداشت اسماعیل عبدی درباره توماج صالحی

توماج صالحی تندیس شجاعت و شرف اهل هنر است، صدای ما بود صدایش باشیم…

توماج صالحی قدرت ایجاد حرکت اعتراضی اجتماعی و فضیلت اخلاقی و انسانی هنر را در زمانه‌ی ما متجلی کرد. در بیشتر آثار او آرزوی برساختن تصویری عادلانه و آزادانه از جهان پیرامونش موج می‌زند از همین رو توماج دغدغه اصلیش را فرزندان محروم ایران و کودکان کار می‌داند و آرزویش این است که اگر روزی کنسرتی برگزار کرد، ردیف اول و دوم سالن کنسرت را نه چهره‌های مشهور جامعه که دردمندان و محرومان بنشینند.

در روزگاری که هنر برای بسیاری از اهالی هنر امری تفننی و تنقلی به حساب می‌آمد، توماج صالحی در رگ هنر، غیرت را تزریق کرد. او به جای درآمدزایی از هنر، موتور و وسایل خانه‌اش را می‌فروشد تا بتواند کلیپ اعتراضیش را بسازد و جایزه ۲۵۰۰ پوندی آزادی بیان را برای سیل بلوچستان می‌بخشد.

توماج صالحی درد و رنج مردم از معلم، کارگر، پرستار و محرومان بلوچ، کرد، ترک، فارس، عرب و همه اقوام را درآثار خود فریاد کرد.

توماج صالحی تندیس شجاعت و شرف اهل هنر است، صدای ما بود صدایش باشیم…
#توماج_صالحی
@SocialistL
حمه سور همچون خودش

مرگ حسین مرادبیگی واقعا تکاندهنده بود. نمیخواهم او را در خاطراتی که تا آخرین لحظات که فقط توان نوشتن پیامهای کوتاه در او باقی مانده بود، توصیف کنم. انسانها در خاطره افراد به تصویری کشیده میشوند که گاه بیشتر از آنچه وصف یک یار و رفیق و دوست را نشان بدهند، وصف روای است از آنچه در ذهن خود اوست.

حمه سور صرفنظر از جایگاهش در متن مبارزه، و اینکه برای اولین بار در تاریج جنبش مردم در کردستان، به عنوان فرمانده نظامی روند جنبش کمونیستی نوپای ایران نام خود را بر صفحه تاریخ حکّ کرد، بسیار متواضع و به تعبیری "معصوم" بود.

آن جایگاه را او به ثبت رساند و برای همیشه پس اندازی در نبرد طبقاتی برای نسلها در حافظه تاریخ ، ذخیره کرد. این جایگاه بطور واقعی امکان تعابیر مختلف را از سوی راویان زندگی و مبارزه سیاسی او، اگر نه غیر ممکن که بسیار سخت کرده است.

حمه سور یک خصوصیت دیگر را نیز داشت: دست بردن به قلم و مستند کردن "روایت" خود او از زندگی اش. این اواخر "ادیدئولوژی آلمانی" را دو بار خواند و هر سه جلد کاپیتال را مرور کرد. آخرین نوشته اش، نقد کتاب توماس پیکتی- سرمایه در قرن ۲۱- که من در صفحه بندی و تنظیم فرمت پی دی اف، مشتاقانه او را کمک کردم، بخشی دیگر از روایت خود او از زندگی مبارزاتی اش بود. حمه سور، در باره تاریخ کومه له، صرفنظر از هر تعبیر و تفسیر دیگران و برخی از انتقادات نه چندان صمیمانه همسنگران اسبق، کتاب "تاریخ زنده" را نوشته است. او تصمیم داست اگر سرطان مجال دهد، آن کتاب را بازبینی و ادیت و تکمیل کند. اما خودش میدانست که چنین مجالی عملا وجود نداشت. اما، بهر حال این "روایت" از تاریخ کومه له و صف بندی گرایشات سازمانها و احزابی که او در رهبری اش قرار داشت، باز هم به "روایت حمه سور" مستند است و در دسترس هر کس که بخواهد تعابیر خود را به آن تاریخ واقعی سنجاق کند.

حمه سور با این روایات خود در تاریخ جنبش کمونیستی، کماکان "تاریخ زنده" را نمایندگی میکند.

یاد عزیز این فرمانده کمونیست و پیرو صادق و صمیمی کاپیتال و ایدئولوژی آلمانی، گرامی است.

حمه سور معصوم و بزرگوار! در تاریخ کمونیسم زنده ای، عزیز جان.

ایرج فرزاد ۵ مه ۲۰۲۴
@SocialistL
اطلاعیۀ دبیرخانه کمیته مرکزی حزب کمونیست ایران
به مناسبت درگذشت رفیق حسین مرادبیگی ( حەمە سور)

با تأسف فراوان شب شنبه ١٥ اردیبهشت ١٤٠٣ برابر با ٤ ماە مە ۲۰۲۴ قلب رفیق حسین مراد بیگی (حەمەسور)، یکی از چهره‌های سرشناس جنبش کمونیستی ایران و جنبش انقلابی کردستان، از اعضای کادر رهبری حزب کمونیست کارگری ایران – حکمتیست و از بنیان گذاران کومه له و حزب کمونیست ایران از تپش باز ایستاد. رفیق حه مه سور مدت دوازده سال بود که با بیماری سرطان دست و پنجه نرم می کرد و سرانجام در شهر استکهلم – سوئد در میان جمع اعضای خانواده زندگی را به درود گفت.

رفیق حسین مراد بیگی در سالهای پایانی دهه ٤٠ شمسی و در عنفوان جوانی با شناخت ماهیت نظام سرمایەداری به مبارزۀ متشکل سیاسی روی آورد و در بنیان گذاری تشکیلات کمونیستی که بعدها نام کومه له بر آن نهاده شد نقش فعالی ایفا کرد. وی در سال ۱۳۵۲ در ارتباط با فعالیت های سیاسی دستگیر و به مدت یک سال زیر شکنجه و بازجویی های دستگاه ساواک رژیم سلطنتی پهلوی قرار گرفت. رفیق حه مه سور در تمام سالهای قبل از قیام ۱۳۵۷ به عنوان کادر رهبری کومه له به فعالیت های خود ادامه داد. وی بعد از پیروزی قیام و در شرایطی که تهاجم ضدانقلاب اسلامی به قدرت رسیده به کردستان قطعی به نظر می رسید، نقش ارزنده ای در سازماندهی نیروی مسلح پیشمرگ کومه له داشت. با ایجاد نیروی پیشمرگ کومه له و مقاومت این نیرو در مقابل تهاجم دولت مرکزی و ارتجاع محلی، حه مه سور به عنوان فرمانده نیروی نظامی کومه له به چهره محبوب کارگران و زحمتکشان کردستان تبدیل شد. رفیق حه مه سور از کادرهای مؤسس حزب کمونیست ایران در سال ۱۳۶۲ بود و در همین کنگره به عنوان عضو کمیته مرکزی حزب انتخاب شد. وی از آن پس چه به عنوان عضو کمیته مرکزی کومه له و چه به عنوان کادر رهبری حزب با به عهده گرفتن مسئولیت های مختلف به فعالیت های خود ادامه داد. رفیق حسین مرادبیگی در سال ۱۹۹۱ برای ادامه فعالیت سیاسی خود به پروسه تشکیل حزب کمونیست کارگری ایران پیوست و بعدها فعالیت‌های خود را در حزب کمونیست کارگری ایران ـ حکمتیست ادامه داد.

رفیق حسین مرادبیگی یکی از فعالین پیگیر راه رهایی کارگران و مردم زحمتکش ایران و کردستان بود و تا زمان مرگ همچنان به آرمانش وفادار ماند و برای آن کوشید. با مرگ رفیق حسین کارگران و زحمتکشان ایران و کردستان یکی از یاران دلسوز خود را از دست دادند. بدون شک مرگ رفیق حسین مرادبیگی ضایعەای برای جنبش کمونیستی می‌باشد.
حزب کمونیست ایران و کومه له مرگ رفیق حسین مراد بیگی ( حەمە سور) را به تک تک افراد خانوادۀ او، به رفقای همرزمش در حزب کمونیست کارگری ایران – حکمتیست و به تمام دوستان و آشنایان این انسان مبارز تسلیت می‌گوید و یاد عزیز و تلاش های پربارش در راه رهایی کارگران و ترویج و اشاعۀ سوسیالیسم را گرامی می دارند.

دبیرخانۀ کمیته مرکزی حزب کمونیست ایران
١٦ اردیبهشت ١٤٠٣
۵ مە ٢٠٢٤
@SocialistL
اعلامیه دفتر سیاسی حزب کمونیست کارگری- حکمتیست

قلب بزرگ رفیق حسین مرادبیگی (حمه سور) از تپش ایستاد!

با تاسف عمیق اعلام میکنیم رفیق حسین مرادبیگی (حمه سور) چهره شناخته شده جنبش کمونیستی کارگری ایران و کردستان از میان ما رفت. حمه سور عزیزمان از ژانویه ٢٠١٢ تاکنون، به مدت ١٢ سال تحت معالجه مداوم و با استقامت در مقابل بیماری سرطان ایستادگی کرد. عاقبت ساعت ٢٣:٢٠ شنبه شب گذشته چهارم مه ٢٠٢٤ در آغوش گرم خانواده و بستگان نزدیکش در شهر استکهلم برای همیشه ما را جا گذاشت.

بیش از نیم قرن مبارزه و فعالیت درخشان کمونیستی و متحزب حمه سور بی تردید با مبارزه و تلاش توده کارگر و زحمتکش در جامعه ایران و به ویژه کردستان عجین شده است. رفیق حسین مرادبیگی جزو اولین دسته نسل جوان خلاف جریان و آزادیخواه و برابری طلب در جامعه کردستان بود که با برافراشتن پرچم سوسیالیستی و چپ در سال ١٣٤٨ شمسی تشکل کمونیستی را بنیاد گذاشتند که در مقطع انقلاب ١٣٥٧ نام کومه له به خود گرفت و در آن مقطع سهم بزرگی در پایان دادن به حاکمیت رژیم سلطنتی در کردستان به عهده داشت.

نقش حمه سور در بیش از نیم قرن مبارزه بی امان متشکل و متحزب علیه نظم سرمایه داری و حکومتهای سلطنتی و جمهوری اسلامی با سازماندهی و ابتکارات بزرگی عجین است که سرمنشآ تحولات مهم در جامعه کردستان و ایران بوده است. تنها به عنوان یک نمونه او اولین فرمانده نظامی پیشمرگ کومه له بود که نقش بلامنازعی در پایه گذاشتن جنبش مسلحانه توده ای در مقابل هجوم جمهوری اسلامی در سال ١٣٥٨ و سالهای بعد به عهده گرفتند. چه کسی میتواند منکر شود در آن مقطع نام و آوازه فرمانده حمه سور در شهر و روستاهای کردستان و در سطح جنبش چپ و انقلابی مشوق مبارزین جوان برای پیوستن به صف نبرد نظامی با نیروهای سرکوبگر و پاسداران جهل و خرافه جمهوری اسلامی بود.

رفیق حسین مرادبیگی مارکسیستی با استعداد و از پرچمداران مارکسیسم انقلابی و شخصیتهای کلیدی بنیانگذار حزب کمونیست ایران و از چهره های مشهور جنبش کمونیسم کارگری بود. بیشک نام و آوازه حمه سور در جنبش گسترده برای آزادی و برابری، در جنبش بازگرداندن اختیار به انسان، در جنبش توده ای و مسلحانه مردم کردستان علیه تبعیض طبقاتی و ملی و مهمتر در جنبش مارکسیستی و کمونیستی کارگری چند دهه اخیر ثبت شده و ماندگار است.

با درگذشت رفیق حسین مرادبیگی (حمه سور) کارگران و آزادیخواهان و برابری طلبان یکی از پیگیرترین یاران خود، جنبش کمونیسم کارگری و جریان ما یکی از رهبران و همسنگران سالهای متمادی مبارزه پیگیر، طیف وسیع رفقا و دوستان او یکی از صمیمی ترین و سالمترین انسان همیشه دوست داشتنی را از دست داده ایم.

ما فقدان حمه سور عزیزمان را قبل از همه به خانواده و بستگان داغدیده و عزیز او، به همه رفقا و دوستان بیشمار او و به صفوف جنبش کمونیسم کارگری تسلیت میگوییم. یاد عزیزش را با تعهد به پیگیری اهداف کمونیستی و انسانی او گرامی میداریم.

در اطلاعیه های بعدی در باره تاریخ و زمان مراسم گرامیداشت رفیق حمه سور اطلاع رسانی خواهیم کرد.

یاد و خاطره رفیق حسین مرادبیگی (حمه سور) همیشه زنده است.

دفتر سیاسی حزب کمونیست کارگری – حکمتیست
پنجم مه ٢٠٢٤
@SocialistL
بدرود رفیق سرخ، بدرود
حمە سور این رفیق صمیمی و کمونیست، این فرمانده لایق، در قلب مردم کردستان جای دارد.
امروز جنبش انقلابی ما یکی از رهبران و چهره های خوشنام خود، رفیق حسین مرادبیگی را از دست داد.
@SocialistL
فرمانده بزرگترین نیروی مسلح کمونیست خاورمیانه در پنجاه سال اخیر درگذشت !
رفیق حسین مرادبیگی (حه مه سور ) فرمانده و بنیانگذار نیروی مسلح کومله و حزب کمونیست ایران قلبش از تپش افتاد .
او دهه ها در رهبری احزاب کمونیست ایران ، حزب کمونیست کارگری و حزب حکمتیست بود .

یکی از رفقایش می نویسد " در یک کلام آرام بود ، برنامه داشت و به پیروزی ما اطمینان داشت . او به آرمان‌هایش نرسید ولی بدون هیچ پشیمانی دنیا را ترک کرد . "
@SocialistL
- چه خصلتی را دوست داری؟ سادگی
- ویژگی اصلی شما چیست؟ عزم راسخ
- اخلاق زشتی که بیشترین نفرت را از آن داری؟ نوکر صفتی
- خوشبختی را در چه می‌بینی؟ در مبارزه
- بدبختی را در چه می‌بینی؟ در تسلیم شدن
- قهرمانت کیست؟ اسپارتاکوس
- پند مورد علاقه‌ات چیست؟ هیچ چیز انسانی با من بیگانه نیست
- شعار مورد علاقه‌ات چیست؟ در باره همه چیز باید شک کرد

پاسخ مارکس به بخشی از پرسش‌های جنی و لورا مارکس [دختران کارل مارکس] آوریل ۱۸۶۵
#کارل_مارکس
@SocialistL
Forwarded from Exittheatreiran
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
Young Marx

Written by Richard Bean
Clive Coleman

*زیرنویس فارسی دارد.
Forwarded from آلترناتیو
فیلم تحسین شده کارل مارکس جوان
(The young karl marx)
سال تولید: 2017
محصول مشترک المان و بلژیک
مدت زمان:118 دقیقه
لینک اول 480p
http://dl5.dlsdm.ir/Movie/Foreign/1396/11/The.Young.Karl.Marx.2017.480p.DibaMoviez.mkv
لینک دوم 1080p
http://dl5.dlsdm.ir/Movie/Foreign/1396/11/The.Young.Karl.Marx.2017.1080p.6CH.DibaMoviez.mkv

#سینما #کارل_مارکس
@SocialistL
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
گفتگوی کوتاه یک فلسطینی با یکی از ماموران کشتار اسرائیلی

@SocialistL
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
#فرزاد_کمانگر
در سالروز اعدام معلم ‌مان
به یاد صمد بهرنگی و فرزاد کمانگر
@SocialistL
بدرود رفیق فرمانده
کمونیستی از جنسی دیگر. مبارزی متفاوت از آنچه رایج است. در رسایت و در غم بزرگ از دست رفتنت، واژه‌ها ناتوانند.
حەمە سوور نامی است عجین شده با سازمان دادن و قوام دادن جنبش کمونیستی، با سازمانی که مارکسیسم جدی و میلیتانت را نمایندگی میکرد. جنبشی که برای اولین بار در برابر تمام ارتجاع ایستاد و منافع کارگر و زحمتکش را نمایندگی کرد. حەمە سوور همیشه نامش یادآور این جنبش بود. نقش مهمی که در این تاریخ داشت نامش را برای همیشه بر تارک جنبش کمونیستی حک کرد.
حەمە سوور کمونیستی جدی بود که تا آخرین روزهای حیات هم از فعالیت جدی کمونیستی باز نایستاد.
نامت جاودان و یادت به خیر
حامد خاکی
@SocialistL
نقد کتاب توماس ‌پیکتی سرمایه در قرن ۲۱
حسین مرادبیگی ( حمه سور)
@SocialistL
Naqde-ketabe-pikettty.pdf
767.7 KB
نقد کتاب توماس ‌پیکتی سرمایه در قرن ۲۱
حسین مرادبیگی ( حمه سور)
@SocialistL
الهه محمدی و نیلوفر حامدی، دو روزنامه‌نگار ایرانی برنده بیست و یکمین جایزه «خوزه کوزو» برای آزادی مطبوعات شدند. این جایزه یادبودی برای «خوزه کوزو» روزنامه‌نگار اسپانیایی است که در آوریل سال ۲۰۰۳ در پی شلیک یک تانک آمریکایی به پانزدهمین طبقه هتل فلسطین که هتلی ۱۸طبقه در بغداد بود و خبرنگاران خارجی را اسکان داده بود، کشته شد.
از زمان مرگ خوزه کوزو تاکنون، هر ساله جایزه‌ آزادی مطبوعاتی به روزنامه‌نگارانی از سراسر جهان تقدیم می‌شود. از جمله در سال ۲۰۱۱ این جایزه به ژولیان آسانژ تعلق گرفت. در بیست و یکمین سال اهدای این جایزه، الهه محمدی در پیامی جایزه خود را به پابلو گونزالس و وائل الدحدوح و همه روزنامه‌نگاران فلسطینی تقدیم کرد.
از صفحه عزیز عارفی
@SocialistL
#الهه_محمدی جایزه‌ خود را به پابلو گونزالس، وائل الدحدوح ،خبرنگار جانباخته، و تمام روزنامه‌نگاران فلسطینی تقدیم کرد. او در پیامی به برگزارکنندگان این جایزه، ضمن ابراز تسلیت قلبی به مناسبت بیست و یکمین سال درگذشت خوزه کوزو، نوشته است:

«به‌ عنوان یکی از برندگان این جایزه، مایلم آن را به پابلو گونزالس، روزنامه‌نگار شجاع اسپانیایی که در فوریه ۲۰۲۲ در حال پوشش فاجعه انسانی در مرز لهستان و اوکراین بازداشت شد، تقدیم کنم. در این دوران پر چالش فکرم همراه اوست. همچنین این جایزه را به وائل الدحدوح و همه روزنامه‌نگاران فلسطینی تقدیم می‌کنم که برای جلب توجه نسبت به وضعیت غزه فداکاری‌های بزرگی انجام داده‌اند. جهانی آرزو می‌کنم که روزنامه‌نگاران بتوانند در آن در امنیت و آزادانه کار کنند. مخصوصا آن‌ها که شجاعانه سرکوب را گزارش می‌کنند و از این‌ که به سکوت وا داشته شوند سر باز می‌زنند».
@SocialistL
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
عباسعلی منشی رودسری | برای «پسر»م

عباسعلی منشی رودسری از جمله اعدام‌شدگان کشتار دسته‌جمعی زندانیان سیاسی در سال ۱۳۶۷ بود.
تهیه شده در گروه تئاتر اگزیت

@SocialistL
بهرام كه گور می گرفتی همه عمر
ديدی كه چگونه گور بهرام گرفت

#خیام
@SocialistL
2024/12/25 07:21:16
Back to Top
HTML Embed Code: