Telegram Web Link
کارگران و زحمتکشان انسانهای با شعور،  دانا و شریفی هستند که نیاز  به وکیل ندارند،  ما در مبارزه و برای رسیدن به خواست های خود جمعی تصمیم خواهیم گرفت و با خرد جمعی برای سرنوشت خود قدم بر می داریم. برای رسیدن به مطالبات و رهایی از ستم و استثمار متحد شویم.

رفیق شما علی نجاتی، کارگر بازنشسته سندیکای کارگری شرکت نیشکر هفت تپه.
اول بهمن ماه ۱۴۰۱
@SocialistL
🟥بیانیه جمعی از دانشجویان دانشگاه هنر تهران در حمایت از اعتصاب کامل دانشجویان و اساتید رشته‌ی مجسمه‌سازی
#دانشگاه_هنر_تهران
#اعتراضات_دانشجویی
@SocialistL
کمپین بیعت برای شکل‌دهی به حکومتی از بالای سر مردم در دوره پسا جمهوری اسلامی

پس از دور اول و دوم تلاش در میانه‌ی خیزش انقلابی و خونبار مردم ایران در بین لابی‌های قدرت در غرب برای شکل‌دهی به آلترناتیوی سیاسی از بالای سر آنان، که از فرانسه آغاز و با توئیتهای مشترک و برجسته‌سازی توئیت کننده‌ها به عنوان شاخص‌ترین چهره‌های اپوزوسیون!! جمهوری اسلامی ادامه پیدا کرد اینک دور سوم این تلاش‌ها با بیعت‌گیری برای رضا پهلوی از میان ورزشکاران و هنرمندان و ... شروع شده است.

علی کریمی یا کسان دیگر، می‌توانستند با شیوه‌های مدرن امروزی پشت سر رضا پهلوی صف بکشند، اما آنان تحت لوای اعطای وکالت سیاسی به رضا پهلوی به اعلام بیعت با او روی آورده‌اند تا پیشاپیش از سویی رقبای همجنس خود را حاشیه‌ای و از سوی دیگر در ایران فردای جمهوری اسلامی پایه‌های شکل‌دهی به قدرت سیاسی از پایین توسط مردم را به قهقرا ببرند.

پر واضح است که‌ آنان متوهمانه، دوستداران ورزشی و هنریشان را قبیله، و خویش را رئیس قبیله فرض گرفته‌اند و به همین دليل قبل از مرگ خلیفه در حال احتضار، تصور کرده‌اند با قرار دادن امکانات قبیله‌ای خود در اختیار رضا پهلوی، میتوانند او را بر اریکه قدرت بنشانند.

چنین رویکردی، روی‌آوری به انتخابی قبیله‌ای از میان به اصطلاح "بزرگان قوم" از بالای سر مردمی متمدن و آزادیخواه و برابری‌طلب است که از یکصد و بیست سال پیش در مبارزه برای دفن مناسبات سیاسی ارباب رعیتی جنگیده‌اند و اینک به لحاظ رشد فکری و سیاسی اجتماعی در چنان بلندایی از قله رفیع آزادیخواهی و برابری‌طلبی ایستاده‌اند که بطور اعجاب‌آوری جهانی را در حمایت از خود به میدان آورده‌اند.

آن چیزی که امروزه در صحنه تحولات سیاسی ایران جاریست یک "نه بزرگ و تاریخی" به شکل‌دهی به هرگونه قدرت سیاسی از بالای سر مردم است.

ایران امروز، ایران جنبشهای عظیم اجتماعی و مردمانی آگاه و توانمند است که بند ناف خود را از تکیه بر بالائی‌ها و لابی‌های قدرت در غرب و شرق بریده‌اند و نگاهشان معطوف به آن جریان مبارزاتی و آزادیخواهانه‌ای است که در میان کارگران، معلمان، زنان و دانشجویان و جوانان در طول سه - چهار دهه گذشته شکل گرفته است.

این جریان و شخصیت‌ها و چهره‌هایش، مردمی‌ترین و خالص‌ترین جریان آزادیخواهی و برابری‌طلبی است که می‌تواند و در توانش است تا یک ایران نوین مبتنی بر بالاترین درجه از آزادی‌های سیاسی اجتماعی و رفاه و شادی را پایه‌ریزی کند.
#جعفر_عظیم_زاده
@SocialistL
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
"فراموش نکنیم که آمده‌ایم ماهی بخریم!"
از صحبت‌های محمدرضا نیکفر
نیکفر از اهداف اصلی جنبش می گوید و از تاثیری که نیروهای سرراهی می توانند روی افراد داشته باشند. نیکفر به شکل دیگری از از خود بیگانگی می پردازد.
@SocialistL
رضا پهلوی و سلطنت‌طلبان همکار جمهوری اسلامی در سرکوب انقلابند!
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
A nos soeurs d'Iran
پیامی از طرف زنان فرانسه
برای دنیای بهتر
#زن_زندگی_آزادی
@SocialistL
Energy Consumption (2021)
میزان سرانه مصرف انرژی در ایران برخلاف باورهای جا افتاده و تبلیغات رژیم و مصرف منابع نسبتا خام، چندان بالا نیست.
@SocialistL
🛢️ افسانه سرانه مصرف

مقامات جمهوری اسلامی هرازچندگاهی بالا بودن سرانه مصرف شهروندان را بهانه کاستی هایی مثل کمبود آب و برق و یا در زمستان کنونی قطع گاز می کنند. بر این مقامات که نهایت لطفشان به شهروندان این است که علاوه بر شلیک به سر به دست و پا هم گلوله بزنند البته حرجی نیست. روی سخن با معرکه گیران از ماست که بر ماست است که لقمه را روی هوا میقاپند و حرف از فرهنگ سازی می زنند. (برای هزارمین بار: فرهنگ توالت عمومی نیست که بسازیمش). اما به هر حال:

-  مرور نمودارهای مصرف انرژی که توسط نهادهای جهانی منتشر شده‌اند نشان میدهد که سرانه مصرف ایرانیان چندان بالا نیست.

-  کاهش مصرف صرفا یک رویکرد اخلاقی نیست. زیرساخت و ابزار هم میخواهد. مثلا چه درصدی از مردم در خانه هایی زندگی می کنند که عایق مناسبی دارد و انرژی در آن هدر نمی رود؟ نگارنده در اسلو زندگی میکند که در مواردی دمای هوا در آن به زیر منفی بیست درجه هم رسیده است. اما هرگز به یاد ندارم که جز یک بخاری کوچک برقی در گوشه نشیمن وسیله گرم کننده دیگری روشن باشد. به این دلیل ساده که درودیوار خانه کاملا عایق است و حرارت در آن کاملا حفظ می شود.

-  سوزاندن گاز در محیط شهری از اول طرحی نادرست بوده. اساسا بهینه سازی مصرف گاز در مقیاس خانگی دشوار است. از اول باید مثل هر جای دیگری در جهان سوخت غالب خانگی برق می بود و گاز را در بیرون شهر به مصرف نیروگاه میرساندند. هم امنتر بود و هم پاکتر و هم قابل کنترلتر و هم البته کم مصرفتر.

-  جمهوری اسلامی را از هر سمتش دست بزنی فضاحت میبارد. همین گازرسانی به سراسر ایران بزرگترین افتخارشان بوده، که الان میبینیم چقدر به ضرر مردم و منابع انرژی کشور بوده است. با آخوندها تک تک ثانیه های زندگی مردم عصاره هر زمستان سختی است در سردترین سالهای زمین.
ناصر کرمی
@SocialistL
#اطلاعیه
شورای همکاری نیروهای چپ و کمونیست در کردستان
اطلاعيه شورای همکاری نیروهای چپ و کمونیست در کردستان: تلاش رضا پهلوی برای تحمیل عقبگرد به قیام مردم محکوم به شکست است!
یکشنبه 2 بهمن 1401.
22.ژانویه 2023

این روزها در سیمای سیاست در ایران یک اتفاق جالب پیش آمد، کسی که ادعا میکرد، دمکرات ترین و با ادب ترین و واردترین رهبر جناح راست برای پیشبرد انقلاب مورد نظرشان است، یکباره بخشی از حقیقت وجودی خود و چهره واقعی چگونگی عروج یک دیکتاتور فردی را به همه نشان داد.

قبل از آن صحبت از ائتلاف و همراهی و اتحاد بود و یکباره همه چیز به بیعت با جناب رضا پهلوی منتهی شد. کسی که توهم همراهی تعداد زیادی از مردم ایران را دارد. همین یک ذره ظاهر فریبی دمکرات بودنش را کنار گذاشت و به بقیه گفت به من توکل کنید و یک فوتبالیست تا دیروز طرفدار حکومت تویت زد که رضا پهلوی وکیل او است. او که تا دیروز به خاتمی و روحانی وکالت داده بود این بار رضا پهلوی را وکیل خود اعلام کرد. چند ساعت بعد اما متوجه شد که اینجا اپوزیسیون در جنگ با جمهوری اسلامی و همه دیکتاتورها جدی است. میدان نبرد و مبارزه است نه معامله و وکیل و وصی تعیین کردن. درست همانند فوتبال باید در مبارزه پیروز شد نه در بده بستان در میان طبقات بالا. او باید میدانست که در زمین بازی فوتبال هم بازیگر کس دیگری را وکیل خود اعلام نمیکند.

در همین سه روز رضا پهلوی و اطرافیان و اطاق فکرش دیدند که جامعه ایران وفضای سیاسی ایران پخته تر و آماده تر و آگاه تر از آنست که اینها تصور کرده اند . پاسخ به این وکیل بازی روشن بود. ما در قرون وسطی نیستیم که یک نفر و یک مرد که موقعیت اش بدلیل فرزند ذکور دیکتاتور سرنگون شده بتواند به مردم امر و نهی کند. روشن است که او مورد توجه تعدادی از طرفدارانش است. به نیابت از آنها میتواند حرف بزند. اما جامعه مدرن و بپا خاسته و انقلابی ایران این شوهای مبتذل را با تمسخر بدرقه خواهد کرد.

جالب این است حتی زنان اطراف جناب پهلوی و کسانی که دور او جمع شده بودند ساکت شده اند. له و علیه این شو مشمئز کننده “وکالت” تا کنون حرفی نزده‌اند. کسانی که بهر حال قبلا بدلیل ماسک دمکرات بودن ” شاهزاده” به او روی خوش نشان میدادند الان از او برائت میجویند. جالب ترین پاسخ را البته از داخل ایران گرفتند. نه فقط مردم در زاهدان فریاد زدند یک نفر نماینده یک جامعه نمیتواند باشد و اگر حرف از ائتلاف میزنید ائتلاف احزاب باید باشد، مردم کردستان و بسیاری از شهرهای دیگر گفتند و یا در خیابانها و بر در و دیوار به همراه نه به مجتبی نوشتند نه به رضا پهلوی. اعلام کردند دوره دیکتاتوری به پایان رسیده است.این پاسخ محکم جامعه به این تشبث زشت بود. باید بساط این جماعت را جمع کرد که با شعار مرگ بر چپ، به میدان آمده اند. چپ جامعه همراه با جنبش انقلابی مردم ایران و با شعار زن، زندگی آزادی و اداره شورایی اجازه نخواهد داد راه این جنبش مدرن و پیشتازی زنان را سد کنند.

آزادی ، برابری، حکومت شورایی

سرنگون باد جمهوری اسلامی!

شورای همکاری نیروهای چپ و کمونیست در کردستان

۲۲ ژانویه ۲۰۲۳ / ۲ بهمن ۱۴۰۱
@SocialistL
ساعت پنج بود بر تمام ساعتها
مرثیه ای برای ایگناسیو سانچز مجیاس اثر فدریکو گارسیا لورکا را در ایران با ترجمه شاملو میشناسیم.
ایگناسیو سانچز روشنفکر، نویسنده، نمایش نامه نویس و شاعر و فعال سیاسی چپگرا بود که از قضا یکی از گاوبازان پر آوازه اسپانیا بود.
او رفیق لورکا و البرتی و پدرم سالیناس و یکی از بنیانگذاران انجمن ادبی اسپانیا بود.
روز واقعه او به جای اورتگا بعد از سالها دوری به میدان گاوبازی برگشت، لورکا گفت:
تو مرگ خویش را پیشگویی کردی.!
ایگناسیو انسان چند بعدی که هم خلبان هواپیما، هم ادیبی روشنفکر و هم یک گاوباز حرفه ای بود. شخصیت او ابعاد متناقض و متضادی داشت، شاید این تضادها از او یادمانی جاودانه از خویش بر جا گذاشت که لورکا مرگ او را با مرگ دریا شبیه میدانست.
بخسب
پرواز کن
بیارام
دریا نیز می میرد..
او این بازگشت به مرگ را اینگونه توصیف کرد:
من به میدان گاوبازی باز میگردم چرا که حس میکنم بعد از سالها لحظه تصویه حساب فرا رسیده است. من بیش از دیگران از مرگ هراس دارم و اکنون اینجا آن میدان است.
او را گاو وحشی زخمی کرد، پزشکان تشخیص دادند که باید پای او را قطع کنند، او از این کار امتناع کرد و به مادرید بازگشت.
دو روز بعد از واقعه که “ساعت پنج بود بر تمام ساعت‌ها” از قانقاریا درگذشت.
دیگر نه گاو نگرش باز می شناسد
نه مورچگان خانه اش
چرا که او برای ابد مرده است.
نمایشنامه Libreto de Sinrazón
و رمان او با نام La Amargura del Triunfo از آثار ادبی ارزشمند اسپانیا ست.

اما من تو را می‌سرایم
برای بعدها می‌سرایم
چهره تو را و لطف تو را
کمال ِ پخته‌گیِ معرفتت را
اشتهای تو را به مرگ و طعمِ دهان مرگ را
و اندوهی را که در ژرفای شادخویی ِ تو بود.
زادنش به دیر خواهد انجامید ــ خود اگر زاده تواند شد ــ
آندلسی مردی چنین صافی،
چنین سرشار از حوادث.
نجابتت را خواهم سرود با کلماتی که می‌موید
و نسیمی اندوهگین را که به زیتون‌زاران می‌گذرد به خاطر می‌آورم.
گارسیا لورکا
ترجمه شاملو

نریمان
یادمانی برای ایگناسیو سانچز
@SocialistL
دو مقاله در باب روحانیت - هما ناطق.pdf
1.1 MB
دو مقاله در باب روحانیت

نویسنده: هما ناطق
@SocialistL
الهه کریمیان از دختران آفتاب، مبارزی از خراسان:
"چشمم هدف گرفتی ، اما قلبم هنوز میتپه" ♥️

#الهه_کریمیان
@SocialistL
اقتصاد-سیاسی-جنایت.pdf
628.1 KB
[اقتصاد سیاسی جنایت]
نوشته ی کارل مارکس
ترجمه ی: علی رها
#کارل_مارکس
@SocialistL
2025/01/08 16:44:20
Back to Top
HTML Embed Code: