Telegram Web Link
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
🔴نظریه جرم شناسی به نام «پنجره شکسته»، نظریه‌ای که در دهه هشتاد و نود میلادی به کمک شهردار نیویورک آمد تا جرم‌خیزترین مترو جهان را که شهر زیرزمینی خلافکاران و اشرار به حساب می‌آمد سر و سامان بدهد. شهرداری نیویورک، در اولین اقدام خود به بازسازی واگن‌های مترو پرداخت و دستور داد تا واگن‌هایی که طی روز با اسپری رنگ، نوشتن یادگاری و... آسیب می‌بینند، شبانه از خط خارج شوند و تاصبح روز بعد رنگ‌آمیزی و تعمیر‌شده به خط برگردند.
🔴در واقع همه اینکارها یک پیغام داشت: حواسمان به همه چیزهست و هیچ خلافی رو تحمل نمیکنیم واین چنین شد مترو ناامن نیویورک تبدیل به یکی از امن ترین متروهای جهان شد .
🔴اکنون استفاده از تئوری پنجره شکسته در زندگی شخصی، تربیت کودک و تجارت و کسب و کار، کارایی دارد.
پنجره های شکسته رو بیابیم و تعمیر کنیم. مطمئن باشید اوضاع بهتر خواهد شد.

https://www.tg-me.com/Social_Rights_Citizenship_rights
Forwarded from javid
https://rahbordemoaser.ir/fa/news/40682/

🔴فاصله‌گذاری و تکلیف قانونی دولت نسبت به شهروندان

✍️جاوید منتظران

در جامعه مدنی، شهروندان مکلف به مشارکت در تعامل‌های عمومی‌اند و همکاری‌شان با دولت به‌مثابه ادای وظیفه شهروندی و مدنی‌شان مطرح می‌گردد، متعاقباً دولت نیز وظایفی مهمی نسبت به شهروندان داشته ازجمله اینکه مکلف به صیانت حداکثری از حقوق شهروندان خود می‌باشد و براین اساس لازم است که طبق قانون، حقوق انسانی و شهروندی آن‌ها را تأمین و تضمین نموده و به هنگام بروز مخاطراتی که سلامت عموم را در معرض خطر قرار دهد، اقدامات مقتضی و صحیحی را اتخاذ نماید.

در این مقاله قصد داریم ضمن اشاره به طرح فاصله‌گذاری که به‌منظور مقابله با مخاطرات ناشی از بحران ویروس کرونا، از سوی دولت اجرایی گردیده است، به وظایف و تکالیف قانونی دولت نسبت به شهروندان در اجرای این طرح، مطابق با قانون اساسی و اصول حقوق شهروندی پرداخته و در پایان به شرایط متعادلی که در اجرای گام دوم طرح فاصله‌گذاری اجتماعی هوشمند نیاز است، بپردازیم.
🌍 🌍🌏 جهان پساکرونا: پوپولیست‌ها بازندۀ اصلی بحران #کرونا خواهند بود

✍🏻 #ماتیاس_هورکس
🖊 برگردان: جواد طالعی

ماتیاس هورکس، به عنوان محقق آینده پژوهی در جامعه آلمان و محافل اجتماعی و اقتصادی اروپا جایگاه ویژه ای دارد. تحلیل های او درباره آینده اغلب به واقعیت می پیوندد. او و همکارانش در «انستیتو تحقیقات آینده» به تازگی با انتشار کتابی زیر عنوان «جهان پس از کرونا» دیدگاه‌هائی را مطرح کرده‌اند که در رسانه‌های آلمان بازتابی گسترده داشته است. هورکس در چند مقاله و مصاحبه مطبوعاتی عصاره نظریات خود را تشریح کرده است.

ماتیاس هورکس، آینده پژوه سرشناس آلمانی، با اشاره به بحران برآمده از شیوع ویروس کرونا، می‌نویسد: «این روزها اغلب از من پرسیده می‌شود که "دوران کرونا کی به پایان می‌رسد و ما به شرایط عادی برمی‌گردیم؟" من می‌گویم هرگز. برخی مقاطع تاریخی وجود دارند که مسیر آینده را تغییر می‌دهند. ما از این مقاطع به عنوان "بحران عمیق" نام می‌بریم. ما اکنون در این بزنگاه قرار گرفته‌ایم».
🌏 دنیایی که فرو می ریزد...

ماتیاس هورکس معتقد است که در دوران کرونا، دنیائی که خیال می‌کردیم آن را می‌شناسیم فرو ریخته است. این دیدگاه بی شباهت به حرف یورگن هابرماس سرشناس ترین فیلسوف در قید حیات آلمان نیست. او گفته است: «کرونا باعث شد ما بفهمیم چقدر نمی فهمیم». هورکس بر گفته خود می افزاید: «اما پشت ریزش جهانی که خیال می کردیم می‌شناسیم، جهان دیگری در حال جوش خوردن است».

کرونا و تغییر رفتارهایی که آفرید

ماتیاس هورکس می‌افزاید: «ما تعجب خواهیم کرد که چگونه تکنولوژی فرهنگ دیجیتال در عمل جا باز کرده است، اغلب همکارانی که پیش از کرونا نسبت به کنفرانس‌های ویدئوئی از راه دور دافعه داشتند و پروازهای ماموریتی را ترجیح می دادند، حالا متوجه می شوند که آن روش عملی تر و سازنده تر است.

آموزگاران درباره آموزش از طریق اینترنت بسیار آموخته اند، کار از خانه برای بسیاری یک امر طبیعی شده است. در مقابل تکنیک های فرهنگی کهنه شده دستخوش رنسانس شده‌اند، انسان ها وقتی تلفن می زنند، به جای پیام گیر صدای اصلی صاحب خانه را می شنوند. ویروس فرهنگ مکالمات طولانی تلفنی را همراه آورد. پیام‌ها، ناگهان معنائی تازه یافتند. انسان بار دیگر ارتباط با یکدیگر را جدی گرفت. فرهنگ تازه "در دسترس بودن و تعهدات متقابل" دوباره زنده شد. جوانانی که معمولا از چنگال شتاب و اضطراب رهائی نداشتند، ناگهان به قدم زدن های طولانی آغاز کردند. کاری که پیش تر بیگانه بود. کتاب خواندن ناگهان به فرهنگ روز تبدیل شد».

از دید ماتیاس هورکس بحران‌ها از طریق رفع پدیده‌های فرسوده اثر می‌گذارند. او به نقش رسانه‌ها اشاره می‌کند و می‌گوید: «هیستری ترس از بزرگ نمائی رسانه‌ها، پس از شوک اولیه مرزهای خود را شناخت».

🔶 نگاه پساکرونا به اقتصاد

ماتیاس هورکس بر این نظر است که در جهان پس از کرونا انسان ها به اقتصاد نیز نگاهی نو خواهند افکند. او می‌نویسد: «ما تعجب خواهیم کرد که اقتصاد تا کجا توانست ضعیف شود، بدون آن که از هم بپاشد. اقتصادی که پیش تر با هر افزایش اندک مالیات ها و هر دخالت دولتی دستخوش ضعف می شد. با این که یک "آوریل سیاه" و آسیب دیدن زیرساخت ها را تجربه کردیم و بورس‌ها ۵٠ درصد سقوط کردند و بسیاری از شرکت ها ورشکست شدند، هرگز به نقطه صفر نرسیدیم، چنان که پنداری اقتصاد یک موجود زنده است که می تواند بخوابد و حتی خواب ببیند. در پائیز، بار دیگر یک اقتصاد جهانی وجود خواهد داشت. ما تعجب خواهیم کرد که حتی باختن سرمایه ها در جریان شکست بورس ها آنقدر که در آغاز می ترسیدیم دردناک نبود. در جهان نو ناگهان سرمایه دیگر نقش تعیین کننده ای نخواهد داشت. مهمتر همکاران خوب و یک باغ سبزی شکوفا است. آیا ویروس می تواند جهان ما را در مسیری تغییر دهد که در هرحال می خواست در همان مسیر تغییر کند؟»

در نگاه نهائی به جهان پساکرونا، محقق آلمانی می نویسد: «در پایان از دست دادن شدید کنترل، ناگهان یک نشئه قاعده مند مثبت ایجاد می‌شود. در پی یک دوران حیرت و ترس، یک نیروی داخلی سر بر می کشد. اما جهان به این تجربه منتهی می شود که: ما همچنان هستیم. نوعی "تازه بودن" در درون ما شکل می‌گیرد».

🔻 پوپولیست‌ها بازندگان اصلی کرونا

ماتیاس هورکس همچنین بر این باور است که پوپولیست‌ها در عرصه سیاست بازنده بزرگ کرونا خواهند بود، ترامپ در انتخابات ماه نوامبر شکست خواهد خورد و در مورد حزب دست راستی و بیگانه ستیز آلترناتیو برای آلمان ابهاماتی ظاهر خواهند شد. او استدلال می‌کند: «سیاست خشونت آمیز با جهان پس از کرونا تناسبی ندارد. در بحران کرونا آشکار می‌شود کسانی که می‌خواهند انسان‌ها را علیه یکدیگر تحریک کنند سهمی در پرسش های مربوط به آینده ایفا نمی کنند. وقتش که رسید ناسازگاری لانه کرده در پوپولیسم کاملا آشکار می شود.»
#دادنامه /
@vekalattejarat
رای #دادگاه نخستین مبنی بر لغو حضانت مادر از طفل ۴ ساله و واگذاری به پدر اما نقض دادنامه توسط #دادگاه #تجدیدنظر استان #مازندران بر اساس اسناد داخلی و بین المللی #حقوق_بشر( #کنوانسیون های حقوق کودک ۱۹۸۹) با ابقای #حضانت مادر بر طفل و عدم وجود انحطاط اخلاقی مادر با تاکید بر رعایت مصالح و منافع عالیه کودک
پدر یکی از علل سلب حضانت #مادر را #انحطاط اخلاقی اعلام داشته است.
#قاضی_رستمی

↙️ لینک سایر دادنامه های قاضی دکتر رستمی
https://www.tg-me.com/vekalattejarat/12464
https://www.tg-me.com/vekalattejarat/12452
https://www.tg-me.com/vekalattejarat/12314
https://www.tg-me.com/vekalattejarat/11081
https://www.tg-me.com/vekalattejarat/10886
https://www.tg-me.com/vekalattejarat/10721
https://www.tg-me.com/vekalattejarat/9540

📲@vekalattejarat

🌐 www.rkz.ir

📡https://www.instagram.com/at.mp2020
https://www.instagram.com/p/B_xByX6D3in/?igshid=jqep9i728unh
🌿باید ولایت مطلق پدر محدود شود/ همه قوا به قتل‌های ناموسی ورود کنند

🖊شهناز سجادی، دستیار حقوق شهروندی معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده:

📎خلاء قانونگذاری، علت اصلی تکرار قتل‌های ناموسی است.

📎همه دستگاه‌های مسوول در این زمینه باید برای تغییر هرچه سریعتر این موضوع دست به کار شوند.

📎فکر می‌کنم بیشتر کسانی که در این زمینه بحث دارند موافق باشند که ما دامنه ولایت پدر را آنقدر نباید وسعت دهیم تا بتواند حتی بچه‌اش را بکشد. درست است که از ۱۸ سالگی، پدر نسبت به اموال فرزندش ولایت مطلق دارد اما دیگر در جانش که نباید این اختیار را به او بدهیم.

📎دلیل اینکه مسائل مربوط به زنان و قانونگذاری درباره آن با تاخیر صورت می‌گیرد به خاطراین است که این موضوعات در اولویت قرار داده نمی‌شود.

iran_times


@successfulwomen1
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
@Social_Rights_Citizenship_rights

اصول واهداف بنیادین حقوق شهروندی عبارتند از:
1)بسط و گسترش توانائيهاي شهروندان
2)تقويت حس تعلق اجتماعي
3)تقويت حس اعتماد به نظام مديريت شهري
4) ايجاد عدالت در برخورداري از فرصتها و امكانات
5) ساماندهي و يكپارچه سازي امور شهروندان
6)شناسايي و سنجش شاخصهاي مرتبط با شهروندي
7)بهبود و ارتقاي شاخصهاي مثبت شهروندي
8)توسعه و تعميم دانشها، نگرشها و مهارتهاي مثبت و سازنده شهروندان
9)تقويت ساختار شهروندي از طريق استقرار نظام حقوق، تكاليف بين شهروندان و مديران شهري
10)مشاركت جويي و افزايش ميزان اثرگذاري شهروندان در بهبود امور شهر
11)تقويت بينش زندگي جمعي و احترام به نيازهاي جمعي در مقابل فردگرايي
12)بسترسازي تعاملات هدفمند اجتماعي به منظور تثبيت حاكميت.


https://www.tg-me.com/Social_Rights_Citizenship_rights
@Social_Rights_Citizenship_rights

همان گونه که اراده عمومی جامعه و همه شهروندان در مرحله اجرا برای تحقق حقوق شهروندی مورد نیاز است، اراده مقامات و نهادهای رسمی حکومت با توجه به تسلط کامل دولت بر اقتصاد، فرهنگ و سیاست برای احترام به حقوق شهروندی و اجرای قوانین موجود در زمینه حقوق شهروندی ضروری و مورد نیاز است.
این اراده باید دربالای قدرت دیده شود تا پایبندی به رعایت حقوق شهروندی به یک رفتار مدنی و عرف و هنجار رسمی تبدیل شود تا در سطوح پایین اجرایی و مدیریت میانی و خرد که ارتباطات گسترده تری با جامعه داشته و تعامل روزانه با شهروندان برقرار است نیز آشکارا مورد توجه قرار گيرد. موانع اجرایی قوانین که در زمینه حقوق شهروندی به همه بخش های زندگی اجتماعی ارتباط پیدا می کند، در صورت وجود چنین تعهدی در نهادهای حکومتی به خصوص دادگستری ها، نیروهای امنیتی، نظامی و انتظامی در کشور های در حال توسعه بايستي به حداقل برسد.


https://www.tg-me.com/Social_Rights_Citizenship_rights
حقوق شهروندي pinned «@Social_Rights_Citizenship_rights همان گونه که اراده عمومی جامعه و همه شهروندان در مرحله اجرا برای تحقق حقوق شهروندی مورد نیاز است، اراده مقامات و نهادهای رسمی حکومت با توجه به تسلط کامل دولت بر اقتصاد، فرهنگ و سیاست برای احترام به حقوق شهروندی و اجرای قوانین…»
2024/09/27 21:29:20
Back to Top
HTML Embed Code: