Telegram Web Link
💢چند نکته در مورد نگارش مقالات فارسی:


تیترهای مقالات دونقطه پایانی ندارد.

ویرگول، نقطه، دونقطه و امثال آنها بدون فاصله به کلمه می چسبند و یک فاصله بعد از آنها قرار می گیرد.

در فارسی تمامی پسوند ها و پیشوند ها با نیم فاصله جدا می شوند.

در صورتی که دو جمله ی کامل با «واو» به یکدیگر عطف شوند، نقطه فقط در پایان جمله ی دوم گذاشته می شود.

قبل از پرانتز همیشه یه فاصله بذارین اما نوشته داخل پرانتز رو بدون فاصله تایپ کنید و بدون فاصله هم پرانتز رو ببندید. بعد از پرانتز حتما یه فاصله بذارین.

میشه واژه های انگلیسی رو که لابلای کلمات فارسی نوشته شدن 2 سایز کوچکتر از سایز کلمات فارسی تایپ کنید تا وسط کلمه های فارسی ندرخشه.

❇️برای گذاشتن گیومه از " استفاده نکنید، بهتره از «شیفت + k» و «شیفت + L» ، برای گیومه گذاری استفاده کنید.



تماس با ما :
📞09038437436
واتساپ:
📞09365494799
#پژوهش_یار
@SnappResearchTool
🔰آیا فرستادن یک مقاله به ژورنال و کنفرانس قانونی است؟

👈 اینکه یک مقاله را هم زمان نمی توان برای دو ژورنال فرستاد حرفی کاملا منطقی است و خلاف آن غیر اخلاقی بوده و میتواند اثرات مخربی داشته باشد.

👈 فرستادن مقاله برای کنفرانس و بعد یک نسخه کامل‌تر برای ژورنال در دنیای آکادمیک کاملا مرسوم است.

👈 روال بر این است که مقاله‌ای که برای ژورنال می‌فرستید، حداقل ۳۰٪ مطالب جدید داشته باشد.

👈 در صورت اکسپت، هر دو مقاله را میتوانید در رزومه ی خود بیاورید.

👈 ارسال یک مقاله بدون هیچ تغییری به دو کنفرانس غیر قانونی می باشد.



تماس با ما :
📞09038437436
واتساپ:
📞09365494799
#پژوهش_یار
@SnappResearchTool
🔰توصیه‌هایی برای انتخاب استاد راهنما

پایان نامه محصول مشترک دانشجو و استاد راهنماست. استاد راهنما سهم بسزایی در موفقیت دانشجو جهت تکمیل و دفاع از پایان نامه دارد لذا، لازم است دانشجو در انتخاب استاد راهنما دقت لازم را بعمل آورد. برخی از نکات قابل توجه در این خصوص عبارتند از:

1- فردی را بعنوان استاد راهنما انتخاب کنید که بتوانید با خلق و خوی و منش وی کنار بیایید و با وی راحت بتوانید کار کنید. اما به خاطر داشته باشید همانگونه که دانشجو، استاد راهنمای خود را انتخاب می کند استاد راهنما نیز حق انتخاب دانشجو را دارد. این انتخاب دوطرفه است.

2- موضوع پایان نامه شما در تخصص وی باشد یعنی وی قبلا" تجارب مشابهی در این حوزه داشته باشد یا جزء موضوعات مورد تدریس وی باشد و یا مطالعاتی در این خصوص داشته باشد.

3- برای کار شما وقت بگذارد، در دسترس باشد و واقعا" راهنمایی کند. این امر را می توانید از دانشجویان قبلی وی جویا شوید.

تجربه پایان نامه می تواند بسیار لذت بخش باشد. همیشه سعی کنید بنای آنرا از اول صحیح بگذارید!



تماس با ما :
📞09038437436
واتساپ:
📞09365494799
#پژوهش_یار
@SnappResearchTool
🔰روش #تحليل_محتوا چیست؟

تحليل محتوا از رويكردى خاص براى تحليل داده ها برخوردار است. اين رويكرد خاص عمدتا ناشى از نحوه تلقى از موضوع تحليل (محتوا) مى باشد.

تحليل محتوا را تكنيكى پژوهشى براى استنباطِ تكرار پذير و معتبرِ از داده ها در مورد متن آن ها تعريف كرده اند.

#برنارد_برلسون تحليل محتوا را «روشى براى مطالعه عينى، كمّى و سيستماتيك فرآورده هاى ارتباطى (محتواى آشكار پيام) جهت رسيدن به #تفسير» تعريف كرده است.

در اين تعريف بر سه واژه «#عينيت»، «#كمّيت» و «#سيستماتيك_بودن» تأكيد شده است.

«#عينيت» اشاره به اين دارد كه اين پژوهش بر اساس قواعد، احكام و روش هاى مشخص انجام مى گيرد. بنابر اين، به منظور اجتناب از سوگيرى نظر محقق در فرآيند تحقيق مى بايست تحقيق توسط مجموعه صريح و مشخصى از قواعد هدايت شود.

«#نظامدار_و_سيستماتيك_بودن» آن نيز بدين معناست كه مطالعه علاوه بر روشمندى، دايره شمول و طرح محتوا يا مقوله ها بر طبق قواعد كاربردى ثابتى مشخص شده است. بايد توجه داشت كه دو شرط #عينيت و #نظامدار بودن، #قابليت_تكرار اين روش را مى رساند، به گونه اى كه ساير پژوهشگران نيز بتوانند با استفاده از روش هاى يكسان و اطلاعات مشابه، به نتايج مشابهى برسند.

ادامه دارد......


تماس با ما :
📞09038437436
واتساپ:
📞09365494799
#پژوهش_یار
@SnappResearchTools
🔰از آن رو كه هدف، تحليل محتواى پيام ها در قالب عبارت هاى عددى و در نتيجه، استفاده از فنون #كمّى است كه قابليت اين روش را افزايش مى بخشد، بايد داده هاى ما به صورت #كمّى (درصد و شمارش) تبديل شود.

در غير اين صورت، تحليل محتوا نيست.

👈در اين روش، پژوهشگر ارتباط مستقيم با پيام ها دارد و تنها به سراغ محصولات ارتباطى نظير:

روزنامه ها، كتاب ها، گزارش ها، نظر سنجى ها، فيلم ها، سريال ها، نامه ها، خاطرات، عكس ها و سخنرانى ها مى رود و با فرستنده پيام و انسان ها به طور مستقيم در ارتباط نيست.

اين مهم ترين وجه تمايز بين اين روش با ساير روش هاست. از اين رو روش مزبور روش بدون واكنش، مزاحمت و عكس العمل دانسته اند؛ چون كارى با مردم ندارد.


تماس با ما :
📞09038437436
واتساپ:
📞09365494799
#پژوهش_یار
@SnappResearchTools
🔰نکاتی برای نوشتن چهار چوب نظری

🔹چارچوب نظری ، مدل یا الگویی است که یک محقق براساس آن درباره روابط بین عواملی که در ایجاد مسئله مهم تشخیص داده شده اند نظریه پردازی می کند.

🔶 دراقع چارچوب نظری ادغام باورهای منطقی محقق و تحقیقات مرتبط انجام شده از قبل که با مسئله تحقیق در ایجاد مبنایی برای بررسی موضوع تحقیق نقش محوری دارد.

🔷 چارچوب نظری در برقراری و ساخت فرضیه ، آزمون آنها و همچنین تکمیل درک محقق « مسئله تحقیق » کمک می کند.

🔶 بطور کلی می توان گفت چارچوب نظری پایه است که طرح تحقیقاتی یا پایان نامه بطور کامل برمبنای قرار داده می شود.

🔷پس چارچوب نظری یک شبکه کامل و منطقی بین متغیرهایی است که از طریق فرآیندهایی مانند مصاحبه ، مشاهده و بررسی ادبیات موضوع (تاریخچه موضوع تحقیق ) مشخص شده اند. که این متغیرها با مسئله تحقیق مرتبط هستند.

🔶چارچوب نظری مهمترین گام در فرآیند تحقیق است .

ادامه دارد.......



تماس با ما :
📞09038437436
واتساپ:
📞09365494799
#پژوهش_یار
@SnappResearchTool
🔰پنج ویژگی بنیادی وجود دارد که باید در چارچوب نظری تحقیق درنظر گرفته شود:

💢متغیرهای مرتبط با موضوع تحقیق باید به روشنی شناسایی و مشخص شوند.

🔶 در بحث ها باید بیان کرد که چگونه دو یا چند متغیر به یکدیگر مرتبط اند. این کار را باید برای روابط مهمی انجام داد که بر پایه نظریه های تصور می رود میان متغیرها وجود دارد.

🔷 اگر بتوان ماهیت و جهت روابط را بر پایه یافته های تحقیقات پیشین به صورت نظریه بیان کرد آگاه در بحث ها باید اشاراتی مبنی بر مثبت یا منفی بودن روابط وجود داشته باشد.

🔶باید به روشنی تشریح شود که چرا انتظار داریم این روابط وجود داشته باشد. استدلالها را می توان بریافته های تحقیقات پیشین استوار کرد.

🔷 باید یک نمودارنیزکه نشان دهنده چارچوب نظری باشد ترسیم کرد تا خواننده بتواند روابط مبتنی بر نظریه را تجسم کند.



تماس با ما :
📞09038437436
واتساپ:
📞09365494799
#پژوهش_یار
@SnappResearchTool
#سوال: شاخص H-index چیست و به چه کار می آید!؟


#جواب: اچ ایندکس، شاخصی برای ارزیابی علمی پژوهشگران بوده و میزان تأثیر گذاری آن‌ها را در پیشبرد علم نشان می‌دهد. این شاخص در حال حاضر به عنوان بهترین معیار موجود در ارزیابی علمی افراد به کار برده می شود.

اچ ایندکس اولین بار توسط Jorge E. Hirsch که یک فیزیکدان دانشگاه کالیفورنیای جنوبی است به عنوان ابزاری جهت ارزیابی کیفی تحقیقات علمی پژوهشگران ارائه شد. این شاخص برای یک پژوهشگر عبارت است از H تعداد مقاله ارائه شده توسط وی، که به هر کدام حداقل H بار استناد شده باشد.

#مثال: اگر 5 مقاله از کل مقالات منتشر شده توسط یک محقق، هر کدام حداقل 5 بار به عنوان مرجع در مقالات دیگر مورد استفاده قرار گرفته باشد، شاخص H آن محقق برابر 5 است. بنابراين H-index نتيجه تعادل بين تعداد مقالات و استنادات است.

اين شاخص به منظور ارتقاي ساير شاخص‌هاي اندازه‌گيري علم مانند تعداد كل مقالات و تعداد كل استنادات طراحي شده است تا محققان تأثيرگذار را از آنهايي كه صرفاً تعداد زيادي مقاله منتشر مي‌كنند، متمايز كند.



تماس با ما :
📞09038437436
واتساپ:
📞09365494799
#پژوهش_یار
@SnappResearchTool
🔰توصیه نامه- Recommendation Letter چيست؟!

🔺توصیه نامه یکی از مدارک لازم برای اخذ پذیرش از اکثر دانشگاههای معتبر دنیا در مقاطع کارشناسی ارشد و دکترا است. این نامه که به خصوصیات و توانایی های شما در محیط آکادمیک می پردازد باید از طرف یکی از اساتید شما در آخرین مقطع دانشگاهی تان باشد که از طریق روش های مختلف که عموماً توسط دانشگاه مقصد تعیین می شود و به همراه دیگر مدارک لازم باید برای دانشگاه ارسال شود.

🔺هدف از ارائه توصیه نامه به
دانشگاه مقصد در واقع نشان دادن توانایی و لیاقت شما برای تحصیل در مقطع بالاتر و در رشته تحصیلی مد نظر می باشد که این توانایی باید از طرف اساتید سابق شما که سابقه تدریس یا همکاری در پروژه های تحقیقاتی مختلف را با شما داشته اند، تایید شود.



تماس با ما :
📞09038437436
واتساپ:
📞09365494799
#پژوهش_یار
@SnappResearchTool
📌چگونه یک چکیده مقاله بنویسیم؟

چکیده باید بعد از تمام شدن تحقیق انجام شود، متن و مقدمه مقاله را به منظور تهیه چکیده دوبار مطالعه کنید و نکات مهم را علامت گذاری کنید و کلید واژه ها را نیز لیست کنید.
بدون مشاهده اصل کار، نکات مهم بدست آمده از محتوی را به شکل یک بند یکپارچه پیش نویس نمایید، درضمن از روی متن اصلی رونویسی نکنید. کلیدواژه ها را نیز پیش نویس کنید، بعد از چندبار بازبینی و کم و زیاد نمودن نکات و رفع نواقص، آن را منتشر کنید.

🔺نکته: در نوشتن چکیده به جای استفاده از گفته های دیگران، تفسیر خودتان را ارائه دهید.

🔻نکته: در چکیده ضرورتی به ذکر منبع نیست.

🔺نکته: در نوشتن چکیده شما فقط باید مثل یک داور بی طرف یافته ها خود را بگویید و کار خود را ارزشیابی نکنید. برای نمونه نوشتن اصطلاح “در این گزارش برتر …” یا “برگزیدن نمونه با توجه و دقت بالایی انجام شد” بی‌طرفی شما را نفی می کند.

با توجه به مطالب بیان شده، توصیه ما این است که موقع نوشتن چکیده گزارش، زمان و دقت کافی خرج کنید. نتیجه یک مقاله که وقت و هزینه بسیاری از شما گرفته در چکیده مشخص می شود و قادر است در قبول یا رد شدت کارتان موثر باشد.



تماس با ما :
📞09038437436
واتساپ:
📞09365494799
#پژوهش_یار
@SnappResearchTools
🔰آیا به لحاظ علمی ارجاع به خود/ خود ارجاعی (Self Citation) در متن #مقالات صحیح است؟

🔸#پاسخ: خود ارجاعی یا Self Citation یک تکنیک در مقاله‌نویسی است که مقالات قبلی نویسنده را در مقاله فعلی همان نویسنده ارجاع می‌دهد.

🔹این کار در نوع خود کار اشتباهی نیست، اما اگر نویسنده بدون رعایت قواعد و قوانین موجود این کار را انجام دهد، سبب مختل شدن علم سنجی می‌شود.

🔹بالطبع در شرایطی که مولف با هدف رضامندی خود (personal gratification) به این کار مبادرت ورزد امری اشتباه است. به طور مثال شخصی را درنظر بیاورید که ده عنوان مقاله داشته باشد که در تمام این مقالات به مابقی این ده مقاله ارجاع داده است، با این هدف که H_Index خود را افزایش دهد.

🔹 همچنین خود ارجاعی را نمی‌توان مختص نویسنده یا مولف دانست، چرا که برخی از مجلات نویسنده را دعوت به ارجاع مقالات قبلی در همان مجله می‌کنند و این سلف سایتشن برایشان تعریف شده است.



تماس با ما :
📞09038437436
واتساپ:
📞09365494799
#پژوهش_یار
@SnappResearchTools
🔰ویژگی های #مقالات موفق و معتبر


مقاله موفق کاملا روی موضوع مورد بحث تمرکز می کند.

مقاله نشان می دهد که نویسنده عمیقا موضوع مقاله و منابع استفاده شده را درک کرده است.

مقاله نشان می دهد که نویسنده منابع زیادی از جمله مقالات نویسندگان معتبر را به خوبی مطالعه کرده است.

مقاله نظرات مخالف را نیز مورد بررسی قرار می دهد و نشان می دهد که مطلب ارائه شده در مقاله معتبر تر است.

سازماندهی روند مقاله بصورت منطقی.
هر نکته ای توسط مطالب ثابت شده و مثال ها حمایت می شوند.

ادامه دارد.....


تماس با ما :
📞09038437436
واتساپ:
📞09365494799
#پژوهش_یار
@SnappResearchTools
💢مطالب باید اصل باشند و از جایی کپی نشده باشند.

از فرمت استاندارد مقاله نویسی پیروی کند.

بهتر است مقاله را به زبان انگلیسی ترجمه کنید.
پس از نگارش مقاله نوبت به چاپ آن در مجلات معتبر علمی می رسد.

قبل از ارسال مقاله به نشریه ی انتخابی که در اسکوپ مقاله شما است باید تمام نکاتی که در قسمت راهنمایی برای نویسندگان مجله ذکر شده است رعایت کنید.

در صورت عدم رعایت هر یک از این قوانین احتمال رد و ریجکت شدن مقاله شما بسیار افزایش پیدا می کند.

این قوانین، اعم از نکات دستوری و نگارشی یا نکات مربوط به محتوا و موضوع مقاله باید یک یک به اجرا شود.



تماس با ما :
📞09038437436
واتساپ:
📞09365494799
#پژوهش_یار
@SnappResearchTools
🔰انسجام در نگارش مقاله علمی: نگارش شفاف چگونه پذیرش آن را تسهیل می‌کند

انسجام در نگارش مقاله (Coherence) یکی از ویژگی‌های ضروری نگارش آکادمیکِ خوب است.

در نگارش آکادمیک، جریان ایده‌ها از جمله‌ای به جمله‌ای دیگر، باید منطقی و روان باشد.

بدون به‌هم‌پیوستگی (Cohesion)، خواننده اصلی‌ترین نکته‌ مقاله‌تان را درک نخواهد کرد.

همچنین خوانایی متن مختل می‌شود.

به‌هم‌پیوستگی لزوماً پیش‌نیاز انسجام است.

این دو اصطلاح با هم متفاوتند:
به‌هم‌پیوستگی زمانی ایجاد می‌شود که جمله‌ها در سطح جمله با هم پیوستگی دارند، در‌حالی‌که انسجام زمانی ایجاد می‌شود که ایده‌ها پیوسته باشند. به‌علاوه، به‌هم‌پیوستگی بر دستور زمان و سبک مقاله‌تان تمرکز می‌کند.



تماس با ما :
📞09038437436

واتساپ:
📞09365494799

#پژوهش_یار
@SnappResearchTools
📌نحوه یافتن #موضوع مناسب مقاله

♻️مطالعه نظریه ها:

می توانیم موضوه پژوهشی را بر اساس پرسش هایی که نظرسه در ذهن ما شکل می گیرد و آنها تفکرات و برداشت ما نسبت به نظریه هستند، پیدا کنیم.

♻️مطالعه تحقیقات پیشین:

با مطالعه پژوهش های قبلی، با موضوعات گوناگون پژوهشی آشنا می شویم و موضوعات جدید مطرح میشود.
ضمن این که به طور معمول،در انتهای پژوهش، موضوعات جدیدی به عنوان موضوع مکمل و پیشنهادات برای تحقیقات آتی توسط محقیقین آورده می شود.

♻️مراجعه به سازمان ها و مراکز پژوهشی:

با مراجعه حضوری به سازمان ها و یا مراجعه به وب سایت ها آنها می توانید از الویت های پژوهشی آنها آگاه شوید.

♻️مشاهدات و تجربیات شخصی:

زندگی روزمره ما انسان ها آکنده از تجربیات و برخورر با اندیشه ها وقایع جدید می باشد که ذهن خلاق می توانند از تجربیات استفاده کنند و نو آوری هایی را هم انجام دهند.



تماس با ما :
📞09038437436
واتساپ:
📞09365494799
#پژوهش_یار
@SnappResearchTools
💠تفاوت بین #عنوان و #موضوع در تحقیقات

♦️موضوع کلی است و در تحقیقات منظور همان متغیر وابسته است؛ متغيري كه پژوهش برای شناخت یا تبیین آن انجام می شود.

اما عنوان موضوعی است که محدود تر شده است و در تحقیقات شامل متغیر یا متغیرهای مستقل و بعضا بيانگر جمعیت مورد بررسی و قلمرو زمانی و مکانی تحقیق است.

🔻مثال🔻
🔹موضوع:یاددهی-یادگیری
🔸عنوان: بررسی کیفیت امکانات آموزشی بر میزان اثربخشی فعالیت های یاددهی-یادگیری در آموزش عالی



تماس با ما :
📞09038437436
واتساپ:
📞09365494799
#پژوهش_یار
@SnappResearchTools
🔰 نکات مهم در طراحی پاورپوینت برای ارائه پژوهش

1️⃣ در صورت امکان، متن را کوتاه‌تر کنید و از تصویر استفاده کنید.

2️⃣ سرعت ارائه اطلاعات را کنترل کنید.

3️⃣ متن را برای اصلاح خطاهای نگارشی بررسی کنید.

4️⃣ به اندازه کافی، بین خط ‌ها و پاراگراف‌ها فاصله قرار دهید، یک فضای خالی به اندازه ۱۰ pt کافی است.

5️⃣ از فونت‌هایی استفاده کنید که حرفه‌ای و واضح به نظر می‌رسند و هر جا لازم است اندازه فونت را افزایش دهید.

6️⃣ استفاده از انیمیشن های کوتاه در برخی موارد برای جلب بیننده مناسب است.

🔸 همیشه یادتان باشد که اسلاید قرار نیست همه چیز را برای مخاطب توضیح دهد.




تماس با ما جهت سفارش :
📞09038437436

واتساپ:
📞09365494799

#پژوهش_یار
@SnappResearchTools
📌 #استاد_راهنما باید چه ویژگی هایی داشته باشد؟

پایان نامه محصول مشترک دانشجو و استاد راهنماست. استاد راهنما سهم بسزایی در موفقیت دانشجو جهت تکمیل و دفاع از پایان نامه دارد لذا، لازم است دانشجو در انتخاب استاد راهنما دقت لازم را بعمل آورد. برخی از نکات قابل توجه در این خصوص عبارتند از:

1- فردی را بعنوان استاد راهنما انتخاب کنید که بتوانید با خلق و خوی و منش وی کنار بیایید و با وی راحت بتوانید کار کنید. اما به خاطر داشته باشید همانگونه که دانشجو، استاد راهنمای خود را انتخاب می کند استاد راهنما نیز حق انتخاب دانشجو را دارد. این انتخاب دوطرفه است.

2- موضوع پایان نامه شما در تخصص وی باشد یعنی وی قبلا" تجارب مشابهی در این حوزه داشته باشد یا جزء موضوعات مورد تدریس وی باشد و یا مطالعاتی در این خصوص داشته باشد.

3- برای کار شما وقت بگذارد، در دسترس باشد و واقعا" راهنمایی کند. این امر را می توانید از دانشجویان قبلی وی جویا شوید.

📎تجربه پایان نامه می تواند بسیار لذت بخش باشد. همیشه سعی کنید بنای آنرا از اول صحیح بگذارید!


تماس با ما :
📞09038437436
واتساپ:
📞09365494799
#پژوهش_یار
@SnappResearchTool
#بیان_مساله
در نگارش بیان مساله حتما به موارد زیر توجه شود👇👇

۱- پاراگراف اول بیان مساله, به نوعی مقدمه مقاله به حساب می آید.

۲-بیان مساله, به گونه ای باید نوشته شود, که انگار شما داستانی را برای کسی تعریف می کنید. یعنی باید بهم پیوستگی بین مطالب و پاراگراف ها حفظ شود.

۳- در بیان مساله  متغیرهای پژوهش اشاره و تعریف شود.

۴- ارتباط بین متغیرها رو بیان کنید.

۵- نظریه های مرتبط با پژوهش,به صورت گذرا بیان شوند.

۶- مبنای نظری تحقیق بیان شود.

۷- به پژوهش مرتبط یا نزدیک به پژوهش مورد نظر اشاره شود. دقت داشته باشید  وجود تعداد زیاد مقالات مشابه پیشین دلیلی بر رد مقاله شما به حساب می آید.

۸- ذکر خلا موجود در تحقیقات پیشین.

ادامه دارد.....


تماس با ما :
📞09038437436
واتساپ:
📞09365494799
#پژوهش_یار
@SnappResearchTools
۹-مقالات مورد استفاده بروز باشد.

۱۰- ذکر شفاف مساله پژوهش یا به نوعی, ذکر ایده اصلی.

۱۱- نوآوری در کار حتما ذکر شود.

۱۲-حتما مخاطب محور باشد.

۱۳- پاراگراف انتهایی حتما از اهمیت انجام پژوهش  و در بند آخر ذکر سوال اصلی پژوهش.

۱۴-دقت داشته باشید, همه این موارد حدود دو تا نهایتا سه صفحه باید بیان شود.

۱۵-البته در برخی مقالات رشته های مختلف, مقدمه و مرور ادبیات به صورت جداگانه بیان می شوند.

۱۶-برای درک بهتر پیشنهاد می شود از امروز به بعد هر بیان مساله رو نگاه کنید به این موارد دقت داشته باشید که اشاره شده است یا خیر.



تماس با ما :
📞09038437436
واتساپ:
📞09365494799
#پژوهش_یار
@SnappResearchTools
2024/09/27 17:19:52
Back to Top
HTML Embed Code: