Telegram Web Link
🔰قواعد کلی #مقاله_نویسی به #سبکAPA

۱- سطور مقاله می‌بایست دابل اسپیس (double-spaced) با حاشیه ۱ اینچ باشد.

۲- مقالات می‌بایست در فونت Times New Roman و با سایز ۱۲ نگارش شوند.

۳- رانینگ هد یا هدر مقاله باید در بالای تمامی صفحات رویت شود. رانینگ هد باید خلاصه‌ای از عنوان مقاله باشد و نباید حداکثر از ۵۰ کارکتر بیشتر باشد.

۴- صفحه عنوان باید شامل تیتر یا عنوان مقاله بعلاوه نام مولف و افلیلییشن (affiliation) که همان وابستگی‌های سازمانی است باشد.

۵- چکیده مقاله می‌بایست در حدود ۱۵۰ الی ۲۵۰ کلمه باشد.

۶- رفرنس‌های داخل متن می‌بایست در یک بخش جداگانه ذیل عنوان رفرنسها می بایست با جزییات دقیق و کامل ذکر گردند.

💢دلایل مختلفی وجود دارد که باعث شده است روش APA بر سایر روشهای رفرنس نویسی برتری داشته باشد که در زیر به آنها اشاره می‌کنیم:

– این روش از طرف انجمن روانشناسی آمریکا معرفی شده است.

– مورد قبول بسیاری از مجله‌ها و انجمن‌های علمی معتبر بین المللی است.

– به طور مداوم مورد بازنگری قرار می‌گیرد.

– با بسیاری از نرم‌افزارهای مدیریت منابع علمی مانند EndNote سازگار است.

– توسط بسیاری از پایگاه‌های اطلاعات علمی مورد قبول واقع شده و در موقع جستجوی اطلاعات می‌توان اطلاعات را بر اساس آن دریافت کرد.

بازهم تاکید می‌کنیم که در پذیرش و چاپ مقاله هر ژورنالی در بخش راهنمای مولفان فورمت مورد قبول خود برای مقالات را ارایه داده است. در این بخش مولفان می‌بایست بر اساس رهنمودهای اعلام شده آن مجله اقدام نمایید.




تماس با ما جهت سفارش :
📞09038437436

واتساپ:
📞09365494799

#پژوهش_یار
@SnappResearchTools
💢اصطلاحات رایج در ارسال مقاله به ژورنال های بین المللی و ISI


🔺سابمیت (Submit) :
ثبت و ارسال مقاله ی خود به یک مجله را سابمیت میگویند. سابمیت به معنای ارائه کردن است و فقط باعث معرفی کردن مقاله خود در آن ژورنال میباشد و هیچ امتیاز علمی ندارد و جز رزومه حساب نمیشود.

🔺منیو اسکریپت (manuscript) :
به معنی دست نویس میباشد و در واقع همان مقاله ای است که برای ژورنال ارسال کرده اید ولی هنوز به چاپ نرسیده است.

🔺آندر ریویوو (Under Review) :
یعنی مقاله تحت داوری است و باید منتظر نتیجه بمانید.

🔺اکسپت (Accept) :
یعنی مقاله جهت چاپ در مجله پذیرفته شده است.

🔺ریجکت (Reject) :
به معنای رد مقاله ی شما است.

🔺تمپلیت (Template) :
الگوی نگارش یک مقاله علمی.

🔺ریوایز (Revise) :
حالتی که نظر داوران این است که مقاله شما باید اصلاح شود.




تماس با ما جهت سفارش :
📞09038437436

واتساپ:
📞09365494799

#پژوهش_یار
@SnappResearchTools
💢اچ ایندکس یا h-index چیست؟

🔹اچ ایندکس یا (شاخص اچ) h-index، یک شاخص علمی برای ارزشیابی و قدرت تاثیر گذاری یک پژوهشگر در حوزه و رشته تخصصی خود میباشد.

🔹این شاخص نشان دهنده سهم پژوهشگر در توسعه علمی رشته تخصصی می باشد.

🔹شاخص اچ (شاخص h) در واقع بهترین و شناخته شده ترین شاخص برای ارزیابی کیفیت علمی پژوهشگران این شاخص می باشد.

🔹شاخص اچ (اچ ایندکس) برای گوگل اسکولار (Scholar Google) و اسکوپوس Scopus و همچنین JCR و WOS که نمایه های ISI هستند محاسبه می شود.

🔹 انگیزه اصلی تدوین چنین شاخصی (شخص اچ) از سوی جورج هیرش این بود که بسیاری از پژوهشگران مقالات و کتب زیادی را به چاپ می رساندند ولی تاثیر گذاری چندانی روی حیطه تخصصی خود نداشتند این موضوع باعث شد تا شاخصی کیفی از سوی وی برای اثر گذاری کیفی پژوهشگران و همچنین بهره وری آنان در علم تدوین شود تا از این طریق تنها به معیار کمیت و تعداد بالای مقالات و کتب چاپ شده اکتفا نشود.




تماس با ما جهت سفارش :
📞09038437436

واتساپ:
📞09365494799

#پژوهش_یار
@SnappResearchTools
💢اصول گرفتن پذیرش مقالهISI

🔹۱- نگارش یک مقاله: اولین قدم برای اخذ پذیرش مقاله ISI نگارش یک مقاله مناسب است. منظور ما از مقاله قوی مقاله‌ای است که از نظر ساختار علمی استاندارد باشد (ساختار مقالات علمی)، دارای موضوعی به روز باشد، از نظر روش شناسی تمام جوانب رعایت شده باشد و همچنین در آن از منابع دست اول استفاده شده باشد. بهتر است تا حد امکان از منابع دو سال اخیر و در صورت کم بودن مقالات از مقالات ۵ سال اخیر استفاده نمایید.

🔹۲- مجله مناسبی پیدا کنید: در چند مطلب قبلی درباره یافتن مجله مناسب ISI توضیحاتی ارائه شد (یافتن مجله و ژورنال فایندر). مجله مورد نظر شما باید چند ویژگی داشته باشد: در حیطه علمی شما باشد، در لیست مجلات ISI یا Scopus قرار داشته باشد، در صورت امکان دارای ضریب تأثیر باشد (اینجا را ببینید)، تاحد امکان شماره‌های بیشتری در سال چاپ کند (برای مثال ۱۲ یا ۶ شماره)، زمان بررسی مقالات در آن کوتاه باشد و میزان رد مقالات در آن پایین باشد.

🔹۳- مقاله خود را ساب میت کنید: پس از یافتن یک مجله مناسب باید مجله خود را ساب میت کنید یعنی برای داوران مجله ارسال نمایید. برخی از مجلات به شیوه سنتی و از طریق ایمیل مقالات شما را می‌پذیرند اما برخی دیگر سیستم ساب میت آنلاین دارند که شما می‌توانید هر روز فرایند داوری مقالات خود را بررسی کنید.

🔹۴- مرور مقدماتی مقاله: در این بخش از فرایند اخذ پذیرش مقاله ISI کاری از دست شما برنخواهد آمد. در اینجا ادیتور مجله مقاله شما را به صورت مقدماتی از نظر نو بودن موضوع، کیفیت ترجمه و همخوان بودن با ساختار مجله بررسی می‌کند.

🔹۵- پذیرش، رد یا اصلاحات در مجله: اگر مقاله شما پذیرش شود مقاله‌تان بهتر دیده خواهد شد و دیگران و خودتان از آن استفاده خواهید کرد. اما اگر مقاله شما رد شود در اینصورت شما یک تجربه بزرگ به دست آورده‌اید. شما اصلاحاتی که داوران به رایگان برای شما ارسال کرده اند را مطالعه می‌کنید. در نوع سوم داوران پذیرش مقاله ISI شما را منوط به انجام اصلاحاتی در مقاله می‌دانند. در این صورت شما باید مقاله خود را ویرایش و دوباره ارسال نمایید.

🔹۶- در صورت رد مقاله فرایند را از نو شروع کنید: اگر مقاله شما رد شده باشد باید این فرایند را نو طی کنید. اما مزیتی که این بار دارید این است که برخی از ایرادات آن در فرایند اخذ پذیرش قبلی اصلاح شده است.

💠توصیه نهایی برای اخذ پذیرش مقاله ISI

یکی از پژوهشگران مطرح دنیا فرایند نگارش و پذیرش مقاله ISI را به یک ماراتن تشبیه کرده است. این فرایند ممکن است گاهی بیش از یک سال طول بکشد و در نهایت مقاله شما رد شود. فراموش نکنید که گاهاً یک مقاله ۵ یا ۶ بار در مجلات مختلف رد می‌شود و در نهایت چاپ می‌شود. بنابراین در طول این فرایند شما باید انرژی و پشتکار خود را حفظ کنید.




تماس با ما جهت سفارش :
📞09038437436

واتساپ:
📞09365494799

#پژوهش_یار
@SnappResearchTools
💢نگارش #انگیزه_نامه تأثیرگذار:

🔹برای اخذ پذیرش تحصیلی به مدارکی نیاز دارید که شاید انگیزه نامه، دشوارترین آن‌ها باشد زیرا به مهارت نوشتن مربوط می‌شود و نمی‌تواند نادرست تنظیم شود. هیئت پذیرش معمولاً متشکل از ۵ استاد عالی‌رتبه است که در اتاقی دربسته انگیزه نامه‌های نوشته‌شده ۵۰۰ نفر را بررسی می‌کنند و از آن میان صلاحیت تعداد اندکی را تأیید می‌کنند. قضاوتی دشوار که می‌تواند بر آینده افراد تأثیرگذار باشد.

🔹هیئت پذیرش هیچ شناختی از شما و خواسته‌هایتان ندارد و فقط با خواندن انگیزه نامه می‌تواند شمارا شایسته ادامه تحصیل بداند و یا خیر. از انگیزه‌های فردی و شخصی خود برای ادامه تحصیل بنویسید. هر فردی به دنبال دلایلی خاص متقاضی ادامه تحصیل می‌باشد این دلایل می‌تواند نظر داوران را جلب کند. چرا این رشته چرا این گرایش؟

🔹نیاز نیست تا با کلمات پیچیده توضیحات نامربوطی را ارائه دهید فقط کافی است خاص باشید. قسمتی از انگیزه نامه که در دانشگاه استنفورد نیز پذیرفته‌شده چنین است: “من قصد دارم تا در یک دانشگاه انگلیسی تدریس کنم، برای این کار نیاز به مدرک دکترا دارم بنابراین مایل به ادامه تحصیل در این رشته هستم.”

🔹از متکلم وحده استفاده کنید، پویا و متفاوت باشد. در انگیزه نامه خود را فردی بسیار باهوش و علاقه‌مند به رشته موردنظر نشان دهید. خود را فردی با توانایی ایجاد ارتباط با اساتید و آماده درگیری با موضوعات درسی و دارای قابلیت منحصربه‌فرد معرفی کنید. از دوره‌هایی که گذرانده‌اید و فعالیت‌های فوق‌برنامه نیز یاد کنید. در مورد اساتید دانشگاه مقصد اطلاعاتی را به دست آورده و در انگیزه نامه عنوان کنید. همواره به یاد داشته باشید که هر نوع متن نگارشی را قبل از ارسال به مراکز علمی برای تأیید و بازخوانی به اساتید و افراد دارای صلاحیت ارجاع دهید.




تماس با ما جهت سفارش :
📞09038437436

واتساپ:
📞09365494799

#پژوهش_یار
@SnappResearchTools
💠#مقاله_مروری چیست؟

〽️یک مقاله مروری تحقیقات اخیر در یک موضوع تحقیقی را برای فهم و درک بهتر افراد و همچنین تجمیع یک موضوع تحقیقی بگونه ای خلاصه سازماندهی می‌کند.

🌀مقاله مروری در واقع نوعی مقاله هست که در یک موضوع علمی، پیشینه را چک میکنه وبه برسی اکثرمقالاتی که در آن زمینه کار شدند می‌پردازد.

مثلا شما می‌خواهید ببینید در یک حوزه علمی طی ۱۰-۱۵ سال اخیر چه اتفاقاتی افتاده و یک شناخت کلی به حوزه مورد نظر پیدا کنید به عنوان مثال می‌خواهید ببینید حوزه رشته خودتان بین ده سال اخیر چه رشدی داشته و هزار جور سوال دیگه در ذهنتون وجود داره، بنابراین این نوع پژوهش می‌تواند اطلاعات غنی به پژوهشگر و خوانندگان بدهد.

این نوع مقاله ممکن است هر چیزی را مورد بررسی قرار دهد، به گونه‌ای طراحی می‌شود تا اطلاعاتی را که قبلاً چاپ شده‌اند خلاصه، تحلیل و ارزیابی کند. در این گونه مقالات به ندرت یافته‌ای تجربی و جدید گزارش می‌شود.

این مقاله دانش زمینه ای لازم در آن موضوع را به عنوان یک فرض در نظر می‌گیرد و به آن نمی‌پردازد و در عوض بیشتر به طبقه بندی تحقیقات انجام شده در آن موضوع و دورنمای این موضوع تحقیقاتی در آینده و ارزیابی و مقایسه راهکارها و روش‌های موجود می‌پردازد.

مقالات مروری روایی کاملاً مشخص دارند، معمولاً انتقادی‌اند و باید تفسیرهای نظری و نوظهوری ارائه دهند.

اگرچه اکثر و یا همه اطلاعات فراهم‌آمده در مقاله مروری قبلاً چاپ شده است، اما چاپ جدید معمولاً مشکلی به وجود نمی‌آورد چرا که ماهیت مرور یک اثر معمولاً روشن و پذیرفته‌شده می‌باشد.




تماس با ما جهت سفارش :
📞09038437436

واتساپ:
📞09365494799

#پژوهش_یار
@SnappResearchTools
♻️نکات قابل توجه در خصوص پذیرش #مقاله #JCR :

1.مجلات JCR به هیچ عنوان تضمینی نبوده و شرط #پذیرش مقاله در مجله JCR منوط به کیفیت بالای مقاله می باشد. طبق قانون استانداردی که برای همه #موسسات وجود دارد در صورت قبولی مقاله JCR برای مجله تا 70 درصد (سطح علمی متوسط به بالا)، موسسات نیز می توانند تا 30 درصد برای اخذ پذیرش مقاله کمک نمایند. ولی اگر مقاله ای در حد متوسط و یا پایین تر باشد در این صورت مجلات JCR برای اینکه اعتبار مجله خود را زیر سوال نبرند به رایزنی موسسات نیز توجهی نمی کنند. لذا توجه نمایید که مجلات JCR هر مقاله ای را پذیرش نمی دهند و باید حتما مقاله خود را از لحاظ بار علمی و به روز بودن منابع و مطالب با کمک استاد متخصص در زمینه موضوع مقاله، غنی سازی و قوی تر نمایید.

2. سعی کنید مجلاتی با #ایمپکت پایین را انتخاب نمایید زیرا هرچه ایمپکت مجله JCR بالاتر رود به مراتب سختگیری برای پذیرش مقاله نیز بالاتر می رود.

3. جهت افزایش شانس پذیرش مقاله در مجلات JCR حتما توصیه می شود نویسندگان محترم قسمت Instruction For Authors مجله JCR انتخابی خود را مطالعه بفرمایند و فرمت بندی محتوایی خود را مطابق درخواست مجله تنظیم نمایند.

4. زمان داوری مقاله JCR بطور معمول حدود 1 تا 3 ماه می باشد. ولی گاها این زمان می تواند کوتاهتر و یا حتی بلندتر نیز باشد و کاملا بسته به داوری مجله می باشد




تماس با ما جهت سفارش :
📞09038437436

واتساپ:
📞09365494799

#پژوهش_یار
@SnappResearchTools
بهترین معیارهای ISIبرای نمایه کردن مجله ها چیست؟

🔻در سایتISI چهار مورد به عنوان ملاک های اصلی نمایه شدن مجله آمده است که عبارتند از:
۱- زمان بندی نشر، تعریف شده باشد یعنی معلوم باشد که فصلنامه است، ماهنامه است یا… و در موعد معین هم آماده شود.
۲- فرآیند داوری برای مجله تعریف شده باشد.
۳- قواعد نشر بین المللی را رعایت کند. برای مثال، عنوان مجله گویای محتوای آن باشد.
۴- مقاله به هر زبانی که باشد مهم نیست ولی چند مورد در آن باید به زبان انگلیسی باشد که عبارتند از: اسامی نویسندگان، عنوان، چکیده و کلمات کلیدی و حتی الامکان منابع و مآخذ هم انگلیسی باشد.

🔻موارد فرعی هم وجود دارد که شامل این موارد است:
۱- مجله باید حوزه بین المللی داشته باشد و به یک حوزه جغرافیایی خاص تعلق نداشته باشد.
۲- در حوزه آن مجله، ترجیحاً مجله مشابه نباشد یا اگر هست آن مجله معیار برتری نسبت به آنها داشته باشد.
۳- افراد به وجود آورنده آن حتی الامکان افراد شناخته شده ای باشند.
۴- افراد به وجود آورنده، توزیع جغرافیایی مناسبی داشته باشند مثلاً همه ایرانی نباشند.
البته موارد فرعی، نمره اضافه دارد و در قبولی یا رد مجله از طرفISI نقش بازی نمی کند.




تماس با ما جهت سفارش :
📞09038437436

واتساپ:
📞09365494799

#پژوهش_یار
@SnappResearchTools
🔰نوشتن #عنوان مقاله پژوهشی

هر وقت خواستید موضوعی را به یک عنوان پژوهشی محدود کنید، محدودیت‌ها و شاخص‌هایی مانند زمان، مخاطبان و هدفتان از نگارش را به یاد داشته باشید و مد نظر قرار دهید. زیرا قرار است طی چند روز، هفته یا ماه، به فعالیتی بپردازید که وقت زیادی از زندگی روزمره و تحصیلی‌تان را بگیرد. به این منظور، ضروری است رهنمودهای زیر را دنبال کنید:

1. با موضوع مورد علاقه‌تان شروع کنید، به موارد مذکور (زمان، مخاطبان و هدف) توجه کنید و موضوع پژوهش را بر پایه آن‌ها شکل بدهید.

2. موضوع را در قالب یک پرسش بنویسید.

3. از طریق بارش مغزی، موضوع پژوهش را به عنوان‌های پژوهشی جدید تبدیل کنید.

4. از منابع گوناگون، به منظور بررسی امکان‌پذیر بودن تهیه مقاله پژوهشی (مانند اینترنت؛ بانک‌های اطلاعاتی، کتاب‌ها، مجلات تخصصی، دوستان مطلع و سایر رسانه‌ها) کمک و مشورت بگیرید.

5. ایده مورد نظر را آن‌قدر جزئی کنید تا به ایده‌ای مناسب که توانایی انجام آن را داشته و برای مخاطبانش سودمند باشد، دست یابید.

6. عنوان نهایی پژوهش را در قالب یک پرسش بنویسید.




تماس با ما جهت سفارش :
📞09038437436

واتساپ:
📞09365494799

#پژوهش_یار
@SnappResearchTools
🔺روش علمی پژوهش در یک نگاه





تماس با ما جهت سفارش :
📞09038437436

واتساپ:
📞09365494799

#پژوهش_یار
@SnappResearchTools
💢نکات مهم به هنگام نوشتن منابع

🔹منابع استفاده شده در دسترس باشند.

🔹 نویسنده بایستی همه منابع و مراجعی را که در گزارش خود مورد استفاده قرار داده است، به طور دقیق مشخص کند.

🔹 در مستندسازی، فقط باید آثاری را مورد استفاده قرار داد که به آنها دسترسی مستقیم داریم.

🔹 کلمات و عقاید منبع را با استفاده از نقل قول مستقیم و غیر مستقیم از نظرات و کلمات خود جدا کنید.

🔹تمام منابع استفاده شده در مقاله را چک کنید و در انتهای #مقاله آدرس کامل آنها را فهرست نمایید.



تماس با ما جهت سفارش :
📞09038437436

واتساپ:
📞09365494799

#پژوهش_یار
@SnappResearchTools
🔰جایگاه( Position ) نویسندگان مقاله چطور تعیین گردد؟

🔹این امر بستگی به هدف از ارائه مقاله و سهم واقعی نویسندگان دارد در اینجا سه الگوی مهم جهت تعیین جایگاه نویسندگان مقاله را با هم بررسی می نماییم:

1️⃣اگر هدف، ارائه مقاله مستخرج از پایان نامه باشد، بر اساس یک قانون کلی نویسنده اول می بایست دانشجوی گردآورنده پایان نامه باشد. منطق این قانون هم بر این امر استوار است که دانشجو در واقع ارائه دهنده ایده اولیه پایان نامه بوده و بسیاری از مراحل پایان نامه با تلاش و تحقیق دانشجو به دست آمده و بنابراین سهم مالکیت بیشتری در اختیار دانشجو قرار دارد.

2️⃣اگر مقاله حاصل از یک طرح پژوهشی است معمولا اساتید و اعضا هیئت علمی دانشگاه ها ایده اولیه را ارائه می دهند و دانشجو مابقی کارهای مقاله مانند کارهای آزمایشگاهی، تحقیقات و پژوهش های مختلف و … را انجام می دهد که در اینصورت معمولا نویسنده اول نام استاد و نویسنده بعدی نام دانشجو قرار میگیرد برای اینکه دانشجو نیز بتواند سهم قابل توجهی از مقاله را داشته باشد عنوان نویسنده مسئول نیز معمولا به دانشجو تعلق می گیرد.

3️⃣اگر مقاله حاصل یک طرح پژوهشی گروهی است ترتیب نویسندگان مقاله و نویسنده مسئول کاملا توافقی است البته به صورت یک قاعده کلی می بایست درنظر گرفت، نویسنده ای که بیش از ۵۰ درصد در مقاله مشارکت داشته و مسئولیت مکاتبات و اصلاحات را بر عهده دارد قاعدتا می بایست یا نویسنده اول یا نویسنده مسئول مشخص گردد مابقی نویسندگان بر اساس تلاشی که در جمع آوری مقاله داشته اند در رده های بعدی قرار می گیرند.





تماس با ما جهت سفارش :
📞09038437436

واتساپ:
📞09365494799

#پژوهش_یار
@SnappResearchTools
💢تکنیک‌های مورد نیاز برای پارافریز مقاله

🔸تغییر دادن اقسام کلمه؛
یکی از راه‌هایی که در بازنویسی متن می‌توان انجام داد، تغییر اقسام کلمه است. یعنی می‌توانید کلمات موجود در یک متن را به شکل‌هایی متفاوت درآورید تا شائبه سرقت ادبی را از بین ببرید. تبدیل صفت‌ها به حالت قیدی یا اسمی و تغییراتی از این دست در فرایند پارافریز طبیعی است.

🔹تغییر ساختار جملات؛‌
تغییر در ساختار جملات هم از جمله کارهایی است که حتما به شما کمک می‌کند تا بازنویسی درستی داشته باشید. برای مثال، بدل‌کردن جمله‌ها از حالت مجهول به معلوم یا بالعکس به‌شدت سایه اتهام سرقت ادبی را از سر مقاله‌تان کم می‌کند.

🔸بازگوکردن جملات و عبارات با زبان و ادبیات خود؛
بهترین روش بازنویسی و پارافریز مقاله این است که متنی دیگر را بخوانید و برداشت‌های خودتان را از آن به زبان و ادبیات خود در مقاله‌تان بنویسید. این کار است که موجبات نگارش متنی دست‌اول را فراهم می‌کند و در آن رد پایی از سرقت و شباهت به متنی دیگر وجود نخواهد داشت.

🔹بازنویسی مقاله دارای فواید بسیار زیادی است. زمانی که این کار را انجام می‌دهید، مشخص می‌شود که برای تحقیق و پژوهش‌تان از منابع مختلفی بهره برده‌اید و آنها را به‌خوبی درک کرده‌اید. حال به زبان خودتان، تصمیم به نگارش آنها گرفته‌اید. پارافریز باعث می‌شود تا در دام سرقت ادبی نیفتید و اعتبارتان بیهوده به‌خاطر تشابهاتی که ممکن است با متون دیگر چاپ‌شده داشته باشید، به خطر نیفتد.





تماس با ما جهت سفارش :
📞09038437436

واتساپ:
📞09365494799

#پژوهش_یار
@SnappResearchTools
💢چهارچوب نظری (بنیانی که تمام پژوهش بر آن استوار است)

یک الگوی مفهومی است مبنی بر روابط تئوریک میان شماری از عواملی که در مورد مساله پژوهش با اهمیت تشخیص داده شده اند.

♻️متغيرهاي مرتبط با مساله تحقيق بايد شناسايي شوند.

♻️حداقل بايد چگونگي رابطه بين دو يا چند متغير وابسته و مستقل را تعيين كرد.

♻️ ماهيت و جهت روابط براساس تحقيقات قبلي بيان گردد و به روشني با استفاده از يافته‌هاي تحقيقات قبلي به اين سووال پاسخ داد كه چرا انتظار داريم اين روابط وجود داشته باشد.

(نظريه اي است درباره عملكرد منابع انساني (Rw. VLPf.P=R.C.E).

پدید آوردن چنین چهارچوب مفهومی به ما کمک می کند تا روابط خاصی را در نظر بگیریم و آن ها را بیازماییم و درک خود را در زمینه پویایی های موقعیتی که قرار است پژوهش در آن صورت گیرد بهبود بخشیم.




تماس با ما جهت سفارش :
📞09038437436

واتساپ:
📞09365494799

#پژوهش_یار
@SnappResearchTools
💢 آیا اعتبار نویسندگان مقاله در شانس پذیرش آن تاثیر دارد؟

طبیعی است که سردبیر وقتی مقاله ای را دریافت می کند، علاوه بر محتوای مقاله، نگاه می کند ببیند که نویسندگان آن چه افرادی هستند. دلیل اول این است که برای انتخاب داوران، باید دقت کند که تا حد امکان از همکاران نزدیک نویسندگان انتخاب نکند تا شائبه تبانی نباشد. دوم اینکه شناخت نویسندگان کمک می کند که گرایش های تئوریک و فکری آنها را بهتر بشناسد و در نتیجه داوری بهتری انجام دهد. اما داوران مقاله قاعدتا مشخصات نویسندگان مقاله را نمی بینند. ولی بعد از اینکه داوران نظرات خودشان را دادند، این سردبیر است که نظرات را جمع بندی می کند و تصمیم نهایی را میگیرد. در این حالت، معمولا اعتبار نویسندگان تاثیرگذار است.

نخست از این جهت که مقالاتِ نویسندگان معتبر معمولا با دقت بیشتری داوری می شود، درست مثل حالتی که یک دندان پزشک برود پیش یک دندانپزشک دیگر برای درمان. همچنین وقتی که نویسندگان مقاله معتبر و شناخته شده باشند، معمولا اگر مقاله نیاز به بازنگری جدی داشته باشد، سردبیر این فرصت را به نویسندگان می دهد چراکه پیش بینی می کند که نویسندگان معتبری در این سطح توان بازنگری جدی مقاله را داشته باشند. البته از طرف دیگر هم وقتی که نویسندگان معتبری در مقاله هستند، انتظار سردبیر از کیفیت مقاله هم به صورت متناسب بالاتر می رود.



تماس با ما جهت سفارش :
📞09038437436

واتساپ:
📞09365494799

#پژوهش_یار
@SnappResearchTools
💢ریوایز و ریسابمیت در مقالات چیست؟


1️⃣ریوایز (Revise)

این اصطلاح بر دونوع است! مینور ریوایز (Minor Revise) و ماژور ریوایز (Major Revise) همانطور که از اسم ها مشخص است مینور یعنی زیاد ایراد نگرفتن از مقاله‌ و ماژور یعنی زیاد ایراد گرفتن! در ماژور ریوایز یا اصلاحات اساسی ممکن است مقاله شما بعد از اصلاحات مجددا به داور جهت تایید اصلاحات صورت گرفته ارسال گردد. ولی در مینور ریوایز معمولا اصلاحات توسط مدیر یا کارشناس اجرایی مورد بررسی قرار می گیرد بنابراین همیشه و حتما بخش های اصلاح شده را با رنگ دیگر مشخص سازید.

2️⃣ریسابمیت (Resubmit)

این در واقع همان ریواز است ولی مقاله شما خیلی وحشتناک ایراد داشته!!! با این تفاوت که وقتی شما مقاله تون ریواز میخورد (حالا چه مینور و چه ماژور) بعد از اینکه شما ایرادات رو رفع کردید دیگر مقاله شما برای داوری مجدد ارسال نمیشود اما وقتی که مقاله شما رسابمیت میخورد متاسفانه شما باید ایرادات رو رفع کنید و مقاله رو دوباره بفرستید و این یعنی اینکه مقاله شما بار دیگر باید کاملا و دقیق داوری بشود. البته معمولا داور میگویند شما میتوانید این مقاله رو دوباره برای خودمان رسابمیت کنید اما میتونید برای ژورنالهای دیگه هم بفرستید.




تماس با ما جهت سفارش :
📞09038437436

واتساپ:
📞09365494799

#پژوهش_یار
@SnappResearchTools
💢نمایه یا ایندکس چیست؟

نمایه معادل واژه Index در زبان انگلیسی است که از واژه لاتین Indic به معنی دلالت‌کردن و نشان‌دادن مشتق شده است و در فارسی مترادف "فهرست" است. نمایه، فهرستی از موضوع‌ها، واژه‌ها، نام‌ها، عبارت‌ها و دیگر مطالب همراه با نشانی یافتن آنهاست.

نمایه‌نامه‌ها، مراکزی هستند که نشریات و کتب را براساس معیارهایی پذیرفته، طبقه‌بندی کرده و در اختیار مخاطبین خود قرار می‌دهند. اگر نشریه‌ای توسط نمایه‌نامه‌ای مورد بررسی و تایید قرار گرفته باشد، نام نشریه در لیست نشریات مورد تایید آن نمایه‌نامه، درج شده و مشخصات و چکیده و گاهی متن کامل مقاله در آن نمایه‌نامه (به‌صورت چاپی یا الکترونیک)، قابل جست‌وجو و دست‌یابی خواهد بود.

طبق استاندارد نمایه‌سازی بریتانیا، نمایه، سیاهه نظام‌یافته مدخل‌هایی است که به‌منظور کمک به استفاده‌کنندگان در جایابی اطلاعات سند ساخته می‌شود. در واقع نمایه خط ارتباطی بین منابع اطلاعاتی و استفاده‌کننده یا کاربر است.




تماس با ما جهت سفارش :
📞09038437436

واتساپ:
📞09365494799

#پژوهش_یار
@SnappResearchTools
Forwarded from بهترین هارا با ما دنبال کنید
در کانال تخصصی کنکوری زیر عضو شوید و موفقیت خود را برای کنکور 1402 تضمین کنید:


🔸
نکات کلیدی و مهم دروس مختلف

🔹 تست‌های تالیفی-آموزشی

🔸 مهم‌ترین نکات مشاوره‌ای با موضوعات مختلف

🔹
نمونه تدریس کلاس‌ها و کارگاه‌ها

🔸
نمونه جزوات تالیفی

🔹 فایل‌های آموزشی برای دوران جمع‌بندی

🔸 فایل‌های آموزشی- مشاوره‌ای رایگان

🔹 ویس، فیلم و متون انگیزشی-کنکوری

لینک عضویت👇👇👇👇👇👇
https://www.tg-me.com/+PxAhakG_TUlmYjk8
💢آیا به لحاظ علمی ارجاع به خود/ خود ارجاعی (Self Citation) در متن #مقالات صحیح است؟

🔸#پاسخ: خود ارجاعی یا Self Citation یک تکنیک در مقاله‌نویسی است که مقالات قبلی نویسنده را در مقاله فعلی همان نویسنده ارجاع می‌دهد.

🔹این کار در نوع خود کار اشتباهی نیست، اما اگر نویسنده بدون رعایت قواعد و قوانین موجود این کار را انجام دهد، سبب مختل شدن علم سنجی می‌شود.

🔸بالطبع در شرایطی که مولف با هدف رضامندی خود (personal gratification) به این کار مبادرت ورزد امری اشتباه است. به طور مثال شخصی را درنظر بیاورید که ده عنوان مقاله داشته باشد که در تمام این مقالات به مابقی این ده مقاله ارجاع داده است، با این هدف که H_Index خود را افزایش دهد.

🔹 همچنین خود ارجاعی را نمی‌توان مختص نویسنده یا مولف دانست، چرا که برخی از مجلات نویسنده را دعوت به ارجاع مقالات قبلی در همان مجله می‌کنند و این سلف سایتشن برایشان تعریف شده است.



تماس با ما :
📞09038437436

واتساپ:
📞09365494799

#پژوهش_یار
@SnappResearchTools
💢 چه زمانی باید فکر انتخاب مجله برای چاپ مقاله ام باشم؟

نحوه نگارش مقاله بستگي به انتخاب مجله‌ دارد. هر مجله داراي اسلوب خاص خود مي‌باشد؛ لذا در روند نگارش مقاله، اگر زودتر مجله هدف را انتخاب كنيد و با توجه به‌ آن مقاله را تنظيم كنيد، بهتر است. اگر مجله مورد نظر شما تخصصي است نبايد زياد درباره مفاهيم پايه توضيح دهيد و بهتر است يك مقدمه كوتاه بنويسيد. در مقابل، مخاطبين يك مجله عمومي ممكن است نيازمند توضيحات بيشتري باشند. در اين مجله‌ها عموماً بخش مقدمه نسبت به مجلات تخصصي طولاني‌تر است.

فرمت مقاله همچون اجزاي اصلي، ساختار و حجم چكيده، چگونگي مرجع‌نگاري، تعداد شكلها و جدولها و نحوه نمايش داده‌هاي عددي بطور كامل بستگي به مجله‌اي دارد كه مقاله را براي آن مي‌فرستيد. در موارديكه مقاله توسط يك مجله رد مي‌شود براي بازنويسي و ارسال آن به مجله‌اي ديگر، ضمن اصلاح آن بر مبناي نظرات مرورگران، توجه به موارد فوق نيز ضروري است.



تماس با ما :
📞09038437436

واتساپ:
📞09365494799

#پژوهش_یار
@SnappResearchTools
2024/09/28 17:28:25
Back to Top
HTML Embed Code: