Telegram Web Link
💢چهارچوب نظری (بنیانی که تمام پژوهش بر آن استوار است)

یک الگوی مفهومی است مبنی بر روابط تئوریک میان شماری از عواملی که در مورد مساله پژوهش با اهمیت تشخیص داده شده اند.

♻️متغيرهاي مرتبط با مساله تحقيق بايد شناسايي شوند.

♻️حداقل بايد چگونگي رابطه بين دو يا چند متغير وابسته و مستقل را تعيين كرد.

♻️ ماهيت و جهت روابط براساس تحقيقات قبلي بيان گردد و به روشني با استفاده از يافته‌هاي تحقيقات قبلي به اين سووال پاسخ داد كه چرا انتظار داريم اين روابط وجود داشته باشد.

(نظريه اي است درباره عملكرد منابع انساني (Rw. VLPf.P=R.C.E).

پدید آوردن چنین چهارچوب مفهومی به ما کمک می کند تا روابط خاصی را در نظر بگیریم و آن ها را بیازماییم و درک خود را در زمینه پویایی های موقعیتی که قرار است پژوهش در آن صورت گیرد بهبود بخشیم.




تماس با ما جهت سفارش :
📞09038437436

واتساپ:
📞09365494799

#پژوهش_یار
@SnappResearchTools
پژوهش یار pinned Deleted message
💢شاپا چیست؟


🔹شاپا شماره استاندارد بین المللی پیایندها می باشد. شناسایی و مدیریت پیایندها کاری است پیچیده و دشوار. تعداد بی‎شمار پیایندها در سطح جهان و تغییرات احتمالی عنوان، ترتیب انتشار، اندازه (قطع)، زبان و تشابه عنوان‎های هر یک از آنها بر پیچیدگی این امر می‎افزاید. رشد سریع تعداد پیایندهای منتشر شده در دهه ۶۰ میلادی لزوم برقراری یک نظام شناسایی منحصر به فرد بین‎المللی را آشکار نمود.

🔹عامل دیگری که در ایجاد نظام یاد شده نقش مؤثری داشت رشد و توسعه نظام های ذخیره و بازیابی خودکار اطلاعات بود که جایگزین روشهای سنتی ذخیره و بازیابی اطلاعات در کتابخانه ها می‎گشت. این نظامهای خودکار برای استفاده از شناسگرهای رقمی به عنوان وسیله های جستجوی سریع و مؤثر بسیار مناسب بودند.

🔹بدین ترتیب شماره استاندارد بین‎المللی پیایندها (ISSN) برای رفع این نیازها پایه گذاری شد. ISSN) International Standard Serial Number) شماره منحصر به فردی است که بر اساس استاندارد بین‎المللی ISO 3297 تهیه شده و برای متمایز نمودن نشریات ادواری در سراسر جهان صرف نظر از محل نشر، زبان یا رسانه (محمل یا فرمت) آنها به کار می‎رود.

🔹این شماره از هشت رقم تشکیل شده است که به دو گروه چهار رقمی تقسیم و با خط اتصال به یکدیگر متصل می‎شوند. رقم هشتم رقم کنترل نامیده می شود. با محاسبه این رقم می توان از صحت ثبت شماره ISSN اطمینان حاصل و از خطاهای احتمالی جلوگیری نمود.

تخصیص شاپا به پیایندها از دهه ۱۹۷۰ میلادی در جهان و از سال ۱۳۸۱ هجری شمسی در ایران به عنوان وسیله‌ای برای شناسایی پیایندها آغاز شد. پیایندها یا نشریات ادواری مشمول دریافت شاپا عبارتند از: مجله، روزنامه، سالنامه (مثل گزارش‌ها، راهنماها، سالنماها)، خلاصه مذاکرات سازمان‌ها، صورت‎جلسات همایش‌های ادامه‎دار، گزارش‌های انجمن‎های علمی، و فروست‌های تک نگاشتی.

گستره شمول شاپا به پیایندهای چاپی محدود نیست، بلکه پیایندهایی که به صورت بریل یا با سایر رسانه ها از جمله شبکه پیوسته (Online)، لوح فشرده (CD-DVD)، میکروفیلم، پست الکترونیک و … منتشر می‎گردند، نیز مشمول آن می‌‎شوند. ناشران موظفند شاپا را در محلی که به راحتی قابل رؤیت باشد، درج کنند. این محل در انواع پیایندها از پیش تعیین شده است.




تماس با ما جهت سفارش :
📞09038437436

واتساپ:
📞09365494799

#پژوهش_یار
@SnappResearchTools
♻️ویژگی‌های #بازنویسی صحیح چیست؟

#پارافریز مرحله مهمی از آماده‌کردن یک مقاله علمی برای ارسال به ژورنال‌های مختلف است.
برای پارافریز متن نیاز است که تکنیک‌هایی استفاده شوند. مثلا:

👈تغییر دادن اقسام کلمه؛ یکی از راه‌هایی که در بازنویسی متن می‌توان انجام داد، تغییر اقسام کلمه است. یعنی می‌توانید کلمات موجود در یک متن را به شکل‌هایی متفاوت درآورید تا شائبه سرقت ادبی را از بین ببرید. تبدیل صفت‌ها به حالت قیدی یا اسمی و تغییراتی از این دست در فرایند پارافریز طبیعی است.

👈تغییر ساختار جملات؛‌ تغییر در ساختار جملات هم از جمله کارهایی است که حتما به شما کمک می‌کند تا بازنویسی درستی داشته باشید. برای مثال، بدل‌کردن جمله‌ها از حالت مجهول به معلوم یا بالعکس به‌شدت سایه اتهام سرقت ادبی را از سر مقاله‌تان کم می‌کند.

👈بازگوکردن جملات و عبارات با زبان و ادبیات خود؛ بهترین روش بازنویسی و پارافریز مقاله این است که متنی دیگر را بخوانید و برداشت‌های خودتان را از آن به زبان و ادبیات خود در مقاله‌تان بنویسید. این کار است که موجبات نگارش متنی دست‌اول را فراهم می‌کند و در آن رد پایی از سرقت و شباهت به متنی دیگر وجود نخواهد داشت.

بازنویسی مقاله دارای فواید بسیار زیادی است. زمانی که این کار را انجام می‌دهید، مشخص می‌شود که برای تحقیق و پژوهش‌تان از منابع مختلفی بهره برده‌اید و آنها را به‌خوبی درک کرده‌اید. حال به زبان خودتان، تصمیم به نگارش آنها گرفته‌اید. پارافریز باعث می‌شود تا در دام سرقت ادبی نیفتید و اعتبارتان بیهوده به‌خاطر تشابهاتی که ممکن است با متون دیگر چاپ‌شده داشته باشید، به خطر نیفتد.




تماس با ما جهت سفارش :
📞09038437436

واتساپ:
📞09365494799

#پژوهش_یار
@SnappResearchTools
#بیان_مساله
در نگارش بیان مساله حتما به موارد زیر توجه شود.

۱- پاراگراف اول بیان مساله, به نوعی مقدمه مقاله مان به حساب می آید.
۲-بیان مساله, به گونه ای باید نوشته شود, که انگار شما داستانی را برای کسی تعریف می کنین. یعنی باید بهم پیوستگی بین مطالب و پاراگراف ها حفظ شود.
۳- در بیان مساله به متغیرهای پژوهش تان اشاره و تعریف شود.
۴- ارتباط بین متغیرها رو بیان کنین.
۵- نظریه های مرتبط با پژوهش,به صورت گذرا بیان بشن.
۶- مبنای نظری تحقیق بیان شود.
۷- به پژوهش مرتبط یا نزدیک به پژوهش تان اشاره شود. دقت داشته باشین, وجود تعداد زیاد مقالات مشابه پیشین دلیلی بر رد مقاله تان به حساب می آید.
۸- ذکر خلا موجود در تحقیقات پیشین.
۹-مقالات مورد استفاده بروز باشد.
۱۰- ذکر شفاف مساله پژوهش یا به نوعی, ذکر ایده اصلی
۱۱- نوآوری در کارتان حتما ذکر شود.
۱۲-حتما مخاطب محور باشد.
۱۳- پاراگراف انتهایی حتما از اهمیت انجام پژوهش تان, و در بند آخر, ذکر سوال اصلی پژوهش تان.
۱۴-دقت داشته باشین, همه این موارد حدود دو تا نهایتا سه صفحه باید بیان شود.
۱۵-البته در برخی مقالات رشته های مختلف, مقدمه و مرور ادبیات به صورت جداگانه بیان می شوند.
۱۶-از امروز به بعد هر بیان مساله رو نگاه میکنین, به این موارد دقت داشته باشین, که اشاره شده است یا خیر.



تماس با ما جهت سفارش :
📞09038437436

واتساپ:
📞09365494799

#پژوهش_یار
@SnappResearchTools
🔶دلایلی که باعث #رد شدن یک #مقاله از سوی داوران ژورنال می شود.

🔸شاید شما هم با این مشکل برخورد کرده باشید: با زحمت و دردسر فراوان و بعد از چند ماه مطالعه و بررسی و پژوهش، مقاله ای را آماده می کنید؛ اما بعد از فرستادن مقاله، با این جمله ناامیدکننده مواجه می شوید: «مقاله شما پذیرفته نشد»

🔻اما چرا این اتفاق می افتد؟ …
آمارها نشان می دهد در ۷۰ درصد موارد، علت عدم پذیرش یک مقاله، نه به خاطر فقدان کیفیت علمی آن، بلکه به خاطر عدم رعایت برخی اصول نگارشی یا ویرایشی بوده است.

لطفا به این موارد دقت کنید:
برخی از مهم ترین دلایل عدم پذیرش چکیده یک مقاله در نشریات علمی به شرح زیر است:
۱) ابهام در موضوع مقاله و وجود تعداد زیاد مقالات مشابه پیشین
۲) عدم تبیین زمینه اصلی تحقیق
۳) نمونه گیری نامناسب
۴) عدم رعایت اصول مقاله نویسی مورد نظر نشریه
۵) عدم ذکر صحیح ارقام آماری
۶) فقدان بحث و پرداختن به نتایج
۷) چکیده های خیلی کوتاه و خیلی زیاد
۸) بی دقتی در تهیه متن (غلط تایپی، اشتباهات متن)
۹) عدم ارتباط موضوع مقاله با رویکرد نشریه




تماس با ما جهت سفارش :
📞09038437436

واتساپ:
📞09365494799

#پژوهش_یار
@SnappResearchTools
🎯چطور یک #موضوع خوب برای پژوهش انتخاب کنیم؟

در زیر تعدادی راهکار پیشنهاد می شود. بی شک ترکیبی از این راهکارها باعث می شود موضوع خوبی را تعریف کنید.
راهکارهای بیان شده ذیل، حاصل مطالعات و ارتباط نزدیک با پژوهشگران و کاربران بوده است. اگر شما از راهبردهای دیگری استفاده می کنید که در این فهرست نیست، تجربه خود را به اشتراک بگذارید تا به این فهرست اضافه کنم.

1) مطالعه عمیق و تحلیلی متون در ارتباط با موضوع موردعلاقه
2) حضور در کنفرانس ها، همایش ها و سخنرانی های علمی
3) جستجو در پایگاه های اطلاعاتی
#Web_of_Science_Scopus (تنظیم آن براساس بیشترین استناد)
4) جستجو در وب تحت عبارت
"موضوعات پژوهشي" (research topics) ”اولويت هاي پژوهشي” (research priorities) "مباحث پژوهشي" ( issues for research) ”پيشنهادهايي براي پژوهشهاي بيشتر" (further research) + موضوع خود
5) جستجو در Google Trends برای آگاهی از روند موضوعی که قرار است تحقیق کنید
6) جستجو در وبگاه های دانشگاه های معتبر (Research area)
7) بررسی"پيشنهادهايي براي پژوهشهاي بيشتر" در فصل آخر پايان نامه ها براي آگاهي از موضوع هاي بالقوه مناسب
8) مشورت با استادان و ساير دانشجويان آگاه و منتقد در مورد موضوع هاي قابل قبول و مطرح




تماس با ما جهت سفارش :
📞09038437436

واتساپ:
📞09365494799

#پژوهش_یار
@SnappResearchTools
💢#روایی و #پایایی در یک جمله به چه معناست؟

🔹روایی یا اعتبار (Validity):
مقصود از روایي آن است كه وسيله اندازه‌گيري واقعا بتواند خصيصه مورد نظر را اندازه‌گيري نمايد نه متغير ديگري را.

مثال خیلی اغراق آمیز از عدم اعتبار این است که با امتحان تاریخ بخواهیم سطح درس ریاضی دانش آموزان را بسنجیم.

🔹پایایی یا اعتماد (reliability ):

پايایي دلالت بر آن دارد كه ابزار اندازه‌گيري در شرايط يكسان تا چه اندازه نتايج يكساني بدست مي‌دهد.

به عنوان مثال وقتی میتوانیم یک آزمون درسی را پایا بنامیم یا به آن اعتماد کنیم که اگر در زمانهای مختلف آن را اجرا کردیم نتایجش چندان متفاوت نباشد.


تماس با ما جهت سفارش :
📞09038437436

واتساپ:
📞09365494799

#پژوهش_یار
@SnappResearchTools
💢 سوال:
تفاوت H_index با h_index چیه؟


🔷پاسخ:
🔹شاخص h-index (با حرف h کوچک)، متعلق به «نویسندگان» هستش که تعریفش رو عزیزان قاعدتا میدونن ولی از باب آشنایی دوستانی که تازه وارد فضاهای تحقیقاتی شدند اینجا مجدد اشاره میکنم:

🔹شاخص h-index برای اندازه‌گیری کیفیت «محققان» مورد استفاده واقع میشه و بطور مثال وقتی میگن یه محقق اچ-ایندکسش 9 هستش، یعنی این شخص حداقل 9 مقاله داره که هر کدام، حداقل 9 بار بهشون ارجاع شده (به دو کلمه «حداقل» دقت کنید). در حقیقت یه تعریف مربعی هستش که در عین حال که «کمیت» (تعداد مقالات محقق) رو اندازه میگیره سعی میکنه «کیفیت» یعنی تعداد ارجاعات به اون مقالات رو هم اندازه‌گیری کنه. و مثلا شخص مذکور در این مثال، اگه بخواد h-indexش رو به 10 برسونه، ضمن اینکه باید یه مقاله بیشتر چاپ کنه و بعد همین مقاله حداقل 10 بار بهش ارجاع بشه، هر کدام از مقالات قبلی هم باید یکی یه دونه به تعداد ارجاعاتشون اضافه بشه که در نهایت این شخص دارای 10 مقاله خواهد بود که هر کدام حداقل 10 بار بهشون ارجاع شده.

🔹اما شاخص H-index (با حرف Hبزرگ)، شاخصیه که صرفا توسط انتشارات Elsevier و از طریق سامانه SCIMago یا همون SJR عرضه شد و هدفش محاسبه نسبتی مشابه، اما اینبار برای «مجلات» هستش.

🔸تعریفش اینطوریه:
تعداد مقالاتی که تو اون مجله، به تعداد H بار سایت شدن. یعنی اگه مثلا H-index یه مجله 26 هستش، این به اون معناست که حداقل 26 مقاله در اون مجله چاپ شدن که هر کدوم حداقل 26 بار ارجاع شده بهشون.
چنین تعریفی هم «بهره‌وری علمی مجله» رو اندازه میگیره و هم «تأثیر علمی» اون رو.

🔹پی نوشت 1:
شاخص h-index هم توسط سامانه Google Scholar ارائه میشه هم توسط سرویس Scopus و هم توسط تامسون رویترز یا همون ISI از طریق سامانه Web of Science که به واسطۀ سختگیرانه بودن این چند سرویس (بترتیب گفته شده از آسان‌گیر به سخت‌گیر)، معمولا مشاهده میشه که یه محقق فرضا h-indexبالاتری در سامانه گوگل اسکالر داره تا Web of Science یا حتی Scopus.

🔺پی نوشت2:
پیرو پی‌نوشت اول، هر زمان h-index یک محقق در این سامانه‌ها به هم نزدیک باشه، نشون دهندۀ با کیفیت‌تر بودن اون محقق هستش، چرا که میشه اینطور استنباط کرد که مقالاتی که اون محقق چاپ کردن، همگی یا اکثرا در جاهای موردقبول همگی نهادهای علمی و ذی‌صلاح در دنیا هستند.



تماس با ما جهت سفارش :
📞09038437436

واتساپ:
📞09365494799

#پژوهش_یار
@SnappResearchTools
💢کی شروع به نوشتن مقاله isi کنیم؟

اغلب اوقات دانشجویان در دوره ارشد به فکر نوشتن مقاله می‌افتند تا از آن برای مصاحبه دکترا یا اپلای برای حضور در دانشگاه‌های خارجی استفاده کنند.

نکته ای که نباید فراموش کرد این است که علاوه بر مدت زمانی که برای نوشتن مقاله صرف میکنید، زمان نسبتا زیادی را نیز باید برای چاپ مقاله در نظر بگیرید.

نخست اینکه نوشتن مقاله به مهارت شما، میزان داده‌هایی که از منابع قبلی (اغلب پایان‌نامه) دارید و نیز نوع و تازگی موضوع انتخابی‌تان ممکن است از چند هفته تا چند ماه طول بکشد.

به این زمان، مدت زمان بررسی اولیه، داوری (در صورت مناسب دیدن مقاله از سوی ادیتور)، تغییراتی که شما باید ایجاد کنید و به فرمت درآوردن مقاله را اضافه کنید که ممکن است از حداقل دو ماه تا چندین ماه طول بکشد.

پس اگر برای سال آینده‌تان نقشه می‌کشید باید از همین امروز نوشتن مقاله را آغاز کنید، کما اینکه در ابتدای راه و در اولین مقاله، سرعت شما ناچیز است و ممکن است بیش از یک سال برای چاپ یک مقاله در یک مجله معتبر نیاز داشته باشید.




تماس با ما جهت سفارش :
📞09038437436

واتساپ:
📞09365494799

#پژوهش_یار
@SnappResearchTools
💢مقاله علمی پژوهشی
هر تولیدی که به دنبال جستجوی حقایق و برای کشف بخشی از معارف و نشر آن در میان مردم و به قصد حل مشکلی یا بیان اندیشه ای در موضوعی از موضوع های علمی، از طریق مطالعه ای نظام مند، برای یافتن روابط اجتماعی میان پدیده های طبیعی به دست آید و از دو خصلت اصالت و ابداع برخوردار باشد و نتایج آنها به کاربردها، روشها و مفاهیم و مشاهدات جدید در زمینه علمی با هدف پیشبرد مرزهای علمی و فن آوری منجر گردد، علمی – پژوهشی قلمداد می شود.

🔹مقاله علمی ترویجی
این گونه مقالات به مقالاتی گفته می شود که به ترویج یکی از رشته های علوم می پردازد و سطح آگاهی ها و دانش خواننده را ارتقاء می بخشند و او را با مفاهیم جدید علمی آشنا می سازد. این گونه مقالات می توانند به صورت تألیف و یا ترجمه باشند. اصولاً مقالات ترویجی فقط برای اشاعه دانش بشری و عالمانه کردن آن و جهان پیرامونی آن است و هدف دیگری ندارد.
🔸مقاله علمی مروری
این نوع مقاله به تحلیل کلان و ارزیابی انتقادی نوشته هایی می پردازد که قبلاً منتشر شده است. مؤلف مقاله مروری از طریق مقوله بندی، یکپارچه سازی، و ارزشیابی آثار پیشین، سیر پیشرفت پژوهش های جاری را در جهت روشن کردن مسئله ای مشخص دنبال می کند. مقاله مروری معمولاً به وسیلۀ نویسنده ای تهیه می شود که با متون و نوشته های رشتۀ خود کاملاً آشناست و به مسئله مورد بررسی نیز اشراف دارد. در واقع مناسب ترین فرد برای نگارش چنین مقاله ای، متخصص اهل تتبّع و مطالعه است که از نظر اطلاعات حوزۀ موضوعی خود نیز بهنگام باشد.

🔹مقالۀ همایش
مقاله ای که برای ارائه در همایش های علمی تدوین می شود از لحاظ ساختار و محتوا مشابه مقاله مجله است، یعنی همه اصول دربارۀ آن صادق است، خصوصاً بر نوآورانه بودن آن تأکید می شود. امّا آنچه آن را از مقاله مجله متفاوت می کند دو وجهی بودن آن است. وجهی از آن روایتی است که قرار است در همایشنامه (Proceedings) به چاپ برسد و وجه دیگر آن روایتی است که باید در حضور جمع ارائه شود. تفاوت این دو از لحاظ حجم و نوع پردازش است. روایت چاپی ممکن است از حجم بیشتری برخوردار باشد، چون مطالعۀ آن در فراغت بیشتری توسط علاقه مندان صورت می گیرد. امّا در روایتی که برای ارائه آماده می شود.




تماس با ما جهت سفارش :
📞09038437436

واتساپ:
📞09365494799

#پژوهش_یار
@SnappResearchTools
🖋ویژگی های #مقالات موفق و معتبر

مقاله موفق کاملا روی موضوع مورد بحث تمرکز می کند.

مقاله نشان می دهد که نویسنده عمیقا موضوع مقاله و منابع استفاده شده را درک کرده است.

مقاله نشان می دهد که نویسنده منابع زیادی از جمله مقالات نویسندگان معتبر را به خوبی مطالعه کرده است.

مقاله نظرات مخالف را نیز مورد بررسی قرار می دهد و نشان می دهد که مطلب ارائه شده در مقاله معتبر تر است.

سازماندهی روند مقاله بصورت منطقی.

هر نکته ای توسط مطالب ثابت شده و مثال ها حمایت می شوند.

مطالب باید اصل باشند و از جایی کپی نشده باشند.

از فرمت استاندارد مقاله نویسی پیروی کند.
بهتر است مقاله را به زبان انگلیسی ترجمه کنید.
پس از نگارش مقاله نوبت به چاپ آن در مجلات معتبر علمی می رسد.

قبل از ارسال مقاله به نشریه ی انتخابی که در اسکوپ مقاله شما است باید تمام نکاتی که در قسمت راهنمایی برای نویسندگان مجله ذکر شده است رعایت کنید.

در صورت عدم رعایت هر یک از این قوانین احتمال رد و ریجکت شدن مقاله شما بسیار افزایش پیدا می کند.

این قوانین، اعم از نکات دستوری و نگارشی یا نکات مربوط به محتوا و موضوع مقاله باید یک یک به اجرا شود.




تماس با ما جهت سفارش :
📞09038437436

واتساپ:
📞09365494799

#پژوهش_یار
@SnappResearchTools
♻️تفاوت پایان نامه ارشد و دکتری

👈از لحاظ ساختاری
هر 2 پایان نامه در یک ساختار یکسان برخوردارند.

پایان نامه کارشناسی ارشد با پایان نامه دکتری تفاوت هایی از نظر محتوا و نگارش در دانشگاه های کشور دارد. و طبیعی است که رساله دکتری مفصل تر و پربارتر از پایان نامه های ارشد می باشد.

👈تفاوت های آنان به شرح ذیل می باشد:

1_ موضوع پایان نامه کارشناسی ارشد یک تمرین پژوهشی است و معمولا تکرار تحقیق در حوزه ای مشابه و شرایطی نزدیک به تحقیق نمونه است. اما در دوره دکتری شرایط متفاوت است. در اینجا هدف از تز تولید علم به معنای واقعی است. اینکه در نهایت پژوهشگر بتواند به یک سوال در حیطه دانش بشر پاسخ دهد. این وضعیت نیازمند یک سوال بدیع و نو و غیر تکراری است.

2_ از نظر موضوعی: هر موضوعی برای پایان نامه دکتری مناسب نمی باشد و باید مثلا به ارائه مدل یا الگو برای پایان نامه ختم شود.

3_ از لحاظ روش شناسی: پایان نامه دکتری چند روشی/ امیخته می باشد. البته با توجه به عنوان تحقیق است که چند روشی اعلان می شود.

4_ روند اداری: روند اداری، اجرایی، مطالعاتی و غیره برای پایان نامه های دکتری متعدد است مثلا ارایه سمینارها, ارایه مقاله قبل از دفاع و غیره

5_ تفاوت در بخش پروپوزال: اساتید دانشگاه ها معمولا برای پایان نامه های دکتری پروپوزال مفصل تری هم می خواهند که تشریح بهتری از مطالعه ای که می خواهد انجام شود بدهد. در مقابل برای پایان نامه ای در سطح کارشناسی ارشد پروپوزال ها معمولا خلاصه تر بوده و به موارد مورد نیاز اکتفا می کند. برای دانشجویان کارشناسی ارشد باید کار پایان نامه تمرینی باشد برای اینکه آنها کار پژوهشی را یاد بگیرند و بتوانند در مراحل بعدی تحصیلی خود کارهای تحقیقاتی بهتری ارائه دهند.

جمع بندی پایان نامه دکتری شامل ویژگی های عملیاتی, چند روشی، بنیادی، نظریه پردازی و حل مساله از جامعه می باشد.



تماس با ما جهت سفارش :
📞09038437436

واتساپ:
📞09365494799

#پژوهش_یار
@SnappResearchTools
💢ویژگی های مقالات موفق و معتبر


مقاله موفق کاملا روی موضوع مورد بحث تمرکز می کند.

مقاله نشان می دهد که نویسنده عمیقا موضوع مقاله و منابع استفاده شده را درک کرده است.

مقاله نشان می دهد که نویسنده منابع زیادی از جمله مقالات نویسندگان معتبر را به خوبی مطالعه کرده است.

مقاله نظرات مخالف را نیز مورد بررسی قرار می دهد و نشان می دهد که مطلب ارائه شده در مقاله معتبر تر است.

سازماندهی روند مقاله بصورت منطقی.

هر نکته ای توسط مطالب ثابت شده و مثال ها حمایت می شوند.

مطالب باید اصل باشند و از جایی کپی نشده باشند.

از فرمت استاندارد مقاله نویسی پیروی کند.

بهتر است مقاله را به زبان انگلیسی ترجمه کنید.

پس از نگارش مقاله نوبت به چاپ آن در مجلات معتبر علمی می رسد.

قبل از ارسال مقاله به نشریه ی انتخابی که در اسکوپ مقاله شما است باید تمام نکاتی که در قسمت راهنمایی برای نویسندگان مجله ذکر شده است رعایت کنید.

در صورت عدم رعایت هر یک از این قوانین احتمال رد و ریجکت شدن مقاله شما بسیار افزایش پیدا می کند.

این قوانین، اعم از نکات دستوری و نگارشی یا نکات مربوط به محتوا و موضوع مقاله باید یک یک به اجرا شود.




تماس با ما جهت سفارش :
📞09038437436

واتساپ:
📞09365494799

#پژوهش_یار
@SnappResearchTools
💢نکاتی برای نوشتن #پروپوزال_رساله_دکتری

یک تم، سوال و عنوان انتخاب کنید.

👈تز یا رساله شما قرار است چه مشکلی را بیان کند؟
👈چرا چنین موضوعی در جامعه علمی، پژوهشی که شما به آن تعلق دارید یک چالش یا مشکل بحساب می آید؟
👈چرا برای شما مهم است که راه حلی برای آن بیابید؟
👈چطور می ­خواهید به دنبال پاسخ آن باشید؟

مطرح کردن این سوالات برای اینکه به یک نتیجه و پاسخ نهایی برسید مهم است بنابراین به خوبی به روی آن­ ها فکر کنید تا به موضوعی برسید که ارزشمند، منحصر به فرد و جدید است.

اما این سوالات نباید به قدری پیچیده و پراکنده باشند که در نهایت با پاسخ دادن به آن ها به بن بست برسید بلکه باید پاسخ این سوالات شما را به یک فرضیه برساند که شما بتوانید آن را مطرح کرده و به خوبی درباره آن بحث و گفتگو کنید.

با استاد راهنمای خود درباره عنوان رساله خود صحبت کنید و پیش از نوشتن پروپوزال از او مشاوره بگیرید. همچنین این راهنما می­ تواند به شما کمک کند چطور پروپوزال بنویسید.




تماس با ما جهت سفارش :
📞09038437436

واتساپ:
📞09365494799

#پژوهش_یار
@SnappResearchTools
💢چرا پارافریز و بازنویسی متون مهم است و چطور قرار است به ما کمک کند؟


پارافریز و بازنویسی مناسب و صحیح برای کار یک دانشجو بسیار مهم است، و همینطور در زندگی حرفه ای و شغل شما نیز از اهمیت بالایی برخوردار است.

در نظر بگیرید چه احساسی خواهید داشت زمانی که متوجه شوید چیزی که گفته ­اید تقریبا کلمه به کلمه در مطلبی که توسط شما ایجاد نشده، گفته شده است.

نویسندگان و خالقان نیز همین احساس را دارند زمانیکه متوجه می ­شوند ایده ها و مطالبی که گفته­ اند متفاوت از آنچه در نظر داشتند بیان شده است.

این را به­ یاد داشته باشید، پارافریز به این معنا نیست که کلمات را از پاراگراف خارج کنید و کلمات دیگری را جایگزین آن کنید بلکه پارافریز درحقیقت بیان کردن چیزیست که شما از یک نوشته متوجه شده اید. این مسئله در بازنویسی مقالات ISI بسیار اهمیت دارد و بسیاری از نویسندگان را به سرقت علمی دچار می کند.

یک بازنویسی صحیح حتی نباید دقیقا همان ساختار نوشته یا پاراگراف اصلی را داشته باشد. اگر این به شما کمک می­کند تا پارافریز بهتری داشته باشید، مطلبی که می­خوانید را کنار بگذارید و چیزی که از آن به یاد دارید را بنویسید، فکرکنید برای دوستانتان آن را تعریف می­ کنید.



تماس با ما :
📞09038437436
واتساپ:
📞09365494799
#پژوهش_یار
@SnappResearchTools
🔰نکاتی در مقاله نویسی

1️⃣ هر مقاله بیان یک داستان است. پس داستان خود را بدانید! بدانید چرا دیگران باید به این داستان علاقمند شوند: آیا موضوع روز دنیاست؟ آیا به نتایج عجیب و غیرمنتظره‌ای دست یافته‌اید؟ آیا توصیف جدیدی از یک واقعیت و یا پدیده را بیان می‌کنید؟

2️⃣ این داستان لزوماً آنچه که شما انجام داده‌اید نیست! بلکه شامل دلایل مهم و جذاب بودن داستان، ارایه و عرضه ایده‌های نو، افق‌ها و نگرش‌های جدید نیز می‌شود.

3️⃣ در نوشتن مقاله سعی کنید بالا به پایین (Top-Down) بنویسید همانطور که بیشتر انسان‌ها اینگونه می‌اندیشند. ابتدا ایده کلی را مطرح کنید و سپس وارد جزییات شوید. حتی هنگام نوشتن جزییات تلاش کنید به صورت بالا به پایین بنویسید.

4️⃣ از نوشتن پاراگراف‌های یک جمله‌ای به پرهیزید. از اختلاط زمان‌های افعال در نوشتن اجتناب کنید. به عنوان مثال یک جمله زمان گذشته و جمله بعدی زمان آینده باشد. جملات نوشته شده در هر پاراگراف ترتیب و ترکیب منطقی داشته و مرتبط با موضوع اصلی باش. همچنین ارتباط معناداری با پاراگراف‌های قبل و بعد خود داشته باشد.

5️⃣ خود را در جایگاه خواننده مقاله بگذارید و مقاله را برای خواننده بنویسید نه برای خودتان! تلاش کنید مختصر و مفید بنویسید و برای درست، دقیق، کامل و مختصر نوشتن وقت بگذارید. وقت خواننده را با نوشتن جملات غیرمرتبط تلف نکنید و او را خسته نکنید!

6️⃣ با نوشتن جملاتی خواننده را در مراحل مختلف داستان همراهی کنید تا بداند در کجای داستان قرار دارد و سردرگم نشود. به عنوان مثال:
Let us next develop a model for,
همچنین تلاش کنید از نوشتن جملات طولانی و چند خطی اجتناب کنید. با شکستن جملات طولانی، آنان را در قالب جملات کوتاه بازنویسی کنید.




تماس با ما جهت سفارش :
📞09038437436

واتساپ:
📞09365494799

#پژوهش_یار
@SnappResearchTools
💢به چه #مقاله ای گزارشات #موردی مي گويند؟


🔺به يك مشاهده علمي كه به دقت گردآوري شده است و به عنوان يك منبع ارزشمند در تحقيقات در مورد يك نشانه باليني نادر يك واكنش دارويي يا يك روش درماني جديد استفاده مي گردد گزارش موردي مي گويند.

🔻گزارش موردي بيشتر در زمينه پزشكي ارائه مي شود و شامل مواردي از جمله مراقبت هاي اوليه نشانه هاي نادر،روش هاي نوين تشخيص و درمان مواردي از گزارش هاي مربوط در حيطه آموزش و پژوهش و....است.

🔺نگارش گزارش موردي در متون پزشكي به زمان بقراط حكيم در پيش از ميلاد مسيح مربوط مي شود.بسياري از بيماري ها و روش هاي درماني امروز با يك گزارش موردي شروع شده اند به عنوان مثال بيماري ايدز اولين بار در قالب يك گزارش موردي در مجله درماتولوژي در سال ١٩٨١ چاپ شد.

🔻در بررسي هاي بدست آمده از اين دسته از گزارشات براي چاپ شدن بايد جذابيت لازم را داشته باشند و بيشتر بايد بسيار اختصاصي بوده و نسبت به موارد مشابه قبل مطالب جديدتري براي بيان وجود داشته باشد.



تماس با ما جهت سفارش :
📞09038437436

واتساپ:
📞09365494799

#پژوهش_یار
@SnappResearchTools
💢🔆💢🔆💢🔆💢

💢توصیه هایی کاربردی برای نوشتن پایان نامه


1⃣حداقل هفته ‌ای یک بار استاد راهنمای خود را ملاقات کنید و گزارش پیشرفت ارائه کنید. استاد راهنما ایرادات احتمالی شما را متوجه می شود و به شما اطلاع می دهد. بدین تریب یک اشتباه را تا پایان کار با خود حمل نمی کنید و همچنین از اشتباهاتی که پیامد آن است جلوگیری می شود. بر اساس قانون، دانشجو موظف است هر دو ماه یک گزارش پیشرفت کار نیز به دانشکده ارائه کند که البته این زمان ها در هر دانشگاه می تواند متفاوت باشد.

2⃣وقت زیادی بر روی مطالعه سابقه تحقیق قرار دهید. این کار به شما کمک می‌ کند تا راه خود را بهتر انتخاب کنید، از تجربیات دیگران بهره ببرید و از دوباره کاری پرهیز کنید. برای این منظور در کتابها، مقالات چاپ شده در مجلات، مقالات چاپ شده در مجموعه مقالات کنفرانس، گزارش‌های تحقیق و . . . جستجو کنید. همچنین مقالات مرتبط با موضوع خود را نیز مطالعه کنید. بدون شک نکات زیادی برای کمک به شما در آن ها یافت می شود.



تماس با ما جهت سفارش :
📞09038437436

واتساپ:
📞09365494799

#پژوهش_یار
@SnappResearchTools
💢سوال: آیا یک مجله می تواند چند #ایندکس داشته باشد؟
پاسخ: بله. یعنی چند پایگاه مختلف این مجله را تایید (ایندکس) کرده اند.

سوال: یک مجله چه زمانی #ISI می شود؟
پاسخ: زمانیکه در پایگاه تامسون_رویترز نمایه شود.

سوال: چرا یک مجله ISI بدون #ایمپکت است؟
پاسخ: چون یا تازه ISI شده است و یا هنوز کیفیت لازمه را کسب نکرده است که ایمپکت فاکتور از پایگاه تامسون رویترز را بگیرد.

سوال: شماره ی شاپا یا ISSN Code چیست؟
پاسخ: کدی 8 رقمی است که نهادهای مربوطه در ابتدای فعالیت مجله به آن اختصاص می دهند.

سوال: #سایتیشن یا سایت چیست؟
پاسخ: یک #ارجا یا #رفرنس_دهی مقاله 1 به مقاله 2 را یک سایتیشن برای مقاله و مجله 2 می باشد.

سوال: چرا سایتیشن مهم است؟
پاسخ: با افزایش سایتیشن مجله، کیفیت یا ایمپکت فاکتور (#IF) آن بالا می رود. همچنین با افزایش سایتیشن مقاله، تعداد سایتیشن نویسندگان مقاله افزایش می یابد.

سوال: یک مجله چطوری ISI می شود؟
پاسخ: تعداد مجلاتی که ایندکس ISI را گرفته اند محدود هستند. یک مجله برای اینکه ISI بشود باید نکات زیادی را رعایت کند:
1- سردبیر (ادیتور) و تیم ادیتوری قوی داشته باشد.
2- کیفیت همه مقالات مجله بررسی می شود.
3- چاپ مقالات به صورت منظم انجام شده باشد. هر شماره چاپ حدود 10 تا 50 مقاله آنلاین می شود. انواع چاپ مجلات: ماهنامه-دوماهنامه-فصلنامه-دوفصلنامه-سالانه




تماس با ما جهت سفارش :
📞09038437436

واتساپ:
📞09365494799

#پژوهش_یار
@SnappResearchTools
2024/11/16 13:58:43
Back to Top
HTML Embed Code: