Telegram Web Link
🔰از کجا بدانیم به طور معمول فرآیند داوری مقالات چقدر طول می‌کشد؟

🔹در درجه نخست اینکه اگر مقاله‌ای را به ژورنال معتبری ارسال می‌کنید باید بدانید که پروسۀ داوری و اعمال نظر طولانی است.
لذا داشتن صبر و حوصله و پرهیز از رفتارهای عجولانه (هر روز به دفتر مجله زنگ زدن و ایمیل مدام به سردبیر و ...) گام اول برای دریافت پذیرش است.

🔹 به منظور پی بردن به میانگین زمان داوری تا پذیرش مقالات در مجلات، بهترین مسیر مراجعه به تاریخ­های دریافت، اصلاح، و پذیرش مقاله است که در غالب ژورنال­ها در درون متن مقاله قید می­شود. پس با دقت در این تاریخ‌ها می­توان زمان تقریبی فرآیند داوری را دریافت.

🔹 ادیتورها معمولاً مقالات بهتر را در اولویت قرار می­دهند. یعنی شما شاید دو مقاله را هم زمان و با سطوح علمی متفاوت در یک ژورنال معتبر سابمیت (ارسال) کنید، ولی ادیتور مقالۀ­ بهتر را زودتر به داوران ارسال می‌کند.

🔺 نکته: به هر حال اعتبار نویسنده نیز در تسریع فرآیند اعلام نظر ژورنال مؤثر است. قطعاً افرادی که دارای اعتبار علمی بالاتر هستند و در آن ژورنال دارای مقاله می‌باشند و به ‌ویژه داوری مقالاتی را در ژورنال مذکور انجام داده‌‌اند، در اولویت قرار می­گیرند. هرچند این اولویت قطعی و رسمی نیست اما به هر حال از نظر روانی اثراتی را بر جای می‌گذارد.



تماس با ما :
📞09038437436

واتساپ:
📞09365494799

#پژوهش_یار
@SnappResearchTools
💢 کاور لتر ( cover Letter) چیست ؟

کاور لتر نامه ایست که به مقاله پیوست می شود و هدف از آن دادن یک توضیح مختصر اما جامع راجع به کار انجام شده است.

چه نکاتی را در هنگام نوشتن کاور لتر رعایت کنیم؟

🔸در کاور لتر حتما عنوان مقاله را بنویسید در کاور لتر توضیح دهید که چرا مقاله‌تان را برای این ژورنال فرستاده‌اید.
🔹در کاور لتر نکته کلیدی کارتان را توضیح دهید.

🔸در کاور لتر توضیح دهید چرا مقاله‌تان برای خوانندگان این ژورنال می‌تواند جالب باشد
🔹متن کاور لتر باید کوتاه و جامع باشد (فقط یک صفحه)
🔸در کاور لتر حتما بنویسید که این مقاله تنها برای این ژورنال فرستاده شده است.

🔹اگر مقاله تان بیش از یک نفر نویسنده دارد، در کاور لتر حتما بنویسید که همه نویسندگان در ارسال این مقاله به این ژورنال هم نظر هستند (برخی ژونال ها یک فرم جداگانه برای این مورد دارند)
🔸متن کاور لتر را به صورت یک نامه کاملاً رسمی و اداری بنویسید

🔹اگر نام ادیتور ژورنال را می دانید (که باید حتما بدانید!) در ابتدای کاور لتر نام را ذکر کنید.

🔸 در خاتمه نامه، روش تماس با خود نظیر ایمیل و شماره تلفنتان را ذکر کنید. همچنین بهترین ساعتی که می شود با شما تماس گرفت را بنویسید (اگر از این نظر محدودیتی دارید).

🔹مطمئن شوید که کاور لتر شما حاوی اشتباهات املایی و انشائی نیست.



تماس با ما جهت سفارش :
📞09038437436

واتساپ:
📞09365494799

#پژوهش_یار
@SnappResearchTools
💢ساختار مقالات توصيفي( مروری)

اصول به كارگرفته شده در پژوهش‏هاي توصيفي باتوجه به روش‏هاي به كارگرفته شده، با اصول پژوهش‏هاي ميداني، مقداري متفاوت است. هر چند اين اصول ممكن است با توجه به موضوع‏هاي مختلف تحقيقي و رشته‏هاي مختلف، تغيير نمايد، ساختار كلي‏اي كه تقريبا همه پژوهش‏هاي توصيفي بايد در قالب آن درآيند، به شرح زير است.


مقدمه

آنچه در مقدمه يك مقاله تحقيق كتابخانه‏اي قرارمي‏گيرد - همانند تحقيفات ميداني - كلياتي است كه محقق بايد قبل از شروع بحث، آن را براي خواننده روشن نمايد؛ مانند تعريف و بيان مسئله تحقيق، تبيين ضرورت انجام آن و اهدافي كه اين تحقيق به دنبال دارد. همچنين محقق بايد خلاصه‏اي از سابقه بحث را - كه به طور مستقيم مرتبط با موضوع است - بيان كند و در نهايت توضيح دهد كه اين مقاله به دنبال كشف يا به دست‏آوردن چه مسئله‏اي است؛ به عبارتي، مجهولات يا سؤال‏هاي مورد نظر چيست كه اين مقاله درصدد بيان آنهااست.

ادامه دارد......



تماس با ما جهت سفارش :
📞09038437436

واتساپ:
📞09365494799

#پژوهش_یار
@SnappResearchTools
طرح بحث (متن)

در اين بخش، مؤلف وارد اصل مسئله مي‏شود. در اينجا بايد با توجه به موضوعي كه مقاله در پي تحقيق آن است، عناوين فرعي‏تر از هم متمايز گردند. محقق در تبيين اين قسمت از بحث، بايد اصول مهم قواعد محتوايي مقاله را مورد توجه قراردهد و سعي كند آنها را مراعات نمايد؛ اصولي مانند: منطقي و مستدل بودن، منظم و منسجم‏بودن، تناسب بحث با عنوان اصلي، ارتباط منطقي بين عناوين فرعي‏تر در مسئله، خلاقيت و نوآوري در محتوا، اجتناب از كلي‏گويي، مستندبودن بحث به نظريه‏هاي علمي و ديني، جلوگيري از حاشيه‏روي افراطي كه به انحراف بحث از مسير اصلي مي‏انجامد و موجب خستگي خواننده مي‏شود و همچنين پرهيز از خلاصه‏گويي و موجزگويي تفريطي كه به ابهام در فهم مي‏انجامد، رعايت امانت حقوق مؤلفان، اجتناب از استناددادن به صورت افراطي، توجه‏داشتن به ابعاد مختلف مسئله و امثال اينها.


نتيجه ‏گيري

در اين قسمت محقق بايد به نتيجه معقول، منطقي و مستدل برسد. نداشتن تعصب و سوگيري غيرمنصفانه در نتيجه‏گيري، ارتباط‏دادن نتايج با مباحث مطرح شده در پيشينه، ارائه راهبردها و پيشنهادهايي براي تحقيقات آينده، مشخص‏كردن نقش نتايج در پيشبرد علوم بنيادي و كاربردي و امثال آن، از جمله مواردي است كه محقق بايد به آنهاتوجه داشته باشد.




تماس با ما جهت سفارش :
📞09038437436

واتساپ:
📞09365494799

#پژوهش_یار
@SnappResearchTools
🔻7 نکته کلیدی در تدوین یک فرضیه پژوهش خوب

1️⃣فرضیه باید به صورت یک جمله ی خبری، روشن و بدون ابهام بیان شود: چون بیان فرضیه به صورت جمله ی خبری قابل فهم تر است، برای پژوهشگران تازه کار بیان فرضیه به صورت جمله ی خبری بسیار مفید است.

2️⃣ فرضیه باید رابطه بین دو و یا چند متغیر را بیان کند: این رابطه معمولا به صورت مستقیم و مثبت بیان می‌شود. اگر چه بعضی شرایط رابطه مستقیم نیست و ممکن است رابطه معکوس بیان شود.

3️⃣ فرضیه باید قدرت تبیین داشته باشد: فرضیه باید بتواند ارتباط میان متغیرها را به صورت منطقی تبیین کند به طوری که بیان روابط مبتنی بر اصول عقلانی و منطقی بوده و قابل توجیه باشد.

4️⃣ فرضیه باید قابل آزمون باشد: فرضیه باید طوری انتخاب شود که بتوان با استفاده از جمع آوری اطلاعات و مشاهدات آن را رد و یا تایید کرد و در صورت تایید فرضیه بتوان نتایجی را از آن پیش بینی کرد. همچنین متغیرها باید به گونه‌ای انتخاب شوند که دارای تعریف عملیاتی و عینی باشند و از بیان مفاهیم ارزشی در فرضیه باید خودداری شود.

5️⃣ فرضیه باید با اصول کلی دانش موجود و حقایق شناخته شده هماهنگ باشد: اگر فرضیه با اصول کلی دانش و حقایق موجود مغایرت داشته باشد، اعتبار لازم را برای آزمون فرضیه ندارد، اگر چه در مواردی به نظر می‌رسد افرادی چون انیشتین، نیوتن و گالیله فرضیه هایی مغایر دانش زمان خود ارائه کرده اند، اما باید دانست که این فرضیه ها مخالف دانش و حقیقت نبوده، بلکه استنتاج های مردم آن زمان مطابق با واقعیت و دانش نبوده است و این دانشمندان توانستند تشخیص و فهم صحیح تری از آن موضوع داشته باشند.

6️⃣فرضیه باید به مساله پژوهش پاسخ دهد نه به مسائل دیگر.

7️⃣ فرضیه باید مختصر، گویا، دقیق و بدون ابهام بیان شود: هر چه این معیار بیشتر رعایت شود فرضیه کارایی و دقت بیشتری برای اجرا دارد.




تماس با ما جهت سفارش :
📞09038437436

واتساپ:
📞09365494799

#پژوهش_یار
@SnappResearchTools
💢شاپا چیست؟


🔹شاپا شماره استاندارد بین المللی پیایندها می باشد. شناسایی و مدیریت پیایندها کاری است پیچیده و دشوار. تعداد بی‎شمار پیایندها در سطح جهان و تغییرات احتمالی عنوان، ترتیب انتشار، اندازه (قطع)، زبان و تشابه عنوان‎های هر یک از آنها بر پیچیدگی این امر می‎افزاید. رشد سریع تعداد پیایندهای منتشر شده در دهه ۶۰ میلادی لزوم برقراری یک نظام شناسایی منحصر به فرد بین‎المللی را آشکار نمود.

🔸عامل دیگری که در ایجاد نظام یاد شده نقش مؤثری داشت رشد و توسعه نظام های ذخیره و بازیابی خودکار اطلاعات بود که جایگزین روشهای سنتی ذخیره و بازیابی اطلاعات در کتابخانه ها می‎گشت. این نظامهای خودکار برای استفاده از شناسگرهای رقمی به عنوان وسیله های جستجوی سریع و مؤثر بسیار مناسب بودند.

🔹بدین ترتیب شماره استاندارد بین‎المللی پیایندها (ISSN) برای رفع این نیازها پایه گذاری شد. ISSN) International Standard Serial Number) شماره منحصر به فردی است که بر اساس استاندارد بین‎المللی ISO 3297 تهیه شده و برای متمایز نمودن نشریات ادواری در سراسر جهان صرف نظر از محل نشر، زبان یا رسانه (محمل یا فرمت) آنها به کار می‎رود.

🔸این شماره از هشت رقم تشکیل شده است که به دو گروه چهار رقمی تقسیم و با خط اتصال به یکدیگر متصل می‎شوند. رقم هشتم رقم کنترل نامیده می شود. با محاسبه این رقم می توان از صحت ثبت شماره ISSN اطمینان حاصل و از خطاهای احتمالی جلوگیری نمود.

تخصیص شاپا به پیایندها از دهه ۱۹۷۰ میلادی در جهان و از سال ۱۳۸۱ هجری شمسی در ایران به عنوان وسیله‌ای برای شناسایی پیایندها آغاز شد. پیایندها یا نشریات ادواری مشمول دریافت شاپا عبارتند از: مجله، روزنامه، سالنامه (مثل گزارش‌ها، راهنماها، سالنماها)، خلاصه مذاکرات سازمان‌ها، صورت‎جلسات همایش‌های ادامه‎دار، گزارش‌های انجمن‎های علمی، و فروست‌های تک نگاشتی.

گستره شمول شاپا به پیایندهای چاپی محدود نیست، بلکه پیایندهایی که به صورت بریل یا با سایر رسانه ها از جمله شبکه پیوسته (Online)، لوح فشرده (CD-DVD)، میکروفیلم، پست الکترونیک و … منتشر می‎گردند، نیز مشمول آن می‌‎شوند. ناشران موظفند شاپا را در محلی که به راحتی قابل رؤیت باشد، درج کنند. این محل در انواع پیایندها از پیش تعیین شده است.



تماس با ما جهت سفارش :
📞09038437436

واتساپ:
📞09365494799

#پژوهش_یار
@SnappResearchTools
💢 آیا اعتبار نویسندگان مقاله در شانس پذیرش آن تاثیر دارد؟

طبیعی است که سردبیر وقتی مقاله ای را دریافت می کند، علاوه بر محتوای مقاله، نگاه می کند ببیند که نویسندگان آن چه افرادی هستند. دلیل اول این است که برای انتخاب داوران، باید دقت کند که تا حد امکان از همکاران نزدیک نویسندگان انتخاب نکند تا شائبه تبانی نباشد. دوم اینکه شناخت نویسندگان کمک می کند که گرایش های تئوریک و فکری آنها را بهتر بشناسد و در نتیجه داوری بهتری انجام دهد. اما داوران مقاله قاعدتا مشخصات نویسندگان مقاله را نمی بینند. ولی بعد از اینکه داوران نظرات خودشان را دادند، این سردبیر است که نظرات را جمع بندی می کند و تصمیم نهایی را میگیرد. در این حالت، معمولا اعتبار نویسندگان تاثیرگذار است.

نخست از این جهت که مقالاتِ نویسندگان معتبر معمولا با دقت بیشتری داوری می شود، درست مثل حالتی که یک دندان پزشک برود پیش یک دندانپزشک دیگر برای درمان. همچنین وقتی که نویسندگان مقاله معتبر و شناخته شده باشند، معمولا اگر مقاله نیاز به بازنگری جدی داشته باشد، سردبیر این فرصت را به نویسندگان می دهد چراکه پیش بینی می کند که نویسندگان معتبری در این سطح توان بازنگری جدی مقاله را داشته باشند. البته از طرف دیگر هم وقتی که نویسندگان معتبری در مقاله هستند، انتظار سردبیر از کیفیت مقاله هم به صورت متناسب بالاتر می رود.



تماس با ما جهت سفارش :
📞09038437436

واتساپ:
📞09365494799

#پژوهش_یار
@SnappResearchTools
Forwarded from بهترین هارا با ما دنبال کنید
🎓 آموزش لغات و گرامر، فیلم های آموزشی، موزیک های انگلیسی، پادکست، pdf کتابهای انگلیسی😍😍

🔰🔰🔰
https://www.tg-me.com/english_learning_e
💠روال نوشتن یک چکیده مقاله چگونه است؟

♻️چکیده باید بعد از تمام شدن تحقیق انجام شود، متن و مقدمه مقاله را به منظور تهیه چکیده دوبار مطالعه کنید و نکات مهم را علامت گذاری کنید و کلید واژه ها را نیز لیست کنید.
♻️ بدون مشاهده اصل کار، نکات مهم بدست آمده از محتوی را به شکل یک بند یکپارچه پیش نویس نمایید، درضمن از روی متن اصلی رونویسی نکنید. کلیدواژه ها را نیز پیش نویس کنید، بعد از چندبار بازبینی و کم و زیاد نمودن نکات و رفع نواقص، آن را منتشر کنید.

❇️نکته: در نوشتن چکیده به جای استفاده از گفته های دیگران، تفسیر خودتان را ارائه دهید.

❇️نکته: در چکیده ضرورتی به ذکر منبع نیست.

❇️نکته: در نوشتن چکیده شما فقط باید مثل یک داور بی طرف یافته ها خود را بگویید و کار خود را ارزشیابی نکنید. برای نمونه نوشتن اصطلاح “در این گزارش برتر …” یا “برگزیدن نمونه با توجه و دقت بالایی انجام شد” بی‌طرفی شما را نفی می کند.

⬅️با توجه به مطالب بیان شده، توصیه ما این است که موقع نوشتن چکیده گزارش، زمان و دقت کافی خرج کنید. نتیجه یک مقاله که وقت و هزینه بسیاری از شما گرفته در چکیده مشخص می شود و قادر است در قبول یا رد شدت کارتان موثر باشد.



تماس با ما جهت سفارش :
📞09038437436

واتساپ:
📞09365494799

#پژوهش_یار
@SnappResearchTools
📌چند نکته نگارشی در مقالات

🔹تیترهای مقالات دونقطه پایانی ندارد.

🔹ویرگول، نقطه، دونقطه و امثال آنها بدون فاصله به کلمه می چسبند و یک فاصله بعد از آنها قرار می گیرد.

🔹در فارسی تمامی پسوند ها و پیشوند ها با نیم فاصله جدا می شوند.

🔹در صورتی که دو جمله ی کامل با «واو» به یکدیگر عطف شوند، نقطه فقط در پایان جمله ی دوم گذاشته می شود.

🔹 قبل از پرانتز همیشه یه فاصله بذارین اما نوشته داخل پرانتز رو بدون فاصله تایپ کنید و بدون فاصله هم پرانتز رو ببندید. بعد از پرانتز حتما یه فاصله بذارین.

🔹میشه واژه های انگلیسی رو که لابلای کلمات فارسی نوشته شدن 2 سایز کوچکتر از سایز کلمات فارسی تایپ کنید تا وسط کلمه های فارسی ندرخشه.

🔹برای گذاشتن گیومه از " استفاده نکنید، بهتره از «شیفت + k» و «شیفت + L» ، برای گیومه گذاری استفاده کنید.




تماس با ما جهت سفارش :
📞09038437436

واتساپ:
📞09365494799

#پژوهش_یار
@SnappResearchTools
تفاوت آمار #پارامتریک و #ناپارامتریک

🔹#آمار_پارامتریک. آزمون‌های آماری با دو رویکرد کلی ساخته شده و ساخته می‌شوند. یک رویکرد این است که بر اساس توزیع‌های آماری موجود آزمون‌های آمار ساخته شوند. مثلا آزمونی بر مبنای توزیع نرمال، پواسون و ... ساخته شود. در این موارد آزمون ساخته شده در شرایطی که داده‌ها توزیع مفروض آزمون آماری را داشته باشند، نتایج دقیقی ایجاد خواهد کرد. اما در شرایطی که داده‌ها دارای توزیع مفروض نباشند، دیگر نمی‌توان بر درستی نتایج بدست آمده بوسیله آن آزمون اعتماد کرد.

👈به آزمون‌هایی از این جنس که بر مبنای توزیع‌های آماری ساخته می‌شوند، آزمون‌های پارامتریک می‌گویند. در کل نیز این شاخه آمار پارامتریک نام دارد.

🔹#آمار_ناپارامتریک. رویکرد دیگر در ساخت آزمون‌های آماری این است که آزمون‌ها بر مبنای توزیع آماری خاصی ساخته نمی‌شوند. یعنی توزیع خاصی را مفروضه کار قرار نمی‌دهند و نیازی نیست که داده‌ها دارای توزیع خاصی باشند. به این نوع آزمون‌ها، آزمون‌ها ناپارامتریک یا آزاد-توزیع می‌گویند. این شاخه علم آمار نیز، آمار ناپارامتریک نام دارد.

✳️ چه زمانی بایستی از آمار پارامتریک و چه زمانی از آمار ناپارامتریک استفاده کنیم؟

🔹زمانی که از روایی و اعتبار داده‌های بدست آمده از ابزارهای اندازه‌گیری اطمینان داشته باشیم و داده‌ها دارای توزیع مفروض آزمون آماری مد نظر باشند، آنگاه مجاز به استفاده از آزمون پارامتریک مد نظر هستیم. اما زمانی که داده‌ها دارای توزیع مفروض نباشند و یا داده‌های به دست آمده بوسیله ابزار اندازه‌گیری روایی و اعتبار بالایی نداشته باشند (به صورتی که نتوان حداقل فاصله‌ای بودن مقیاس داده‌ها را تأیید کرد. نه اینکه روایی و اعتبار پایین داشته باشند) آنگاه ما مجاز به استفاده از آزمون‌ها پارامتریک نیستیم و بایستی از آزمون‌ها ناپارامتریک استفاده کنیم.

🔹در شرایطی که از روایی و اعتبار داده‌های بدست آمده از ابزارهای اندازه‌گیری اطمینان داشته باشیم اما توزیع مفروض داده‌ها برقرار نباشد آنگاه اگر امکانش باشد که با یک تبدیل‌های غیرخطی توزیع داده‌ها را به توزیع مد نظر تبدیل کرد، در این شرایط نیز می‌توان از آزمون‌های پارامتریک استفاده کرد.




تماس با ما جهت سفارش :
📞09038437436

واتساپ:
📞09365494799

#پژوهش_یار
@SnappResearchTools
💢 کاربرد انواع مختلف essay در یک مقاله علمی چیست؟

🔸 در واقع، یک مقاله متشکل شده از
چندین essay که بصورت سازماندهی شده ای در کنار هم قرار گرفته اند.

💠 به عنوان مثال در قسمت literature review مقاله شما بایستی کارهای دسته بندی شده دیگران را به ترتیب وقوع آن ها در زمان مرور
نمایید (chronological order essay).

🔹 یا در قسمت method مقاله ممکن است لازم باشد روش خود را با روش های قبلی مقایسه
کنید (comparison/contrast essay).

💠 و یا در قسمت results & discussion مقاله شما در حال نوشتن یک cause/effect essay هستید که، باتوجه به ارتباط تنگاتنگ بین رویداد ها (نتایج و بحث های متناظر با آن ها)، در اکثر موارد طبق الگوی chain است.

♻️ البته باید به این نکته توجه داشت که در یک مقاله نمی توان انتظار داشت که این essay ها عینا با همان ساختار استاندارد خودشان سازمان یابند ولی به لحاظ ویژگی ها کاملا مشابه اند.




تماس با ما جهت سفارش :
📞09038437436

واتساپ:
📞09365494799

#پژوهش_یار
@SnappResearchTools
📌نگارش sop یا انگیزه‌نامه

احتمالا اگر تا به حال قصد پذیرش تحصیلی از دانشگاه‌های خارج از کشور را داشته‌اید عبارت انگیزه نامه pیا SOP به گوشتان آشناست. انگیزه نامه شما نقش کلید ورودی به روال پذیرش را خواهد داشت به نحوی که پذیرش و عدم پذیرش شما ارتباط مستقیم با داشتن یک انگیزه‌نامه یا SOP جذاب و قابل قبول دارد. درواقع علاوه بر تهیه مدارک موردنیاز می‌بایست در نامه‌ای به زبان انگلیسی، دلایل خود را از تحصیل در دانشگاه مقصد شرح دهید. Statement of Purpose مهم‌ترین و دشوارترین مقاله ای است که تاکنون نوشته‌اید. به‌طورمعمول در ۳-۲ صفحه هدف تحصیلی خود را بیان کنید. این متن می‌تواند سرنوشت و آینده تحصیلی شمارا مشخص کند. پذیرفته شدن و یا مردود شدن درخواست تحصیلی ارتباط مستقیمی با نگارش انگیزه نامه تحصیلی دارد.

انگیزه‌نامه یا SOP در ابتدا به هیئت تصمیم‌گیری کمک می‌کند تا درک بهتری از وضعیت فعلی شما، عوامل تاثیر‌گذار بر حرفه شما و همچنین علایق و برنامه‌های آتی شما داشته باشند. پس در قدم اول نوشتن آن به منظور نشان دادن اهداف تحصیلی شما می‎‌باشد. چرا این رشته و این دانشگاه را انتخاب کرده‌اید؟ دلایلی را که برای خانواده و یا دوستان بیان می‌کنید را فراموش کنید، حقیقت انتخاب شما چیست و چرا می‌خواهید آینده خود را صرف این رشته کنید؟ سعی کنید دلایل اصلی خود را پیدا کنید و به جذاب‌ترین و تاثیرگذارترین شیوه آن‌را برای نگارش آماده سازید. این متن باید ابتدا برای خودتان قانع کننده باشد تا بتواند دیگران را نیز برای انتخاب شما توجیه نماید. چرا باید شما به جای دیگری انتخاب شوید؟ پس سعی‌ کنید با شناخت دقیق از نقاط قوت خود، توانایی‌های خود را به کمیته بررسی نشان دهید. توجه داشته باشید که تنها بخشی از روند پذیرش که به طور کامل در اختیار شما است، نوشتن انگیزه‌نامه است.



تماس با ما جهت سفارش :
📞09038437436

واتساپ:
📞09365494799

#پژوهش_یار
@SnappResearchTools
📕سوال:

مقالات انگلیسی را چگونه پارافریز میکنید بطوری که از مشابهت علمی مقالات در سایت ithenticate جلوگیری شود و درصد مشابهت به زیر ۲۰ درصد برسد !؟ تشکر

📘پاسخ:

🌼🌼رفع سرقت ادبی یا Plagiarism با پارافرایز صحیح

💢سرقت ادبی یا Plagiarism می تواند به دو صورت اتفاق بیفتد:

1️⃣ عامدانه: نویسنده بخشی از متن را بدون ارجاع در متن خود وارد نموده است
2️⃣ غیر عمد یا Unintentional plagiarism: نویسنده بدون اطلاع و صرفا بصورت اتفاقی متنی مشابه مقالات دیگر نوشته است.

درصورتی که بصورت غیر عمد تشابهی در متن وجود دارد از تکنیک های پارافریز یا Paraphrasing جهت رفع plagiarism بشرح زیر استفاده نمایید.

کلمات را با کلمات هم معنی (بدون تغییر معنی) تعویض نمایید

فاعل و فعل را تغییر دهید (لیست Phrasal Verbs جهت سهولت در انتهای مطلب ارائه گردیده است

تنها به تغییر کلمات بسنده نکرده و متن را درک نموده و با زبان خود باز نویسی کنید

با توجه به اینکه سرقت ادبی متن شما برطرف گردیده در صورتی که تشابه متن شما بیش از 50% گزارش گردیده متن شما دچار سرقت علمی نیز هست بنابر این حتما ارجاع (Citation) دهید.





تماس با ما جهت سفارش :
📞09038437436

واتساپ:
📞09365494799

#پژوهش_یار
@SnappResearchTools
💢روش جستجو برای ارتباط با #پژوهشگران یک حوزه خاص :

برای جستجوی #ایمیل پژوهشگران حوزه خاص مسیر زیر رو برید:

1️⃣حوزه خاص خودتون رو با کلیدواژه های اون مشخص کنید: مثلاً گردشگری، توریسم و ...

2️⃣ #سایت #گوگل رو باز کنید و کلیدواژه رو تو سایت علمی خاص به صورت محدود جستجو کنید:

"گردشگری + @gmail site:sid.ir "
3️⃣ اگر تنظیمات گوگل رو تغییر بدهید تا در هر صفحه 100 جستجو به نمایش درآید بهتر است.

4️⃣به راحتی Crtl+A را بزنید تا نتایج جستجو کپی شود.

5️⃣ باید ایمیل ها را از این متن استخراج کنید، یا جدا کنید.

6️⃣ برای اینکار به سایت های استخراج ایمیل از متن بروید. مانند: skymem

7️⃣ متن را در کادر مربوطه پیست کنید، به گوگل برگردید و صفحه دیگر جستجو را بزنید، متن را کپی و در سایت مربوطه پیست کنید.

8️⃣ گزینه استخراج ایمیل را بزنید.

9️⃣شما موفق شدید با توجه به کلیدواژه خود کلی ایمیل متخصص دارید.

🔟 به گوگل برگردید و جی میل را به یاهو، یا ایمیل دانشگاهی و ... تغییر دهید و ایمیل های بیشتر پیدا کنید.




تماس با ما جهت سفارش :
📞09038437436

واتساپ:
📞09365494799

#پژوهش_یار
@SnappResearchTools
#پایان_نامه

✍🏻یک پایان نامه با روش #کمی چگونه انجام می شود؟

پژوهش گران برای حل مسائل مورد توجه خود و در فرآیند پژوهش خویش از روش های گوناگونی استفاده مینمایند.گوناگونی این روش ها به لحاظ زمینه علمی،هدف پژوهشگر و نوع مسائل مورد پژوهش می باشد.تفاوت آشکاری بین دو روش گسترده گرد آوری داده ها در پژوهش وجود دارد.

روش پژوهش کمی شامل گرد آوری داده ها علمی به صورت سیستماتیک، معمولاً تحت شرایطی که بتوان کنترل قابل ملاحضه ای بر متغیرها اعمال نمود و تحلیل دادها را به روش های آماری انجام داد صورت می پذیرد. در حالی که پژوهش کیفی میتواند به صورت سیستماتیک،داده های علمی را گرد آوری کند، ولی حداقل کنترل را برمتغیرها خواهد داشت.

انتخاب روش مناسب در پژوهش، تا حدودی به علایق شخصی پژوهش گر،فلسفه او وهمچنین تا حد زیادی به طبیعت پژوهش وابسته است(پولیت وهنگلــر،۱۸).در برخی پژوهش ها ضروری است که متغیر ها با معیار های دقیق کمی اندازه گیری شوند.بنابراین،تمایلفزاینده ای در راستای پژوهش های کمی وجود دارد.ذکراین واقعیت در اینجا اجتناب ناپذیر است که پژوهش کمی و اندازه گیری دقیق متغیر ها در تمام شرایط وجود ندارد و پژوهشگران ناچارند از روش های پژوهشی کیفی استفاده نمایند.

پژوهش کمی بیشتر بر استدلال قیاسی، قوانین منطقـی و ویژگی های قابل اندازه گیری تجربیات انسان تکیه دارد(پولیت و هنگلــر،۱۹).

به طور کلی،پژوهش کمی که راهکاری کمی می پیماید، شامل موارد زیراست:

۱٫برتعداد نسبتاً معدودی ازمفاهیم خاص تمرکز دارد.

۲٫با ایده های از پیش پنداشت درباره این که تا چه حـد و چگونه مفاهیم با هم مربوط هستند،شروع می شود.

۳٫دستورالعمل های ساختار یافته و ابزار رسمی برای گرد آوری داده ها به کار برده می شود.

۴٫گرآوری داده ها تحت شرایط کنترل شده صورت می پذیرد.

۵٫گردآوری و تحلیل داده ها بر عینیت تکیه دارد.

۶٫تحلیل داده های عددی از طریق شیوه های آماری صورت میپذیرد(پولیت و هنگلــر،۲۱).

شایان ذکر است که پژوهش های کمی مانند پژوهش های کیفی و طبعاً با درجات متفاوت دارای نکات قوت و ضعف خاص خود می باشند.

معمولاً تحلیل داده ها در پژوهش کمی با مقوله هایی شامل سطح اندازه گیری ، آمار توصیفی ، آمار استنباطی، و تحلیل آماری چند متغیره سرو کار دارد که در جای خود تا آنجا که در گستره این کتاب بگنجد،شرح داده خواهد شد.




تماس با ما جهت سفارش :
📞09038437436

واتساپ:
📞09365494799

#پژوهش_یار
@SnappResearchTools
🔰جایگاه( Position ) نویسندگان مقاله چطور تعیین گردد؟

🔹این امر بستگی به هدف از ارائه مقاله و سهم واقعی نویسندگان دارد در اینجا سه الگوی مهم جهت تعیین جایگاه نویسندگان مقاله را با هم بررسی می نماییم:

1️⃣اگر هدف، ارائه مقاله مستخرج از پایان نامه باشد، بر اساس یک قانون کلی نویسنده اول می بایست دانشجوی گردآورنده پایان نامه باشد. منطق این قانون هم بر این امر استوار است که دانشجو در واقع ارائه دهنده ایده اولیه پایان نامه بوده و بسیاری از مراحل پایان نامه با تلاش و تحقیق دانشجو به دست آمده و بنابراین سهم مالکیت بیشتری در اختیار دانشجو قرار دارد.

2️⃣اگر مقاله حاصل از یک طرح پژوهشی است معمولا اساتید و اعضا هیئت علمی دانشگاه ها ایده اولیه را ارائه می دهند و دانشجو مابقی کارهای مقاله مانند کارهای آزمایشگاهی، تحقیقات و پژوهش های مختلف و … را انجام می دهد که در اینصورت معمولا نویسنده اول نام استاد و نویسنده بعدی نام دانشجو قرار میگیرد برای اینکه دانشجو نیز بتواند سهم قابل توجهی از مقاله را داشته باشد عنوان نویسنده مسئول نیز معمولا به دانشجو تعلق می گیرد.

3️⃣اگر مقاله حاصل یک طرح پژوهشی گروهی است ترتیب نویسندگان مقاله و نویسنده مسئول کاملا توافقی است البته به صورت یک قاعده کلی می بایست درنظر گرفت، نویسنده ای که بیش از ۵۰ درصد در مقاله مشارکت داشته و مسئولیت مکاتبات و اصلاحات را بر عهده دارد قاعدتا می بایست یا نویسنده اول یا نویسنده مسئول مشخص گردد مابقی نویسندگان بر اساس تلاشی که در جمع آوری مقاله داشته اند در رده های بعدی قرار می گیرند.





تماس با ما جهت سفارش :
📞09038437436

واتساپ:
📞09365494799

#پژوهش_یار
@SnappResearchTools
📌مدل نوشتن #مقدمه

🖌برای شروع این بخش ، می توانید در مورد کاربرد فرآیند یا مواد استفاده شده در مطالعه صحبت کنید. به عنوان مثال ، با عباراتی مانند: “فولادهای آلیاژی با مقاومت بالا به طور گسترده ای در صنایع نفت ، گاز ، پتروشیمی و خودرو استفاده می شوند.” سپس می توانید به روش فرایند رجوع کنید ، به عنوان مثال: “یکی از مهمترین روشها برای اتصال دائمی این نوع آلیاژ استفاده از روشهای جوشکاری همجوشی و فرآیندهای جوشکاری دقیق ، از جمله جوشکاری لیزر است.” البته ، می توانید این جملات را به طور گسترده تری بگویید و یک پاراگراف به آن اختصاص دهید.

🖌در پاراگراف بعدی می توانید تاریخچه تحقیق را وارد کنید. به عنوان مثال ، با عباراتی مانند: “جوشکاری لیزر برای اولین بار در سوئد اختراع شد و توسط …” در زیر ، به مراحل تحقیقاتی که تاکنون انجام شده است ، مراجعه کنید و این جمله را به گونه ای بیان کنید که بر اهمیت کار شما تأکید کند.

🖌سعی کنید چند لینک (به عنوان مثال 2-3) به مقالات موجود در مجله مورد نظر خود هم داشته باشید. این امر احساس مثبتی به سردبیر مجله می دهد و نشان می دهد که شما مقالات مجله را مرور کرده اید و مقاله خود را با آگاهی از مناسب بودن آن برای این مجله ارسال کرده اید. علاوه بر این، در صورت چاپ مقاله شما، این ارجاعات، ایمپکت فکتور مجله را بهبود می بخشد، به همین دلیل سردبیران به مقاله هایی که به رشد مجله آنها کمک می کنند ، علاقه مند هستند.

🖌در بخش پیشینه تحقیق ، از رفرنس دهی مجتمع شده پرهیز کنید ، به عنوان مثال مرجع جمله نباید به صورت [6-1] باشد و منابع مجزا مانند [1] و حداکثر دو یا سه مورد مانند [2 ، 1] یا [3- 1] را امتحان کنید. . جمع شدن تعداد زیادی از مراجع این تصور را ایجاد می کند که شما فقط می خواهید تعداد مراجع را افزایش دهید ، بدون اینکه واقعاً مهم باشد ، و این باعث ایجاد دید منفی در ذهن قاضی می شود.

🖌در پاراگراف آخر مقدمه ، یکپارچگی کار خود را نشان دهید و بدون اغراق ، اهمیت و نوآوری آن را توضیح دهید. این بخش احتمالاً توسط داوری که در زمینه علمی شما بسیار باتجربه و آگاه است ، خوانده می شود ، بنابراین اگر بیش از حد از کار خود تمجید کنید ، احتمال رد مقاله وجود دارد. همچنین ذکر صریح مطلب جدید خود بسیار مهم است. پاراگراف آخر مقدمه یکی از مهمترین قسمتهای هر مقاله است و قضات به آن توجه ویژه دارند.




تماس با ما جهت سفارش :
📞09038437436

واتساپ:
📞09365494799

#پژوهش_یار
@SnappResearchTools
🔻تفاوت تحقیقات کمی و کیفی

🔸نکته اصلی در اینجا این است که تحقیقات کیفی داده‌های غیر عددی تولید می‌کند.

🔹داده‌های کمی هنگامی استفاده می‌شود که یک محقق می‌خواهد یک مسئله را کمی کند، یا به “چه” یا “چند” از مولفه های یک سوال تحقیق بپردازد. این داده‌ها هستند که می‌توانند در مقیاس عددی شمارش یا مقایسه شوند.

🔹داده‌های کمی معمولاً با استفاده از نظرسنجی جمع‌آوری می‌شوند و نرم‌افزار تجزیه و تحلیل آماری اغلب برای تجزیه و تحلیل آن‌ها استفاده می‌شود.

🔹داده‌های کیفی، کیفیت‌ها یا ویژگی‌ها را توصیف می‌کنند. تمایل به جمع‌آوری آن با استفاده از پرسشنامه، مصاحبه و مشاهده است. داده‌های کیفی می‌تواند به صورت کلمات توصیفی باشد که (گاهی اوقات از طریق استفاده از کدگذاری) برای الگوها یا معانی مورد بررسی قرار گیرد.

🔹کدگذاری به محقق این امکان را می‌دهد تا داده‌های کیفی را برای شناسایی مضامین متناسب با سوالات تحقیق و انجام تجزیه و تحلیل کمی طبقه‌بندی کند. با این حال، کدگذاری در تحقیقات کیفی ضرورتی ندارد. به عنوان مثال یک تحقیق کیفی می‌تواند ضبط یک وبینار باشد که در آن از کاربران نظرات خود را در مورد یک محصول می‌پرسید.

🔸به طور خلاصه: تحقیقات کمی آماری و اعدادی است، مانند میانگین‌ها، درصدها یا سهمیه‌ها؛ در حالی که تحقیقات کیفی از روش‌های غیرآماری استفاده می‌کند.




تماس با ما جهت سفارش :
📞09038437436

واتساپ:
📞09365494799

#پژوهش_یار
@SnappResearchTools
💢نمایه یا ایندکس چیست؟


نمایه معادل واژه Index در زبان انگلیسی است که از واژه لاتین Indic به معنی دلالت‌کردن و نشان‌دادن مشتق شده است و در فارسی مترادف "فهرست" است. نمایه، فهرستی از موضوع‌ها، واژه‌ها، نام‌ها، عبارت‌ها و دیگر مطالب همراه با نشانی یافتن آنهاست.

نمایه‌نامه‌ها، مراکزی هستند که نشریات و کتب را براساس معیارهایی پذیرفته، طبقه‌بندی کرده و در اختیار مخاطبین خود قرار می‌دهند. اگر نشریه‌ای توسط نمایه‌نامه‌ای مورد بررسی و تایید قرار گرفته باشد، نام نشریه در لیست نشریات مورد تایید آن نمایه‌نامه، درج شده و مشخصات و چکیده و گاهی متن کامل مقاله در آن نمایه‌نامه (به‌صورت چاپی یا الکترونیک)، قابل جست‌وجو و دست‌یابی خواهد بود.

طبق استاندارد نمایه‌سازی بریتانیا، نمایه، سیاهه نظام‌یافته مدخل‌هایی است که به‌منظور کمک به استفاده‌کنندگان در جایابی اطلاعات سند ساخته می‌شود. در واقع نمایه خط ارتباطی بین منابع اطلاعاتی و استفاده‌کننده یا کاربر است.




تماس با ما جهت سفارش :
📞09038437436

واتساپ:
📞09365494799

#پژوهش_یار
@SnappResearchTools
2024/09/28 23:24:52
Back to Top
HTML Embed Code: