Telegram Web Link
🎥 تاریخ شفاهی حقوق ایران در گفتگو با سید محمد هاشمی

گفتگوی وحید آگاه (عضو هیات علمی دانشگاه علامه طباطبائی) با استاد سید محمد هاشمی در دوم آبان‌ماه ۱۳۹۸

دکتر سیدمحمد هاشمی، دانشمند برجسته حقوق عمومی و استاد تمام بازنشسته دانشگاه شهید بهشتی در سن ۸۱ سالگی (جمعه - ۲۱ بهمن ۱۴۰۱) درگذشت. ایشان معتقد بود که «قانون اساسی، تنظیم قدرت و تضمین آزادی است.»

وی مولف آثار مرجع حقوقی، از جمله کتاب دو جلدی «حقوق اساسی جمهوری اسلامی ایران» است که یکی از مهم‌ترین منابع درسی رشته حقوق در دانشگاه‌ها به شمار می‌رود.

مشاهده در یوتیوب
مشاهده در آپارات

🌾 @iranianlls
🌾 @Sedanettv
🌾 @lawandart99
🎥 سیاست‌گذاری حوزۀ علم
👤 مناظره #رضا_منصوری و #ابراهیم_سوزنچی

رضا منصوری (فیزیکدان، کیهانشناس، سیاست‌گذار علم و استاد بازنشستهٔ دانشکدهٔ فیزیک دانشگاه صنعتی شریف)

ابراهیم سوزنچی‌کاشانی (عضو هیأت علمی دانشکده مدیریت و اقتصاد دانشگاه صنعتی شریف و عضو حقیقی شورای عالی انقلاب فرهنگی)

به میزبانی عطاءالله بیگدلی
برنامه شیوه، ۲۹ بهمن ۱۴۰۱، شبکه چهار سیما

مشاهده در آپارات
صوت این مناظره

🌾
@Sedanet
🌾 @Sedanettv
🌾 @rmansouri_ir
📗ضد روشنگری
نویسنده: گریم جرارد
مترجم: فرهاد سلیمان‌نژاد
تعداد صفحه: ۳۸۱
نشر اگر

روشنگری یک مفهوم کلیدی نظام‌بخش در فلسفه علوم‌اجتماعی در تاریخ اندیشه است که میراث آن حتی امروز موضوع بحث‌ها . مجادلات جدی است ضد روشنگری از قرن هجدهم تا امروز اولین کتابی است به اجمال به بررسی تاریخ و سیر تحول انتقاد از روشنگری از خاستگاه آن در قرن 18 تاکنون می‌پردارد و آن موضوع را مورد بررسی قرار می‌دهد که روشنگری چون توسط دشمنانش از جناح‌های راست و چپ و میانه به شیوه‌های مختلف برساخته یا درک شد و در آماج جماه قرار گرفت.

گریم گارارد (متولد 1965) نظریه پرداز و نویسنده سیاسی کانادایی است. او استاد سیاست در دانشگاه کاردیف در انگلستان است.

معرفی کتاب در یوتیوب


🌾 @Sedanet
🌾 @Sedanettv
📗 کتاب ۱۳۴۸، سخنی پیرامون انقلاب ۵۷ از گذرگاه ادبیات

کتاب «۱۳۴۸: سخنی پیرامون انقلاب ۵۷ از گذرگاه ادبیات» نوشتۀ سیامک مهاجری
نگاهی به خاستگاه فکری انقلاب ایران، از چشم‌انداز ادبیات. کتاب «1348: سخنی پیرامون انقلاب ۵۷ از گذرگاه ادبیات» کتابی است که انقلاب ایران را، با نقطۀ عطف قرار دادن سال ۱۳۴۸ خورشیدی به‌عنوان سالی مهم برای ادبیات و سالی سرنوشت‌ساز برای تاریخ معاصر ایران، توضیح می‌دهد.

سیامک مهاجری در کتاب «۱۳۴۸» بر آن است که از طریق بررسی گفتمان‌های اصلی و مهم حاکم بر ادبیات ایران در سال ۱۳۴۸ خورشیدی، سالی که او خود در مقدمۀ این کتاب از آن به‌عنوان «نقطه‌ای تَکین» در تاریخ معاصر ایران یاد می‌کند، به توضیحی درباب انقلاب ایران برسد.

کتاب «۱۳۴۸» نه یک تاریخ‌نگاری ادبی بلکه قرائتی از گفتمان‌های غالبی است که در سال ۱۳۴۸ خورشیدی در ادبیات معاصر ایران مرئی شدند و نمودهایی ادبی از اندیشه‌ای بودند که قرار بود به انقلاب ختم شود.

در کتاب «۱۳۴۸» ترجمۀ فارسی کتاب «ادبیات چیست؟» ژان پل سارتر، که اولین بار در سال ۱۳۴۸ با ترجمۀ ابوالحسن نجفی و مصطفی رحیمی در ایران به چاپ رسید، جایگاهی ویژه دارد و کتاب گویی حول محور همین ترجمه می‌گردد چون، چنانکه نویسنده در این کتاب توضیح می‌دهد، دقیق شدن در ترجمۀ کتاب «ادبیات چیست؟» گفتمانی مهم را در فضای ادبی ایرانِ عصر پهلویِ دوم مرئی می‌کند.

معرفی کتاب در یوتیوب
معرفی کتاب در آپارات

با حضور:
اسماعیل عالیزاد
سیامک مهاجری
آذر تشکر
کاوه فولادی‌نسب

روز شنبه ششم اسفند ۱۴۰۰
شهر کتاب تجریش

🌾 @boof60
🌾 @Sedanet
🌾 @Sedanettv
🎥نظام اقتصادی ایران
مناظره #موسی_غنی‌نژاد و #مسعود_درخشان

برنامه جهان‌آرا در ادامه سلسله نشست‌های اقتصادی خود در سال مهار تورم و رشد تولید، دوشنبه - ۴ اردیبهشت ۱۴۰۲ میزبان مناظره علمی بین دکتر مسعود درخشان استاد اقتصاد دانشگاه علامه طباطبایی و دکتر موسی غنی‌نژاد استاد اقتصاد دانشگاه صنعتی شریف با موضوع «تاملی در باب نظام اقتصادی ایران» بود.

مشاهده فیلم کامل در آپارات
مشاهده فیلم کامل در یوتیوب

صوت این مناظره

🌾 @Sedanet
🌾 @ghaninejad_mousa
مراسم "آیین بزرگداشت اولین سالگرد درگذشت زنده یاد استاد محمد علی اسلامی ندوشن" چهارشنبه ۶ اردیبهشت ۱۴۰۲ در سالن فردوسی خانه اندیشمندان علوم انسانی برگزار شد. در این مراسم ژاله آموزگار، اصغر دادبه، محمدرضا جوادی یگانه، داریوش رحمانیان، کامیار عابدی و محمود شالویی سخنرانی کردند.

محمدعلی اسلامی ندوشن، نویسنده، شاعر، مترجم و چهره فرهنگی متولد ۱۳۰۴ ندوشن یزد بود که ششم اردیبهشت در ۹۷ سالگی بدرود حیات گفت.

برخی از کتاب‌های محمدعلی اسلامی ندوشن عبارت‌اند از: «ماجرای‌ پایان‌ناپذیر حافظ»، «چهار سخنگوی‌ وجدان‌ ایران»، «تأمّل‌ در حافظ»، «زندگی‌ و مرگ‌ پهلوانان‌ در شاهنامه»، «داستان‌ داستان‌ها»، «سرو سایه‌فکن»، «ایران‌ و جهان‌ از نگاه‌ شاهنامه»، «نامه‌ نامور»، «ایران را از یاد نبریم»، «به‌ دنبال‌ سایه ‌همای»، «ذکر مناقب‌ حقوق‌ بشر در جهان‌ سوم»، «سخن‌ها را بشنویم»، «ایران‌ و تنهائیش»، «ایران‌ چه‌ حرفی‌ برای‌ گفتن‌ دارد؟»، «مرزهای‌ ناپیدا»، «شور زندگی‌» (وان گوگ)، «روزها» (سرگذشت – در چهار جلد)، «باغ سبز عشق»، «ابر زمانه‌ و ابر زلف»، «افسانه افسون»، «دیدن‌ دگر آموز»، «شنیدن‌ دگر آموز»، «جام‌ جهان‌بین» و «آواها و ایماها».

مشاهده در یوتیوب
مشاهده در آپارات

🌾 @Sedanet
🌾 @iranianhht
🎥 بررسی راهکارهای افزایش تولید و مهار تورم
مناظره #مهدی_طغیانی و #یاسر_جبرائیلی

مهدی طغیانی، سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی
سید ياسر جبرائیلی، عضو هیات علمی دانشگاه

در برنامه جهان‌آرا که دوشنبه ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۲ از شبکه افق پخش شد، بینندگان سیما، شاهد مناظره دکتر مهدی طغیانی و دکتر یاسر جبرائیلی درباره سیاستهای اقتصادی اخیر و حذف ارز ترجیحی بودند.

مشاهده فیلم کامل در آپارات
مشاهده فیلم کامل در یوتیوب

صوت این مناظره

🌾 @Sedanet
🌾 @Jabraeili_ir
🌾 @drtoghyani
🎥 مناظره سید جواد میری و علی انتظاری؛ جامعه‌شناسی ایران

سید جواد میری (جامعه شناس و و دانشیار جامعه‌شناسی در پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی)
علی انتظاری (استاد دانشگاه و مدیرگروه جامعه شناسی دانشگاه علامه طباطبایی)
شبکهٔ چهار سیما، برنامه شیوه، ۶ خرداد ۱۴۰۲

مشاهده در یوتیوب | آپارات
دریافت صوت

🌾
@Sedanet
🌾 @seyedjavadmirimeynagh
«شادی»، این حس و دریافتِ ساده و در عین حال، عجیب، کجای زندگیِ ماست؟ خوشبختی، بهروزی، آن رضایتِ عمیق و درونی و آن‌چه شور و نشاطی خاص در تمامِ وجودِ ما جاری می‌کند، از کجا نشأت می‌گیرد؟ چه عواملی و چگونه در تعیین حد و میزان و کیفیت‌اش نقش دارند؟ اصلا اغلب، درونی و ناپیداست یا بیرونی و آشکار؟ در این زمانۀ عجیب که شعار و تبلیغاتِ خوشبختی و شادکامی، لحظه‌ای رهایمان نمی‌کند، در همین واقعیتِ روزمره که نزدیک‌ترین چیز به هستیِ ماست، شادی، آن شادیِ واقعی و آن هستۀ سخت و دیریاب و فرارش، واقعا کجاست؟
دکتر جواد حیدری، مدرس علوم سیاسی و پژوهشگر و مترجم، درمدریک‌تاکس ۴۴، تمام نقشۀ دنیای شادی را در زیست پیچیدۀ بشرِ امروز، برایمان ترسیم می‌کند.

مدریک‌تاکسِ ۴۴ را این‌جا ببینید:

مشاهده در آپارات
مشاهده در یوتیوب

🌾 @Sedanet
🌾 @medricktalks
2024/11/16 03:10:33
Back to Top
HTML Embed Code: