Telegram Web Link
مجمع متخصصین طرحواره درمانی
طرحواره چیست؟ @SchemaTherap
طرحواره‌های ناسازگار اولیه یا در اصطلاح عام، تله‌های زندگی، چنین مشخصه‌های عمومی دارند:

۱- مطلق گرایی: باورها، افکار و قضاوت‌های ثابت، مطلق و ارزیابی نشده‌ در مورد خود، دیگران و جهان که از کودکی و اوایل نوجوانی در ما شکل گرفته‌اند.
۲- مقاوم در برابر تغییر: شامل خاطرات، هیجانات، احساسات بدنی و شناختواره‌ها هستند که خاطرات هیجانی عمیق آنها در مغز ناهوشیار ما از کودکی قرار دارند و به سختی تغییر می‌کنند.
۳- آشنایی و عادت: از کودکی چون با آنها بزرگ شده‌ایم و بر اساس آنها تجربیات زندگی را قضاوت کرده‌ و خود را اینگونه سازگار کرده‌ایم؛ به آنها عادت کرده‌ و وابسته شده‌ایم و برای ما تجربه آشنایی هستند. پس اگر چه به ما رنج می‌دهند اما با آنها راحت‌تریم!
۴- تکرار شونده: از طریق قضاوت‌های سوگیرانه و نیز رفتارهای مقابله‌ای ناسازگارانه که در برابر آنها داریم مثل اجتناب، جبران افراطی و تسلیم شدن، خود را تداوم می‌بخشند و به بقای خود کمک می‌کنند.
۵- پیش‌بینی پذیری: اتفاقات را بر اساس آنها پیش‌بینی یا در واقع پیشگویی خودتحقق بخش، می‌کنیم و با ترفند طرحواره‌ها فکر می‌کنیم توان پیش‌بینی اتفاقات و کنترل شرایط داریم!
۶- حساسیت افراطی به اتفاقات و استرس‌ها: تهدیدهای زندگی را بصورت مداوم، پایش و حتی هیجانات منفی خود را موقع تهدیدها، پیش‌بینی می‌کنیم؛ تله‌ها نیز موقع تنش‌ها و چالش‌هایی که ما آنها را در ذهن خود، تهدید ارزیابی کرده‌ایم فعال می‌شوند.
۷- فعال ساز هیجانات شدید: هیجاناتی مثل ترس و اضطراب - خجالت و احساس گناه - ناامیدی و بی‌قراری - آزردگی و رنجیدگی، خشم، غم، افسردگی و...
۸- تولید افکار غیرمنطقی و خطاهای شناختی: تعمیم دهی، مبالغه افراطی، مطلق نگری و...

اگر مشخص شده که دچار چه تله‌ای هستید؛ به این توجه کنید و این سوال مهم را از خودتان بپرسید: آیا مجموعه افکار، رفتار‌ و روابط من در جهت توقف و ترمیم تله عمل می‌کند یا تکرار، تقویت و تشدید آن؟!


@SchemaTherap
من فکر نمی‌کنم رابطه‌ی پایدار و بلندمدتی داشته باشم! در این رابطه هم مثل روابط قبلی، ترک خواهم شد! چرا باید صمیمی شوم وقتی می‌دانم من را ترک می‌کند!؟ هر وقت وابسته شده‌ام جز دوری و جدایی، چیزی نصیبم نشده است! انگار در طالع من این است که همیشه تنها بمانم و سرنوشت من، مثل مادرم، تنهایی است! من همیشه باید در ترس و تردید از دست دادن باشم!

این دیالوگ فرضی کسی است که تله‌ رهاشدگی دارد! او پیشگویی می‌کند که تمام روابطش به جدایی و طرد شدگی، ختم خواهد شد؛ چون پیش فرض و باور او این است که رابطه بلندمدتی نخواهد داشت؛ برایش هم علت‌هایی مثل سرنوشت، ذات، تجارب قبلی و.. دارد!

روشن است وقتی من، روابطم را محکوم به جدایی بدانم و باور مرکزی یا طرحواره‌ من که اینجا رهاشدگی است؛ بر این اساس از کودکی شکل گرفته باشد که من توسط نزدیکانم طرد خواهم شد؛ پس خود این فرض، یک پیشگویی خود محَقَق شونده یا خودکامبخش را در ذهن من رقم می‌زند. این پیشگویی، از نوعی است که خود، باعث تایید و اتفاق افتادن خود، خواهد شد و فرد قضاوت می‌کند که من پیش‌بینی کرده بودم که باز من را ترک می‌کنند یا باز تنها می‌مانم و آخر اتفاق افتاد!

هیچ انرژی خاصی به کائنات نرفته و هیچ اتفاق ماورایی نیفتاده است که باعث تحقق این پیشگویی شده باشد! تنها اینکه وقتی فرد، اتفاقاتی را پیشگویی و حتی هیجانات خود را پیش‌بینی کند؛ ناآگاهانه، خود و روابطش را به سمتی می‌برد تا آن پیشگویی، محَقَق و آن فرض، تایید شود!

مثلا زیاد صمیمی نمی‌شود و سرد یا با غرور برخورد می‌کند! (البته همین که احساس خطر می‌کند ممکن است باز چسبنده عمل کند) این رفتارهای ناسازگارانه، مثل سردی‌، وابستگی‌ افراطی، کنترل و تکانشگری، تردید و بدبینی و... هیجانات منفی مثل خشم، ترس و اضطراب، افسردگی، ناامیدی و... تحریف‌های شناختی و قضاوت‌های سوگیرانه و... باعث می‌شوند رابطه با مشکلات پایدار و تکرار شونده روبرو شود

نهایتاً ممکن است رابطه به دلایل بالا، منجر به جدایی شده یا طرف مقابل به سمت روابط فرازناشویی کشیده شود و یا حتی اینکه، خود فردی که تله رهاشدگی دارد چون ترک شدن را پیشگویی کرده ممکن است روابط موازی عاطفی برقرار کند تا خیالش راحت شود تنها نخواهد ماند اگر چه اتفاقا همین روابط، احتمالأ باعث سردی بیشتر او یا جدایی می‌شوند!

هر بار که انتظارات و پیشگویی‌های خود تحقق بخش افرادی که تله دارند؛ توسط اتفاقات، روابط و... محقق شوند؛ تله‌ها هر چه بیشتر، تایید، تکرار و تقویت شده و در برابر تغییر، مقاوم‌تر می‌شوند.

@SchemaTherap
🔰 افرادی که دچار طرحواره محرومیت هیجانی و طرحواره بازداری هیجانی هستند اغلب نمی‌توانند از همسر یا پارتنرشان توجه و مراقبت کافی دریافت کنند. آنها نمی‌دانند چگونه با همسر خود صحبت کنند تا به حرف آنها گوش دهد. اما چرا؟!

✴️ طرحواره یا تله زندگی محرومیت هیجانی/بازداری هیجانی باعث می شود ما در تجربه دو احساس مهم دچار افراط و تفریط شویم؛ این یعنی یا همیشه با خشم و عصبانیت حرف می‌زنیم و یا اینکه اصلا عصبانی نمی‌شویم و بی‌توجهی و کم لطفی دیگران را توجیه می‌کنیم.



@SchemaTherap
💢طرحواره معیارهای سرسختانه :

✍🏻فرد مبتلا به این طرحواره این باور اساسی و متعصبانه را دارد که باید در هر زمینه ای مثل ثروت، قدرت، پرستیژ اجتماعی، زیبایی، عشق ورزی، سلامت جسمی و روانی، اصول مذهبی، اخلاقی و... عملکرد عالی و بی نقص داشته باشد و رفتار و گفتار و کیفیت زندگی اش عالی و بی عیب و نقص و کامل باشد و مو لای درزش نرود!
فرد مبتلا به یکسری "باید و نبایدها"ی متعصبانه و سختگیرانه اعتقاد دارد و سعی می کند به هر شکلی که شده خود را به رعایت آنها ملزم و مجبور سازد. فرد همچنین تلاش می کند دیگران را نیز به پذیرش معیارهای سختگیرانه خود معتقد و مجبور سازد!
فرد مبتلا به این طرحواره منفی فکر و باورش این است:
"من باید تحت هر شرایطی در تمام زمینه های زندگی برنده باشم و اگر در زمینه ای شکست خوردم یک بازنده و احمق به تمام معنا هستم!"

@SchemaTherap
💢ریشه های تحولی طرحواره معیارهای سرسختانه:

✍🏻این طرحواره اغلب درخانواده هایی شکل می گیرد که تحت فشارند ، رفتار گرم و صمیمی ندارند و نسبت به خودشان، فرزندان شان و دیگران بیش از حد لازم سختگیر , ایرادگیر و پر توقع اند .
* بزرگ شدن فرد در فضایی که عشق و محبت والدین را مشروط دریافت کرده است ، شایع ترین دلیل شکل گیری طرحواره معیارهای سرسختانه محسوب می شود. والدین فرد تنها زمانی که او بچه خوبی بوده یا موفق می شده به او توجه می کردند.
اگر فرد در دوران کودکی عشق و محبت را مشروط دریافت کند، دوران کودکی اش صرف مسابقه ی ربودن محبت والدین می شود. متاسفانه در این راه باید تلاش های جان فرسایی از فرد سر بزند تا گوی محبت والدین را برباید.
در دوران کودکی فرد زمانی می توانسته است عشق و محبت والدین را دریافت کند که به توقعات و انتظارات بلندپروازانه آنها دست می یافته است.
* نکته ی مهم این است که فرد یاد گرفته برای کسب عشق و محبت والدین باید به موفقیت، شهرت، مقام و زیبایی دست یابد. البته گاهی اوقات نیز زیرکانه متوجه شده است که یکی از این راه ها، تملق و چاپلوسی از والدین است. متاسفانه والدین نیز ممکن است هر روز فرد را تشنه ی موفقیت بیشتر کرده اند و از او در ذهن خودشان و دیگران بت ساخته اند.
* گاهی اوقات نیز پدر و مادر آنها خودشان نمونه ی اعلای معیارهای سخت گیرانه بوده اند. ممکن است خودشان کمال پرست ، مقرراتی سخت، برخوردار از منزلت و پایگاه اجتماعی بالا یا موفق بوده اند. اغلب والدین شان بسیار موفق بوده اند.
خانواده ای که همه ی اعضای آن موفق بوده اند و معیارهایشان بلند پروازانه است ، احساس می کنند که با یکدیگر رفتار و برخوردی معمولی دارند، اما غافل از اینکه به خودشان و سایر اعضای دیگر آسیب می زنند.

@SchemaTherap
طرحواره ناسازگار یا اصطلاحاً تله، الگوی فکری، شناختی و هیجانی عمیق، ناکارآمد و آسیب‌رسان است که در اثر تجربه‌‌های ناگوار ما در کودکی و اوایل نوجوانی شکل می‌گیرد و در باورهای ما نسبت به خودمان، دیگران و جهان نقش می‌بندد. دنیایی برای ما از کودکی ساخته می‌شود که دیگر هر چیز متفاوتی بیرون از آن را نمی‌توانیم ببینیم!

اتفاقاتی نیز که در زندگی برای ما رخ می‌دهند و روابطی که داریم؛ تله‌های ما را هر چه بیشتر تقویت می‌کنند زیرا ما توسط باورهایی که داریم یا آنها را به وجود آورده‌ایم یا در جهت تایید تله‌های خود، آنها را معنا کرده‌ایم! پس تله‌های ما همچنان تقویت و تکرار می‌شوند.

تله‌ها، چون از کودکی برای ما آشنا هستند؛ ناخودآگاه می‌خواهیم آنها را همچنان در انتخاب‌ها، روابط، شغل و... تکرار کنیم.‌ مثلا ارتباط برقرار کردن با آدمهایی که انگار نماینده تله‌های ما هستند! یا رفتن به سمت اتقاقاتی که با تله‌های ما هماهنگی دارند! یا داشتن باورها و قضاوتهای غلطی که درستی تله‌های ما را تایید می‌کنند و باعث می‌شوند ما تله‌های خود را حقیقت مطلق بدانیم!

تله‌ها، آدمها و اتفاقات مشابه را به سوی ما می‌کشانند؛ در واقع ما بسوی آنها می‌رویم! آدمها و اتفاقاتی که اتقاقا نماینده تله‌های ما هستند و باعث می‌شوند تله‌های ما تکرار شوند! گاهی هم ما با رفتارهایی در جهت تایید و تکرار تله‌ها، روابط شخصی و شغلی‌ خود را خراب می‌کنیم!

مثلا وقتی شما #تله_رهاشدگی دارید باور ندارید که می‌توانید روابط امن و باثباتی داشته باشید و فکر می‌کنید نهایتا طرد خواهید شد! پس یا وارد روابط متزلزل و بی‌ثباتی می‌شوید مثلا وارد ارتباط با فردی می‌شوید که هر روز به شما خیانت می‌کند یا به شما محبت نمی‌کند یا همیشه افراد متاهل که نمی‌توانند با شما ازدواج کنند را انتخاب می‌کنید یا برعکس رابطه پایدار خود را با این فکر که حتما من را ترک می‌کند یا به من خیانت می‌کند خراب می‌کنید!

زمانهایی که در روابط پر تنش عاطفی قرار داریم یا اتفاق ناگواری برای ما رخ داده است یا در یک موقعیت و چالش هیجانی قرار گرفته‌ایم؛ بیشتر تله‌ها فعال و آشکار می‌شوند؛ البته نه اینکه تازه تولید بشوند. این زمان‌ها بهترین وقت برای شناخت تله‌هاست.

پس هم آگاهی از وجود تله‌ها مهم است و هم اینکه بدانید اولا آنها چگونه در کودکی شکل گرفته‌اند و دوما چگونه من تا اکنون با روابط، رفتارها و انتخاب‌هایم آنها را فعال کرده‌ام. چون باعث می‌شود از این به بعد، افکار، احساسات و رفتارم در جهت توقف یا بهبود تله باشد؛ نه در جهت تایید و تداوم آن..!


@SchemaTherap
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
کلیپی کوتاه در خصوص نزاع های زوجین
برگرفته از کانال درمانکده طرحواره

چرخه یا الگوی ارتباطی یا رقص ارتباطی دشمن زوجین است.
ویدیوی مهم برای زوجین و زوج درمانگران
مفهوم مشترک در بسیاری از رویکردهای زوج درمانی مانند: زوج درمانی شناختی رفتاری، زوج درمانی هیجان مدار، طرحواره درمانی زوجین

مجمع طرحواره درمانگران ایران
@SchemaTherap
💢 ازدواج با فرد وابسته و طرحواره های مرتبط ...

✍🏻وابستگی وقتی اتفاق می افتد که ما به فرد دیگری اجازه می دهیم که روی رفتار و احساسات مان تاثیر بگذارد و ما را کنترل کند. در این حالت حاضریم هر کاری بکنیم تا توجه طرف مقابل را به دست بیاوریم و وضعیت برایمان جوری مي شود که توجه آن شخص بخصوص را برای خودمان نوعی پاداش می دانیم و نیازهای او را برآورده می کنیم تا خودمان احساس خوبی پیدا کنیم.
*از این نظر وابستگی همیشه یک فرایند دونفره است و همیشه باید دو طرف ماجرا حاضر باشند تا این فرایند شکل بگیرد و جلو برود.
*بی تو می میرم!
افرادی که دچار وابستگی می شوند یا اساسا شخصیت های وابسته دارند همیشه با خودشان فکر می کنند که اگر طرف مقابل شان نباشد، آنها نمی توانند روی پای خودشان بایستند و از عهده امورات شان بر بیاید و یا در مقابل چالش های زندگی مقاومت کنند. این جمله را از افراد وابسته زیاد می شنویم که: «اگر فلانی نباشد من می میرم!» یا «بدون تو من هیچم!»
زندگی با یک فرد وابسته، وحشتناک است. شاید در روزهای آشنایی یا نامزدی این وابستگی به چشمتان شیرین و دوست داشتنی بیاید اما در دراز مدت، زندگی با چنین فردی زیر یک سقف برایتان بسیار جانکاه و آزار دهنده خواهد شد.
بنابراین وابسته ها را بشناسید و قبل از ازدواج , آن ها را برای طرحواره درمانی ارجاع دهید.

مجمع طرحواره درمانگران ایران
@SchemaTherap
🔷 نشانه های طرحواره معیارهای سرسختانه:

 1-به دلیل استرس های روزمره(مثل پر مشغله گی) سلامتی فرد به خطر افتاده است و نه به دلیل حوادث اجتناب ناپذیر زندگی .

2-فرد تعادل بین کار و تفریح را از دست داده است . انگار زندگی برای او در حکم فشار کار و استرس دائمی و بدون تفریح و آرامش است.

3-به نظر می رسد کل زندگی فرد حول محور موفقیت، کسب موقعیت اجتماعی و ثروت اندوزی می گذرد. او ارتباط با خویشتن واقعیش را از دست داده و در حال حاضر نمی داند که چه چیزی او را خوشحال می کند.

4-انرژی فرد صرف نظم و انضباط زندگی اش می شود و وقت زیادی را صرف برنامه ریزی، سازماندهی و تمیز کردن می کند و بالطبع فرصتی برای خلاقیت و آرامش ندارد.

5-فرد به دلیل پر کاری و پر مشغله گی, روابطش با دیگران آسیب دیده است.

مجمع طرحواره درمانگران ایران
@SchemaTherap

6-دیگران در کنار او احساس بی کفایتی و ناآرامی می کنند ، زیرا نگران هستند که مبادا نتوانند انتظارات او را برآورده سازند.

7-فرد به ندرت از موفقیت های خود لذت می برد و بعد از هر موفقیتی ، بلافاصله کار بعدی او شروع می شود.

8-چون فرد بطور مداوم در حال تلاش برای کسب موفقیت است ، احساس می کند از پا افتاده است و دائم با کمبود وقت مشکل دارد.

9-معیارهای فرد چنان ایده آل گرایانه هستند که بسیاری از فعالیت ها برای او در حکم کار سخت جلوه می کنند. او از کار لذت نمی برد چون به خودش خیلی سخت می گیرد.

10-فرد بسیار اهمال کار است . از آنجا که معیارهای سخت گیرانه ای دارد در هر کاری احساس بدبختی و ناامیدی می کند و به دلیل اینکه کارها برای او سخت و طاقت فرسا می شوند از انجام آنها طفره می رود .

11-از آنجا که اطرافیان نمی توانند معیارهای سخت گیرانه ی او را برآورده کنند ، همیشه سخت عصبانی و آشفته است .

مجمع طرحواره درمانگران ایران
@SchemaTherap
Forwarded from مهارتهای درمانگری (Parisa___)
نترسیدازاینکه دختربچه هایتان زمین بخورند،اجازه دهید گریه کنند اما دوباره بایستند.
بزرگ‌تر که شدند گاهی از آن‌ها بخواهید نان بخرند، حتی یک بار شده در صف بایستند.

مطمئن باشید حرف در و همسایه که بگویند:" مرد نداشتند در خانه؟ " به پشیزی نمی‌ارزد.

همانقدر که آنها را برای آشپزی تشویق می‌کنید برای تعمیر قفل اتاق هم ترغیب کنید.
دخترهایتان را اگر کلاس رقص می‌فرستید یک دوره هم دفاع شخصی بفرستید

الان دوره ای نیست که بخواهند زن‌ها در معدن کار کنند، دوران ما خطرناک‌تر از این حرف‌هاست.
این‌ها را گفتم که دخترهایتان منتظر کسی نباشند که مثل پدرهایشان برایشان نان بیاورد

اینها را گفتم که دخترهایتان باور کنند می‌توانند روی پای خودشان بایستند

برای دخترهایتان لاک بخرید، رژ بخرید و به آنها بگویید زیباترینند.
نگذارید مات و مبهوت" عروسک" گفتن‌های پسر مردم شوند.‌
به دخترهایتان بگویید هیچ خرس پشمی و هیچ دسته گل رزی به اندازه زحمت چندین و چندساله بزرگ کردنشان نمی‌ارزد.

به آنها بگویید ازدواج، تنها هویت آنها نیست، که هیچ شوالیه ای با هیچ اسب سفیدی قرار نیست آنها را به هیچ قصری ببرد

از دخترهایتان بخواهید برای به دست آوردن خواسته‌هایشان کار کنند که بدانند شوالیه‌ها خودپرداز نیستند، که ازدواج فقط و فقط برای درو کردن پاساژها نیست.

یادشان بیاورید در دوره ای که خواستگارها پدرزن پولدار می‌خواهند یا زن پولساز، باید سعی کنند خودشان شوهر خوبی باشند

به دخترهایتان اجازه بدهید زمین بخورند و دوباره بایستند.

به دخترانتان اعتماد کنید و آنان را به تجربه های بزرگ دعوت کنید و بگذارید از حلقه ی بسته تجربه های کوچک، قابلیت رشد نایافته و دوباره تجربه های کوچک رهایی پیدا کنید و بعد از آن خیالتان از چند نسل بعد خودتان راحت باشد.


@Therapists
#جنگ_شناختی

برای نسلی که نمی‌داند زن، تمام جامعه است!
سلامت روحش، سلامت جامعه است!
طهارت درونش، طهارت جامعه است!
قدرت باطنش، قدرت جامعه است؛
زن فقط در بدنی تعریف می‌شود که در چنگال حجاب به بند کشیده شده،
و برهنگی سبب رهایی‌اش می‌شود!

برای نسلی که آموزش ندیده، نه زن است و نه مرد...
بلکه یک انسان است در یک قالب زنانه و مردانه،
انتظاری نباید داشت که تمام کرامت خود را در برهنگی و عرضه‌ی زیبائیهای بدن نبیند!

به او نیاموخته‌اند که او این بدن نیست،
بلکه حقیقتی است که می‌تواند تا بی‌نهایت قد بکشد و نطفه‌ی انسانی خویش را به بلوغ برساند! و این بدن ابزار تمرین اوست برای این هدف!

چه خوراک فکری اقناع‌کننده‌ای به نوجوان و جوانمان رسیده که انتظار تشخیص درست از او داشته باشیم؟

🔺خودشناسی کلید آرامش جامعه‌ای است که عالی‌ترین مفاهیم را در مکتب اسلام شیعی دریافت کرده ولی در انتقال آن ضعف داشته است.

سالهاست مهندسی معکوس فرهنگی، به تبلیغ شاخ و برگ دین پرداخته،
و از شناساندن انسان به خودش، غافل بوده است.
اینگونه می‌شود که امروز دشمن  براحتی سوار بر احساسی می‌شود که به عقلانیت مجهز نیست و بسمت اهدافش می‌تازد.

@ostad_shojae
مجمع متخصصین طرحواره درمانی:
♻️چگونه می‌توانید به عنوان یک "طرح‌واره درمانگر" به نیازهای هیجانی اساسی خود رسیدگی کنید.♻️

می دانیم که فرسودگی شغلی در طرحواره درمانی بسیار بالا است و طرحواره درمانگران برای جلوگیری یا کُند کردن روند فرسودگی شغلی، می بایست به نیازهای هیجانی خود بسیار اهمیت دهند، تا بتوانند برای سالهای پیشرو نیز، فعالیت حرفه ای با کیفیتی داشته باشند. از آنجایی که در ایران همچنان مشکلات زیادی سد راه بیمه مراجعین و روان درمانگران وجود دارد و با گذشت بیش از دو دهه از مطرح نمودن طرح بیمه، هنوز نتیجه قابل قبولی بدست نیامده است؛ لذا با توجه به کمبودهای فراوان صنفی، اهمیت به بهداشت روان متخصصان، تنها از طریق "خود-حمایتی" طرحواره درمانگران امکان پذیر است؛ طرحواره درمانگرانی که روزانه با مراجعین مبتلا به اختلالات شخصیت، علی الخصوص مرزی و همچنین زوجین با مشکلات پیچیده روبرو هستند. از اینرو انجام موارد زیر می تواند در رشد بیشتر "بزرگسال سالم"؛ و مدیریت فرسودگی شغلی طرحواره درمانگران بسیار سودمند باشد.

این مطالب از کتاب "تجربه‌ی طرح‌واره درمانی از درون به بیرون"، نوشته‌ی جئوان فارل و آیدا شاو، انتشارات گیلفورد، سال ۲۰۱۸، توسط آقای مهدی میرکیا ترجمه شده است.

🔷ارتباط
▫️برای روابط نزدیک و صمیمی خود وقت بگذارید و به آن‌ها اهمیت دهید (خانواده، شریک زندگی و دوستان).
▫️هیجانات خود را ابراز کنید، در مکان‌های امن هیجاناتتان را تخلیه کنید و افکار و نگرانی‌های شخصی خود را با دیگران در میان بگذارید.
▫️گفت‌گوی درونی مداوم و دل‌سوزانه با کودک آسیب‌پذیر خود را حفظ کنید.

🔷خودگردانی
▫️ارزش‌های بنیادی خود را در فعالیت‌های روزانه در نظر بگیرید و به آن‌ها عمل کنید.
▫️به تصمیم‌های خود‌، آگاه باشید. راه‌هایی که به کمک آن‌ها می‌توانید خلاقیت را بروز دهید را بیابید.
▫️علایق خود را در خارج از حیطه‌ی روان‌درمانی دنبال کنید. برای مثال مسافرت کردن یا علایق شخصی دیگر.

🔷کفایت
▫️در کارگاه‌هایی که برای شما الهام‌بخش‌اند، شرکت کنید. مطالعات در حوزه‌ی حرفه‌ای خود را دنبال کرده و از سوپرویژن استفاده کنید.
▫️روی یک حوزه‌ی تخصصی تمرکز کرده و دانش خود را در آن زمینه عمیق کنید.
▫️به آموخته‌های خود اعتبار بخشید، کارگاه برگزار کرده و یا در همایش‌ها مقاله ارائه دهید.

🔷محدودیت‌های سالم
▫️در زندگی شخصی و حرفه‌ای خود، منظم باشید.
▫️هدف تعیین کنید.
▫️کارهایی را که از قبل برای انجام دادن‌شان برنامه‌ریزی کرده‌اید را دنبال کنید.…

▫️ مجمع طرحواره درمانگران ایران
https://www.tg-me.com/SchemaTherap
پکیج طرحواره درمانی موتابی و فتی.pdf
2 MB
🌹 پروتکل کارگاه پکیج طرحواره درمانی دکتر موتابی و فتی

▫️ مجمع طرحواره درمانگران ایران
https://www.tg-me.com/SchemaTherap
4_427671102211227931.pdf
635.2 KB
"طرحواره درماني براي اختلال شخصيت مرزي"
نویسنده: آرنود آرنتز، هني فن خندرن

▫️ مجمع طرحواره درمانگران ایران
https://www.tg-me.com/SchemaTherap
طرح‌واره‌های_جنسی_و_تجارب_مربوط_.pdf
118.2 KB
📓طرحواره های جنسی و تجارب مربوط به بی‌وفایی در مردان دارای روابط فرازناشویی

📄 ترجمه_مقاله
📕 آشفتگی جنسی
📚 کتاب

▫️ مجمع طرحواره درمانگران ایران
https://www.tg-me.com/SchemaTherap
🔴با سلام و احترام خدمت فرهیختگان ارجمند

🔴هدف ما از ارسال محتواهای مختلف متنی و رسانه ای (اعم از فایل صوتی اموزشی فیلم و کلیپ و ...) صرفا استفاده ی مطالب علمی و ارزشمند برای شماست ؛

🔴 محتواهای مفید و قابل استفاده علمی و کاربردی را به صورت گلچین شده ،از بهترین ها برای دانشجویان ، فارغ التحصیلان و اساتید روانشناسی ، مشاوره و علوم مرتبط حرفه های یاریگرانه انتخاب میکنیم.

باشد که خدمتگذار جامعه و مردم عزیز ایران و جامعه ی علمی باشیم و ذکات علم و امکانات علمی مان را با نشر آنها برای دیگران ادا کنیم 🙏🌹

🔷 لازم به ذکر است که تاکید شود
مسئولیت حقوقی و اخلاقی فایلها به عهده کسانی است که برای نخستین بار فایل ها را در فضای مجازی و اینترنت قرار داده اند.

🔷 مطالب این کانال و سایر کانالهای مجموعه گلچین محتواهای مفید و ارزشمند و مورد نیاز جامعه ی روانشناس و مشاور ( یا سایر علاقه مندان) است که از سایر کانالها و منابع موجود در فضای مجازی و اینترنت انتخاب و ارسال شده اند.

🔷 در صورتی که محتوایی منبع و مرجع اصلی آن درج نشده و منبع و مرجع اصلی ( مدرس ،نویسنده ،تولید کننده محتوا) را میشناسید یا خودتان هستید حتما گزارش دهید تا منبع محتوا ذکر شود و یا در صورتی که درج مطلبی که صاحب اثرش هستید و مورد رضایتتان نیست اطلاع دهید تا با کمال احترام و کسب حلالیت مطلب شما حذف خواهد شد.

خدمتگزار جامعه ی علمی به جهت رشد اخلاق انسانی و علم الهی خواهیم بود ❤️
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
مهارت واقعیت درمانگر کودک و نوجوان در مواجهه با مراجع sexual abuse

دکتر علی قاسمی

🔰 به مجمع روانشناسان و مشاوران کودک و نوجوان ایران بپیوندید 👇
https://www.tg-me.com/+FDy-yIGOGGtjNDBk
2024/09/28 01:26:04
Back to Top
HTML Embed Code: