Telegram Web Link
📸 #عکس_روز

"باز شدن گوانتانامو را پس از یازدهم سپتامبر ضروری می‌دانستم اما تبدیل به ابزار تبلیغاتی دشمنان ما و موجب دور شدن هم‌پیمانان‌مان شده بود... وقتی کنار می‌رفتم، امید داشتم افراد باقی‌مانده در آن‌جا برای جنایت‌های‌شان محاکمه شوند. می‌دانستم اگر آن‌ها را آزاد کنم و آن‌ها مردم آمریکا را بکشند، خون مردم، گردن من است"

✍🏼 جرج بوش

ملا عبدالغنی برادر، یکی از چهار بنیان‌گزار #طالبان در ۱۹۹۴، دیروز کاخ ریاست‌جمهوری #افغانستان را تحویل گرفت(عکس ۳). او یک بار در ۲۰۰۱، به چنگ نیروهای افغان افتاد اما پاکستان، برادر را رهانید و سپس در فوریه ۲۰۱۰، با ره‌گیری اطلاعاتی آمريکا، از سوی پاکستان در کراچی بازداشت شد(عکس ۱ و ۲). به جای محاکمه و مرگ، چیزی که حق این مادون‌حیوان و همفکرانش است، برادر به مانند بخش دیگری از مهم‌ترین نیروهای امروز طالبان، در پی معامله‌های اوباما و ترامپ، از زندان رهایی یافتند تا سازمان تروریستی خود را تجدید بنا کنند! آن‌ها برای این آزادی، باید سپاس‌گزار نهادهای حقوق بشری و پروپاگاندای #چپ باشند

✔️ www.tg-me.com/joinchat-AAAAAE5Uy4R6VrISPOSPSA

📌 بخوانید:
✍🏼 طالبان چگونه از گوانتانامو آزاد شد؟ (لینک)
🏷 در میان تمام خدمات سترگ #رضاشاه برای پایه‌گذاری ایران نوین، یکی کم‌تر قدر دیده و آن، جنبش تغییر لباس است. حلقه‌ی درخشان #پسران_رضاشاهی می‌دانستند تا دستار و قبای سنت را نیاویزند، به منزل تمدن راه‌شان نیست و به لباس بادیه‌نشینی، سرپا غربی شدن نتوان. اگر فرمان تغییر لباس نبود، امروز لباس ما و طالب‌ها یکی بود و سخت بتوان باور کرد که اندیشه‌ی متفاوتی از هم‌لباسان خویش داشتیم!

✔️ www.tg-me.com/joinchat-AAAAAE5Uy4R6VrISPOSPSA
#توییت‌باز #تاریخ
No 10_MadBoys
<unknown>
0⃣1⃣ شماره ۱۰ | عروس مشرق در خون
📻 دومین قسمت از تاریخ افغانستان؛
پایان ظاهرشاه، تراژدی کمونیسم،
اشغال و ویرانی یک کشور


👂 کست‌باکس
👂 گوگل‌پادکست
👂 ناملیک
👂شهرزاد
👂 فیدیبو

افغانستان همیشه هم سرزمین نفرین‌شده نبوده؛ یه روزی، یه قانون اساسی سکولار داشتن و زنان‌شون بدون حجاب تو خیابون‌ها می‌گشتند، وزیر و وکیل و رییس می‌شدند. یه ملکه داشتن که بانی کلی پیشرفتای فرهنگی و اجتماعی بود. اون ۴۰ سالی که به عصر ظاهرشاهی مشهوره، دوره‌ی نادری تو تاریخ افغانستانه که امروز انگار خواب و رویا بوده. می‌شد این‌جوری نشه، اگه افغانستانیا قدرش رو بیش‌تر می‌دونستن.

اونا همه چیز رو به شیطان سرخ کمونیسم باختند؛ کشورشون رو، آینده‌شون رو، خودشون رو. تو قسمت دهم مدبویز می‌بینیم چی شد که این طوری شد؟

🗂 ۲۷ مرداد ۱۴۰۰
🎙 گوینده: مجتبی حصامی
✍🏼 نویسنده: ساسان آقایی
🏷 یادبود این شماره:
پذیرش دوباره‌ی قرارداد الجزایر از سوی عراق
🔖 تقدیم شماره ۱۰ به؛ پرویز خانلری

🎙 www.tg-me.com/joinchat-TsPzlApOHh1O6oYm
💡 پسران دیوانه؛ نگرشی نو، صدایی شنیدنی  پادکست متفاوت
ساسان آقایی
<unknown> – No 10_MadBoys
🏷 به مانند تمام مهاجمان بربر، #طالبان هم قصد تغییر پرچم ملی #افغانستان را دارد. آن‌ها می‌دانند پرچم، نماد و هویت یک کشور است و با تغییرش خود را به مردم تحمیل می‌کنند. این کار را پیش‌تر هم کمونیست‌ها انجام دادند و پس از کودتای ثور، پرچم افغانستان را به کلی سرخ کردند. نبی عظیمی، از نظامیان افغانستانی در کتاب ارزنده‌ی «اردو و سیاست»، درباره‌ی کارهای مزدوران شوروی پس از تسلط بر کشورش نوشته:

«کمونیسم در روزهای نخست پیروزی با سنت حاکم در افغانستان هم‌چون شی بیهوده‌ای که باید در دیگ‌دان سوزانده شود،‌ برخورد کرد. رژیم جدید همه‌چیز را سرخ می‌خواست. برای همین میزها، چوکی‌ها، بیرق، تربیون‌ها و حتا جاده‌ها را سرخ کرده بودند و این عمل مردم را در حیرت انداخته بود. مردم در همان روزهای اول بر هر چه سرخ بود، لعنت می‌فرستادند».

حکومت نوکران #کمونیسم بر افغانستان دوامی نداشت و یکی پس از دیگری سر به نیست می‌شدند. روایت تاریخ افغانستان از عصر خوب ظاهرشاه فقید تا اشغال کشور به دست ارتش سرخ و پیامدِ کار را در اپیزود دهم مدبویز بشنوید

✔️ www.tg-me.com/joinchat-AAAAAE5Uy4R6VrISPOSPSA

👈🏼 مدبویز در کست‌باکس
👈🏼 مدبویز در گوگل‌پادکست
👈🏼 مدبویز در ناملیک
👈🏼 مدبویز در فیدیبو
👈🏼 مدبویز در اینستاگرام
👈🏼 مدبویز در تلگرام
✍🏼 تاریخ جعلی، چگونه ساخته می‌شود؟
▫️ بازتولید فیک‌نیوز رسانه‌ای و پژواک آن در تاریخ

📝 #یادداشت

‏هنوز پنجشیر و تخار ایستاده و هر روز در جایی پرچم ملی ‎#افغانستان به اهتزاز درمی‌آید، روایت ساختگیِ ورد زبانِ من و شما و غربی‌ها، همین است که خودشان خواستند و ‎#طالبان ظرفیت اجتماعی دارد. کسی نمی‌پرسد که اگر خودشان می‌خواستند پس چرا به یک شب تا صبح برخاسته‌اند و طالب با اسلحه حکومت گرفت و می‌خواهد با تازیانه، تحجر و تاریک‌اندیشی را بر کشور حاکم کند؟

تاریخ، این زنان و مردان دلیر را که جان بر کف گرفته‌اند و شعله‌ی مقاومت و مخالفت برانگیخته‌اند، دور می‌ریزد و در کتاب‌ها می‌نویسند که افغانستانی‌ها، طالبان را با آغوش باز پذیرفتند، بعد هم برایش چرایی ژرف‌اندیش‌نما و شبه‌علمی ردیف می‌کنند. تقریبن تمام کلیشه‌های تاریخی همین‌گونه قالب می‌شود؛ با بازتولید روایتی دور از حقیقت که تولید فیک‌نیوز رسانه‌ایِ گرفتار در #مارکسیسم_فرهنگی است.

همین ناظر غربی که به یمن عریض و طویل‌ترین دستگاه اطلاعاتی تاریخ هم از تخمین بازگشت طالبان ناتوان است و ۱۵ هزار شهروندش را در کابل جا می‌گذارد، می‌کوشد پشت روایت رسانه سنگر بگیرد، به آن‌ اعتبار دهد و سهم به سزای خود در این فاجعه را بپوشاند. کمی دیگر هم که بگذرد، فیک‌نیوز رواج‌یافته‌ی از سوی رسانه، تبدیل به ‎#حقیقت مسلم می‌شود و هرچه نشانه‌های مخالف‌خوانی با حقیقتِ ساختگی‌ست، پاک می‌شوند و تنها روایتی دم‌دستی از بازگشت طالبان برای آیندگان باقی می‌ماند.

#تاریخ، حاضری‌خور است و حوصله‌ی پرسیدن ندارد، ترجیحش این است که روایت غالب را به یاد بسپارد. آن‌چه پیش چشم ما رخ داد و روایتی که از آن ساخته می‌شود، تجربه‌ی بی‌نظیری برای ماست که کلیشه‌های تاریخی را از اعتبار ساقط کنیم به ویژه آن‌ها که مستند به فکتِ غربیِ پرت و پلا زمانی و مکانی از ماجراست. اکنون، وقت یافتن حقیقت درباره‌ی برخی کلیشه‌های تاریخ‌مان است؛ از تسلیم داوطلبانه‌ی ایرانیان در برابر اعراب تا کودتا نامیدن روی‌دادهای ۲۸ مرداد یا وزن راستین بدنه‌ی اجتماعی فاتحان در ۵۷.

امیدوارم این کاری باشد که نسل ما در حق نسل آتی می‌کند: پس گرفتن تاریخ از فیک‌نویسی آبراهامیانی!

✔️ www.tg-me.com/joinchat-AAAAAE5Uy4R6VrISPOSPSA
لیبرال‌دموکراسی، ارزش جنگیدن دارد
1⃣ یا وقتی آمریکا از جنگ در سوریه، اوکراین و افغانستان خسته می‌شود

✍🏼 اَن اپلباوم، روزنامه‌نگار و تاریخ‌دان آمریکایی
مترجم: سودابه قیصری
📝 #یادداشت | در دو قسمت، قسمت یک

از بین اظهارات پوچ و بی‌معنایی که گهگاه از سوی سیاستمداران غربی تکرار می‌شوند، هیچ‌کدام به اندازه‌ی این یکی تهی و بی‌معنا نیست: " این درگیری با عملیات نظامی حل نمی‌شود." این جمله را بان‌کی‌مون در ۲۰۱۳ از جایگاه دبیرکل سازمان ملل بیان کرد: "درگیری سوریه راه‌حل نظامی ندارد." جان کری، وزیر خارجه وقت #آمریکا نیز در موقعیت‌های زیادی از جمله در ۲۰۱۳ و ۲۰۱۵ واژگان مشابهی را تکرار کرد؛. زلمای خلیل‌زاد، نماینده ویژه ایالات متحد در امور افغانستان هم همین را گفت: "ما معتقدیم عملیات نظامی راه‌حل مشکل افغانستان نیست." حتل بوریس جانسون نخست‌وزیر بریتانیا هم همین دیدگاه را تکرار کرد: "برای پیروزی بر #طالبان راه‌حل نظامی وجود ندارد."

جمله‌ی قشنگ و خوبی به نظر می‌رسد اما درست نیست. در بسیاری از درگیری‌ها مانند #سوریه و به قطع افغانستان، یک راه‌حل نظامی وجود دارد: جنگ پایان می‌یابد زیرا یک طرف برنده می‌شود. یک طرف سلاح‌های بهتر، روحیه‌ی بهتر، حمایت خارجی بهتر دارد. یک طرف ژنرال‌های زبده‌تر، سربازان بهتر، استقامت بهتری دارد. یا گاهی، یک طرف به استفاده از خشونت، قساوت و ایجاد وحشت و هراس تمایل بیشتری دارد و آماده‌تر است که در راه تحمیل خشونت، قساوت و وحشت ، مردم جان هم بدهد.

مذاکره‌کنندگان صلح، کارشناسان پیشگیری از جنگ، مقام‌های سازمان ملل، اتحادیه‌ی اروپا، آمریکاییان و دیپلمات‌های بین‌المللی نمی‌خواهند چنین واقعیتی را باور کنند زیرا با ارزش‌های آنان هم‌خوانی ندارد. آنان جنگ‌جویان طالبان، میلیشیای جهادی شبعه یا سربازمزدوران روس را نمی‌شناسند و نمی‌توانند جهان را از دید آن‌ها تصور کنند اما برخلاف تصور رایج، افراطیون خشونت‌گرا می‌توانند کاملا خردگرا باشند: می‌توانند محاسبه کنند که برای پیروزی در درگیری یا جنگ دقیقا چه کاری باید انجام داد، کاری که این‌ روزها طالبان با دقت در #افغانستان انجام داده است.

یک راه‌حل نظامی وجود داشت و این گروه مدت‌های طولانی برای دست‌یابی به آن انتظار کشیده بود. حالا افراط‌گراییِ خشن، جنبش خود را به دولتی خشن، مستبد و خودکامه تبدیل خواهد کرد. و دقیقن به دلیل نیاز به ممانعت از تکرار چنین روی‌دادی در جاهای دیگر است که ما ارتش، اسلحه، سازمان‌های اطلاعاتی و انواع جاسوسان را، با وجود همه اشتباه‌ها و کارهای زشتی که گاهی مرتکب می‌شوند، حفظ می‌کنیم. و دقیقن نیاز به بازداشتن افراطیون خشن از خلق ساختارهایی چون القاعده یا رژیم‌های خودسر و مسلح به سلاح‌های اتمی‌ست که سبب حضور آمریکایی‌ها و اروپایی‌ها در جنگ‌های سخت و دوردست شده است.

به همین دلیل است که ایالت‌های متحد در آلمان، کره‌جنوبی، کویت و دیگر جاها پایگاه دارد. به همین هم دلیل حتا هلند متقاعد شده بود در افغانستان پایگاه دایر کند. همین امر است که موجودیت پدیده‌ی انترناسیونالیسم لیبرال یا دقیق‌ترش، "انترناسیونالیسم نئوکان" را توجیه می‌کند: زیرا گاهی فقط تفنگ‌ها می‌توانند مانع به قدرت رسیدن افراطیون خشونت‌طلب شوند.

با این وجود، بسیاری از مردم جهان لیبرال‌دموکراسی، و احتمالن اکثريت مردم نمی‌خواهند این را باور کنند. آن‌ها مدت‌هاست این ابزار را زیادی نفرت‌انگیز یا زیادی پرهزینه می‌دانند. مانند بان‌کی‌مون و مقلدانش، آن‌ها حتا گاهی وانمود می‌کنند چنین ابزارهایی اصلن ضرورتی ندارند، زیرا درگیری‌ها را می‌توان با "مذاکره" یا "گفت‌وگو" یا "تبادل فرهنگی" حل کرد. آن‌ها وانمود می‌کنند همیشه راه‌کارهای صلح‌آمیزی وجود دارد که در نظر گرفته نمی‌شوند، همیشه پاسخی خشونت‌پرهیز وجود دارد و همبستگی با زنان افغانستان، بدون حضور فیزیکی برای پشتیبانی از آنان، ایده‌ای معنادار است.

دیوانه‌ی یونانی، یانیس واروفاکیس در توییتی به مناسبت جشن سقوط "امپریالیسم نئوکان'لیبرال" نوشت: "خواهران! به مقاومت ادامه دهید!" و اشتباهی نشان داد که چپ ضدجنگ تا چه حد دچار توهم شده است. خواهران به مقاومت ادامه دهید؟ سقوط کابل مضحک‌بودن و بیهودگی چنین گفتمان و دیدگاهی را آشکار کرد و حماقت کسانی را که از آن استفاده می‌کنند نشان داد.

⤵️ ادامه دارد ...

✔️ www.tg-me.com/joinchat-AAAAAE5Uy4R6VrISPOSPSA
#روابط_بین‌الملل

👈 منبع یادداشت
لیبرال‌دموکراسی، ارزش جنگیدن دارد
2⃣ یا وقتی آمریکا از جنگ در سوریه، اوکراین و افغانستان خسته می‌شود

✍🏼 اَن اپلباوم، روزنامه‌نگار و تاریخ‌دان آمریکایی
مترجم: سودابه قیصری
📝 #یادداشت | در دو قسمت، قسمت دو

⤴️ ... ادامه از بالا

در روزهای پیش رو، بسیاری استدلال می‌کنند که افغانستان در واقع شکست #آمریکا یا شکست غرب نبود و از جهتی درست می‌گویند. ایالت‌های متحد تسلیم نشد، صبرش به پایان رسید و تصمیم گرفت آن جا را ترک کند. ترامپ و پمپئو، توافقی را امضا و خروج نیروها را اعلام و سپس خارج کردن آن‌ها را آغاز کردند. بایدن به سادگی این برنامه را کامل کرد اما تصویرهای کابل داستانی متفاوت را بیان می‌کنند؛ داستانی که تنها درباره‌ی تصمیم‌های بایدن یا #ترامپ یا درباره‌ هر چیز مرتبط با سیاست‌های کلی ایالت‌های متحد نیست.

داستان این است: همه مظاهر و عناصر جامعه‌ی لیبرال که در دو دهه از حضور "امپریالیسم نئوکان" موفق شده بود در #افغانستان ریشه بدواند، از سوی یک سازمان مذهبی، زن‌ستیز، نظامی‌گرا به سرعت ویران می‌شود. طی چند ساعت‌ از پیروزی طالبان به زنان گفته شد؛ به دانشگاه هرات وارد نشوند. طالبان به تظاهرات مسالمت‌آمیز شلیک کرد و هرکسی که به طریقی با آمریکاییان یا اروپاییان کار می‌کرد، پنهان شده یا تلاش می‌کند از کشور بگریزد. در خیابان‌های کابل، مردان به سرعت روی پوسترهایی که چهره زنان را نشان می‌دهند، رنگ می‌پاشند و زنان بار دگر در سایه‌ها گم می‌شوند

روی‌دادهای افغانستان بخشی از یک داستان بزرگ‌ترند و آن داستان را با وضوح دردناکی به تصویر می‌کشند. ستیز بین جوامع "باز" و "بسته"، بین دموکراسی و دیکتاتوری، بین آزادی و خودکامگی به ندرت تا بدین حد واضح بوده؛ پیروزی دومی بر اولی به ندرت این قدر سریع و این قدر کامل بوده است. یکی چون هوگو چاوز یا ولادیمیر پوتین به سال‌ها زمان نیاز دارد تا بتواند کنترل سرکوب‌گرانه را بر ملتش تحمیل کند. طالبان می‌تواند آن را در چند روز یا هفته اعمال کند.

به همین دلیل، سقوط کابل حتمن برخی متحدان ایالت‌های متحد را به فکر خواهد انداخت که آیا جامعه‌ی‌ آنان چه اندازه ایمن است؟ آنان می‌فهمند که چرا آمریکایی‌ها از افغانستان خسته‌اند؛ شاید درست باشد که آن کشور بسیار دور و زیادی غریبه است که حضور مداوم را توجیه کند، همان‌گونه که بایدن آن قدر محکم درباره‌اش سخن گفت. اما کدام کشورها به قدر کافی نزدیک‌اند یا از نظر فرهنگی به قدر کافی شبیه‌اند که از حمایت درازمدت امریکائیان مطمئن شوند؟ این کشورها اکنون دچار جنگ نیستند، اما با این همه: اگر ارتش آمریکا مجبور باشد به سرعت، پشتیبانی هوایی یا لجستیک خود را از اروپا یا از کره‌جنوبی قطع کند، در آن صورت بسیاری از کشورها ممکن است ناگهان خود را در برابر هجوم و حمله آسیب‌پذیر بیابند. آلمان قادر نخواهد بود یک شبه از خود دفاع کند. لهستان هم نمی‌تواند، یا استونی یا ژاپن. و البته جزایر تایوان هم با چالش عظیمی روبه‌رو خواهد شد.

سقوط کابل باید سبب تمرکز بیش‌تر دولت، کنگره، رهبری دو حزب و از همه مهم‌تر مردم عادی آمریکا در سراسر کشور بر گزینه‌هایی شود که به سرعت و در تعداد بالا پیش‌روی ما قرار دارد. افغانستان یادآوری مفید این است که گرچه ما و متحدان اروپایی‌مان ممکن است از "جنگ‌های دایمی" خسته باشیم اما #طالبان هرگز از جنگ خسته نیست. پاکستانی‌ها که به آنان کمک می‌کنند نیز خسته نیستند. رژیم‌های #روسیه، #چین و ایران که امیدوارند از تغییر قدرت در افغانستان سودی ببرند و القاعده و دیگر گروه‌هایی که احتمالا در آینده دوباره افغانستان را به لانه‌ی خود تبدیل می‌کنند، نیز خسته نیستند. به بیان دقیق‌تر، حتا اگر ما به هیچ‌کدام از این کشورها و سیاست‌های خشن آنان علاقه‌ای نداریم اما آنان به ما علاقمندند. آن‌ها جامعه‌های ثروتمندِ آمریکا و اروپا را موانعی می‌بینند که باید از سر راه‌شان برداشته شوند. برای آنان، لیبرال دموکراسی امری انتزاعی نیست، بلکه یک ایدئولوژی خطرناک و نیرومند است که قدرت آنان را تهدید می‌کند و باید در هر جایی که موجودیت دارد آن را شکست داد و برای انجام این کار، فساد، پروپاگاندا و حتا خشونت را به کار می‌گیرند. این کار را در سوریه و اوکراین انجام می‌دهند و درون مرزهای ایالات متحد، بریتانیا و اتحادیه‌ی اروپا نیز انجام خواهند داد.

پایان

✔️ www.tg-me.com/joinchat-AAAAAE5Uy4R6VrISPOSPSA
#روابط_بین‌الملل

👈 منبع یادداشت
📰 #روزنامه‌نگاری

روزی‌نامه‌ی شرق می‌خواسته، تیتر بزند: "مرزبان توحید و فیلسوف عدالت" اما از آن‌جا که صفحه‌بند درست نشنیده، تیتر چه بوده، توحید را تهی شنیده و ناخودآگاه بهترین چیزی که محمدرضا حکیمی شایسته‌اش است را برملا کرده؛ تهی!

✔️ www.tg-me.com/joinchat-AAAAAE5Uy4R6VrISPOSPSA
تروریست خوب، تروریست بد
⛔️ داعش و طالبان، یک نقاب دو رو هستند

📝 #یادداشت

دو روز پیش که طالبان و بایدن هم‌زمان گفتند؛ "نگرانی جدی درباره‌ی حمله‌ی داعش به فرودگاه کابل وجود دارد"، روشن بود که قرار است حمله‌ای رخ بدهد و در آن سربازان آمریکا کشته شوند. معنی حرف طالبان این بود که قرار است به زودی چند سرباز آمریکایی را بکشیم و بایدن هم پیشاپیش به پیشوازشان رفت و حرفش به این معنی بود که اگر به فرودگاه حمله‌ای شود و آمریکایی‌ها کشته شوند، طالبان مسوولیتی ندارد و ما آن را به یک گروه نامریی و ناموجود نسبت می‌دهیم.

چنین جاده خدایی برای کشتار در فرودگاه، در کم‌تر از ۲۴ ساعت با خون بیش از ۹۰ شهروند افغانستانی و ۱۳ سرباز آمریکایی فرش شد تا در واکنش قاطع دیگری، رییس‌جمهور آمریکا در نقش وکیل مدافع مادون‌حیوان‌های طالب بگوید: داعش و طالبان دشمن قسم‌خورده‌ی هم هستند!

اما تهدیدی که از کابل نخستین قربانیانش را گرفت، نه نامش #طالبان است نه #داعش؛ این‌ها اسامی یک نقاب دورو هستند که هر زمان، به ضرورت از یک طرفش استفاده می‌شود. نام‌هایی به غایت توخالی و تنها برای تقسیم این مسوولیت که چه کسی در چه زمانی باید دست به کشتار بزند و آن را بر عهده بگیرد و چه کسی باید پشت پشته‌ی کشته‌ها پنهان شود و بابتش "دشمن" را وادار به دادن امتیاز کند.

آمریکایی‌ها و به ویژه دموکرات‌ها این را نمی‌فهمند! آن‌ها ید طولایی در خوب و بد کردن دشمنان آمریکا دارند؛ توهمی برآمده از رئال‌پلتیک که سبب شده آمریکایی‌ها فکر کنند در نهایت در طبقه‌ی هفتم جهنم هم ممکن است شریکی برای صلح موقت یا دایم پیدا شود. بر مبنای همین توهم هم، هنوز کاملن از #افغانستان نرفته‌اند، یک دوگانه‌ی خیالی و جعلی ساخته‌اند و بین اجتماع تروریست‌هایی که قرار است افغانستان را ببلعند، تروریست خوب و تروریست بد پیدا کرده‌اند؛ خوب‌ها اسم‌شان طالبان است و بدها همان‌هایند منتها این بار نقاب‌شان رو پشت و رو می‌زنند و می‌شوند داعش!

در این توهم البته دولت اوباش و کودن‌ها، تنها نبوده است، پیش از آن‌ها #ترامپ هم دچار همین بلیه بود و فکر می‌کرد آن طالب‌هایی که به کاخ سفید دعوت کرده، تروریست‌های خوبی هستند که براساس قاعده و قانون، آدم می‌کشند(لینک). تخیل مریض و مسری واشنگتن درباره‌ی این‌که ممکن است در بین گله‌ی تروریست‌ها و حکومت‌های بد، یک نفری برای مذاکره و رسیدن به نتیجه پیدا شود اما در واقعیت شبیه تخیل نوجوانانی‌ست که هنگام خودارضایی فکر می‌کنند با مرلین مونرو هم‌بسترند!

نتیجه‌اش هم در نهایت همینی‌ست که می‌بینید؛ آمریکایی‌ها هنوز نرفته‌اند که بنیادگرایی و شر دارد جنازه‌های‌شان را در تابوت می‌کند و هدیه می‌فرستد، البته رویش مارک داعش هم می‌زند تا کاخ سفید نگران نشود که دوست خوبش، آقای طالبان، کار بدی کرده است! زودتر از آن چه پیش‌بینی می‌شد، اتفاق افتاد (لینک) اما کین هنوز از نتایج سحر است. با خروج آمریکا از افغانستان و ساختن یک پناهنگاه به گستره‌ی یک کشور برای تروریسم، به زودی لندن و پاریس و نیویورک هم بیش از هر زمان دیگری شبیه کابل خواهد بود. آن وقت سه کله‌پوک تاریخ، اوباما/ترامپ/بایدن تازه می‌فهمند که چرا باید در افغانستان می‌ماندند و آن آمریکایی‌هایی که از جنگ خسته شده بودند، با پوست و گوشت و مال گاهی هم جان‌شان، تازه درک می‌کنند که #شر از جنگ خسته نمی‌شود و چرا باید تا کندن و سوزاندن ریشه‌اش با آن جنگید!

امیدوارم آن زمان آمریکا دیگر توان یک قضاوت تاریخی درست را به دست آورده باشد درباره‌ی این که وقتی بوش را با اوباما عوض می‌کنید و جای کسانی مانند مک‌کین را به ترامپ و بایدن می‌دهید، نتیجه‌اش چیست، البته اگر دارودسته‌ی نرمالیزاسیون شر یا همان گنگ کرواتی‌های رئال‌پتیک تا آن وقت یک برچسب جدید برای تروریست‌های بد اختراع نکرده باشند که بگویند؛ داعش تغییر کرده و این یکی دشمن قسم‌خورده داعش است!

✔️ www.tg-me.com/joinchat-AAAAAE5Uy4R6VrISPOSPSA
#روابط_بین‌الملل

📌 توضیح ضروری
این یادداشت در پی نادیده گرفتن جنگ قدرت در بین بنیادگرایانی نیست که بر افغانستان تسلط یافته‌اند. طالبان امروز، برخلاف ۱۹۹۶، چتری‌ست برای هر زیرگروه دیگر بنیادگرایی، و روشن است که در درگیری‌های داخلی بر سر تصاحب زمین و ثروت و قدرت، کشمکش داخلی هم وجود دارد اما این کشمکش ارتباطی به "جهاد مقدس" با کفر و آمریکا ندارد
👍 از لایک‌ها و فالوهای بی‌هدف شما، چه استفاده‌ای می‌شود؟

✍🏻 داوود تنهایی
🌀 #توییت‌باز

‏هشتگ ‎#زخم_کاری که در این ۱ ماه زیاد مشاهده کرد‌ه‌اید، کار تبلیغاتی بود. ترند لخت شدن جواد هاشمی تا جواد عزتی و مهدی پاکدل، به تمامی برنامه‌ریزی شده و با هدف بود حتا حمله به اصطلاح مذهبی‌ها به جواد هاشمی! پشت داستان هم ‎فیلیمو بود، کمپین تبلیغاتی زد تا سریالش (با یک کارگردان سراسر سفارشی‌سازی بدنام به اسم مهدویان) بیش‌تر دیده شود!‏

اکانت‌های ناامنی که در توییتر و اینستاگرام لایک می‌کنید یا پیج‌های مبتذل که در کلاب‌هاوس می‌روید و شتیل‌بگیرانش را به اسم مدیر فلان روم، دنبال می‌کنید؛ تقریبن برای ۲،۳ تا شرکت هستند.

یکی از جاهایی که از این ظرفیت استفاده می‌شود، همین کمپین‌های تبلیغاتی‌ست که مخاطب ساده‌لوح را هدف گرفته! از داب‌اسمش‌ساز‌های بی‌مزه تا بچه‌های توزیع محتوا، همه فعالیت دارند و اگر دنبال، لیست بلاک اکانت‌هاای ناامن می‌گردید، بهترین جا پست‌های مربوط به ماجرای سید جواد هاشمی‌ست!

www.tg-me.com/joinchat-AAAAAE5Uy4R6VrISPOSPSA
#روزنامه‌نگاری #رسانه
Episode 11
MadBoys
1⃣1⃣ طالبان؛ دره‌ی تاریکی
📻 سومین قسمت از تاریخ افغانستان؛ ظهور تا سقوط بنیادگرایی و بازگشت دوباره‌ی بربرها
پپ

👂 کست‌باکس
👂 گوگل‌پادکست
👂 ناملیک
👂شهرزاد
👂 فیدیبو

طالبان از کجا پیدا شد؟ چه‌جوری کابل رو گرفت؟ این واقعیته که طالبان و داعش رو خود آمریکاییا به وجود آوردند؟ چرا آمریکا به افغانستان رفت؟ این ۲۰ سال رو چیکار کردن تو افغانستان؟ و حالا چرا آمریکا رفته و طالبان برگشته؟

اپیزود یازدهم مدبویز، پاسخ این پرسش‌ها را می‌دهد

🗂 ۱۰ شهریور ۱۴۰۰
🎙 گوینده: مجتبی حصامی
✍🏼 نویسنده: ساسان آقایی
🏷 یادبود این شماره: جشن شهریورگان
🔖 تقدیم شماره ۱۱ به؛
میرزا حسن مستوفی‌الممالک

🎙 www.tg-me.com/joinchat-TsPzlApOHh1O6oYm
💡 پسران دیوانه؛ نگرشی نو، صدایی شنیدنی  پادکست متفاوت
ساسان آقایی
MadBoys – Episode 11
🏷 مادوون‌حیوان‌های طالب، شجره‌ای ۲۵۰ ساله دارند. جایی در شمال هند، محل زایش آن‌هاست اما وصلت‌های قومی و پشتیبانی کامل سیاسی، از مشتی بربر خشکه‌مذهبی، قدرتی برتر در #افغانستان ساخت.

برای آن‌که پس از ۲۰ سال کوشیدن آمریکا و تقلای افغانستان، طالب‌ها دوباره بازگردند، همه چیز دست به دست‌ هم داد؛ از انگیزه‌های چین و روسیه و جمهوری‌اسلامی برای شکست آمریکا در افغانستان تا میل و اراده‌ی سنتی و تاریخی پاکستان برای اشغال کشور همسایه.

طالبان؛ از ظهور تا شکست و دوباره بازگشت؛ روایتی دردناک برای منطقه‌ی ماست که به مصیبت تحجر و ارتجاع زنجیر شده. در اپیزود یازدهم مدبویز، این را داستان را برای‌تان گفته‌ام.


✔️ www.tg-me.com/joinchat-AAAAAE5Uy4R6VrISPOSPSA

👈🏼 مدبویز در کست‌باکس
👈🏼 مدبویز در گوگل‌پادکست
👈🏼 مدبویز در اینستاگرام
👈🏼 مدبویز در توییتر
👈🏼 مدبویز در تلگرام
👈🏼 مدبویز در ناملیک
👈🏼 مدبویز در فیدیبو
🔻 توسعه به چه چیزی می‌گویند؟

📸 #عکس_روز

‏نمایی از نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۰ ‎دبی در خلال سال‌های ۲۰۱۶ تا ۲۰۲۱!

توسعه به بهره‌برداری بهینه، پرشتاب و اقتصادی از منابع، و تبدیل آن به ارزش افزوده و بیزینسی جدید می‌گویند وگرنه ساخت عظیم‌تر بنای تاریخ، وقتی ۲۰ سال، ۳۰ سال طول بکشد، افتخار که نیست، سراسر مصیبت و هزینه‌ است. نمونه: برج میلاد تهران، زمانی به بهره‌برداری رسید که در عمل بازده اقتصادی آن به صفر میل کرده بود و امروز هزینه‌ی نگه‌داری آن چند ده برابر درآمدهای ناچیز مجموعه است!

✔️ www.tg-me.com/joinchat-AAAAAE5Uy4R6VrISPOSPSA
#اقتصاد_آزاد #اقتصاد
پیام فوری احمد مسعود
<unknown>
🎙 پیام صوتی احمد مسعود پس از اشغال بخشی از پنجشیر به دست طالبان
▫️ "افغانستانی‌ها به پا خیزید، وقت قیام عمومی‌ست"

احمد مسعود، رهبر مقاومت ملی #افغانستان در پیامی صوتی گفت که جنگ علیه #طالبان پایان نیافته است. اون از تمامی هم‌میهنانش خواست که علیه ظلم و جنایت طالب به پا خیرند. مسعود خطاب به جامعه‌ی جهانی گفت که طالب هرگز تغییر کرده بلکه ظالم‌تر شده است.

صدایی که می‌شنوید؛ صدای مقاومت ملی افعانستان است، علیه تاریکی و سیاهی!

✔️ www.tg-me.com/joinchat-AAAAAE5Uy4R6VrISPOSPSA
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔴 وقتی حکومت چین از رنگ کندل‌ها خوشش نمی‌آید؟ 🟢

در حکومت کمونیستی #چین، آزادی تا به جایی مطلق است که رنگ استاندارد کندل‌ها در نمودار قیمتی بازارهای مالی را هم تغییر داده‌اند؛
در همه جای دنیا از جمله بازار ایران، رنگ قرمز، کندل‌های نزولی و سقوط قیمت را نشان می‌دهد، و رنگ سبز، کندل‌های مثبت و افزایش قیمت را.

حکومت سرخ #چین، چون دوست ندارد که رنگ پرچمش یادآور سقوط باشد، این رنگ‌ها را جابه‌جا کرده و در نمودارهای چینی، کندل‌های سبز، منفی هستند و نماینده‌ی ریزش قیمت و کندل‌های قرمز و هم‌رنگ پرچم کمونیستی، مثبت و بیان‌گر افزایش قیمت!

در این #فیلم، تبانی بروکرهای چینی را می‌بینید برای فروش هماهنگ در بازار کریپتو که به سقوط نمودار قیمتی می‌انجامد!

✔️ www.tg-me.com/joinchat-AAAAAE5Uy4R6VrISPOSPSA
#اقتصاد_آزاد
2024/09/22 13:26:12
Back to Top
HTML Embed Code: