Telegram Web Link
🌀 #توییت‌باز ⛔️ #ترکمنچین

حتا در زمان #قاجار هم متن قراردادها منتشر می‌شد ...

✔️ www.tg-me.com/joinchat-AAAAAE5Uy4R6VrISPOSPSA
#چین
ساسان آقایی
🎙 غر می‌زدند چون جیب‌شان پر بود ... آن‌چه در بالا آمده، ذکر خاطره‌‌ی عباس کیارستمی فقید است از احمد #شاملو. درباره‌ی کارنامه‌ی هنری این شاعر بزرگ و اثر او بر ادبیات پارسی که حرفی نیست اما ریشه‌های #چپ اگر‌ اقیانوس کرامت هم باشد، خراب می‌کند. شاملو نماینده‌ی…
📡 #بازتاب: در پی انتشار خاطره‌ای منسوب به عباس کیارستمی درباره‌ی سفر شاملو به لندن، آیدا سرکیسیان، همسر این شاعر در جوابیه‌ای در مجله‌ی اندیشه‌ی پویا، سفر شاملو به لندن در سال ۵۶ را تکذیب کرده و سفر سال ۵۷ شاملو به پایتخت بریتانیا را هم بی‌ارتباط با خاطره ی ذکرشده دانسته است. بدون داوری درباره‌ی #حقیقت به رسم حرفه‌ای، توضیح آیدا را هم در این کانال منتشر می‌کنم

✔️ www.tg-me.com/joinchat-AAAAAE5Uy4R6VrISPOSPSA
🌀 #توییت‌باز

به این حیوانات پدوفیل در ایران می‌گویند روشنفکر و اباطیل‌شان را جای علم واقعی و راه‌های راستین رستگاری به خورد جوانان ما می‌دهند

✔️ www.tg-me.com/joinchat-AAAAAE5Uy4R6VrISPOSPSA
#روشنفکران

🔻 دوباره بخوانید 🔻
به بهشت کمونیستی خوش آمدید! (لینک)
⛔️ چین چگونه شریک می‌شود، تصرف می‌کند و می‌بلعد؟

1⃣ بررسی نمونه‌ی تکان‌دهنده‌ی سریلانکا با نگاهی به گزارش نیویورک تایمز | دو قسمت، قسمت نخست

مهدی قدیمی
⛔️ ستون #ترکمنچین

در سال ۲۰۰۵ راجاپاکسا، رییس‌جمهور سوسیالیست سریلانکا به قدرت رسید. سریلانکا نخستین کشوری‌ست که پس از به قدرت رسیدن مائو، چین کمونیستی را به رسمیت شناخت و همواره متحد آن باقی ماند. ریاست‌جمهوری راجاپاکسا در آخرین سال‌های جنگ داخلی با ببرهای تامیل رخ داد، زمانی که سریلانکا به دلیل نقض حقوق بشر، از سوی جهانیان منزوی شده بود و راجاپاکسا برای پشتیبانی اقتصادی، تامین تجهیزات نظامی و پوشش سیاسی در سازمان ملل به یک کشور متوسل شد؛ #چین!

جنگ در ۲۰۰۹ به پایان رسید و رییس‌جمهور و سه برادرش دولت را به تمامی تصرف کردند، چین هن مستقیم با آن‌ها مذاکره می‌کرد و ناگهان خبر رسید که قرار است یک بندر تجاری بزرگ از سوی چین در سریلانکا ساخته شود. [متنفعان دولت راجاپاکسا احتمالن مزیت‌های ساخت چنین بندر مهمی را لیست کردند] منتقدان‌ پروژه می‌گفتند که بندر اصلی پایتخت با نام کلمبو بسیار پررونق است و قابلیت توسعه هم دارد اما بندری که چین می‌خواهد در منطقه‌ی «هامانتونا» بسازد، در هیچ یک از مطالعات امکان‌سنجی، توجیه اقتصادی ندارد. یکی از توجیه‌ها و پاسخ‌های عوامل[#ماله‌جات و #بردگان_توییتری] دولت راجاپاسکا به منتقدان این بود که «چون هند با تاسیس این بندر مخالف است و هند و کشورهای غربی مخالف حکومت سوسیالیستی‌اند، این مخالفت‌ها نشان می‌دهد که تصمیم ما درست است.»

راجاپاکسا بی‌توجه به مخالفت‌ها پروژه را آغاز کرد و چین در حال سوار شدن بود. نخستین وام بزرگی که #سریلانکا برای پروژه گرفت را بانک صادرات و واردات دولت چین داد؛ ۳۰۷ میلیون دلار اما در ازای وام، سریلانکا موظف شد شرکت موردنظر پکن یعنی شرکت «بنادر چین» را به عنوان سازنده بندر بپذیرد. این یک درخواست معمولی چین در همه جاست که اجازه‌ی انجام مناقصه برای پروژه‌هایی را نمی‌دهد که به آن‌ها وام داده و به جایش پیمانکاران چینی را قالب می‌کند. پکن میلیاردها دلار وام به کشورهای منطقه قرض می‌دهد و هزاران کارگر و صدها شرکت چینی به خرج کشورهای وام گیرنده مشغول به کار و بیمه می‌شوند! اما آیا همه هدف چین به همین‌جا ختم می‌شد، چرا هند مخالفت می‌کرد؟

نیهال رودریگو، وزیر امورخارجه سابق سریلانکا تایید کرده که در مذاکره‌های مربوط به این بندر، «اشتراک اطلاعات» جزیی لاینفک از توافق‌نامه بود که این بخش در سندهای منتشرشده برای عمومی درز گرفته شده. رودریگو، خواسته چینی‌ها از سریلانکا را این‌گونه توضیح می‌دهد: "ما از شما انتظار داریم به ما بگویید چه كسی می‌آید، در این‌جا لنگر می‌اندازد، بارش چیست و کجا می‌رود؟" بندر هامانتوتا برای نخستین بار در سال ۲۰۱۰ به شکل نمایشی بهره‌برداری شد. این برنامه‌ای برای جشن تولد ۶۵ سالگی راجاپاکسا بود و بسیار زودتر از جدول زمان‌بندی پروژه رخ داد اما در همان زمان تازه آشکار شد که آبراه ورودی بندر به کل با بخشی از یک کوه مسدود است و امکان ورود کشتی‌های بزرگ به بندر وجود ندارد. چینی‌ها البته برایش یک راه‌حل ۴۰ میلیون دلاری به خرج سریلانکا یافتند؛ شرکت «هاربر چین»، یک سال بعد صخره را به کلی منفجر کرد تا راه بندر چینی را بگشاید؛ بندری در منطقه‌ای کم‌جمعیت و پوشیده از جنگل که با وجود بندر اصلی سریلانکا با نام «کلمبو» هیچ مزیت تجاری‌ای ندارد. در کلمبو هر سال چند هزار کشتی پهلو می‌گیرند اما با وجود همه‌ی اصرارهای حکومت راجاپاکسا، حتا صدور دستور رسمی برای لزوم تخلیه برخی از کشتی‌ها در بندر جدید، تنها ۳۴ کشتی در هامانتوتا پلو گرفتند، در قیاس با ۳۶۷۷ کشتی پهلوگرفته بندر کلمبو.

مقام‌ها و شرکت‌های چینی به راجاپاکسا و دولتش با عنوان سرمایه‌ی اصلی چین در سریلانکا می‌نگرند. در سال ۲۰۱۲ چون دوباره کفگیر حکومت سوسیالیست به ته دیگ خورد، راجاپاکسا از دولت چین درخواست یک وام ۷۵۷ میلیون دلاری کرد. چینی‌ها با کمال میل پذیرفتند اما حالا شرایط وام تغییر کرده بود. وام اول با بهره ۱ تا ۲ درصد پرداخت شده بود که به نسبت وام‌های زیر نیم درصد کشوری مانند ژاپن برای پروژه‌های زیرساختی باز هم تا ۴ برابر بیش‌تر است اما وام جدید یک نرخ سود ظالمانه و وحشیانه دلشت: ۶.۳ درصد!!!

افزایش بدهی‌ها و پروژه بی‌انتها و بدون بازده بندر چینی، البته صدای مخالفان را بلندتر کرد و جریان منتقد راجاپاکسا و متمایل به هند و غرب، در انتخابات ۲۰۱۶ با وعده لغو توافق به میدان آمد اما این‌جا دیگر سفیر چین تعارف را کنار گذاشت و به دخالت علنی و آشکار به سود راجاپاکسا پرداخت ...

⤵️ ادامه دارد ...

✔️ www.tg-me.com/joinchat-AAAAAE5Uy4R6VrISPOSPSA
#گزارش #روابط_بین‌الملل
⛔️ چین چگونه شریک می‌شود، تصرف می‌کند و می‌بلعد؟

2⃣ بررسی نمونه‌ی تکان‌دهنده ی سریلانکا با نگاهی به گزارش نیویورک تایمز | دو قسمت، قسمت دوم

✍🏼 مهدی قدیمی
⛔️ ستون #ترکمنچین

⤴️ ... ادامه از بالا

با نزدیک‌تر شدن انتخابات، پرداخت‌های بزرگ به حلقه‌ی فاسدها آغاز شد. براساس سندها، در تنها یک مورد، ۶ میلیون دلار از حساب «هاربر چین»، از مهم‌ترین شرکت‌های دارای نفع در بندر هامانتونا به حساب کمپین راجاپاکسا واریز شد تا هزینه‌ی انتخابات شود. در مورد دیگری، ۱۰ روز پس از آغاز رقابت انتخاباتی، ۳.۷ میلیون دلار چک چینی به این شرح توزیع شد:

▫️ ۶۷۸ هزار دلار برای چاپ تی‌شرت و اقلام تبلیغاتی
▫️ ۲۹۷ هزار دلار برای خرید هدیه برای حامیان
▫️ ۳۸ هزار دلار در وجه یک راهب محبوب بودایی تا از راجاپاکسا پشتیبانی کند و دو چک هم به مبلغ ۱.۷ میلیون دلار با نام "کمک داوطلبانه" به معبد راهب

بیش‌تر این پرداخت‌ها از حساب‌های فرعی شرکت بنادر چین و با نام «فاز دوم توسعه بنادر هامانتونا» سند خورده اما چین و برده‌اش، راجاپاکسا انتخابات را باختند. دولت جدید گفت که هدف #چین از تاسیس این بندر، نه ایجاد یک پایگاه اقتصادی یا توسعه‌ی سریلانکا، بلکه داشتن یک پایگاه نظامی در نزدیکی هند و کنترل رفت‌وآمدهای منطقه و جاسوسی و شنود بوده است. رییس‌جمهور "میتریپالا سیریسنا" هم با صدور دستور برای بررسی دقیق معاملات مالی چین و کشورش روی کار آمد اما به سرعت با بدهی وحشتناکی روبه‌رو شد که میراث کشورفروشی راجاپاکسا بود؛ در زمان حکومت بردگان چین، بدهی کشور به سه برابر و ۴۵ میلیارد دلار افزایش یافت و تنها در یک فقره برای سال ۲۰۱۵، سریلانکا باید حدود ۵ میلیارد دلار به چین می‌پرداخت؛ به یاد آورید که کل وام‌های پرداختی چین به ۱.۵ میلیارد دلار هم نمی‌رسید!

دولت جدید مشتاق بازگرداندن #سریلانکا به سمت هند، ژاپن و جهان آزاد بود اما به زودی فهمیدند که هیچ کشور دیگری نمی‌تواند دره مالی که چین در سریلانکا تراشیده را پر کند. وزیر اقتصادِ سال اول دولت سیریسنا می‌گوید: "ما یک اقتصاد ویران را به ارث برده‌ایم. درآمد کشور برای پرداخت بهره وام‌ها هم کافی نیست چه رسد به بازپرداخت اصل وام‌ها. ما وام می‌گیرفتیم چون دولت نمی‌توانست وام را متوقف کند. این یک زنجیره است و تا زمانی که رشد اقتصادی آغاز نشود، باید این وام‌ها را بگیرید".

در پی این دومینوی وحشتناک، در می ۲۰۱۸ ، سریلانکا وادار شد تا یک وام ۱ میلیارد دلاری دیگر از بانک توسعه چین بگیرد تا با آن، بدهی‌هایش به چین را پاس کند! در چنین وضعیتی، دولت جدید برای پروژه بندر هامانتوتا با چین وارد مذاکره شد. چینی‌ها گفتند تنها راه بخشیدن قسمتی از بدهی‌ها و نه همه‌ی آن، واگذاری سهام عمده‌ی بندر به چین است و سریلانکا کاملن آزاد بود که انتخاب کند بندرش را به شرکت دولتی «بنادر چین» واگذار کند یا به شرکت دولتی «بازرگانی چین»!

شرکت بازرگانی چین انتخاب شد و به سرعت فشارهای بعدی آغاز؛ شرکت، ۱۵ هزار هکتار زمین مفت در اطراف بندر، برای ساختن یک منطقه‌ی صنعتی[جاسوسی] درخواست کرد. دولت جدید به شدت مخالف بود اما هیچ راهی وجود نداشت. توافق‌نامه جدید در ژوئیه ۲۰۱۷ امضا شد و در دسامبر به اجرا درآمد؛ قرارداد کاملن منصفانه‌ای که براساسش، ۸۵ درصد مالکیت و درآمد بندر به چین می‌رسد و ۱۵ درصد آن برای سریلانکاست!

آیا این آخر تراژدی بود؟ خیر! بند مربوط به استفاده نظامی چین از این بندر در مذاکرات بلاتکلیف بود و هند از سریلانکا می‌خواست زیر بار آن نرود. در نهایت توافق شد که استفاده‌ی نظامی از این بندر تنها با اجازه‌ی دولت سریلانکا امکان‌پذیر است. در دوره‌ی راجاپاکسا، زیردریایی‌های چینی در بندر اصلی سریلانکا مستقر و آزادانه در حال جاسوسی از منطقه بودند. چین به کلمبو هم دست‌اندازی کرده بود و حالا خودش را صاحب نیمی از بندر و اراضی آن می‌دانست اما دولت جدید، زیردریایی‌های چینی را از کلمبو بیرون کرد و چین اکنون می‌خواست نیروهای نظامی خود را در بندر جدید بی‌استفاده‌ای که به خرج مردم فقیر سریلانکا ساخته، مستقر سازد.

دولت مقروض و مدیون سیریسنا هم یا باید برای ماندن با همه خواسته‌های چین موافقت می‌کرد و یا زیر بار بدهی‌ها شکست می‌خورد، اتفاقی که در نهایت افتاد و نوکر چینی‌ها را به عرصه انتخابات بازگرداند. راجاپاکسا البته به دلیل فساد اقتصادی ممنوع‌الفعالیت بود اما به جای خودش، برادرش، کاندیدا شد و در ۲۰۱۹ به خرج چین، انتخابات را برد! راجاپاکسای اول هم حالا نخست‌وزیر برادرش است.

نتیجه‌ی این روند در نهایت چه بود؟ حالا ۵۰ درصد بندر اصلی، ۸۵ درصد بندر بی‌استفاده‌ی چینی و میلیاردها دلار پول، طلب چین از سریلانکاست و اجازه‌ی استفاده نظامی چین از این بندرها هم زیرگوش هندوستان، در اختیار دولتی‌ست که گماشته‌ی چینی‌هاست!

✔️ www.tg-me.com/joinchat-AAAAAE5Uy4R6VrISPOSPSA
#روابط_بین‌الملل #گزارش
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
👁 عبرت‌آموز؛ چین چگونه کشورها را مستعمره‌ی خود می‌کند؟

📹 #فیلم ⛔️ #ترکمنچین

به زبان ساده، این فیلم کوتاه تجربه‌ی چندین کشور را بررسی کرده که چینی‌ها آن‌ها را بلعیده‌اند و به شکلی ضمیمه‌ی خاک خود کرده‌اند؛ بسیار هشدارآمیز و بسیار عبرت‌آموز!

✔️ www.tg-me.com/joinchat-AAAAAE5Uy4R6VrISPOSPSA

🔻 دوباره بخوانید 🔻
چین چگونه شریک می‌شود، تصرف می‌کند و می‌بلعد؟ (لینک ۱)، (لینک ۲)
ساسان آقایی
📔 #تجربه_از_عشق_نوشتن ۳۲ جورچین تصویرها چرخید و دوباره دگرگونه شد. این بار روی تخت‌های چوبی، روی پشت‌بامی آشنا لمیده بود، آن جا را خیلی خوب می‌شناخت، پشت‌بام خانه‌‌ی خودش، و آن که در آغوشش قرار داشت، هموست. این تصویر، بازگشتی به نخستین لحظه‌شان بود، لحظه‌ای…
#اعدام_نکنید

📔 سطرهای آغازین رمانم، #تجربه_از_عشق_نوشتن، ۳۳

... «بله دوستان عزیزم، بسیاری از همفکران من هزارتا دلیل اخلاقی و انسانی می‌آورند، تازگی‌ها هم می‌شنویم که دانشمندان کافر اروپایی در تلاشند از ریاضی و فیزیک برهان درآورند (خنده حاضرین) اما من تنها و تنها به یک دلیل با "اعدام" مخالفم. همه‌ی دلیل‌های دیگر را دور بریزید و این یکی را بشنوید؛ اگر‌ خدا تنها خالق ماست پس تنها مقام مجاز به تصمیم‌گیری در مورد مرگ افراد هم هست. دخالت در کار او، نقض حاکمیت قادر متعال و عدم تمکین از اوست (صدای تشویق حضار).
آرام باشید، چند خط دیگر مانده، بعدش تا فردا وقت دارید که تشویق کنید و از این سالن بیرون بروید و فکر کنید و به صف مخالفان اعدام بپیوندید. ما با اعدام مخالفیم چون دخالت مستقیم مخلوق خدا در کار انحصاری خالق است، ما با اعدام مخالفیم چون تولد و مرگ آدمی تنها و تنها در حیطه‌ی اختیار خالق است و با اعدام مخالفیم چون یک انسان نمی‌تواند برای سرنوشت انسان دیگری تصمیم بگیرید.

روزتان خوش، خانم‌ها و آقایان» ...

✔️ www.tg-me.com/joinchat-AAAAAE5Uy4R6VrISPOSPSA

#کتاب #رمان #بازخوانی ۵
📰 #روزنامه‌نگاری #اعدام_نکنید

همشهری و اعتماد (با بازگشت سردبیر قدیمی، بهروز بهزادی)، بزرگ‌ترین همبستگی آن‌‌لاین تاریخ ایران را #تیتر_یک کرده‌اند و فیک‌نویسان روزنامه‌ی دولت، دیروز را احتمالن در #ایران تشریف نداشتند!

✔️ www.tg-me.com/joinchat-AAAAAE5Uy4R6VrISPOSPSA
#روزنامه‌نگار #رسانه
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
👁 مسلمانان، مسلمانی کجا رفت؟

📹 #فیلم ⛔️ محتوای آزاردهنده

سرکوب بی‌رحمانه و انسان‌ستیز #چین با ایغورها مساله‌ای پیش‌پاافتاده نیست. اویغورها اقلیتی ۱۲ میلیونی و باورمند به کیش اسلامند که به همین دلیل کمونیست‌های چینی بی‌رحمانه‌ترین ترفندها و شکنجه‌ها را علیه این اقلیت به کار گرفته‌اند. جرم اویغورها مسلمان بودن است؛ آن‌ها حق داشتن دین، مسجد، زبان،‌ قرآن و ... را ندارند و استان سین‌کیانگ چین تبدیل به یک زندان بزرگ با ۱۲ میلیون زندانی شده. حکومت کمونیستی در تلاش است تا با استفاده از تاکتیک‌های نژادی، شکنجه‌ی سفید و استفاده از تکنولوژی‌های روان‌گردان، ذهن این افراد را به کلی پاک سازد و ۱۲ میلیون کمونیست جدید تربیت کند. رفتار حیوانی چین با این مسلمانان، تاکنون با انتقاد و اقدام‌های تحریمی اروپا و #آمریکا روبه‌رو بوده اما در ایران، حاکمیت داعیه‌دار دفاع از فلسطین، درباره‌ی سرنوشت این ۱۲ میلیون تن سکوت کرده!
در فیلم درزیافته، گوشه‌ای از رفتار ضدانسانی حکومت چین با اویغورهایی را می‌بینید که در اردوگاه‌های بازآموزی مشغول فراموش کردن اسلامند؛ صد رحمت به نازی‌ها!

✔️ www.tg-me.com/joinchat-AAAAAE5Uy4R6VrISPOSPSA
#ترکمنچین
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎙 چگونه یک کشور را به فروش برسانیم و دروغ هم ببافیم؟

📹 #فیلم ⛔️ #ترکمنچین

این عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس است که واضح و روشن از تبدیل جزیره‌های ایرانی به جزیره‌های چینی پرده برداشته! ببینید تا بدانید هنوز خیلی چیزها را درباره‌ی "ترکمچین" نمی‌دانید

✔️ www.tg-me.com/joinchat-AAAAAE5Uy4R6VrISPOSPSA
🌀 #توییت‌باز

قبرستان را با خاک کردن آن‌همه میراث درخشان و بی‌بدیل #بورژوازی_ملی آباد کردند و برایش جشن تولد هم می‌گیرند!

✔️ www.tg-me.com/joinchat-AAAAAE5Uy4R6VrISPOSPSA
#اقتصاد_ایران
کرونا کِی به ایران آمد؟
💡 پیگیری واقعیتی که از ما پنهان شد در یک #گزارش_تحقیقی

در آذر ۹۸، دقیقن ۷ روز در خواب و رویا و توهم بودم. یکی از عجیب‌ترین آنفولانزاهای زندگیم که آن وقت فکر می‌کردیم H1N1 است و البته دکترها می‌گفتند نیست! تب، سردرد، سرگیجه، التهاب مجرای تنفسی، افت فشار، بی‌اشتهایی و ضعف مفرط.

بدون هیچ دارویی به جز یک آنتی‌بیوتیک موقت، فقط می‌خوابیدم تا حالم بالاخره بهتر شد. آیا ممکن است #کرونا بوده باشد؟ تست آنتی‌بادی شاید پاسخش را می‌داد اما با گذشت زمان، جوابی باقی نمانده. این البته تنها تجربه‌ی من نبود، در ماه‌های اخیر به نمونه‌ی قابل شهودی از کسانی دست یافته‌ام که از آبان تا دی ۹۸ را درگیر علایم مشابه بوده‌اند.

‏در میان دوستانم، یک خانواده در آذر پس از سفر به کیش دچار تب، سرفه‌های خشک، گلودرد و ضعف مفرط شدند با دوره‌ی ۷ روزه. دیگری در خرم‌آباد به هم‌راه همسرش دچار علایم مشابه بودند. ده‌ها مورد را ردزنی کرده‌ام که در تهران گرفتار علایمی شدند که همگی آن را "بی‌سابقه" و "متفاوت از سرماخوردگی‌های قبلی" توصیف می‌کنند. ‏حادترین مورد را در رشت یافتم؛ یک هفته زیر دستگاه اکسیژن و حدود یک ماه درگیر پیامدهایی بود که اکنون در دسته‌ی عوارض ‎#کرونا_ویروس_جدید جای می‌گیرد. آیا همه‌ی این موردها تنها مربوط به پاندمی آنفولانزا بوده است؟

وزارت بهداشت در آذر ۹۸، پاندمی آنفولانزا در ایران را تایید کرد. ۱۱ آذر، ‏سخنگوی وزارت‌خانه گفت که در یک هفته "۴ هزار نفر به دلیل بیماری‌های تنفسی در بیمارستان بستری شده‌اند" و دلیل بستری شدن همه‌ی آن‌ها هم "آنفولانزا نبوده است". وزارت بهداشت همان زمان یک تایید دیگر هم داشت؛ شیوع آنفولانزا، امسال در کشور بسیار بالاتر از همیشه" است!‏ چهارم دی، این وزارت‌خانه از مرگ ۱۱۲ تن بر اثر آنفولانزا خبر داد و همان زمان گفته می‌شد آمار غیررسمی تلفات آنفولانزا ۲۵۰ تن است.

وزارت بهداشت "افراد دارای بیماری‌های زمینه‌ای" و "بالای ۶۵ سال" را در دسته‌ی گروه‌های مستعد ابتلا به ویروس و مرگ اعلام کرد. ‏توصیه‌هایی مانند شستن مرتب دست‌ها، ممنوعیت دست دادن در محافل عمومی و تعطیل کردن مدرسه‌ها، از جمله توصیه‌های و.ب در این دوره بوده و بارها نیز تایید کرده که واکسن مرسوم فصلی آنفولانزا، "نمی‌تواند" ایمنی در برابر ابتلا به ویروس را موجب شود!

‏مجموع این نشانه‌ها می‌گوید که ما با نوع دیگری از ویروس آنفولانزا روبه‌رو بوده‌ایم که مسوولان گه‌گاه آن را "آنفولانزای جهش‌یافته" توصیف کرده‌اند. این آنفولانزای جهش‌یافته می‌تواند ‎کرونا یا همان ‎#کوید۱۹ باشد که اواخر بهمن ورودش به ایران تایید شد.

‏تایم‌لان زمانی انتشار کوید۱۹ سرنخ خوبی‌ست: ‎#چین در آخر دسامبر که هم‌زمان با اوج موج ابتلا به "آنفولانزای جهش‌یافته" در ایران است، شناسایی این ویروس را به شکل رسمی اعلام کرد اما سندهای موجود (لینک ۱ و ۲، ۳ و ۴، ۵، ۶ و ۷) نشان می‌دهد که ‎#ووهان از نوامبر ۲۰۱۹/آبان ۹۸ درگیر پاندمی مرگ‌بار‌ ‎کرونا بود. ‏با توجه به ره‌گیری فعالیت‌های آزمایشگاه ‎#ووهان، محل انتشار ویروس کوید۱۹ (لینک ۸، ۹)، به نظر می‌رسد که ویروس در میانه‌ی مهر از آزمایشگاه فرار و به بازار خیس حیوانات سرایت کرد (لینک ۱۰).

با توجه با این‌که حالا می‌دانیم ‎چین از آبان‌ماه با پاندمی کرونا درگیر بوده، ‏و با توجه به ارتباطات تجاری و گسترده‌ی ایران با کانون پاندمی، شیوع نوعی آنفولانزای ناشناخته در فاصله‌ی دوماهه در ایران، می‌تواند ثابت‌کننده‌ی ورود ‎کرونا به کشور در حدود آذر تا دی باشد و غفلت و ناآگاهی عمومی احتمالن تلفاتی به دنبال داشته که می‌توانست وجود نداشته باشد. ‏به شکل مشخص می‌توان پرسید: عاملی که با وجود هشیاری و تدابیر حفاظتی پس از شناسایی رسمی ‎کوید۱۹، توانست به گفته‌ی مسوولان در بهمن ماه ویروس را به ایران انتقال دهد، چگونه و چرا نمی‌توانسته در فاصله‌‌ی آبان تا دی که آگاهی و حفاظتی وجود نداشت، کوید۱۹ را از چین به ایران آورد؟

‏ردپای تاخیر فاجعه‌آفرین ‎چین در اعلان ویروس، در این‌جا هم مشخص است و پرسش بنیادین باید این باشد که اگر مسوولان در این اهمال و تاخیر دو ماهه‌ی تایید ورود ویروس به ایران، بی‌تقصیرند، چگونه مسوولیت چین در این زمینه را تایید نمی‌کنند و خواستار غرامت نمی‌شوند؟ ‏مسوولان البته باید پس از شناسایی رسمی ویروس در ‎چین، گمان برده باشند که آن پاندمی آنفولانزا نمی‌تواند بی‌ارتباط با ‎کوید۱۹ باشد اما چرا دو ماه بعد، خبر از سرایت بیماری به ایران‌ دادند؟ ‏اگر همان وقت می‌دانستند چرا نگفتند، اگر نمی‌دانستند چگونه شک به ورود ‎کرونا به ایران نکردند؟ بهایش چند جان از دست رفته است؟

دست آخر؛ اگر دو ماه زودتر، همه از واقعیت باخبر می‌شدیم، آن‌گاه آیا پاندمی ‎کرونا این‌گونه بی‌مهار جان می‌گرفت؟

✔️ www.tg-me.com/joinchat-AAAAAE5Uy4R6VrISPOSPSA
#توییت‌باز #روزنامه‌نگاری #آفت_چین
ساسان آقایی
📹 #فیلم | #روی‌دادهای_آمریکا به چشمان مضطرب این زن و کلت کوچک در دستش، برابر گله‌ی اوباش آنارشیست و #چپ در سنت‌لوییس #آمریکا بنگرید؛ این همان تصویر پر بیم و امید آزادی‌ست که امروز بیش از هر زمان دیگری از سوی نوادگان لنین و استالین و مائو، تحت فشار است.…
🇺🇸 #روی‌دادهای_آمریکا

📸 این زن و مرد را به یاد دارید؟ (لینک) اوباش آنتیفا در خانه‌‌شان را شکستند و به حریم شخصی آن‌ها تجاوز کردند و این زن و مرد با اسلحه‌های شخصی خود، پیش چشم آدم‌خواران آنتیفا ایستادند تا از حق مالکیت‌شان دفاع کنند. حالا ‏دادستان چپ‌گرای سنت‌لویس، این زوج قهرمان را متهم به "یورش خشونت‌آمیز علیه حق اعتراض مردم" کرده و باید به دادگاه بروند. باز جای خوش‌بختی‌ست که سنت‌لویس یک فرماندار عاقل دارد که گفته است؛ تحت هر شرایطی آن‌ها را تبرئه می‌کند! اقدام مقام قضایی قانونی سنت‌لویس، تنها دریچه‌ای‌ست به یک واقعیت که #چپ امروز از مرزهای بدویت نیز گذشته، و به جای دفاع از کسی که حقوقش زیرپا گذاشته شده، طرف متجاوز را می‌گیرد!

✔️ www.tg-me.com/joinchat-AAAAAE5Uy4R6VrISPOSPSA
#عکس_روز
چرا گوشی چینی، خطرناک است و نباید خرید؟

📝 #یادداشت 🌀#توییت‌باز

موبایل‌های چینی، جاسوسند؛ آن‌ها هر تصویری که می‌گیرید، هر جایی که می‌روید، هر اکانتی که هرکجا دارید، میزان سرمایه‌تان در بانک‌ها و حساب‌های آن‌لاین، حتا میانگین سلامتی شما را به سرورهای چینی منتقل می‌کنند؛ این اطلاعات به چه دردشان می‌خورد؟

‏به جز موردهای امنیتی، این اطلاعات در روند دایمی جاسوسی صنعتی ‎#چین مورد استفاده قرار می‌گیرد. در حقیقت اگر فردی عادی باشید که شغل حساسی ندارد، با خرید یک گوشی چینی، به رایگان تبدیل به برده‌ی اطلاعاتی کمونیست‌های حاکم بر ‎چین می‌شوید. و شاید از خود بپرسید که طلاعات من چه اهمیتی دارد؟ ‏اطلاعاتی مانند این‌که چه می‌خورید و چه چیزی می‌بینید، کی و چگونه می‌خوابید، شاید از نظرتان فاقد اهمیت است اما اگر این اطلاعات کوچک را در رقم میلیاردی استفادکنندگان از گوشی‌های چینی ضرب کنید، آن‌وقت می‌فهمید که ‎چین به چه اقیانوس بی‌انتهایی از اطلاعات گران‌قیمت دسترسی دارد.

‏آن‌ها می‌دانند با استفاده از اطلاعات دقیق زمانی، مکانی، اقتصادی، روانی و نژادی صدها میلیون تن، چه چیزی باید بسازند، چه قیمتی بفروشند و در نهایت چگونه مهندسی نرم چندجانبه‌ی خود در همه‌ی بخش‌ها را پیش ببرند تا با دمپینگ قیمتی و جلوه‌گری تبلیغاتی، به مرور‌ چین، نیت‌ها، ابزارها و سلیقه‌هایش را بر شما تحمیل کنند. ‏تنها ثروت جهان ما، بیگ دیتاست؛ نه نفت، نه آب، نه حتا دلار که ‎#بیگ_دیتا جهان آینده را می‌سازد و قبا را بر تن حاکمش می‌کند. خرید گوشی چینی، مانند کارگران محکوم با ساختن اهرام مصر، شما را مفت و رایگان به آجرهای تاسیس امپراتوری آدم‌خوار چینی تبدیل می‌کند، و این تنها برای زمانی‌ست که شغل حساسی نداشته باشید!

‏اگر کاشفید، اگر در تاسیسات یا شرکت‌های حساس نظامی و امنیتی کار کنید، اگر‌ روزنامه‌نگاری هستید دارای اطلاعات ویژه یا یک پزشک متخصص که روش‌ها و تکنیک‌های درمانی منحصر به فرد دارد، به یک معنا یک الیت دارای ارزش اطلاعاتی باشید، در هر حوزه‌ای و هر جای جهان، گوشی‌های چینی، شما را ‎#تارگت می‌کنند. ‏به جز آنالیز دقیق آدرس‌ها، عکس‌ها، ارتباطات، فایل‌ها و... فرد تارگت‌شده، هر حرفی که با گوشی تایپ کند، ذخیره می‌شود حتا بدون انتشار در هیچ کجا.

بخش مهمی از پیش‌رفت ‎چین برپایه‌ی سرقت اطلاعات حساس از همه جا پی‌ریزی‌شده و طبیعی‌ست برای رسیدن به اطلاعات دست به هر کاری می‌زند. ‏به جز حمله‌های سایبری دقیق و هدفمند، گوشی‌ها و البته شرکت‌های چینی مستقر در خارج چین، فرقی نمی‌کند کدام کشور، نقش سربازان سیستم اطلاعاتی را بازی می‌کنند که رسالت بنیادی آن‌ها، جمع‌آوری و انتقال اطلاعات به ‎#چین است. شبکه‌های اجتماعی چینی‌ساخت مانند تیک‌تاک، بادو و وی‌چت نیز کارکرد مشابهی دارند.

‏کمونیست‌های چینی البته داشتند از این جلوتر هم می‌رفتند. آن‌ها برای تکمیل استیلای اطلاعاتی خود و در دست گرفتن آینده، هزاران میلیارد دلار برای راه‌اندازی و توسعه‌ی اینترنت نسل پنجم یا 5G سرمایه‌گذاری کردند؛ می‌خواستند پیش از همه، سر چهارراهی بنشینند که آینده از آن می‌گذرد. ‏نفوذ عمیق در ساختارهای غیرمتمرکز غربی، این اجازه را به ‎#هوآوی داد تا شریک پروژه‌ی راه‌اندازی 5G در بسیاری از کشورها شود. استقرار تجهیزات های‌تک چین در گلوگاه اینترنت جهانی، می‌توانست رویایش را کامل کند اما سربزنگاه، سیستم‌های امنیتی غرب، مچ ‎چین را گرفتند و اکنون درحال اخراج هوآوی از زیرساخت‌های خود هستند.

‏کسانی که خرید گوشی‌های چینی را توصیه می‌کنند، شما را به گردابی می‌اندازند که پس از آن دیگر هیچ وقت ‎#امنیت ندارید. همیشه چشم برادر بزرگ، همراه شماست و هر زمان ‎چین یا سیستم‌های وابسته‌اش بخواهند، مانند روز قیامت هر کاری که با گوشی چینی کرده‌اید، پیش چشم‌تان ظاهر می‌شود. ‏به جز همه‌ی این‌ها، هرگاه به صرافت خرید کالای چینی افتادید، لحظه‌ای تامل کنید که دست‌رنج شما چگونه به استیلای وحشیانه‌ی آدم‌خواران چینی بر جهان و آینده‌ی جهانی کمک می‌کند که قرار است نسل‌های بعدی در آن بزیند و این چه مصیبتی خواهد بود اگر ‎چین، یکه‌تاز بی‌مهار جهان ما باشد؟


✔️ www.tg-me.com/joinchat-AAAAAE5Uy4R6VrISPOSPSA
#روابط_بین‌الملل #رشته‌توییت #ترکمنچین

🔻 پی‌نوشت 🔻
برخی گفته‌اند که گوگل و اپل و سامسونگ هم اطلاعات کاربران را جمع می‌کنند. بله، می‌کنند اما استفاده از این اطلاعات در اختیار شرکت‌هاست، نه دولت‌ها و جز با موارد قضایی معتبر نادر، دولت به آن‌ها دسترسی ندارد‌. ‏تنها کافی‌ست مقاومت تاریخی اپل برای نشکستن پسورد اپل فاروق را به یاد آورید که در نهایت هم اف‌بی‌آی نتوانست اپل را مجبور به همکاری علیه یک تروریست کند! چنین قوانینی که از شما محافظت می‌کند را می‌توانید با وضعیت چین مقایسه کنید؛ آن‌گاه خودتان به نتیجه می‌رسید.
🌀 #توییت‌باز

اما هنوز،
در پس آن قله‌ی سپید
خورشید در شمایل سیمرغ زنده است ...

🎙 شعر از نادر نادرپور

✔️ www.tg-me.com/joinchat-AAAAAE5Uy4R6VrISPOSPSA
#ایران #تاریخ #یادمان
👈 گویا دارن کشور رو سند می‌زنن که موقع انتقالش به چینیا راحت به نام بزنن!

✔️ www.tg-me.com/joinchat-AAAAAE5Uy4R6VrISPOSPSA
#ترکمنچین
عوارض استفاده از کوه دماوند در سال ۹۹، مصوبه‌ی مجلس یازدهم

👁 تماشا و حض بصری:
۷۵۰۰ تومان به حساب اداره‌ی اوقاف

📸 عکس‌برداری (📛 به جز مناطق عکس‌برداری ممنوع یا نماهای ممنوعه):
۲۵ هزار تومان به حساب پدافند غیرعامل

🚶‍♂ پیاده‌روی در کوه‌پایه:
۲۰ هزار تومان به حساب وزارت راه

🐑 استفاده از مراتع با کسب مجوزهای قانونی:
۷۵ هزار تومان به حساب اداره‌ی منابع طبیعی

⛺️ کمپینگ، تنها برای آقایان یا زوجین دارای اسناد رسمی (📛 هم‌راه داشتن سند الزامی‌ست):
۲۰۰ هزار تومان به حساب اداره‌ی نظارت بر اماکن عمومی

🗻 عوارض سالانه‌ی صعود، تنها برای آقایان با اخذ مجوزهای رسمی از ۲۵ اداره‌ی مالک در دماوند:
۷۵۰ هزار تومان - بار دوم، ۱ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان - بار سوم، ۴ میلیون تومان به حساب خزانه‌داری کل کشور
🚧 تذکر جدی: کوه‌نوردان محترم توجه داشته باشند که صعود تنها تا ارتفاع ۴۰۰۰ متری مجاز بود و ۱۶۰۰ متر‌ دیگر تا قله، ملک شخصی‌ست و در این اراضی شما شکار مجاز تشخیص داده می‌شوید

💣 انجام کارهای عمرانی مانند ویلاسازی در ارتفاعات:
توافقی؛ مجوز شخصی به دست واجدان شرایط این بند خواهد رسید

🎈 به تمامی نرخ‌های بالا، ۹ درصد مالیات بر ارزش افزوده و ۲۲ درصد حق بهره‌برداری #چین افزوده می‌شود

با تشکر
روابط‌عمومی سازمان انتقال کشور

✔️ www.tg-me.com/joinchat-AAAAAE5Uy4R6VrISPOSPSA
#ایران
ساسان آقایی
🏴 #تاملات_و_تالمات ۲۶ آدم‌ها از یادآوری دروغ‌های وقیحانه‌ای که در گذشته گفته‌اند، وحشت دارند؛ دروغ قیر مذابی‌ست که با رنج و درد، ذره ذره شما را می‌پوشاند و دست آخر، دفن‌تان می‌کند. هرگز از دوزخ دروغ رهایی نخواهید یافت، و این بهایی‌ست که بابت دست یازیدن به…
🏴 #تاملات_و_تالمات ۲۷

نیک می‌دانیم که همه چیز پوچ و تهی‌ست؛ خوبی‌های‌مان، بدی‌های‌مان، آن‌چه می‌پنداریم ارزش است یا آن چیزی که ضدارزش نامیده‌ایم. به یک معنا تمامی واژه‌هایی که ساخته‌ایم و نسبت‌هایی که تعریف کرده‌ایم، همه‌ی بایدها و نبایدهای قراردادی ما بی‌معناست؛ تمام آن‌ها از ما ریشه و معنا گرفته‌اند چه، هرگز نتوان از پوچی چیزی آفرید. ما به این آگاهی دردناک، درست از لحظه‌ی درک این جهانی پی می‌بریم اما حقیقتِ تلخ پوچی و عدم چون سقوط به چاه تاریک و چنان ژرف‌ناکی‌ست که هرگز رسیدن به انتهایش را باور نداریم. در چاه می‌افتیم اما آن‌قدر راه سقوط طولانی و تدریجی و آرام است که از یاد می‌بریم یا می‌خواهیم که از یاد ببریم، آخر این راه چه در انتظار ماست. در این مسیر مهیب و خوف‌آور سقوط، در انتظار دایمی لحظه‌ی تصادم و فروپاشی، با واهمه‌ی همیشه هم‌راهش، انسان البته می‌کوشد از چیزی که تجربه‌ی زیستی واقعی‌ست، از دانایی و آگاهی به آخر این راه، بگریزد، دل به بازی‌های جعلی بدهد، فرار کند. می‌داند همه چیز پوچ است، می‌داند این تهی بودن از ذات بی‌مقدار زندگی‌های کوچک ماست اما چو نمی‌توان با فلسفه‌ی راستین پوچی جنگید، آدمی با تعریف‌های خالی از هر معنا، به واژه‌ها نسبتی می‌دهد تا قابل تعریف کردن، داوری شدن و تمیز دادن شود. اما این چه تلاشی‌ست حماقت‌بار! تصویر حقیقی ما چیزی نیست جز همان مسافر در حال سقوط در چاه بی‌پایان. او محکوم است مسیر طولانی سقوط را تا لحظه‌ی انهدام بپیماید اما برای آسان‌تر گذشتن این دم، به تلاش‌های بی‌نتیجه و دست و پا زدن‌های بی‌هوده چنان دل می‌بندد که تو گویی از روز ازل هدفش همین جهد و جفتک باطل بوده باشد اما هیهات که سرانجام، پس از چندی، چه کوتاه و چه بلند، آن لحظه‌ی فراموش‌شده‌‌ی انهدام از راه می‌رسد. مسافر سقوط، آخرش دردناک و فجیع به زمین سفت می‌خورد و هیچ از او نمی‌ماند؛ فروپاشی مطلق، عدم و نیستی، و اگر‌ زندگی ما دقیق‌ترین شبیه‌سازی از الگوی مسافر سقوط است، آن انهدام، همان لحظه‌ی مرگ ماست؛ هنگامی که حقیقت تلخ پوچی، خِرمان را می‌گیرد، به روی در حال احتضار ما قهقهه می‌زند و ندایی از ضمیر ناخودآگاه نهیب می‌زند که چه پوچ بود و بی‌حاصل، همه‌ی فریفتگی زندگی!

✔️ www.tg-me.com/joinchat-AAAAAE5Uy4R6VrISPOSPSA
2024/09/24 11:14:08
Back to Top
HTML Embed Code: