Telegram Web Link
💎 #لیبرتاس ۱۷

لیبرالیسم بدون محافظه‌کاری یک لیبرالیسم خیالی، تصنعی و بدون پرنسیب است که دست آخر شما را سوسیالیست بار می‌آورد؛ سرنوشت رقت‌بار لیبرالیست‌های دولت‌رفاهی قرن بیستم و انحراف تاریخی از مکتب #لیبرالیسم_کلاسیک ثروتی بزرگ برای آموختن است

✔️ www.tg-me.com/joinchat-AAAAAE5Uy4R6VrISPOSPSA

👈🏻 در لیبرتاس شماره‌ی ۱۶، پاره‌ای از بنیادهای #لیبرالیسم‌محافظه‌کار را آورده‌ام

👈🏼 در مجموعه #درس‌گفتارهای_لیبرالیسم_و_محافظه‌کاری نیز به خوبی مکتب کلاسیک لیبرالیسم و انحراف در ابتدای قرن بیستم و بازگشت به آن با نئولیبرالیسم را موشکافی کرده‌ام که می‌توانید در این‌جا بخوانید:
🔻 در دفاع از فردیت
▶️ www.tg-me.com/SasanAghaei/390
🔻 نزاع تاریخی لیبرالیسم
▶️ www.tg-me.com/SasanAghaei/395
🔻 نظام سرمایه‌داری؛ بنیاد جامعه‌ی لیبرال
▶️ www.tg-me.com/SasanAghaei/432
🔻 جنگیدن برای دموکراسی
▶️ www.tg-me.com/SasanAghaei/622
🌀 چه کسی به دولت این مسوولیت و اختیار را بخشیده که از پول من و شما گوجه‌فرنگی بخرد؟ تا زمانی که سیاست‌های سوسیالیستی حمایتی و خرید تضمینی به هر اسمی در هر بازاری وجود داشته باشد، عوامل تولید بدون توجه به مکانیزم عرضه و تقاضا و آسوده از این که محصولات‌شان همیشه خریدار احمقی به نام دولت دارد، هر چه بخواهند می‌کارند و جای زیان، سود برداشت می‌کنند. آن وقت از چنین صنعتی، انتظار بازدهی و بهره‌وری و توسعه هم دارید؟ #سیاست_گوجه‌فرنگی، سمبل درخشان اقتصادی‌ست که همه‌ی دست‌آوردهایش در عقب‌رفت و توسعه‌ی تن‌پروری و فساد خلاصه می‌شود؛ زنده‌باد #بازار_آزاد

✔️ www.tg-me.com/joinchat-AAAAAE5Uy4R6VrISPOSPSA
#اقتصاد #اقتصاد_آزاد #توییت‌باز
🌀 پدیده‌ی کمونیست‌های ساکن نیویورک!

سازگاری داروینی با محیط زیست نه تنها در طبیعت که در جامعه هم کاربرد دارد. همان‌جوری که عقاب‌ها را در اقیانوس یا ماهی‌ها را بالای کوه نمی‌بینید، چپ‌ها را هم‌ در جایی [کعبه آمال‌شان] نمی‌بینید که ایدئولوژی‌های آن‌ها با شکست روبه‌رو شده
[پی‌نوشت: که اگر در مدینه‌ی سوسیالیستی‌شان زندگی می‌کردند، آن‌وقت دیگر مانند مردم شوروی و کوبا و کره‌شمالی و ونزوئلا فرصت بقا نمی‌یافتند و منقرض می‌شدند]

✍🏻 تامس سول، اقتصاددان نئولیبرال و شارح مکتب شیکاگو

✔️ www.tg-me.com/joinchat-AAAAAE5Uy4R6VrISPOSPSA
#روشنفکران #اقتصاد_آزاد #توییت‌باز
👁از چپ چه مانده است؟
برگرفته از #کتاب 'جهان در آستانه‌ی قرن بیست و یکم' ✍🏼 اریک جی. هاسبام

چپ مولود انقلاب فرانسه است نه انقلاب روسیه؛ پروژه‌ی شکست‌خورده‌ی بلشویک‌ها با عدم توانایی‌شان در تغییر و اصلاح فروپاشید و پیش‌رفت‌های اقتصادی مبتنی بر #لیبرالیسم، پایه‌های فکری چپ‌های سوسیالیست را سست کرد. ریشه‌ی بحران فکری #چپ در پارادوکس دو شاخه‌ی چپ انقلابی و چپ سوسیال دموکرات نهفته و چپ از نظر فکری مانند پاندولی سرگردان، همواره حیران و سردرگم این کشاکش است.

در کارزار عمل هم برای آن‌ها چیزی نمانده. ایدئولوژی چپ با بهبود شرایط کارگران در نظام #سرمایه‌داری و عدم تحقق هدف‌هایش در چارچوب سوسیالیسم اقتصادی دچار بحران جدی شد؛ این لیبرال‌ها بودند که الگوی عملی جدیدی برای اصلاح جامعه پی‌ریزی کردند، نه چپ‌ها و امروز کارگران که نقطه‌ی هدف جنبش‌های چپ بودند در بهشت کاپیتالیستی بالاترین نرخ رفاه را دارند، همان کارگرانی که در نظام کمونیستی نان خوردن هم نداشتند. نسخه‌ی تجویزی سوسیالیست‌ها در نهایت نه‌تنها به درمان ختم نشده که به سرطان در شوروی، کوبا، اروپای شرقی، کره‌ی شمالی، چین پیش از پذیرفتن بازار آزاد، ونزوئلا و ... انجامید. به این ترتیب عمر چپ در عرصه‌ی عمل، پایان یافت بدون آن‌که آن‌ها حتا یک نمونه‌ی موفق از اتوپیایی که با آن ملت‌ها را مسخ کردند، ارایه دهند. امروز به دلیل همین شکست‌های هول‌ناک چپ‌ها نه پایگاه محکمی در طبقه‌های مختلف اجتماعی دارند و نه دارای پایه‌ی انتخاباتی نیرومندی هستند.

نئو‌چپ‌ها نیز با وجود شعارهای عاریتی و رنگ‌آمیزی‌شده هیچ پروژه‌ای برای اجتماع ندارند که البته جای خوش‌بختی‌ست چون با نشستن آن‌ها بر کرسی قدرت، ممکن بود دوباره شاهد سرباز کردن دمل چرکین سوسیالیسم قرن بیستمی باشیم. در بحران تئوری و کارکردی، چپ امروز با برتافتن شعارهای ضدسرمایه‌داری و ضدغربی یا تبدیل به یک ضمیمه و پیوست ذیل حکومت‌های توتالیتری شده که با #لیبرال‌دموکراسی می‌جنگند یا به گروه فشار حزب‌های شکست‌خورده در دموکراسی‌ قلب ماهیت داده. نهایت کنش آن‌ها در جنبش‌های زنان و محیط زیست است اما حتا در این حوزه‌ها نیز هیچ راه‌کاری ندارند.

در کل چپ‌ها از نظر سیاسی دیگر اهمیتی ندارند. نفرت آن‌ها از فردگرایی و آزادی‌های شخصی به شدت تضعیف‌شان کرده و خصوصی‌سازی در اقتصاد و مرگ احساس هویت اشتراکی در اجتماع، میخ‌های آخر‌ را بر تابوت چپ کوبیده.

سرنوشت چند شعار محوری این جریان به خوبی انحطاط چپ را نشان می‌دهد؛ عدالت اجتماعی را نه چپ‌ها که لیبرال‌ها با تبدیل شرکت‌های خصوصی به موسسات سهامی عام تحقق بخشیدند. شعار انقلاب فرانسه؛ "آزادی، برابری و برادری" را لیبرال‌ها برآورده ساختند، نه چپ‌ها. سیاست بازتوزیع را هم که آرزوی چپ بود، در دولت‌های لیبرالی با دموکراسی غربی پیاده شد. مفهوم دموکراسی کارگری چپ نیز در نظام‌های لیبرال با دموکراسی همگانی تبدیل به یک الگوی مسلط گردید؛ آیا وقتی فوکویاما می‌گفت لیبرال‌دموکراسی برنده‌ی نهایی جنگ ایدئولوژی شده، اشتباه می‌کرد؟

✔️ www.tg-me.com/joinchat-AAAAAE5Uy4R6VrISPOSPSA
پی‌نوشت: متن اصلی خلاصه‌ای از فصل یک کتاب بود که با آرای من درآمیخت و برای توضیح بهتر به آن افزوده شد

#اقتصاد_آزاد #یادداشت #کتاب_خوانی
Forwarded from مهدی میرزایی (انستیتو امواج الیوت) (مهدی میرزایی)
بنابر اطلاعات موثق و طی جلساتی که امروز برگزار شد، فردا صندوق توسعه بازار و چند حقوقی بزرگ به صورت جدی در نمادهای لیدر بازار خریدار هستند و هدف آنها حمایت تمام قد از روند فعلی بازار و کاهش هیجان عاطفی فروش است. به حقیقی ها توصیه می شود از رفتارهای هیجانی پرهیز کنند.
در دو نوبت قبلی که به حمایت از بازار اشاره کردم، شاهد برگشت قوی بازار بودیم.
📸 فرشاد کاس‌نژاد در توضیح این بریده‌جریده‌ی تاریخی نوشته:
"‏روزنامه‌نگاری و عکاسی ورزشی حرفه مردانه‌ای نیست که بعدها زنان به آن راه یافته باشند. منیر مهران در دهه‌ی ۲۰ سردبیر مجله‌ی نیرو و راستی بود، نخستین سردبیر در اولین نشریه‌ی ورزشی که تاریخ روزنامه‌نگاری به یاد می‌آورد. درها هم‌چنان به روی بسیاری از زنان بسته است اما صاحب خانه آن‌ها بودند"
۱۳۲۰ می‌شود حدود ۸۰ سال پیش! حالا ۸۰ سال بعد هنوز عکاسان ورزشی زن نمی‌توانند وارد ورزشگاه‌ها شوند و فروش گزینشی و رانتی ۳۵۰۰ بلیت با فشار فیفا به #زنان، در جایگاه فنس‌کشی‌شده‌، می‌شود دست‌آورد!

✔️ www.tg-me.com/joinchat-AAAAAE5Uy4R6VrISPOSPSA
#توییت‌باز #تاریخ #روزنامه‌نگاری #رسانه
🧮 #کمی_بورس ۲۳

استاد! چی بدیم بی‌خیال #بورس بشی؟ تخصص شما تو همون حقوق و زبان انگلیسی و دیپلماسی و دلار ۴۲۰۰ی واسه هفتاد نسل بعدِ ما بسه، این یکی رو بی‌خیال شو!

👈🏻 روحانی دیروز در نشست خبری: بازار سرمایه یک بازار پر نشاطی است ... خیلی از مردم در بورس حضور دارند
📸 وضعیت بورس، امروز!

✔️ www.tg-me.com/joinchat-AAAAAE5Uy4R6VrISPOSPSA
#اقتصاد_دولتی
Forwarded from ساسان آقایی
اگر ده تا کیروش داشتیم ...

🔻 ‏داستان ‎#تیم‌ملی به آخرش رسید، ما ماندیم و حسرت‌هایش که می‌شد عروسی سراغ کوچه‌ی ما را هم بگیرد و نشد اما تمام داستان #جام‌جهانی در حسرت‌هایش نیست، شاید که در درس‌هایش باشد.

🔻 هفت سال پیش فوتبال ایران یک ورشکسته‌ی کامل بود؛ به جام‌جهانی ۲۰۱۰ نرسید، مثل همیشه با ستارگانش به جوانان کره در ۱/۴م جام ملت‌های آسیا باخت، نسل طلایی آغاز دهه‌ی اول قرن بیست‌یکم هم به بازنشستگی نزدیک می‌شد و در برهوت لیگش حتا یک پدیده نمی‌رویید، لیگ راکدی که ستاره‌هایش هنوز فرهاد مجیدی و علی کریمی بودند با ۳۰ و چند سال سن!

🔻 یک قدرت با ارفاق درجه ۲ آسیا بودیم که رو به زوال می‌رفتیم. از کجا دست خدا به دادمان رسید که یکی مثل کارلوس کیروش پیدا شد را نمی‌دانیم، او بهمن ۸۹ به ایران آمد، توافق کرد و رفت تا بار سفری دورودراز را ببندد اما روی‌دادهای ۲۵ بهمن تهران و جان باختن چند تن در اعتراض‌ها، نظرش را تغییر داد.
قرار نبود که این آخرش باشد، قرار بود او تاریخی از نو بسازد پس در بهار ۹۰ به تهران بازگشت.

🔻 کیروش همه چیز را از نو ساخت! خیلی زود دریافت به معدنی از استعداد رسیده که دارد زیر آوار بی‌برنامه‌گی و کهولت مدیریتی و نابه‌سامانی عمومی‌ نابود می‌شود‌، دانست که این سرمایه ارزش جنگیدن را دارد، به مرور و واکاوی جز به جز ما پرداخت، هیچ کدام از جزییات را بی‌اهمیت نگرفت و پس از نزدیک به یک سال مطالعه، نقشه‌ی راه نجاتش را پی ریخت.

🔻 برای ویرانه‌ای که در دست داشت، امداد فوری اما حرفه‌ای از هر چیز مهم‌تر بود پس در پی جستن سرمایه‌ی خارجی(لژیونرهای دورگه) همه جای جهان را گشت و گشت تا بتواند با یک شوک بزرگ به بیمارش جان دوباره دهد و آن شوک رسیدن به جام‌جهانی ۲۰۱۴ بود! رسیدن تنها هدفش نبود، ماموریت بعدی برای درخشیدن آغاز شد و آن‌جا، برابر مسی و یارانش که تا فینال جام هم پیش رفتند، تازه فهمیدیم پس موفقیت شانسی نیست! مدیری می‌خواهد مثل کیروش که بتواند غول‌ها را با ذهن و برنامه‌اش مهار‌ کند!
جام ملت‌ها و آن تیم جنگجو و از نفس نیفتاده و حذف‌شده به ظلم، جام‌جهانی بعدی و آسان‌ترین رسیدن تاریخ‌مان و سپس حالا؛ "شگفت‌انگیز" جام‌جهانی که ما بودیم.

🔻در همه‌ی این ۷ سال، ما از حضیض ذلت به اوج رسیدیم، پله پله بزرگ شدیم و جهش خیره‌کننده‌ای یافتیم، روز اول واردات لژیونر داشتیم و امروز یک تیم صادرات بازیکن داریم، لیگ فرتوتی داشتیم و امروز معدنی چابک و بالنده از فوتبال داریم، یک تیم ملی داشتیم که ۱۱ بازیکن در حد آسیا هم نداشت و حالا سه تیم ملی بالاتر از آسیا داریم و بالاتر از همه این‌که فوتبال ایران به سطحی دست یافته که هرگز، هرگز، هرگز پیش‌تر به اتفاق یا به شانس حتا به نزدیک آن هم‌ نرسیده بود و تمام این‌ها را بیش از هر چیزی مدیون این "مستشار خارجی" حرفه‌ای و نامبروان و  کارکشته هستیم.

🔻 کیروش مهم‌ترین اثبات این حقیقت است که هر کجا به یک خارجی کاربلد کار را سپردیم، ما را به مدد استعداد نهفته‌مان از خاک بلند کرد و دوباره ساخت! او نشان‌مان داد که چرا به مغز، مهارت و تکنولوژی خارجی نیازمندیم و اگر همه‌ی این‌ها را به استخدام خود درآوریم تا کجاها که نمی‌توانیم برویم؟

🔻 ساختار کلان ما فرسوده و فاسد، سازمان مدیریتی ما پیر و کاهل و ناکارآمد و انبان‌مان تهی از هر برنامه‌ای‌ست که به ما شانس موفقیت دهد. حقیقت جز این نیست که ما از دنیا عقب افتاده‌ایم و بد هم عقب افتاده‌ایم و تنها سرمایه و تکنولوژی خارجی‌ست که می‌تواند این فاصله‌ی نوری را کم کند!

🔻 حال و روز اقتصاد و سیاست ایران، امروز بیش از هر زمان دیگری شبیه فوتبال نزار ۷ سال پیش ماست. کاش دست‌خدایی که کیروش رو برای‌مان فرستاد، ده‌ها ‎#کیروش دیگر هم‌ نازل کند بر این سرزمین، برای اقتصادش، توسعه‌اش، دردهای جامعه‌اش و تمام فرآیندهایی که برنامه می‌خواهد.

🔻 ما می‌توانیم اگر خساست و حسادت و ادیپ خارجی‌هراسی بگذارد و این درس بزرگی‌ست که ما هرگز از فوتبال و جام‌جهانی "نخواهیم" گرفت!

✔️ @SasanAghaei
ساسان آقایی
اگر ده تا کیروش داشتیم ... 🔻 ‏داستان ‎#تیم‌ملی به آخرش رسید، ما ماندیم و حسرت‌هایش که می‌شد عروسی سراغ کوچه‌ی ما را هم بگیرد و نشد اما تمام داستان #جام‌جهانی در حسرت‌هایش نیست، شاید که در درس‌هایش باشد. 🔻 هفت سال پیش فوتبال ایران یک ورشکسته‌ی کامل بود؛…
👈🏻 کیروش یک بار گفت: "پیش از آمدن من به این‌جا، از بحرین می‌ترسیدید". حق داشت، با او طعم شکست در آسیا و به ویژه جلوی تیم‌های عربی را فراموش کرده بودیم. حالا بعد ۱۰ سال دوباره به بحرین باختیم. دنبال چیزی می‌گشتم که چشمم خورد به این یادداشت قدیمی، بعد #جام‌جهانی ۲۰۱۸. بازخوانی‌اش امروز بی‌فایده نیست، به ویژه این‌که به یاد بیاوریم چگونه با دست خود، داشته‌ها و ساخته‌های‌مان را نابود می‌کنیم!

✔️ www.tg-me.com/joinchat-AAAAAE5Uy4R6VrISPOSPSA
#خط‌روند ۲؛ انتشار فوق‌العاده
🔻 بزرگ‌ترین سقوط تاریخ بورس چرا رقم خورد؟

📹 این‌جا را کلیک کنید

دومین خط روند را به شکل فوق‌العاده منتشر کرده‌ایم. روز سه‌شنبه بورس تهران با ۱۱ هزار واحد سقوط، بزرگ‌ترین سقوط تاریخ خود را تجربه کرد. خاطره وطن‌خواه در برنامه‌ی خط روند توضیح می‌دهد که چرا این اتفاق افتاد و امیدی به بازگشت بورس هست؟

این برنامه را روی 👈🏼 یوتیوب ما 👉🏼 ببینید

📺 @wwwhatTV
💡 وات وی‌وی؛ بدون مرز و مستقل، رسانه‌ی فردا
🌀 هر وقت قرار است جایی محدود و ممنوع و دولتی شود، ناگهان نسخه‌نویس‌های اقتصاد دولت‌گرا دست به کار می‌شوند و هر وقت قرار است جایی را قورت دهند، ناگهان یاد #بخش_خصوصی و #اقتصاد_آزاد می‌افتند؛
اپیزود در دست ساخت، #بنزین، به‌زودی!

✔️ www.tg-me.com/joinchat-AAAAAE5Uy4R6VrISPOSPSA
#اقتصاد #توییت‌باز
📔 #تجربه_از_عشق_نوشتن ۳۲

جورچین تصویرها چرخید و دوباره دگرگونه شد. این بار روی تخت‌های چوبی، روی پشت‌بامی آشنا لمیده بود، آن جا را خیلی خوب می‌شناخت، پشت‌بام خانه‌‌ی خودش، و آن که در آغوشش قرار داشت، هموست. این تصویر، بازگشتی به نخستین لحظه‌شان بود، لحظه‌ای بی‌تکرار در هر رابطه، و چه کشف باشکوه و مصیبت‌باری، همان لحظه‌ای که هم سیلان و هم او غرق شگفتی و شادی شدند هنگامی که از بوسه‌ها جشنی ساختند.

✔️ www.tg-me.com/joinchat-AAAAAE5Uy4R6VrISPOSPSA
#رمان #کتاب #بازخوانی ۴
🌀 امروز با خبر خیلی تلخی آغاز شد؛ توقیف دوباره یکی از بهترین روایت‌های تاریخ سینمای ایران!

✔️ www.tg-me.com/joinchat-AAAAAE5Uy4R6VrISPOSPSA
#توییت‌باز #فیلم
📸 ای تو خوب موندنی ...

👈🏻 روز یادبود کوروش، پدر جاودان خانه‌ی پدری گرامی باد

✔️ www.tg-me.com/joinchat-AAAAAE5Uy4R6VrISPOSPSA
#یادمان #عکس_روز
📸 سعد حریری تنها یک حلقه از زنجیر قطور مشکلات #لبنان بود اما امشب در پاسخ به ده روز اعتراض مردمش، استعفا داد. در نطق استعفای بسیار‌ کوتاهش، به همه‌ی سیاست‌مداران خاورمیانه‌ای درس داد، درسی درباره‌ی این که مقصود نهایی سیاست چه باید باشد؟ گفت:

' به بن‌بست رسیدم و باید پاسخ‌گوى معترضان باشم. پست‌ها می‌آیند و می‌روند اما آن‌چه كه مهم است ماندن میهن است '

✔️ www.tg-me.com/joinchat-AAAAAE5Uy4R6VrISPOSPSA
#عکس_روز #روابط_بین‌الملل
🔸من کار می کنم، تو هم سرودت را بخوان


🔻پس از آغاز اعتراضات مردم شیلی و انتشار فیلم ها و تصاویر آن در رسانه ها، خلاقیت عده ای از هم وطنان خوش ذوق ما باز هم شکوفا شد و گرایشهای اردوگاهی خود را بیرون ریخته و از بن بست نظام سیاسی و اقتصادی شیلی سخن گفتند که به اذعان آنها میراث حکومت ژنرال پینوشه است و در این روزها ناکارآمدی آن عیان شده و مردم را به خیابان آورده است. این افراد که به تماشای حوادث جهان بر مبنای ذهنیت های بسته و فرومانده در مُشتی اطلاعات ناقص نشسته اند، بدون توجه به آنچه در نیم قرن اخیر در شیلی اتفاق افتاده است، دل و جان به صدای گیتار دسته جمعی معترضان در خیابانهای سانتیاگو و سرود دسته جمعی آنها با شعر ویکتور خارا، شاعر شیلیایی سپرده و با آن به رضایت روحی رسیده اند.

🔻آنها در میانه ی این شور و هیجان فراموش کرده اند که در چند دهه گذشته با شدت و حدّت منکر ارتباطِ اقتصاد شکوفا و قدرتمند شیلی که به عنوان یک استثنا در آمریکای لاتین می درخشد و جزو آزادترین اقتصادهای جهان قرار گرفته و نیر وضعیت درخشان این کشور در بهداشت و آموزش و عضویت آن در سازمان همکاری همکاری اقتصادی و توسعه و ... به دوران زمامداری پینوشه و برنامه های اقتصادی پسران شیکاگو بودند و آن دوره را در سرکوب و کشتار و سیاهی مطلق خلاصه می کردند، پس چگونه است که بعد از گذشت سه دهه مشکلات اقتصادی اخیر را به همان دولت منتسب می کنند؟ لازم به ذکر است بعد از کنار رفتن پینوشه از قدرت دولتهای چپ گرا در شیلی روی کار آمدند و تا بیست سال پس از این دوره یعنی تا سال 2010 شاهد حضور دولتهای چپ در این کشور بوده ایم. در سال 2010 دولت راستگرای سباستین پینرا در انتخابات پیروز شد و از آنجایی که طبق قانون اساسی این کشور یک فرد نمی تواند دو دوره متوالی رییس جمهور باشد، در سال 2014 باز هم دولت چپ گرا روی کار آمد تا اینکه در سال 2018 باز هم سباستین پینرا در انتخابات پیروز شد. یعنی در سی سال تنها یک دوره چهارساله شاهد حضور دولت راست گرا بوده ایم که در آن چهار سال نیز برنامه خاص و متفاوتی در حوزه خدمات عمومی و آموزشی و ... پیاده نشده است. گفتنی است سباستین پینرا برادر خوزه پینرا وزیر کار مقتدر در دولت ژنرال پینوشه است که در سال 1979 سیاست های اصلی دولت معروف به «مدرن سازی های هفت گانه» با محوریت وزارت کار را به پیش برد. این سیاستها حوزه های متفاوتی چون نظام تامین اجتماعی ، بهداشت ، آموزش و پرورش، کشاورزی و مدیریت عمومی کشور را در بر می گرفت. حالا باید پرسید این دولت های چپ گرا در این سی سال کجا بوده اند و چکار کرده اند که مردم الان به خیابان ریخته اند؟ چرا زمانی که از موفقیت شیلی در عرصه های مختلف صحبت می شد، آن را به دولتهای بعد از پینوشه نسبت می دادید و الان که مشکلاتی به وجود آمده و مردم معترض به خیابان ریخته اند باز هم گور کهنه را چنگ می زنید؟

🔻موضوع دیگری که در اعتراضات شیلی قابل بحث و گفتگوست، شکل و مدل اعتراض مردم است. کسی از خود نمی پرسد چرا در این کشور آمریکای لاتین خبری از سرکوب و اختناق نیست؟ امری که در مجاورت مرزهایش همچون پدیده ای عادی و روزمره محسوب می شود. در این اعتراضات هم آزادی تجمع به معنای واقعی از سوی حکومت را می بینیم و هم نظم و دیسیپلین تحسین برانگیز مردمی را. آیا در کوبای مورد تحسین مدعیان، چنین اعتراضاتی امکان وقوع دارد؟ در ونزوئلا چطور؟ این نکته که در کانون کمونیسم و در همسایگی حکومتهای مرتجع و سرکوبگر منطقه آمریکای جنوبی مردمی به خیابان می آیند و با زدن گیتار و خواندن شعر و سرود خواهان کنار رفتن دولت می شوند، نشان از این دارد که روزگاری نه چندان دور افرادی اعم از سیاستمدار و اقتصاددان و ... وجود داشته اند که بی اعتنا به نام و ننگ و بی توجه به هذیان های روشنفکرانه به ساختن این کشور مشغول بوده اند. در همان زمان و در دوره های بعد مشاهده کردیم که این روشنفکران کشتار در کوبا را مباح دیدند و به جنایتکاران کمونیست در گوشه و کنار جهان و عاملان نسل کشی های بزرگ تاریخ القاب افتخارآمیز دادند. رقصیدن به ساز روشنفکران چپ نتیجه ای جز هیجان عمومی و در نهایت جیب خالی نداشته و ندارد. داستان دولتها و نخبگان چپ گرا بی شباهت به اعضای خانواده ای نیست که چند برادرِ مطرب و شاعر در آن خانواده می زیستند و خوب می سرودند و خوب می نواختند اما محتاج تکه نانی بودند که برادرِ بزرگ با مشقت و کار شبانه روزی تامین می کرد و به خانه می آورد و در نهایت هم وی را به خاطر همراه نشدن با خود و نداشتن قریحه هنری به باد دشنام می گرفتند!

T.me/bahraminejat
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
در لبنان و عراق چه می‌گذرد؟
🔸 سقوط دو دولت

🔺 کلیک کنید 🔻

این روزها ذهن بسیاری درگیر اعتراض‌های عراق و لبنان است. دولت سعد حریری دو روز استعفا داد و رییس‌جمهور عراق هم دیشب خبر از موافقت با استعفای دولت این کشور داد. پیکان اعتراض‌ها در هر دو کشور به سمت هم‌پیمانان ایران نشانه رفته. وات تی‌وی، مروری دارد بر آن‌چه در عراق و لبنان گذشته، دلیل و چرایی اعتراض‌ها، برکناری دولت‌ها و تلاش کرده پاسخی به این پرسش دهد که تکلیف این دو کشور چه خواهد شد؟

✋🏻 این ویدیو را هم‌راه با فیلم‌های کم‌تر دیده‌شده در 👈🏻 یوتیوب ما 👉🏻 ببینید

📺 www.tg-me.com/joinchat-AAAAAE7D85QKTh4dTuqGJg
💡 وات تی‌وی؛ بدون مرز و مستقل، رسانه‌ی فردا
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
📹 گوشه‌ای از ابعاد فاجعه‌بار #سفره_ارزی و بازی با جان مردم؛ با ارز دولتی، در عمل سم و آفت وارد کرده‌اند و به خورد مردم داده‌اند

🚫⚠️⛔️ جدن در مصرف مواد غذایی صنعتی مرتبط با ذرت مانند پفک و پاپ‌کورن احتیاط کنید! و به دیگران هم بگویید

✔️ www.tg-me.com/joinchat-AAAAAE5Uy4R6VrISPOSPSA
#فیلم #سلامت #جامعه
ویژه‌برنامه‌ی #تغذیه وات تی‌وی درباره‌ی جنجال ذرت‌های آلوده؛
🔸 جان‌مان در خطر است؟

🔻 کلیک کنید 🔺

چند روزی از جنجال کشف محموله‌ی ۳۵۰ هزار تنی ذرت‌های آلوده در کشور می‌گذرد. این ذرت‌ها به سم آفلاتوکسین آلوده بوده‌اند. وات تی وی در این برنامه درباره‌ی احتمال ورود این سم خطرناک به صنعت غذا و خطرهایی که سلامتی ما را تهدید می‌کند، حرف می‌زند. «آوا آقایی» کارشناس صنایع غذایی و مسوول کیفی چندین برند معتبر، به زبان ساده توضیح داده که آفلاتوکسین چیست، این ذرت‌ها چه‌قدر خطرناکند و موردهای مشابه آن چیست؟

✋🏻 برنامه را در این‌جا ببینید!

اگر‌ سوالی درباره‌ی صنعت غذا دارید، می‌توانید از طریق کامنت در یوتیوب ما یا آی‌دی @WhatTVhelp بپرسید تا در اختیار کارشناس برنامه قرار بگیرد

📺 @wwwhatTV
💡 وات تی‌وی؛ بدون مرز و مستقل، رسانه‌ی فردا
2024/09/25 05:20:47
Back to Top
HTML Embed Code: