Telegram Web Link
🌀 گل‌چین توییت‌های روز

@SasanAghaei2:
‏این ‎#فوتبال فاسدِ مافیایی تک‌جنسیتی با یک وزارت‌خانه که از وزیر تا سخنگویش سردسته‌ی اراذل و اوباش دولتند، باید ‎تعطیل شود؛ امیدوارم ‎#فیفا قالش را بکَند و ‎#تعلیق سزاوار این فوتبال زشت را به ما عاشقانش هدیه کند!

@melyasi1:
‏به تجربه ثابت شده در دعواهای سیاسی وقتی جناح‌ها به همدیگه میگن فاسد، در واقع همه‌شون دارن راست میگن‎
* دلار جهانگیری *‎ صادق لاریجانی‎ * محمود احمدی‌نژاد ‎* حسین فریدون‎ * بابک زنجانی‎ * ولی‌الله سیف

@karimbeigi:
‏چند روز پيش توييت زدم براي يك زنداني سياسي احتياج به كمك داريم، دوستان زيادي كمك كردند ولي مبالغ جمع شده خيلي كم‌تر از چيزي هست كه نياز داريم، لطفا اگر مي‌توانيد به من يا مادرم دايركت بديد و يا اين توييت رو ريتوييت كنيد تا به‌دست آدمايپی بيش‌تري برسه

‎@EhsanRamezanian:
‏چهل سال پیش ‎#ایران_ناسیونال به نام مستضعفان مصادره شد و امروز اسناد دزدی‌های سرسام‌آوری که در این مدت انجام شده، منتشر می‌شود. اگر همین امروز ‎#ایران_خودرو را به صاحبش «محمود خیامی» بازگردانند، آن مجموعه فاسد و زیان‌ده دوباره سودآور و افتخارآفرین خواهد شد.

@Rmirzaei61:
سال گذشته خیلی از جوانان با پرداخت هزینه هشتادهزاری در این آزمون شرکت کردند: ‎استخدام شرکت‌های دانش‌بنیان از جمله دو خواهر من. بعد از یک سال در حالی تبلیغات مجدد آغاز گردیده که هیچ اطلاع‌رسانی نسبت به نتیجه ثبت‌نام پارسال حداقل به خواهرهای بنده نگردیده. کسی اطلاع دارد چه خبر است!؟

✔️ www.tg-me.com/joinchat-AAAAAE5Uy4R6VrISPOSPSA
#توییت‌باز
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
📹 تصویر آشکار یک پیروزی؛ ۱۲ هفته مقاومت حتا امپراتوری کمونیستی و قدر قدرت #چین را به زانو درآورده؛ #هنگ‌کنگ این روزها، زیباترینی!

✔️ www.tg-me.com/joinchat-AAAAAE5Uy4R6VrISPOSPSA
#فیلم #آزادی
📹 بزرگ‌ترین مساله‌ی #پکن در سه ماه اخیر چه بوده؟ جنگ تجاری با #ترامپ، نوسان دوره‌ای رشد اقتصادی یا آلودگی محیط‌زیست؟ جواب هیچ کدام است. دغدغه‌ی اصلی سیاست‌مداران چینی در این ماه‌ها #هنگ‌کنگ و ساکنان لین سرزمین است. هنگ‌کنگ ۲۱ سال پیش در پیمانی ویژه از سوی بریتانیا به #چین عودت داده شد، قرار بود این سرزمین با سیاست داخلی جداگانه و تقریبن خودمختار اداره شود اما میزان استقلال هنگ‌کنگی‌ها برای پکن خوشایند نبود، بنابراین تلاش کرد آن را آرام آرام مطیع خود سازد. نتیجه؟ حالا هنگ‌کنگی‌ها می‌گویند که دیگر نمی‌خواهند زیر یوغ پکن باشند؛ #وات‌تی‌وی نگاهی انداخته به این مجادله سیاسی!

✔️ @wwwhatTV : We're on the way

🔻 برای دیدن فیلم، کافی‌ست روی تصویر پایین کیلیک کنید 🔻
🌀 خاطره‌ی واقعی

روزی یک دوست مارکسیست داشت در یک مهمانی از لزوم مبارزه برای برقراری ‎#سوسیالیسم می‌گفت. در جمع شنودگان، پیرمردی آلمانی بود که در آلمان شرقی بزرگ شده بود و فلاکت سوسیالیسم و ‎حکومت شورایی رو لمس کرده و بعدها در سال ۱۹۹۸ به استرالیا مهاجرت کرده بود. پیرمرد، سخنرانی آتشین دوست‌مون رو تا آخر گوش کرد و بعد با لحنی بسیار خالصانه و پر از تعجب گفت:
"ممنون، فکر کنم قبلن یه بار تجربه‌اش کردم"

↘️ @DOwn_Under

✔️ www.tg-me.com/SasanAghaei
#توییت‌باز
📹 هر هزارشاهی، امروز چه قیمتی دارد؟

در یک اسلایدشو بررسی کرده‌ایم که هر هزار تومان در سال ۵۶، امروز چه‌قدر می‌ارزد و تراز دلار و طلای آن چگونه خواهد بود؛ ببینید!

📺 @wwwhatTV ; We're on the way

🔻 برای دیدن فیلم، این‌جا را کلیک کنید یا،
🔻 روی عکس پایین کلیک کنید
✍🏾 آیا آموزش دولتی باید تعطیل شود؟
🔸 نگاهی به روش‌های جذاب خصوصی‌سازی در بخش آموزشی

اشارت کوتاه من به #آموزش_خصوصی و انتقاد از آموزش دولتی، نقد و پرسش‌هایی را برانگیخت. بحث کوتاهی بود درباره‌ی ترجیح خصوصی‌سازی آموزش بر دولتی کردن آن.

این آیا به آن معناست که باید آموزش دولتیِ دارای سوبسید "حذف" شود یا با روش‌ها و متدهای نو در پی ارتقای آن بود؟
اگر یک پاسخ کلی بخواهیم، روشن است: هرگز نمی‌توان آموزش دولتی سوبسیددار را حذف کرد. حق تحصیل رایگان، جزیی از پایه‌ای‌ترین حقوق شهروندان و اندک خدمات مفید دولت است هرچند این خدمات به شکل بدی اجرا شود و درست همین نقطه است که باید تغییر کند.

در ایران، ما با یک وزارت‌خانه‌ی عریض‌وطویل، چاق و بی‌مصرف سروکار داریم که متولی #آموزش‌وپرورش و حیف‌ومیل سالانه‌ی هزاران میلیارد بودجه است. خروجی آن هم چیزی نیست جز یک آموزش دولتی بی‌کیفیت و بدون تناسب با هزینه. از آن‌جا که این سوبسید کمرشکن را از پول #نفت می‌پردازند، و اتفاقن نسبت به هر بلای دیگر و اختلاس چندکیلومترصفرداری که بر سر ثروت کشور می‌آید، دارای توجیه اخلاقی و اجتماعی‌ست، کم‌تر کسی به فکر تغییر بنیادی فرآیند آموزش دولتی‌ست اما اگر یک روز نفت نبود یا ثروت نفت خصوصی شد، آن وقت دولت بابت قران‌قران پولی که سخاوتمندانه می‌بخشد باید حساب و کتاب دخلش را هم داشته باشد. و خب آن روز که شاهد یک دولت مدرن واقعی در ایرانیم، تکلیف چیست؟ باید قید #آموزش_دولتی را زد؟

خیر، و تازه آن‌وقت روش‌های متنوع و #خصوصی‌سازی در اجرا به کمک بخش‌های دارای سوبسید خواهد شتافت و پاسخی برای پرسش‌های بعدی پیدا می‌شود؛

پرسش دوم، دولت پول آموزش دولتی را از کجا خواهد آورد؟
از محدود و بهینه کردن محل خرج و هدف‌های آموزش دولتی و البته توسعه‌ی مدرسه‌های خصوصی و بیزینس‌های آموزشی. با محدودسازی هدف‌ها، افزون بر مدیریت بودجه‌ی به‌تر و چابک‌تر، به پول ‌کم‌تری نیاز دارید که آن را هم از مالیات بیزینس‌های مرتبط خصوصی تامین خواهید کرد.

پرسش سوم؛ بودجه‌ی دولتی چگونه باید خرج شود؟
به هر روشی جز آن‌چه امروز رخ می‌دهد چه در سیاست‌گذاری و چه در مکانیزم اجرا. بهره‌مندی از آموزش باسوبسید اما "حرفه‌ای" تا مقطع کالج، حق همگانی‌ست اما تمرکز روی فن‌سالاری، بودجه را مدیریت می‌کند و آموزش هم در همین سطح برای بخش مهمی از جامعه کافی‌ست. در خرج بودجه رعایت دو شرط اساسی هم یک باید است:

1⃣ نیازسنجی دقیق در ساخت فضاهای آموزشی دولتی؛ توجیه چندانی ندارد مناطق بالانشین تهران و شهرهای بزرگ که فرزندان خود را به بخش خصوصی می‌سپارند، از خدمات دولتی استفاده کنند. مدل کلی و سنتیِ نفر/ متراژ/مدرسه باید به الگوی نیازمندی و در نظر گرفتن پارامترهای معاش، محرومیت و ... تغییر کند

2⃣ شیفت در اجرا؛ سرانه‌ی سوبسید داده شده به بخش آموزشی به نسبت جمعیت بهره‌مند از آن، قابل محاسبه است. این سوبسید هنگفت را می‌توان مانند این دهه‌ها دور ریخت یا بهره‌برداری از آن را به بخش خصوصی سپرد. فراموش نکنید دولت در توزیع و اجرا، همیشه بد است پس چرا نباید به جای مدرسه‌های بی‌کیفیت دولتی، نیازمندان به سوبسید آموزشی از مدرسه‌های خصوصی باکیفیت بهره بگیرند؟ این تخم لق را چه کسی کاشت که برای استفاده از یک بودجه‌ی عمومی خود دولت باید دفتر و دستک بسازد؟ جای این‌که طویله‌ای مانند وزارت آموزش‌وپرورش داشته باشیم، اگر جامعه‌ی آماری دقیق بسازیم و هدف‌یابی درست و برپایه‌ی داده‌های واقعی باشد، اساسن توزیع سوبسید آموزشی را می‌توان به مدرسه‌های خصوصی سپرد تا به ازای ارایه‌ی خدمات باکیفیت به نیازمندان، از بودجه‌ی عمومی بهره‌مند شوند.

جز این‌ها، روش‌های سپردن بخش آموزشی به #بخش_خصوصی_واقعی بسیار متنوع‌تر و اجرایی و کارآمدترند و بهره‌مندی از سرمایه‌گذاری خارجی، در بخش آموزشی یک فایده است. در یک نمونه، می‌توان تاسیس سیستم‌هایی مانند سمپاد یا برگزاری تورهای حرفه‌ای آموزشی را به یک مناقصه‌ی بین‌المللی به روش بیع متقابل گذاشت. یک‌روش بسیار موفق دیگر‌برای واسپاری مسوولیت دولت هم می‌تواند اعطای معافیت مالیاتی در قبال ارایه‌ی آموزش به کودکان نیازمند باشد یا شرط فعالیت در بخش‌های سودمندی مانند استعدادهای درخشان، بهره‌مندی نیازمندان به‌نسبت مشخصی از خدمات آموزشی همان مجموعه قرار بگیرد.

اگر بخش خصوصی روزی وجود داشت و به میدان آمد، آن‌قدر متدهای بهره‌مندی برای نیازمندانِ سوبسید، قابل انتخاب می‌شود و به شکلی پارادایم آموزشی و کیفیتش تغییر می‌کند که همه خواهند پرسید؛ پس نقش دولت و وزارت آموزش‌وپرورش چه بود، جز ارایه‌ی بی‌کیفیت و گران آموزش؟ و این‌ها چه کاری با آن‌همه بودجه می‌کردند؟
فکر می‌کنم همین پرسش نشان می‌دهد که چرا با خصوصی شدن آموزش مخالفند!

✔️ @SasanAghaei
#یادداشت #تحلیل #اقتصاد_آزاد
✍🏼 کمونیسم در خدمت اسراییل
👈🏻 یادداشت وارده از شایان اویسی | #بازتاب

چپ‌ها همواره خود را پشتیبانی فلسطین و در سنگر مقابل اسراییل تعریف کرده‌اند و آن را دست‌نشانده‌ی سرمایه‌داری می‌دانند اما نقشی که #کمونیسم در تاسیس اسراییل داشت، ناگفته مانده و کم‌تر درباره‌ی چرایی تمایل دولت‌های غربی به صهیونیسم از اوایل سده‌ی بیستم حرف زده می‌شود. شواهد تاریخی می‌گوید که برخلاف گرایش چپ امروز، ظهور اسراییل ارتباط مستقیم با جریان چپ و کمونیسم دارد و اگر انقلاب بلشویکی روی نمی‌داد،‌ شاید هرگز اسراییل تاسیس نمی‌شد.

با وقوع انقلاب کمونیستی در روسیه‌ی تزاری انگشت اتهام آن، چه در خود روسیه و چه در اروپا به سوی یهودی‌ها نشانه رفت. بیش‌تر تئوریسین‌ها، رهبران و انقلابیون کمونیست، یهودی بودند و این را چهره اصلی انقلاب روسیه، لنین نیک می‌دانست:
«همان گونه که لنین به خواهرش آنا متذکر شد، فعالان سیاسی یهودی شامل تقریبا نیمی از انقلابیون در مناطق جنوبی امپراتوری روسیه می‌شدند» (لنین؛ زندگی انقلابی سرخ / رابرت سرویس)

این یهودی‌ها حتی با هم بر سر همکاری با گروه‌های یهودی و غیریهودی سوسیالیست بحث و جدل داشتند؛
«مارتف که خودش یهودی بود اعتقاد داشت سوسیالیست‌های یهودی باید به سازمان‌های سوسیالیست عمومی روسیه ملحق شوند و در قالب این سازمان‌ها فعالیت کنند. او مخالف اندیشه‌ی ایجاد یک حزب سوسیالیستی منحصرا یهودی بود» (همان منبع)

استالین نیز که بعد از لنین سکان‌دار و رهبر شوروی شد، از این ماجرا سخت گلایه‌مند بود و از بودن کنار انقلابیون یهودی دل خوشی نداشت؛
«حضور یهودی‌ها در کنگره پنجم، استالین را آزار می‌داد. استالین به این نتیجه رسیده بود که بلشویک‌ها تنها گروه روسی واقعی‌اند؛ در حالی که منشویک‌ها یک گروه یهودی‌اند ... سوسو (استالین) نمی‌توانست هم‌قطاران تبعیدی خود را تحمل کند. در نووایا اودا، روشنفکران یهودی تبعیدی حضور پررنگی داشتند. (استالین جوان /مانتیفوری)

در هم آمیختگی یهودی‌ها و کمونیسم سبب شد سران کشورهای دیگر اروپایی به ویژه انگلیس به فکر چاره‌ای بی‌افتند تا راهی برای دوری یهودیان از اندیشه‌های کمونیستی بیابند چه، بافت یهودی پرجمعیت کشورهای اروپایی می‌توانست تبدیل به جنبشی شود و تحت‌تاثیر هم‌کیشان خود بانیان انقلاب کمونیستی بعدی باشند. بنابراین راه‌کار بریتانیا، حمایت از صهیونیسم قرار گرفت و انگلیس که توانسته بود فلسطین را از امپراتوری عثمانی بگیرد، از فرصت به دست آمده به خوبی استفاده کرد؛
«چرچیل شخصا به واسطه سابقه دوستی دیرینی که پیش از جنگ جهانی با اتحادیه یهودیان منچستر داشت، به صهیونیسم علاقه‌مند بود اما از آن‌جا که حضور پررنگ یهودی‌ها در انقلاب بلشویک‌ها آتش جریان‌های یهودستیزی را در گروه‌های کژپندار راست‌گرا شعله‌ورتر می‌کرد، چرچیل به این نتیجه رسید که حمایت از ایده‌ی صهیونیسم می‌تواند پادزهری علیه یک انقلاب بلشویکی باشد چرا که یهودیان روس و شرق اروپا می‌توانند از رهگذر صهیونیسم برای خود موطنی بیابند و ملیتی جدید و احساسات وطن‌پرستانه نو در خود بیابند» (چرچیل؛ قهرمان پیش‌بینی‌ناپذیر / پاول ادیسون)

چرچیل پیش‌تر به صراحت نوشته بود:
«تروتسکی به این علت از صهیونیسم بیزار است که صهیونیست‌ها برنامه‌های او را برای استقرار حاکمیت کمونیستی با استفاده از یهودیان بر سراسر جهان خنثا کرده‌اند و توانسته‌اند امید و انرژی یهودیان جهان را به هدفی ساده‌تر، واقعی‌تر و سهل‌الحصول‌تر جلب کنند» (مقاله صهیونیسم در مقابل بولشویسم / وینستون چرچیل / مجله ساندی‌هرالد ۸ فوریه ۱۹۲۰)

این مساله حتا سبب شد صهیونیست‌ها از ترس مقام‌های لندن از بلشویک‌ها به نوعی سواستفاده کرده و حتا گروکشی کنند، برای نمونه در مذاکرات کنفرانس صلح پاریس به تاریخ ۵ دسامبر ۱۹۱۸ می‌خوانیم؛
«ژنرال مک دوناف (رییس اداره اطلاعات ارتش انگلیس): مساله ما در فلسطین این است که چگونه این سرزمین را به صورت وطن ملی یهود درآوریم و به دنبال آن توجه کلیه یهودیان ساکن در سراسر جهان را به سمت خویش جلب کنیم. چون ضمن تماس‌هایی که با عده‌ای از صهیونیست‌ها داشته‌ام، همین پریروز از یکی از آن‌ها شنیدم که می‌گفت: اگر نتوانیم در فلسطین به آن‌چه که می‌خواهیم برسیم، ناچار کاری می‌کنیم که تمام یهودیان رو به سوی بلشویک‌ها بیاورند و همانند کاری که در روسیه انجام دادند، مردم تمام کشورها را به حمایت از بلشویک‌ها وادارند» (بذرهای توطئه / گزیره اسناد محرمانه وزارت خارجه انگلیس)

بنا به آن‌چه رفت، تاسیس اسراییل بدون نگاه به نقش جدی یهودی‌ها در جریان‌های کمونیستی روسیه‌ی تزاری و اروپای شرقی، دارای کاستی‌های جدی‌ست و اگر‌ نبود کمونیسم، این بلای قرن بیستم، شاید ایده‌ی تاسیس اسراییل شکل دیگری به خود می‌گرفت.

✔️ www.tg-me.com/joinchat-AAAAAE5Uy4R6VrISPOSPSA
#تاریخ
📹 اگر می‌خواهید بدانید تنها ورزشگاهی که زن‌ها می‌توانند #فوتبال را از نزدیک ببینند، کجاست، این گزارش را در 👈🏼 یوتیوب وات تی‌وی 👉🏼 ببینید

📺 @wwwhatTV ; We're on the way

👈🏻 این‌جا را کلیک کنید
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
📹 شماره‌ی صفر #پاکوت در دسترس قرار گرفت، برای همه‌ی شما که از ما اهل قلم خسته شده‌اید؛ از وزیر همه کاره تا فیلم‌های خاک بر سری با اجرای زیبای مجتبی حصامی. در 👈 این‌جا 👉 ببینید!

📺 @wwwhatTV ; We're on the way

🔻 این‌جا را کلیک کنید
📸 بوریس #جانسون در یک ماه، پیروزی بزرگی به‌دست آورده، تعلیق موقت پارلمان این شانس را به او می‌دهد که برخلاف ترزا #می، در حفره‌ی نامتناهی برگزیت گیر نیفتد. با توجه به اختیارات فرمایشی ملکه و سنت حکم‌رانی الیزابت دوم انتظار هم می‌رفت که او با درخواست نخست‌وزیر برای به درازا کشیدن تعطیلات تابستانی پارلمان موافقت کند. جانسون البته از دیشب هدف اردوکشی خیابانی حزب کارگر قرار گرفته، آن‌ها تلاش دارند با ایجاد یک جنجال رسانه‌ای و خیابانی راه تداوم سنگ‌اندازی‌های پیاپی پارلمانی را هموار کنند که یک مزدور مانند کوربین را روی صندلی‌هایش دارد.

و شاید این آخرین دوئل رهبر کمونیست-پوپولیست کارگر با جانسون باشد؛ همان‌جور که ترامپ هم توییت کرده، حالا کار برای کوربین سخت شده و اگر جانسون بتواند از دوئل تعلیق پارلمان به سلامت بیرون بی‌آید و غول #برگزیت را در شیشه کند، آن‌وقت مخالفان درون حزبی کوربین، غزل خداحافظی او را خواهند خواند؛ البته برگزیت یک غول واقعی‌ست و همیشه ممکن است نتیجه‌ی یک کارزار دشوار آنی نباشد که ما فکر می‌کنیم!

✔️ www.tg-me.com/joinchat-AAAAAE5Uy4R6VrISPOSPSA
#عکس_روز #روابط_بین‌الملل
✍🏻 سینما یا دستگاه پول‌شویی؟!
🔻 #رشته‌توییت

چندماهی با خودم کلنجار رفتم که این‌ها را بنویسم یا نه، چون ربطی به حوزه‌ی من نداشت اما به نظرم زدن رد #فساد، حوزه‌ی عمومی #روزنامه‌نگاران است، این شما و سه نمونه تیپ پول‌شویی در #سینمای_ایران:

1⃣ تهیه‌کننده‌ی یک فیلم بدون قصه اما پرهزینه با گیشه‌ی ۱۴ میلیاردی که به شکل عجیب و غریبی همه حتا فراستی از آن تمجید می‌کند، درگیر معامله‌ای صوری با یک بانک زمستانی! بوده که در آن چند صد میلیارد تومان را با فروش زمین بی‌قیمتی، به جیب زده‌اند. وقتی فیلم را در جشنواره دیدم، جز طراحی صحنه و زرق و برق پرخرج آن، سینمایی در کار نبود و رمز و راز این‌همه تعریف را نفهمیدم، بعدتر، البته چرایش برایم معلوم شد.

تیپ کار ساده است. شما یک‌پنجم از پول هنگفت غارت کرده را وارد سینما می‌کنید، با آن ۵ فیلم پرخرج می‌سازید و با یک صورت‌حساب ناچیز چند ده میلیونی هم، همه را به نفع فیلم‌هاتان می‌خرید. چهارپنجم پول را در چرخه‌ی فاکتورهایی به شکل هزینه‌کرد و درآمدنمایی از محل فروش و اسپانسرینگ فیلم می‌شویید و با یک از این جیب به آن جیب کردن، ثروت هنگفت‌تان را طیب و طاهر می‌کنید، و البته یک اتیکت مفت فرهنگی هم صاحب شده‌اید و از خوان خوش‌رنگ سینما بهره‌مند!

2⃣ یک فیلم مسخره به تمام معنا که از پرده پایین نیامده، بخش سومش برای 'فیلم‌برداری در برزیل' در حال برنامه‌ریزی‌ست، به شکل روشنی در انتقال پول‌های کلان به خارج از ایران نقش دارد؛ پول‌هایی که اسمن با هدف دور زدن تحریم‌ها و در عمل برای از دسترس خارج کردن ثروت‌های غارت‌شده از ایران بیرون می‌روند.
آیا در سال‌های اخیر بر حجم ابتذال‌های خارج کشوری! با حضور چند ستاره که در حال زیست غیرفرهنگی‌اند و یک دوربین به اسم‌ فیلم ساختن آن‌ها را هم‌راهی می‌کند، افزوده نشده؟ و آیا اتفاقن همه‌ی این ماقبل فیلم‌ها پرفروش نشده‌اند؟ رازش در تیپ دیگری از #پول‌شویی در سینمای ایران است.

انتقال پول از ایران به خارج دچار مشکل جدی‌ست، چه راه ساده‌تری برای انتقال این پول به عنوان بودجه‌ی ساخت فیلم در خارج که عمومن هم دارای توجیه فرهنگی و برخورداری از معافیت‌هایی در کشورهای مقصد می‌شود؟ چند روزی با مجوز رسمی و چند ستاره قابل سرچ که به ساخت فیلم یک توجیه و بدگراند می‌دهد، به ددر می‌روید و در ضمن عشق و حالات غیرفرهنگی با عزیزان‌دل خارجی، ثروت هنگفتی را به اسم مخارج فیلم به بیرون منتقل می‌کنید! ممکن است بعدها حتا به عنوان "بسیجی اقتصاد" مانند روزگاری خوش بابک خان، لوح تقدیر هم بگیرید!

شاید حالا بفهمید که چرا این کمدی‌های خارج‌ددری بی‌کیفیت، در صدر جدول‌های فروش قرار دارند و یکی تمام‌نشده، دنباله‌ی بعدی برای فلان مقصد در حال برنامه‌ریزی‌ست!
آن #جدول_فروش، توجیه‌کننده‌ی خیلی حساب و کتاب‌ها و حساب‌سازی‌هاست.

3⃣ یک سریال خانگی در حال تولید است(پخش نشده). بازی‌گر مرد آن که به شکل غریبی در این سال‌ها فیلم‌ها و تئاترهای مشکوک را مونوپول کرده، قرارداد ماهانه ۷۰۰ میلیون تومانی بسته! یعنی فقط حضور او در سریال کمابیش ۷ میلیارد تمام می‌شود. رقم بازیگر زن هم تنها کمی، کم‌تر است و نه فقط دو بازیگر که چند بازیگر با رقم‌های مشابه در کار حضور دارند. سرجمع هزینه‌ی اسمی دست‌مزدهای سریال، بیش از ۲۰ میلیارد می‌شود و هزینه‌های ساخت هم که سر به فلک کشیده.

این پول در بازاری که مخاطب برای دیدن اثر پول نمی‌پردازد، قرار است چگونه بازگردد؟ چند میلیون نفر باید دست در جیب کنند و ۵ تومن، ۵ تومن بپردازند تا فقط سرمایه‌ی سریال بازگشت داده شود؟ توجیه مالی این پروژه چیست؟ شما به من بگویید که در این مورد چه تیپ پول‌شویی به کار رفته؟ و آیا این تیپ سوم با توجه به پرونده‌ی اژدهای چند سر فساد در صندوق ذخیره‌ی فرهنگیان و سرریز آن در یک سریال موفق چند سال پیش، آیا کمی دمده نشده؟ لاکردار انگار هنوز هم جواب می‌دهد!

✔️ www.tg-me.com/joinchat-AAAAAE5Uy4R6VrISPOSPSA
#رسانه #گزارش #توییت‌باز #روزنامه‌نگاری

پی‌نوشت: داده‌های اولیه‌ی این رشتو، از آن دو دوست سینماگر عزیزم است که با یافته‌هایم تطبیق داده شده‌اند. هر دو موثقند و پیشنهادهای مشابهی از همان مجموعه‌ها داشته‌اند، نام‌شان؟ مثل همیشه محفوظ!
👈🏻 هزینه‌ی روزانه‌ی گردش گریس ۱ روی دریا!
توییتی از @maahoor

‏به عنوان یه دریانورد عرض می‌کنم:
یه کشتی تو کلاس ‎#آدریان_دریا روزی تقریبا ۳۸ تن سوخت می‌سوزونه، و در مدیترانه کشتی باید از سوخت low sulphur استفاده کنه که قیمت هر تن از اون ۱۲۰۰ دلاره، یعنی آدریان دریا فقط روزی ۵۴۷ میلیون تومن هزینه ی سوختش داره می‌شه. ‏هزینه‌های دیگه مثل cylinder oil, chemical, fresh water, diesel oil,... به کنار، کسی نیست که بتونه یه فکری بکنه تا این سرمایه این‌جوری هدر نره. کشتی سرگردان داره حرکت می پ‌کنه و هر یک سانتی‌متر جابه‌جاییش هزینه‌ی هنگفتی داره

✔️ www.tg-me.com/joinchat-AAAAAE5Uy4R6VrISPOSPSA
#توییت‌باز #هزینه‌فرصت
🌀 توییت خودم برای یک دوست:
مهدی شادمانی؛ عجب شهرت بامسمایی، برایش تاسف نمی‌خورم، جوری زیست که لحظه‌لحظه‌اش یک الگو شد و سرطان و مرگ را چنان به امید ریشخند کرد که بدانیم زندگی حقیقتن چیز پیش‌پاافتاده‌ای‌ست.
برای من یک لحظه‌ی فراموش‌نشدنی داشت؛ ‏آن روزی که در کوران تیم‌ملی‌فروشی خبرناهاران، این جفا به ‎#روزنامه‌نگاری را تاب نیاورد و از روی تخت بیمارستان، صدایش را با تحلیل‌های فنی دقیق از تیم ‎#کیروش به حمایت بلند کرد تا نشان دهد چه‌قدر اصول برایش مهم است.
حیف، خیلی حیف؛ یکی از قبیله‌ی در حال انقراض شرافت روزنامه‌نگاری،‌ کم!

✔️ www.tg-me.com/SasanAghaei
#یادمان #یک_تجربه
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
👈🏻 نشانه‌‌ای تازه برای #جنگ_سرد عصر جدید!

📹 تشکیل مرکز جنگ فضایی آمریکا که یگان تازه‌ی ارتش این کشور خواهد بود، خبری با عمق استراتژیک است. واحد فضایی ارتش آمریکا تاکنون بخشی از نیروی هوایی آن به‌شمار می‌رفت اما #ترامپ به یک وعده‌ی دیگرش عمل کرد و حالا یک ارتش فضایی راه انداخته. این را اگر در ادامه‌ی مرگ پیمان منع گسترش موشک‌های دوربرد میان #آمریکا و روسیه و فعالیت‌های نظامی شدید #روسیه و #چین در زمینه‌ی توسعه‌ی موشکی و فضایی ببینید، آن‌گاه به اهمیت #واکنش_متقابل آمریکا پی می‌برید. در جریان جنگ سرد، رقابت فضایی میان دو ابرقدرت بدل به یکی از پرهزینه‌ترین نبردهای حیثیتی تاریخ شد. آمریکا با فرستادن انسان به #ماه در برنامه‌ی افسانه‌ای #آپولو۱۱ توانست این نبرد را با پیروزی پشت سر بگذارد و بسیاری گفته‌اند هزینه‌ی سنگین این نبرد، از دلیل‌های فروپاشی #کمونیسم بود. بازگشت هر دو کشور به توسعه‌ی نظامی در فضا، نشانه‌ی دیگری از بازگشت به پارادایم جنگ سرد است، خبری که ده سال پیش درباره‌اش می‌نوشتم و خیلی‌ها می‌خندیدند!

👈🏻 ویدیوی کامل در این‌جا

✔️ www.tg-me.com/joinchat-AAAAAE5Uy4R6VrISPOSPSA
#فیلم #روابط_بین‌الملل
✍🏼 وقت نجات 'کارگر'

تونی بلر بازگشته است در ۶۶ سالگی و ۵۸ روز مانده به جدایی بزرگ؛ در ساعت ۱۲ شب سی‌ویکم اکتبر، #بریتانیا باید اتحادیه‌ی اروپا را ترک گفته باشد، چه با توافق چه بی‌توافق. حالا امشب، نخست‌وزیر 'گذشته‌های خوب'، تونی بلر که حزب کارگر را از انزوای سیاسی بیرون کشید، روی صحنه آمده تا به #برگزیت نه بگوید و هم‌زمان وزن سیاسی خود در حزبش را هم به رخ بکشاند.

او که پیش از این مخالفتش با جدایی از اتحادیه‌ی اروپا را علنی کرده بود، این بار هم موضع خود را قاطعانه بیان کرد؛ "رفراندوم دوم، برای این‌که مردم بگویند واقعن می‌خواهند از اتحادیه خارج شوند یا نه؟" سخنان بلر اما پیش از آن‌که بوریس جانسون را مخاطب قرار دهد، یک هدف دیگر داشت؛ جرمی کوربین، همو که مسیر بلریسم در حزب کارگر را منحرف ساخته و با نشستن بر کرسی رهبری این حزب، حیثیت تاریخی آن را به بازی گرفته است.

کوربین به تازگی در پاسخ به تلاش جانسون برای تعطیلی موقت پارلمان، خواستار یک انتخابات سراسری شده، چیزی که نخست‌وزیر آن را رد می‌کند اما شاید چندان هم از این ایده بدش نیاید! اگر انتخابات دوباره‌ای در کار باشد، جانسون که بدون انتخاب عمومی به سمت نخست‌وزیری رسیده، می‌تواند با یک دوگانه‌سازی میان خود و کوربین، آرای عمومی را به سوی خود جلب سازد و شاید از یک رهبر عاریتی حزب محافظه‌کار تبدیل به یک قدرت بلامنازعِ بدون شریک در سپهر سیاسی بریتانیا شود. بلر دقیقن روی همین نقطه انگشت گذارده و به کوربین هشدار داده که در "تله‌ی انتخاباتی" جانسون نیفتد. نخست‌وزیر پیشین، امشب بدون پرده‌پوشی گفت: "بسیاری از مردم از نخست‌وزیری کوربین بیش‌تر از برگزیتِ بدون توافق می‌ترسند " و آن‌ها ممکن است برای پس زدن خطر نخست‌وزیری کوربین، با برگزیت به سبک بوریس جانسون هم‌راه شوند. از این ترفند تا این‌جا، نخست‌وزیر کنونی به بهترین شکل بهره برده و کوشیده زمین بازی برگزیت را به چالش 'یا جانسون یا کوربین' تبدیل کند. تونی بلر زیرک البته دست جانسون را خوب خوانده اما حریف اصلی او، در سمت خودی میز نشسته! و بازگشت بلر برای این حریف می‌تواند خبر بدی باشد. مخالفان سرسخت کوربین در حزب کارگر حدود دو سال است که برای برانداختن او لحظه‌شماری می‌کنند و به نظر می‌رسد که در سخنان امروز بلر، سیگنال‌های مهمی وجود داشت؛ او به شکل آشکار سرنوشت برگزیت را به شیشه‌ی عمر کوربین گره زده و اگر حزب کارگر با رهبری کوربین نتواند بوریس جانسون و برنامه‌اش را متوقف سازد که شانس چندان زیادی هم برای این‌ گزینه نمی‌توان در نظر گرفت، آن وقت شاید نوش‌داروی 'جراحت کوربین" بر پیکره‌ی‌ حزب کارگر از راه برسد، پیش از آن‌که خیلی دیر شود! بلر انگار ماموریت تازه‌ای آغاز کرده؛ عملیاتی با رمز پاک‌سازی یک مزدور!

✔️ www.tg-me.com/joinchat-AAAAAE5Uy4R6VrISPOSPSA
#روابط_بین‌الملل
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
📹 معترضان هنگ‌کنگی vs چپ‌های کودن آنتیفا؛ همان جور که در #فیلم می‌بینید معترضان هنگ‌کنگی روش‌های هوشمندانه‌ی خنثاسازی گاز اشک‌آور را اجرا می‌کنند و کودن‌های ضدآمریکایی و ضدسرمایه‌داری آنتیفا که مدعی "اقدام عملی" هستند و کاری جز حمله و غارت اموال خصوصی مردم و دزدی و راه‌زنی از شاپینگ‌ها ندارند، از آتش زدن یک پارچه با کبریت هم عاجزند 😂

✔️ www.tg-me.com/SasanAghaei
#سرمایه‌داری vs #کمونیسم
هوش vs کم‌هوشی
✍🏼 شنیدن خبر مرگ رابرت #موگابه همان‌قدر که لذت‌بخش است، وجدان را هم می‌آزارد؛ مردی که یکی از موفق‌ترین اقتصادهای آفریقا را به کلی نابود کرد و تلی از خاک به معنای کامل واژه بر جا گذاشت، با انبوهی گرسنه، زندانی، ناپدیدشده و مبتلا به اچ‌آی‌وی، متاسفانه و هیهات که خیلی آسوده مرد، بدون هر تاوانی و عقوبتی. هرچند دو سال پیش، مارهایی که در آستین پرورش داد، آخر نیشش زدند و از تخت سلطنت مادام‌العمر به زیر افتاد اما خبرهایی که در این مدت از موگابه منتشر شده، حکایت می‌کرد که به زندگی مجلل و مرفه خود در امنیت و سکوت ادامه می‌دهد و اما تیره‌روز زیمباوه که هم‌چنان و بی‌شک تا سال‌ها تاوان بی‌کفایتی او را با فقر و مرگ پس خواهد داد. حیف شد که موگابه از شمشیر عدالت گریخت.
این‌جا، در این ویدیو می‌توانید داستان زندگی این خودکامه‌ی ویران‌گر را ببینید:

📹 داستان زندگی موگابه.

✔️ @SasanAghaei
#فیلم #روابط_بین‌الملل
✍🏼 خیلی ساده و ناگهانی دلم خواست امروز دوباره #روز_واقعه را ببینیم؛ کاری دل‌نشین و دیدنی با فیلم‌نامه‌ی استاد تمام سینمای ایران، بهرام بیضایی. شاید برای آن‌ها که در اواخر دهه‌ی ۶۰ و در دهه‌ی ۷۰ به دنیا آمدند، روز واقعه چیزی جز تیکه‌های جراحی‌شده‌ی پخش‌شده از سینما نباشد با یک ادبیات نامانوس اما بی‌تردید یکی از غنی‌ترین ساخته‌ها در سینمای مذهبی‌ست. پس از روز واقعه، حتمن دوباره دیداری هم با #مرگ_یزگرد خواهم داشت؛ کاش بیضایی دوباره برای‌مان بسازد و در "وقتی که همه خوابیم"، بیدارمان کند.

✔️ www.tg-me.com/joinchat-AAAAAE5Uy4R6VrISPOSPSA
#فیلم_دیدن به وقت تعطیلات #روزمرگی

تصحیح: دوست عزیزی یادآوری کرد که روز واقعه ساخته شهرام اسدی بر مبنای فیلم‌نامه‌ی بهرام بیضایی‌ست 🙏
2024/09/25 09:22:06
Back to Top
HTML Embed Code: